Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szirom!

Most reggel már jöttem is benézni, hogy mi a helyzet veled Kép De legalább mozdult az a fránya mérleg!!!

Tojásnap, hmmm. Ez azt jelenti, hogy szigorúan CSAK tojás? Még egy omlettet sem készíthetsz? (Az én omlettemben van liszt és tejföl). Ilyenkor ehetsz esetleg valami salit vagy gyümit?

Én ma reggel érzem, hogy gyenge vagyok. Valszeg a jóval kevesebb kalóriabevitel miatt, nem eszem ugye kenyeret sem, meg azért tegnap volt egy erős torna is... Elszállt a tegnapi érzésem, hogy tele vagyok energiával Kép Na majd visszajön Kép

De legalább szép, napsütéses idő van, megyünk is a játszóra Kép

Többiek???

Gabi

pgaboka

Motiot,
közben Te is írtál. Sajnálom, hogy nem vagy jól Kép Azért ha van időd, kedved, gyere hozzánk, írd ki magadból a bajod-bánatod, meg aztán hátha tudunk segíteni Kép

A fogyi miatt ne aggódj. Látod, Sziromnak nagyon jól megy, Te is benevezhetsz egy ilyen fülszurkálósra Kép

Kitartás, fel a fejjel!

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Ellógtam ma a szurkálást!Kép A múltkor kérdeztem, hogy mi van, ha valaki kihagy egy alkalmat, és azt mondták, semmi baj. Úgyhogy ma nem mentem, annyira nem volt kedvem bekocsikázni, hogy el nem tudom mondani. Így viszont szerdáig tart az egész, a kemény diétát tartom, és talán meglesz a 70 alatti súly is.

Motiot! Jaj, mi a baj?Kép Ha tudod, azért írd meg, hátha segíthetünk. Ha úgy jobb, priviben is írhatsz! És drukk, hogy minden jobb legyen!

Gabi! Csak tojás, semmi más. De lehet tükortojás is teflonban, leheletnyi olivát tettem alá, és nagyon jól esett. Kevés meleg kaját ettem mostanában. Reggel egy lágytojást ettem.

Energiát szerezd vissza, a tegnapit vigyorogva olvastam, hogy tele energiávalKép Az a jóKép

Ildi?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Van Valaki gép előtt?

Írok többet, csak be akartam jelentkezni, hogy senki ne menjen sehova.

Márti
mártus

Hohóóóó, Márti!!!!Kép

Épp indultam lombot gereblyézniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na akkor kezdem: Egész jó az új munkahely, e persze meg kell még szokni az eddig már össze szokott csapatot. Sajnos van 1-2 hangadó Csaj, akik már az első fél órában kötölték velem, hogy ha bármit el merek mondani a főnöknőnek onnét kezdve készüljek fel rá, hogy senki nem fog szóba állni velem. Én kértem, hogy ezt itt és most fejezzükék be mert én a főnöküket régebben ismerem mint sok ottani nőci és semmi kedvem vele össze veszni. Persze most melyik ujjamat harapjam, mindegyik fájni fog. Azért megoldom majd a dolgot, meg látják, hogy partner vagyok a jó dolgokban és talán kezdenek befogadni maguk közé. Persze ahol sok nő van eggyütt nem lesz nehéz.
Fél 8-ra járok 4-ig. Fél 5 körül érek kb. haza. Marha szar. De lehet kérni, hogy előbb járjak, fogom is , de a főnöknővel az 1 hét alatt váltottam 2 szót, azt sem mondta, hogy mi a dolgom, mit csináljak, vagy ki tanítson be. Azt hiszi, hogy mivel a kórházból jövök kenem vágom a témát. Persze a jogszabályokat itt is ugyanazok, de a napi munka folyamat más. Meg kell tanulnom az ügyrendet, a programokat kezelni, stb.
A család jól van. András bölcsit gyűri, Férjecske lába javul, még itthon van természetesen. ma is kontrollon volt. Ja, képzeljétek el volt a biztosítónál és nem írta bele a zárójába azt a szót a drága főorvos Úr, hogy fractura=törés, nem akar a biztosító annyit adni mint ilyen műtétér jár. Most próbálok intézkedni, hogy legalább a röntgen filmjére írják rá, mert persze a kórháziaknak még az sincs leletezve. Már az első gond amit meg kell oldanom úgy, hogy nem vagyok ott. És mi lesz még?
Fogyi téma, változatlan. Képzeljétek kaptunk a kekszgyárból a héten 5 kg, igen öt kiligramm specit meg parányt (csokiba forgatott speci),vagy nápolyi melyiket ismeritek, már elfelejtettem. Képzelhetitek, alig tudom megállni, de azért megy. A gatyák tök jól lebegnek rajtam, öv kell mindegyiknek. (persze a Férjem itt röhög most mellettem).

Na ezt elküldöm gyorsan. Aztán folytatom, hátha Vki itt van.

Márti
mártus

Márti! Baromi jó, hogy jöttél, örülök, hogy jól vagytok! Csak muszáj mennem, mert mindjárt sötétedik. De te azért írjál még!Kép Lesz géped? Mélcímed él?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

torna semmi, csak azért oda figyelek, hogy mit eszem. Persze Norbi Apánk elsírná magát mellettem.

Nem nagyon tudtam vissza olvasni.

Szirom, azt láttam, hogy 6,2 kg-nál tartasz? Basszus, ez tök jó? Vagy a dokid szerint is? Akkor ez már a ruhákon is jól látszik, ugye? Család jól van? maj felhívlak, hogy halljam a hangodat is végre, csak idáig nem mertelek, de majd most, jó?

Ildikó!

Jól érzitek egymást a Lyánykáddal? Azt olvastam, hogy: Natasa. Akkor erre változott a neve? Nekem a másik jobban tetszett. Ez olyan oroszos v. tul.kép az is. Mármint a neve.

Gabi!

Torna? Nyomatod? Fogyás? Család? Zsoltika csinálja még azt a síugrós mutatványokat az ágyon?

Motiot!

vmi. olyat olvastam, hogy nem vagy vmi. jól még? Mi a baj?

Van Vki. új Csajszika is, Õt is üdvözlöm.

Na ezt is elküldöm, vissza olvasok egy kicsit aztán talán még írok.

Márti
mártus

Na átolvastam nagyjából. Azt még nem is írtam, hogy a 7 munkannapból amit ott töltöttem összesen kb. 40 percet voltam gép előtt. szterintem totál vissza fogok fejlődni. Net? Betegre röhögték magukat a Lányok ott bent mikor meg kérdeztem.

Ildikó!

Nagyon csini vagy, megtaláltam a képeket. Miért változtattatok nevet?

Van itt a házunk mellett egy netező hely, vettem bérletet (pontosabban vettek nekem). Majd próbálok jönni, de csak du-i időszakban. 5 után.

Most búcsúzom. Majd jövök. Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra.
Nagyon hiányoztok.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Hát Lányok, olyan kedvesen invitáltok;-))köszönöm! Örömmel csatlakozom ehhez a jó kis társasághoz.
2 hónappal ezelőtt elszántam magam a fogyira (ill. azt hittem, hogy nagyon elvagyokámszánva), kerestem gyorsan egy topikot, ahol sorstársakra lelhetek, így találtam Rátok. Elkezdtem egy picit visszaolvasgatni, (természetesen tálcával magam előtt, amin csupa olyan dolog volt, ami Norbi papa szerint 3-as kód+ csak végszükség esetén! fogyasztható) Persze aznapra lőttek a fogyinak és ezzel így voltam még jó párszor.(de azért be-benéztem hozzátok) Sajnos hiányzik még a VAS !! akarat(a). (gratula Ildi a fogyáshoz) Természetesen Sziromnak is a 6 kilóhoz!
Én 9 kilót szeretnék fogyni. 35 éves vagyok, 3 gyermekem van Barnabás 4 hónapos, Dorina Zora 18 hónapos, Niki 12 éves. Szívesen teszek fel képet, csak nem tudom, hogyan kell. (mellékletként csatolhatom? tömöríteni kell? )
Motiot,
Nagyon együtt érzek Veled, mert én is éltem 6 évig No.-ban és ritka érzéketlen egy népség ez a német… tisztelet a kivételnek! Soha nem tudja az ember igazán otthonosan érezni magát egy idegen országban.
Gabi,
Olyan ügyes vagy, hogy még sportolsz is. Te is Norbival fogytál? Szerintem a kilók legjobban akkor indulnak meg, ha az ember mozog is valamit a fogyi mellé. (igaz Ildinek még azt sem kellett, olvastam, hogy ő inkább NO SPORT párti)
Ildi,
Nagyon irigykedem a pocidra, olyan fantasztikusan jó dolog terhesnek lenni. Tényleg nagyon szép kismama vagy, bomba jó alakkal.
Szirom,
Semmi gondot nem okoz. Odaszólok, a különbözeten inkább vegyél még valamit a fiacskádnak!!!!!
Nem leszek ám mindig ilyen hosszú.
Sziasztok,
Anikó

Anikó
pupi5

Most láttam, hogy Márti is előkerült! De jó!!!
Szia Márti,
hogy tudod megállni, hogy nem eszel nápolyit????? én is úgy szeretném, de én édességfüggő vagyok.
Nem lesz könnyű ennyi csajjal kijönni az új helyen, főleg ha már most ilyen kavarógép az egyik. Ügyesen kell lavíroznod a főnöknő meg a lányok között, de Te ezt tuti megoldod.
Fiacskád és a Zenebölcsi kapcsolata elmélyült???
Férjednek jobbulást!! Tényleg Ildikó! Lett lencséd? Olyan jól leírta Márti férje az összes infot a lencsével kapcsolaban. (lehet, hogy már írtál róla csak én lemaradtam)
anikó

Anikó
pupi5

Márti!!!

Itt vagy még??? Most olvasok, remélem még írsz!

pgaboka

Na megint itt vagyok, olvastam egy kicsit Kép Zsoltika most alszik, és én is akarok pihenni, mert extra fejfájós vagyok Kép Persze ma nagy nyafik voltak eddig, plusz a férjem is hívott, hgoy a kedves bp-i parkolótársaság egy csomó pénzt akar kihúzni a zsebünkből, mert itt és itt nem fizettünk parkolódíjat. Kép A fenét nem!!! Igen, kérem, egyszer (a szülésem előtt 2 nappal az orvosom rendelője előtt) elfelejtkeztünk az idő múlásásról, és kaptunk büntit, de be is fizettük!!! Utálom ezeket, délelőtt csak aggódtam, mert épp lent voltunk, mikor a férjem hívott, most meg a cetliket kerestem ezerrel. Jajj!

Na de a lényeg:
MÁRTI!!!
Üdv újra itt, szuper, hgoy van bérleted!!! Hát ez az új hely nem is tűnik olyan könnyűnek... De majd beleszoksz a csapataba, biztosan kijöttök majd egymással. Azt hiszem, mindenhol van ilyen, hogy némi ellentét adódik a munkatársak és a főnök között, legalábbis nálunk a bankban volt ilyen.
Torna megy, igen-igen, imádom továbbra is Kép Fogyás, hát inkább egyhelyben toporgás, merthogy a 56 kg marad és kész. Viszont izmosodok, az is tény Kép

Zsoltika továbbra is imád ugrabugrálni, de szigorúan csak mindkét szülővel Kép Amúgy félek, hgy leesik. De kergetőzni is nagoyn szeret, meg pingpongozni, szóval van mozgás elég itthon is.

Rám is csöröghetnél egyszer!!! Remélem, megkaptad a tel. számomat, elküldtem annak idején. Én viszont nem tudom a tiédet, legalább egy sms-ben küldd el esetleg, vagy e-mailben Kép Én is szívesen hívnálak Téged!

Anikó,
hát még egyszer üdv itt Kép Nem semmi, ledöbbentem, hogy milyen jól ismersz minket Kép Kép Kép igen, én is a Norbi Update-tel fogyiztam, és fogyizok, és fogyizni fogok Kép Én ugye tavaly nyáron kezdtem, és akkor csak callanetics tornát végeztem itthon a diéta mellett, ami igazán nem zsírégető, szóval nem kardio mozgás, hanem alakformáló, de nagyon-nagyon jót tett! Folytatnom is kéne, mert most csak hetente 1x van callan torna, a többi aerobic meg kick-box, amit egyébként szintén nagyon szeretek, de a legjobban még is a callanetics formált. Én iylen vagyok Kép

Képfeltöltés: asszem 600 x 600 pixel lehet csak és max. 1 Mb, tehát ennyire kell letömöríteni a képeket. Utána melléklet feltöltése, kiválasztod, hol a kép, és feltölt gomb Kép Nagyon jó lenne, ha tennél fel képet, vagy ha mégsem megy, akkor esetleg küldj priviben, kiváncsiak vagyunk ám rád! Kép De a képfeltöltésben is továbbra is segítek, ha van még kérdésed.

No mára ennyi, mert tényleg le kell pihennem. Megyek is, sziasztok!
Gabi

pgaboka

Kifelejtettem még Anikóhoz pár mondatod:

Anikó,
gratula a gyerkőcökhöz! Kép Milyen együtt a kicsivel és a picivel? Kép

Írod, hogy 2 hónapja érlelődött meg benned az elhatározás Kép Azóta sikerült már valamennyit fogynod? Milyen módszert próbáltál ki?

9 kg nem is olyan sok Kép Megkérdezhetem, hány kiló vagy most és milyen magas? Szopizik Barnabás? Mert akkor óvatosan érdemes nekikezdeni a fogyózásnak. Az én Zsoltikám is nemrég hagyott fel a cicizéssel Kép 27 hónaposan már ideje is volt Kép

Irány a pihi, mindjárt kidőlök Kép
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Épp hogy valami, -6,3. Közben arra gondoltam, hogy lassan itt a ciklusom ideje, talán megindult a vízvisszatartás, és azért nem fogyok úgy, mint eddig.

Márti! Nagyon jó, hogy tudsz néha jönni! A munkahelybe majd belerázódsz, új helyen a régiek mindig féltik a pozíciójukat. Aztán ha rájönnek, hogy nem veszélyezteted őket, akkor majd lenyugszanak.

Család megvan, Miksa egyre többet beszél, az ember még mindig mankózik. Jövő héten nézik meg a lábát, és akkor majd kiderül, hogy lehet-e legalább fél testúllyal terhelni. Rajtam meg végülis látszik a fogyás, belebújtam a 4 évvel ezelőtti kedvenc farmeromba, bár felvenni még nem tudom, mert baromira szűk. De nem hittem volna, hogy valaha még beleférekKép

Nápolyiügyben minden tiszteletem a tiédKép Bár ismerem a helyzetet, tegnap kacsacombot sütöttem a népnek vacsorára, és kaptak hozzá hagymás tört krumplit, illetve hagymás pirított gombát. És kibírtam, hogy nem ettem belőleKép Az uram lassan elég furán néz rám, az este csinált is nekem egy kis adagot az övékéből, hogy ezt most azonnal egyem meg, de NEMKép Végülis jól esett a tojás is, de komolyan. Csak hát a kacsa a kedvencem...

Gabi! Mi is most kaptunk a hülye parkolósoktól levelet, illetve azt hiszem, már nem is tőlük, hanem valami ügyvédi irodától. Nagyon régi eset, több éves. Az ember kapta a mikuláscsomagot (én sose parkolok tilosban), aztán hazajött és még aznap elutalta nekik a pénzt. Azóta is csesztetnek miatta, most elő kell kotorni a banki utalásról valami igazolást. Szerintem egyébként csak próbálkoznak.

Anikó! Tényleg nagyon köszi, de tudod ismeretlenül azért olyan furcsa nekem ilyet kérni. A többiek nem is tudják, miről van szó, szóval csajok Anikó ajánlott nekem egy tápipi-lelőhelyet, és tudna segíteni, hogy nagyker áron vehessem meg.

Kicsit furcsa, de mégse annyira furcsa, hogy az ember olvasgat egy topikot, és az idők során ismeretlenül is megismeri őket. Nekem is van kettő, amit olvasokKép Az egyik a frissbabák, ők azóta máshová költöztek, amikor a babanet vacakolt. Õk akkor szültek, amikor én elkzedtem ide járni babásan, és nagyon jó volt nézegetni a piciket, meg ismerkedni az előttem álló dolgokkal. Most meg azért érdemes olvasni, hogy mi lesz velünk fél év múlvaKép A másik Gabiék 2003 nyár végi babás topikja(szintén elköltözött), az pedig úgy jött, hogy vacakoltam, hogy a nyár végi vagy az őszi babás topikhoz csatlakozzam az október 5-i kiírásommal. Az őszibe mentem, de az nem volt jó, és be is fulladt. Viszont egyre több őszi ment Gabiékhoz, így még Miksánál fiatalabbak is vannak. Szóval nagyjából egyidősek az enyémmel, úgyhogy nagyon érdekel, mi van velük.

A gratut köszi, bár én leginkább nem erre a 6 kilóra vagyok büszke, hanem az előtte lévő több mint 20-ra. Enélkül már meglennék, bár az utolsó simítások nélkül nem érezném jól magamKép A 96 kg viszont az tragédia voltKép

Motiot, Ildi!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most van időm egy picit írni. Apa elment Pupival (Dorina) bevásárolni, Nikit elvitte lányfocira, Barnabás mág édesen szundizik.
Szirom,
megpróbálom feltenni a képeket hátha akkor már nem leszek annyira ismeretlen ;-)))
Írtad, hogy- az idők során ismeretlenül is megismeri őket- Na, én pont így vagyok Veletek, ezért valahogy természetes számomra, hogy segítsek. Majd most Ti is megismertek. Szóval, szólj és kész. Téma lezárva. Oké?
A 20 kg?! BRAVO-BRAVO, Norbival? Most már tényleg kezdenem kéne magammal (fogyimmal)valamit. Rajtam ilyen szép kis kapaszkodók vannak, fújjjj. DE most már annyira inspiráltok, hogy este a mézes puszedlit sikerült kihagynom!!!!
Gabi,
sajnos a 9 kg úgy nagyon sok, hogy az mind a csípömön meg a combomon és a popómon van. Hajrá, callanetics! Nagyon jó lenne ha nekem is sikerülne ilyen sokáig szoptatnom. (ittál ilyen szopis teát?)Most még Börni csak szopizik 4 hónapos és 9,5 kg. Az oltáskor megnézte a dokinénink a statisztikát, hogy 100 kisfiú közül a toppon van az én kis szumóm. Nem hiába nálunk mindenki szereti a hasát.
Légy szíves osszátok meg velem, hogy az arcocskákat hogyan lehet feltenni. Köszi.
Anikó
Gabinak köszi a segítséget,
AKKOR EZEK VAGYUNK MI:

KépKépKépKép

Anikó
pupi5

most látom, hogy csak egy ment el, ezek szerint jobban kell tömöríteni?

Kép

Anikó
pupi5

Kép

Anikó
pupi5

ÚR ISTEN!!! EZEK SZERINT ARRA IS FIGYELNI KELL HOGY EGYMÁS ALÁ RAKJAM ÕKET. HÁT EZ JÓL ELBÉNÁZTAM. BOCSI

Anikó
pupi5

Sziasztok,
itt vagyok, figyelek, csak nem volt kedvem irni.
Aniko, nagyon szepek a gyerekeid, Börni nem semmi kiscsavo! Abel most 13 es fel honapos, most mertem es kb 9,5 kilo! HIaba, a jo kis anyatej!!
Ha szpotatsz, akkor erdemes tenyleg lassan elkezdeni, szerintem erre a Norbi is meg a 90 napos is jo, amit itt mi csinaltunk mindannyian.

Marti, de jo, hogy megint vagy!!! A munkahely majd csak jo lesz, de tudom milyen az, ha ennyi nöt összezarnak egy helyre. A rivalizalas meg majd csak elül, ha rajönnek, hogy nem akarsz senkit se kiturni!
Üdv Adraskanak es apanak javulast!

Szirom, hat nekem mar eza 6,3 kg is nagyon jol jönne, de megertelek. Mikor az ember csinalja böcsülettel es ilyen lassan megy, akkor az eleg rossz. De lehet, hogy tenyleg a ciklusod zavar be, az akar 2-3 kg-t is jelenthet!!

Ildi, nekem tetszik a Natasa!

Magamrol meg csak annyit, hogy valamelyik nap talaltam egy csomot a mellemben es eddig azon aggodtam, hogy mi lehet ez. Ma voltam a dokimnal, megnezte, uh-val nem latott semmi különöset, szoval nem körülhatarolhato csomo, de erezte ö is, ott van es ezert figyelni kell. Kaptam valami kremet, az is jo kis hormonos ( hajra kilok! )azzal kell kennem es jövö het utani heten fel kell hivnom otthon a mobiljan, mert nem dolgozik, hogy mi van. Ha ott lesz tovabbra is, akkor tovabbmegyünk mammografiara es ha kell, meg tovabb. Szoval mindig van valami, most mar nagyon nagyon elegem van!!
Ejjel pedig legszomjam volt, felmentem Abelnek tejet csinalni, le kellett feküdnöm a földre es feltenni a labamat, mert mar elsötetült minden, elzsibbadt a karom es majdnem elajultam. Aztan az agyban meg nem tudtam tovabb aludni, mert szoritott a mellkasom es legszomjam volt. Ne tudjatok meg, milyen rossz erzes ez! Itt feküdtem es arra gondoltam, hogy na akkor most igy 27 evesen itt kell hagynom mindent. Meg apat is felkeltettem, hogy lehet, hogy hivnia kell a mentöket, de aztan szep lassan csillapodott. Hetfön megyek vissza dokihoz, majd elmondom neki mi volt. Szoval diohejban ennyi. Mar nagyon elegem van. Bocs, hogy mar megint csak Benneteket nyaggatlak a szaraimmal, de azert jo kiirni magambol!
Jövö het vegen meg jönnek anyuek, az talan egy kis megnyugvas lesz, segitenek egy kicsit itthon, meg az is sokat szamit, hogy egyszerüen csak itt lesznek.

Na nem rontom tovabb a levegöt, mennem kell, mert apanak meccse van, most indul, Abel meg itt garazdalkodik.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Motiot! Óóó, elhiszem, hogy izgulszKép. De azért próbálj picit megnyugodni, több ismerősömmel is előfordult hasonló, és egyikből sem lett baj. Anyunak is van egy évek óta, de jóindulatú és nem is nő, így csak évente ellenőrzik. Nem szabad a legrosszabbra gondolni. Tudom, hogy neked most sokkal nehezebb, mint nekünk tanácsokat osztogatni.
Az éjszakai légszomj, rosszullét szerintem a stressztől van, és érthető is, de próbálj lazítani, mert csak így lehet legyűrni. Nekem egy időben a torkom szorított és fájt, de nagyon-nagyon, amikor egy új beosztásban nagyon stresszes melót kezdtem. Nekem relaxa kazetta segített, esténként az ágyban hallgattam végig és lazítottam, ahogy diktálta. Muszáj kihagynod a rosszulléteket már csak Ábel miatt is. Nem okoskodok tovább, írj, hogy mi van veled!

Anikó! Gyönyörű a családod, és én rajtad igazán nem látok 9 kilót, bár tényleg csak a fejed látszik a képekenKép A kissrác nem semmi, ha így folytatja, majd ő tart rendet a családbanKép És a kislányok is tündériek!
A segítséget tényleg köszi, ha úgy megyünk, hogy tudom előre, akkor tényleg szólok. Ha meglepetésszerűen esünk be, akkor így jártunkKép A Szent István park melyik részén van különben ez a bolt? Tudok ott parkolni? Nekem ez utóbbi mindig para, bár a saját autómmal nem jelent gondot, csak a papáéval.

Súly: -6,4. Tegnap grillezett hátszínt ettem salátával a kedvenc éttermünkben, mondjuk nem tudjátok meg, hogy a többiek mit összekajáltak... Ezenkívül reggel csúszott le egy joghurt. Kicsit tartottam a mai mérlegeléstől, bár nem volt nagy adag, de nincs bajKép

Többiek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Fincsi muffin sül a sütőben, és beugrottam megnézni, mi a helyzet. Zsoltikát pedig Apuci vitte ma sétálni, hurrá, nyugodtan süthetek! Mindig félek, hogy Zsoltika odamerészkedik a forró sütőhöz, mivel ugye nincs ajtó a konyhánkon... Igaz, ha lenne, az sem lenne nagy akadály...

Szirom,
biztosan az lassítja a súlycsökkenést, hogy közeleg a mensi Kép Azt én is megfigyeltem, hogy a ciklus második felében nehezebb vagyok. Azért már ez is nagyon jó eredmény! És szerintem még fogsz tovább is fogyni!

Motiot,
szegénykém Kép De legalább észrevetted, hogy ott van! Remélem, a krém segít, és el is tűnik az a csomó! Ne idegeskedj, ne stresszeld magad! Annál rosszabb Kép Ide pedig nyugodtan írj, mert mi - amennyire csak tudunk - megnyugtatunk, és segítünk. Nekem konkrét ismerősöm nincs, akinek lett volna csomója... Vagyis egy osztálytársamnak volt cisztája a mellében. De semmi baja nem volt vele szerencsére.
Az viszont jó, hogy érkezik a segítség Kép Örülök, hogy mennek anyukádék! Meddig maradnak? Karácsonyt ott töltik?

Anikó,
nagyon szépek vagytok Kép A 9 kiló nem tudom hol van rajtad Kép Barni viszont tényleg husi, hihetetlen ducika! Na majd leadja, ha elkezdi az aktív mozgást Kép
Én egy darabig ittam szopis teát, talán a szülés utáni 1 hónapban. De nagyon nem ízlett, és arra gyanakodtam, hogy hasfájást okoz Zsoltikának. Így aztán abbahagytam, addigra már a tejtermelés is teljesen jól beállt, nem volt semmi gond soha. Rántott levest ettem (anyós főzte nekem mindig), de a legfontosabb ugye a sok-sok folyadék, mindegy, hogy mi, csak ne legyen cukros Kép

Ildikó,
veled mi van? Nagyon régen nem jelentkeztél! Ugye minden rendben??? Remélem, csak karácsonyi bevásárlást tartotok Kép

Most mennem kell, kiveszem a sütikét.
Pussz,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!!!!!
Köszi, hogy hiányoltatok, de tudjátok, hogy hétvégén eltűnőset szoktam játszaniKép
Itthon van mindenki, és nem venné ki magát valami jól, hogy én meg a gépet verem egész napKép
Na, de itt vagyok ma.Kép

Gabi, először is nagyon boldog névnapotKépKép
Kép
Jó lett a muffin?????Kép
Én is vettem szombaton muffinsütőt(csak a papírt felejtettem el hozzá), és egész szombat éjjel muffinokkal álmodtamKépKép
Erre Gabi írod vasárnap, hogy azt sütöttél, meg egy másik topikban is sütöttekKép
Na, mondom szépKép
Kifolyik a nyálam egy kis édességért, ezek meg javában muffinoznakKépKépKépKép

Anikó, szia!!!
Üdv. itt nálunk
Kép
Látom, milyen jól ismersz már mindenkitKép
Mióta olvasod a topikot?????
Nagyon helyesek a gyerkőcök, és a kicsi milyen vasgyúróKép
Gondolom 2 lány után tök vártátok a fiútKép
Mi is így vagyunk vele, csak fordítvaKép

Motiot, jobban vagy már?????
Az a lényeg, hogy ne képzelj be semmi rosszat.
Nincs semmi komoly gond veled, hidd el nyugodtan, ha az uh-n se láttak semmit, kenegesd csak a krémmel, aztán pihizz sokat, és ne gondolj sokat ráKép
Ne stresszeld magad!!!
Árt a szépségednekKép

Mártiiiiiii!!!!!!!
Tök jó, hogy itt voltál, de én meg éppen Gödöllőt jártam (úton voltam ananász beszerző körútonKép )
Örülök, hogy jól vagytok, aztán gyere többet isKép
Az új kolleganők meg k@pják beKépKép
csak irigykednek biztos, meg féltik az állásukatKép
Majd megnyugszanak.
Nevet azért változtattunk, mert uramnak nem tetszett az Emili,(van neki gyerekkorából egy Emi néni ismerőse, és elég gázos a nőKépKép) és akkor jött elő az első kedvenc, a Natasa.Még akkor volt szóba, amikor nem tudtuk a nemétKép

Szirom, édes, mi van a kilókkal???????
Akkor már csak két alkalom van hátra?
El is hiszem, hogy nem volt kedved bemenni pénteken.
Nekem még ahhoz sincs, hogy ide elmenjek Gödöllőn valami bótba.

na, Olika felébredt.
Pusz, majd jövök nem sokáraKép
Ildikó
vas

Szóval ott tartottam, hogy nekem sincs semmi kedvem kimozdulni ilyen időbenKép
Pedig holnap megyek dokihoz, de apuci hála isten elviszKép
Reggel megyünk 9,15-re, úgyhogy holnap nem is leszek egész nap.
Valószínű elütjük majd a holnapi napot pesten.Leventét reggel elvisszük oviba, du.meg majd érte megyünk.
addig meg vetetek valami karácsonyi ajándékot magamnakKép
Kép
Szirom, nem semmi, hogy a többiek melletted esznek jobbnál jobb kajákat, te meg nem eszel.Kép
Ez aztán az igazi akartaterőKépKépKépKép
Én 5 hónapig csináltam ezt.
Most is próbálnám, de néha nem megyKép
Bár tegnap egész jól tartottam magam.
Meg még ma is kéne, mert holnap doki, aztán nem akarom, hogy leb*sszon, hogy mennyit híztamKép
6 hete voltam nála 63 kiló, most kb.65.5-66 , ugye nem olyan sok 3 kiló hat hét alatt????
Bár, ha ma du. nem bűnözök, akkor 65.5 leszek, és az csak 2.5 kila pluszKépKépKépKép

Most meg lejárt a mosógép.Húzok is.
vas

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a bókokat a gyerkőcök nevében. Előbb-utóbb Barnabásnak is lesz nyakaKép

Nem tudom éjjel mi volt a levegőben, de hajnali háromig nem tudtuk megértetni Pupival és Börnivel, hogy éjjel van és talán aludni kéneKép Mind a ketten olyan éberek voltak,hogy csak na.A legrosszabb az volt, hogy amikor már majdnem elaludt Pupi, Barni pont akkor jött rá, hogy neki isteni szép hangja van és ő tul.képpen nagyon jól el tudja magát szórakoztatni ezzel (ami azért éjjel 2 körül elég hangos)Pupinak több sem kellett, felpattant az ágyban, felkiáltott: Babaó écci, écci! (Barnabás légyszi, légyszi) Ki kellett venni és 1 órán keresztül szórakoztatták egymást. Tündériek voltak, de ezt jobban díjaztuk volna, ha mondjuk délután adják elő Kép

Gabi,
nagyon boldog névapot!!!!
Nyami-nyami Muffin, az náluk is sláger. Én eddig mindig csokisat gyártottam csokidarabokkal, Te milyet sütöttél?

Szirom,
Te szuper vagy, hogy így kitartasz. Én már biztos duzzogva bedobtam volna a törölközőt, amiért ilyen lassan mennek a kilók. Neked van igazad,
ennek biztosan meglesz az eredménye. Csak így tovább!
Nagyker: ha szemben állsz a parkkal(Dunával) bal oldalon, az elején találod. Parkolni mindig lehet, csak be kell dobni, viszont óra csak a Pozsonyi úton van.

Ildi,
hát azóta olvasgatlak Titeket, amióta el akarok kezdeni fogyózni.. 2 hónapja, csak mint írtam hiányzik a VASKép akarat.
Tényleg nagyon örülök, hogy kaptam egy pasit is a csajok mellé. Egy fiú annyira más,ezt te is megtapasztalod majd fordítva. Nekem, ami az egyik újdonság az AKARATOSSÁG!!! Még ki sem látszik a földből de mindennek úgy kell történnie, ahogy a kis basa a fejébe vette. Tiszta pasi..

Motiot,
próbáld meg a dolog jó oldalát nézni: NEM TALÁLTAK SEMMIT!!! ez nagyon fontos, ha ez vmi komoly azt ultrahangon látták volna.
Neked nezték a vasat a véredben? A vashiány nagyon furán jelentkezik.(rossz hangulat, de olyan igazi- élni sincs kedvem-, herpeszek a szájon, levertség, fáradékonyság és a szervezet ellenállóképessége 0) Nekem a Niki születése után 1 évvel jött ki, a normál érték 9,00-33,00 között van, nekem akkor 3,00 volt! Kaptam vasat vénásan és mintha kicseréltek volna!!

Majd jövök még csak Pupi felébredt.
Reggeli és megyünk a jó hideg levegőre. KépKép na az még egy szép mutatvány mire a két picivel el szoktam indulni....

sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a bókokat a gyerkőcök nevében. Előbb-utóbb Barnabásnak is lesz nyakaKép

Nem tudom éjjel mi volt a levegőben, de hajnali háromig nem tudtuk megértetni Pupival és Börnivel, hogy éjjel van és talán aludni kéneKép Mind a ketten olyan éberek voltak,hogy csak na.A legrosszabb az volt, hogy amikor már majdnem elaludt Pupi, Barni pont akkor jött rá, hogy neki isteni szép hangja van és ő tul.képpen nagyon jól el tudja magát szórakoztatni ezzel (ami azért éjjel 2 körül elég hangos)Pupinak több sem kellett, felpattant az ágyban, felkiáltott: Babaó écci, écci! (Barnabás légyszi, légyszi) Ki kellett venni és 1 órán keresztül szórakoztatták egymást. Tündériek voltak, de ezt jobban díjaztuk volna, ha mondjuk délután adják elő Kép

Gabi,
nagyon boldog névapot!!!!
Nyami-nyami Muffin, az náluk is sláger. Én eddig mindig csokisat gyártottam csokidarabokkal, Te milyet sütöttél?

Szirom,
Te szuper vagy, hogy így kitartasz. Én már biztos duzzogva bedobtam volna a törölközőt, amiért ilyen lassan mennek a kilók. Neked van igazad,
ennek biztosan meglesz az eredménye. Csak így tovább!
Nagyker: ha szemben állsz a parkkal(Dunával) bal oldalon, az elején találod. Parkolni mindig lehet, csak be kell dobni, viszont óra csak a Pozsonyi úton van.

Ildi,
hát azóta olvasgatlak Titeket, amióta el akarok kezdeni fogyózni.. 2 hónapja, csak mint írtam hiányzik a VASKép akarat.
Tényleg nagyon örülök, hogy kaptam egy pasit is a csajok mellé. Egy fiú annyira más,ezt te is megtapasztalod majd fordítva. Nekem, ami az egyik újdonság az AKARATOSSÁG!!! Még ki sem látszik a földből de mindennek úgy kell történnie, ahogy a kis basa a fejébe vette. Tiszta pasi..

Motiot,
próbáld meg a dolog jó oldalát nézni: NEM TALÁLTAK SEMMIT!!! ez nagyon fontos, ha ez vmi komoly azt ultrahangon látták volna.
Neked nezték a vasat a véredben? A vashiány nagyon furán jelentkezik.(rossz hangulat, de olyan igazi- élni sincs kedvem-, herpeszek a szájon, levertség, fáradékonyság és a szervezet ellenállóképessége 0) Nekem a Niki születése után 1 évvel jött ki, a normál érték 9,00-33,00 között van, nekem akkor 3,00 volt! Kaptam vasat vénásan és mintha kicseréltek volna!!

Majd jövök még csak Pupi felébredt.
Reggeli és megyünk a jó hideg levegőre. KépKép na az még egy szép mutatvány mire a két picivel el szoktam indulni....

sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

majd csak belejövök, sorry!

Anikó
pupi5

Sziasztok,
most jöttünk haza babacsoportbol, egesz jo volt, Abel persze megint a sajat feje utan ment es eszebe sem jutott azt csinalni, amit a csoportvezetö nöci mondott. Na mindegy.
Aniko, ez az akaratossag tenyleg igy van nalunk is, amig nincs az, amit ö akar, addig ordit.
A vasamat megnezetem ma, köszi a tippet, meg szerintem veszek egy gyogynövenyes vasitokat, hatha segit.
Tudom, hogy nem latott semmit uh-val, vagyis a körvónalai ott voltak ennek a kemeny resznek, de nem csomot mutatott. Mindenesetre OTT VAN sajnos es ezt nem nagyon tudom kiverni a fejemböl. Kivancsi vagyok, hogy mensi utan elmulik-e. Jo lenne. A heten kell megjönnie, ugyhogy most nagyon varom.

Gabi, nagyon boldog nevnapot kivanunk mi is!!! Sok-sok muffinnal!!

Szirom, mi a helyzet? Hogy allsz?

Na megyek, mert ma meg nem ettem semmit. Es megis hizok. Apa is mondta, hogy szerinte ez nem ok., hogy szinte alig eszem, es a leadott kilokat kb ket nap alatt viszaszedtem eleg latvanyosan. Föleg a hasamra, ahol nekem soha nem volt olyan nagy a gaz. Valami hormon dolog lehet, csakugy, mint a csomo? Nem tudom, de mar nem is erdekel öszinten szolva. Elegem van. Veszek vasat, szedek immunerösitöt es kesz. Ja, ma reggelre megint akkor a herpesz van a szamon, hogy öröm nezni! Csak a valtozatossag kedveert. Apa mar csak röhög, hogy milyen csödtömeg vagyok.

Na most mar tenyleg megyek, eszek egy kis gulyaslevest finom tegnap sütött pogacsaval.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot,
dehogy vagy csődtömeg!!!! Most egy kicsit összejöttek a dolgok, de meglátod minden rendeződikKép
Hogy lehetnél Te csődtömeg, aki kint élsz egy idegen országban ilyen fiatalon, állod a megpróbáltatásokat és van egy ilyen gyönyörű fiacskád. Ez óriási dolog!!!
Talán most lelkileg nem vagy a legjobb passzban, azt kéne valahogy feltuningolni. (a párod tud segíteni? Vele meg tudod beszélni a problémáidat?)
Ja, még valami. Egyszer voltam mammográfián és ott mondta a dokinő, hogy a tejmirigyek becsomósodhatnak. Nagyon kellemetlen,de nem kóros. Érzékeny az a csomó?
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

-6,5. Apró lépésekben haladgatok, még szerdán kell mennem. Anyukámat feltettük a buszra, mától megint a miénk a kölyökKép A jó hír, hogy az ember eldobhatta a mankóitKép El kell kezdeni terhelni a lábát, mert most már eléggé összement szegénynek. Vezethet isKép

Motiot! Rászoktatok a pogácsára?Kép

Ildi! Tudom én, hogy nem nagyon vagy hétvégén, de pénteken se voltál, mondom, csak benézel. Szerintem a 6 hét alatt nem rossz egyáltalán a 2,5 kg plusz. Csinálja utánad a dokiKép

Gabi! Muffint bírnám én isKép A sütőtök kívülről is forró? A miénk nem annyira gáz. Nem mondom, hogy nem meleg vagy talán egy kicsit forró is, de égési sérülést biztosan nem csinál. Én simán hozzá tudok nyúlni, Miksának csak úgy mutattam meg, hogy meleg, amikor már hűlt. De ő nem nyúl hozzá (hosszas magyarázat után), sőt, tudja, hogy amikor kinyitom, akkor hátra kell lépnie. Pedig annyi hülyeséget csinál különbenKép De lekopogom, hogy most a hisztit visszább vette...

Anikó! Köszi, remélem megtalálom! Csak még fogalmam sincs, mikor jutok el odáig. Bár most hogy már ketten is tudunk közlekedni a családból, jobb lesz. Baromira hosszú listám van, hogy mit kell intézni karácsonyig. Most kicsit átírom, az is oda kerül, hogy ki intéziKép

Köszi a biztatást! A törölközőt tényleg csak azért nem dobom be, mert már annyit szenvedtem, hogy itt tartsak, hogy most nem érdemes föladni. Már nincs sok hátraKép

Hú, még Ildi! Én nem nagyon teszek muffinpapírt a muffinsütőbe, mert a legtöbb beleragad, aztán hámozgatni kell róla, hiába szép. De van recept, amihez jó. Papír nélkül kikenem vajjal, és kilisztezem. Kicsit macerásabb, de tutira kijön.
És van sok receptem, ha kértek. Egy almás-túrós a kedvencem, mondjuk pálesz is van benneKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket mindenkinek Kép A muffin is azért sült egyébként, mert tegnap egész nap vendégeink voltak Kép

Én amerikai répás muffint készítettem (á lá Stahl), és tényleg nagyon finom lett! Azért is jó, mert fele részben tk. lisztet kell használni, így a lelkiismeretem is nyugodtabb Kép

Szirom,
sok kicsi sokra megy! De tényleg, azt mondják, hogy a lassú fogyás a tartósabb! Ez bizti nem fog visszaugrani Kép
A sütőnk elég forró kívülről, bár lehet, hogy nem égetné meg Zsoltikát. Nem tudom, még nem is próbáltam megnézni... Na majd a köv. muffinnál Kép Amúgy még sosem volt gond, sőt, ha ég a sütőn a piros lámpa (mutatja, hogy süt), akkor Zsoltika egyenesen kiszalad a konyhából, vagy inkább be sem megy Kép De ettől függetlenül félek, mert mi van ha...? Vagyis inkább csak elővigyázatos vagyok.

Motiot,
ejnye, nagyon depressziós hangulatú vagy! Ne legyél! Tudom, mondani könnyű... Az sem jó szerintem, ha nem eszel semmit, lelassul az anyagcseréd, a szervezet tartalékolni kezd, és akkor meg attól hízol. Ördögi kör... Kép És mi a helyzet a lakáscserével? Ki kéne már költöznötök, hogy ha egyszer a penészfolt okozza a tüneteket!
Egy kis kocogást, mozgást be tudsz iktatni valahogy a napjaidba? Te nagyon mozgós vagy Kép És én úgy érzem, hogy a mozgás tényleg boldogsághormonokat szabadít fel, tök jó érzés jól kiugrálni magamat, nem beszélve arról, hogy az izmaim is alakulnak Kép
Meg aztán gondolj anyukádékra, hamarosan ott lesznek, segítenek, lesz kivel szóban is megosztani a gondokat!
És jön a Karácsony is Kép Én mindig naggggyon várom, akkor a 2 ünnep között a férjem is itthon van, sőt, most 2 hetet fogunk együtt tölteni, annyira jó lesz! Nálatok hogyan lesz az ünnep? Hazajöttök esetleg?

Egyenlőre ennyi minden jutott eszembe, de tényleg fel a fejjel, és amint lehet, kezdd el Te is az akupunktúrás kezelést, aztán már csak lemennek azok a fránya kilók!!!

Anikó,
húha, nem lehetett semmi a hajnali cirkusz! Ilyenekre én is emlékszem, Zsoltika sem igazán alvós gyermek, ő ringattatta magát velem sokszor éjnek idején Kép
Én is kaptam ám vasat vénásan! Mégpedig még a terhesség idején. Nem egy kellemes dolog, de nagyon kellett nekem is. Mert akárhogy szedtem a vastablettát, az értékeim borzalmasak voltak.

Ildikó,
én sem teszek papírt a muffinsütőmbe. Nekem szilikonos van, és nem a hagyományos nagy formájú sütit tudok sütni, hanem kisebbeket. Ez azért is jó, mert hamarabb átsül, és egy süti mégsem olyan baromi nagy Kép A szilikonos előnye az is, hogy nem kell vajazni-lisztezni, semmit! Bele a tészta és kész Kép Amikor megsült, picit megnyomom az alját (kesztyűben), és a süti ki is fordul. Nagyon praktikus, imádom!
Hi-hi, mindenki muffint süt Kép Hát igen Kép Süss Te is! Én is szívesen írok recepteket, amim van, küldöm!
Holnap pedig jó kukkolást, lesz ugye UH is? Majd írd meg, mekkora már Natasa, meg mindent! Hanyadik héten is vagy már?
Különben meg alig híztál, ez semmi, a 6 hét alatti 2és fél kiló. Szerintem a doki inkább azt mondja majd, hogy egyél, egyél, egyél Kép A vitamint ugye szeded???
Csajok, tegnap kick-box volt, negyedórával tovább is tarott az edzés. Hú, nagggyon jó volt Kép Már komoly koreográfiánk is van Kép Ma megint ez a lány tartja az órát, ilyenkor callanetics szokott lenni (kicsit pihenősebb), hát nem tudom, mi lesz Kép Mert ha megint aerobic, akkor kipurcanok, az biztos. Olyan izomlázam van még mindig, a karomban és az oldalamban leginkább. De nagyon jólesik!

Megyek most, írjatok!!!
Gabi

pgaboka

Na, itt vagyok újbólKép

Gabi, nem hinném, hogy azt mondaná, hogy egyek-egyekKépKépKép
Szedem a vitamint, de van , hogy 2 napot is kihagyok,mert mostanában én sem nagyon tudok tőle wc-re járni
Kép

Én hagyományos teflonos sütőt vettem, nem értek hozzá, csak rányúltam egy boltban, és megvettem.
Én majd csak karácsonykor akarok sütni, és képzeljétek én is sárgarépásatKép
meg almás-fahéjast, és narancsos mazsolásatKépKépKép
Kép

Motiot, én se tudok mást írni, mint a csajok, nem akarom ismételni őket, de ne legyél csüggedt.Tudom, könnyű ilyet mondani, de gondolj a jó dolgokra isKépKép
KérlekKép

Anikó, tényleg a "vas"akarat nagggyon fontos, és kell!!!!
A 9 kiló meg nem is olyan sok(az én 25-ömhöz képest)Kép
Tényleg hány centi vagy, és hány kiló?
Majd mi megítéljük kell-e ennyit fogynod egyáltalánKép

Szirom, kitartás!!!
Tök jó, ahogy mindig megy lefele a mérleg , nem????
Ha lassan,de akkor is legalább megy !!!!

Anikó, ez jó volt, hogy előbb-utóbb lesz nyaka is BarnabásnakKépKép
Mi is mindig azon röhögtünk, hogy megyünk a nyakboltba nyakat venniKépKépKép a kölköknek.

Pusz
Ildikó
vas

Gabi, uh. most nem lesz, csak a 28. héten készülök.(még 3 hét)
Most csak sima orvosi vizsgálat lesz.
Egyébként 24+3-nál tartok maKép
Itt egy mai friss képKép
Kép
Azért látszik az az 5-6 kilócskaKép
Lassan nekem se lesz nyakamKépKépKép

Kép
vas

Gabi, Szirom, nyugodtan küldhetitek a recepteket, bár van nekem is egy csomó, meg a www.muffin.lap.hu -n is néztem már sokatKép
De jöhet bármennyiKép
vas

Sziasztok!

Na, mára nem fogytam egy dekát se. Most azon vacakolok, hogy menjünk-e zenebölcsibe, mert reggel ónosszerűség esett. Most úgy néz ki, mint ha dara lenne. Pedig fél órán belül dönteni kéneKép

Ildi! Majd keresek muffinrecepteket neked, olyanokat, amiket már kipróbáltam. Nekem is teflonos van, ikeás. Szerintem jó, bár Gabi szilikonosa biztosan még jobb.

Én most reggel kivágtam a mézeskalácsházak kartonalapját, néhány napon belül sütök is, majd mutizom. Házikót még sose csináltamKép Még annyi, hogy Miksát ma 3/4 10-kor keltettem. Büdös kölke megint 11-kor aludt el este...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
gyorsan bejelentkezem, mert lehet, hogy a gep megint nem lesz jo. Tegnap irtam egy jo hosszu levelet es lefagyott mielött elküldtem. Vacakol mar par napja, ugyhogy ha nem irok, akkor azert.
Ma jobb a kedvem, mert tegnap voltam dokineninel es megbeszeltünk mindent. Azt mondta, hogy a sok stressz, az allergia es a tel együtt abszolut nem kedvez a fogyinak, na ezekböl legalabb a stresszt kene valahogy kiküszöbölni, mert igy az akupunktura sem hatna, azt mondta, hogy leblokkolnam a hatasat. Szoval kaptam valami homeos dilibogyot, amitöl peace-es hangulatom lesz, mondta, hogy probaljak lazitani es biztos jobb lesz. Meg amugy is jönnek anyuek es akkor könnyebb lesz egy ideig. Az allergiam most egesz jo, nincsenek tüneteim, tehat asszem megint kordaban van.Szoval marad a stressz leküzdese es akkor beszelünk az akupunkturarol. Bar itt joval dragabb, mint amit Szirom csinal, de lehet, hogy bevallalom megis. Addig is kaptam meg valami csöppeket a kilok ellen, azt mondja, hogy ez jo, meg a herpeszeimre egy bika antibiotikumot, hogy vegleg elmuljanak. Szoval remelem, hogy most mar jobb lesz minden. A csomom meg remelem szinten eltünik a francba.

Mi most nem megyünk haza karacsonyra, az csak stressz az egesz csaladnak, innen-oda, onnan-ide es mindenki meg van sertödve, ha nem epp naluk vagyunk. Szoval jobb ez igy, anyuek jönnek, ünnepek utanig maradnak es kesz. Szilveszter edes harmasban lesz, de nem baj. Igy is biztos jo lesz.
Mar nagyon varom en is a karacsonyt.

Abel is nagyon hisztis es nem alvos mostanaban, valami lehet a levegöben....

Ildi, na ne mondd mar, hogy annyit hiztal!! Nem latszik es kesz! Büszke lehetsz magadra!

Muffinsütesre csak annyi, hogy lehet, hogy en is csinalok majd, de en nem vagyok erte oda, apa meg egylatalan nem edesszaju, ugyhogy szerintem nem fogyna el.Ha itt lesznek anyuek, sütök egy par dolgot karira, mert apu szereti a sütit, na meg en is.
Sacher tortat, kokuszos kockat, mezes zserbot es csokikenyeret sütök szerintem. Ez eleg lesz. Gondolom eljön egy par ismerös is az ünnepek alatt, akik ismerik a szüleimet is. Na itt nem arra a "jobaratra" gondolok, aki ugy atvagott minket, mert ha idemereszkedik, kirugdosom ket labbal, az tuti.

Itt is jo szar idö van, ejjel onos esö esett, lefekves elött kimentem felsozni elöttünk a lepcsöket, nehogy itt essen pofara valaki, de nem sokat segitett. Az utcankba nem tudtak feljönni a kocsik, reggel lattam, hogy meg a Porsche-kiralynak is gyalog kellett felmennie, nem ment mashogy. Hiaba, az auto csak auto, meg ha Porsche is... MOstanra viszont tök jo enyhe lett az idö, babacsoport volt ma is, utanna setaltunk egy nagyot Abellel.

Gabi, tegnaptol Callanetics es NOrbi kick box felvaltva naponta. Elhataroztam, hogy tenni kell valamit!!! Remelem birni is fogom. Ma norbi jön, ha Abel hagy es alszik.

Na megyek, mert Abel szol.

Aniko, hol eltel No-ban? es miert? es meddig? es miert jöttel haza? En egyebkent egesz jol elvagyok itt, nem logok ki közülük, a nyelvet akcentus nelkül beszelem, csak a ferjes nevem ota kerdezgetik, hogy honnan jövök, mert a lanynevem is idevag. De azert nem a kedvenc nepem a svab,nagyon bunkok egyebkent es baratsagtalanok. Apa is utalja öket, hol többe, hol kevesbe. MOst eppen többe....

Na megyek tenyleg
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!!

Motiot, örülök, hogy jobb kedved vanKép
Itt egy mókás kis kép, hogy még jobb legyenKép
Kép
Kép
Kép

Tegnap megjártuk a dokit, minden okés nálam, picinél isKép
csak sajnos az a rossz hír,hogy a kedves orvosom elutazik a szülésem várható idejénKép
Azt már kb. egy hónapja tudom, hogy 90%, hogy a szülésznőm se lesz itthon, erre most a doki is itthagyKépKépKép
Most mondjátok meg, hol szüljek????
Itthon????
Jól kibarmoltak velemKép
Na, mindegy, majd márciusban ráérek ezen problémázni.
Aztán a 6 hét alatti 3 kiló hízásomra azt mondta,, hogy pont jó, de karácsonykor azért vigyázzak magamraKép
Kép
Ennél jobban nem tudok!!!!
Ez is nagy szó tőlemKép
Barátnőm meg nem hiszi el, hogy képes lennék 3 hónap alatt 100 kiló lenniKép
Pedig simánKépKépKép

Szirom ,ma van az utólsó alkalom?????
És innentől is folytatni kell valami könnyű kis diétát???
Hú, várom a házikó képét.Én is sütök majd mézeskalácsot, meg habkarikát, meg ilyen kis száraz sütiket aggatok majd a fára, meg narancs-citrom karikákat, fahéjat...stb.Nem is teszek rá gyári díszeket az idén.
Úgyhogy jövő héten nagyüzemi sütés leszKép
(és ne hízzak, mi????)Kép

Na, pussz, majd jövök, de ha csak ti is írtokKép

ildikó
vas

Sziasztok!

Az tök jó, Ildi, hogy minden rendben, de elhiszem, hogy az elutazás nem tetszik. Az én dokim a terhesség megállapításakor felsorolta, hogy mikor lesz a következő 8 hónapban szabin, hogy tudjam. Korrekt volt szerintem. Mondjuk én azt hiszem, azt csinálnám, hogy megkérdezném, hogy kit ajánl maga helyett, és megismerkednék azzal. Talán akkor az a doki is komolyan veszi, ha már ajánlották őt, te meg mégsem ismeretlennél szülsz.

Nekem ma van az utolsó alkalom, de én 9-kor, a gyerek meg fél 10-kor kelt, úgyhogy délelőtt nem értünk volna oda. Délután kell mennünk. Tegnap apósom szülinapját ünnepeltük, és körben jöttünk haza. Én vezettem, és tök szarul látok sötétben, és a végén tényleg alig láttam. Még sokkal rosszabb volt, mint bármikor máskor. Mondjuk a sötétet nehezítette egy kis köd, egy kis pára, egy kis vizes út. Káprázott a szemem, meg abban sem voltam biztos, hogy nem szédülök. Jó lassan jöttem, úgyhogy azért nyugiban hazaértünk. Kölkec nem fürdött, így is fél 11-kor került ágyba, de azért 3 mesét kibírt a kicsi csigárólKép Már azt se tudom, mit találjak kiKép Viszont így el tudom érni, hogy feküdjön és betakarózzon, és így átlagosan 3/4 órára rövidült az altatásKép A kis csiga már kertészkedett, szülinapot ünnepelt, főzött, építőkockázott, sakkozott, tegnap a Mikulás járt nála, volt már kirándulni, udvarolni, ma asszem a házát újítja majd fel, meg még három másik dolgot csinálKép

Kilóim ugyanannyik, de tegnap meg is jött, úgyhogy most nem csodálkozom.

Ildi, én elhiszem, én is tudnék 100 kiló lenni, terhesség nélkül isKép

Többiek, merre vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, az jó ha megjött, mert akkor most normalizálódik a vízháztartás, és hipp-hopp 2 kiló lecsúszikKép

Kicsi csiga???KépKépKép
Cuki lehetKép

Ajánlott a doki maga helyett már most másikat, de majd jan. közepén a szülésznő elutazásának pontos dátuma után döntünk erről, hogy mi legyen.
De én is így tartom korrektnek, hogy előre szólnak, jó, nekem is vam még 3,5 hónap, de legalább tudom , hogy mindegyiknél mire számíthatokKép

De jó nektek, hogy ilyen sokáig tudtok aludniKép
Mi fél 7-kor keltünk, és alig várom, már hogy pihizzünk délutánKép
a tegnapi nap után rámfér ma egy kis alvás

ildi
vas

Ildi, és hánykor is feküdtetek?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tegnap tényleg koránKép

9-kor már felmentünk, mert hullák voltunk, de a kölkek nagyon éltek még(ahhoz képest, hogy Olivér mindössze kb.40 percet aludt egész nap)
De így is volt fél 10, mire elaludtunkKépKépKépKépKép

Hú, én sötétben biztos nem tudnék vezetniKép
Minden elismerésem nekedKép
Kép
vas

Sziasztok,
akartam mar irni koran reggel, de az utolso hsz is az enyem volt meg tegnaprol, gondoltam nem rontomitt a levegöt megint. Örülök, hogy felebredtetek.

Szirom, ha megjött, az akkor igazolja a kilok nem mozdulasat. De delutan a dokinö is biztosan ezt mondja majd. Aztan ha normalizalodik, majd nem gyözöl csodalkozni, hogy mennyi lement meg! De jo! En is nagyon örülök neked!

Ildi, hat ez tenyleg nem jo, hogy se szülesznö se doki nem lesz. Mondjuk en nem tudom magam belekepzelni, mert itt mas a tema, itt a valasztott dokid csak vegigkiseri a terhesseget, szülni a valasztott korhazban szülsz annal, aki epp bent van. Ha mondjuk korhazi dokihoz jarsz es ott is szülsz, akkor biztosan megteszi, hogy bejön, de itt ez nem divat. Enyem doki maganban praktizal, köze nincs akorhazhoz, tehat en is annal szültem, aki epp volt. Hala Istennek a föorvosnö is a közelben volt vegig, igy nem lett baj. A 3 kilora meg csak annyit tudok mondani, hogy a nöci csinalja utannad, majd akkor mondja, hogy pont jo!!

En tovabbra is szedem a dilibogymat, erzem is, hogy nyugodtabb vagyok sokkal, talan a stressz is enyhül. Jobb a kedvem, közerzetem, megint van kedvem mozogni, miegymas. Es ma reggelre masfel kiloval könnyebb voltam, mint tegnap. Talan ez a leki teher volt, ami lement. Persze most nem allok neki böszen fogyozni, elöbb rendbe kell jönnöm teljesen, de ma is tornazni fogok. Ja, irtam, hogy kaptam valami fogyis csepeket, tenyleg jo eddig, nem vagyok olyan ehes, föleg a csokira nem. Ez meg mar valami!

Na megyek, mert jött apa ebedelni. MI mar ettünk Abival, spenotos-sajtos tesztat. Ö is imadja, bevagott egy jo nagy adaggal.
Puszi, majd meg jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot!

Ez a homeos bogyó, amit szedsz, csak orvos adhatja, vagy vehetek a patikában bármikor? Sztem simán rámférne, mert tiszta ideg vagyok mostanában, és igazából nehezen lehet jókedvre deríteni. A nevét elárulnád?
Nagyon köszi!

Egyébként megint elkezdtem a fogyót, azzal a különbséggel, hogy most nem diétázom, csak tornázok, és három hét alatt 2-2 centit csökkentem mindenhol(ez Norbi duci tréning lábra és fenékre, és egy kemény hasgyakorlat eredménye)
Úgyhogy nagyon belelkesültem, és remélem nyárig elérem a kitűzött célt.

Boncsi
boncsi

Sziasztok!

Jóóóó, volt sok olvasnivaló Kép

Boncsi,
üdv újra itt Kép Most hogy állnak a kilóid? Torna Kép Nagyon jó, hogy lelkes vagy, és hogy van eredmény! Így tényleg van kedve az embernek Kép Nyárra biztosan sikerül - de mik is a célok? Kép

Motiot,
hajrá torna!!! Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább! Másfél kiló mínusz pedig szuper! Igen, előbb szedd össze magad teljesen, bár a torna szerintem remekül hozzájárul ahhoz, hogy jobb legyen a közérzeted és hogy fogyjál is. Ha nem is súlyra, de centikre... Én sem fogyok súlyra, amióta tornázok, de mindig azzal vigasztalom magam, hogy az izom nehezebb, mégpedig sokkal, mint a zsír Kép

Ildikó,
örülök, hogy minden rendben veletek!!! Hát az nem jó, hogy pont elutazik a doki Kép De hátha bentmarad Natasa, amíg hazaér az ovos Kép Vagy ilyet ne kívánjak? Én mondjuk a kiírás előtt 20 nappal szültem, ugye szeptember elején, simán lehetett volna távol a doktornőm, de szerencsére nem volt Kép Ezzel csak azt akarom mondani, hogy semmi sem biztos. Amúgy ha mégis úgy alakul, biztosan jó lesz az az orvos, akit maga helyett ajánlott a dokid.

Biztos nagyon szép lesz a fátok! Hogyan készíted a szárított narancs és citrom díszeket?

Szirom,
én is úgy gondolom, hogy még lesz itt egy pár kilós csökkenés Kép Utsó alkalom Kép Tudod mi jutott még eszembe? Most épp dagad a Hold (lassan itt a telehold), és ilyenkor - állítólag - lassul a fogyás. Ha csökken a Hold, akkor a legeredményesebb a fogyi. Ezt még anno az exsógornőm mondta, el sem hittem Kép De ma már máshogy látom, főleg mert alattam sem mozdul lefelé a mérleg Kép Bizti ettől Kép

Én teljesen elhavazódtam tegnap, sőt ma is annyi meló vár itthon, hogy nem is tudom, hol kezdjem Kép Főleg a konyha van katasztrofális állapotban. És ma még egy kis callanetics-et is szeretnék nyomatni Kép

A napokban pedig rászántam magam, és vettem Canderelt. És egész jó! Már majdnem elfogyasztottunk egy 40 grammos dobozt... Tettem belőle a muffinba, tegnap a pudingba Kép Így este én is ehettem egy kicsit Kép És ami talán a legfinomabb: limonádét is csináltam vele. Nagyon jó, abszolút nem érezni semmi mellékízt. Tiszta olyan, mintha cukorral készítettem volna. Mondjuk eddig tartott is a kisérletezés, mert nem volt világos rögtön, hogy mennyit kell belőle használni Kép De számomra tényleg meglepően jó és finom.

Most mennem kell (konyha) Kép
Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Hopp, elfelejtettem Kép

Tettem fel egy új képet magunkról a profilba, ez a névnapomon készült Kép

Gabi

pgaboka

Jajj, Gabi, és én voltam olyan bunkó, hogy nem köszöntöttelek felKép Ne haragudj, pedig érzékeltem, hogy névnapod van, és akartam is írni, csak szita, szita agyam van mostanában... Szépek vagytok a képen!

Nagyon boldog névnapot utólag is!Kép

Azért az nem semmi, hogy majdnem egyszerr voltunk kiírva, és végül majdnem egy hónappal idősebb lett a fiad, mint az enyémKép Én október 5-re voltam, aztán ugye 18 lett belőle...

Motiot! Aranyos vagy, hogy így biztatszKép Csak már látnám, hogy mozdul. De te javulsz, az írásodból is érezni, csak így tovább! És a 1,5 -hez is gratula!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Naszoval, akkor harmadik nekifutas....
Abel allandoan kikapcsolja agepet, mikor mar irtam egy litaniat. Na pont ezt ecseteltem az elözö levelben, hogy ilyenkor mar üvöltöttem volna vele, meg minden, most meg csak szepen elmondtam neki, hogy ismetelten nem szabad es ujrainditottam.

Boncsi, üdv ujra köztünk, hajra torna! Szoval tenyleg hasznal a dilibogyo, elökerestem Neked a dobozat, nem tudom, hogy otthon milyen neven fut, itt dysto-loges a neve, tiszta homeos tabletta, összetetel tablettankent: Passiflora incarnata 13,o mg, Melissa 10,4 mg, Reserpinum Trit. D6 31,2 mg, Gelsemium Trit. D4 39,0 mg, Spigelia Trit. D4 33,3 mg, Coffea Trit. D6 33,3 mg, Glonoium Trit. D8 33,3 mg, Veratrum Trit. D6 33,3 mg, Tabacum Trit. 33,3 mg
Tenyleg jo, en haromszor szedek 2 tablettat es olyan nyugis es felszabadult vagyok, hogy csak na!

Elözö levelben azt is irtam, hogy milyen bunkok a szomszedok, allandoan felebresztik Abelt, mar tök elegem van belölük, egesz ejszaka is jönnek-mennek, meg vizet folyatnak, alig lehet aludni. Ez van. Mi meg mindig szegeny Abelt szidjuk, hogy miert nem alszik mar napközben, de nem tud szegeny.

Gabi, en is tronaztam ma, nagyon jol esett! Holnap is fogok szerintem. A kiloidrol meg ne panaszkodj mar, megbeszeltük, hogy tök jol nezel ki!!

Szirom, kivancsi vagyok, mit mond a dokinö a mensire, de szerintem biztosan bezavar ez is. Mennek ott mega kilok lefele.
Megkerdeztem a dokinömet, azt mondta, hogy itt egy alkalom 35 euro-ba kerül, lehet hetente egyszer, de többször is csinalni, ha többször van, akkor termeszetesen gyorsabban mennek a kilok. De azert meggondolom, mert ha csak heti egyszer mennek is, akkor is egy honap kerülne 140 euroba, ami nem keves penz. Kb 37.000 magyar penz. Es ha nem eleg egy honap, akkor tovabb kell ugye csinalni es most eppen nem fossuk a penzt. Szoval itt dragabb. Majd megnezem, hogy otthon a közelben nincs-e ilyen doki, es ha hazamegyünk hosszabb idöre, akkor lehet, hogy inkabb otthon nevezek be egy ilyenre. Itt most ez nekem tul draganak tünik.

Asszem karira kerek apatol egy kinai energiamasszazst, ami az energiablokadokat felszabditja meg hasonlok. Ez sem olcso, de egy ket oras masszazst azert megerdemlek, hatha attol is jobb lesz minden.

Ma megyünk karacsonyfat venni, ha minden igaz. Mert apa tegnap is fel hetkor esett haza, nem tudtunk mar semmit sem csinalni. Abelnek meg azert jo lenne egy kicsit kimozdulnia, bar esik az esö egesz nap.
Ti mar megvettetek a fat?

Na gyorsan elküldöm a levelet, mielött Abel megint kikapcsolja a gepet.

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Jelentem, torna megvolt Kép Konyha még romokban. De mindegy! Kép

Szirom,
dehogy vagy bunkó, ne is mondj ilyet!!! Nagyon is kedves vagy, és köszönöm a köszöntést Kép Így utólag is ugyanolyan jólesik!!! Kép Kép Kép
Hát igen, ez tényleg kiszámíthatatlan, és Zsoltika születése teljesen spontán indult, a súlya is szuper lett (3400 gramm), hossza is (55 cm), szóval teljesen érett baba volt már. Valszeg a következő is hamarabb kibújik majd Kép Amúgy nekem mindenki (!) jósolgatta, hogy hamarabb fogok szülni. Az eladóktól a könyvtáros nénin át a rokonok, mindenki ezt mondta Kép Bejött nekik Kép Nagoyn nagy hasam volt, azért volt mindenkinek ez a véleménye. Amúgy az én átlag 26 napos mensimmel számolva pedig pláne jó a születési időpont. Az már más kérdés, hogy a szülés után a - már rendeződött - mensi 28 napos... Ki érti ezt??? Kép

Motiot,
nem panaszkodok többé, ígérem Kép Csak egy kicsit és csak néha Kép Komolyra fordítva, lehet hogy tényleg jobb lenne itthon csinálni az akkupunktúrát. És ha már egyszer huzamosabb ideig itt lesztek, talizhatnánk is Kép Mit szólsz?
Fát mi nem veszünk, műfenyőnk van Kép Tavalyelőtt még igazink volt, de akkor Zsoltika még csak 3 hónapos volt és veszélytelen a fára (és önmagára). Hát tavaly már megvettük a műt, 160 cm-es, de nagyon-nagyon szép, praktikus, olcsó és környezetkímélő! Amúgy én is az igazi fára esküszöm ám! Kép Aminek jó illata is van, de most nekünk ez a kényelmesebb megoldás, tuti biztosan ártalmatlan.
Kínai energiamasszázs... hmmmm... nagyon jól hangzik. Milyen hatása van? Frissít, lazít? Ez gondolom nem thai masszázs, de valami hsonló?

Lányok!
Olvasgattam egy másik topiban (Lesz-e valaha lapos a hasam?), hogy létezik vmi derékra csatolható torna öv, de vastag, direkt a tornázás alatt érdemes felvenni, sokkal gyorsabban le lehet adni így a pocakot. Ismeri valamelyikőtök? Érdemes ilyet venni? Én meggondolnám, ha már úgyis rohangászok tornázni, és lehetne gyorsabban is karcsúsodni... Kép

A másik, ami mindig eszemben van: DIRTHA!!! Nagggyon eltűnt! Vajon még mindig nincs náluk net?

Dirtha, ha olvasod, jelentkezz!!!

Na megyek.
Pussz,
Gabi

pgaboka

Sziasztok Lányok!
Tegnap bementem a városba a két picivel egy kis pofavizitre a munkahelyemre. Jó volt látni a csajokat.(15-en dolgozunk a cégnél, csak lányokKép)
Meg kellett állapítanom, hogy a hátam közepére sem kívánom még a munkátKép olyan jó babázni!!!
Mondjuk, ha ezt ma éjjel (éjfélkor, kettőkor és ötkor) megkérdezték volna tőlem, nem biztos, hogy ezt mondom..... Barnabás visszament újszülöttbe, egész éjjel cicizik és nappal se mindig várja meg a 4 órát két evés között. Este akartam adni neki egy kis tápszer, hátha a tejem kevés de nem hajlandó még egy kortyot sem lenyelni belőle, csak a cici, cici, cici... Kéne egy lecsatolhatót szereznem, akkor béke lenne KépKépKép

Motiot,
nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan jobban lettél!!! Nálad minden ilyen gyorsan megy? Pikk-pakk 1,5 kg.-ot is ledobtál Kép Nem semmi! GRATULA!
6 évig éltünk Nyugat-Berlinben (akkor még volt fal) 13 éves koromban jöttünk haza. Apukám Maléves volt és kiküldetésben voltunk. Te mióta élsz kint? Merre?

Ildi,
azt tudod, hogy az optimális súlygyarapodás (állítolag) 9 kg a terhesség alatt? Szóval, ahogy Te most állsz a kilókkal, az egyszerűen ideális. A fotód alapján még Norbi Apánk feleségét is kenterbe vernédKépKép

Akkor most beszéljünk az én kilóimrólKép
170 cm és 72 kg NEM JÓÓÓ! Nekem 63 kg a célom.
DE karácsonykor akkor is tiramisut fogok csinálni és enniKép (na jó,csak reggelire eszem belőle)

Szirom,
veled sorstársak vagyunk, nekem is tegnap jött meg. Hú, de nem hiányzott. Több mint két éve nem volt és nagyon meg bírnám szokni. (iil. egyszer jött meg, amikor Barni be is csusszantKép)

Nagyon jól végig bírtad csinálni ezt a szuris kúrát. Akkor most vége a fogyizásnak??Kép

Gabi,
nagyon jó a kép a profilodban. A fiad ilyen kis mókamester? Nagyon vagány!!

anikó

Anikó
pupi5

Hatalmasat aludtunkKépKépKépKépKép

Gabi, én is abban bízok, hogy esetleg előbb előbb megszülök, mert nekem meg Olivér születése óta lett 26 napos ciklusom(előtte 28 napos volt).
Tehát nem kizárt, hogy még itthon lesz az orvos.Szülésznőt meg az enyém segít újat váálasztaniKép
Így nem is érdekelne ,hogy az ügyeletes orvos lesz bennt.
Na, mindegy.Így jártamKép
Én már másfél éve a canderelt használom.Jó, nem egy olcsó dolog, sőt az a legdrágább, de tényleg csak ennek van jó íze.
Láttam tegnap végre Norbis szaloncukrot, de aztán mégse vettem meg.Nem volt túl szimpi.
Meg a zseléset annyira úgysem szeretem.
Ma meg volt a nlc-n egy cikk, jól le is fikáztákKép

Motiot, megvan a fa?
Nekünk még nincs, majd szerintem jövő hétenKép
Kínai energiamasszázs?????
Húha, biztos jó lehetKépKép

Boncsi, sok sikert az újabb fogyáshozKép

Ja, Dirtha, ő aztán nagyon eltűntKép
Pedig jöhetne. Tavaly kb. ilyenkor volt az esküvőjeKépKép

Ma becsomagoltam a maradék ajándékokat is.Már csak az uramnak kéne valamit venni.
De ezek után amit ma múűvelt, nem biztos, hogy kap bármit is.
kaptam egy e-mailt, egy tv megrendelésről.
Az állat megrendelt egy baromi nagy képernyős tv-t.Ez nem plazma(amit akart), hanem projektoros lcd-s (fingom nincs mi a különbség), az a lényeg, hogy ez se olcsóbb, csak nagyobb.Az tény, hogy tényleg nagyon szép.
És jó nagy.
Meg nem olyan vékony, mint a plazma , kb. a duplája, de meg se közelíti egy normál tv vastagságát.
majd ha meglesz, lefotózom(ha ráfér a gépreKép)

Szóval ezt tette ma velem.
Ezek után nem biztos, hogy kap valamitKép

Ildikó
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?