Na háj!
Nekem nincs ilyen skype izém
Legyen? Hogy kell?
Na, hát köszi a dícséretet. Próbálom megörökíteni a 2 hónaposokat, de most épp külön helyiségekben szunyálnak. Volt a dévényes csaj és most bealudtak rendesen. Jöhetne éjfélkor is, hogy kifárassza őket. Egyig ment a cirkusz, mikoris hallottuk, hogy ez nem fog abbamaradni, a Bazsa bement és hátra rakta a gyereket, aki már addigra szerintem nem is tudta miért sír és 1 mp aladt elaludt (persze közbe volt simi, evett is egyszer, büfiztünk, meg minden ilyenek). Aludtak is 6-ig, mikoris megváltásként kelt a Panna, mert nem bírták már a cickóim (pedig előtte 1 órával fejnem is kellett). Viszont! Jó hír, hogy most már csak napi egyszer fejek - így hajnalban, mert akkor lesz a legtöbb, talán az alvástól - ugyanis a cicalány is mostmár csak cicizik
!!! Hurrá! Kis ügyes! Talán most a lemaradását is behozza valamelyest, bár az sem baj ha nem. Fejlődik ő is szépen. Õ most 4500, Zsombi 5300. Kicsi fiam túlduplázott így 2 hónapra. (Persze nem is 3700-tel született...)
Kis Pintér. Viszont a Panuus három napja megtalálta a hüvelykujját, aminek kevésbé örülök. De édi mikor szopizza.
Serfikém
Megkaptam a kis táncoslábút
(Pussykám, dobd ki a netet!!! de legalábbis ürítsél, a lány több mint 5 mega) Kár hogy zenei aláfestés nincs hozzá. Hát szuper a csaj!!! Nekem most a Nonnira hasonlít
. Ja,a fotókra rájöttem mikor már elküldtem. Legközelebb nem bénázok
. Az Alíz, az az Alíz aki te is ismersz. Most jár fotózni. Elvileg van már új oltás, fel is írta a doki. Anyós ilyen jófej
, turizik a gyereknek?? És jókat legalább??
Pussykám, jó a vasárnap du. Majd hívéak és egyeztetünk. Most már tudom ki a Szili, legalább is a könyv nekünk is megvan. Olvasni ugyan nem olvastam, de nagyjából ismerem, mert az uram jókat röhögött mindig és a jó részeket mindig fel kellett, hogy olvassa
De a cikkei nem rémlenek, meg is nézem. Ja, a naptár csak a hozzátápi miatt érdekelt volna, de ha majd ott tartunk ti segítetek, jó??
Esztikém
Remélem a napod azóta jobban alakul. Tényleg, tesódék mit szólnak az uncsitesóhoz? Velük összejártok?
A januári hétvégék: 7,8 - 14,15 - 21,22 - 28,29.
Válasszunk!
Csajok! Jó az utazóágy? Milyet vegyek? Azt meddig lehet használni?? Légzésfigyelő mehet alá?
Gondolom Katus a kompetens ez ügyben leginkább
Na pussz