Sziasztok!
Teljesen kivagyok, ugy néz ki, Vincének sérve van és meg kell müteni. 6 hetes és total rosszul vagyok, ha belegondolok, el fogjak altatni, felvagjat a kis hasat. Nem is beszélve a fajdalomrol, amit érez majd mütét utan...
(((
Volt mar valakinél ilyen gondja???? Ha igen légyszi irjatok!!! Hogyan zajlik ez az egész???
Délutan megyünk vissza a dokihoz és akkor kiderül mi a helyzet... Most alszik, irok egy csomot az megnyugtat, bocsi
Joe, szerintem ne menj el herce-hurcazni karacsonykor, ha mar most tartasz az egésztöl. Fö a nyugalom, el kell kerülni a sztresszt! csak megértik a rokonok, nem???
Kinga! szerintem ne hagyd ott a picit, ha nem bizol az anyosodba! Talalnod kellene egy olyan embert, akiben bizol inkabb, mert NAGYON jot tesz 1 kis kimozdulas. én az anyosomra és a férjemre is rabiztam mar a kicsit. Elsö alkalommal bögve mettem el otthonrol a férjemmel, de anyosom szinte seggberugott, hogy menjek mar el (3 gyereket szült, tudja mi a palya!). Es rendben volt minden persze. Azota hetente egyszer megprobalok kimozdulni par orara két szopi között és mindig nagyon jot tesz, feltöltödöm és oriasi öröm ujralatni a picimet
A malnatea szerintem müködik, bar hallottam mar és is azt, hogy tudomanyosan nem bizonyitott a hatasa. én ittam és ugy tagultam ki 2 ujjnyira, hogy csak joslofajasaim voltak... tudja a ....
Agiboszi, örülök, hogy még egyben vagytok
Annamari! Mennyi idö mulva mentél vissza dolgozni?? és milyen volt? én kicsit rettegek a gondolattol, bar lehet, hogy 1-2 év mulva be fogok golyozni és nagy örömmel megyek majd vissza. De egyelöre semmi kedvem hozza....
Jo pocaknövelést a kismamaknak (azt hiszem tényleg jo sokan irigykedünk...) ;)
Hatos, vanilia drukk, drukk, drukk, drukk.......
szép napot mindenkinek:
Sara