Sziasztok!
Zsike!
SZIA ITT!
Annak idején magam is 10 nappal a szülés előtt keveredtem ide! Csak ezt akkor még nem tudtam!
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de sajnos-nam sajnos senki sem fogja neked megmondani mikor fogsz szülni, mert azt csak a baba és a lepény dönthetik el. Beleszólásunk nincs!
Már ilyen fiatalon sem!
Delfinke!
Tündérke fiad van! Nagyon szép kis nyugodt babapofija van! Gratulálok!
Apa!
No én épp ezért nem is akartam, hogy bent legyen a mi Apukánk!
ott toporgott végig az ajtó előtt, mert azért ez első felsírás és pillanatok neki is járnak!
Hannablanka!
szerintem jó a lista! Bár evőszköz tényleg nem árt, mert nem indiait főznek a menzán az fix.
Szép pocak!
Hát, hogy mennyire szerencse, vagy második pocak a méretem, azt nem tudom, de tény, hogy most nem járunk úszni, így biztosan nem olyan erős a hasfal, ráadásul nem is olyan régen az is el volt nyúlva mint a gatyamadzag!
Azért mentségemre legyen mondva, esti kép, tehát ott van még az egész nap is Hagymácska felett!
Örülök, hogy Bencus már nem búbol belülről, bár ilyenkor már nekik sincs hely hova ugrálni!
Ma voltunk végre jógán, elcsábítottuk a Nagyit is. A kifogás is megvolt, mert a közlekedés azért már macera, bár ha mindig ugyanott lenne az a nyomorult babakocsis hévkocsi, akkor nem lenne gáz, de amikor a hosszú szerelvény túlvégére teszik, nem igen tudok leszaladni odáig, az utasok előzékenységére és segítségére meg már elég rég nem számolok. No de legalább megmozgatjuk Nagyit is!
Bár most az óra végén a gátizomgyakorlatoknál átfutott a fejemen, hogy azért elég bizar a helyzet!
Szioasztok!
Eszter