Új privát üzeneted érkezett!

OrsiKép

Mehetünk délután.Ha megebédeltetek,gyertek.
A hétvégén Józsi sem dolgozik????
Talán GY. mondta neki hiogy menni kéne.Józsi meg mondta hogy nem,és hogy a Tóthot meg se kérdezze,mert akkor szállodai szobára is szüksége kesz.Kép

Talán lesz Csengének torna is,de nem tudom hogy akar -e menni,mert azt beszéltük vele,hopgy sütit sütünk.Kép

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk mi is,csak kicsit besokalltam a MikulástólKép...annyi program volt,azt sem tudtam,hova fussak..KépÉs még nincs vége..Kép

Bulcsú imádja az egész Télapó-mizériát.Az első,amit mindig leszögezett a Télapónak,hogy ő jó gyerek voltKépKép!

Villő az elmúlt pár napban rengeteget változott:elkezdett feltünően nőni,sűrűsödni a haja,a pofikája is változott(legalább is szerintünkKép) és új hangokat használ...Kép

Móni

jobban vagytok már?elhiszem,hogy megviselte Gergőt is a betegség,meg minden...Nálunk már kezd rendeződni a helyzetKép...WC:ne aggódj,ez nem fog elmúlniKép.Bulcsú is mindeig jönne utánamKép!De szt ő már csak kiváncsiságbólKép!Azért egy pici csokit adhattál volna neki,ha már Mikulás vanKépKép!Vagy van vmi oka,amiért nem kaphat?

Többiek????

Szilvi

Ennyire megviselt benneteket az oltás???Hahóóóóóóóóó!

Na megyek,mert a kisasszony rikácsolKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Anyapoc

Kész vagyok! Már múlt7 szombat óta kicserélték a fiamat, és még a szuri is rátett egy lapáttal. Alig van időm valamire is. Itthon újra csak fél órát alszik,és nem játszik el 5 percet sem egyedül. A bkocsiban persze jókat alszik,de ez nekem nem igazi segítség. Na mindegy, biztos változik előbb-utóbb.
A oltást egész jól megúsztuk, már előtte elkezdett sírni, mert doki néni felnyomta a kupot szegényemnek. Így a két szuri már fel sem tűnt igazán Márknak. Hamar megnyugodott. Az öltözésnél nagyobb ramazurit csináltKép Délután persze küzdöttünk a kakszival is, de egy kis segítséggel megpldódott, és Márknak is jobb lett a kedve. Lázunk nem volt estére sem. Éjszaka azért még borogattam a lábát és másnap már szépen használta.
Javult Villőnél a hasfájás?


Kirri
miért nem tudjátok az új taligát használni??

Móni
meggyógyultatok?
Jössz talizni velünk a jövő7en? Tök jó lenne összehozni.KépVezeted a kocsit rendszeresen ugye? Húúú, nekem is végre újra volán mögé kellene ülnöm, augusztus óta nem vezettem.Kép

Márk nem szereti a msszírozástKép,nem is nyektetem.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 

 
 

SzilviKép

Az esős idő miatt nem használhattuk, de csak eddig-mert tegnap már egy majd 3 órás sétát tettünk meg veleKép

Joci megkapta az oltást, meg se nyekkent, stramm legény voltKép

puszz
O.

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Sziasztok!

TimiKép
Hol van az a csuda kivilágított ház? Az utcanév nekem nem mond semmit, de ha esetleg megyünk mostanában Füredre, akkor megnéznénk a Gergővel.

AnyapocKép
Hát, már kicsivel jobban vagyok, de még elég durva. Náthás vagyok nagyon, amitől már alig hallok, tele van a fejem teljesen.
Csokitiltásnak semmi más oka nincs, csak annyi, hogy szeretném, ha minél később érezne rá az ízére. Egyébként már kóstolta, ezért ha meglát egy csokit - persze felismeri - máris mondja, hogy kérsz. amíg lehet, lebeszélem róla. Elég egyenlőre annyi is, amennyi a túró-rudin, meg egyes müzli szeleteken van.
Villő akkor most lefoglal Benneteket, mind külső,mind belső tulajdonságai "fejlesztésével".

SzilviKép
Sajnos vannak ilyen hullámvölgyek a bébik kedélyállapotában, legtöbbször különösebb ok nélkül. Egyszerűen "elromlanak", aztán meg mintha elvágták volna, "visszajavulnak". Majd meglátod. Szerintem ez a rengeteg front, ami jön-megy sem tesz jót nekik. Megjegyzem, nekünk sem.
Talira mindenképpen szeretnék menni, várom,hogy személyesen is megismerkedjünk. Vezetéssel nincs gond.
Képzeld, Lioness az unokahúgom. Jó, mi? Mindig mondtam neki, hogy érdemes a Babaneten nézelődni, erre tessék. Megtette és máris talált egy kedves ismerőst.

Na, megyek késő van.

Pusz: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Móni!

említette Lioness, a rokoni szálakatKépNagyon örülök a felbukkanásának.
Ha Nektek sem gond, a lakótelepen találkoznánk. Végülis mindegy hol sétálunk, ugye?

Na igen, ilyen betegen talán pihenned kellene ebben az órábanKépKépKép.

Márk ma csak fél 4 kor kelt éjszaka enni. Persze a szervezetem beállt a fél2 -es evésre, így akkor már kukorékoltamKépAlig tudtam visszaaludni.
Na tessék, most magamat is szokatatonom kell az alvásraKép.

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Kirri

Tök jó, hogy Joci ilyen jól bírta az oltást. Gondolom délután is minden ok volt.Nem volt nyügi stb.

Sz

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Szilvi

na,végre,már kezdtem aggódniKép
Ne aggódj,nálunk is elég gáz volt a helyzet 1-2 hétigKép,de most kezd javulni...kop-kop...
Igaz,az evészet most össze-vissza van,mert úgy nézem,Villő próbál átállni a 4 óránkénti evésre.Van,hogy felébred,eltelt előző kaja óta 3 óra és adni akarom neki is sipákol.Eltelik még 1 óra és simán eszik.Vagy az a baja,hogy nem dől azonnal a szájába a tejci..nem tudom.,..Szóval most ezen a téren kiszámíthatatlan a kisasszony.
Õ is felsírogat alvás közben,meg persze éjjel is 1-2szer,de csak egyszer eszik,változó,mikor.Attól függ,mikor evett este...Viszont édesen eljátszik és rengeteget változott.Én már gondoltam arra is,hogy egy-egy nagyobb fejlődési szakasz viseli meg őket ennyire,hogy ilyen nyügik.De aztán tudja a fene,előbb-utóbb csak elmúlik ténylegKép!
Örülök,hogy az oltással minden rendben volt,szerencsére láz nálunk sem volt.Pont azon gondolkoztam,hogy éppen elmúlik az egyik helye és jön a másikKép!
A kaka nálunk változatlan,de a pukik már nem fájnak neki annyira,csak néha...Dea védőnő is azt mondta,hogy a kaka így is nrmális,az a rossz,hogy megviseli...De majd próbálgatom a hasmasszázst.Nálunk azt mondta az oktató,hogy nem baj,ha sír,akkor is lehet csinálni,mert ez elsősegély.Igaz,olyankor elég nehéz nyomogatni a hasát,mert olyan feszesKép.Minden esetre én csak akkor masszírozom,ha jó kedve van.Ha görbül a szája,akkor egy-két simítás után abbahagyom...
AlvásraszokásKép...na igen,hihtetlen,hogy úgy vagyunk beállítva,hogy nyekk és már ki is pattan a szemünk...Amikor Bulcsú leszokott az éjszakai kelésekről,én sokáig ébredtem mégKép!

Orsi

Gratu az ügyes Jocinak,ezt ilyenkor már csak így kellKépKép!Milyen tili-tolit vettetek?

Móni

Örülöik,hogy javulóban,de azért csak kúráld magad,mert csúnya szövődmények is lehetnek!
CSoki:na igen,ezt én is így csináltam,de azért Mikuláskor kicsit kapottKép.Na meg ugye én osztottam be,hogy mikor mennyit,de mindig mondtam a nagyszülőknek,ha hozni is akarnak vmit,akkor inkább műzliszelet,túrórudi(ahogy Te is írtad) stb...Vagy gyümi,az a legjobb.Na,most már le sem lehet vakarni a csokiról,szóval szemfülesnek kell lenni és szépen beosztogatni,mert mindig szeretne vmi "finomat"Kép.Ennek én sem örülök,de teljesen tiltani nem akarom,mert annak sincs értelme.Viszont arra figyelünk,hogy rendesen egyen és akkor utána lehet finomzani,ha ugyan aznapra mégnem sokallt be...KépDe ez a Télapó ezért is gáz,mert annyi a csoki itthon,hogy borzasztó...nem győzöm dugdosni már őketKép.
Igen,Villő lefoglal minket,bár sokszor inkább önamgát szerencséreKép.Most is éppen fogdossa az egyik játékát elmélyülten és olyan hangokat produkál,mint ha leglább egy állatkereskedésben lennénkKép!


LÁnyok:tali csak kedden ne legyen,plíííízzz,mert akkor együnk feltehetően Albertírsára.Persze ha a kocsi engedi,mert most meg a hűtővíz folyt el belőle vhol,hétfőn visszük orvoshozKép.Aztán lehet,hogy a kedd mégis jó leszKép!

Na megyek én is pihizni babácska mellé,mert hamar itt az esteKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Bambika

bocs, hogy nem jelentkeztem, de későn értünk ki Herendre pénteken.Vasárnap inkább pihentem, mert volt rá lehetőségem. 2x aludtam délután. De ha itt lesz tali természetesen benneteket is szívesen látunk.
Gyertek ti is.

Sztem dél környékén kellene talizni, mert akkor van a legjobb idő. Móni nektek is jó? Persze, ha egy vagy két óra lesz belőle az sem probléma.

Anyapoc
majd írd meg melyik nap lenne a jó Nektek. Nekem csütörtökön van programom délután 4-kor, és a péntek sem lenne a legjobb. De ha többieknek akkor jó, én is besűrítem a programba.
Használtam a babazsákot. Már nem sírt benne a picúr. Egy bajom van, de az igazából a kengurunál is probléma. Mivel a kabát alatt van, az egész melkasom szabadon van. Egy kissé hideg. De erre a negyed órára amíg elértem a masszázsra tök jó volt. MEg kell mondanom, beszélgetni nem igen kell, ha így cipelem MárkotKép, lógott rendesen a nyelvem.
A pelust Villőnek adom, ok? Nekünk már szorítja combinkat. Úgy nő ez a gyermek mint a bolond gomba.Kép
Na! Most meg itt unatkozomKép Még mindig alszik. Ja, azóta felsírt még1x. De nagyon tenni venni sem akarok, mert tuti felébred. Villő a telefon óta aludt már? Hogy sikrült az etetés?

Puszi
Szilvi

ui: dobok fel egy friss képet.Kép

Kép

Ja, ha van kedvetek fel is mehetünk hozzánk. Csak majd ne nézzetek körül, mert rendet azt nem igen tudok tartani.KépKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Szilvi

Villőt nagy nehezen fél 1-kor meg tudtam etetni.Kb. a 4. próbálkozásom volt.Hiába fektettem a karomra,azonnal bömbölni kezdett és még csak oda sem volt hajlandó a fejét fordítani...:L(Aztán átpelusoztam itt az ágyon,addig szépen feküdt csendben,aztán akkor sikerült szopizni is nagyobb gond nélkül.Így 4,5 óra telt el a két etetés között.Aztán 1-kor leraktam,még alszik,de már volt fent,természetesen fél óra múlvaKép!
Pont beszéltem egyik ismerőssel is,első kérdése az vbolt,hogy nem vagyok-e aterhesKép!Hát,biztos,ami biztos,megnézemKép!
Meg néztem,nem a foga jön-e,de ezt sem tudom.Az alső ínyén van két fehér csík,ahol a fogacskának kéne jönni,de hogy ez az lesz-e és mikor,azt nem tudom...Sajna a legvalószínűbb még mindig a cumizavar,vagy hogy nem kell ennyi kaja nekiKép...Vagy tudja a fene...
Nekem a kedd és a szerda nem jó taliraKép,mert kedden megyünk végül Albertirsára,szerdán a párom viszi apukáját Pestre,kocsi nélkül meg nem tudok elmenni felétekKép....Szóval vagy csütörtök,vagy péntek...És olyan 1 óra tájban,mert ha beáll a 4 órás evés,akkor kb így fog enni Villő...De ki tudja?Kép
Édes a kép MárkrólKép.Látom,ügyeskedik már ő isKép.
Babazsák:hát igen,azért cipelni a seggüket nem egy leányálom.Nem tudod, kabát fölé rakni a zsákot?Olyan szűk a pántja?MErt én anno a kengurut is simán a kabáton kívülre raktam,meg a kendőt is most,ha éppen abban viszem vhová...
Pelust majd megdumcsizzukKép...még jó,hogy szorítja Márk combiját,hízik a legényke?KépNálunk ilyen gond nincsKép...és ahogy áll a dolog,nem is lesz...Kép

Na megyek,eldőlök,amíg Apa angolozikKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc

A hülye szomszéd valamit nagyon kalapál, de már nem is tudom mióta. Úgy tűnik egész nap ez ment. De ez nem elég, még éjjel 11-kor is megy a jövés-menés. Olyan mintha faklumpában csettegnének a fejünk felett. Már nagyon unom, hogy soha nincs egy perc csend. Ja, valaki zenegépet is vehetett, mert a klumpa mellett ezt is halljuk északa. Jobban mint a saját tévénket.Kép Tele a hócipőm, pedig olyan nyugi volt ez a lépcsőház.

Márk még mindig alszik.Kép


Talán lehetne a csütörtök. Mit szólsz? Végül is anyósék fél 4 körül jönnek csak.(megyek fodrászhoz)De etethetsz nálunk is.Ha már itt leszük a telepen. Kipróbálhatjátok a pelenkázónkat. Etetésre, pelenkázásra tökéletes!Kép

Pusza!
Szilvi

Mit akarsz megdumcsizni a peluson? Villőé és kész. Kidobni nem akarom. Ajándék karirKépHogy értékelheti ezt VilllőKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Anyapoc

A hülye szomszéd valamit nagyon kalapál, de már nem is tudom mióta. Úgy tűnik egész nap ez ment. De ez nem elég, még éjjel 11-kor is megy a jövés-menés. Olyan mintha faklumpában csettegnének a fejünk felett. Már nagyon unom, hogy soha nincs egy perc csend. Ja, valaki zenegépet is vehetett, mert a klumpa mellett ezt is halljuk északa. Jobban mint a saját tévénket.Kép Tele a hócipőm, pedig olyan nyugi volt ez a lépcsőház.

Márk még mindig alszik.Kép


Talán lehetne a csütörtök. Mit szólsz? Végül is anyósék fél 4 körül jönnek csak.(megyek fodrászhoz)De etethetsz nálunk is.Ha már itt leszük a telepen. Kipróbálhatjátok a pelenkázónkat. Etetésre, pelenkázásra tökéletes!Kép

Pusza!
Szilvi

Mit akarsz megdumcsizni a peluson? Villőé és kész. Kidobni nem akarom. Ajándék kariraKépHogy értékelheti ezt VilllőKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Anyapoc

A hülye szomszéd valamit nagyon kalapál, de már nem is tudom mióta. Úgy tűnik egész nap ez ment. De ez nem elég, még éjjel 11-kor is megy a jövés-menés. Olyan mintha faklumpában csettegnének a fejünk felett. Már nagyon unom, hogy soha nincs egy perc csend. Ja, valaki zenegépet is vehetett, mert a klumpa mellett ezt is halljuk északa. Jobban mint a saját tévénket.Kép Tele a hócipőm, pedig olyan nyugi volt ez a lépcsőház.

Márk még mindig alszik.Kép


Talán lehetne a csütörtök. Mit szólsz? Végül is anyósék fél 4 körül jönnek csak.(megyek fodrászhoz)De etethetsz nálunk is.Ha már itt leszük a telepen. Kipróbálhatjátok a pelenkázónkat. Etetésre, pelenkázásra tökéletes!Kép

Pusza!
Szilvi

Mit akarsz megdumcsizni a peluson? Villőé és kész. Kidobni nem akarom. Ajándék kariraKépHogy értékelheti ezt VillőKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Anyapoc

A hülye szomszéd valamit nagyon kalapál, de már nem is tudom mióta. Úgy tűnik egész nap ez ment. De ez nem elég, még éjjel 11-kor is megy a jövés-menés. Olyan mintha faklumpában csettegnének a fejünk felett. Már nagyon unom, hogy soha nincs egy perc csend. Ja, valaki zenegépet is vehetett, mert a klumpa mellett ezt is halljuk északa. Jobban mint a saját tévénket.Kép Tele a hócipőm, pedig olyan nyugi volt ez a lépcsőház.

Márk még mindig alszik.Kép


Talán lehetne a csütörtök. Mit szólsz? Végül is anyósék fél 4 körül jönnek csak.(megyek fodrászhoz)De etethetsz nálunk is.Ha már itt leszük a telepen. Kipróbálhatjátok a pelenkázónkat. Etetésre, pelenkázásra tökéletes!Kép

Pusza!
Szilvi

Mit akarsz megdumcsizni a peluson? Villőé és kész. Kidobni nem akarom. Ajándék kariraKépHogy értékelheti ezt VillőKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Na tessék, ez a babanet is!Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Szilvi

Jójó,értettem az elsőből isKépKépKép!
Nehogy azt hidd,hogy itt csendesebb a lépcsőházKép.Itt éppen fél1-kor a szomszédban zongoraóra,amikor megjönnek a szomszéd gyermekei,akkor az ajtóban trécselnek a többiekkel és a mobiljukon levő csengőhangokat próbálgatják,felülről itt is minden lehallatszik,még a tusolás is,ráadásul a lépcsőházból minden behallatszik,leginkább az,hogyan csapkodják az ajtót lent,vagy éppen a lakásoknálKép.Szóval itt senincs csend..Kép
Villő most kukorékolt egyet,de még talán visszaalszik...Kép
Csütörtök elvileg jó,majd még meglátom,hogyan lesz etetés és akkor majd délelőtt ledumáljuk a dolgot...
Pelust akkor köszönjük,majd vhogy megháláljukKép.

Na megyek készülődni,mert Apa nemsokára jön és megyünk BulcsúértKép...

Pusza,Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Szilvi

Semmi gond! Egyszer csak összejönKépKép
Talira szívesen mennék, de Lilla holnap oltást kap. Kb 2 nap láz utána.Téli gumi is gond , csak az egyik kocsin van és nem is lesz ezen a télen a másikonKép
Hangos szomszédok
Itt a kutyák hangosak nagyon hajnali 3-5 között.Amíg nem voltak gyerekek csak füldugóval tudtam aludni.

Anyapoc

Lilla sem nagyon akar mostanában enni. Bekapja a cicit megharap és kiköpi.Kép Talán naponta kétszer sikerül rendesen megetetnem.
Síííííííírrrrrrráááááááás van mennem kell



Puszi

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Bambika

ez most hány hónapos oltás lesz? Tuti a láz? Szegény picúr.
Én is laktam pár hónapot Herenden, de a kutyák soha sem zavartak.Kép
Most meg már nem is alszolKépKép.Nem tudom melyik a jobb.

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Andi

Akkor ez vmi népbetegség????Azt hittem, a cumi miatt van,de már ebben sem vagyok biztos.Az elmúlt nap egészen tűrhető volt,de előtte..Kép
KutyákKép...a szomszédunknak volt anyuéknál egy tutulós kutyája.Ha elmentek itthonról,akkor vmi borzasztó volt..KépSzóval megértelek..Kép
Jaj,már megint oltás?KépAzért kitartás...Nektek ez lesz az utolsó,ugye?

Szilvi

Gyors helyzetjelentés:tegnap 2 óra alvás után ismét meg tudtam etetni simánKép(ennek nagyon örültem),aztán tk egész nap nem volt gond.Voltunk az Auchanban,végigaludta az egészet.Aztán kaja,fürdés,8-kor már aludt.És éjjel csak 11-kor ébredt először,akkor cumi,aztán már csak 3-kor,akkor evett isKép.Volt is mit,mivel végre aludhattam egy jótKép.Ma Apa volt a cumivisszarakó,így én alig ébredtem fel.Azt leszámítva,hogy beesett az ágy mőgé a cumi és nekem kellett kihalászniKép!Szóval majdnem 6 órát aludtam egyfolytábanKép.Aztán persze alig akart a kisasszony visszaaludni,egy csomó ideig szórakozott az ágyában,mire aztán csend lett.Aztán persze 6 után riadót fújt.Akkor Apa kivitte,én még kumtam egyet,aztán szépen evett megintKép...Szóval ez az éjszaka szuper volt.Pláne,hogy bennem is bujkál vmi betegségKép...
Nálatok mi volt?Kép

Na megyek,mert megyünk ALbertirsára,naná,hogy akkor,amikor leszakad egy csomó hó...Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Hali!
Bizti nem fogjátok elhinni nekem...de szerdán megyünk Füredre! KépIgaz csak szombatig maradunk, de lejutunk... EL se hiszem, de apa azt mondta 1000000%hogy megyünk.
Kép

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Anyapoc

Jaj neeeee!KépMár megint beteg leszel? Úgy sajnálom! Drukkolok, hogy csak bujkáljon, és ne zavarjon be a taliba.

Nálunk minden ok volt éjszaka. A szokásos fél8-8 körüli fürdés, kaja,alvás, utána már csak 3/4 5-kor kelt, megetettem és még 8-ig aludtunk.

Nálunk tuti nem cumizavar van amikor négykezezünk. Van, hogy úgy tudom megetetni, hogy előtte a cumit dugom a szájába, megnyugszik gyorsan kiráncigálom és helyette a cicit gyömöszölöm a kis ajkai közé.Kép Van, hogy ezt párszor megismételjük, de végül evés a vége.

Csak ez az "ölben akarok lenni mindig" című műsor ne lenne. Nekem lenne a legtökéletesebb babám. De hát istenem, senki sem tökéletesKép.

Miért mentetek Albertirsára?

Na megyek a konyhába takarítgatniKép.


Pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


GabiiKép

De jóóóó!

ha lesz tali Vp-ben, csatlakozhattok Ti is.
Úgy néz ki csütörtökön néhányan talizunk. Ha érdekel jelentkezz!

MóniKép
mi van Veletek? Nektek jó a csütörtök???

Sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Hali!
Persze szívesen taliznék veletek, de azt tudnotok kell hogy fogalmam sincs hogyan jutok be veszprémbe... Vagyis oda még csakcsak mert van busz meg hasonlók, de én ott eltévedek Kép De ha olyan helyre kell menni amit én is megtalálok akkor természetesen megyek, megyünk Kép
Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Sziasztok!


Szilvi

5 hónapos oltás, szerencsére egy darabig az utolsó.
Lázas lett tőle,gondolom ez is eltart egy-két napig.

Anyapoc


NépbetegségKép Lilla nem cumizik, fuldoklik tőle és nagy ívbe kiköpiKép
Tegnap este majdnem éjfél volt mire elbítrtak aludni. 5*keltek éjjel felváltva. A ház rendetlen én zombi vagyokKép. De legalább a vasalás kész van, már csak el kell pakolni, de Lilla elaludt és nem akarok bent zörögniKép
Jó utat és remélem nem leszel beteg.

Gabi


Utaztok végreKépKépKép ??


Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Kép

"Mancika" /apa nevezi így/ csak 200g-ot hízott egy hónap alatt. Persze nem látszik rajtaKép. Meglepődtem az előző havi 850g-hoz képestKép.

Puszi

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

AnyapocKép, SzilviKép, AndiKép
Összebeszéltek a csemetéitek, hogy ennyire rendetlenkednek tejcsi-szívás helyett??? Valami biztos van a levegőben.

SzilviKép
Nekünk jó a csütörtök, csak az időponttal vannak gondjaink. Gergő 12-től 14 óráig alszik, tehát 3-ra tudunk legkorábban bemenni. Ez meg Neked ugye már nem jó, mert jönnek a nagyiék. Ez az egy időszak rendszeres az életünkben, ilyenkor mindig itthon kell lenni, mert már nem alszik el máshol. Egyik mamánál sem sajnos. Tehát ha nem vagyunk itthon, nincs alvás. Még ha összeesik, akkor sem.
Megint sokat fejlődött Márk. Megy az idő rendesen.

AnyapocKép
Na, megjártátok Albertirsát? Betegséggel mi a helyzet? Lappang még, vagy megijedt talán és békén hagy? Remélem, utóbbi. Mi már jól vagyunk szerencsére, remélem a télen már nem lesz több gyengülés.

AndiKép
Szép husikás Lilla, úgy látszik, neki most lassult le a hízási üteme. Már most gondol az alakjáraKépKépKép. A lényeg, hogy azért hízott.
Merre laktok Herenden? Unokatesómék a Tulipán utcában laknak, ha ez mond Neked valamit.
Durvák az éjszakáid, én már kidőltem volna teljesen.

GabiKép
Na végre, legalább pár napra ideértek! Később azért még "visszajöttök", vagy csak ennyi jutott a Balaton-partból?

Holnap délben megyek vásárolni, remélem ezúttal lezárom a Karácsonyi beszerzőkör mizériát. Gergő alszik, utána apa vigyáz rá. Már a lényeget megvettem, apróságok vannak, nekem ezeket a legnehezebb beszerezni. Élelmiszer beszerzése meg a jövő héten lesz aktuális. Sütés-főzés előtt közvetlenül. Lista már kész.

Írjátok meg azért, mikor és meddig találkoztok pontosan, ha Gergőt le tudom rakni előbb aludni, akkor csatlakozunk.

sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Hát megint elkapott minket a betegség..KépNekem éjjel hőemelkedésem volt,fájt a torkom,fülem,mára Villőnek is enyhe hőemelkedése lett,gondolom ezért nem is aludt éjjelKép...
Szóval mi már megint kifogtuk..Kép
Pedig az út szuper volt,azt leszámítva,hogy már akkor nem voltam jól.Visszafelé bementünk a Kikába.Nagyon tetszett,egy csomó jó cucc van,be is vásároltunkKép!A babaosztályon pl. plüss ujjatlan rugik 990 Ft-ért voltak,naná,hogy vettemKép.

Szilvi

Asszem,ha nem leszünk jobban,kihagyjuk a csütörtökötKép...
Örülök,hogy jól aludtatok,nekünk ez a ma éjjel baromi pocsék volt..KépÉn ugyan kint aludtam,de párom mondta,hogy kb fél-1 óránként kellett a cumit visszatömködni,elege is lett belőleKép.Enni ugyan csak 2-kor kelt,de így is elég volt..Kép
A cipelgetés továbbra is megy,viszont a kajálással tegnap sem volt semmi gond...
Nagyon kiváncsi avgyok,mit fog mondani a tanácsadó,bár eddig még nem jelentkezett senki...
Bringával beszéltem,azt mondta,szerinte is cumizavarnak tűnik..Na mindegy, a lényeg,hogy eszik,viszont nem alszik..Kép

Gabi

Na,végre eljuttok ide is?KépKépKép

Andi

Nagyon édi Lilla a képen!Jó kis hurkái vannakKép.Azért gondolj bele,ha folyamatosan majdnem 1 kilókat hízna,akkor hova jutnátok pár hónapon belül?KépA havi átlag 600 gramm az átlagos,azt meg simán hozza Lilla.Na meg nem is úgy néz ki,mint aki éhezikKép!
Ne aggódj,nálunk sem jobb a helyzet.Hol az egyik kel,hol a másik...néha van 1-1 jobb éjszaka,de az igen ritka...Pedig nagyon törekszünk rá..
Nap közben hogy alszik Lilla?
Na meg nálunk is fut a lakás.Most néztem,hogy megint mosni kellene,pedig nemrég vasaltam ki egy halommal...Egyszerűen 4 ember ruhája eszméletlen mennyiség.Na meg mire rendet rakok a lakás egyik részén,addigra a másikban lesz rumli.Mindig úgy érzem,hogy nincs rend soha...és nem is leszKép...

Móni

Hát,látod,csak megjártuk..Képörülök,hogy Ti renben vagytok.Én is abban reménykedtem,hogy nem lesz nagyon több betegség,mindig nagyon felöltözünk,amikor kimegyünk stb...és mégisKépKezdem egy kicsit únni már a sok betegséget..Kép
Remélem,sikerült a vásárlás Karácsonyra...nekem most még ehhez sincs kedvem,meg főzögetni stb...Kép
A bevásárlás már megvolt,csak nálunk is néhány apróság hiányzik még hozzá(de most ez sem érdekelKép).

Na megyek,még eldőlök,amíg Villő alszik...

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


sZIASZTOK!

Anyapoc

Mielöbbi gyógyulást kívánok nektek!!!
MosásKép Már annak is örülök ha akad olyan nap amikor nem kell mosni és vasalni.KépKép Megint kissé depis a hangulatom az állandó rendetlenségtől. Úgy érzem mást sem csinálok egésznap mint pakolok, mégsincs soha rendKép
Mi ma megyünk vásárolni ha minden igaz.


Móni

Kinizsi utcában lakunk. Tulipán u. nem mond semmit, nem ismerem túl jól herendet. Egyszer még el is tévedtem /most irulok-pirulok/. Mentségemre legyen mondva alig pár hete dolgoztam itt és tök sötét volt, én meg jól elkeveredtemKép.
Jó vásárlást neked!

Megyek pakolniKépKép

Puszi

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem am el a nagy Nemetfoldon! KépKépKépCsak az internetet nem sikerul bekottetni, valahogy egyik szolgaltato sem all a helyzet magaslatan, raadasul iszonyuan draga is Kép. Most is a varosi ifjusagi klubbol irok, ahonnet lassan kidobnak, mert zaras lesz.

Jol vagyunk, megszoktunk mindent, es jol is erezzuk magunkat. Akos mar november eleje ota ovizik, mar szivesen megy reggelente. Sokat foglalkoznak vele, a nyelvtanulas menni fog, bar egyenlore csak 10-20 szo, meg az alap dolgok mennek. Gondolom ez termeszetes is, ha a gyerek nem nyelvzseni. Az unnepeket nagyon komolyan veszik, es iszonyu jo dolgokat csinalnak most karacsonyra is.
Encivel mi otthon vagyunk, bar sokat mozgunk ide-oda, hogy a nyelvgyakorlas nekem is meglegyen. Erre a legtokeletesebb a szomszed kismama csaj, aki szinten otthon van kisfiaval. Enci meg csak maszik, butorok mellett felall, de a jarastanulast hanyagolja Kép. Viszont sokat "dumcsizik", sok szot hasznal kovetkezetesen es erthetoen.

Kurta hsz-om lassan befejezem, megprobalok hamarosan ujra jonni, ha hazamegyunk karacsonyra (tervben van), akkor jovok surubben.
Jobbulast kivanok a labadozoknak, es ha esetleg nem tudnek jonni: Boldog Karacsonyt es Uj evet mindenkinek!!!!!!!

Puszi:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Kriszta!!!Kép

Már éppen gondoltam ,hogy megdoblak egy sms-sel,hogy mi van már veletekKép.Ezek szt jól vagytok!Nagyon örülök,hogy minden rendben,várom,hogy gyere gyakrabban!Kép

Andi

Én is elég depis vagyok néha,ha végignézek a lakáson,de egyszerűen nem tudok mit csinálni.ha Villő alszik,akkor azért nem tudok semmit csinálni,ha meg nem alszik,akkor azért..Kép
A mosással már úgy vagyok,hogy lassan minden nap beindíthatnám a mosógépet...hát igen,ilyen az,amikor már 4-en vagyunk..Kép
Lilla egyébként mennyit alszik nap közben?Meg miket csinálgat?Kép
Villő most csak kézben hajlandó elleni.Már érdekesebb így a világ,fekve már nem jó,viszont még nagyon mocorogni nem tud.Így átmenetelieg általában nálunk dekkolKép!

Na megyek kicsit phizni,most sírás nélkül volt elalvás,pedig egész délután volt bömbi rendesenKép.

Pusza,Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Anyapoc

Lilla 3* alszik napközben. Délelőtt fél órát, 1óra körül 30-40percet. 3 körül kb 20 percet, akkor felébred kicsi dajkálás után 1-1.5 órát.
Már próbál átfordulni, de szerintem kicsit nehéz a popsija. csak ülve érzi jól magát, kapaszkodik mindenbe és próbál felülni. Sikongat, hangosan nevet. Ha éppen nem sír akkor "beszélget". Bencén akkorákat tud nevetni hogy zeng a házKépKép

Gyógyulgatsz már??

Puszi Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

KrisztiKép
De jó! Nem vesztél el. Jó, hogy így betudtatok illeszkedni. Milyen szerencséd van, hgoy egy kismama a szomszédotok. Jelentkezzél minél sűrübben.
Egyébként férjnek, hgoy tetszik a munka, mennyit vagytok együtt? Remélem ott jobb a helyzet, és nem az van, hogy majd asszony felneveli.Kép

Bambika
egész jók a nappali alvásai Lillának. Milyen az éjszaka? Azt olvasom, hogy zombi vagy, de most éppen miért nem alszanak a gyerekek? Vagy ezt szeretnéd Te is tudni?Kép Lilla nem igényli hogy kézben legyen?

Móni
elmaradt a taliKép, de majd jövőre legkésőbb bepótoljuk!Kép
Sikrült lezárni a kari vásárlást? Csütörtökön én is egy kis vásárlást végeztem, és voltam fodrásznál, de szombaton még kell vásárolnom.Apa ajándéka még nincs meg. DE legalább már tudomKép

Anyapoc
elugorhatnál a pelusért, majd leviszem a lépcsőházba.Ha ez így megy Villő kinövi, pedig jó pár darab vár arra, hogy telepakoljátKép
Remélem a kőcök csak átmenetileg dekkolnak a kezünkbe. Már leszakad a hátam, derekam, karom.Kép
Hát nem tom', nálunk nem igen jött helyre a szopi. Sokszor üvőlt és ha egyedül vagyok itthon nehéz mellre tenni. Most kipróbálom, h milyen jelenetet rendez ha 4 óránként eszik. Már tiszta ideg vagyok a kajáltatásoktól. Azt hiszem kicsit nehéz egyedül neveleni a csöpp kis emberemet.Kép

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Andi

Nehéz popóKép...hát jó husikában van LillaKép.Bulcsú sem forgolódott,nem egy mintagyerek ilyen szempontbólKép!
Nevetés:jaj,az szuper,én is imádom,amikor gurguláznak,bár Villő még nem sokatKép.
Alvás:akkor nem sok időd jut nappal sem semmireKép...Én azért próbálom,hogy minden alkalommal Villő legalább 1 órát aludjon,ez általában sikerül.De Lilla talán hamarosan átáll a 2 alvásra,nem?Bulcsú legalább is 5,5 hósan már csak kétszer aludt,de akkor 2 órátKép.
Én ma rosszabbul voltam,mint eddigKép.Éjjel alig aludtam a köhögéstől,orrfújástól,estére semmi hangom nem volt,ma reggel még annyi sem.Már vmivel jobb,de ugyanazt eljátszottam,mint 2 heteKép...És még messze a tavasz...Kép
Remélem,azért nem sokáig tart nálatok sem a zombi korszakKép!

Szilvi

Rendben,vmikor elugrok a pelusért.Előtte csörgök és megveszéljük,jó-e neked.Nem kell lejönnöd,felugrok én érte,mert akkor úgyis egyedül megyekKép.Telepakolás????Az meg mi?Kép
Én egy kicsit szoktatom most Villőt,hogy ne csak kézben legyen.Érdekes,ha a játszószőnyegre teszem,akkor is engem bámulKép.Ha játszok vele,akkor ideig-óráig OK,de amint magára hagyom,azonnal sikítKép.Szt most kezd bennük tudatosulni,hogy mi van,ha anya nincs ott,ott a nagy lakás,Te meg nem látszol...Na de azért ölben mindig...Kép
Ma egész jól ment a nap közbeni alvás(persze megint elkiabál,de mindegyKép).Délelőtt itt voltak redőnyt szerelni,fúrtak-faragtak,így a leány ébredés nélkül aludt több,mint másfél órátKép.Délben jöttünk-mentünk,így aludt vagy 2 órát,aztán délután most tettem le,mert már álmos volt,egyenlőre csend vanKép!
Evés:nálunk sem mindig megy,de azért nem vészes már.Megint fájdogál néha a hasa,komolyan,egy etetésnél sem lehet kihagyni az Infacolt,úgy vettem észre...KépRáadásul úgy tokásodik a kisasszony,hogy csudaKép.27-én megyünk oltásra,amit kicsit csodálok,mert előzőleg 29-én voltunk és azt hittem,legalább 4 hétnek el kell telni a két oltás között...Aztán lehet,hogy ez megvan annyi.De bizti szuper lesz a szilveszterünkKép!
Ja,kajáláshoz még annyit,hogy én úgy vettem észre,ahogy amikor görcsöltem én is,akkor ugye alig indult be a tejleadó reflex,persze,hogy üvöltés volt,mert akkor a tej töredékéhez jut csak hozzá szegény.Aztán ahogy lenyugodtam,mert úton voltunk egész nap és nem ezzel foglalkoztam,akkor igen hamar beindult és evett is rendesen.,Azóta kicsit relaxKép,hogy ne legyen gond.Szóval nem jó a para,bár nehéz kivitelezni,tudomKép:Nálad hogy áll a tejleadó reflex?
Egyedül nevelés:hát igen,nem egyszerű,de kitartás!KépTudom,egyenlőre nem vigasztal,de lesz jobb isKép!

Na megyek még pakolászni,teregetni,egyebezniKép

Jujj,ezt majd' elfelejtettem:tegnap volt karácsony az oviban és képzeljétek el,egyik apukának ellopták a pénztárcáját egy csomó bankkártyával és egy csomó lóvéval!Ott volt szemben,az ajtóval felakasztva,ahol a gyerekek mosdói vannak.Valszeg egy gyerek vitte elKép.Most nyomoznak az óvónénik,teljesen ki vannak akadva és mi is,mert ez tényleg borzasztóKép.Igaz,az is buta,aki ennyi cuccot letesz a keze ügyébőlKép.

Na pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


A pancsoló kislány:

Kép

anyapoc
 
 


Na és még egy mosolygós:

Kép

anyapoc
 
 


Sziasztok!

AnyapocKép
Hát, remélem hamarosan jobban leszel, biztos az általános kimerültség miatt vesz le ennyire a lábadról a betegség. Villő nagyon édes a képeken, anyukája pedig nagyon csinos. Igazán jól néztek ki így együtt.

SzilviKép
Szopizós gondoknak is vége lesz egyszer, tényleg, minél többet görcsöl rajta az ember, annál nehezebben megy. Persze könnyű mondani, hogy nyugi, nekünk is voltak rossz napjaink, heteink, aztán mikor tényleg lenyugodtam, akkor rendeződött minden. Persze közben nekem is hiába mondták, hogy ne idegeskedjekKép.

KrisztaKép
De jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy minden rendben Veletek. Akkor könnyen ment a beilleszkedés szerencsére.

AndiKép
Jó sokszor alszik Lilla, gondolom Neked könnyebb lenne, ha 2x aludna, de akkor 2-2 órákat. Mire nekiállnál valaminek, már fenn is van. 40 perc az semmire nem elég. 2 órával azért már lehet mit kezdeni.

Képzeljétek, Gergőt elvitték anyuék. Holnap vittük volna ki hozzájuk, mert megyünk este mulatni, de ma itt voltak, és Gergő el akart menni. Hihetetlen, de nagyon-nagyon hiányzik már most, nagyon üres a ház nélküle. Annyire nehezen engedem el, pedig jól érzi magát anyuéknál mindig. Csak én nem tudok mit kezdeni magammal ilyenkor. Na jó, ez nem igaz, annyi a takarítani való, hogy csak na, neki is állok.

Sziasztok: Móni

Még egy fénykép, már karácsonyra:
Kép

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!


Anyapoc
Milyen édes Villőbaba!Nagyon jól néztek ki együtt.Tündéri ahogy mosolyog.Hogy kikerekedett a pofija.KépHol ropi ez a gyerek????Bulcsúról is kérünk képet.
Majd jelezd mikor tudsz jönni.
Kaja: lehet, hogy a 4 óránkénti evésre akar átállni. Több mint 4 óra telte el ma a reggeli etetés után, és minden szó nélkül evett.Nem kellett közelharcot vívnom.KépJaj, remélem ez a gond.


Móni
nagyon ari kisfiad van.Alig várom,hogy eljussunk ebbe a korba.Persze ennek a kornak is megvannak az örömei és nehézségei, mint mindegyiknek. De olyan jó látni, hogy már tudja mi az a karácsony.
Hát igen, nehéz megválni ezektől a csöppöktől, pedig ránk is ránkfér a kikapcsolódás. Én is szívesen eltöltenék párral egy estét kettesben. Ha MÁrk tápis lenne, lehet, hogy megpróbálkoztunk volna már vele, de azt is tudom, olyan jó hazajönni hozzá, és látni már most, hogy örül nekem.
Na ezt most itt befejezem, mert újabban megint érzékeny lettem. Ma pl. sírtam Márkival amikor felkelt, pedig ő még csak így kel fel.Megszokhattam volna már.KépNálad előfordul még most is érzelmi kitörés??

Sziasztok
Sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


SzilviKép

Karácsonyt Gergő még nem tudja, mi, csak látja, hogy díszbe öltözött a lakás, meg hogy mi készülődünk, de ahhoz még kicsi, hogy értse is mi miért történik most körülötte. Pedig sokat mesélek neki a közelgő ünnepről, mesekönyve is van, ami erről szól, de hát még nem fogja fel. Jövőre már biztosan más lesz megint, akkor már biztosan tudja fogja a karácsonyt.
Érzelmi kitörés: hát persze, velem is előfordulKép. Nagyon sokszor elérzékenyülök, olyankor borzasztóan megölelgetem Gergőcöt, eltörölök pár könnycseppet, aztán megpróbálom összeszedni magam. Egyébként is érzelgős vagyok, a terhesség, a kisfiam még jobban elhozta a dolgot. De nem baj egyáltalán, sőt!Kép Férjem akad ki néha, hogy már megint mi a bajom, pasiból van, nem érti, hogy csak úgy is lehet pityeregni, minden különösebb ok nélkül.

Pusz: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Móni

Jaj,nagyon édes Gergő ebben a sapibanKép.Már a múltkor is meg akartam dícsérni,de vhogy elmaradt...KépKép
És hogy elvan a sapibanKép!
Nekem is rossz megválni a gyerekektől,bár a sírást és a hisztit néha hagynám másraKép.
Hát ezek a betegségek tényleg nem hagynak békén,de remélem,hosszú időre ez lesz az utolsó!
Én is mindig úgy érztem,hogy üres a lakás Bulcsú nélkül.Egyébként rájöttem,ez csak az első pár napig van,aztán azért megszokja az ember,igaz,akkor is hiányzik.Na meg az első elszakadás,bölcsi,ovi miatt,az nagyon rossz.Én 1 hétig nagyon depi voltam,amikor visszamentem dolgozni és otthon hagytam Bulcsút.De rájöttem,hogy bmikor van az első elszakadás,akkor is fájKép...
Én is tudok pityeregni minden különösebb ok nélkülKép.És főként azóta,hogy megvannak a gyerekek.Még az is elszorítja a szívem,ha más gyerekét hallom sírniKép!
És köszi a szép szavakatKép...látnál mostKép!

Szilvi

Köszi a dícséretet lány nevébenKép.Hát már tényleg nem olyan ropi,egész kis hurkás lett,de szt a súlya azért nem az eget verdesiKép!Van toka,hurka,minden,csak módjával,csinosanKép!
Bulcsúról is dobok mindjártKép.
Én is azt hittem,hogy a 4 óránkénti evésre akar áttérni Villő,de inkább az jött le belőle,hogy ha vártam plussz egy órát,akkor az elején a tejleadó reflex nélkül is jött rendesen a tej,ezért nem volt hiszti.Legalább is szt.Most megint kb 3 óránként eszik,bár lassan nem is tartom számon,mert mindig elfelejtemKép.Szóval tudja a fene,de hogy én nem tudom megállapítani,hogy mikor sír azért,mert éhes..KépNagyon béna lettem,komolyan...Na mindegy,remélem,nálatok sem lesz gond.Én azért kínálgatom a cicit többször is,aztán ha éhes,eszikKép.
Móninak is írtam,ne aggódj,én is sírós tudok lenni,de a múltkor mondtam isKép.Egy anya már csak ilyen.Anyum a minap mondta,hogy ő még most is ugyanúgy aggódik értünk,mint amikor picik voltunk,szóval ennek sosem lesz vége...Kép

Na lépek kajálniKép!

Pusz mindenkinek!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Na,még itt 1 kép Bulcsúról,ez a vinyei Télapó-látogatáskor készült,vonattal mentekKép

Kép

anyapoc
 
 


MóniKép
jó sokat értek a gyerekek fejlődéséhez!Kép
Minden esetre többet tud belőle ill. lát és értékel mint Márk. És már ez is biztos még izgalmasabbá teszi a készülődést.Kép
Nekem férj nem értetlenkedik ha látja a könnyeim nyomát. Igaz mosolyog a "bajsza" alattKép, de rögtön vágja mi a helyzet.

Anyapoc
Bulcsú is csoda csinos kissrác!Kép Büszkék lehettek mindkét kőcre!
Etetés: néha már azon jár az eszem, hogy tápival könnyebb lenne, legalásbbis annyival, hogy ha idegeskedem sem megy elKépKép
Neked válaszolt már a szopis tanácsadó?Ha nem, akkor ezek sem kapkodják el!Ha igen, akkor mit?
Nekünk befejeződött a masszázs. Már az is tudom, Márk nem szereti ha a hasát vagy a mellkasát masszírozom. A többi testrészét tűri, a hátát és az arcát szereti.Kép

Na pusza mindenkinet
Sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Ma el kellett mennem az ügyeletre,mert már annyira pocsékul voltam reggelre,kaptam is antibiotikumot.Szerencsére nem tüdőgyuszi,mert attól tartottamKép...Remélem,lassan kikecmergek belőle,mert már nagyon unomKép.

Szilvi

Nem válaszoltak mégKép,ki is vagyok kicsit akadva,hogy ha vkinek akut problémája van,akkor ugyan sokra nem megy ezzel.Legfeljebb akkor,ha telez nekik,de azért milliomosok mi sem vagyunk,hogy erre költsek egy csomó pénzt.Meg most már mindegy is,mert egyenlőre minden rendben vele,még 2 hónapig kell kihúzni,utána már teljesen nyugodt leszek szopi ügyben,mert akkor már ehet mást isKép.
Tudod,mondtam,hogy nekem is eszembe jutott,hogy tápi,mert már tényleg elegem volt a küzdelemből,engem is kiborított,amikor tök idegesen álltam neki minden szopinak,hogy jaj,csak nehogy baj legyen.És naná,hogy üvöltés lett belőle.Néha most is nyifog közben,de ált. azt jelzi,hogy kell már neki a másik ciciKép.Aztán utána megint visszarakom az elsőre is,így váltogatom egy darabig,amíg már tényleg nem kell nekiKép.Szóval tényleg csak azt tudom mondani,hogy a nyugalom meghozza a gyümölcsétKép,bár tudom,sovány vígaszKép...
Köszi a dícséretet mindkét poronty nevébenKép.Márkról is régen láttunk ám sztárfotótKép.Vagy nincs időd fényképezni?KépAzért dobj fel 1-2-t,aztán megmutatom Villőnek,mit szól hozzáKép!
Masszírozás:hát most a betegség alatt nem csinálom,mert köhögés közben elég nehéz és nem akarom sokat fogdozni Villőt,nehogy baja legyen.De annak örülök,hogy nálatok a többi része bejött!Mondta a védőnő,hogy a pocit általában nem szeretikKép,de idővel majd jön az is.Masszírozod akkor most minden nap?
Nálatok is egy alacsony idősebb védőnő tartotta?(talán Piroska...?)

Na megyek főzöcskézniKép...

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc

lehet szoptatós maminak antibiotikumot szedni??
nagyon sajnálom ezt a sok betegséget. Gondolom eddig nem volt semmi komoly bajod, most hogy itt vannak a csöppök, nem tudsz kikeveredni belőle. Így szokott ez sajnos lenni.Kép

Akartam már írni, h. az Infacolt mi sem tudjuk még elhagyni.

Masszázs: nem szoktam minden nap, csak amikor eszembe jut. Valahogy nem veszem még észre, mi a legmegfelelőbb időpont.Kép De majd alakul.
Nálunk az egyik védőnő tartotta.


Itt a kép! Még küzdünk a koszmóval, és már folyik a nyálunk. Igy ez tényleg egy sztárfotó.Kép
Mond meg Villőnek, hogy Márk lelke érzékeny, és nem szabad kiröhögni.

Pusz
Szilvi

Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


SzilviKép

Az antibiotikum szedés terhesség és szoptatás alatt is úgy megy,hogy mérlegelni kell a kockázatot,melyiknek van nagyobb veszélye,a betegségnek,vagy az AB-nak.Egyébként hazafelé menet még a gyerekdokit is megkérdeztem biztonság kedvéért az ügyeleten és ő is azt mondta,hogy lehet szedniKép.Ugyanezt szedtem terhesség alatt a Strepto-ra isKép...Van is már hasmenésem tőle...Kép
Nagyon jó a sztárfotó MárkrólKépKép!A sapi a koszmó miatt van rajta?Nyál nekünk is folyik már régóta,én is próbálkoztam előkével,de semmi értelme...KépDe a nyál-lufik édesekKép!Nem?
Jó kis kerek pofija van Márknak isKép,nem éhezik,az tutiKép!Szóval nyugi szopi terén(mondom énKép)!

Ja,ma már egész jól aludtam,nem köhögtem egész éjjel...csak reggel pótoltam beKép!

Még mindig ölben cipelődünk nagyrészt,már kezdem únniKép!Persze amint leteszem,azonnal balhé van...KépMost is a játszószőnyegen nyekereg,mert nem tetszik neki.Tegnap viszont úgy megnevetettem,hogy kacagott folyamatosan.Szt a hülye frizurám tetszett nekiKépKép!

Na,majd megmutatom Villőnek a sztárfotót,de most éppen elhallgatottKép,úgyhogy gyorsan összepakolokKép!

LÁttad,hogy a Body Wear nevű üzletben(a volt Kölcsey könyvesbolttal szemben) milyen leárazások vannak????Hétfőn be akarok kukkolni oda,kíváncsi vagyokKép!

Na megyek,mert sosem lesz rendKép...

Pusz,Anyapoc

Ui:ja,itt olyan szélvihar volt éjjel,hogy eldöntötte a létrát a teraszon....jó hangja volt,szt a halottak is felkeltekKép!

anyapoc
 
 


AnyapocKép

Nincs mit tenni, Márk azért sztrájkol, mert nem kényelmes sztem a szopipóz! Így marad a pelenkázó!KépKép
De nézegettem a itt a szopi pózok topikot, hát van ennél rosszabb is. Remélem pár hét múlva elfelejti ezt a heppjét!Kép

Nálatok mi újság?

Én sajnos nem jutok be a városba nézelődni!KépAnnyira nem, hogy még Márk ajcsija nincs is meg.

Remélem legközelebb tovább maradtok! Túl későn jutott eszembe, hgoy készítsek fényképet a két kicsiről! Pedig olyan jó lett volna!


Pusza!
Sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Látom, egyedül vagyok talpon e vidékenKép

Már csak kisebb apróságokat kell venni karácsonyra. Illetve a legfontosabb személynek (Márk) még nincs meg az ajándékaKép.De remélem eltudom azt is még intézni. Bár lehet, hogy egy zörgős csomagolópapírnak nagyon örülne!Kép
Már elkezdtem csomagolni is. Jó, hogy már túl vagyok a nehezén. Pénteken megyünk Herendre a Márkkal, ott sütöm meg a beigliket, addig anyós vigyáz rá. Atinak ez elmaradhatatlan és itthon egydül nem mertem bevállalni.

Bambika
voltunk megint Herenden, de olyan hideg volt, hogy nem voltunk levegőzni. Gondolom Ti sem nagyon dugtátok ki az orrotokat.

Na megyek csomagolni,amíg az őrmester engedi!Kép

Anyapoc
légyszi mutasd meg Villőnek ezt a képet Márkról. Ha eddig még nem habarodott volna bele a fiamba, akkor most ez bizti megteszi a hatását.Kép
Márk egyébként megsúgta, hogy várja újra Villőt szerény hajlékába, hogy jobban megismerhessék egymást.Kép

Sziasztok!
Sz.

Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!Kép

SzilviKép

itt vagyok én,de tegnap annyi felé jártunk,hogy már nem volt energiám írogatni.Meg tegnap Villő sem volt csúcsformábanKép,egyfolytában ölbebaba volt,szóval esélyem sem voltKép.Aztán karácsonyi ajándékot gyártottam az óvónéniknek,szóval volt mit tenniKép...

Nálunk változó,hogy van-e szopisztrájk,vagy nemKép...Ha sikerül időben cicire tenni és enni is akar,akkor szerencsére minden gond nélkül eszik.Éjjel változatlanul kel,de vhogy be kéne állni vmi nomrális rendszerre,mert mindig attól függ az éjjeli evés,hogy éppen mikor evett este.Újabban hiána szoptatom meg este 10-kor is(ha éppen úgy jön ki az etetési idő),akkor is kel 1-2 körül.Szóval egyenlőre kaotikus minden,de sebajKép!
Sikerült megvenni az ajándékot Márknak?KépMit vettél neki?Mi ma is voltunk még egy túrán,elmentünk a játéknagykerbe,persze hogy csomó cuccal jöttünk hazaKép!Már nem merek elmenni sehováKép!
Újabban mi sem nagyon megyünk a városba,a du-i sétákat az teszi ki,hogy Bulcsúért elgörgünk az ovibaKép.Ha itthon lesz,akkor majd túrázunk,de szt akkor sem a város felé,mert hazafelé emelkedő vanKép.
Ez a kép nagyon tuti Márkról és most meg is mutattam végre Villőnek!És képzeld,nagyon sokáig nézegetteKépKépKép!(persze nem csodálomKép)
Nagyon szívesen megyünk máskor is,én is sajnáltam,hogy ilyen hamar el kellett jönnünk!Majd ünnepek után meglátogatunk Benneteket!KépAmikor már nagyobbak lesznek,akkor lesz igazán jó összeereszteni őketKép!
Akartam még írni,hogy úgy néz ki,most nálunk is tök beállt a 3 naponkénti kakálásKép!Éppen tegnap akartam venni kínomban már szélcsövet,annyira szenvedett szegény lányka,erre estére telepakolta a pelustKépKép!Jól megijesztettem,mi?Kép

Na most eldőlök egy kicsit,mint a rohadt nádKép!

Pusz,Anyapoc

Kép

anyapoc
 
 


Szia!

Csak egy nagy rohanásom volt tegnap! Márkot megetettem délben. Irány Apa munkahelye babakocsival, ott vigyáztak rá a csajok, meg ugye hát Apa. A csajok már nagyon várták. Megkaptam a kocsit és irány a város. Nem telt el 3/4 óra Apa már hív, hogy menjek mert ordít a Márk. Hurrá! MÁr megint csak feléből harmadából intéztem el a dolgokat. Peresze megint a kicsi Márk maradt ki az ajcsi vásárlásból. Szegény, ha ez így megy tovább, az idén így nem lesz tőlünk ajándéka. Remélem Ati azért majd 23-án megveszi Neki a könyvet amit akarok.(tudod olyan ami különböző anyagból van, tükrös, zörgős stb).

Nálunk nincs 3 naponként kakálás, csak 6 naponként.Most elkezdtem inni kamillás teát, hátha segít cicin keresztül. Eddig semmi Márknál, nálam.....Kép
Bár amíg csak így eszik nem is csodálom. Sztem lemegyek tanácsadásra, de csak a doki nénit hallgatom meg. A védőnők nem érdekelnek.

Hát hallod, benneteket sem kell irigyelnem. Az éjszaka nálunk is teljesen felborult.Kép Keltem 1/2 2-kor, 5-kor és 7-kor. Mondjuk 5-től nem is kellett aludnom, mert apának készítettem reggelit és kávét. 1/2 6-kor kelt, összekészülődött(ami mellett nem lehet igazán aludni, 7-kor pedig kelt a törpe.
Kezdek egy kissé kiborulni, ma már megint rajtam a sírásmanó.De utálom!Kép
Ennyit a boldog és békés karácsonyról.
Úgy tűnik egy kicsit negatív vagyok, na mind1.
Majd kiheverem.

pusza
sz.

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Szilvi

Hát akkor megint nem sokra mentél a vásárlássalKép.De azért remélem,végre sikerült megvenni Márknak az ajándékotKép!

Nekünk meg ma telefonáltak,hogy megérkezett az ülőgarnitúra,szóval még ágycsere is lesz...KépIgazából már nem vártam,mert ez megint egy macera,de mindegy,végül is ezt vártuk már régótaKép.
Tegnap karácsonyi bulin voltunk a suliban.Először gyerekestül,de Villő nem viselte vmi jól,végig sírt zinte,mert túl sok volt az inger,tele emberekkel egy nagy hodály,szóval szépen ahazmentünk,anyum jött,segített fürdetni,aztán Villőt leraktuk aludni és szépen viszamentünkKép.
Kb 11-ig maradtunk,aztán gyors szunya,mert ugye a kisasszony nincs tekintettel senkire és semmire..Kép

Mikor mész tanácsadásra?

Mi ma megyünk ortopédiára Villővel.Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak,remélem,minden rendben leszKép.

Éjszaka olyan,mint voltKép,vagyis 1-kor és 5-kor kelünk.Utána már csak mellettem hajlandó visszaaludni,de sebaj,mert legalább alszunkKép!

Elhiszem,hogy kiborulsz,pláne egyedül,ezt én is végigjátszottam anno Bulcsúval,bár akkor párom 5-kor járt haza.illetve általában mi mentünk el érte délutáni séta gyanánt,de elég húzós volt így is.És még most is néha kibukok,persze két gyerekkel már több a gond isKép!
Szóval csak sírj,attól jobb lesz,nekem elhiheted!utána mindig jobb napok jönnek,ez tutiKép!

Na most megyek,vmi ebédnekvalót kéne csinálnomKép!

Pusza,Anyapoc

Kép

anyapoc
 
 


Sziasztok!

Zűrös napjaink vannak mostanában. Karácsonyi készülődés + Gergő tegnap leesett a konyhaszékről, hányt utána, úgyhogy irány a kórház. Kisebbfajta agyrázkódást kapott, infúziózták, monitorozták, aztán ma reggel szerencsére hazaengedtek bennünket. Gergőnek kimélőre kellene állnia, de hogyan, amikor reggeltől estig fut? Lekötözni nem tudom.
Teljesen ki vagyok merülve, éjjel is alig aludtam valamit, kórházban mindent lehet, csak pihenni nem. Éjjel 2x vérnyomásmérés, lázmérőzés, pelenkacsere, hát mit mondjak, sírás, altatás, pár óra nyugalom, kezdődik minden előlről.
Szóval zajlik az élet mifelénk is.
Most takarítok, délután jön anyós, vigyáz Gergőre, hogy elkészüljek.
Este szerintem beájulok az ágyikóba.
Na, megyek is,
sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?