Sziasztok!
Tegnap úgy begurultam, mert írtam ide egy hosszú hozzászólást, és amikor el akartam küldeni, lefagyott a gépem
Remélem, ma nagyobb szerencsével járok...
Köszönöm, hogy gondoltok Vivienre
Már jobban van, kb. csütörtök óta semmi hőemelkedése sincs, a pöttyök is már száradnak. A szája csúnya nagyon, időnként vérzik is. Gondolom, ott nehezebben gyógyulnak a kiütések a meleg, a nyál és a rágcsálás miatt. Hála Istennek, nem nagyon viszketnek a pöttyei, így nem is vakarja őket. Az esti szódabikarbónás lemosdatás szerintem sokat segít. Bálinton még nincsenek pöttyök, de remélem, hogy lesznek és túlesik a bárányhimlőn ő is.
Idusamoja: Igen, néha nekem is fáj, amikor arra gondolok, hogy ők már sosem lesznek olyan kis pici, magatehetetlen csomagok, de tényleg igaz az, hogy minden életkornak megvan a maga szépsége, öröme és kedvessége
És az a jó, hogy ha már újra nagyon babázhatnéka van az embernek, hát akkor jöhet a kistesó
Milyen kreatív vagy! Sosem jutott volna eszembe házilag csörgőt készíteni... Küldenél egy fotót a kinderes csörgőről?
Remélem, Lilike jól viselte az oltást és nem lett semmi gond! Na és persze szívből gratulálok a jogerőre emelkedett határozathoz!
És a gyönyörű lánykához!!!
Mera: Köszönés... Hát ez a mi örök problémánk is
De mostanában egyre gyakrabban köszön spontán, minket utánozva
Szuperboszi: Köszi a képeket, MINDEN élőlény nagyon helyes rajtuk
Napsugaracska: Hogy sikerült a pénteki vizsgád?
Kelimoni: Brr, ezek a gyermekjólétisek! Mikor hagynak már békén Benneteket?
Köszönjük a képeslapokat, Viviennel sokáig elszórakoztunk velük
A mi esetünkben én is tápszer-párti lettem... Az aggaszt a kapott női tejben, hogy nem tudom, kitől származik. Nem tudom, hogy a tejleadó hölgynek mennyi idős a gyermeke, mit eszik, hogyan él, márpedig ez mind befolyásolja a tej minőségét, ezáltal pedig a gyermekünk egészségét. És nagyon örülök, hogy a tápszertől szépen fejlődött mindkét gyermekem, sosem fájt a hasuk.
Hildus: Nagyon drukkolok holnap!!
Rayo: Úgy sajnálom, hogy Regi kórházba került
Látni a képen, hogy kicsit elgyötört. Ott tudtál lenni vele végig, éjjel-nappal? Most már minden rendben van, ugye?
Kerestem egy kórházas képet Viviről is. 2003 novemberében volt bent vesemedence-gyulladással 1 hétig. Szerencsére ott lehettem vele állandóan, ráadásul teljesen ingyen. Nagyon rendesek voltak az orvosok, nővérek!
Kizsó: Én is, én is! A csúszdás kiságy nagyon érdekel ám
Rkata: Jobbulást nektek!!!
Amneris: Meg tudom érteni a türelmetlenségedet, bár szerencsére nekünk nem volt benne részünk, mivel Vivien annyira váratlanul érkezett hozzánk
Gratulálok a leendő unokához!
Süni_renóca: Jobbulást kívánok a férjednek, remélem, hogy nem lesz semmi komoly!!!