Sziasztok!
Én is köszönöm mindenkinek a Mikulás-napi jókívánságokat, képeslapokat!
Vivien ma reggelre nagyon örült, amikor meglátta, hogy ajándékok vannak a csizmáiban!
Nagyon boldogan ment oviba. Ott is kapott egy kis csomagot és készített az óvónénivel Apának névnapi ajándékot. És annyira várta a ma esti Mikulás-ünnepséget, de nem mehetünk el rá
Ma délutánra bárányhimlős lett Vivi... Szegénykémért majd' megszakad a szívem! Viszket neki és haragszik rám, hogy folyton rászólok, hogy ne vakarja. Hőemelkedése is van, nyűgös is emiatt, most elaludt. Tudom, hogy túl kell esni ezen a betegségen, de most olyan rossz
Szeretném, ha nem kéne szenvednie. Holnap reggel beszélek az orvossal, hogy kijön-e, megnézi-e, és megkérem, hogy írjon fel mentholos hintőport, az állítólag segít, hogy ne viszkessen annyira. Egyik-másikat már elég csúnyán kivakarta, pedig úúúúgy levágtam a körmeit
Kíváncsi vagyok, hogy Bálintnál mikor jelennek meg az első pöttyök.
Renóca: Köszi a színezőket, minden ilyenre "ugrok"
Hát, most lesz időnk barkácsolni, kézműveskedni, hogy nem mehet hetekig oviba...
Rkata: Én is a zsírkrétát akartam javasolni, ahogy Süni_renóca tette
Még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni az ujjfestéket is. Vivien nem szerette, őt zavarta, hogy maszatos lesz a keze, Bálintnál még nem próbáltam.
Rayo: Tündéri ez a lány!!! És milyen ügyes kis forgó-manó!
Kizsó: De jó, hogy van internetetek!!!! Kingus gyógyulgat? Mit mond az orvos? Kell még gyógyszert szednie?
Napsugaracska: De jó nektek, hogy talákozhattok Lilivel
Nagyon édesek azon a fotón, ahogy fogják egymás kezét! Na persze a Norisz-Mikulás is nagyon klassz!
Sok öröm és vidámság van a puttonyában, igaz? ;)
Bálintot beraktam a kiságyba, hogy szundizzon egy kicsit. Előbb szaglászok a levegőben, hogy mi ez az erős illat?... Hát odanézek, mit látok? Bálint ül a kiságyban, ölében a törlőkendős doboz, körülötte szanaszét RENGETEG törlőkendő, kihúzkodva