Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy email-küldésben mostanában nem jeleskedtem, de épp csak percekre kerültem a géphez...
Ígérem, hamarosan jelentkezem, és bepótolok mindent!!! Kép (Már holnap több időm lesz, és feltétlen írásra szánom majd!!)

Most is épp egy vendégeskedés romjait takarítom, de be kellett ugranom hozzátok, hogy elmeséljem a jóhírt, amit a vendégeink hoztak: Árpi, az én drága férjecském nagypapa lesz!! Kép

A kisunoka jelenleg 7 cm és nagyon helyes - láttam a fényképét! Igaziból június közepén érkezik a családba, és nagyon örülünk neki! Kép

Persze rögtön eszembe jutott a mi kislányunk is: kis eséllyel talán hamarabb jön majd világra, mint a cseppke, akinek a nagynénje lesz. Kép

Milyen furcsa: hisz tulajdonképpen én is várandós vagyok!
De én nem tudok fényképet mutatni a babámról, nem tudom a napot, mikor is érkezik... Engem nem ünnepel a család, pedig a mi "terhességünk" talán már nagyobb, mint az Övék.
Ne értsetek félre!
Nem akarnék önző lenni, most mégis irígylem kicsit: Õ úgy várhatja a babáját, ahogy a "nagykönyvben meg van írva"...

Azt hiszem, ma megint türelmetelen periódusba léptem - ígérem, igyekszem felülkerekedni rajta! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Úgy tűnik, Gergő baba pocijában rendeződtek a buborékok az Infacol hatására. Szegénykém akkorákat böfizik, hogy megijed és picit sírva fakad. De legalább nyugodtan alszik. A női tejet pedig száműztük az étlapról. És nem hagyom magam eltéríteni. Szegény gyerek szeme egy csík volt folyamatosan a fáradságtól, mert egyáltalán nem tudott pihenni.

Rayo: Amikor ilyen kórházi képeket látok, majd megszakad a szívem. Istenem, milyen csodálatos, hogy Reginek szerető, gondoskodó anyukája mindent megtesz, hogy a kórházban is viszonylag jól érezze magát a pici lánya.
Sokszor láttam anya nélküli magányos gyerekeket a kórházi ágyban és az olyan borzasztó.

Amneris: Én folyamatosan türelmetlen periódusban voltam, a rosszabb a türelmetlenebb állapot volt nálam. Volt időszak, amikor semmi más nem tudta lekötni a gondolataimat és semmi sem érdekelt igazán.
Kívánom, hogy rövid legyen a várakozási idő és történjen meg a csodaKép

Di_ti: Hogy álltok babaszobailag? És, hogy álltok lelkileg, amikor már a küszöbön van a gyermekáldás? Tudtok aludni?

Kizsó: Hol van már az a csuszdás ágy fotó? Kép

Szép álmokat!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Végre idejutottam.

Sajnos a péntek estét az ügyeleten töltöttük a párommal. KépVesekövecskék indultak lefelé mindkét veséjéből. Hős szegénykém,nem panaszkodik. Benn akarták tartani, de kedden van a főiskolán az utolsó zh-ja, nem akar halasztani. Itthon ápolom. Kicsit már jobb, egyre lejebb halad a fájdalom. Ha belázasodik, vagy hány irány a kórház. A sürgősségi ellátást most nem szeretném részletezni, de a csoszogó nővérkékhez képest a csiga Forma-1-es sebességeket diktál.

Kelimoni
Örülök, hogy Gergő pocija helyreállt.

Rayo, Rkata, Ildikó
MINDEN GYERKÕCNEK JOBBULÁST!
Kép

Amneris
Megértelek! Ugyanezt éltem át a napokban.
Nekünk miért nem gratulál senki???Kép Azaz, csak azok, akik velünk együtt babócákra várnak.
Ha lesz időd, én is örülnék mail-nak.

Gratulálok a leendő nagypapának, és neked is mert nagyi leszelKép. Két kisbaba költözik a családotokba jövőre, de jó!

Kizsó
Mi ünnepeljük is a karácsonyt. Most nagyon sok a munka. Újra bábpróbák, mézeskalács sütés, Luca, fadíszítés, teremdíszítés, persze közben kezdeményezések, vers, ének.... De ez csudajó. Fáradt vagyok az ünnepélyre, de a sok csillogó szempár rögtön felfrissít majd. Nálunk 21. ebéd utánig van óvi. 19-én reggel érkezik a kis Jézus
Kép

Üdv mindenkinek Renóca
Ha esik valahol a hó, küldjetek ide is. Kicsit jobb kedvem lenne tőle.KépKépKöszönöm.
süni_renóca

Vicki, Kelimoni!
Hát úgy állunk, hogy ma délután festjük az első réteget a háló- és a babaszoba falára, aztán jön az ajtók alapozása és utána a falak és az ajtók végleges festése. Közben kiderült, hogy a meglévő parkettánkat annyiért csiszolnák és lakkoznák, hogy annyiból bőven rakhatunk rá új lamináltat is ami legalább nem is nyikorogna, szóval még valamikor elszaladunk új parkettáért is és nagyon remélem, hogy a jövő hét végére már a friss hálószobánkban fogunk aludni, mellettünk az összeszerelt kisággal és komóddal.
Aludni, köszönjük szépen nagyon jól tudnánk, de mostanában max 6-7 órára futja a sok munkától, amitől csak úgy repül az idő!

Mindenkinek sok puszit küldök! Kép
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Tegnap úgy begurultam, mert írtam ide egy hosszú hozzászólást, és amikor el akartam küldeni, lefagyott a gépem Kép Remélem, ma nagyobb szerencsével járok...

Köszönöm, hogy gondoltok Vivienre Kép Már jobban van, kb. csütörtök óta semmi hőemelkedése sincs, a pöttyök is már száradnak. A szája csúnya nagyon, időnként vérzik is. Gondolom, ott nehezebben gyógyulnak a kiütések a meleg, a nyál és a rágcsálás miatt. Hála Istennek, nem nagyon viszketnek a pöttyei, így nem is vakarja őket. Az esti szódabikarbónás lemosdatás szerintem sokat segít. Bálinton még nincsenek pöttyök, de remélem, hogy lesznek és túlesik a bárányhimlőn ő is.

Idusamoja: Igen, néha nekem is fáj, amikor arra gondolok, hogy ők már sosem lesznek olyan kis pici, magatehetetlen csomagok, de tényleg igaz az, hogy minden életkornak megvan a maga szépsége, öröme és kedvessége Kép És az a jó, hogy ha már újra nagyon babázhatnéka van az embernek, hát akkor jöhet a kistesó :D
Milyen kreatív vagy! Sosem jutott volna eszembe házilag csörgőt készíteni... Küldenél egy fotót a kinderes csörgőről?
Remélem, Lilike jól viselte az oltást és nem lett semmi gond! Na és persze szívből gratulálok a jogerőre emelkedett határozathoz! Kép És a gyönyörű lánykához!!!

Mera: Köszönés... Hát ez a mi örök problémánk is Kép De mostanában egyre gyakrabban köszön spontán, minket utánozva Kép

Szuperboszi: Köszi a képeket, MINDEN élőlény nagyon helyes rajtuk Kép

Napsugaracska: Hogy sikerült a pénteki vizsgád?

Kelimoni: Brr, ezek a gyermekjólétisek! Mikor hagynak már békén Benneteket? Kép
Köszönjük a képeslapokat, Viviennel sokáig elszórakoztunk velük KépKépKép
A mi esetünkben én is tápszer-párti lettem... Az aggaszt a kapott női tejben, hogy nem tudom, kitől származik. Nem tudom, hogy a tejleadó hölgynek mennyi idős a gyermeke, mit eszik, hogyan él, márpedig ez mind befolyásolja a tej minőségét, ezáltal pedig a gyermekünk egészségét. És nagyon örülök, hogy a tápszertől szépen fejlődött mindkét gyermekem, sosem fájt a hasuk.

Hildus: Nagyon drukkolok holnap!!

Rayo: Úgy sajnálom, hogy Regi kórházba került Kép Látni a képen, hogy kicsit elgyötört. Ott tudtál lenni vele végig, éjjel-nappal? Most már minden rendben van, ugye?
Kerestem egy kórházas képet Viviről is. 2003 novemberében volt bent vesemedence-gyulladással 1 hétig. Szerencsére ott lehettem vele állandóan, ráadásul teljesen ingyen. Nagyon rendesek voltak az orvosok, nővérek!

Kép

Kizsó: Én is, én is! A csúszdás kiságy nagyon érdekel ám Kép

Rkata: Jobbulást nektek!!!

Amneris: Meg tudom érteni a türelmetlenségedet, bár szerencsére nekünk nem volt benne részünk, mivel Vivien annyira váratlanul érkezett hozzánk Kép Gratulálok a leendő unokához! Kép

Süni_renóca: Jobbulást kívánok a férjednek, remélem, hogy nem lesz semmi komoly!!!
ildi_ko

Sziasztok!
Most itthon vagyunk eltávon, de holnap reggel megyünk vissza hasi ultrahangra Regivel! Végig benn voltam vele, bár a földön aludtam, meg néha széken, de nem érdekelt! Rendesek velünk, zárójelben jegyzem meg: abba a kórházba dolgoztam 7évig, tehát ismernek engem! De láttam, hogy azokkal is sokat foglalkoznak, akiknek nincs benn az anyukája! Próbálom nem mutatni, de teljesen kivagyok, annyira aggódok, hogy miért nem eszik!? Olyan piciket (80-100-120ml) cumizik, hogy elkeserítő!!! Nem tudom, hogy lehet a nagyobb betegségeket túlélni szülőként, mikor ez is iszonyú!!!!!!! Ha lesz valami, megírom! Puszi Mindenkinek!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok Mamócák!

Holnap reggel az M1/M2 Napkelte című műsorában a Bölcső Alapítvánnyal foglalkoznak - sajnos nem tudom, hánykor kerülnek sorra, a műsor 6-tól 9-ig tart, délután 15.30-tól szokták az M2-n ismételni. Nem az alapítvány miatt írtam, esetleg érdekes lehet a téma, hátha valami szakmai "újdonságról" esik szó, már ami a hatóság hozzáállását illeti...

Mindenkinek gyógyulást, pihenést, csendesebb és bensőségesebb készülődést kívánok - vizsgák és sok munka nélkül!
Indianyó

Kép

indianyo

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=80518

Megnéztem az adást, nektek ide bemásolom a linket, ahol ez elérhető. Egyébként arról van szó benne, hogy a Bölcső Alapítvány vezetőjét támaddák szakmai végzettség hiánya miatt, de érdekes a beszélgetés - bár azt hiszem, nektek nem lesz újdonság, amit hallotok. Szerencsére A Gólyahírnél még a végzettség sem probléma - más egyébbel együtt Kép.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek, jövő héten karácsony KépKépKép

Indianyó

indianyo

Most egy kicsit off leszek, bár Amneris szerint itt olyan nincs Kép

Ha esetleg születésnapra, baba érkezésére (Kép), húsvétra/karácsonyra szeretnétek szép képeslapokat küldeni, de nem találtok megfelelőt, a mi tavaszi babás topikunkba írogat kedves kismamatársam, Mamacka, aki grafikus iparművész, gyönyörű képesklapokat készített (több családi és babás újságba is publikál). Itt megnézhetitek a képeslapokat, amelyek jelenleg kaphatóak.
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939&gid=648709&index=1

Remélem, nem bánjátok, hgoy ide feltettem, de nagyon szeretem Mamacka képeit Kép

Indianyó

indianyo

Sziasztok Lányok!

Indianyó!

Nagyon köszi a linket - meg is néztem a riportot... Hát: valóban érdekes...
Ajánlom a többieknek is!
(Tagadhatatlanul tanulságos - tényleg nézzétek meg, Lányok!)

Kelimoni!

Nagyon köszönöm a képet! Milyen szépek vagytok így együtt!! Kép Kép Jó lehet most Neked...

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris

Kedves várakozók!

Leírnám a tényeket mielött találgatna valaki, Gólyahír ügyben.

A Gólyahír elnökének felsőfokú szakmai végzettsége védőnő. Az egyesület 6 (szintén szakirányú felsőfokú végzettségű) tagja végezte el a működési engedélyhez nélkülözhetetlen 48 órás tanfolyamot, és abból sikeres vizsgát tett.(az egyesületnek 360 000 Ft.-ba került)
Működési engedélyünk 2004.02.03-óta van száma: 3993-1/2004-0014. GYF.
Működésünket ellenőrizte a Minisztérium 2005.05.18-án pozitív tapasztalattal.
Ügyészségi vizsgálatunk is volt már, az is pozitív eredménnyel zárult.
nikinozso

Jaj, Nikinozso, lehet, hgoy én voltam félreérthető??? Előfordul velem, hgoy a nagy lelkesedés közben rosszul fogalmazok... Ha így volt, szeretném leszögezni, ez nem is volt kérdés számomra! Vagy már Benneteket is ért valamiféle támadás ez ügyben (ez utóbbin egyáltalán nem csodálkoznék, ismerve a köz "szolgálatának" hozzáállását az ilyen kezdeményezésekhez...)
Azon érdemes lenne együtt gondolkodnunk, hogyan lehetne jobban ismertté tenni az Egysületet - főként kistelepüléseken, báz taláén nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, nagyvárosokban is ráfér a népszerűsítés/ismeretterjesztés mind az "ügyre", mind a nehéz helyzetbe került anyákra. Vajon az orvosi rendelőkbe/védőnői gondozói rendelőkbe/önkornmányzatokhoz/rendőrségre lehetne-e tájékoztatókat kirakni? Talán míg a vizsgálatokra, ügyintézésre várnak az emberek, már csak unalmukban is végigböngésznék e papírokat... S így sokkal több rászorulóhoz juthatna el az információ: van megoldás!!!

Szeretettl:

Indianyó

indianyo

Kedves Indianyó!

Minket még soha sehol nem ért támadás szerencsére, de vigyázunk, hogy ne is érhessen.
A törvényes, emberséges, tisztességes és magas szakmai szinvonalú munkánk jó híre a legnagyobb kincsünk, és nagyon vigyázunk rá.
Többször gondolok Rád, jó lenne beszélni, ha tudsz légyszives hívj fel 06-23-540-311, vagy 06-80-203-923.
nikinozso

Sziasztok...

Nincs sok időm, nagyban dologzom...
Köszönöm az érdeklődéstKép Vizsgáim jól állnak, de még lezs vagy 12, vagy több is.. Köszönöm a drukkot!

Remélem lesz időm írni, annyi mindenhez lenne mondanivalóm.
Most kiakadtam kissé a híradóban látott dolgon.
Önmagáért beszélt a dolog.
A riporter nagyon jól kiosztotta, úgy gondolom, hoyg intelligens nő így nem idéz, és nem is áll ki a kamera elé.
Az meg, hogy ezek a gyerekek meghalnának ha ő nincs, a riporter nem tudja, hogy mit bezsél...
Van más alapitvány, de a kórházban is hagyhatják a gyermekeket... És nem is anonym teljesen.
Az inkubátor az az.
Nem tudom miért kell tévesen riportot készíteni, vagy egyáltalán leadni...

A másik, ami most már számomra vérlázító, hogy téynleg engedély nélkül működnek... És arról nem is bezsélve, hogy szerencsétlen "évek óta gyermekre vágyó, értük mindent megadó szülőktől" mit kér cserébe... Kihasználja azt a helyzetet, amiben valamikor ő is volt...
Tisztelet a kivételnek, és nem akarom megbántani azokat a fórumos társaimat akik nekik köszönhetik boldogságukat... Csak annyira kiakadtam...
Nem egy esetről tudok, és olyan helyről is hallottam már, hog azért is dühít ez a dolog.Kép
Szóval akkor tudnak a Minisztériumban az alapítványról, csak valószínűleg valaki úgy kapott babát, hogy nem mernek szólni, hogy engedély is kellene...?? Akkor mástól miért kell engedély??
Nme tudom mire gondoljak, de eléggé kiakadtam....
Most már nem bírtam visszafolytaniKép((( Bocsánat...

Az dühít a legjobban, hogy van arca kiállniKép((
Arról nem beszélnek, hoyg mennyi pártól kért érte valamit cserébe...

áááááá.....

Mégegyszer ezer bocsánat!!!!!
(Bár gondolom, az hogy nem válaszolt a kérdésekre mindenkinek egyértelmű...)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Nagyon jól esett. Jobban van már RobiKép Tegnap távozhattak a kövek, mert azóta már a régiKép. Most épp angolon van. Kis tompa fájdalmat még érez egész lent, de azt mondja ez már semmi a péntekihez képest. FolyóügyekKép rendben, láz, hányinger nincs így reméljük egy-két nap alatt a maradék apróságok is távoznak. Ti talán nem is láttatok még ilyen vérképet, mint amilyen neki van. Minden a két határérték között , sehol egy csillag.

Úgy örültem ennek a hidegnek, remélem hó is társul hozzá hamarosan. Az óvi udvarára már két hete kivittünk egy pohár vizet és csak most volt hajlandóKép befagyni. Minden nap lestük a csodát, de hiába. Hogy élvezték, hogy simogathatják, mert a jég tiltott dolog ám máskor. "Ne vedd szádba, elvágja a kezed, sáros leszel bla, bla, bla...."

Ma mézeskalácsot sütöttünk, azaz mi csak kicsit besegítettünk a dadusnéniknek. Holnap kezdjük díszíteni.
Holnap Luca.
Búzát ültetünk, eljátszuk a régi kotyolást és naptárt készítünk. Holnap a lányok, asszonyok nem dolgoznak. A fiúk már alig várják. Holnap csak közülük kerülhet ki a napos, felelős, ők segíthetnek nekünk. A lányok kérdezték is "és mikor lesz amikor a fiúk nem dolgozhatnak"?

Úgy tennék fel néha képeket nektek, de hát sajnos nem lehetKép.

Ildikó
Bár többnyire autómakettek vannak, de találtam híres épületeket, öltöztetőbabát, Mikulást és fenyőt is:
http://papertoys.com/

Kelimoni
Nagyon köszönöm csöpp kis fiacskáddal közös képedet. Úgy örültem neki! Köszönöm.

Di-ti
Karácsonyra kész lesztek és megérdemelten pihizhettek az új szobában.

Rayo
Mi újság? Hazajöhettetek?

Kizsó
Sok doboz van még hátra?

NikinozsoKép
Köszönöm. Ez a pár kedves szó most nagyon sokat jelentett nekem. Ma lett volna a mamim 78 éves........Kép.
Kép

Karácsony felé
Juhász Gula

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

...Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

...És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.

Kép

Jó éjt mindenkinek!
Renóca
süni_renóca

Napsugi Kép

Azt hiszem, az az idézet önmagában is beszédes volt Kép
Csak az a fájó, hogy aki nem rendelkezik semmiféle infokkal más szervezetekről (mint ugye a Gólyahír például), az esetleg itt most legyint egyet és fel is adja, mert nagyon negatív volt a riport (és erről nem a riporter tehetett)... szóval ezért érzem én fontosnak, hogy az eddigi nagyszerű munkán túl és azt kibővítve is minél több emberhez juthasson el a megoldás, ill. annak lehetősége.

Nikinozso, köszönöm szépen, feltöltöm am kártyámat és hívlak Kép

További szép estét minden kedves mamócának!

Indianyó

indianyo

Sziasztok!

Végignéztem a Bölcsős riportot, érdekes volt a riporter felkészületlensége és az, hogy önmagát ismételte.

Sajnos, hogy B. Zita és Herczog Mária közti nézeteltérés képernyőre kerül. Azt hiszem, megvannak erre a megfelelő fórumok és arra is, hogy B.Zita engedély nélküli munkájának gátat szabjanak vagy kötelezzék a szükséges dolgokra.
Fura volt, hogy Herczog Máriát Mariként emlegette.

Bevallom, velünk szóba sem állt, mert nem estem túl több lombikon és inszemináción. Ezt a szenvedést minden örökbefogadónak meg kell élnie - szerinte. Viszont! A felkészítőn lévő, külföldön élő magyar állampolgárságú pároknak már van gyermeke. Mindez pár hónap alatt történt.

Mindenki gondoljon, amit akar ezzel kapcsolatosan.

Jó éjt!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Indianyó!

A "80"-as számhoz nem kell feltölteni a kártyádat!

MÁS!

Véssétek az eszetekbe, hogy VÉRSZERINTI szülőknek számítotok. Megkülönböztetés nem érhet benneteket!!!
Nem "Veszélyeztetett" egy gyerek azért, mert örökbe fogadták (védőnői szempontból). De veszélyeztetett, ha beteg, ha elhanyagolják stb. akkor is ha örökbe fogadták, és akkor is ha nem.
nikinozso

Kedves Nikinozso!
Köszönjük a fenti megerősítést.
Én mindig úgy gondoltam, ha egyforma anyakönyvije van a 3 gyerekemnek, akkor egyforma jogaim és kötelességeim vannak velük szemben. Így semmi utólagos látogatás, semmi V betű nem lehet jogos.
Azt hiszem, sokan és sokszor nem tudják, mit is kezdjenek ezzel az egész örökbefogadás témával, hozzászólni nem igen tudnak, azt tudják, hogy ez valami más, és megpróbálják másként kezelni. Valószínüleg nem rosszindulatból. Csak minket (engem) ez a téma igen érzékenyen érint, és igen gyorsan ugrok rá.
Amúgy, ahogy ez a fórum és a talik is mutatják, tulajdonképpen szívesen beszélünk róla, egyeztetünk, találkozunk, büszkélkedünk mindannyian, én is szívesen bemegyek a gyámügyre látogatóba, csecsemőotthont is sorra vesszük, de amint ezt valaki kötelezőként próbálja beállítani, beszámolni akar rólunk, aktát irogatni, na ott vége a jóindulatnak (részemről). És máris indul az ellenállás.

Más: Képzeljétek, múlt héten a postán leállítottak, hogy csináltassak a csimotámról bélyeget. Ott is volt a fényképész. Elkészült a mű, és ma megérkezett 20 kis Boldizsár angyalkás bélyegekenKép Olyan édes lett. Az van ráírva, hogy Karácsonyi bélyegem. És már most sajnálom elküldeni. Lehet, hogy megtartom mind a huszatKép
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!
Rayo: Nagyon sajnálom, ami Regivel történt, bárcsak tudnék segíteni! Ugye már jobban van????
Ildiko: Köszi a drukkot! Úgy érzem jól sikerült, pénteken lesz eredmény.
Nikinozso: Köszi a megnyugtatást a veszélyeztetett témában, én is így gondolom.
És akkor a téma, ami egy kicsit felbosszantott. Először is köszi Indianyó, hogy feltetted a Nap-keltés dolgot, mert suliban voltam ma egész nap. Mi "Bölcsősök" vagyunk és ezt ugyanolyan büszkén vállalom, mint a "Gólyahíresek". Azt gondolom, hogy nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy babák szerető családra leltek. Mindenkinek szíve joga, hogy Zitát, Gabikát az Alfát vagy épp a TEGYESZ-t keresi meg. Én egész életemben nagy hálával és szeretetel fogok Zitára gondolni, akit egy nagyszerű embernek ismertem meg, pedig nem vagyunk sem külföldiek, sem nem kért tőlünk cserébe semmit még a lombikon való átesés sem volt követelmény( minthogy nem is estünk át rajta). Teljesen átlagos körülmények között élő pár vagyunk, átlagos színvonalon élünk. Soha azelőtt nem találkoztunk és közös ismerősünk sincs.
Szerintem adjuk meg a tiszteletet mindegyik szervezetnek és annak vezetőjének, éppen azért amit tesz: rengeteg munkával, áldozattal, a gyerekeinkért, és végső soron értünk. Napsugi: Rajtad Gabika segített, rajtam Zita! Ugye mindkettő tiszteletet érdemel??
Amikor nyáron társultam Hozzátok, akkor -talán emlékeztek- félve tettem, mert nem akartam, hogy olyan össztűzbe kerüljek, ahol arról szól a dolog, hogy Gólyahír vagy Bölcső, Bölcső vagy Gólyahír. Nem is akarok e témában többször megnyilatkozni, de most úgy éreztem, először és utoljára meg kell tennem.
Ja és én úgy tudom, hogy 1 éve van engedély.
Remélem nem bántottam meg senkit, távol álljon tőlem.
És végül, de nem utolsósorban: Nikinozsó, Ggabszi: Isten éltessen sokáig Benneteket névnapotokon!
Hildus
Vendég

Kedves Hildus!

Köszönöm jókivánságodat.

Csak egy kicsi javítás, mi nem RAJTATOK akarunk segíteni, hanem a gyerekeken!!!

Ha van engedély, ekkor meg lehet keresni a számát.
nikinozso

Persze Nikinozso, írtam is a hsz elején, hogy "A lényeg az, hogy babák szerető családra leltek." De a mi (én) önző szempontunkból, annyi gyermektelen év után mégis ott van, hogy Ti rajtatunk is segítettetek. Amikor megkeresünk Benneteket önző módon azt akarjuk, hogy rajtunk segítsetek. Persze ez sem igaz mindenkire, mert van olyan aki azért fogad örökbe, mert segíteni akar egy babón. Én egy babán és magamon is segíteni szerettem volna. Szóval teljesen igazad van Te is és Zita is babákon akartok segíteni, mi meg, -vagy beszéljek E/1-ben- magamon is, amikor Hozzátok fordulok.
Az engedélyről és annak számáról nem tudok érdemben nyilatkozni, hiszen soha nem foglalkoztam e témával, én csak úgy tudom, hogy december óta van.
Hildus
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudjátok: ilyenkor ugrom! Kép

Ez az a fórum, ahol pártállás nélkül ítélhető akár a fent említett riport is "érdekesnek", "tanulságosnak", "emlékezetesnek", hisz "önmagáért beszél"-nek...
De úgy érzem, nem tisztünk ítélkezni! Nem célunk parttalan vitákat sodorni a topic látogatóinak figyelmébe!
Maradjon is így! Rendben, Lányok?

Ha jó tapasztalatok alakították valaki véleményét a témában, az öröm! Ha vannak rossz tapasztalatok - bizony ezer rossz történhet velünk nap, mint nap.
Diplomatikusan, "virágnyelven" is érti mindenki, miről van szó - priviben meg remekül egyeztethetőek részleteiben is a különböző nézetek! Kép
(Én is "odabújtam" már az én Drága Renócámhoz nem egyszer, mert ki kellett beszélnem a sötét gondolatokat - de nem itt és nem úgy, ahogy az igazán jól esett végül... Kép)

Bizony e témáról én is a szomorúbb nyilatkozatok közé sorolhatnám a véleményemet - de a téma fejtegetése itt nem helyén való!
Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül a nézetemmel: élnek még néhányan a Földön B. Zitán kívül is, akik nevének említése nem csal örömteli mosolyt az arcunkra. Pedig ugyan az az ember valaki másnak szívbéli barátja, jótevöje lehet...
Egymásra vigyázunk, ha elöre átgondolva alkotunk véleményt. A kimondott szónál is nagyobb súlya van itt minden gondolatnak, mert le is írjuk....

Ezer gyümölcsözőbb téma akad itt számunkra - vigyázzunk egymásra!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris

Itt pedig egy édes képeslap:

BOLDOG NÉVNAPOT NIKINOZSO, GABSZI, ÉS MINDEN GABRIELLA!!!

Kép

KépKép
amneris

Sziasztok

Rayo, Ildi jobbulást a gyerkőcöknek.

Rkata, remélem, ti is jobban vagytok már.

Idusa, gratula a határozathoz. Emlékszem én is nagyon vártam, hogy a kezünkbe legyenek a jogerős papírok, tudtam, hogy már a miénk a kisfiunk, de nagyon megnyugtató volt amikor megjött a határozat.

A híradós riportról, csak a látottak alapján van véleményem. Nekem, személy szerint nem volt szimpatikus a B.Zita. Kétszer is megnéztem, hogy jól emlékszem-e, de másodszorra sem hallottam, hogy cáfolta volna, hogy nincs engédélye. Egyáltalán nem is reagált a kérdésre.
Ahogy, Kelimoni is írta, nem hiszem, hogy inteligens dolog volt Herczog Máriát Mariként említeni. Az idézet sem volt helyénvaló.
Mindezek ellenére, azt is megértem, ahogy Hildus nyilatkozik róla, de többször hallottam már róla örökbe fogadni készülőktől, hogy időnként kicsit arrogánsan reagál, ha megkeresik őt.
Ez csak az én véleményem, és tévedhetek is, de a riport alapján ez a benyomásom róla.

Más téma: minden Gabriellának, nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Sajnos túl sokat hallottam, és nyeltem már /pl: Ti mennyiért vettétek Noriszt stb.. Kép /...
Ezért a kiakadás részemről.
Hildus!
Teljesen igazad van a te szemszögedből, megértelek!!! Ezért is írtam, hogy valószínű bántóak soraim annak, akik Zitának köszönhetik boldogságukat... (Örülök, hogy nálatok minden tökéletesen zajlottKép) )
Amneris a te szavaid, mondataid is szívemből szólnak... /fantasztikusan fogalmazol ámKép/
Mégis, ami miatt elragadtattam magam, az az hogy miért nem történik semmi, miért nem tezs a dolgok ellen valaki???
Itt azért többről van szó annál, hogy ejj ejj... Vagy hogy elcsent valaki egy csokit pl.
/Nme mondom ki, de ez már kimeríti a ..../
Gondolom tanúskodni senki sme merne, hisz az talán mással is járna... És végülis ők boldogok.
De boldog vajon a versrészlet idézője is???

Erről többet nem szeretnék írni, és nagyon remélem, hogy Hildus nem haragszol meg rám!!!! (?) /magánban bezsélhetünk, hogy megérts.../

KépKép
napsugaracska

Süni RenócaKép)
Ezt neked akartam már küldeni, csak nem volt időm:
Sok szeretettel:
Kép
(Köszönöm a képeslapot!!)
Gyönyörű verseid vannak, gyönyörű képekkel... Tök jó ötletek, kreatív kezek, bájosan kedvesen szeretettel teli szíved.... Drukkolok nagyon, hogy hamarosan te is kapj egy hatalmas boldogságot egész életedreKép)))
Párodnak jobbulást!!

Matiba!
Foglak keresni, láttam, hogy kerestél, de majd magánban...Kép

Idusa!!!
Gratula!!!! Az egész család nevébenKép Kép Kép

Kelimoni!
Bővebben nincs időm írni, annyit a védőnői hozzászólásról, mármint ahhoz, hogy neked más az illatod, mint a vérszerinti anyukának és hogy azért sír a baba: Férjemnek meséltem, aztán megkérdezte: "Mióta szagolgatnak a babák a magzatvízben?"
Aztán ha minden igaz a szüléstől kezdve te voltál Gergővel...
Téynleg más az illatotok, de Gergőnek te vagy az anyukájaKép Kép Kép Kinek az illatáról beszél még???Kép
Köszönjük a képetKép Ez lesz a Maximában is?
Nagyon helyesek vagytok;)

Rayo!
Regi jobban van már??
És te miért nem kapsz ágyat? Tilos???
Nagyon édes Regi, még betegen isKép

Nikinozsó!
Nagoyn Boldog NévnapotKép
Unokáid megköszöntöttek??? Kép
Kép

Ggabszi, és Gabriellák! Sok szeretettel névnapotok alkamábólKép
Kép

Diti!
Már mindig izgulok, ha meglátom, hogy írtál... Mindig azt hiszem, hogy csörgött a telefonKép))
Kitartás, és minden kész lezs a nagy alkalomraKép)

Vicki!
Bocsi, bocsi, bocsi...
Írom a választ mindjárt!!! Nme nagyon nézem azt az e-mailt... Inkább a táblázatban szereplőt hazsnálom.

Kizsó! Várom a képeket én isKép))
Most együtt érzek veled, nálunk is felfordulás van..Kép((((
Kitartás!!!

Ildikó!
Jobbulást a gyerkőcöknek!!
Gyönyörű gyerekekKép)

Hildus!
Suli? Vizsgák?? Drukkolok, és együtt érzekKép

Amneris!
Ne csüggedj, a baby olyan hamar belopódzik a házatokba, hogy el sem hiszed, volt idő, amikor nem volt veletekKép)) /huuúúú , ha annak idején ezt hallottam volna, biztosan legyintekKép) De tényleg így van!!!!!!/
Hogy bírja a hangod a hideget???

Rkata!
Csenge hogy van?? Kép???Kép)))

Bocsi lányok, nem tudom folytatni, leragad a szemem... Mindenkit puszilok -akit kihagytam őt is-, vigyázzatok magatokraKép))
Mosolygós

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!
Gabrielláknak én is boldog névnapot kívánokKép

És most nem kiabálom el: LEESETT A HÓ, legalább 5 cm. Úgyhogy ma új szót tanulunk: HÓ, de lehet hogy SZÁNKÓ is lesz (vagy valami hasonló).Kép
És persze az OLTÁS szót is felvesszük a repertorárbaKép
Boszi
szuperboszi

Gyerekszáj!

Kingus nagyon örül a hónak, és ma reggel amikor oviba ment hátrafordult a havas úton és azt mondta: "Anya!!! jönnek utánam a nyomaim"
nikinozso

Kedves Egybegyűltek Kép

Én mindenki örömének Veletek együtt örülök, bárhonnan is érkezett/érkezik hamarosan hozzátok az a kis angyal, aki családdá kovácsolt/kovácsol Benneteket!

Tudjátok, a keleti tanok szerint mindennek megvan a maga oka és mindenki azokkal az emberekkel találkozik, akikkel valami dolga, elintéznivalója/elvarratlan szála van... ez igaz a bosszúságokra (vajon miért bosszant engem az az ember vagy miért kapok mindig dührohamot, ha ezt vagy azt látom) és persze a az élet gyönyörűséges pillanataira is. Ebben én nagyon hiszek. Azért nem árt néha kiadni magunkból a gőzt, és konfliktusok viszik előre a világot, hiszen ilyenkor keressük a megoldásokat Kép Ennyit a riportról (tulajdonképpen nem bánom a dolgot, hiszen sokféle hasznos gondolatot olvastam itt különböző nézőpontból, és nem éreztem, hgoy bárki bárkit meg akarna bántani, szerencsére, de hát ez egy ilyen klassz tásaság itt Kép )

Ez a gyönyörű hideg fehér világ odakint talán mindenkinek jó kedvet varázsol az arcára Kép

Csatlakozom a Gabi névnapi jókívánságokhoz!

Ja, és ne felejtsétek el ma elültetni a Luca-napi búzát Kép

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok és sok örömet az adventi készülődéshez!

Indianyó

indianyo

Boldog névnapot a Gabrielláknak!
Kép

A B.Zita ügyhöz annyit szeretnék hozzáfűzni :engedjük meg egymásnak, hogy véleményt nyílváníthassunk, ha vállaljuk érte a felelősséget. Ez a topic nem csak arról szól, hogy minden happy. Hogyan fogjuk így megosztani a problémáinkat? És miért más, ha a Gyámhivatali ügyintézővel vagy a védőnővel vagyunk elégedetlenek? Õk is minket segítenek, mégsem pozitívak a tapasztalataink mindig velük. Nekem abszolut negatívak a tapasztalataim a Bölcső Alapítvánnyal, amit sajnos nem csak saját örökbefogadásomon keresztül tapasztalhattam meg. Korábbi munkahelyemen egy terhes lány ügyében hívtuk a hölgyet, végül hathatós segítséget Gabikától kaptunk, aki 200 km távolságból intézett el mindent telefonon.

De tiszteletben tartom azt is, ha valaki a boldogságát a Bölcsőn keresztül érte el. Mindenkinek saját döntése, milyen irányba mozdítja el a sorsát.

Kicsit örömtelibb téma:
Ma voltunk mérésen, Gergő 2 hét alatt 80 dekát hízott, már majdnem 4 kg.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat, nagyon jól esett !! Kép

"Ez az a fórum, ahol pártállás nélkül ítélhető akár a fent említett riport is "érdekesnek", "tanulságosnak", "emlékezetesnek", "önmagáért beszél"-nek...
De úgy érzem, nem tisztünk ítélkezni! Nem célunk parttalan vitákat sodorni a topic látogatóinak figyelmébe!
Maradjon is így! Rendben, Lányok? "

Idézet Amneris hsz.-ből.Mélységesen egyetértek! Ez nagyon kényes téma, mint a folytatódó hozzászólások is bizonyítják. Ne bántsuk meg egymást, csak mert elítéljük, vagy elfogadjuk valaki személyét! Kép

Hildus, remélem nem hiába ment a drukk a vizsgához!
Mosolygós, mi a helyzet vizsga ügyben? Bírod még a gyűrödést?

Ildi_kó,jelenleg bárányhimlős kedvencem hogy van?

Sziasztok:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Szép jó reggeltKép))

HÓ?????
Nálunk nincs még...Kép nme is tudom örüljek, vagy mérgelődjek...Kép Imádom a havat, csak a közlekedés, meg a vezsélye...
Valószínű nemsokára ide is érKép)) Örülök neki nagyonKép Majd mérgelődök, ha utazunkKép

Kingusnak miylen aranyköpései vannak...Kép ÉdesKép

Luca napi búza??? Erről még nem si hallottamKép
Székről annál inkábbKép))))

Szuperboszi!
MegértelekKép Én sem adnám fel azokat a bélyegeketKép))

Oltás!
Nálunk ia lesz holnap...Kép Kép Kép
Már előre félek, ÉN!!

mennem kell...

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!
Én csak röviden írnék Zitával kapcsolatban: Felhívtam, lerázott, hogy majd az asszisztensét hívjam, mert ő nem ilyenekkel foglalkozik, hanem a terhes mamákkal, akik bajban vannak. Oké, vettem az adást, hogy az fontosabb, az a profilja! Telefonáltam az asszisztensnek, nem volt túl tájékozott, legjobban az tetszett, mikor megkérdeztem, hogy hanyadikok lennénk, ha most jelentkeznénk( Gólyahír:188, Alfa Sz.:90), erre csodálkozva mondta, hogy náluk nincs sorszám. Visszacsodálkoztam, hogyhogy? Erre ő: személyesen kell beszélni Zitával...
Ti mire gondoltatok volna?

Hazaengedtek bennünket, minden eredménye jó lett Mazsolának, már jobb az étvágya is, csak még mindig nem az igazi! De nem sürgetem! Ma megevett 5 kanál sárgabarackot is, a sütőtököt viszont végleg száműztem az étlapról!

Ágyat azért nem kaptam, mert van az osztályon "anyaszállás"( ez egy szoba), ahol a mamák aludhatnak, de nem akartam egyedül hagyni éjszakára a kicsit!

Boldog névnapot minden Gabriellának megkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Nálunk hónak se híre, se hamva Kép Kívánom, hogy szépen megmaradjon Nálatok a hó és küldjétek a hófelhőket ide is, légyszi! Kép

Indianyo: Köszi a linket, én is megnéztem a riportot, örülök, hogy láthattam. És köszönjük a Mamacka képeiről szóló linket is. Hol lehet megvásárolni a képeslapjait?

Süni_renóca: Örülök, hogy jobban van a férjed, remélem, hogy nem lesznek újabb kövei!
Megnéztem a papertoys-os honlapot. A karácsonyfa nagyon tetszik, lehet, hogy megpróbálom elkészíteni Viviennel együtt. (Kinyomtatni nem tudom, de majd valahogy koppintok Kép)
A vers nagyon szép! El is mentettem, ha majd nagyobbak lesznek a gyerekek, megtanítom nekik. Viviennek most évvégi hálaadó istentiszteletre tanítunk egy kis négysoros versikét:
"Az én szívem kis óra,
Szeretet a rugója.
Mindig csak azt ketyegi:
Az Úr Jézust szereti." Kép Még a férjem tanulta kicsi korában.
Szégyen, de nem ismerem a népszokásokat. Hogy kell Luca-napkor búzát ültetni? És mi a jelentősége?

Szuperboszi: De jók lehetnek a fényképes bélyegek!!! Nem csodálom, hogy sajnálod elküldeni Kép
Jujj, mikor mentek a 15 hós oltásra? Kép Kettőt kap + a Sabin csepp, ugye?

Amneris: Örömmel olvastam a bölcs gondolataidat. Köszönjük, hogy ilyen szépen gondját viseled a topicnak!!! (Koncertről nincs még publikálható meghívó, plakát?)

Atan, Mosolygós, Ggabszi: Köszönjük, már egészen jól van Vivien! Már az apróbb pöttyei alig látszanak, a nagyobbak is szépen száradnak le. Most azt kéne megértenie, hogy ne szedegesse le a száradt tetőket (pörk? vagy nem is tudom, mi a neve)... De már leszedett vagy hármat Kép Persze azt mondja, hogy magától esett le, de ott fogja a kis kezében... Ja, le akartam fotózni, hogy már alig pettyes, de nem hagyja magát, bohóckodik, elszalad, grimaszol Kép

Nikinozsó: De aranyos Kingusnak ez a mondása Kép Vivien is aranyos volt tegnap. Töltött paprikát főztem, jött segíteni (2 fej fokhagymát megpucolt teljesen egyedül!!!) és közben mondta, hogy főzzünk levest is. Mondtam, hogy nincs itthon sárgarépa, erre ő: "Anya, nem baj! Nem baj, ha nem tudok fütyülni, nem baj!" KépKépKép Ezek szerint ő úgy gondolta, hogy azért van a levesekben répa, hogy ő megtanuljon fütyülni Kép (Persze a nagyimék szokták neki mondogatni, hogy edd meg a sárgarépát és attól fogsz tudni fütyülni Kép)

Kelimoni: Én is nagyon szépen köszönöm a fotót, olyan meghitt kép! Nagyon jó olvasni, hogy szépen fejlődik, gyarapodik a Kisfiatok!!!

Ggabszi: KépKépKép És boldog névnapot utólag is...
ildi_ko

Napsugaracska: Jaj, szegénykéim, holnap nagyon gondolok Rátok! Ez a 3 hónapos oltás, igaz? Akkor most három hónapig ez lesz a program... De utána legalább 10 hónapig nyugi van Kép

Rayo: Jaj, de jó, hogy otthon vagytok és minden rendben! Az étvágya is meg fog jönni, ne aggódj! Ha a gyümölcsöt már elfogadja, az nagyon jó! Egyébként ha beteg valaki, akkor jobb is, ha kevesebbet eszik, mert akkor a szervezet több energiát fordít a gyógyulásra, a túlzott emésztés nem terheli le. (Okos embertől hallottam ám ezt Kép)
ildi_ko

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam, de mindig elolvasom a hozzászólásokat!

Először is nagyon örülök, hogy ilyen sok szép babaképet láthatok, tényleg gyönyörűek ezek a gyerekek.

Kizsó!
Remélem tudsz már kicsit pihengetni is a nagy pakolás után, és lassan elfelejted a rémes dobozhegyetKép

Napsugaracska!
Nagyon szorítok nektek holnap, a szuriktól én tartok egy kicsit..
A főiskolai vizsgák még nekem is friss emlékek, nem irigyellek, főleg nehéz lehet, ha mindig valaki más, a pici Norisz jár a fejedbe.Kép

Rayo! Örülök, hogy újra otthon lehettek, biztosan jobb Reginek is, hogy a saját kis megszokott környezetében lehet.

Kép
rvan

Lucáról egy kicsi. De most sajnos rohanok. Párom vizsgázik ötkor, elkisérem Pestre.

http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=934

http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=45&alrovat=49&cikkid=3329&dire=filagoria& again=true

Üdv Renóca
süni_renóca

Renóca!!!

Sejtettem én, hogy a csíramáléhoz van közeKép))
Ismeritek a csíramálét??? Annyira finomKép Nyam-nyam... persze van aki nem szereti, de sokan imádjákKép (én is)

KépKép
napsugaracska

Rvan: De jó, hogy itt vagy!

Süni_renóca: Köszi a linkeket, elolvastam őket! Jó, hogy szó esett róla, csíráztatok én is magvakat. Tavaly vettem is csíráztató tálkát, úgyhogy most már használni is fogom Kép Állítólag nagyon egészségesek a friss csírák.

Napsugaracska: Én nem ismerem a csíramálét. Le tudnád írni, hogy hogyan kell elkészíteni, meg mi is az egyáltalán? Köszi Kép
ildi_ko

Lányok!

Nem tudom, hogy ti hogy voltatok vele, de így, hogy megvan a határozatunk, és nincs különösen semmi dolgunk "csak várakozni", sokkal nehezebben telik az idő. Próbálkozok informálódni, hogy milyen babakelengyéből melyik a jó, melyik babakocsimárka, stb., készítek listát, hogy mit szeretnénk megvenni előre a babának, ami nem nemhez kötött, de így is csigalassúsággal telik az idő. Gondolom veletek is előfordult ilyen időszak, amikor nehezebben viseltétek a hosszú várakozást. Remélem hamar túljutok rajta.

Amneris!
Látom, te is el vagy foglalva, keveset tudsz írogatni. Sok ismerősünket is érdekel a jótékonysági koncert, ezért, ha már lehet "hirdetni", akkor légyszíves szólj!

Napsugaracska!
Ildikóhoz hasonlóan és sem ismerem a csíramálét, engem is érdekel, hogy mi is az.

Ildikó!
Örülök, hogy Vivien szépen gyógyulgat. Emlékszem - jobban mondva megmaradt a nyoma -, hogy én sem hallgattam anyukámra, és lekapartam a bárányhimlő maradványait, vigyázni kell vele.

Kép
rvan

Sziasztok!
Megint elkiabáltam a jogerő-dolgot: még nem küldtek értesítést, és az ünnepek előtt már nem kapjuk meg az új anyakönyvet! Olyan rossz, mert megint mehetek be a Mák-hoz és az OEP-hez, de csak januárban! Aki saját maga intézi a papírok (Tgyás, csal.pótlék, anyasági tám) leadását (ha a munkahelyed nem kifizetőhely), az tisztában van a várakozás földöntúli kínjaival. Bár az Oep ma 40 percig tartott, a Mák nov. 30-án 3 óra 15 perc volt!De az a jó, hogy már nem a "leánykori nevén" szerepel a gyerök.
Boldog készülődést az ünnepekre!
PS: kindertojglis és hajfestékes-kesztyűs dobozból csörgő: gyöngyöt vagy rizsszemet lehet beletenni és forró tűvel kifúrni a tetejét :-)Kép

KépKép
idusamoja

2.PS:
1 madzagot feszítettem ki Lili "munkahelyének" (járóka) két oldala között és erre mindenféle szines vackokat szerelek fel (többek között a csörgőket is) és gyakran cserélgetem őket. Mindig megörül ha újat ;-) lát.
Ezeket el is éri és meg is tudja ragadni őket, bár még ez utóbbi nem mindig sikerül!

KépKép
idusamoja

Ildi-ko,
Mamacka pesti lány, azt látom, hgoy te elég messze laksz Pesttől (vagy azóta ez már változott?). Én találkozom vele pénteken, amikor a többi mamatársammal együtt lesz egy kis teázás, esetleg meg tudnám vele beszélni, hátha van felétek is mód valahogy küldeni... Ha írnál nekem a profilomban lévő e-mailcímre részleteket (melyik tetszik, mennyit szeretnél belőle és mikorra), akkor pénteken délelőtt megbeszélem vele. 150 Ft egyébként egy lap. És nagyon örülök, hgoy tetszik, gyönyörű bélyeget (40 Ft)is tudunk hozzá szerezni, amit most adott ki a Posta karácsonyra.

Akkor a lucázásról már nem kell szót ejteni, nagyon szép, főleg, ahogy a gyerekek nap mint nap figyelik, hogyan nő a növény Kép

Minden betegeskedő babának jobbulást, vizsgákhoz erőt és örömteli készülődést kívánok!

Indianyó

Nikinozso, sajnos az én T-mobilos telefonomról nem lehet 80-as körzetet hívni, úgyhogy ahogy lesez kártyám, hívlak (talán már holnap )

Kép

indianyo

Kedves várakozók!

Köszönöm a névnapi jókivánságokat mindenkinek.

Egy örömteli hírt szeretnék megosztani veletek.
Holnap este a Royal Grand Hotel Clubjába vagyunk hivatalosak a Budapest Business Journal Karácsonyi rendezvényére. A részvételi díjat Jótékonysági célra ajánlják fel, és a GÓLYAHÍR EGYESÜLET lesz az ez évi kedvezményezett. Megkértek bennünket, hogy személyesen vegyük át az adományt.

Más.

Holnap lesz a kezembe a "Gólyamese" című dokumentumfilm DVD-je.
2006.01.31 és 2006.02.07 közötti Budapesti Filmszemle VERSENYFILMJE, dokumentumfilm kategóriában, rendezője Dobray György.
nikinozso

Kedves Nikinozso, csodálatosan szép karácsonyi ajádék mindkét jó híred Kép Hiába, az igaz törekvés meghozza gyümölcsét Kép További hasonló sikereket kívánok!

Indianyó

indianyo

Sziasztok!

Nikinozsó: Ez fantasztikus!!! Nagyon örülök és szívből gratulálok a Gólyahír munkájához. Nagy boldogság számomra, hogy ezt a munkát mások is elismerik Kép
Az is milyen szuper, hogy kész a Gólyamese dvd! Csak a filmszemle után lehet megnézni, vagy lesz előtte is valamilyen mód rá? Tudod, hogy mi élünk-halunk a kíváncsiságtól! Kép

Rvan: Tudom én, tudom... De mit tegyek egy 4 éves gyerekkel? Az eszével ő is tudja már, hogy nem szabad leszedni a beszáradt részt, de idegesíti, hogy ott van, és ha nem látom, egyet-egyet csak lekap Kép

Idusamoja: Jaaa, én úgy képzeltem el, hogy valami izére több ilyen kinder-tojás belsőt fűztél fel Kép De így jobb! Lili szájába még nem fér bele Kép Hihetetlen, hogy Bálint szájába már mi minden belefér Kép Köszi különben az ötleteket, nekem mindig úgy tetszik, ha egy anyuka kreatív! Az én anyukám is az, és én nem örököltem tőle Kép

Indianyo: Megnézem még egyszer alaposan a képeket és írok privit! Igen, én nagyon messze lakom Budapesttől, de biztosan találunk valami megoldást Kép

Küldök fényképeket!

Szép estét nektek!

Kép
Kép
ildi_ko

Kedves Nikinozso és Ggabszi! Ha kicsit megkésve is, de ezúton szeretnék én is boldog névnapot kívánni!!!!

Nikinozso! Ezek aztán igazán jó hírek! A filmet ugye majd vetítik a Filmszemle után is?! Mert nagyon remélem, hogy január végétől egy jó darabig mi nem fogunk moziba járni! Kép

Kedves Mindenki! Bocs, hogy mostanában ritkábban írok és kevesebbet is, de nagyon sok a meló. Ilyenkor karácsony előtt, minden ügyfelünk "megkergül" egy kissé, mi meg nem győzzük teljesíteni a kívánságokat! Kép

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Van egy jó kis fotópályázat! Gyerekekről kell legózás közben (illetve Lego Duplo-zás közben) fényképet készíteni és beküldeni.

http://www.fotoklikk.hu/cms/netalon.xml?data_id=326&listtype=details&ttype=4&id= 12013
ildi_ko

Sziasztok!

Kicsit fáradt vagyok, így most csak képeket rakok fel aztán irány az ágy! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Majd holnap jelentkezem! Remélem kielégítettem a kiváncsiságotokat az ággyal kapcsolatban! Kép
Jó éjt!

kizsó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?