Új privát üzeneted érkezett!

Eliza!Sok sikert a dokinál.Mihez kell a tanács?Lassan megyek hazafele.Este írsz mi volt a dokinál sms-be?

Kép
breni
 
 


Eli, hallgatunk!
Julcsi2
 


Nem tudom, hogy elmenjek-e. Sajnálom rá az 5000 Ft, ot megmondom őszintén, ráadásul 6ra oda kéne érnem, és fél 6ra érek az Árpád - híd Budai hídfőjéhez, és onnan elkell mennem a 14. kerület Egressy út 96-98.ba. Az tudom, hogy az 1.es villamos megáll az Egressy úton, de szerintem onnan még egy csomót kell gyalogolni! Mit javasoltok?

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Angel! Akkor legyen ez a topic-nótánk.

Rícse-Rícse-Beátricse!

(Szerintem egy pontos labdáért max. 10 másodpercet kapsz belőle. Persze csak gondolom....)

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Betti! Hol vagy?
Elmentetek Potterrel uzsizni, azóta egyikőtök se jött.

Hú, lehet, hogy Potter elvarázsolta Bettit a pálcájával!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Azt meg már meg se merem említeni mikre képes Tibi Bácsi a "varázspálcájával".

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Eli, szerintem most várd meg a gyogyók hatását, adj még egy-két hónapot magatoknak, mivel nem próbálkoztok még régóta.
Hátha ezek a gyogyeszek eredményt hoznak, s ha nem, akkor még elmehetsz.
Julcsi2
 


Julcsi,én is gondoltam erre, hogy ezt fogom csinálni!

Aztán közben hívott a volt kolléganőm, akivel nagyon jóban votlam, de ezt majd holnap elmesélem, mert most itt a főnök a nyakunkon és balhé van. Holnap majd jövök!

Puszi

Kép
elizabeth25
 
 


Kamilla,
Kép Kép Kép

Eli,
szerintem is halaszthatod még ezt egy kicsit! Kép Hátha a bogyók! Kép

angel37
 
 


krisz koszi a rozsat.gyonyoruekKép

julcsi volt halvany tesztem(agusztusban)aztan mire megcsinaltam volna 3 nap mulva a kovekkezot addigra megjott.Potter szerint ez amolyan korai veteles lehetet.Vagy beagyazodasiproblema.
hat ezert nem tesztelek tobbet ido elott mert ha megis halvanypozitiv aztan meg semmi akkor jobb ha nem tudom.
ezert nem akarok halvanycsikostKép

Kép
monyoka
 
 


Oké monyoka, így már megértem. Kép
Julcsi2
 


Képzeljétek lányok! Apukám megkérdezte anyukámat, hogy nem vagyok-e még terhes, mert ő már úgy szeretné!
Hát egyből könnybe lábadt a szemem! Sohasem gondoltam volna, hogy már szeretne nagyapa lenni! Nem az a típus. De a barátjának van már két kisunokája. Biztosan irígykedik egy kicsit.
Julcsi2
 


Monyoka!

Kép

Kép
lara26
 
 


Sziasztok! Kép

Én ám nem vagyok annyira letörve, mert annak örülök, hogy legalább a ciklusom helyrejött!
Éppen ma kezdtem meg a closty kúrámat, úgyhogy lesz ne mulass!
Remélem!!!!!

Moni! Kép

Ugye te is jól vagy!?!

Kép
lara26
 
 


Julcsi,
ez nagyon aranyos! Kép
remélem apukád vágya teljesül, akár már most! Kép

Lara Kép
drukkolok neked! a closty már sokmindenkinek segített! Kép

angel37
 
 


Sziasztok lányok!

Holnap jelentkezek! Addig is küldenétek egy kis drukkot, hogy Pirike elkerüljön!Holnap van PÉ+14 nap, de ilyenkor már barnázni szoktam. Hasfájás van, de barni sehol!
Julcsi2
 


Ja ezt elfelejtettem: Lara, erős vagy! Gratula
Julcsi2
 


Angel, remélem úgy lesz! Kép Előbb vagy utóbb, de úgy lesz!
Julcsi2
 


Julcsi
Figyelj,mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor fogsz tesztelni?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Ma csak olvasó üzemmódban vagyok veletek (jobb esetben), iszonyatosan sok melóm van, lehet, hogy még haza is viszem Kép.

Mindenkinek köszi a drukkokat Kép!

Kellemes napot kívánok nektek, írjatok sokat!

Puszi Kép
adi77
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Köszi Okr.
Sajnos ma reggel volt egy kis barni. De nagyon kicsi, azért még reménykedek.
Pedig a megszokott módon kezdődik, csak jóval később a szokásosnál.
Julcsi2
 


Tudjátok mit?!
Ha megjön, veszek magamnak egy farmert! Nem akartam, mert gondoltam hamarosan nem fogok beleférni. De csakazértis veszek!
Julcsi2
 


Julcsi!Képzeld én is pont így vagyok a ruha vásárlással.Szoknyát akarok venni már 2 hónapja,de minek ha úgy sem lesz jó rám,de már én is úgy döntöttem hogy veszek.Kép

Kép
breni
 
 


Reni Kép, és azt eldöntötted mikor tesztelsz?
Julcsi2
 


Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok ma?

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Eli!

Nem túl jól! Kép Egy kicsit szomorúan.
Tegnap akartál valamit mesélni.
Julcsi2
 


Julcsi a barnázgatás még nem jelent semmit, tudod? :-)))Ha a pocid fáj még az sem. :-)

Nem mentem el tegnap a dokihoz, úgy gondoltam, hogy most szedem a bogyókat, együtt leszünk amikor jólesik, nem foglalkozom a babát szeretnék dologgal, ja meg kipróbálom az LH-tesztet, aztán majd meglátjuk. Most már egy hete nem voltunk együtt, ma sem leszünk, mert nem alszom otthon, anyuékhoz megyek, úgyhogy talán szerdán, kemény 8 nap után, aztán következik megint vagy 5-6 nap kihagyás, aztán megint. Szóval így vagyunk mi. :-)
De a mostani mensi óta nem foglalkoztat a baba dolog! Tegnap elmentem szoliba, beszineztem a hajamat és fogyózok. Élek és kész. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Hú ELi! Ez nagyon jó!
Csak így tovább!!!! egyetértek, meglátod ennek meg lesz az eredménye!
Én is úgy gondoltam, hogy lefoglalom magam azzal, hogy magammal foglalkozok! Már be vagyok jelentve kozmetikushoz és talán fodrászhoz is elmegyek!
És veszek egy farmertKép

Ja és ma reggel a kocsiban megbeszéltük párommal, hogy Januárban bejelentkezünk a meddőségi központba. Kicsit izgul, de megyünk. Kép
Julcsi2
 


Julcsi, az nagyon jó, ha a te párod így benne van, az enyém nehezebb eset lenne, de ha egy évig nekünk sem sikerül a babó, akkor mi is elmegyünk, ha törik , ha szakad. :-)

Helyes, foglalkozz magaddal, és kösdd le magadat, az a lényeg. És lehet, hogy mire oda jutotok, hogy elmenjetek már babás leszel. Nem egy ilyen esetről hallottam már. Mindenesetre megpróbálhatnád te is a homeos bogyókat. Nem gondolod? Ártani nem ártana!

Kép
elizabeth25
 
 


A fene se tudja! Úgy gondolom, először tudjuk meg mi nem működik és arra szedjünk bogyókat, ne csak úgy látatlanba. Nem tudom. Párom sem szívesen szed be akaármit. -ha orvos adja az neki meggyőzőbb. Egyébként ő sem örül a vizsgálatoknak, de ha máshogy nem megy, akkor ő is hajlandó. Szeretne már ő is babát és a barátai is kérdezgetik, hogy mi van már.
De ő soha nem éli bele magát és nem borul ki. Egy kicsit talán fél is az egésztől! De nagyon boldog lenne, csak el sem tudja képzelni milyen lesz. Õ két babát szeretne én meg legalább négyet. Kép
Julcsi2
 


Julcsi!Nem tudom még várok,ma vagyok a 31.napon elvileg pénteken jön meg de ez nem biztos.Majd lesz valahogy.
Eli!Szia!Milyen szinű lett a hajad?A szoli az nagyon jó,megnyugtat én szeretem,ha befekszem mindent elfelejtek.Miért alszol anyukádéknál?Én már nem is tudnék otthon anyáéknál aludni,már úgy megszoktam a mi kis lakásunkat.

Kép
breni
 
 


Julcsi, mi is kettőt szeretnénk a párommal. Egy fiút és egy lányt. :-)

Breni, vörös lett. Azért alszom anyuéknál, mert Budaörsről Érd közel van, 5 óra mire odaérek, viszek nekik dolgokat, meg ráadásul anyu nincs túl jól és ott akarok maradni egy napot. Ezért. Tomi ezeket a dolgokat hála nagyon megérti! :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!Még szép hogy megérti.Nekem hála istennek közvetlen mellettünk levő házban laknak anyuék,mama pedig kettővel,a párom szülei pedig a másik utcában.Együtt a család.

Kép
breni
 
 


Breni az nagyon jó! Mi 30 percre lakunk anyuéktól, kocsiva. BKV-val kicsit problémásabb lenne az odajutás. Úgy vagy egy-másfél óra lenne.

Kép
elizabeth25
 
 


SZiasztok! Kép

Julcsi, Breni,
látom nem csak én próbálok trükközni a ruhavásárlással! Kép

Julcsi,
amíg nem indul be fullosan, addig bármi lehet! Kép ne szomorodj el már most! Kép bár nagyjából sejtem mi jár most a fejecskédben, nekem is mindig így inddul...

Eli,
ez a beszéd! Kép

Én egy icipici babát szeretnék Kép, többről álmodni sem merek...

angel37
 
 


Hú lányok én nagyon messze lakom a szüleimtől Kép,nagyon hiányoznak. anyósomhoz viszont túl közel lakom. Kép Bár akárhol laknék, mindig úgy érezném, hogy még mindig túl közel lakunk hozzá.
Julcsi2
 


Julcsi ezekszerint nem vagy jóba anyósoddal?
Nekünk messze laknak, Székesfehérváron. :-)

Kép
elizabeth25
 
 


Angel! Köszi a biztatást, csakhát mindig így kezdődik! És szörnyű, hogy késett, így elbíztam magam egy kicsit. Kép
Nem akarok túl sokat foglalkozni a dologgal, de az borzalmas, hogy ma felhívtak a szüleim, hogy na mi van, mármint hogymegjött e. Mert anyukám bizony figyelemmel kiséri a ciklusomat és ezek szerint már apukám is tudja. Most megírtam nekik, hogy legyenek szívesek ne zaklassanak ezzel, mert nekem is nagyon nehéz nem foglalkozni a dologgal, nemhogy még a barátaim és ők is állandóan ezen izgulnak.
Majdnem el is bőgtem magam. Elég nagy kudarc ez anélkül is, hogy másokkal is beszélni kelljen róla. Nektek nyugodt szívvel teszem,hiszen egy cipőben járunk sőt jól is esik, de az ismerőseimnek nem akarok erről beszélni. ezt nem érti, csak aki ugyanezen megy keresztül.
Julcsi2
 


Eli, megy a jópofizás, de őszintén szólva már túl sok és nem bírom. Éjjel-nappal telefonálgat. És minden trükköt bevet, hogy menjünk hozzá. Unatkozik és nem érti meg, hogy szeretnénk élni a saját életünket. És persze semmi sem jó amit csinálunk ő a tökéletes. Az ajándékokat amit veszünk neki, visszaadja, hogy ő úgysem tudja hasznát venni. Bármi is az.
Néha úgy érzem, direkt akar bosszantani. Vagyis miondig úgy érzem. Na jó ne is beszéljünk róla, mert csak felhúzom magam. Azt hiszem viossza szeretné kapni a fiát. Nem a szeretet miatt, hanem, hogy ne legyen egyedül. Szeretet helyett pénzt kapunk. Ami engem nem boldogít. Az könnyen ad, akinek van. Én másmilyen segítségnek jobban örülnék. A szüleim két kezükkel és fáradtságos munkával segítettek a lakásfelújításban. Úgy hogy 400 km-t utaztak és két hetet itt voltak. Õ 10 km-re lakik és nem segített semmit. Azt hisz, ha pénzt ad, meg ajándékot vásárol, azzal kompenzál. Hát nálam nem. Nekem ez nagyon rosszul esett és a szívem szakadt meg, ahogy a szüleimről ömlött az izzadtság a munkától.
Julcsi2
 


Na most jobb lett volna ha befogom a számat!
De néha ki kell ereszteni a gőzt!
Julcsi2
 


Julcsi, semmi baj! Elhiszem, hogy milyen szar! :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Na hol vagytok? Eltüntetek? írjatok, hogy tünjön el az a sok csúnyaság ami írtam. Már lelkiismeretfurdalásom van. Írjuk tele az oldalt!
Julcsi2
 


Reni, szóval mikor vásárolunk?
Julcsi2
 


Értelek, Julcsi drága!Kép

Én épp ezért nem akarom, hogy a szülők tudják, hogy már próbálkozunk... Anyu így is árgus szemekkel figyel, de azt nem szeretném, hogy nagy várakozásban legyen, vagy ami rosszabb, hogy nem is kérdezne, csak látnám rajta, hogy őt is eszi fene...Kép

Anyósodra: Kép

angel37
 
 


Én ma vásárolok! Kép

Most pedig dolgoznom kell Kép

angel37
 
 


Igen Angel, egyetértek!
Én sem akartam, hogy tudják, de a barátaim pl mindig kérdezik, hogy nem vagyok e még terhes. Õk nem estek még át ezen és nem értik, hogy milyen tapintatlanság ezt megkérdezni, hioszen nem is tudják, hogy mióta próbálkozunk más és milyen nehéz.
Anyukám azért tudja mert két hóünappal ezelőtt kibuktam és fel kellett hívjam, ő a mentsváram. Apukám pedig, ahogy írtam tegnap most kérdezte először anyukámtól. És gondolom anyukám elmondat mi a helyzet. Felelősségre is vontam ezért, hogy miért kellett.
Mostmár mindegy. Tudom, hogy csak izgulnak értem, de anyukám védőnő és nagyon meg tud nyugtatni, ezért is beszéltem neki róla.
Julcsi2
 


Én még nem tudom mikor vásárolok.Gyere debrecenben aztán vásárolunk együtt KépJó?

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Julcsi,
Ne aggódj, én is hasonlóan érzek. Pedig alapjaiban egész normális az 'anyósom'. Legalábbis 'apósomhoz' képest... Kép És mi együtt lakunk velük!!! ... De mostanában engem is roppantmód bosszant 'anyósom'. Õ kissé félrenevelte a gyerekeit (lassan ő is rájön...) és azt gondolja, h én ugyanolyan vagyok, mint az ő gyerekei (pl. mindent százszor kell elmondani, mire megcsinálják). Engem viszont 'irányítani' sem kell! Hiszen egyedül éltem 8 évig, külön a szüleimtől, főztem, mostam, takarítottam magamra! ... Csak tudom már, h mit kell tenni! De pl. megpróbál beleszólni, h hány fokon mosom és mennyire centrifugázom ki a SAJÁT ruháimat! Persze nem hagyom! Kép Csak szar helyzet, mert nem szólhatok be (nagyon Kép), hiszen náluk lakunk... Kép
Néha nekem is van lelkifurkám, amikor panaszkodom rájuk (hiszen vannak ennél rosszabb családok is...) és tudom, h az én szüleim sem tökéletesek, de nekem sokkal jobban tetszik az, ahogyan bennünket neveltek és ahogyan a szüleim hozzáállnak bizonyos dolgokhoz. Kép És cseppet sem vagyok elfogult! Kép És engem is bánt pl. hogy egész évben velük kell lennem, a szüleim meg 200 km-nyire vannak.
Nnna, de nem is panaszkodni akartam, csak megnyugtatni Julcsit, h teljesen normális, amit érez! Kép
Mindjárt frissítem a táblát, aztán feldobom. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Köszi Kata, hogy leírtad. Én is ugyanígy érzek. Anyósom is azt hiszi úgy a jó, ahogyan ő csinálja a dolgokat, és mikor így kezdi:
Fogadd meg amit mondok, mert idősebb vagyok........szóval a falra tudnék mászni. És valószínüleg az én szüleim sem tökéletesek, de nekem is sokkal jobban tetszik, ahogyan minket neveltek és nekünk nagyon összetart a család. Én is a testvéremmel, nagyon szeretjük egymást.

Na jó... szakadjunk le a támáról.
Más (ugyancsak rossz): Most jövök a wc-ről, barni semmi, viszon erőlködés után rózsaszínűs véres volt a budipapír. Bocsánat, hogy nagyon közönséges vagyok.

Azt hiszem most a padlóról kell majd összeszedjetek. Próbálom tartani magam, de tudjátok milyen az ha késik. Tegnap azt hittem már van valaki a pocimban. És annyira jó érzés volt, alig tudtam aludni az éjszaka.

Reni, a végén tényleg elmegyek! Ismerek ott egy-jkét jó turkálót. Imádok turizni!
Julcsi2
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?