Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most írok, de egyszerűen nem nagyon van időm géphez ülni. Kedden 2 ZH-t írtam és most meg neki álltam a beadandó történelem dolgozat írásához, ami előtt el kell olvasni 3 könyvet. Borzalom. Szóval minden időmet az köti le. Már nagyon várom a január végét, hogy pihenhessek egy évet. Na de nem panaszkodom, hiszen én választottam, de azért nagyon nehéz Fanni mellett. Már csak az biztat, hogy jövő kedden megyünk utoljára suliba. Utána már csak 3 vizsgám lesz és kész. A rosszulléteim teljesen elmúltak még a gyomorsavam is rendeződött. Sajnos viszont görcsöl a hasam, és a lábam. De ezt már írtam.
Jövő héten megyek AFP-re, sok reményt nem fűzök hozzá, mert a Fanninál sem lett jó.
Lányok olyan érdekesen görcsöl a hasam. Olyan érzésem támad, mint amikor a Fannival szültem, de azért nem olyan erős. Annál sokkal sokkal enyhébb változatú, de ugyanúgy összehúzódik a méhem. Tudom pihennem kellene többet, de mondja meg Nekem őszintén egy kisgyermekes anyuka, hogy hogyan tud pihenni a gyerkőc és háztartás mellett. Na jó azért nem olyan vészes a helyzet, mert a méhszájam zárt. Persze, ha rosszabbra fordul a dolog, majd valahogy megoldom a főzést és takarítást. Fannit azért muszáj levinni sétálni, de talán annyi séta nem árt. Bár ha belegondolok 2 órán keresztül kint állni a hidegben nem igazán jó. Na de ez van, ha az ember télen terhes és emeletes házban lakik. Na nem panaszkodom tovább, csak szeretném ha megnyugtatnátok, hogy máshol is hasonló volt a helyzet és a baba mégis a pociban maradt a kiírt időig.
Visszaolvasni sajna nem volt időm, csak futólag.
Ági, boldog szülinapot Daninak!!!!
Pirus, sajnálom, hogy sok a gyomorsavad. Tanácsot nem nagyon tudok adni, hiszen én sem találtam megoldást. De talán az a szer segít amit rendeltél. Azzal tudlak bíztatni, hogy már csak pár hét és biztosan elmúlik.
Joe, hihetetlen, hogy már Ti is a vége felé jártok. Kitartás!
Muter, örülök, hogy tetszik a munkahely. A csúszást meg majdcsak utóléred. Emiatt ne fájjon a fejed.
Kinga, javítottam a táblát a következőben már így lesz.
Hatos, Vanília már biztosan babáztok. Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit!
Mesa, beraktalak a táblába és üdv közöttünk!
Saara, sajnálom hogy műteni kell Vincét, de biztosan nagyon jól fogja viselni. Engem már többször műtöttek és azt kell mondanom, hogy az első pár óra nem túl kellemes, de nekem utána sosem voltak fájdalmaim. Bár lehet, hogy ez alkat kérdése, de kívánom, hogy a pici fiad is ilyen legyen.
Szofec, sajnálom, hogy Nálatok is hasonló a helyzet, gondolom nehéz lehet így Neked, hogy nem hagyhatod sírni a picit. Kitartást kívánok. Azért van segítséged?
Na mára befejezem, mert így is rengeteget írtam.
Indigo