Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dia! Nagyon édesek a gepárdkölykök és már két hónaposak!! Hát hiába megy az idő KépKépKép Nagyon édesek amikor egymás mellett alszanak Kép Remélem jövő ősszel tényleg tudunk bulit csinálni. Én a januári talira inkább nem mondok biztosat, majd ahogy neketek jó, nekünk úgy is az uccsó időben derül ki, hogy tudunk-e menni. Most is szombaton derült ki hogy elfogadták a Laci ajánlatát és kezdeni kell a melót sos-baKép Mert ugye a tervező húzza a dolgot aztán Laci meg dolgozhat éjjel-nappal, hogy kész legyen a meló határidőreKép

Babszy! Mi volt a baja Balinak?

Serif! Kata! Leírnátok a mézeskalács receptet?? Én pl. ettől tök félek, mármint sütni. Nem tudom miért. Nagyon nehéz?

Ma se tudunk menni sétálniKépKép ÚÚÚtálom ezt az időt. Inkább essen hó!!

Ancsa?

Kép
edó75
 
 


Szasztok!
Jelentem, meggyógyultam, köszi a kérdéseket!Kép

Nekünk is van Skype otthon!!!!!!! Marha jó dolog ám! És borzasztó könnyű vele bánni! CSak sajnos én nem vagyon otthon napközben, de este elérhető vagyok! ÉS azt is be lehet állítani, hogy elérhető vagy, vagy sem, kicsit később, vagy ne zavarjatok, ilyesmi. Jó kis dolog az! Mi a szomszédokkal sokat használjuk! És webkamera sem kell ám hozzá Bogi, anélkül is király! Telefonálni is lehet vele!

ÉS Orsi, nekem is küldesz videót? Talán Hanci művésznő bemutatójáról szól?

Tegnap volt a cégnél Mikulás ünnepség, olyan fura hogy sok picur még tökre be van tojva a Mikitől, és inkább ellenérzést vált ki belőlük, mint jót!
Mindenesetre jó volt látni ennyi gyereket egyszerre!Kép

Eszti, no worry, én ma 1,5 óra alatt értem be, én is kellően megalapoztam a mai hangulatomat! Nem baj, bevettem a "leszarom tablettát". Ez egy nagyon jó kis tabletta, egyetlen mellékhatása, hogy nem fűlik a fogad a melóhoz!!!!Kép

Na a sz@r idő ellenére is kellemes napot mindenkinek!
anniecoe
 
 


Edó, nem nehéz,ezt Kata is bizonyíthatja!

25dkg mézet 10dkg vajjal(margarinnal) 10 dkg cukorral összemelegítesz (én mikróban,Kata asszem gőz fölött, de lehet,h csak simán).Ezután ha már nem forró-mert akkor összeugrik a tojás-beleteszel 1 egész tojást és kettőnek a sárgáját.
Összekeversz 50dkg lisztet 1 teáskanál szódabikarbónával és 1 evőkanál mézeskalácsfűszerkeverékkel és csip. sóval. Ezt beleteszed a mézes-tojásos masszába, összegyúrod, másnapig be a hűtőbe, kinyújtod-több részletben persze-olyan fél cm-sre és kiszaggatod,ttejét megkened tojással, 170-180 fokos sütőben 15 percig sütöd,asszem, de erre nem esküszöm, de látod és érzed mikor kész. Ha a fára is akarz tenni,még melegen fűzd bele a madzagot, akkor még puha és átmegy rajta a tű.Később megkeményedik, de fémdobozban megpuhul. Amúgy a méztől is függ,h mennyire lesz puha.
Mi se sétálunk Kép.

Ancsa küldöm, de elég nagy, boogie van rajta.

Kép
seriff
 
 

 
 

Köszönöm szépenKép

Kép
edó75
 
 


Én is pont kérdezni akartam a receptet.Kép Serif, és olyan fehér díszítést hogy kell rátenni? Tojásfehérjés cukorral?

Én már sose látom azt a videót?Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszykám, nem megy át a videó, mailer daemon visszaköpi, Katától is, de elvileg Diának és Esztinek átment, mert még nem jött vissza. Fehér izét igen, tojásfehérje meg porcukor meg egy mokkáskanál ecet.
Ja még akartam írni, h nem kellett ma nevelniKép.

Kép
seriff
 
 


Ancsa, akkor majd felszkájpollak este, csak úgy hogy má mégis.
Bogival kipróbáltuk délelőtt, frankón műkszik, Bali csak úgy sikongatott tarzankiáltásokkal. Szóval jól lehet rajta trécselni.

Ancsa, milyen néven keresselek?
Vendég
 


Eszti, videot megkaptad? Kikában végeztél?

Kép
seriff
 
 


Megkaptam, de még nem nyitottam meg....Kép
Elkezdtem főzni, aztán még nem volt időm.
Ja, volt Kika, vettem frankó kari díszeket a lakásba, és égősort, olyan hangulat lesz, hogy csak na. Kép
Vendég
 


serif, neked mi a szkájpod? Ancsa?

Kép

Kép
babszy
 
 


Na háj!

Nekem nincs ilyen skype izémKép Legyen? Hogy kell?

Na, hát köszi a dícséretet. Próbálom megörökíteni a 2 hónaposokat, de most épp külön helyiségekben szunyálnak. Volt a dévényes csaj és most bealudtak rendesen. Jöhetne éjfélkor is, hogy kifárassza őket. Egyig ment a cirkusz, mikoris hallottuk, hogy ez nem fog abbamaradni, a Bazsa bement és hátra rakta a gyereket, aki már addigra szerintem nem is tudta miért sír és 1 mp aladt elaludt (persze közbe volt simi, evett is egyszer, büfiztünk, meg minden ilyenek). Aludtak is 6-ig, mikoris megváltásként kelt a Panna, mert nem bírták már a cickóim (pedig előtte 1 órával fejnem is kellett). Viszont! Jó hír, hogy most már csak napi egyszer fejek - így hajnalban, mert akkor lesz a legtöbb, talán az alvástól - ugyanis a cicalány is mostmár csak cicizikKép!!! Hurrá! Kis ügyes! Talán most a lemaradását is behozza valamelyest, bár az sem baj ha nem. Fejlődik ő is szépen. Õ most 4500, Zsombi 5300. Kicsi fiam túlduplázott így 2 hónapra. (Persze nem is 3700-tel született...)Kép Kis Pintér. Viszont a Panuus három napja megtalálta a hüvelykujját, aminek kevésbé örülök. De édi mikor szopizza.
SerfikémKép Megkaptam a kis táncoslábútKép (Pussykám, dobd ki a netet!!! de legalábbis ürítsél, a lány több mint 5 mega) Kár hogy zenei aláfestés nincs hozzá. Hát szuper a csaj!!! Nekem most a Nonnira hasonlítKép. Ja,a fotókra rájöttem mikor már elküldtem. Legközelebb nem bénázokKép. Az Alíz, az az Alíz aki te is ismersz. Most jár fotózni. Elvileg van már új oltás, fel is írta a doki. Anyós ilyen jófejKép, turizik a gyereknek?? És jókat legalább??
Pussykám, jó a vasárnap du. Majd hívéak és egyeztetünk. Most már tudom ki a Szili, legalább is a könyv nekünk is megvan. Olvasni ugyan nem olvastam, de nagyjából ismerem, mert az uram jókat röhögött mindig és a jó részeket mindig fel kellett, hogy olvassaKép De a cikkei nem rémlenek, meg is nézem. Ja, a naptár csak a hozzátápi miatt érdekelt volna, de ha majd ott tartunk ti segítetek, jó??
EsztikémKép Remélem a napod azóta jobban alakul. Tényleg, tesódék mit szólnak az uncsitesóhoz? Velük összejártok?
A januári hétvégék: 7,8 - 14,15 - 21,22 - 28,29.
Válasszunk!

Csajok! Jó az utazóágy? Milyet vegyek? Azt meddig lehet használni?? Légzésfigyelő mehet alá?
Gondolom Katus a kompetens ez ügyben leginkábbKép

Na pussz

Kép
diane
 
 


Serfi, boogiebaby nagyon király! Jót nevettem, nagyon cukkerfalat a kiscsajod. Kép Kép
Vendég
 


Dia, skype.com. Töltsd le, ingyenes, aztán máris tudunk veled is chatelni, telefonozni, bármit.

Nekünk bármikor jó januárban. Kép
Vendég
 


Dia, Zsombi nemsokára utoléri HancitKép! Igen,jókat turizik,amúgy téllegKép... Nekünk végül mindegy melyik hétvége, de a másodiknak egyik napja nem jó, de mindegy melyik,majd a másikon megyünk Szolnokra. Alízka nem jogász? Vagy a fotózás csak hobbi? Tényleg minizokni jó Pancira?Nagyon ügyes kis cicibajnokaitok vannak!Kép Ne izgulj az ujja miatt,majd ha nyúl,játszik,kiveszi a szájából,addig meg csak hadd nyugtassa vele magát. Bár a cumi meg fogszabályozós. Nem tudom,nekünk nem volt cumink,vagyis a fiókban van,és bár megtalálta az ujját,azért nem cuppogja folyton. De ez is minden gyereknél más .
Mi most vettünk-Kiss Gy-ékkel vetettünk-utazóágyat, a főpróba szombaton lesz,ez a megatoysos,kuponakciós.

Babszy,esetleg Diánál megnézheted a boogiet vasárnapKép!

Eszti,köszi Kép!

Kép
seriff
 
 


ha lehet, akkor én az uccsó két hétvégére szavaznék, mert valamikor a közepén államvizsgám lesz

Kép

Kép
babszy
 
 


Helló!

Boldog kéthónaposat a kis gyönyörűségeknek!!Kép Nekem is nagyon egyformának tűnnek, főleg így fényképen. A méretbeli különbség látszik, de tök jól alakult, h a kispasi a nagyobbKép
Dia, mi még mindig használjuk a hordozóágyat, hétvégén is abban aludt anyuéknál. Szerintem csak szokás kérdése. Javaslom, h olyat vegyetek aminek van félállása, hogy mostmég ne kelljen gebeszkedned ki-be rakáskor. Ezen kívül szerintem mindegy, már csak ízlés és pénzkérdésKép

izé, én is szeretnék olyan skypot, lehet?

Képzeljétek, délben a Peti lefektetett, majd hozta a vakondos mesekönyvét (Dia félét) és mesét olvasott nekem, betakart, elköszönt, majd rámcsukta az ajtót. Kép Cuki volt nagyon.
A múltkor meg megszámolta a kulcsokat: egy, kettő, kilenc, tíízKép
Na megyek, kiveszem a kiságyból mielőtt szétszedi a pelenkázót, ahová büntiből lett betéveKép

A kenyér nagyon-nagyon rossz lettKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Akkor csináljunk a Diának, Diáéknál egy meglepetés harmincas bulit!KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfkó!
Cuki vagy, te mindig reagálsz mindenre amit írokKépAlíz jogász, csak úgy hobbizik. Tudod, no pasi, sok idő. Jaj, a zokni most is rajta van. A sarka ugyan a térdénélKép, de fajin.
Utazóágy. Márkája? Vagy az mindegy? Majd beszámolsz a főpróbáról. Hová utaztok?

EsztikémKép Letöltöm. Visszatérve amit írtál. Úgy szeretném ha tényleg hasonlítanának majd. Nem úgy mint a tesóm meg én...

Akkor legyen 21, szombat. Ez Ágnes nap, okoz ez gondot valakinek? Sógórnők, ilyesmi.

Ja, azt nem is mondtam, hogy éjszaka jött a (szomszéd) Mikulás. Még a bébik sem kaptak virgácsot. Úgy tűnik a sírás nem hallatszik el Lappföldig (az első emeletig)!Kép

Kép
diane
 
 


Katám, neked is: skype.com. Le kell tölteni a programot, aztán regisztrálni, és uzsgyi. Kép

Hú, de sokan leszünk már, király.
Vendég
 


Katus!Kép

Direkt el akartam kerülni a szülinapotKépKép Plíííz nehogy hozzatok ajándékot, még zavarba jövök. És a bébiknek sem kell semmi (kész anyagi csőd vagyunk a két gyerekkel), karácsonykor úgyis megkapják a magukétKép ... és amióta megszülettek folyamatosanKép
Szóval házi kenyér, mézeskalács, muffin, ilyenek jöhetnek, és TI!!!

Peti egy aranyvirág! Megnéztem volna a mesélést. Magyarázott zagyván?? És már számol!!! Muszáj minimum 2 havonta találkoznunk, mert nagyon nőnek ezek a lurkók!!!!

Különben necces lesz a januárom. Az anyu már nem tud jönni és a Bazsának el kell majd utaznia valamikor, lehet, hogy 1 hétre is. Nem is tudom mi lesz. Napközben még elvagyok, de esténként meg éjszaka! Valaki nem akar ideköltözni pár napra??Kép

Kép
diane
 
 


Kata,szerencsére már elment...Kép Miért volt Pety büntiben,mikor ilyen drága, h lefektet? Mi volt a gáz a kenyérrel? Biztos a liszt Kép(drága Mamucikám mindig ezt mondta, vagy a gáz). Lehet, h ha Te is kiüríted a postaládát, elmegy a video?Ancsától nem jött vissza(mégKép).

Dia,az ágyunknak nincs félállása, Holiday Plus Rotalis 23990 helyett,11990 Anyák Lapjás kuponnal, semmi különös, skék,piros lábakkal,fehér hálós oldallal. Középen is van lába,nem csak az a négy,így talán a mi kis álló-mászóbajnokunknak is jobban megfelel ez az alátámasztás.Kép Felsőtengelicre utazunk Gy volt csoptársaival sz-v. Majd még jövök,de most Nonnival yahoozunk!

Kép
seriff
 
 


Szívesen mennék, legalább tréningeznék egyet, de az uram biztosan nem enged....Kép

Amúgy szerintem 21 ok.

Kinéztem ma az autósülésünket is. Faja. Kép Concord (most erre esküsznek) baboo. 2005. ülése lett.
Ehhez képest olcsóbb, mint a Römer.

Kata, olyan nagy már a fiad. Hihetetlen. Kép Kenyeret felejtsd. Kép
Vendég
 


Ok,mézest viszek,úgyis annyi méz van a hűtőben!Kép
Én asszem nem költöznék egy esetlegesen bömbölő harmadikkalKép!Micsoda koncert lenne!KépKépKépKép Ja, tesóm örül, h H ráhasonlítKép.

Eszti,Concord király, asszem igazából, h jó ez majdnem mind, mint az autók, a lényg,h óvatosan vezessetek, baby on board!Kép

NA megyek,eszek inkább.

Kép
seriff
 
 


Itt van néhány télapós kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Édes!!!Kép Milyen komolyan figyeli az eseményeketKép Jó lenne már látni nagyon titket is mostanság. Csak gyógyuljak meg teljesen!!

Télapó nálunk is nagy siker volt. Amint feltöltött a gép teszek fel én is képeket. Szuper jófej télapónk volt egyébkéntKép

Kép

Kép
tikata
 
 


KatusKép
Ki volt a télapó végülis? MA Sex & NY maraton van az HBO-n.

PussykámKép
Ez a Bali szuper édes!!! Milyen pici a sok nagy gyerek között!!! És már csajozik. Imádom!!!

EsztikémKép A miénk is Concord, az egyik. Azti is kunyiztuk.

SerfikémKép Én sosem fogok ki ilyen jó action-öketKép

Szóval nem jön senki. Akkor megyünk miKép.

Kép
diane
 
 


Dia,ez egész decemberben actionos.

Kép
seriff
 
 


Egyébként ez a kis szöszke kapta el balit egy táncra. nagyon nyomult a kiscsaj.Kép

Sex&NY-ból kettőt sikerült megnézni.KépEz már a vége felé jár?

Kata, jót nevettem azon, amit tegnap írtál Petyáról, és legalább elaludtál, ő meg megfőzte az ebédet?
Ki volt a jófej télapó? Peti mit produkált a csomagért?Kép

Éjszaka ultra gáz, Bali megint 1-től 3-ig üvöltött vagy csak forgolódott. Most meg még mindig nyomja...KépNem tudom mért csinálja.

Ma megyünk Esztihez!Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok, Bali nagyon édes az óriások között!KépKép

Kép
seriff
 
 


Serfi, kiscsajod egyre jobban Serfisedik. Kép

Húúú, már várom ma Bogiékat. Legalább 3-4 hete nem is láttam már őket.

Na, majd ma bepótoljuk. Kép

Végre látom a napot. És hideg sincs! Hurrrá! Kép

Szép napot nektek.
Vendég
 


Eszti,ha nem törölted le, mutasd már meg Babszynak a videot,lécciKép!!!

Ancsa, otthonra megérkezett?

Kata, múlik már a köhi?

Dia, Gepárdkák aludtak éjjel?

Annyira édesen néz Bali az első képen,h teljesen kész vagyok TőleKép!

Edó,remélem ott sem esik,és tudtok ma sétálni!

Kép
seriff
 
 


Na ezt már szeretem!!! Süt a nap és beteríti az egész lakástKép, ezért jó ez a pecó.
Ma talán megpróbálkozom egy sétával is velük, ha így marad.

PussykámKép Ez lesz! Elkapja majd valami kis szöszke és annyi!! Jaj neki ha az anyósnak majd nem jön beKépKép Lehet még ezután 10 gyereked is,de a Balit fogod legnehezebben elengedniKép
Van HBO-tok??? Ez az uccsó széria, de lesz még jópár rész.
Az én kisvirágszálaim:
Zsombi 9-kor annyit evett mint egy disznóKép. Láttam, hogy sok lesz, de csak nem vehetem ki a szájából (vagy igen???). Na mindegy, bukott is akkorát, hogy töröltem a parkettát. Aztán kezdődött a nyekegés, sírás. Ha felvettem még böfögött és nagyokat bukott, de mindig tovább sírt. Ez tartott 12-ig, mikoris tettem egy kísérletet és megint megetettem (bár még akkor is jött vissza egy pici, álmomban nem gondoltam hogy esetleg éhes lehet), láss csodát, a gyerek kiterülve elaludt. 6-kor muszáj volt keltenem, félálomban teleette magát és azóta is nyomja.

A Panci a sírást végigaludta 10-től és gyakorlatilag a történet többi része rá is igaz. Õ is alszik még. Tudnak ha akarnakKép

Na akkor mára írom, hogy have fun csajok ma!!! Csináljatok képet magatokról és a Baliról!!

SerfikémKép Szuper cuki a csajod még mindig!!!

Kép
diane
 
 


Sziasztok!

Azért, h végre látni a napot, javít az ember életkedvén kicsitKép

Dia, angyalkák ezek a gyerkőcök, azért meg igazán nem panaszkodhatsz, h ilyen jó étvágyuk vanKépKép (most megnéztem a 3700gmal született gyerekem 5090g volt kéthónaposanKép), úgyh Zsombi előtt le a kalappalKép És Pannus is nagyon ügyes, h szopizik, ezt tegnap elfelejtettem írni, és nagyon büszke lehetsz magadra!!!
A sex és ny maratonba belefutottunk véletlenül, csak az a baj már láttuk, és így nem az igazi. De remélem pár év múlva megint leadjákKép

Serfi, köhögés, köszi határozottan javul.
Édi a csajod, de én látom benne az apját isKép

Gyerekem a kiságyban, alvással próbálkozik, közben kiabálja, hogy anya, jössz?? De én még várok, hátha elfárad.

Íme a szuper kis télapónk:

Kép

Kép

Peti annyira cuki volt, mutogatta a játékait a télapónak. Amikor meg mondta nevét, h ugye te vagy Tivadari Peti, úgy megörült, h őt ismeri a télapóKép Kapott töle csomagot, meg egy versenyautót. A gyerek azóta mondja ezt is, h versenyautó. Hihetetlen ütemben kezdett a beszéde fejlődni.

Na basszus, elkezdett sírni. Ebből sem lesz alvás, jajj nekem!!

Kép

Kép
tikata
 
 


De cuki!!Látod, csak elkezd dumálni eza Petya gyerek is. Baliban nem vagyok biztos.Kép

Pussykám, Bali két hónapos 5,08-ával csak a dobogó harmadik helyére szorul, szóval mindenképp kis-malac-Zsombit illeti a pálma.KépKép

Kata, az a repcsi a háttérben NEM SEMMI!Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Valahogy még olyan hihetetlen, hogy már ekkora fiaitok vagytok, hogy így örülnek a télapónak. Kép Édesek.

Mondjuk Gepárdfiún látszik is a jóltápláltság!!! Kép Pannuska pedig olyan kis csajosan növekszik. Kép

Bogus, Bali is fog beszélni, úgy gondolom......Kép Kép Na majd ma délután megtanítjuk....Kép Kép

Itt kezd elborulni az idő, de azért még próbálkozik a napocska.

Tegnap este éreztem először, hogy már frankón akadályt képez a pocakom. Befeküdtem egy kád vízbe, és gondoltam, hogy na most minden egybe: szőrtelenítés, hajmosás, fürdés.....hát, alaposan elfáradtam a végére. És ez innen csak egyre bonyibb lesz. Kép Na jó, nem panaszkodom. Kép

Napok óta most van az első délután, hogy le tudok pihenni, olyan jóóóóóóóóóóóóóóó. Kép

Puszi nektek.
Vendég
 


Serfkó a lányod télleg egyre inkább anyucija!Kép Nagyon édes. Remélem mostmár látom azt a videót.

Ki hogy áll ezzel a skype dologgal?

Kép

Kép
babszy
 
 


Kitöröltem a boogie csajt, de Serfkó, küldd át még egyszer, és megmutatom. Jóvan, béna vagyok. Kép
Vendég
 


Nagyhasú, mingyá megyünk aztán jól lefárasztunk!!

Kép

Kép
babszy
 
 


Eszti,küldöm.

Kép
seriff
 
 


EsztikémKép Ciki, nem ciki, engem a végén már az uram szőrtelenítettKép. Hajmosás, szárítás? Én utána lefeküdtem 1 óráraKép
Hogy telik a napotok???

KatámKép Én nem látom. Ki a télapó?? Édi ez a Petyus!
CsajokKép Nem is gondoltam, hogy Zsombi így nyomja. Mondjuk szerintem ez a gyors gyarapodás lassulni fog hamarosan. Mindenesetre behozta a kezdeti lemaradásátKép Most már csak meg kellene tanulnia aludniKép
Na megyek is. Eddig hangja nem volt, csak aludt. Most kezd beindulni és meg sem áll éjfélig...

Ja, voltunk sétálni másfél órát. Rászántam magam. Jó volt. Felhívtam egy barátnőmet aki a közelben dolgozik és együtt sétáltunk. Sőt ő tolta a kocsit!!! Hurrá.

Pusza

Kép
diane
 
 


Sziasztok,

Kész az első mézes( 5tepsi,kb 100 db)Kép.

Kata,ha jöttök egy nappal előtte szóljatok,és begyúrok mégegyet,kisütjük azt is,hadd puhuljon jan.21-igKép!
Akartam Balinak holdat,de ez a formám nagyon gáz,mondjuk a fenyő is, úgyhogy be kell szereznem egy másikat!

Eszti,Babszy,Ti még egymással?

Ja, én nem szárítottam hajatKép....

Dia,sétailag ügyi vagy,mi is nyomtuk 1órányit,abból felet aludt a drága,persze a garázsban 3perc alatt felébredt,na de én már fáztam kint. Le se írom,h enyém csaj mekkora volt 2hósanKép!

Ancsa,Edó hol vagytok?

Edó,ne tűvel szúrd át a kisütött mézeskal-t,hanem hurkapálcával,vagy fogvájóval,én felfűztem őket nyársra (hurkap.)Kép!

Babszykám,holnap pontos adagokkal jelentkezem díszítésügyben-csak ahhoz Mamit fel kell hívnomKép!

Kép
seriff
 
 


Dia, a télapó a szomszédaink haverja voltKép Király volt a srácKép Szomszédasszonyommal majd bepisiltünk a röhögéstől az elején, persze tartanunk kellett magunkat a gyerekek miattKép
Ezek a korai séták még olyan jók és nyugisak! Nálunk 10 percen belül mindig alvás volt, ameddig csak ment a kocsi, vagy még utána is. Bezzeg most erőt kell gyűjteni a sétához, mert nem olyan egyszerű. Babakocsit szinte már csak cipekedésnek hordom, illetve a boltban szigorúan abban ül.

Holnap én is begyúrok egy adag mézest.Kép

Most meg megyek versenyautót csinálni gyurmából!! Óh, jajjKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Dia, Kata emlékeztek mikor Pety sünizett? Most Hanci is elkezdteKép, nagyon viccesKépKépKép!

Kép
seriff
 
 


Ez a mézes jól hangzik. Kép

Bogiék nemrég mentek el...Kép
Váry Bali hatalmasra nőtt, igazi kisfiú már. Egyik pillanatban levesz a lábamról, aztán már ott a huncutság a szemében....jót mókáztunk azért. Kép

Serfi, ha nem szárítanék hajat......jajjjjj. Most azért növesztem egy kicsit, hogy mire lesz bébi, olyan hosszú legyen, hogy álljon valahogy szárítás nélkül is. Kép Mikre nem gondol az ember, mi? Kép

Én meg egyedül vagyok, Peti kollégákkal focizik, meg utána valami sörözés is bejátszik.

Holnap pedig irány Belecska, disznóvágás, úgyhogy majd csak vasárnap este jelentkezem legközelebb.

Eszti
Vendég
 


Eszti, jó utat, vigyázzatok Magatokra és óvatosan a disznótorossal!Kép

Kép
seriff
 
 


Én is mennék már egy jó disznóvágásra!!
Dia, emlékszel Gyuláéknál, milyen jó volt , mikor kicsik voltunk még ott is aludtunk előtteKép Sajnos ott se lesz már többetKépKép

Én már alig emlékszem rá, hogy a PEti sünizett. Pont most mondtam a Józsinak, h fel kell venni videóra ahogy most beszél, mert isteni. Ahogy mondja a reszeltalmát, rizi-bizit és társaitKép
Hannát meg majd megnézrm sünizni.Kép

Bogi, a repcsi volt a szülinapi ajándék. Dupló, nagyon bejött, csak ajánlani tudomKép Jó volt Esztiéknél? Hülye kérdés?!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Olyan aranyos:

"Jó érzés tudni, hogy a barátom vagy. Ugye neked sok barátod van? - kérdezte Malacka.

- Igen, de csak egyetlenegy Malackám. - felete Micimackó"

Hozzám most igen közel áll ez a mese, nálunk minden nap ez megy, és olyan aranyos. Annyi kedves, vicces mondás van benne, és sok csak sokadik hallásra esik le, vagy vesszük észreKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Még nem is írtam,h mennyire aranyos Pety a Mikuval! És a mérőknalat is megtanulta a múltkorKép! Látod,beszél Õ és pont időben,minek rohanni vele,egész életében mondhatjaKép!

Babszy,nevelés nem nagyon megy nekem, tegnap már teljesen kész voltam este,mertfél 9-től volt minden cici,ringatás, simizéss,és nem akart aludni a drágám,csak beszélt.Na fél 11kor mondtuk,oké hadd beszélgessen,majd elalszik, 5 percig bírtam hallgatni,és már rohantam újra ringatni, stb.Mi lett volna ha sír?Kép

Kép
seriff
 
 


Hát ez az, én sem bírom. Most ilyen napkitörések voltak, lehet, hogy az kavart be. Mert pl. ma Bali negyed7-ig nyomta, cici, majd fél8ig aludt.Kép

Én is szeretem Micimackót.Kép

Hogy néz ki az a sünizés?

Esztiééknél nagyon jól éreztük magunkat, szép a pocija, és a lakás is nagyon klassz. Bali beleharapott a sípcsontjába, és a mellét is meg akarta nézni.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kata, jó volt erre idejönni reggel. Már a párbeszédre. Amúgy is totál szentimentális vagyok mostanában....Kép

Serfi, én jövő héten belevágok ebbe a mézes történetbe. Szerintetek rakhatok bele több mézet???

Ma reggel tök jó hangulatom van, ráadásul betettem egy AHA CD-t, hááááááááát, legalább voltam alsós, amikor ezek a számok mentek. Szóval ez most dobott még egyet a hangulaton. Kép

Nektek is hasonlókat. Kép
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: