Sziasztok!
Andi
Nehéz popó
...hát jó husikában van Lilla
.Bulcsú sem forgolódott,nem egy mintagyerek ilyen szempontból
!
Nevetés:jaj,az szuper,én is imádom,amikor gurguláznak,bár Villő még nem sokat
.
Alvás:akkor nem sok időd jut nappal sem semmire
...Én azért próbálom,hogy minden alkalommal Villő legalább 1 órát aludjon,ez általában sikerül.De Lilla talán hamarosan átáll a 2 alvásra,nem?Bulcsú legalább is 5,5 hósan már csak kétszer aludt,de akkor 2 órát
.
Én ma rosszabbul voltam,mint eddig
.Éjjel alig aludtam a köhögéstől,orrfújástól,estére semmi hangom nem volt,ma reggel még annyi sem.Már vmivel jobb,de ugyanazt eljátszottam,mint 2 hete
...És még messze a tavasz...
Remélem,azért nem sokáig tart nálatok sem a zombi korszak
!
Szilvi
Rendben,vmikor elugrok a pelusért.Előtte csörgök és megveszéljük,jó-e neked.Nem kell lejönnöd,felugrok én érte,mert akkor úgyis egyedül megyek
.Telepakolás????Az meg mi?
Én egy kicsit szoktatom most Villőt,hogy ne csak kézben legyen.Érdekes,ha a játszószőnyegre teszem,akkor is engem bámul
.Ha játszok vele,akkor ideig-óráig OK,de amint magára hagyom,azonnal sikít
.Szt most kezd bennük tudatosulni,hogy mi van,ha anya nincs ott,ott a nagy lakás,Te meg nem látszol...Na de azért ölben mindig...
Ma egész jól ment a nap közbeni alvás(persze megint elkiabál,de mindegy
).Délelőtt itt voltak redőnyt szerelni,fúrtak-faragtak,így a leány ébredés nélkül aludt több,mint másfél órát
.Délben jöttünk-mentünk,így aludt vagy 2 órát,aztán délután most tettem le,mert már álmos volt,egyenlőre csend van
!
Evés:nálunk sem mindig megy,de azért nem vészes már.Megint fájdogál néha a hasa,komolyan,egy etetésnél sem lehet kihagyni az Infacolt,úgy vettem észre...
Ráadásul úgy tokásodik a kisasszony,hogy csuda
.27-én megyünk oltásra,amit kicsit csodálok,mert előzőleg 29-én voltunk és azt hittem,legalább 4 hétnek el kell telni a két oltás között...Aztán lehet,hogy ez megvan annyi.De bizti szuper lesz a szilveszterünk
!
Ja,kajáláshoz még annyit,hogy én úgy vettem észre,ahogy amikor görcsöltem én is,akkor ugye alig indult be a tejleadó reflex,persze,hogy üvöltés volt,mert akkor a tej töredékéhez jut csak hozzá szegény.Aztán ahogy lenyugodtam,mert úton voltunk egész nap és nem ezzel foglalkoztam,akkor igen hamar beindult és evett is rendesen.,Azóta kicsit relax
,hogy ne legyen gond.Szóval nem jó a para,bár nehéz kivitelezni,tudom
:Nálad hogy áll a tejleadó reflex?
Egyedül nevelés:hát igen,nem egyszerű,de kitartás!
Tudom,egyenlőre nem vigasztal,de lesz jobb is
!
Na megyek még pakolászni,teregetni,egyebezni
Jujj,ezt majd' elfelejtettem:tegnap volt karácsony az oviban és képzeljétek el,egyik apukának ellopták a pénztárcáját egy csomó bankkártyával és egy csomó lóvéval!Ott volt szemben,az ajtóval felakasztva,ahol a gyerekek mosdói vannak.Valszeg egy gyerek vitte el
.Most nyomoznak az óvónénik,teljesen ki vannak akadva és mi is,mert ez tényleg borzasztó
.Igaz,az is buta,aki ennyi cuccot letesz a keze ügyéből
.
Na pusz,Anyapoc