Új privát üzeneted érkezett!

Delfinke!
Sajnálom!
remélem azért nem voltam tolakodó.
A család pedig, ahogy mondani szokták, nem mi választjuk. Néha sajnos.Kép
Kitartást és sok-sok örömöt gyerkőcben, hiszen a gyerek mindig gyerek, és lesztek még sokkal jobban is!
Mind a mellett, azért ha úgy érzed, jól esne, szerintem írj nyugodtan a problémákról is, hiszen szerintem nem fárasztanál vele senkit. Engem legalábis biztosan nem!Kép Azt hiszem itt mindenki tudja, nem fenékig tejfel... Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

<font color="0000ff">Eszter
Gyönyörű a pocid! Szerencsés vagy, hogy látszik Hagymácskád! Nekem szinte semmi nem látszott, csak a 20. hét után! És a kisfiad is nagyon szép gyerkőc! Valami olyasmi érzés volt az enyém is, de péntekre szerintem Bencus fordult egy kicsit, és azóta nem nyom!

Ildi
Szerintem, ha kell, nyugodtan fárassz csak minket a problémáddal! Valaki biztos, hogy meghallgat (elolvas), és már az sokat számít! Én is sokszor nyávogok, és olyan jó, ha az embernek bíztató szavakat írnak! Kép</font>

Ma itt voltak Hevesről anyósék! Nagyon izgultam, mert most jöttek először, nem igazán monzdulnak ki. De jól sikerült, nemrég mentek haza. Hozták Zoli kisfiát is, Balázst. Most együtt mentek vissza, mert láthatásos hétvége van. Inkább egyedül maradtam a hétvégének a m,ásik felére, minthogy anyukám jöjjön, akitől sem pihenni, sem aludni nem tudok az éjjel. Tanulva a 2 hetenkénti esetekből! És Bence sem akar még kijönni, nincs semmi jele! Ha meg mégis, Zoli másfél óra alatt itthon van az autópályán! Kép

Noémi
37+3

Kép
Kép
hannablanka

Eszter!
Nem voltál tolakodó;tényleg jó néha kiírni a problémát! Kép
Aranyosak vagytok,köszi a bíztatást!
Eleinte nagyon nehéz volt;de szerencsére a 2005/tavaszi babáknál jó kis csapatot összehoztunk.Rendszeresen vannak baba-mama találkák,és baba nélküli traccspartira is összejövünk! Kép
Úgyhogy a kezdeti ˝de utálom magam,és de rossz anya vagyok˝érzés már a múlté!
Kép

Noémi!
Nemsoká jön a baba,ahogy látom!Ez tök izgi,én ilyenkor már tűkön ültem!
De mindenért kárpótolt ez a kis törpe:
Kép

delfinke

Sziasztok!

Meg tudnátok Nekem mondani hogy a Péterfyben vannak-e szülés felkészítők, és ha vannak akkor milyen témával kapcsolatos!
Az is elég ha meg mondjátok hol tudok ennek utána nézni, a honlapjuk sajnos jó ideje nem működik!
Köszi!
arivirág

Arivirág!

Azt hiszem Angi írt már itt arról, hogy milyen előadások lesznek még!

Jövök hamarosan, de folyton foglalt a gép péntektől... Kedden áramszünet lesz, szerdától meg jön Nagyim meg Anyum pár napra... Kép

De jól vagyunk!!!! Kép

Puszika!!!!!!
jatka

<font color="ff0000">Sziasztok Csajszik!
Még együtt vagyunk, s december 2-ig így is szeretnék maradni! Megbeszéltem Bencével, szóval...Kép
Így vagyunk most!Kép

Delfinke
Gyönyörű baba! Erről jut eszembe: a Péterfyben csinálnak fényképet az újszülöttekről?

Airvirág
Most 21-én volt tanfolyam, akkor a szülőszobát nézték meg, ha jól tudom. Amikor mentem uh-ra, akkor mondták ott. Ha felmész a kórházban a 4. emeletre, az ultrahangnál ki van írva, hogy mikor vannak ezek, és mi lesz a téma. Úgyis mész vizsgálatra, úgyhogy csak egy pici kerülő. Az az igazság, én nem mentem egyre sem. Kép

Jatka
Örülök, hogy jól vagytok! A kis királynőről mikor kapunk újabb fotót? Már hiányolom!

Holnap megyek megint NST-re, meg dokibácsihoz! Szerintem minden rendben! Kép

Pusz: Noémi 37+4!!!</font>

Kép
Kép
hannablanka

Noémi!
Köszi! Kép
Nem tudom csinálnak-e; nem emlékszem,hogy Marcipánról csináltalak!?
Kép
Én meg annyira meglepődtem, hogy elfolyt a magzatvíz; hogy elfelejtettem bevinni a fényképezőt, csak kamerát vittünk!
Kép
Ildi

delfinke

<font color="ff0000">Delfinke
De legalább a kupakját levettétek? Kép
Én már beraktam a cuccosba a fényképezőt!

Lányok
Úgy gondoltam, nem viszek be mindent egyszerre a kórházba, mert akkor bőrönddel kellene mennem! Majd Zoli hozza utánam a többit. Raktam be:
3 hálóinget (egyben szülök, meg még 2-t)
3 bugyit
4 cuki neccbugyit
1 köntöst
2 törölközőt (kicsi, nagy)
10 Tennát
1 csomag éjszakai betétet
tisztálkodószereket
papucsot
papírülőkét
klotyópapírt
intim törlőkendőt
Garmastant
melltartót 1
melltartóbetétet
pelust
textilpelust
popsitörlőt

Így leírva hosszú, de a felét így is kivettem!
És felírtam az összes telefonszámot Zolinak, aki egy kicsit hülyének nézett, mert totál be voltam zsongva!

Noémi
37+5</font>

Kép
Kép
hannablanka

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt, és csak a finishben találtam rátok, mi most tartunk 38+2-nél.

Nem tudjuk, hogy kislányunk lesz-e vagy kisfiunk, mert soha nem akarta megmutatni, de így azt mondták, hogy a lány a valószínűbb, mert kuki egyértelműen nem látszik...

A dokim Hajnáczky Károly (tud valaki valamit róla?), és a múlt csütörtöki ctg után azt mondta, hogy valszeg a baba nem fogja a kiírt dátumot megvárni :-)

Hannablanka Noémi!

Ha megengeded, hogy belekotyogjak, érdemes még betenni evőeszközöket, bögrét + valamit leteríteni a kis asztalkát (szalvéta, konyharuha).

Most nem jut eszembe egy kérdés sem, pedig visszaolvastalak benneteket néhány hónapra visszamenőleg, és felmerült jópár, csak szita az agyam...

Az viszont érdekelne, hogy a ctg-n kinél mennyi volt a maximális érték, amit a méhösszehúzódásokkor mutatott? Már ha erre emlékszik valaki, mert amikor meglátta a doki a papírt, akkor ez alapján mondta, hogy hamarabb fog jönni a baba. Nálam kb. 20-25 percig nézték, és ezidő alatt volt 3-4 db 90 fölötti értékem.

És persze nagyon gratulálok a már babázóknak, és kitartást kívánok a még várakozóknak!

Üdv, Zsike
zsike80

Noémi!
A kupakot levettük! Kép
Bár ha a férjemen múlt volna, rajta marad!Engem készítettek elő a műtétre; őt a másik szobában ápolták;mert amikor meglátta hogy tűt szúrnak a gerincembe rosszul lett!
Az én kis hősöm!
Kép

delfinke

Sziasztok!

Zsike!
SZIA ITT! Kép Annak idején magam is 10 nappal a szülés előtt keveredtem ide! Csak ezt akkor még nem tudtam! Kép
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de sajnos-nam sajnos senki sem fogja neked megmondani mikor fogsz szülni, mert azt csak a baba és a lepény dönthetik el. Beleszólásunk nincs! Kép Már ilyen fiatalon sem! Kép

Delfinke!
Tündérke fiad van! Nagyon szép kis nyugodt babapofija van! Gratulálok!
Apa! Kép
No én épp ezért nem is akartam, hogy bent legyen a mi Apukánk! Kép ott toporgott végig az ajtó előtt, mert azért ez első felsírás és pillanatok neki is járnak! Kép

Hannablanka!
szerintem jó a lista! Bár evőszköz tényleg nem árt, mert nem indiait főznek a menzán az fix.
Szép pocak!Kép
Hát, hogy mennyire szerencse, vagy második pocak a méretem, azt nem tudom, de tény, hogy most nem járunk úszni, így biztosan nem olyan erős a hasfal, ráadásul nem is olyan régen az is el volt nyúlva mint a gatyamadzag! Kép Azért mentségemre legyen mondva, esti kép, tehát ott van még az egész nap is Hagymácska felett! Kép
Örülök, hogy Bencus már nem búbol belülről, bár ilyenkor már nekik sincs hely hova ugrálni!

Ma voltunk végre jógán, elcsábítottuk a Nagyit is. A kifogás is megvolt, mert a közlekedés azért már macera, bár ha mindig ugyanott lenne az a nyomorult babakocsis hévkocsi, akkor nem lenne gáz, de amikor a hosszú szerelvény túlvégére teszik, nem igen tudok leszaladni odáig, az utasok előzékenységére és segítségére meg már elég rég nem számolok. No de legalább megmozgatjuk Nagyit is!Kép
Bár most az óra végén a gátizomgyakorlatoknál átfutott a fejemen, hogy azért elég bizar a helyzet!Kép

Szioasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

<font color="ff0000">Sziasztok Lányok!

Most voltam NST-n, meg dokinál is. Fájás nincs, méhösszehúzódás minimális, normális, Bence szívhangja 140 körüli.
A dokim szerint maradt minden érték a múlt heti, azaz C:2111, de a méhszáj még mindig nagyon vaskos. Úgyhogy szerinte Bencus még 1 hetet marad, az tuti. Decemberi baba lesz! Kép Pedig mennyire úgy tűnt, hogy sokkal előbb kijön, tudjátok, már a 30.héten gáz volt.

Delfinke
Én is ettől félek az uramnál!

Zsike
Üdv köztünk! Köszi az evőeszközöket, igazából beraktam, csak ide nem írtam fel!
Nekem azt mondta a dokim, hogy a baba szívhangja is csak 120 körüli lesz, ha közel van a szülés! A 90-es érték tényleg azt mutatja, mutathatja. Erre pont tegnap volt egy kismama, szombaton 1 db 90-es értéke volt, tegnap pedig megszületett a kislánya! De azért ne izgulj! Még lehet,hogy beelőzlek! Kép
Azért berakom a mai NST felvételt, de kicsit homályos, mert telcsivel fényképeztem!

Noémi
37+5</font>Kép

Kép
Kép
hannablanka

Eszter!
Köszi neked is a dícséretet! Kép

A férjem rosszullétéhez hozzátartozik; hogy utána nagyon hősiesen viselkedett!Végig bent volt a szülésnél(császár), és nagyon jól viselte!
Kép

Ildi

delfinke

Jó ideje "csak" olvaslak Titeket, olyan szuper, hogy ennyire pörög ez a fórum.
Olyan jó izgulni a várandósság vége felé járó mamákért-babákért! Kép Na, és már éhezem az újabb szüléstörténetekre is!

Nálunk az idő meghozta a várva várt sikert hozzátáplálás ügyben. Bianka miután már nagyon szívesen fogadta a leveleket, elkezdtünk ebédre egy kis pépet is enni. Sütőtökkel és almával próbálkoztunk, mindezt anyatejjel turmixolva, 50-60 grammot simán benyom, nagyon ízlik neki.
Pénteken betöltöttük a 6. hónapot! Íme a fél éves nagylány!
Kép

Üdvözlet az "újaknak", a többieknek meg jó pocakosodást illetve babázást!
szinti

<font color="ff0000">Szinti
Gratulálok a 6 hónapos nagylányhoz! Gyönyörű a csajszi!
Tejed még van normálisan, szopizik még Bianka?</font>

Kép
Kép
hannablanka

Jatka!

Gyermekorvos és védőnő ügyben! Akkor ezek szerint nekem tuti jó a gyermekorvosom és a védőnőm is. Nálunk rögtön kinnt voltak mindent szépen elmagyaráztak felírtak. Sőt mi pénteken mentünk haza és hétfőn hívtuk fel a dokinénit, mire majdnem "leszúrt", hogy miért csak most, hívhattuk volna nyugodtan hétvégén is.

Szia Zsike üdvözlet a csapatban!

Hannablanka!
Szerintem nem csinálnak fényképet hacsak a te gépeddel nem. Nálunk külön figyelmeztették a páromat, hogy hozza a gépet mert elszállnak a percek.

Delfinke!
Nálunk direkt kiküldték a párom amíg hátba szúrtak bár ő bőszen rohant vissza amikor meghallotta, hogy fájdalmasan nyögök.Kép

Szerintem innivalót is vigyetek be ha szüléskor nem is lehet(nem tudom) utánna olyan szomjasak lesztek mit a tapló. 1 üveggel legalább. Többet majd ráér apa hozni később.

Köszönjük a szülinapi gratulációkat.

Szinti gyönyörű ez a kicsi lány.
Mindjárt szülők. Most már nagyon izgulunk kinek mikor jön el az ideje. Aztán jöhetnek a születéstörténetek. Kép
Sziasztok: Ildi

Kép
vildi

Sziasztok!

Bocsi, hogy idetolakodok hozzátok, de lenne egy kérdésem. Édasanyámat februárban fogják operálni a Péterfyben hólyagsérvvel. Az orvosa Dr. Szőcs.
Tudtok valamit a dokiról, vagy esetleg volt már nektek is ilyen sérves problémátok? A kórházról tudnátok mesélni pár dolgot? Például milyenek a nővérek? Előre is köszi a segítséget.

Barbara

Kép
barbara_75

Vildi!
Nálunk úgy volt, hogy apa hazament; és este elfolyt a magzatvíz! Kép
Pont akkor rontott be amikor ˝hátba döftek˝a tűvel!Kép
Szerinte kész hororr volt!

Én most egy kicsit el vagyok keseredve!Jövő héten visszük Marcit EEG-re,epilepszia gyanúval!
Kép
Annyira féltem őt!

Ildi

delfinke

helló!

Delfinke!
nagyon drukkolok, hogy ne találjanak semmi komolyat és ha lehet komolytalant se! Minden rendben lesz!
Maga a vizsgálat az a hagyományos, ne fájdalmas tappancsos vagy mi, nem?

Barbara!
Én sajnos nem tudok neked segíteni, és a kórházból is csak a szülészetet ismerem, szerencsénkre. Azért remélem, megtudsz valami okosat!
legjobbakat Mamádnak!

Vildi!
csatlakozom hozzád, mi is mázlisak vagyunk mind védőnéni, mind dokinéni terén. Csak a felnőtt háziorvosKép.... bár inkább maradok annál a verziónál, hogy inkább sebajom és nem kell vele találkoznom! Kép

Szinti!
Gratula a fél éves lánykának!Kép

Hannablanka!
Azért drukkolok, hogy túlhordás ne legyen belőle! Kép Bár ha manód jól érzi magát... Kép
Jól vagytok? vagy már rá is cáfoltatok talán az orvosra? Kép

Mi kedden megyünk genetikai uh-ra, és remélem első Mikulásra jó híreket kapunk majd Hagymácskától, és talán még azt is elárulja, mi lapul a fügefalevél alatt!Kép Õ a mi kis Mikulás-csomagunk!Kép
Azért a stressz elkezdődött, bár még csak tudat alatt. Már három napja nem tudok tisztességesen átaludni egy éjszakát. hajnal 3-4körül keződik a plafonnézés. Kicsit uncsi, majd festek rá fluoreszkáló csillagokat! Kép
Egyébként is feltűnt, hogy sokkal többet álmodom terhesen, mint egyébként. És sokszor nem valami jókat! Kép
De már csak 22hét van hátra! lassan itt a fele! Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Ironram: Köszi a bíztatást, remélem minden rendben lesz majd. Azt már megtudtam, hogy ez kb. 20-30 perces műtét. Nem tudom, mennyi pénzt kellene adni a dokinak, majd elválik.
Minden jót nektek, azért olykor bekukkantok, hogy vagytok. Ha valaki tud vmi infót, szívesen veszem.

Barbara

Kép
barbara_75

Delfinke!

Nyugi biztos nem lesz semmi baj! Miért gondolják az epilepsziát volt rohama vagy valami olyasmi?

Ironram és mindenki akit illet!
Szabad orvosválasztás van. Tessék addig keresni amíg jót nem találni (esetleg kevésbé rosszat?). Kép

Jatka!
Én pl. biztos másik gyermekorvost választanék ezek után.

Ironram! Mostanában olvastam valahol, ezt a többet álmodást. Aztat mondják a szagemberek, hogy nem álmodsz többet csak mivel többször ébredsz éjszaka többre emlékszel.

Kiváncsian várjuk mit mutat majd Hagymácska. (vagy mit nem Kép )

Pusz
Ildi

Kép
vildi

Vildi!

Szagemberek! tetszik! Kép
Minden esetre, ha egyébként is ennyi marhaságot álmodok, akkor még jó, hogy nem emlékszem rájuk!

Hát mi is nagyon kiváncsiak vagyunk, mi van a Miki-csomagomban! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

<font color="ff6000">Sziasztok!
Megjöttünk apa 3 napos szabadságáról. Olyan jó volt, igazából semmit nem csináltunk, csak voltunk.
Még egyben vagyunk, egyenlőre semmi jele nincs, hogy jönni akarna. Amióta szabad az út, babócánk megijedt, és nem akar!
Pedig hogy reszkettem a 30. héten, hogy még 3 hetet bírjon, aztán meg még 3-at. Azóta meg 2 hete szabad, és most már nem jön.
Lányok!
Az jóslónak számít, ha nem igazán mensi-szerű görcseim vannak, hanem folyamatosan fáj egy kicsit alul a hasam, meg keményedik, aztán egyszer csak belehasít, de csak 5-15 másodpercre, majd csak csendesen fájdogál tovább? Hű, de szép körmondatot sikerült írnom!

Azt nem tudja valaki, hogy mennyi túlhordást enged a Péterfy?

Delfinke
Szorítok ám Nektek nagyon! Tényleg, miért van szükség erre a vizsgálatra?

Noémi
38+3</font>

Kép
Kép
hannablanka

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt...

Tanácsot szeretnék kérni. Szeretném megkérdezni, hogy szült-e már valaki Dr. Kovács Zoltánnál? Tudtok-e róla valamit? Még nem vagyok terhes (idáig nem jött össze a dolog), de hosszabb távra keresek orvost.

üdv
kaed
kaed

<font color="ff0000">Kaed
Én nála fogok szülni, kb. két hetem van hátra! Nagyon kedves, aranyos, és tényleg törődik az emberrel. Nem anyagias, és mindenről lehet vele beszélni! Nem tudom, igazából mire vagy kíváncsi, inkább kérdezz, jó?

Noémi
38+3</font>

Kép
Kép
hannablanka

<font color="ff0000">Most egy kicsit panaszkodni-lelkizni fogok, jó? Ha valakit nem érdekel, ne olvassa el!

A kórházi látogatásokról van szó:az én rokonaim vidékiek, Zolié úgyszintén. Bár a szülőket úgysem tudom megállítani, hogy jöjjenek (bár őket nem is akarom, a vidéki rokonok meg úgysem jönnek), de most hirtelen előkerült egy csomó "BARÁT". Elég érdekes, mert eddig le sem sz..tak egész terhességem alatt. Most meg naponta kapom a telefonokat a hülye kérdésekkel: Egyben vagytok?, stb. És hogy írjak, ha megyek szülni (?!pont nekik???), és ha megvan Bence! Hát azért mégis mit gondolnak??? Meg hogy ők majd jönnek látogatni a kórházba!
Szerencsétlen barátnőmet (egy suliban tanítunk/tottunk) pedig a kolléganők borítják ki, hogy mi van Noémivel, és hogy hogy van, meg üzenik, hogy írjak nekik, ha megszültem a picit. Õ meg a múltkor már teljesen jogosan kifakadt, és leordította az agyukat, hogyha annyira érdeklem őket, nyugodtan fel lehet hívni!!! És teljesen igaza volt. Most hirtelen milyen fontos lettem mindenkinek! Érdekes!
És mindenki osztja az észt! Ha pedig mindent betartanék, amit mondanak, akkor üvegbúrában élne Bence. Ma is felhívott valaki, aki osztotta az észt, én végighallgattam, aztán megköszöntem az észosztást. Arra próbált rábeszélni, hogy a kürházban ne legyen velem a kicsi... Kép Persze, már kilenc hónapja velem van, és pont amikor láthatnám, akkor ne?
Szóval egy kicsit kiborultam ezeken az agyasságokon!
Bocsi a kifakadásért!</font>
Megyek aludni!Kép

Kép
Kép
hannablanka

Hannablanka!

Valójában egyszer voltam már nála vizsgálaton kb. 1,5 éve, akkor szimpatikus volt nekem is, ezért gondoltam, hogy most ismételten (és hosszabb távra) őt keresném meg. Viszont elég fiatal, ezért is érdekel, hogy kinek milyen véleménye van róla.
Szeretném felkeresni, mivel egy ideje már próbálkozunk a párommal, de eddig eredménytelenül.
Szakrendelésére jársz?

üdv
kaed
kaed

Az az igazság, hogy amikor megtudtam, kisbabám lesz, én először Dr. Kugliczhoz akartam menni, azt hittem, hétfő délután rendel. De kiderült, hogy Dr. Kovács rendel, így kerültem hozzá. Aztán már az első vizsgálat alatt (amikor megállapította, hogy valóban baba lesz) nagyon kedves, aranyos volt, és nem egy állat (már bocs, de addig elég rossz tapasztalataim voltak). Aztán a terhesrendelésére meg már direkt úgy mentem, hogy őt szeretném orvosomnak. Megadta a telefonszámát is, ahol bármikor, bárhol elérhetem. Eddig még nem volt rá szükség, de éppen a múlt héten egyeztettük a számokat. Én nemcsak orvosilag, hanem emberileg is nagyon meg vagyok vele elégedve. Tényleg fiatal, de az az igazság, nekem így még szimpatikusabb is, mert eddig csak idősebb nőgyógyászokat ismertem, akik igencsak borsosak, és nem mindig figyelmesek. Érted, ugye?
Az viszont igaz, hogy a Péterfyben a többi orvost nem ismerem, biztos, ők is nagyon remekek, és ha hozzájuk szeretnél járni, az ő "pácienseik" is csak jókat tudnának mondani! Szerintem elég jó csapat a kórházé, eddig bárkihez kellett is mennem, mert nem értem el a dokimat, mindenki készségesen segített!
Veszteni nem vesztessz semmit, bárkit is választasz!
Azért gyere, és ha van kedved, számolj be, mi történt veled, jó? És kérdezz, ha még szeretnél valamit tudni!

Szia</font>

Kép
Kép
hannablanka

Hannablanka!

Köszi a válaszod!
Mindenképp beszámolok.
Majd írjál légyszi Te is a szülésről.

üdv
kaed
kaed

Sziasztok!

Hannablanka!
Látom pihiztetek! Nagyon jól tettétek, mert már nem sokáig vagytok "édes Kettes"! Kép
Ami utána jön, az is egy csodálatos időszak, de hogy újra így lehessetek együtt, az még jó pár év! Kép
Én nem tudok jóslófájásokról beszámolni, mert nem voltak, de azt fogod tudni, hogy mikor van indulás. Félreérthetetlen! Biztosan teljesen más lesz, mint amit eddig bármelyikünk is érzett, mert ez a te saját szülésed, így csak te fogod tudni, mikor van itt az idő.
ismerősök!
Megértelek. A végén én még szegény nagyinkat is megharaptam, hogy meg ne merje kérdezni, hogy egyben vagyunk-e, mert sikítok! Aztán másnap este elkezdődött!
Szóval ha esetleg harapósabb vagy, az is lehet "jel", de jobb, ha majd a biztosra mész! A helyzetedben legidegesítőbb, ám mégis legigazabb mondat, baba bennt még nem maradt! Kép
Úgy tudom két hét a "megszokott" túlhordásnál, de egyrészt orvosfüggő, de inkább szülő nő függő.
De ne kelljen megtudnod!

Kaed!
Szia!
orvosodat nem ismerem, de jókat hallottam róla. A keresőben niztosan találsz róla sokmindent!
Drukk a mielőbbi pocaklakóért! Kép

Apa tegnap este érezte lurkó mocorgását!Kép
Olyan érdekes, mert minden előbb történik kb két héttel Olivérhez képest, de nem bánom! Ezek a mi kis apró családi csodáink! Kép

Sziasztok!

Eszter 18+4 Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!
teljesen új vagyok. Illetve a Péterfyben születtem, úgyhogy ott is jártam már, meg a terhességem sem ma kezdődött, hanem 22 hete. Szeretném megkérdezni, hogy mennyire általános az EDA? Merthogy dr. Kia természetesnek vette, hogy majd EDA-ban. Annál sokkal kedvesebb volt velem eddigi életemben, hogysem könnyű szívvel hagynám ott, ha nem tud ettől a rögeszmétől szabadulni.
A másik kérdésem a szülőszöbák, vajúdószoba körbe tartozik. Egy másik kórházról azt hallottam, hogy ha többen vajúdnak, akkor a férjeket nem engedik be. Meg tudtok nyugtatni?
Köszi, eszter
tre

Sziasztok!
Nagyon régen írtam ide. Lenne egy egy kérdésem. Hány napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell vinni a kórházba? Nekem csak az eredeti van meg, de az hét éves. Azt elfogadják? Nem akarom, hogy ezen problémázzanak. Plusz én nem vettem fel a férjem nevét, és ez a legtöbb helyen gond. Előre is köszi
Rosee
33+1

KépKép
rosee

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot szerdára!
A vizsgálatra azért kell mennünk, mert észrevettük hogy Marci egyre sűrűbben remeg!Tehát tök feszes a keze-lába és elkezd remegni.Nagyon ijesztő.Kép
De semmi ájulás, eszméletvesztés vagy ilyesmi.
A neurológus azért küldött eeg-re,hogy megállípátsák hogy epilepszia; vagy esetleg az alapbetegségével függ össze a remegés!

Rosee!
Nekem az önkormányzatnál azt mondták, hogy 3hónapnál nem régebbi kell.

Ildi

delfinke

Sziasztok

Tre:
Összesen négy szülőszoba van, és az egyben a vajúdó is, ahol a párad bent lehet veled. Csak az egyikben van bordásfal, meg hasonló vajúdás segítő eszköz. Nagyon EDA párti mindenki, és igyekeznek rábeszélni. Velem nem volt nehéz dolguk, én is úgy gondoltam, hogy minek szenvedni, ha nem muszáj. Azért így is kaptam ízelítőt, és elég is volt.
Természetesen csak a te beleegyezéseddel adhatják be.
Kia dokival kétszer találkoztam, egy magzatvíz vizsgálaton, és amikor bementem szülni Õ volt az ügyeletes. Nagyon szimpi volt, és minden vizsgálatnál nagyon vigyázott, hogy ne fájjon semmi.
Szerintem nem szereti látni, ha valaki szenved.
galoc

Rosee!

Én sem vettem fel a férjem nevét. Nálatok házasságkötéskor ráírták a kivonatra kinek a nevére anyakönyveztetitek a gyereket? Nálunk elfeljtették megkérdezni. Utánna a páromnak kellet rohangálni össze vissza, hogy elintézze. Azt mondták mindkettőnknek be kell menni ott aláírni a nyilatkozatot. Olyan dühös voltam hogy majd szétment a fejem. Majd 2 napos császárral rohangálok az önkoriba kijavítani amit ők sz..tak el. Aztán a férjem kérte a VIII. ker központi nyilvántartóban a főnököt, aki nagyon rendes volt és elintézte a dolgot. Én 30 napnál nem régebbit tudok de nem biztos hogy jól tudom.

Dadó!

Átlőnéd mégegyszer a dokinéni nevét? Sehol sem találom lehet véletlen letöröltem? Kép

Ildi

Kép
vildi

<font color="119911"> Rosee,
300 napnál nem régebbi kell! Ki is van írva a kórházban, ott, ahol az uh van.</font>
angi79

Sziasztok!
A poén az, hogy a kórházat felhívtam, ott azt mondta valaki, hogy elég az eredeti. Nem akarom, hogy ott derüljön ki, hogy valami nincs rendben. És nekem ezért a papírért Veszprémbe kell mennem.

Angi, Vildi!
Ez a bajom, hogy ezt a két fajtát (30 ill.300 nap) hallottam én is.

Vildi!
Nekünk be van írva, hogy a férj vezetéknevét kapja a születendő gyermek.
Rosee

KépKép
rosee

Amikor a 34. héten benn fogtak a kórházban, egyszerre kerültem szobára egy akkor szült kismamával, és az ő anyakönyvezésüket intéző nőci hívta fel a figyelmem, hogy ha majd nálam lesz itt az idő, legyen házassági anyakönyvi kivonatom, mégpedig 300 napnál nem régebbi.
szinti

Sziasztok!

Hónapok óta olvaslak benneteket, nagyon sok jó információt kaptam Tőletek amit utólag is köszönök!

Hogy miért csak most írok....?

Röviden:október 28-án született meg Nóri lányunk, előtte 19-én kötötték be az ADSl-t, addig feltöltős lehetőség volt, ami után mindig rohangáltunk. Topikra nyáron akadtam, ugyanis 26. héten váltottam orvost és kórházat is, azóta olvasgatlak benneteket. Másik kórház topikján nem voltak igazán segítőkészek azért nem is írogattam eddig.

Igazából az EDA kérdés késztetett írásra.

Kedves Tre!

Mikor Én előszőr mentem NST-re és a szülésznővel találkozni, akkor már egyértelmű volt, hogy az EDA nálluk központi kérdés. Szülésznő ahogy fogalmazott "a profiljuk" Sokat mesélt róla, de nekem már előtte is ellenérzéseim voltak, úgyhogy bólogattam nagyokat, de azt gondoltam, hogy szó se lehet róla.
Röviden: 6 perces fájásaim voltak, teljesen jól voltam, egyszer csak ott álltak, hogy akkor most kapom, szóhoz se jutottam. Nem fájt a beavatkozás, a tágulást meggyorsította, nem szenvedtem, de éreztem mindent.Szülés egy fantasztikus élmény, köszönhető az orvosomnak és a szülésznőnek. Kia dr nagyon kedves volt, igaz nem ő az orvosom. szerintem gondold meg, de ha nem engeded biztos nem adják be. Ez persze az Én tapasztalatom, mindenki más.

300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat kell ez biztos.

Többet nem tudok most írni, sír Nóri.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

Kriszta
ronika

szinti

Sziasztok Lányok!

Boldog Mikulást mindenkinek!

<font color="ff0000">A tegnapi napom kész rémálom lett a végére. Elmentem NST-re fél 1-re, de az előző doki berendelt még 2 csajt ugyanarra az időpontra. Úgyhogy várhattam még 50 percet. Közben megjött az én dokim is, azt mondta, minden ugyanolyan, mint a múlt héten volt: a méhszáj pereme elég vaskos. Aztán következett az NST. Ott a pici babócám végig 120-130 közötti szívverést produkált (inkább közelebb a 120-hoz). Erre a doki közölte, hogy vagy szülünk, vagy alszik a baba, bár szerinte alszik. (Persze én bepánikoltam egyből!) Menjek el enni, és aztán menjek fel az osztályra a szülőszobára, ő majd telefonál előre, és amint tud, jön. Csinálnak kaja után egy CTG-t. Közben Zoli is befutott, én meg bőgtem egyet, mert olyan ideges voltam. Elmentünk a McDonald's-ba, de nem esett jól semmi. Aztán irány a szülőszoba (helyesebben a vajúdó), ahol már vártak. Újra gépre kötöttek, és fél órás méricskélés, simogatás, apuci rábeszélése után sikerült Bencének 2x 140 fölé mennie. Úgyhogy aludt, valószínűleg nem szereti ezt a fronthatást! Meg egész délelőtt főztem, és lehet, hogy totál elfáradt! És képzeljétek! Eddig mindig a jobb oldalon volt a szívhangja, most meg a balon találták meg. Tiszta furcsa volt!
Úgyhogy fél 5 lett, mire hazaértünk! De legalább megnyugodtam, hogy nincs baja. A dokim is befutott az utolsó negyed órára, és megint bebizonyította, hogy milyen normális orvos. Szombatra is behívott CTG-re, mert ügyeletes lesz.
Bence pedig ma egész délelőtt rúgkapált a pocimban, én meg nagyon dicsérgettem minden mozdulata után! Kép

Noémi
38+6</font>

Kép
Kép
hannablanka

Boldog Mikulást kívánok én is mindenkinek!

Hannablanka!

Próbálkoztam vagyis próbálkoztam volna a dokinál tegnap, de nem ő rendelt. Pedig már fel voltam készülve "belőle". Aztán úgy voltam vele, hogy ha már ott vagyok, akkor bemegyek.
Az orvos azt mondta, menjünk el hozzá tanácsadásra (amit x forintért vállal) a párommal együtt. Engem igazából az érdekelt volna, hogy milyen vizsgálatokat célszerű elvégezni és ezek mivel járnak és milyen anyagi vonzatuk van ill. sztk-ra megcsinálják-e. Sokkal okosabb nem lettem. Azt hiszem kicsit halasztjuk a dolgot és próbálkozunk tovább.

üdv
kaed
kaed

Kaed, bocs hogy beledumálok, de a Péterfyben van külön meddőségi szakrendelés is és Dr. Rácz vezeti. Meg van egy másik is, de azt most nem tudom. Az UH mögötti folyosóról nyílik a két iroda. Nekünk sem jött évekig baba és ma vagyok 26+5, hála neki. Ha gondolod, beszélj vele, maximum ha nem szimpi, máshoz mész.
littlered

Szia Kaed!

Üdv itt!

Mi a kisfiunkat a Bolgárkerék utcai Családtervező Központpan "csináltuk". Kép Nem az a pontos neve de nagyon hosszú. Mi nem azért mentünk oda, mert nem jött össze mi rögtön ott kezdtük. Ott megcsinálnak pár alapvető viszgálatot Spermaszámolás vérvétel, rubeola, jód szűrés ilyesmi. Meg tanácsot is adnak és ami a lényeg ingyen. Plusz ha összejön a terhesség vannak nagyon jó felkészítő tanfolyamaik, van allergia meg még sok más prevenciós programjuk. Mi az allergián veszünk részt mert a párom allergiás és örökölhető 40%ban. Egy másik topikba beszkenneltem a tájékoztatókat ott el tudod olvasni.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/98373.html?1123772053
Elérhetőség : 1148 Bolgárkerék u. 3 T:363-5272
A meddőségire szerintem még nem érdemes menni. Mikortól próbálkoztok?

Pusz
Ildi

Kép
vildi

Hannablanka,

amikor bent voltam, volt olyan szobatársam, aki már két héttel túlhordta a kisfiát,mikor megindították a szülését, de volt olyan is, aki egy nappal volt a kíírt időpont után, és nála nem vártak tovább, pedig minden rendben volt vele. én toxémiás voltam, mégis engedték, hogy várjunk még egy napot, szerencsére megindult magától a folyamat. Kép
drukkolok nektek!

EDA...
én azt gondoltam, bátor leszek és erős, kérdezték kérek-e, mondtam, úgy gondolom nem, de azért szóljanak még időben, hogy hátha mégis. aztán kértem Kép, de az nem igaz, hogy nem éreztem semmit... bocs, de nem tudom ki írta, hogy Hajnáczky doktor az orvosa.. nekem ő adta a szurit, és amikor bökte sem fájt, és utána sem volt semmi problémám..

KépKép
vikka

Tudom, hogy hétfőn nem rendelt a doki, mert fent volt az osztályon, és nálam is volt a CTG-n.

Vikka
Én is így vagyok az EDA-val. Szóltam a dokimnak, hogy szerintem nem fogom kérni, de ha kérem, kapok-e. Azt mondta, hogyha még aktuális lesz, akkor igen.

Teljesen be vagyok sózva! Nem félek (na jó, de!), hanem olyan várakozással teli érzés van bennem. Meg egyre többet gondolok arra, hogy milyen lesz Bence! Csak egészséges legyen, ez a lényeg!

Noémi
39!!!!!!!!!!!!!!!</font>

Kép
Kép
hannablanka

Lányok! (Littlered, Vildi, Hannablanka)

Köszi a válaszokat!

Vildi!
Valami ilyesmire gondoltam,jól hangzik! Mindenképpen szeretném (szeretnénk) igénybevenni, fel fogom hívni!
Szerintem sem érdemes még meddőségire menni, annyira még nem próbálkozunk régen (8 hónapja).

üdv
kaed
kaed

Sziasztok!

Látom mindenki jól van!
Maradjon is így!

Hannablanka!
Ez a jó lelki állapot! Aztán egyszer csak megérzed! Kép

Mi kedden voltunk genetikai uh-n. AFP rendben, uh rendben. Anga-Kiss doki volt, és most is csak erősödött az érzés, ha cseréltem volna, akkor csak rá és jó döntés lett volna. Apa is benn volt, mindent megmutogatott neki és elmagyarázta mit is lát.
Úgy tűnik Apa újra alapos munkát végzett és semmit nem felejtett le a csemetéről, így Petránk valószínűleg Marci! Kép Szóval egyenlőre nem veszek szoknyácskát! Kép
Tökös egy ház a miénk! Kép

Sziasztok!

Eszter és Valószínűleg Marci 19+2

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hannablanka!
Drukk!!!! Nagyon izgalmas lehet most neked! Kép Meséld majd el, hogy mi volt és hogy volt!

Eszter 21+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Ironram-Eszter
Gratulálok MajdnemPetradevalószínűleg Marcihoz! Az a lényeg, hogy rendben van minden!
Tényleg szerencséd volt akkor a dokival az uh-n. Velem és még egy pár kismamával igencsak morc volt, és semmi lényeget nem mondott, amikor nála voltam vagy 2-szer. Mondjuk apa sem volt bent, dolgozott. Aztán egyszerre meg nagyon kedves lett, de ez már a vége felé volt! Nem tudom, milyen, mert csak innen, ezekből az alkalmakból ismerem.
Biztos írtad már, csak nem emlékszem, ki az orvosod?
Különben Bence is Rékának indult, és csak a 4D-s ultrahangon mutatta meg magát. Kép Mert ott meg az arcát nem mutatta! Kép
Apával meg azt beszéltük valamelyik nap, hogy mi van, ha mégis Réka, és nem Bence? Mi meg bevásároltunk fiús cuccokból! Kép

Vok-Eszter
Köszi a drukkot, ígérem, beszámolok! Te tudod már, hogy fiú vagy lány?

Jatka
Nagyon eltűntél!

Ma nagyon sz...rul voltam. Egész nap szinte fel sem keltem, olyan plötty vagyok, és nincs semmihez sem kedvem. Fejtegetem a Japánkoktélt, vagy olvasok. És ég a gyomrom, amire vagy iszom, vagy eszem valamit. Erős a gyanúm, hogy a paprikás szalámitól van az egész. Most megyek, eszem újból valamit!

ÉS MÉG 6 NAPOM VAN a legelső KIíRÁS SZERINT! VAGY KEVESEBB, VAGY TÖBB!

Noémi
39^+1

Kép
Kép
hannablanka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?