Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket mindenkinek
A muffin is azért sült egyébként, mert tegnap egész nap vendégeink voltak
Én amerikai répás muffint készítettem (á lá Stahl), és tényleg nagyon finom lett! Azért is jó, mert fele részben tk. lisztet kell használni, így a lelkiismeretem is nyugodtabb
Szirom,
sok kicsi sokra megy! De tényleg, azt mondják, hogy a lassú fogyás a tartósabb! Ez bizti nem fog visszaugrani
A sütőnk elég forró kívülről, bár lehet, hogy nem égetné meg Zsoltikát. Nem tudom, még nem is próbáltam megnézni... Na majd a köv. muffinnál
Amúgy még sosem volt gond, sőt, ha ég a sütőn a piros lámpa (mutatja, hogy süt), akkor Zsoltika egyenesen kiszalad a konyhából, vagy inkább be sem megy
De ettől függetlenül félek, mert mi van ha...? Vagyis inkább csak elővigyázatos vagyok.
Motiot,
ejnye, nagyon depressziós hangulatú vagy! Ne legyél! Tudom, mondani könnyű... Az sem jó szerintem, ha nem eszel semmit, lelassul az anyagcseréd, a szervezet tartalékolni kezd, és akkor meg attól hízol. Ördögi kör...
És mi a helyzet a lakáscserével? Ki kéne már költöznötök, hogy ha egyszer a penészfolt okozza a tüneteket!
Egy kis kocogást, mozgást be tudsz iktatni valahogy a napjaidba? Te nagyon mozgós vagy
És én úgy érzem, hogy a mozgás tényleg boldogsághormonokat szabadít fel, tök jó érzés jól kiugrálni magamat, nem beszélve arról, hogy az izmaim is alakulnak
Meg aztán gondolj anyukádékra, hamarosan ott lesznek, segítenek, lesz kivel szóban is megosztani a gondokat!
És jön a Karácsony is
Én mindig naggggyon várom, akkor a 2 ünnep között a férjem is itthon van, sőt, most 2 hetet fogunk együtt tölteni, annyira jó lesz! Nálatok hogyan lesz az ünnep? Hazajöttök esetleg?
Egyenlőre ennyi minden jutott eszembe, de tényleg fel a fejjel, és amint lehet, kezdd el Te is az akupunktúrás kezelést, aztán már csak lemennek azok a fránya kilók!!!
Anikó,
húha, nem lehetett semmi a hajnali cirkusz! Ilyenekre én is emlékszem, Zsoltika sem igazán alvós gyermek, ő ringattatta magát velem sokszor éjnek idején
Én is kaptam ám vasat vénásan! Mégpedig még a terhesség idején. Nem egy kellemes dolog, de nagyon kellett nekem is. Mert akárhogy szedtem a vastablettát, az értékeim borzalmasak voltak.
Ildikó,
én sem teszek papírt a muffinsütőmbe. Nekem szilikonos van, és nem a hagyományos nagy formájú sütit tudok sütni, hanem kisebbeket. Ez azért is jó, mert hamarabb átsül, és egy süti mégsem olyan baromi nagy
A szilikonos előnye az is, hogy nem kell vajazni-lisztezni, semmit! Bele a tészta és kész
Amikor megsült, picit megnyomom az alját (kesztyűben), és a süti ki is fordul. Nagyon praktikus, imádom!
Hi-hi, mindenki muffint süt
Hát igen
Süss Te is! Én is szívesen írok recepteket, amim van, küldöm!
Holnap pedig jó kukkolást, lesz ugye UH is? Majd írd meg, mekkora már Natasa, meg mindent! Hanyadik héten is vagy már?
Különben meg alig híztál, ez semmi, a 6 hét alatti 2és fél kiló. Szerintem a doki inkább azt mondja majd, hogy egyél, egyél, egyél
A vitamint ugye szeded???
Csajok, tegnap kick-box volt, negyedórával tovább is tarott az edzés. Hú, nagggyon jó volt
Már komoly koreográfiánk is van
Ma megint ez a lány tartja az órát, ilyenkor callanetics szokott lenni (kicsit pihenősebb), hát nem tudom, mi lesz
Mert ha megint aerobic, akkor kipurcanok, az biztos. Olyan izomlázam van még mindig, a karomban és az oldalamban leginkább. De nagyon jólesik!
Megyek most, írjatok!!!
Gabi