Új privát üzeneted érkezett!

Krissz!
A férjem másképp szeretné látni az aktivitásom Kép Kép

pl,házimunkában Kép is Kép

Kép
flocika
 
 


Floci, nem hiszem el, h nem vagy kitűnő háziasszony! Egyébként hogy a fenébe bírod 3 gyerekkel?!
Jó az idézeted. Szívemhez szól.... Tegyen már fel mindenki, ha van, osszuk meg egymással az okosságokat ;)
És az az eü kaparás olyan hatással bír, mint egy abortusz?! Hogy lehet, h nem lehet több gyerekem???? Kiskele csak egy méhösszehúzó gyogyit említett.
Doktorkitti, láttam! A magassága állítható? Az jó, ha a férjem is belefér , rosszul viselkedik, én biz' Isten fogom és belevágom Kép Kép
Ja, ez fa, ugye? Érdekel, csak még férjemet győzködöm, szte nincs szüksége ilyesmire.... (Fogalma sincs, mire van szüksége egy gyerkőcnek ;) ) Most tök jó bölcsőnk van Kép Ja, miért akarod eladni?
Pá,
Petra
tpetra_
 
 


Sziasztok Csakok,Kép

Látom tök jól beindult az élet, volt is mit visszaolvasnomKéppedig csak egyetlen napig nem voltam.
Az is csak azért volt, mert tegnap itt volt anyukám, én meg hirtelen felindulásból bementem a városba, hogy haladjak a karácsonyi ajándékokkal!Sikerült isKépSzinte már mindenkinek megvan, ami még hiányzik azt a hétvégén apával vesszük meg, és készKépKépApa ajándéka is megvanKépés ez volt a legfontosabb, mert azt azért vele mégse akartam.
Most azonban igyekszem pótolni a ...lemaradást!

Zitmi,Kép nagyon édesek vagytok a mikulásos képeken, csodaszép szeme van VirágnakKép
Anyukádnak jobbulást, és mielőbbi gyógyulástKép

Kriszti, annnnnyira jó lett a gyerekszoba, hogy csak naKépKépKépItt nézegetem a képeket már több perce.Jobb így mint volt!GYÖNYÖRÛ SZÉPKép
Köszi a tájékoztatást a csillagos hálórólKépakkor olyanunk nem leszKépDe valami hasonlót majd kitalálokKép

Petra,járóka jó dolog nagyon, győzd meg a férjed, ha tehetedKépMi sokáig használtuk, és nyugodtan tudtam a dolgomat is végezni amikor beraktam játszani. Ott nem kellett izgulnom, hogy valami baja lehet esetleg,jó helyen voltKép
Eü. kaparásom nekem már voltKépsajnos!Túl lehet élni, olyan valóban mint egy A...sz.Pihenni kell utána, és fáj a hasad, meg pár napig vérzel!Nem igazán emelhetsz, kicsit kímélni kell magad.De ettől még lehet gyereked!Azért manapság már nem vágóhídszerűen csinálják az ilyen műtéteket!De szerintem neked nem is lesz rá szükségedKép
Aki esetleg nem látta volna élőben Flocit, mint 3 gyerekes anyaKépannak tudósítok!Naggyon nyugodtKépszóval szerintem jól bírja a kiképzéstKépés nagyon jól néz ki. Én is örülnék, ha majd kettő után úgy néznék ki mint őKépKép/bocs Ági a futtatásért, de ezt így láttam és gondolomKép/Szóval büszke lehet a férjed!

Szupik az irományok amiket raktatok föl, és való igazak is. Én is szoktam néha emilen kapni, meg van itt a babaneten egy topik ahol csak ilyeneket raknak fölKép

Ágas, várjuk a képeketKép
manóci
 
 

 
 

Jaj,ma már harmadszor írok,de mind elszáll....
Szóval,járóka:Manónak igaza van,nagyszerű bébiszitter egy járóka,főleg ha az tágas,mert sokszor egy hajmosáskor vagy egy fejfájáskor nagy segítség.Én mindig úgy időzítettem,hogy csak ha muszáj,vagy ha nagyon kidőltem.Ha betoppan a postás,és a lányka a lábad között mászik a lépcsőházba...Szóval mi nagyon szeretjük,abban alszik Dóri,mivel a 100x100-as mérete miatt jó nagy,nappal meg szinte mini játékszoba.Csak mivel 2 éves lesz,így kimászott belőle,és a balesetek elkerülése miatt kell megválnunk tőle.
Lányok,nem akarom elszólni magam,de ha Pisti szemét megműtik,lehet,hogy 3-4 napra el tudnánk menni valahova belföldi pihizni.Már voltunk a híre,reklámozott Hotel Orchideában Lipóton,hát az a jó meleg vizével oltári kikapcsolódás,a Parádfürdői Erzsébet királyné Kastélyhotel egy nyugi az erdőben,meg Alsópáhokon is voltunk,a Kolpingban.Deríteném föl a többi olyan helyet,ahol minden igény megvan a gyerekes kikapcsra.Mert nincs szívem itthon hagyni egyiket sem,akkor érzem jól magam,ha velem vannak mindenütt.Jó,sokszor ez agybaj,de mit tegyek,ha szerelmes vagyok a kölykeimbe,és a hiányuktól a lelkem megdöglik.Olyan helyet keresünk,ahol a hotelen belül lehet nagyokat pancsizni,meg klassz a környék is.Nehéz,mert voltunk tavaly Hegykőn,írtam is,hogy szülinapi meglepit csináltam a páromnak,és nagyon jó lett.Csak a hotel előtt jött rá,hogy mi most nem is egyetemre jöttünk felvételizni,és ez nem egy kávézás félúton Győr felé,hanem egy 3 napos pihi.Nem volt kis munka,de nagyon megérte.Csak szerencsétlenségünkre olyan hideg volt a víz,hogy Dóri szinte belefagyott,hiába volt hiper-szuper welness,akkor is hideg volt a víz,és nem lehetett élvezni.Másnap átmentünk Lipótra,így keveredtünk oda...Aztán jöhettünk is haza,mert az előző hideg víztől Domihoz éjjel ügyeletet kellett hívni.De most olyan helyre mennénk,ahol van kicsit melegebb víz.Parádon 32fokos,Lipóton 37,de az tényleg meleg,ott félóránál egyszerre nem lehet többet bírni.Vannak ötletek???Jaj,de jó lenne....nem is akarok előre örülni,mert akkor tutira nem sikerül...Ezért inkább csak fogjuk fel tapasztalatcsrénekKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Hali!


Kriszti! Sajnos nem nagyo ntudok neked belföldi szállást ajánlani, mert mi sajnos együtt nem nagyon voltunk sehol. Én főleg Ausztirába járkáltam, de még gyerek nélkül. Ott vannak csodaszép helyek, és szerintem olcsóbbak, mint itthon. Parádfürdőt és is imádom, meg a Balatont. Én most szívem szerint az óceánparton dekkolnék..Kép Jó is lenne....Kép

A járóka jó, nekem is van, igaz hálós, de szupi, tényleg bele lehet rakni a gyerkőcöt egy jó időre, és biztonságban tudod. Én is csak javasolni tudom.
Én most írkálok a családi képeslapokat, nagyon szépet sikerült csinálnom Blakával. Remélem, örülni fog neki a család. Nyomtatok fotókat meg naptárakat és majdnem mindenki azt fog kapni. Nagyik, dédik stb. Ez legalább egyedi lesz. Ne mtudom, hogy a páromnak mit vegyek, ez még nehéz eset lesz, de jövő héten mindent el akarok intézni.
Nálatok mi lesz a szentestei menü?
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Szia Dóri!

Ne röhögjetek ki,de mi szeretjük nézni Győzikét....Nem őt szeretjük kifejezetten,hanem sokat kacagunk,meg kritizálunk,stb.Na,én vettem ilyen győzikés cuccokat a páromnak,mert ő odavan érte.Meg csinálom azt a könyvet is neki.A menü nálunk valamilyen pulyka lesz.A hotelben,ahol dolgozik,adnak minden dolgozónak egy méretes pulykeszt,én meg földarabolom,mert egészben ehetnénk egy héten át.Szerintem a melléből csinálok majd valamit,várom a fini recepteket!!!!!!Meg előtte valamilyen levest szeretnék,de cipóban.Vagy láttam,hogy téglalap alakú kenyeret félbevágtak,berakták kikaparva a sütőbe,hogy szép szine legyen,és abba ment a leves.Csak az nem ázik át gyorsan?Azért a cipó vastagabb.csak mi olyan tökök vagyunk,mert a leves után pihi kell,hogy jöhessen a második.Én meg nem akarok a szentestei asztalnál pihenni a másodikra,meg akkor a husiból is csak nyammogni fogunk,tudom előre.Lehet,hogy a levest el kellene hagyni???Ötleteket várok!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Kitti!
Sajna szállás ügyben Nekem sincs 5letem, én csak a Kolpingot ismerem, de azt is csak hallomásból, meg a netről. Viszont, ha találsz vmit, oszd meg velünk is, jóóó?
Leves: sztem tök szupi a cipós dolog. Májusban voltunk esküvőn (ahol koszorúscsaj voltam, kép a profilban) ott is cipós leves volt, vmi ragu leves, már nem eléxem pontosan, de naggyon fini volt.

Petra!
Csajom eredeti neve Szonja, de mindenféle hívószót ki szoktunk Neki találni.
Ha az eü.kaparás olyan, mint az abortusz, akkor elaltatnak, nem fog fájni. Legalábbis amikor Nekem nyáron elment a kisbabám és megműtöttek, akkor sztem nekem is ezt csinálták és altattak. Persze nem mondták ki, hogy ez az, de gondolom az volt. Szorítok, hogy ne legyen erre szükség. Szülés óta folyamatosan vérzel? Csak azért, mert nekem sem volt hosszú szünet a szülés és az első mensi között, a 6hetes kontrollra (ami a 8. héten volt) már úgy mentem, hogy megvolt.

Én sütni szeretnék vmi fincsit karácsonyra. Van vkinek vmi tuti, karácsonyi hangulatot hozó süti receptje??

Jó éjt, megyek Barátkozni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Ja!
Kitti!
Én is szeretem nézni a Győziéket, olyanokat tudok rajtuk röhögni, hogy csak na. Az viszont kicsit idegesít, hogy külföldön úgy viselkednek, hogy azzal lejáratják a magyarokat...akikről valljuk be, amúgy sincs túl jó véleménnyel a világ.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Jó estét!
Láttam Flocit (talán a nyőgyogyin és a páromon kívül ő látott utoljára pocakosan ;) ) és én is aláírom a fentieket Kép Kép
Manóci, melyik az a topic, ahol okosságok vannak? Én minden évben csináltam adventi meglepetés naptárat férjemnek és volt olyan, h ajándékocskák helyett ilyesmik voltak benne. Tök örült neki.
Szonibaba, nem vérzek, hanem az a gusztustalan folyás Kép Kép
Nagyon-nagyon remélem, h nem lesz kaparás! Kiskele csak gyógyszert említett, a védőnőm is, úgyhogy nem kérek mást!!!!!!
Manóci, nem akarok tolakodó lenni, de megkérdezhetem, h vetélésen kívül még miért csinálhatnak ilyen műtétet? ha nem akarod leírni, hagyjad, nem oyan fontos, csak érdekel.
Kriszti, én egyszer úgy csináltam cipós levest, h elkészítettem a rendes (már nem tom, milyen) levest, beletettem egy hőálló, magas falú levesesbögrébe (vagy müzlis edény, ki hogy nevezi), résztát simítgattam a tetejére, h befedje, pár percre betettem a sütőbe. Végül kenyérszerűség lett a tetején és ez így nem ázik el! Jó volt ám.
Na, férjemnek mutatom a járóka képeket és rácsodálkopzik, h jéééééé, ez a járóka?..... Nem tudom, mire gondolt.
Megdumálom a fejét és ha érdekel, mi a teendő? Kép
Naptárat és képeslapokat hogy csinálsz?
Én azt tervezem, h mikulássapkában+piros bodyban lefénylképezem Annát, felteszem valamilyen szép papírra és az lesz az ajándékkártya a csomagokon.
Na jó éccakát Kép
tpetra_
 
 


Egy kép a bölcsőben Kép
Kép
tpetra_
 
 


Sziasztok,

Kriszti, Én sajna nem tudok 5letet a pihireKépDe milyen feledékeny vagyok,már akartam kérdezni, hogy mért kell műteni Pisti szemét?Nagy dolog lesz?Drukkolok, hogy összejöjjön, és el tudjatok menniKépRátok férne így ennyi zűrzavar utánKép

Dóri, nálunk karácsonyi menüről szerencsére csak szent este kell gondoskodnom, mert egyik nap sógornőméknél lesz a karácsonyozás, másiknap meg az én családommal a nővéreméknél.KépPersze sütikét meg miegymást viszünk mi is, de azért ennyi emberre nem nekem kell főzni!
Szóval 24.-én este:Lesz,halászlé, rántott hal, majonézes burgonya, majonézes cékla, baconba tekert pulykamell,/ez utóbbi apának, mert nem szereti a halat/mákos guba, beigli,meg sütök valószínű gerbeaud-ot isKépAzt hiszem egy estére elég lesz ennyi isKépUpdate-om meg odaKép
Töltött káposzta nálunk szilveszterkor szokott lenni, meg korhely leves isKép

Csajok, az gáz, hogy én nemcsak a Győzikét nézem, de egy csomó sorozatotKépKépFőleg azóta lettem függő amióta itthon vagyok. Szinte egy- egy műsort már várok isKépKép
Győzikén általában mi is röhögünk, de az való igaz amit Emese leírt, hogy mennyire égeti a magyarokat!Most a legutóbbi részben.....hogy kiba....ák már a múzeumból, nem???!!!És milyen ciki, hogy semmi nyelven nem makog egy szót se!!!
De megy a Jóban Rosszban, Barátok Közt, Született FeleségekKépreggelenként a Mokka, Szerdánként a DelelőKépstb.stb.Hát ez van!Ja, mi egyedül a Lost-ot nem bírjuk. Nemtom mért, de szerintem az egy akkora baromság, pedig sokan gerjednek rá. Nekünk nem jött beKép

Emese, vannak mindenféle mézes, meg fahéjas sütireceptek ámKépKép
Írjak??
Manó
manóci
 
 


Lányok!

Sikerült feltennem a képeket! Szuper vagyok! A Bogi-Kami címszó alatt tudjátok megnézni őket. Ha befejeztem a vasalást, akkor teszek fel egy gyümölcskenyér receptet. Tuti bomba jó!
Sziasztok: Ágas
ágas
 
 


Örülök a népes Győzike-tábornak...Kép
Köszönöm a tésztás-leveses dolgot,a de megkaphatom a tészta-receptet?Járóka miatt meg írsz ide,és akkor egyeztetünk,megadom a mobilt privátba,és megnézitek!Ha nem akarjátok,mert elég képről,akkor meg megbeszéljük,hol talizzunk.Merre vagytok?
Manó,"zserbóóóóó" receptet akarooooooooooooooooookKépKépKépSzeretnék...Én a tv2-n nézem a Szerelem ösvényeit.Jaj,borzalmas vagyok,mi????De a Született feleségekért odavagyok!!Szex és New York valaki???Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Mi Szentendrén vagyunk, szóval nem messze Kép Bejárunk ótóval Kép
Képzeljétek el, júliusban költöztünk ide és én azóta nem vettem kezembe a TV távirányítót!!!!!! Pedig amikor még egyetemre jártam és sokat otthon voltam, én is néztem mindenféle barom show-t Kép
Manóci, recepteket akarunk!!!!!!!!!!!! És mindenkitől, akinek van vmi tuti karácsonyi receptje! (Nem akarom szétoffolni a topicot Kép )
Kriszti, már nem emlékszem, pontosan honnan volt a tésztarecept, de egy sima kenyérrecept! Teljesen egyszerű. Kis mennyiséget megdagasztasz (nem te, hanem a gép) és ráteszed. Végülis akármilyen kenyértészta lehet, ha különleges ízesítésű, annál jobb.
Járókakonzultáció folyamatban! Kép
Szép napot,
Petra
tpetra_
 
 


Bár késve, de csak elkészült az
1. adventi koszorú Kép
2. az ajtókoszorú
3. szentestére a szalvétagyűrűk!!!!
Teszek fel képeket, mert ismét nagyon büszke vagyok magamra Kép Kép Kép Kép
tpetra_
 
 


az adv. koszorú
Kép
tpetra_
 
 


...és az ajtódísz Kép
Kép
tpetra_
 
 


Jaj,Petrus,milyen ügyes vagy!!!!Én olyan passzív napjaimat élem,hogy még a könyvet sem tudom hogy fejezem be...
Nekem is van valami gondom,de a doki nem talál semmit.2 havonta eljátssza a szervezetem,hogy megjön a menzesz,és mikor elmúlik,kb. a 4-5. tablettánál újra kezdi a barnát.De a tabletta előtt is ez volt,azért kezdte el szedetni velem,hogy majd ez beállítja.Hányszor turkáltassak magamba,hogy megmondja végre valaki,mi is van tulképp.Hiába volt orvosváltás is,csak selejtes vagyok.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Te jó ég csajok egy napig nem néztem be (hányós migrénes fejfájásom volt,létezni alig tudtam) és az én üzim van a lap tetején. Ennyit írni! Kép Tök jó!Nem is tudom most mire reagáljak.
Köszi Petra a jóindulatodat,de csak próbálkozom jó háziaszzony lenni.Látod én nem magam csináltam a díszeket.A tiéd gyönyörűen sikerült!!Tényleg nem egyszerű 3 gyerekkel,de nem is olyan vészes mint ahogy engem riogattak.Most épp megszabadultam a családtól,csak Andris maradt.A nagyok elmentek Szlovákiába síelni és csak vasárnap este jönnek haza.

Sorozat? Vadcica!!!! Hajrá Rosaura! Kép

Sütike? Muffin!!! A krémes sütiket nem eszik a gyerekeim,szülinapi torta is parféból kell hogy legyen.

Szállás? Engem a párom a 30. szülinapomra vitt el a Szidónia kastélyszállóba Röjtökmuzsajra.Na az volt még egy csoda.Tomi épp fél éves volt,kaptunk kiságyat,etető széket.Hatalmas gyönyörű park,nyáron kint is medence,bent szauna,pezsgő fürdő.A kaja finom,csak horror az ár.Közben megtaláltam a honlapot róluk,nézzétek meg.http://www.szidonia.hu/index.php

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

dr. Banczik Zoltánnál szült valaki a MÁV kórházban?

Steffi
egylány
 
 


Kriszti és mióta rendetlenkedik a szervezeted? Kép Keresned kellene vmi tényleg jó nőgyógyászt, aki esetleg ilyesmire specializálódott. Lehet, h ez hormonális galiba, nem?
Flocika, milyen árban van ez a szálló? Nekem vacakol a honlapjuk. De kíváncsi vagyok. (Csak kíváncsi) Te szegény, nekem nagyon ritkán fáj afejem (1 évben mondjuk, 3x), de sztem az lófütty. Persze én abba is bele akarok halni, mert nincs viszonyítási alapom, mi is az igazi fejfájás......
Olyan fura, Floci, h amikor bejöttél a szülésemre ;), Andris 6 hetes volt (vagy 7?). Akkor már olyan nagyfiúnak láttam őt! Anna meg most 10 hetes és kislánynak látom Kép
Gyerekeid gondolom, azért nem eszik a krémes vackokat, mert nem úgy lettek nevelve/szoktatva. Marha sokat számít az otthoni példa. (Volt egy ismerősöm, pontosabban egy testvérpár: kedvenc csemegéjük a tejfölbe aprított kolbász volt!!!!! Gyümölcsöt pedig csak befőtt formájában voltak hajlandóak enni! Jelzem, ezek már felnőtt emberek, nem finnyás kicsikék.) Szóval figyelni kell a gyerkőcökre.
Jó éjt!
tpetra_
 
 


Sziasztok,

Nagyon szépek itt az Adventi koszorúk, meg ajtódíszek meg könyvekKépMindenki nagyon ügyikeKép
Kriszti, ne idegesíts!!!Mi bajod lehet??Kép
Megkérdezhetem végül kihez jársz most?Ha nem akarod ide írd privibe!De csak nincs már komoly baj, csak lehet, hogy valami tabletta nem jó neked?!KépReméljükKépDe kérdezném 2.* is...ühm....., hogy miért kell Pisti szemét műteni?

Sorozatokhoz elfelejtettem a múltkor írni még, hogy azért nemcsak ilyen bugyutaságokat szeretek nézni ámKépPl:megnézzük mindíg a Frei dossziét, a Világfalut, a XXI.-ik századot, meg a Vészhelyzetet is!KépEzek kimaradtak a felsorolásbólKépA sex és NY annyira nem, inkább a Jóbarátokat néztük/amíg ment/.

Petra, ari vagy ahogy írod, hogy neked a 10 hetes Annád picike, képzeld nekem a lassan másfél éves Esztim is picikeKépKépValahogy ez így van szerintem, hogy nem tűnik fel, hogy nőnek csak ha majd lesz mellette egy picurka kistesóKépakkor eszmél az ember, hogy hoppá a másik gyerekem már nem is olyan picikeKép

Ági, Röjtökmuzsaj csodaszép helyKépKépÉs képzeld a társaságunkból az egyik srác /építési vállalkozó/és az ő cége csinálta most a felújításokat ott a kastélyon!KépKicsi a világ;)

Receptek:

1. Francia csokis süti

Hozzávalók: 5 tojás, 20dkg cukor, 25dkg margarin, 2 tábla katica tortabevonó, 1/2 cs sütőpor, 3 ek. liszt, /2 pohár tej.

Olvaszd fel gőz felett az összetördelt csokit 2 ek. vízzel és add hozzá a margarint is.Közben keverd össze a tojásokat meg a cukrot, és amikor a felolvasztott csokis massza már krémszerű, öntsd a cukros tojásokhoz. Majd add hozzá a lisztet a sütőport, és végül a tejet.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntsd a masszát, és 50 percig süsd előmelegített sütőben!

2.Gesztenyegolyók

Hozzávalók: 25dkg gesztenyemassza, 3dkg vaj, 1ek. rum, meggybefőtt, tortadara.

A befőttet magozd ki, a gesztenyét dolgozd össze a vajjal, a rummal. Ha kell adj hozzá befőttlét, hogy jól formázható állagú anyagot kapjKépMajd formázz vizes kézzel golyócskákat, és nyomj a közepükbe meggyszemet.A végén forgasd meg a tortadarába a golyócskákat, és tedd hűtőbe.
/lehet csokit is olvasztani, és amikor még forró belemártani a golyók felét. Akkor nem kell a tortadara/

3. Római tálas kalács

Hozzávalók: 20g élesztő, 2ek. cukor, 1/8l langyos tej, 2ek. vaj, 2 tojás, 1 csipet só, 30g liszt.

Az élesztőt a cukorral összedolgozod. Hozzáadod a tejet, a tojást, a vajat, a sót, a lisztet és simára kevered.Majd lefeded és kb. 1/2 órán át keleszted.A római tálat 15-20Percre meleg vízben áztatni, majd tejet, vajdarabokat, és cukrot tegyél a meleg tálba.A tésztából gombócokat kell formázni, és egymás mellé kell helyezni a tálban. Majd tedd rá a tetejét, és keleszd kb. 20 percig.Majd a tálat lefedve hideg sütőbe tedd, és 250c-on kb. 45 percig süssd.Az utólsó 5-10 percben vedd le a fedőt, és úgy süssd még, akkor szép piroska lesz a teteje!

Na, egyenlőre ennyi volt most a fejembe. Majd még küldökKép
Ja, meg beiglire egy 5let, aki nem szereti se a mákost, se a dióst! Ua. a tészta, csak túró, vagy gesztenye tölteléket lehet belerakniKépMint én apának csinálok túróst is, mert ő pont se dió, se mákos pártiKép

Jó éjt mindenkinekKépmanó
manóci
 
 


Szia Egylány!

Én Bancziknál szültem. Ha gondolod a privimbe írj és válaszolok a kérdéseidre.

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó dolgokat írtok. Már elég rég voltam itt mert nem volt időm, de látom ti nem vesztegetitek az időt. Nem győzöm visszaolvasni a leveleket.
A talira mentünk volna, de úgy éreztem nem lenne illő "bepofátlankodni" a ti megszokott körötökbe.
Majd talán legközelebb.

Üdv mindenkinek!
Edit
edo
 
 


Edo, ez hülyeségKépnem így van! Örültünk volna, de legközelebb ténylegKép

Most apja + lánya alszik az ebéd utánKép
Nagyrészt megvettük ma, de még holnap kell egy kicsit menniKép
Prkolóra vártunk 10'-et stb.stb. iszonyú mennyi ember van mindenhol.De mondjuk nem lepődtem meg, csak megállapítomKép

Judit,KépNagyon boldog névnapot!!
És már akartam írni, csak elfelejtem mindíg, hogy szépek vagytok a Kismamában! A nagyobb fiad tökre hasonlít rádKép
Aranyos vagy, hogy említed a "brigádot" is innenKépÉs nagyon gratulálok még 1* a könnyű, és gyors szüléshez, meg persze a kisfiadhoz isKép

Csilla, ti hogy vagytok?Kár, hogy nem tudtatok jönni, de legközelebb próbáld megKép
manóci
 
 


szia mano!

köszönöm kérdésed,megvagyunk, épp kifelé kecmergünk egy megfázásból, remélem nem kiabálom el. csak hát a kicsi fiam füle fáj, és nem tudom mitől lehet, talán a megfázás huzodott rá? egyenlőre anyatejet teszek a fülébe, mert sajnos ez ugy látszik örökletes nálunk, alányomnak is volt gondja fülével, kilenc hós korában, és akkor is ezzel kezeltem, nem tudom már ki javasolta. és bevált..mesélni tudnék errő...nem csak pocitömésre jó..hallottál már erről a gyógymodról?

az én fiam most kelt fel, két órát aludt, kész csoda..a te pici lányod nagyon édi lehet, elképzeltem..én is sajnálom h nem tudtam elmenni, de legközelebb talán nem ugyanoda kéne szervezni a talit, esetleg nálunk, vagy valahol máshol..de addig még van idő.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla, szia!

Szegények jobbulást nektek a fül az elég szar betegségKépHallottam az anyatejes gyógyításról, igenKép Nekem még a védőnőm mondta, hogy mennyi mindenre jó. Én az orrába csöpiztem amikor szörcsögött kicsit!
Tali, persze lesz még majd jövőreKépKépmár megbeszéltük! De, hogy hol?az még rejtélyKépDe szerintem jó volt Krisztiéknél, vagy az neked messze van nagyon?
manóci
 
 


Sziasztok!

Manó,aranyos vagy,hogy jól érezted magad nálunkKépBármikor szívesen látunk benneteket is újra!!KépÉs sűrűn isKépKép
Bárhová elmegyünk mi is szívesen,csak a lényeget szerintem szem előtt kell tartani:olyan hely legyen,ahol ennyi anyuci ennyi babócival kényelmesen elférnek.Én is ezért javasoltam a lakásunkat,mert a konyhás étkezőnket mi nappalinak használjuk,és elég jól elfértünk,nem?Szerintem senkinek nincs akkora lakása,ami egy játszóház méreteinek felelne meg.Ezért vagy nagyobb lakásba,vagy játszóházba tudunk menni.Annak nem sok értelmét látom,hogy egy picike szobában fogja mindenki a picikéjét,annyira nem lehet elférni.Ilyenkor meg lehet hívni egy-egy embert,és így sorban,de egyszerre nem megy.Én szívesen szervezek máskor is talit,lehet,hogy többen leszünk,lehet,hogy kevesebben,de szerencsére van egy játékszoba is,pont a konyha mellett,Dóri és Eszti most is elfoglalták,bőven elfértünk volna szerintem még 2x2fővel,nem?
Csilla!
Bárki is javasol helyszínt,szerintem mindenki szívesen fontolóra veszi.Az jó ötlet,hogy mindig máshol legyen a tali.De ha mondjuk nincs épp más helyszín,mert van aki vidéken lakik messze,vagy a másiknak kicsi a lakás,vagy ilyesmi,akkor szerintem nem baj,ha előfordul ugyanaz a helyszín is.Főleg,hogy Ti nem is voltatok ott.Nem értem,mi a gond?Mert ha ezt Manó,Floci,vagy Dóri írták volna,akkor érteném...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


hát kb olyan messze mint nekted én hozzám(na ezt jól leirtam), pesthez 30 kmre lakom, ez kocsival fél óra (nem csucsforgalomba), de szerintem ha jó idő lesz, mondjuk tavasz vége felé, akkor már lehetne szabad ég alatt is nem, legalább levegőn lennének a gyerekek, addigra remélem a fiam is elindul, bár nem biztos. de még odébb van, beszélünk még róla. anyatejet én most is használtam az orrába, mikor szörcsögött, meg a lányomnak a szemébe mikor begyulladt neki pici baba korában. örülök h vannak hasonló tapasztalataid. talán tudzs nekem tanácsot adni, a fiam képzeld két napja állandóan harapja a cicit, nem tudok vele mit cisnálni, hiába szolok, h ez fáj anyának, nem használ, és félek már ciciztetni, most is már nyügi, álmos és nem tudom h nem harap e ujra, volt hasonló tapasztalatod? tudsz segiteni?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Manó!
Pistinek veleszületett szürkehályogja van,és már elég nagy.Azon kívül cilinderes is,meg nagyon rosszul lát(-14!!!).Ez azért elég sok szegénynek.Eddig egy speciális lencsét kellett hordania,ami egy fél évre 60ezerbe került.Már állandó gyulladásban volt a szeme,és félő volt,hogy megvakulhat,ezért még most az ünnepek előtt megműtik.Aztán januárban a másikat is.
Egyébként én tudod mit gyógyítottam anyatejjel?A télen agyonszáradt kezemet.Állandóan ki volt pirosodva rajta a bőr,és berepedezett,hogy vérzett,de az anyatej segített-többnyire.Meg szemcseppnek is jó volt mindig.
Megjöttünk a karácsonyi vásárból,nagyon szép volt,mint minden évben.Csak babakocsiban lehetetlen közlekedni.A Vörösmarty téren voltunk.Akkora sorok álltak a kajáknál,hogy csak na.A szenen sütött dolgoknak nagyon jó illatuk volt,de a kolbászoknál inkább hagyjuk.Pedig imádom a kolbászt,nagyon is,de abból inkább nem kellettKépKépKépDe vettünk olyan sült kenyeret,amit tejföllel megkennek,és rásütnek hagymát,szalonnát.NyamnyamKépKépKép
Most meg próbálok gesztenyét sütni,először...Kettő már megégettKép
Vettünk egy hatalmas fatálat,mikor jönnek rokonok karikor,ebből tálalok majdKépAkkora,hogy beteríti az asztalunkat:
Megyek,kiszedem a többi gesztit isKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Húúú, ez a karácsonyi mizéria. Teljesen kivagyok. Nemrég jöttünk haza a vásárlásból (semmit nem sikerült vennünk pelenkán kívül), de úgy kivagyok, mint a liba a sok embertől.

Sorozatok: Szex és NewYork-ot imááádom, de mióta megy ez az idióta Lost, azóta alig látom, mert a másik tv-nk abban a szobában van, ahol Szoni alszik. Született feleségek: szuper. Nekem régen a Melrose Place volt a kedvencem.

Manó!
Fahéjas, mézes sütikék (recept) jöhetnek, azt imádom Kép

Milyen az a majonézes cékla??

Kitti!
Mi szoktunk néha úgy is gesztit sütni, hogy fagyasztottat veszünk, az meg van pucálva és azt sütöm meg. Uolyan az íze, csak jobban látszik, hogy mikor van kész.

Mennem kell, Szoni nagyon óbégat, ketten nyúzzák a fürdőszobában.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Kriszti, szorítok a férjednek, h pikk-pakk meglegyen a műtét és karácsonykor már virgonc és egéyszséges legyen!
A gesztenye tetjét be szoktad vágni? Férjem ezt magyarázza, nálunk ő a gesztenyefelelős ;) A mi közös karácsonyunkkor mindig szokott sütni. Ugyanis mi úgy szoktunk karácsonyozni, h van egy közös karácsonyesténk itt, most már hármasban ;) Uolyan, mint a szenteste, csak előtte valamivel: ajándékozunk, fa, ünnepi vacsora stb.... És az ünnepekre megyünk haza a nagyszülőkhöz. Vagyis a szüleinkhezKép Szerencsére egy településen laknak (1 utcányira egymástól), 160 kmre Bp-től. És akkor szenteste először itt vacsorázunk, aztán meg ott.......
Mit teszel majd a fatálra? édességeket?
Manóci, köszi a recepteket Kép Melyik a finomabb?

Hogy kell itt privit írni????? Jó nagy tök vagyok Kép
tpetra_
 
 


Emese!
A fagyasztott geszti jó ötlet,kösziKépKépMelrose Place:imádtaaaaaaam....

Petra!
Köszönöm a drukkot Pisti nevében isKépÉn most sütöttem először gesztenyét.Zöldséges mondta,ázzon jó sokat,na nekem egész éjjel pancsizottKépBevágtam a tetejét x-ben,és már harmadszor teszem a sütőbe,mert a nyavajának sem akar megpuhulni.Olyan félkész lesz,mint amilyeneket sütnek az utcán,mert mi sajna mindig olyat fogunk ki.Leírnád hogyan kell szupi módon biztosra menni?180-200fokon sütöttem,és össz.ment 1 órán.Egy kis tepsiben tettem oda kb.20darabot.
Privit úgy küldesz,hogy a bal oldalon a névre rákatt,ott a profilon belül ha meg van adva mélcím akkor arra a címre úgy írsz,mint mikor egyébként is e-mailt küldesz.Tehát simán méleztek egymással.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok csajok!
Képzeljétek milyen szörnyűség történt.A net szelleme (mert más nem lehetett) eltüntette a HP albumból az össze feltett képemet Kép Kép Most kezdhetem előről az egészet.

Manó!
Megnézted a Szidóniát?Gyönyörű mi?Lehet,hogy össze kellene hozni az építési vállalkozó ismerősödet a férjemmel,mert ő kivitelezőknek szokott szállítani szellőzési,légtechnikai dolgokat,szanitereket,víztakarékos Delabie csaptelepeket.Ha gondolod írok a prividre cégcímet és elérhetőségeket.

Csilla!
Engem is harapott már meg az Andris pedig még nincs is foga Kép Én akkor csúnyán rámordultam és leraktam,abba hagytuk a szopit.Elösször mosolygott aztán nem tünt olyan viccesnek,hogy nem tud tovább enni.Fél perc balhé után folytattuk a kajálást. Fülfájásra nálunk az infralámpa és a kövirózsa leve vált be.Ha van bioptron lámpád az még jobb.Egy biztos,ne engedd felszúrni!!

Kriszti!
Én is nagyon jól éreztem magam nálatok.Olyan érdekes volt,hogy még sose találkoztunk,de mégis sok mindent tudtunk egymásról.
A berepedezett kezed csak télen a hidegben jött elő?A fiamnak is.Ez a hideg ekcéma.Egyfajta allergia ez is.Egyél sok immunerősítőt és tartsd melegen.
Drukkolunk apának a szem műtét miatt.
22.-én visszük a nagyokat tombolni?
Gesztenye! De jó ötlett! Hogy sikerült?

Petra!
7 hetes volt és picike. Kép Látnád most! Kép Holnap 4 hónapos.Lassan már hónapokban számolunk,nem is hetekben.Már forog mindkét irányba,csak ha maga alá gyűri a kezét visít.Ma elösször hangosan nevetett és tettszik neki a kukucska játék.A babaszobán vettem neki egy játszószönyeget,mert most már gyakran leteszem a földre.Félek az ágyon hagyni.Hétfőn veszem át,majd csinálok képet.

MSE!
Én is MP rajongó voltam.Amikor vége lett a Beverly Hills 90210 néztem.A SZ & NY is ugyan annak a rendezőnek a műve.

Kép
flocika
 
 


Nini!
Míg alkottam Petra és Kriszti is írt!
A gesztenyét én nem szoktam áztatni?Minek?És ha jól emlékszem nem is kell olyan sokáig sütni mert kemény lesz és ehetetlen.Amikor szétnyílik a X bevágás akkor már hamarosan jó.Sütés közben gurigasd őket,hogy egyenletesen süljenek.
Na megyek HP albumot alkotni. Újra Kép

Kép
flocika
 
 


Megvan az album Kép ,csak nem engedi szerkeszteni. Nem értem. Pénteken meg akartam mutatni vkinek és azt mondta hogy üres. Ti meg tudjátok nézni? GIGI-gyerekek Légysziiiiii!

Kép
flocika
 
 


Hát,mi már mindent kipróbáltunk a kezünkre.Csak nekem és a fiamnak ilyen.Pistinek is néha,de neki hamar helyrejön.Most csak Johnson kézmosót használunk,oviba is vittünk be Dominak,bent neogranormon testápolóval keni,itthon körömvirággal(nem krémmel,hanem olyan zsíros,méz-szerű),éjjelre meg a dove éjjeli pakolással.Na,mindettől a kúrától nagyon szép lesz a keze,meg nekem is használ a dove.Teljesen meglepődtem,mert anyukám használja,én meg úgy voltam eddig vele,hogy oké,jó,de nekünk már biztos az sem használ.Aztán mégis.De egy nap kihagyás elég,és rákvörös a fiam keze,tele sebbel.Viszont egy nap kúra is csodát tesz vele.Annyi gyógyszertárit kipróbáltunk már,meg olyat is,ami nagyon erős,és csak pár napig lehet használni,de hiába költöttünk egy vagyont,semmi.Bepanthen sem használ mindig.Hiába aloéztuk,azt hittük,az majd csodát tesz,de semmi...
Gesztenye meg mehetett a szemétbe...Majd talán legközelebb,de kéééééérek szépen tuti receptet,hogy meddig,mennyi áztatás,kell-e egyáltalán áztatni,milyen hőfokon,stb.
Nagy kérdés:régen,falun ettem olyan sütit,ami hasonlít a mostani bolti mézeskrémesre,csak sokkal lágyabb volt,egész falatok,mint a zserbó,csak puha.Tud valaki ilyen receptet????
Manóka!
A francia csokis sütibe a fél pohár tej mennyi?Kb. másfél deci?És a tojásokat habosra vered a cukival vagy csak összekevered?Mennyi hőfokon és meddig sütöd?Megsütném ma.Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok! 2 napig nem vagyok és teleírjátok a netet! Kép
Tegnap kolbásztöltésen voltunk, 120 kg kolbit töltöttünk. Így Flocika sajna ne tudtunk menni a vásárra tegnap Kép Én 5-re, apuka 8-ra ért haza.

Húúú, csomó mindenről lemaradtam...sorozatok: a született feleségeket én is nézem ,én inkább barátok közt rajongó vagyokKép Másra nemigen van időm meg türelmem. Néha még vészheyzet, és mostanában megasztár. Ennyi.
Kari-vacsi: Nálunk is hedg szokott lenni, majonézes cuccok, kolbival töltött karaj, szalonnával tűzdelt pulykamell, néha öntettel. Mi nem vagyunk nagyon halasak, úgyhogy kapni szoktunk csak halászlét meg rántott halat.
Sütik: nagymamim díjnyertes beigli receptjét örököltük, az mindig van, vaníliáskifli, londoni szelet (az király), gerboud, és néha gesztenyés rolád. Mindegyiket imádom. Idén csak mértékkel! Csajok -7 kg-nál tartok, 32 nap alatt!

Hát most gyorsban ennyi, megyünk vásárolni.
Szép napot!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Petra! már milyen nagy a babód! Nagyon szép!

Kriszti! Szegény Pistid! Akkor sikeres műtétet kívánok. Hol fogják műteni?
Aárkonyos ragulevest szokták cipóba tenni, a tetjét is rá, és nagyon finom! Nem ázik át!
Na tényleg megyek

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Szia Dóri!

Jajjjjjjjjjjjjj,de irigyellek!!!!Kolbitöltésre ééééééééén is!!!!!!!!!!!!!!!Nagyimnál,kisgyerekként mennyin voltunk,hogy imádtam!!!!!!!!Na,ebből a mi gyerekeink már csak dokumentumfilmet látnak.Csajok,itt ülök a gép előtt,egy karnyújtásnyira az erkélyajtó,és tűkön ülök,mert a nagyfiamat először engedtem le a közértbe.Itt van a szomszéd ház mögött,néztem amíg csak láttam,ahogy araszol a anyg kosárral a kezében.Egy úton kell átmennie.Bár lakótelepi kis parkolóutca,azért jönnek kocsik.Emlékszem,én ilyenkor,6 és fél évesen nem csak közértbe jártam anyunak,de még a hugomat is elhoztam az ovibólllJaj,megjött a fiam közbenKépHúzza a kosrat,egyem meg,meg a pénz a kezében,pedig a lelkére kötöttem,hogy a zsebében legyen.Most nagyon büszke,hogy ezzel bíztam megKép
Dóri!A sütik receptjét elküldenéd nekem priviben?Mind a négyet!!!
Köszi!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Mézes süti recept egy nagynéninél megvan. Beszerzése folyamatban.

Kép
flocika
 
 


Jaj,de jó,nyaminyami mézessüti!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Én (pontosabban párom se) szokta vízbe áztatni a gesztenyét! Hazajön, meginterjúvolom. Úgy emléksezm, rövid ideig süti és valami pattogást hall, akkor kész. Nem lehet, Kriszti, h rossz minőségű a gesztenye, amit beszereztél?
Floci, mikor fordult meg először Andris? Már én se merem az ágyon hagyni, csak ha ott vagyok. És van egy tök jó bölcsőnk, abban szokott élvezkedni.
Dóri, Te fogyózol? Kép
Igen, én is tárkonyos levest csináltam cipófedéllel, már emlékezsem!!!!!
tpetra_
 
 


A tárkonyos leves jó ötlet!Valaki leírná a normális receptjét?Imádok főzni,meg if főzök mindent,ami csak eszembe jut,de sokat íz után csinálok.Ezt viszont nem nagyon eszünk itthon,inkább követném a receptet!
Lehet,hogy nem volt jó a geszti,nem tudom.Valamit tuti rosszul csináltam,mert anyunak is jól sikerült.Több embertől hallottam ezt a vízbe áztatást,de én lennék boldog,ha nem kellene vele húzni az időt.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Dóri!
A kilókhoz őszintén nagyon gratulálok,rettentő ügyi vagy!!!!Jó nagy kitartás kell ehhez a 90 naphoz,nekem a végén már elfogyott...Januárban nekem is újra kell kezdenem,erről a 73-ról legalább 65-re le kellene mennem.Pont kész lennék,mire áprilisban mennék dolgozni.Nem akaroooooooooooook...KépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


kriszti!

semmi gond a helyszinnel, csak egy ötlet volt a részemről, h talán ha jó idő lenne, lehetne a szabadban is megtartni a talit, a gyerekeknek is jobb lenne, tudnának szaladozni..

flocika!

köszi a segitséget, és atippet.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kriszti, ne áztasd, vegyél máshol gesztenyét (hátha az jobb), vágd be és amikor elkezd pattogni, vedd ki a sütőből.
tpetra_
 
 


Petra!
Köszi,megfogadom!Pedig ez a zöldséges olyan jó,de nem ő tehet róla,ha rossz a gesztenyéje.Olyan szép nagy egészségeseknek tűntek.A rácson sütitek vagy tepsiben?

Csilla!
Szabadban nagyon jó ötlet,de szerintem arra még várni kell legalább májusig...Vagy hógolyózunk a lurkókkal!!
Nyári talinak jó a Hajógyári sziget is,ott az az új,hatalmas játszótér,ami felér egy vidámparkkal.A nagyobbaknak ott a rengeteg csőcsúszda(Andris,Domi,Boni),a kisebbeknek pedig külön elkülönített rész van.De az még olyan messze van.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Manó!
Sütöm a sütidet,azt a csokisat.Nem volt itthon étcsoki,meg a közértben sem,hát beleraktam 2 milkátKépTán ehető lesz így is,mert már az illata nagyon finiKépKépKépOlyan folyós volt,mikor beleöntöttem a tepsibe.Abba a nagy,négyzet alakúba teszed,vagy egy magasabb falú tepsibe?Mindjárt készKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Manó csokis sütije kész,megkentem baracklekvárral,nagyon fini!!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Lányok,rendeltünk a Quellétől Dórinak Karácsonyra egy chou-chou babát.Hát nem volt ócsó,leértékelve is 8000 volt.Még anno rendeltük meg,de hiába vártuk.Most meg váratlanul megjött.Azóta nagyi vett hasonló babát karira,úgy gondoltuk,nem is vesszük át,mert egyszerre két babát kapni,hát,csak kapkodna ide-oda.aztán apa nem volt itthon,én meg sutyiban átvettem és kipróbáltuk Domival,míg Dóri a szobában volt.Nagyon élethű,szinte ijesztő volt,ahogy vártam,mikor fog megszólalni...dominak odaadtam,ő pedig ringatva elaltatta.Sóhajtozott közben a baba,nagyon aranyos volt.Aztán lecsukódtak a szemei kb. 2 perc ringatás után,és alaludt,szuszogott közben végig.Domi tologatta kicsit a babakocsiban,majd fölemelte,hogy megetesse.Persze a pici élethű sírással ébred,hogy a szívem szakad meg közben.Kicsit paskolni kell a hátacskáját,és megnyugszik,kacag,gügyög.Na,ettől domi odavolt teljesen,hogy a babát ő nyugtatja meg.És akkor sóhajtozott tovább a pici.Cumisüveggel megitatja,nagyokat cupákol,lehet hallani.Cumira is cuppog,nagyon édi.Megyek,megjött apa!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?