Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
edó75
 
 


Boguska, mondjuk ez utóbbin nem is csodálkozom, mert hát van mit......má megnézni Kép Kép

Edó, hűűűű, de kicsattanóan jól vagy. Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Az előbbit az idézetre küldtem Kép Sajnos nincs ilyen jó kedvem.

Peti és Balázs anyyira édesek a télapótalálkánKépKép: Hanna is nagyon nő KépKép mindkét értelembenKép

Én is várom hogy Peti beszéljen. Még egy év??? a mézeskalácshoz már csak a méz hiányzik Kép Remélem jövő héten az is meglesz.

Ja a nemjókedvem pedig azért van, mert az építész engterve hát, hogy úgy mondjam nem az igazi. Hiba hiba hátán. Múltkor ugye csak a 3D-s rajzokat küldte át meg az alaprajzot. Most a metszeteket meg a műszaki leírást is. Megírtuk az észrevételeinket neki. Tiszta ciki, de még olyat is be kellett írni hogy hiányzik méretvonal meg ilyenek. Ja az ügyvédünk meg mondott a kivitelezőnkről érdekes infókat. Szóval kissé el vagyok keseredve...
Kép

Kép
edó75
 
 

 
 

Edó,fel a fejjel!Kép

Eszti,sztem ne tegyél bele több mézet,mert túl édes lesz,meg ragad is asszem, de ahogy gondolodKép!

Az előbb meg belemászott a játéktárolóba,és onnan kellett kiszedni,mikor már nem bírt magával Kép!

Bogi, felhúzza az orrát, és úgy szuszog, most nem tudom jobban leírniKép! Ja díszítés: kevés tojásfehérjét kezd el kikavarni porcukorral fakanállal,mikor már látod a tál alját tgyél bele pár csepp ecetet,vagy citromlevet. Azért nem írom, h 1 tojásfeh-hez, mert azt mondja Mami, h az benyel 20 dkg porcukrot is, és az több tonnányi mézes díszítésre elég Kép!

Kép
seriff
 
 


Serfi, akkor nem teszek bele többet. Kép
Ja, még vennem kell formát is. Tegnap este uram pedig hozott 4 kg mézet, szóval lesz miből. Mondjuk mi rengeteg mézet eszünk, ilyenkor télen szinte mindent azzal édesítek. (már amibe nem feltétlenül szükséges a cukor....) Kép

Edó, még jó, hogy ti ilyet észrevesztek, talán ez vígasztal. Én észre sem venném, hogy hiányos a terv......Szóval talán az ürömben lehet öröm, hogy legalább mégidőben....
Vendég
 


Edó, az integetős télapód nagyon bejön Balinak.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Helló!

Edó, ez tényleg érdekes, h ilyen sok a hiba. ÉS elgondolkodtató, amit Eszti is írt, h ti legalább észreveszitek, de egy hozzá nem értőt igazán meg lehet vezetni.Kép És magával a tervekkel elégedettek vagytok? OLyan lesz amit szeretnétek? Mert ez elég fontos, meg ugye gondolom ti se pár évre tervezitek azt a házat. És mi a gond a kivitelezővel? Nem megbízható?
Azé a Petyusról egy képet igazán feltehetnél, olyan rég láttukKépKép És egyáltalán nem biztos, h még egy évet várnod kell, h beszéljen. MInden gyerek más, lehet már tavasszal nyomni fogja az édes kis dumájátKép

A mi építészünk tegnap meg küldött egy nem túl fair árajánlatot, csillagászati összegekkelKép Úgyhogy én is elvagyok most keseredve kicsit emiattKép Férjem ma próbál alkudni egyet vele.Kép

Gyerekem ing mániás lettKép Most épp az ingéért balhézik, h felvehesseKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, én meg az előbb összefutottam tesómmal anyukámnál, és még régebben kérdezted a bárányhimlő oltást. Abszolút ajánlja, neki mind a két gyerek be van oltva. Randa betegség, a szövődmények pedig még ocsmányabbak.
Remélem segíthettem. Kép
Vendég
 


Hihetetlen, Eszti pont most olvastam ezzel kapcsolatosanKép És elbizonytalanodtam, őszintén megmondom. Mert tesód ugye a Lászlóban dolgozott, ahová a fertőző betegek "javaKép" kerül, és persze gondolom sok-sok csúnya esetet látott. De hát ez egy olyan betegség amin mi is átestünk, és nem lett semmi bajunk!!! És gondolom azért ez a jóval gyakoribb eset. Nem tudom, nem tudom mi tévő legyek!! Nincs ezeknek az oltásoknak mellékhatásuk? Ahh, nem tudom!! ki írtam egy telefonszámot is, egy lászlós prof dokinéni, keddenként lehet hívni oltás ügyben, kedden szerintem felhívom őt is.
Köszi, Eszti, aranyos vagy, h nem felejtetted elKép

Akartam még azt kérdezni, nem tudjátok a született feleségek hány részes? Mennyit ad le a tv most nekünk? Ma olvastam egy újságban, h az egyik nőt a forgatókönyvesek halálra itéltek, de nyugi, mert ez nálunk csak két év múlva leszKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hááát, igen, nehéz kérdés. Tesóm nem azért ajánlja, mert látott sok csúnya esetete, bár ez kétségkívül mindenkit meggyőzne.
Valahol asszem hasonló ez, mint a légzésfigyelő, vagy sem. Amúgy feleslegesnek tűnik, de ha kellene, akkor milyen jó, hogy van. Kép És ha pont a tiéd kapja el, amúgy meg egy nagyon csúnya két hetes betegség, viszket, nyoma marad, és ha szövődménye lesz, az pedig már tényleg veszélyes.
Mellékhatásuk pedig nincs az oltásoknak, bár erre sincs semmiféle pro és kontra pontos érv. Engem is érdekelt ez a dolog, tesóm egy kicsit okított.

Na, de tényleg csak azért írtam ezeket még le, mert tesóm fejtágított. Persze az ő szájából minden sokkal okosabbnak tűnik, mivel ért hozzá. Kép Én már csak plagizálok. És nekem ő a tesóm, szóval én benne bízom. Nálunk eleve ő fogja oltani a gyereket, és amit javasol, azt biztosan fogom adni. Kép

Nemsokára indulunk, szóval jó hétvégét nektek!
Vendég
 


Hááát, igen, nehéz kérdés. Tesóm nem azért ajánlja, mert látott sok csúnya esetete, bár ez kétségkívül mindenkit meggyőzne.
Valahol asszem hasonló ez, mint a légzésfigyelő, vagy sem. Amúgy feleslegesnek tűnik, de ha kellene, akkor milyen jó, hogy van. Kép És ha pont a tiéd kapja el, amúgy meg egy nagyon csúnya két hetes betegség, viszket, nyoma marad, és ha szövődménye lesz, az pedig már tényleg veszélyes.
Mellékhatásuk pedig nincs az oltásoknak, bár erre sincs semmiféle pro és kontra pontos érv. Engem is érdekelt ez a dolog, tesóm egy kicsit okított.

Persze az ő szájából minden sokkal okosabbnak tűnik, mivel ért hozzá. Kép Én már csak plagizálok. És nekem ő a tesóm, szóval én benne bízom. Nálunk eleve ő fogja oltani a gyereket, és amit javasol, azt biztosan fogom adni. Kép

Nemsokára indulunk, szóval jó hétvégét nektek!
Vendég
 


Kata, Jóska ügyesen atud alkudniKépKépKép! pety meg tán jogász lesz? Na mond, h felejtse el az inget,mert Hanci asszony nem fog mindennapra újat vasalniKép! Szül. fel-nek még nem láttam a végét, de talán ahelyett, h itt ülök, megnézhetnémKép!

Kép
seriff
 
 


Babszy, ez a süni, csak hangja is van.Kép

Kép
seriff
 
 


de cuki! Béka nagyon állat, sípol ha belefújsz a fenekébe, a vízben is, ha ütögeted a fejét.KépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


Hát szevasztok!
Olvasom már 20 perce az eddigieket, annyit röhögtem!
Serfi, a csajod annyira cuki, férjecskémmel 3-szor megnéztük a boogiját egymás után, és hangosan röhögtünk!Kép Kész voltunk!
És ráadásul még ez a sünizés?! Kép

Eszti, kellemes disznóvágást, itt az ideje, mi már túl vagyunk rajta, vagy már írtam? Szegény cocák halálozási aránya ilyenkor az egekbe szökik...Kép

Bogi, nagyon királyok a képek, és azért óvatosan, mert nem lehet mindig a csajokra fogni a flörtöket!!!Érted.

Kata, asszem Peti gyerek egyszer elkezd beszélni, és utána nem lehet majd leállítani! ÉS a mai gyerekeknek (mármint akikkel a szülők foglalkoznak) olyan dumájuk van, hogy be lehet tojni tőlük. Úgy tudnak beszélni, mint egy felnőtt, de egy gyerek szájából azért ez másként hangzik. Édesek.Kép

Dia, mennék én, legalább Panna bébire nem lenne gondod, elaltatnám, oszt kész. Vagy lehet hogy ez csak egyszer jön be? Amúgy nem lennék egy hatalmas segítség, tapasztalat híján...Kép

Edó, olyan vicces dolgokat raksz fel ide, ügyi vagy. Nehéz? Integetős Miki nekem is bejött!

Gyerekek, skype király, priviben írom meg az én (illetve mindkettőnk)elérhetőségemet. Sajnos kizárólag esténként van esélye bárkinek.

Született feleségeket nagyon csípem, de olyan szinten későn van, hogy utána 1,5 perc alatt elaszom. Kár hogy csak hetente 1szer megy.

Na pusszantás, nem tudom, jelentkezem-e még, hétvégén karácsonyi buliban leszünk (2 napos)a céggel. Jó cég ezKépKép
anniecoe
 
 


Hanna nagyon édes!! Én is látni akarom azt a boogit!! Seriff tudod a címem? vagy megkérhetem Katát hogy küldje át? ő tudja a címem.

Kata! A tervek jók, hiszen már kész terveket vittünk nem kellett semmin agyalnia, de még az is problémát jelentett, hogy a rétegrendeket átmásolja az engtervreKép A kivitelezőnek meg van 1-2 peres ügyeKép Láttunk házakat amiket csinált, jól néztek ki. Most is épít egy házat itt a városban. Szóval most gondolkodunk hogy mi legyen.

Ancsa! Ezek is képek. Szóval ugyanúgy kell felrakni őketKép

Kép
edó75
 
 


Kép

Kép
edó75
 
 


Edó,nem tudom a címed,holnap elkérem Katától!Nagyon cuki a fiad!

holnap jövök

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!

Édes nagyon a kis Télapó!!!! Ilyen képre jönnék szívesen minden reggelKép
Edó tervező tényleg gáz egy kicsit. Fizettek neki egyáltalán? Van miért?!

Álmomban Belecskára mentem, aztán meg Tahitin nyaraltam. De elfelejtettünk vinni játékot a Petinek, ezért interneten megkerestük hol van ott Tesco, és elmentünk homokozó játékokat meg kisautót vásárolni PetinekKép A tenger gyönyörű voltKép Kicsit féltem a cápáktól, aludni meg a homokra letett hálózsákokban aludtunk az első éjjelKép De jó voltKép

Ancsa, 2 napos karácsonyi buli?! Én is ilyen cégnél akarok dolgozni! Ez nagyon jól hangzik. Jó szórakozást nektek!Kép

Süni lány tündériKép

Gyerekem pizsama+ingben rohangál.Kép És reggel 6kor keltKép És menni akar most sétálni!!!!!

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata gyorsan vidd el sétálni, ha most akar!Csak öltöztesd fel!KépLécci küld el emailben Edó címét!Kipucoltad a postaládádat? De szép álmaid vannakKép, nekem nem nagyon volt időm álmodni,mert kb 4ig óránként mentem simizni a hátát Hannuskának. Mi ez,mágnesvihar?

Ancsa, azért ez jó cég, nálunk max egyórás karácsonyi mézesmázaskodás szokott lenniKép! Férjecskét is lehet vinni? Szül. fel-t felvesszük, ha gondolod!

Dia, Gepárdkák hogy vannak?

Edó, képzeld már engem hogy átverne egy tervező, én aztán csak néznék, és elhinnék mindent,amit mondKép!

Eszti, remélem nem fagytok szét!

Babszy, majd megint írok mailt, mert tegnap olyat hallottam, h na...

Kép
seriff
 
 


Serif, mesélj...Kép

Gyerekem átaludta az egész éjszakát!!!KépKépKomolyan nem értem mitől van ez?

Edó, hihetetlen édes a Peti!Küldjél még képeket. Miket mond már? Alvás még mindig anyával? Szopi?

Kata,Tahiti nekem nagy álmom, de valszeg csak álom marad. Lehet, hogy veszek egy lottót a héten.KépAzért játékok nélkül elindulni nagy felelőtlenség...Kép (Bár igazad van, Tesco mindenhol van).

Hát Esztiéknek biztos nincs melege.

Ancsa, és hol lesz a buli? este kevés az esély, hogy skypolhatunk.Kép

Mi 18-án megyünk 4 napra Debrecenbe az aquaszállóba. Remélem jó lesz, legalább meglátogathatom rég nem látott barátnőmet.

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, úszópelus uúgy van méretezve,mint a rendes? Mi is megyünk hétvégén kirándulni, és tuti medencék vannak, termál, de kékvizű, meg ygerek, meg minden, és nem biztos, de lehet, h megmerítjük Hancit!

Kép
seriff
 
 


Köszi Serif!

Kata! Peti nagyon tudja mi áll jól nekiKép Két évesen. Hát nem semmi! Azt hiszem nem lesz gondod azzal mit is vegyen fel az oviba. Majd ő kiválasztjaKépKép

Hát ez az építész érdekes dolog. A kivitelező vállalkozói díjában benne vannak a tervezési díjak is. Így úgy gondoltuk nem mi csináljuk meg és nem fizetünk külön azért egy építésznek hogy aláírja a terveket. Persze ez felvett kérdéseket: kinek az érdekeit is nézi az építész és csökkent volna a vállakozó díj ha mi csináltuk volna az engtervet. Na mind1, már utaltunk rá hogy ilyen szinvonalú munkára nem vagyunk hajlandóak kifizetni azt az árat amit mondott az építész.

Kép
edó75
 
 


Na lemaradtam 1 pár körröl:D

Kép
edó75
 
 


Ú, van egy fölös nektek való úszópelus csomagunk, nem vettem észre és rózsaszínt vettem. majd januárban elviszem, kidobni mégse akartam. Egyébként igen, az is méretezve van.

Kép

Kép
babszy
 
 


Na lemaradtam 1 pár körröl:D

Kép
edó75
 
 


Fiam rácuppant a télapócsokira, most bontotta ki. eddig semmilyen csokit nem volt hajlandó megenni, most meg hisztizik, de galád anya nem ad neki többet.

Kép

Kép
babszy
 
 


Szerintem ez az öltözködés nem lesz egyszerű majd. Most még másik heppje a zsebes gatya, mert zsebre tett kézzel sétálgatKép

Galád anya, biztos magának tartogatja a télapó csokitKépKép Én egyébként igazából a fogait féltem a csoki miatt. De mértékkel nálunk is mehet, azért csoki nélkül nem gyerek kor a gyerek korKép
És nem értem rózsszín pelust miért ne vehetne fel a Bali?!Kép

Serfi, nem ér mélben pletykálni, én is kíváncsi vagyok!!KépKép Miért kell simizni a Hanna hátát?

Kép

Kép
tikata
 
 


Babszy Kép! Cuki lenne Bali rózsaszín bugyibanKép! Bomlanának a csajok utána!Kép Bár így is!

Edó,miről maradtál le? Kata még nem küldte a címet,biztos sétálKép!

Szreintetek a husit gyümihez is keverhetem? Milyenhez? csirkemell amúgy.

Kép
seriff
 
 


Hát mire elküldtem a levelet addigra már írtatok... Szerintem sült almával finom a csirkemellKép

Bogi! Semmi újat nem mond Peti. Szopi még nagyon megy! Főleg reggel, sokszor elég is reggelre neki, mert nem nagyon akar reggelizni. azért néha benyom 1-1 norbi virslitKép Egyre ritkábban alszik anyával. Nálatok alvás? szopi? el akarod válsztani?

Kép
edó75
 
 


Edó, boogiet küldtem, remélem, h átmegy, bár Eszti is megkapta, és ő is chellos.
Süssem meg az almát is, csak le akartam reszelni. Na jó, ez úgyis az ebéd lesz, kb 2-kor.

Kép
seriff
 
 


Seriff! Megnéztük a videót! Köszi. Annyira édes!!!! Petinek is nagyon tetszett, itt vigyorgott, de tudjuk hogy Hanna foglalt KépKépSzerintem tök jó megsütve olyan jó kis szaftos és egy más az íze mint nyersen hátha Hannának így is ízlik.

Kép
edó75
 
 


Serfi, én felteszem a husit (előtte kicsi olajon piritom), felöntöm vízzel, bio vegeta pici, mikor majdnem kész, mehet bele krumpli, utána belekockázom az almát és kész.10-15 perc múlva megfő. Van mikor a végén kefírt is teszek bele, később te is tehetsz. És turmixolom. Nálunk nagy kedvenc. Ugyan ez kedvenc meggyel isKép Mostanában már kicsi cukrot és fahéjat is teszek bele.

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, kiürítettem a postalám. Megpróbálod elküldeni megint?

Kép

Kép
tikata
 
 


Én is akarok pletykát hallani!!!Kép

Olyan jó, hogy két gyermekem van!!! Ha az egyik nyudodt és alszik (most Zsombor), addig a másik eddig egész nap cirkuszol (Pancogó)!!! Este ez majd jól megfordul, így szép a világ!!!
De azért jól vagyunk. Édik nagyon. Gügyögnek, mosolyognak, nevetnekKép Sírnak isKép.
Tegnap este fürcsi és evés után lementem szomszédolni. Összegyűltünk heten, jót dumcsiztunk, röhögtünk. Bazsa hívott 10-kor, hogy a Zsombi felkelt és sír. Feljöttem, szopizott, visszaaludt én meg visszamentem még éjfélig. Gondoltam sokat úgysem alszok, mert a Pannus kilenc óta aludt, de láss csodát csak fél ötkor keltem és akkor is a kis zabagép kelt megint. Persze ilyenkor a Pancit is keltem, na meg nyakig pisis is volt (de azért aludt benne).
EdóKép Gyönyörű a Peti! Küldhetnél gyakrabban képeket! Le a kalappal előttetek, (Katáékkal együtt) hogy így belevágtok ebbe a házépítésbe. Már az elején jönnek a gondok. De legalább ti értetek hozzá!!! Viszont ha egyszer felépül, milyen jó is lesz nektek!!!
KatusKép Ott tartotok már, hogy álltok a szekrény előtt és ruhát választotok? Zitáék most ezt csinálják. Fél óra mire a Laura rábök valamelyikre. Na mondjuk ha valakinek van ehhez idegzete.... Lehet, hogy most 1 hónapig csak a zsebes lesz a menő. Még mindig jobb mint a rózsaszín úszógatyaKép Pussykám, jó hogy nem adtad ráKép
SerfikémKép Boogie lány hogyhogy nem fárad el napközben?? Biztos csak anya kell nekiKép, vagy tényleg front van...
PussykámKép Jó lesz nektek a kis romantikus aquaszálló! Videót megbütykölted??
AncsaKépEsztiKép Jó hétvégét nektek!!! AncsaKép Gyere már Pancit altatni!!!

Kép
diane
 
 


elaludt a kis drágaKép
végreKép

Kép
diane
 
 


Ki mondta, hogy itt pletyka folyik??? Kis kíváncsiak!Kép

Pussykám, egyelőre a gyerek szereli a videót, sok jóval nem kecsegtet, még mindig zúg.Kép Szóval bulizol, te szoptatós kismama, a vodkával azért vigyázz. Bár lehet, hogy Zsombi nem zendítene rá fürcsi után, hanem mély álomba zuhanna.KépPancogó? Tetszik.Kép

Peti a piperkőc? Helyes, nem is szabad mindent felvenni, amit anya adna rá.Kép

Voltunk dr. leo szandit nézni, a néni rózsaszínt akart ránksózni. Morci lettem egy kicsit, de egy másik boltba találtunk egy KÉKET!

Serif, ti hova mentek termálozni! Fürdesd meg Hannust, biztos élvezni fogja.

Esztiék már biztos nyomják a hurkát-kolbászt, vagy csak szuszognak.Kép

Na pusz, mi holnap Szolnokra megyünk, vasárnap meg végre láthatom a gepármacskákat.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Bali most arabul nyomja. Kérdeztem hogy mit rajzolt, mire ő mind a háromszor: Hábugyláblá...Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Milyen kis okos gyerek, máris tud ey idegen nyelvet!Kép Felsőtengelic, lehet, h nem is termál, csak Gy képzeliKép, vettünk rózsaszín Kishableányos hugghies úszópelust. Tuti, ma este fel is próbáljukKép

Dia, majd ám válaszolok a mailre is, csak most ni time, pakolunk, ajándékot veszünk, kicsi káosz lenni ittKép!

Kata, azért mindjárt elküldömKép

puszi S

Kép
seriff
 
 


Helló lányok.

Megérkeztünk, de már kora délután. Disznónak annyi, de lett belőle egy csomó fincsiség. Anyukámékat az előbb már megetettük töltött káposztával, fincsi lett az is.
Amúgy király volt, jó idő volt, sütött a nap, néha hó is esett, hideg volt, de szép idő. Engem persze kíméltek, főként teát főztem a "dolgozóknak", meg ugye a husikból az ebédet, ezt-azt.
Pici gyerekem lehet, hogy ezen a héten a 20 dkg helyett 40-et is hízott....Kép

Úgy látom, hétvégén itt sem volt pörgés, hogy vagytok?
Vendég
 


Babszy, koncentráltam, de hiába csak elfelejtettem: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!


ESzti, örülök, h jól éreztétek Magatokat, és remélem enni is tudtál a fincsiségekből!Kép

Mi Felsőtengelicen voltunk, egy wellness( hű, de nagyképű vagyok) szállóban, Gy volt csoptársaival és családjukkal. Nagyon szép helyen van, csend, madárcsicsergés: A szálloda is nagyon kultúrált, 3 medence van, egy termál vizes buzgós, egy úszó, és egy gyerek. HAncit is beletettük, előbb a gyerekbe, de az annyira nem tetszett, kissé hűvöskés volt, és 5-10 percre átvittük a termálba, édes volt, nézgelődött, de azért ijedt arcot vágott. Éjjel uúgy ébredt,mint itthon, és általába is ugyanolyan volt.

Dia, az ágy jól vizsgázott,mert aludt benne, mondjuk egy fokkal jobb matrac lehet, h kéne bele, de akkor nem lehetne azt összehajtani.

Kata, remélem, h meggyógyultatok és a héten ki tudtok jönni!Kép

Ancsa, milyen volt a céges buli?

Edó, Ti mit csináltatok a hétvégén?
Majd még jövök, de persze ma is fél 7-kor kelt, és már elfáradt!

puszi

Kép
seriff
 
 


Hahó!

Serifke, köszi!!Nekem nagyon jól telt a 30., tiszta karácsony volt, annyi ajándékot kaptam (három tortát is).KépTegnap a szolnoki galériában diákjeggyel akarták kiszúrni a szemem. kell ennél nagyobb ajándék??KépKép

Diáéknál nagyon jó volt, annyira édesek a picikék, csináltam képeket, de persze mind béna lett.KépBali kapott egy lószállítót, azóta azzal játszik.KépAz Esztitől kapott színes építőkockákból meg állandóan garázst kell építenem, amit igen gyorsan tud lerombolni.Kép

Szóval mi jól vagyunk, szombaton megyünk apósom esküvőjére, vasárnap meg irány Debrecen.Kép

Serfi, látod, máshol is jól tud aludni Hanna! Ez azért megnyugtató, nem? Vannak képek?

Kata,Ancsa, Edó???

eszti, téged mingyá skájpollak.

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Nálunk semmi extra nem volt a hétvégén. Laci dolgozottKépKép

Petinek mostanában a túró rudi nagyon bejönKép

Kép
edó75
 
 


Kép

Kép
edó75
 
 


Bogi, nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Kép
Én nem is tudtam, h most volt.....
És milyen harmincasnak lenni?
Mikor kicsi voltam, olyan tizenegy-kettő a húszévesek már olyan öregnek tűűntek, a harmincasokról már ne is beszéljünkKép De ma már másképp látom ezt az egészet perszeKép

Örülök, h jól sikerültek a hétvégékKép Nálunk sem volt semmi különös, illetve szombaton este céges buliban voltunk, de 11után már haza is értünk, kisfiam dalolászva várt a nappaliban. Tesómék vigyáztak rá, és nem tudták lefektetniKép Persze miután elmentek két perc és aludt a gyerekKép A szigorú szülők!!KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


tuti ez kép...Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jajj azt nem is írtam, hogy egy ismerős "kislánnyal" (16 éves) találkoztam, aki a barátjával sétált. A srác simán csókolomot köszöntKépKépKép Szóval ennyit a 30 évről...Kép és örültem volna diákjegynekKép

Kép
edó75
 
 


Tényleg jó ez a született feleségek? Én még egyet sem láttam. Nekem valahogy a reklámok alapján nem jön be. Vagy csak rossz a promo??
Én meg tegnap lemaradtam a narancsvidékről, én azt szoktam nézniKép

Kép
edó75
 
 


Erről a narancsvidékről nem is hallottam!

Született feleségek,hmm érdekes. Nekem pl a szex és NY jobban tetszett. Ebben van valami ami miatt nem az igazi. Már az is eszembe jutott, h a magyarhangok most nem olyan jók, túl karakteresek. Szóval jó-jó, de nem az igazi, szerintem. De azért megnézem, ha nem alszom elKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Váry család jól lefáraszthatta tegnap gepárdmamátKép Még valószínű azt piheni, azért nem jelentkezik.Kép

Eszti, játszószönyeget megvarrtad már? Kép?

Kép

Kép
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: