Sziasztok!
Falina, sajnálom a rossz tapasztalataidat! Megnyugtatáskéntlehet, hogy én is elvinnem más orvoshoz is. Bár, mint ahogy felnőttben is vannak különböző méretek miért ne lehetnének csecsemőben is?
Iza, szép kis szókincse van a lánykádnak! Bence van úgy, hogy utánozva ismétel egész nap, mint egy kis papgáj, más napokon.-főleg nem itthon- meg szinte csak metakommunikál.
Mandulagyuszi gondolom hiányzott.
Gratula az évfordulóhoz!
Timi, nem is gondoltam, hogy ilyen konyhatündér vagy!
Judit, gyógyulgassatok Ti is!
Kriszti, köszi csinálok holnap mindenképp! Ma napközben nem jutottam géphez, mert itt voltak egész nap a barátnőmék. Totál fáradt vagyok, úgy látszik örgszem.
Ed, írok mindenképp holnap!
Ildi, ne marcangold önmagad ilyen bárkivel előfordul. Bence fél éves volt mikor lezakózott az ágyról akkor felhívtam egy gyerekorvos ismerősünket, hogy mit csináljak. Õ akkor azt mondta, hogy vigyem be a kórházba, de előre szól, hogy 24 órás megfigyelést tartanak. Épp mint Kriszti írta. Én iszonyú aggódós voltam, de nem vittük be.
Azt mondta a doki, hogy a következőre tünetekre figyeljünk: nincs-e eszméletvesztáse, hányás, véres szem, szokatlan aluszékonyság, rendesen mozog-e.
Csak azt tudom mondani amit Kriszti írt, hogy már náluk látszott, hogy nincs baja Ádámnak!
Hencsi, remélem nem allergia!
Lirian, szépen hízik Lili!
Barbi