Hát szevasztok!
Olvasom már 20 perce az eddigieket, annyit röhögtem!
Serfi, a csajod annyira cuki, férjecskémmel 3-szor megnéztük a boogiját egymás után, és hangosan röhögtünk!
Kész voltunk!
És ráadásul még ez a sünizés?!
Eszti, kellemes disznóvágást, itt az ideje, mi már túl vagyunk rajta, vagy már írtam? Szegény cocák halálozási aránya ilyenkor az egekbe szökik...
Bogi, nagyon királyok a képek, és azért óvatosan, mert nem lehet mindig a csajokra fogni a flörtöket!!!Érted.
Kata, asszem Peti gyerek egyszer elkezd beszélni, és utána nem lehet majd leállítani! ÉS a mai gyerekeknek (mármint akikkel a szülők foglalkoznak) olyan dumájuk van, hogy be lehet tojni tőlük. Úgy tudnak beszélni, mint egy felnőtt, de egy gyerek szájából azért ez másként hangzik. Édesek.
Dia, mennék én, legalább Panna bébire nem lenne gondod, elaltatnám, oszt kész. Vagy lehet hogy ez csak egyszer jön be? Amúgy nem lennék egy hatalmas segítség, tapasztalat híján...
Edó, olyan vicces dolgokat raksz fel ide, ügyi vagy. Nehéz? Integetős Miki nekem is bejött!
Gyerekek, skype király, priviben írom meg az én (illetve mindkettőnk)elérhetőségemet. Sajnos kizárólag esténként van esélye bárkinek.
Született feleségeket nagyon csípem, de olyan szinten későn van, hogy utána 1,5 perc alatt elaszom. Kár hogy csak hetente 1szer megy.
Na pusszantás, nem tudom, jelentkezem-e még, hétvégén karácsonyi buliban leszünk (2 napos)a céggel. Jó cég ez