Sziasztok,
bocs a késedelemért, itt vagyunk, csak egy kissé nekünk is húzós volt a de. Egy óra után értem vissza a kórházból.
Sajtine, Zsófi egy tündér!!! Már látom benne Marci nagy szerelmét!
Kedves Ini,
őszintén szólva gőzöm sincs, hogy találkoztunk-e a Ruttner doki rendelőjében. Wolgával sem tudom, hogy találkoztunk-e. Mostanában nem hiszem, mert már legalább 2 vagy 3 hete nem voltam a rendelőben, csak a kórházban, és így mostanság biztos nem találkoztunk, De hogy előtte mi volt?! De ami késik, nem múlik!!!
Majd jövőre biztos találkozunk ott.
Ilba, képzeld én úgy csináltam a képeket nálunk a falra, hogy az IKEÁban vettünk 500 - 900 Ft-os képkereteket, és kerestem a neten aranyos képeket, amit aztán kinyomtattam bent a munkahelyemen, és (akkor még be tudtam menni értük) azokat tettem bele.
Ilyenek:
és ilyen sok van!
És Livinek is, Beninek is jobbulást kívánunk! Holnapra aztán tényleg gyógyuljatok meg, ám!!!
A hírek: Mai ctg F/10-es szintén, és a doki azt mondta, hogy mivel ilyen szépen csinálta Marci a dolgokat, holnap nem kell mennünk (hurrá!!!
), hanem majd csak csütörtökön. A méhszáj teljesen zárt, semmilyen jel nem utal szülésre
, a flow-metria tökéletes, és ma 3250 g-ra taksálta Marcit. (érdekes, egy héttel ezelőtt még 3300 g volt...Aztán majd amikor kijön, akkor jól meglepődünk, hogy 3,5 kg felett lesz, mi????)
Szóval holnap nem kell reggel korán menni a kórházba, és nem kell végigbumlizni a városon a dugókba, és nem kell másfél órát várni a ctg-re, és ez tök jó!!!!!!!
Ez a pihenőszék kérdés kezd izgatni. Tényleg olyan jó? Lehet, hogy be kéne szerezni? Azért ezzel még nem állok elő azt hiszem, a férjemnél, inkább mi is a hordozóval fogunk kezdeni...
Ki tudja, még Marci meg sem született, és már azzal traktálnám Apát, hogy az Interneten a csajok mondták.... - lehet, hogy nem akarná ezt a verziót hallani még...