Sziasztok!
Sikerült nekem is elaludnom Miksa mellett, de most már írok
Az ember a tévé előtt szunnyadt el, úgyhogy most nyugi van. Ideje is mert Miksa a délelőtti aranyossága után délután olyan szinten volt nyűgös, hogy döbbenet. Mindenért nyüszített, megfájdult tőle a fejem estére. Lehet, hogy ez a szélvihar is benne van, legalábbis remélem, hogy csak ennyi.
Ildi! Vettünk mi már 24-én fát
Szép lett az is
De most már kinéztem, a 2-es út mellett egy zöldségesnél nagyon szép normann fenyők vannak, 1800 pénzt mondtak rá, csak akkor már nem tudtuk volna hová tenni. Csak a mókusoknak álltunk meg dióért, de az istennek se kapok sehol héjasat. Jaj, olyan aranyosak, minden nap jönnek az adagjukért
Egyébként máskor is ott szoktuk megvenni a fát.
Fogmosás: Miksa egy darabig hagyta, hogy én mossam, aztán egyáltalán nem hagyta néhány hétig, most meg egyedül mossa, mert egy Brumi macis könyvben látta a macit fogat mosni. "Brr vaci, phühh" nagyjából így mondja
Kriszta! Jólvanna, nekem valahogy az maradt meg, hogy sokat vagytok betegek. De ha nem, akkor tök jó
Csodacsibéről én semmit se hallottam, mi az?
Takarítás: nekem még hátravan az egész. Ma mézeskalácsot sütöttem, majd teszek föl képet, ha készek. Most először lesznek házikók is.
Nyuszi! Nekünk a doki fogra írt föl valami gyógyszertári ecsetelőt annak idején, és az használt is. Valami zsibasztó izé, sokkal erősebb a Dentinoxnál. Végső esetben Nurofen vált be, hogy aludni is tudjatok egyet.
Marcipánt még nem vettem, lehet, hogy el is marad. A mézesen kívül lesz egy kókuszhabos süti, egy mogyorós kifli, meg megszereztem anyutól gyerekkorom kedvenc sütijének, a Kata szeletnek a receptjét. 24-én halat főzünk mindig, 25-re kacsasültet terveztem, azzal nincs sok meló, 26-ra meg az ember akar töltött káposztát főzni. És az idén nem utazunk el, ez tök jó
Marycus! Gratula a mozgásművész csajokhoz!
Hááát, kemény lehet a vizsga a két gyerek mellett. Csatlakozom Ildihez, nekem nem lenne erőm hozzá. Már egyébként akartam írni, hogy az a marha jó játszóház, amit ajánlgattam Dunakeszin, valszeg nincs már meg. Amikor utoljára voltunk, mondták, hogy kellő érdeklődés hiányában nem biztos, hogy maradnak. Valamelyik nap elmentem arra, és tök sötét volt...
Pedig gondoltam, időnként otthagyom Miksát megőrzésre. Először csak fél órára, majd egyre többre. Tök jó fej nők voltak ott, bírta őket a kölök. Ilyen a mi szerencsénk
Ildi! És nem lehet kifizetni a vérvizsgálatot a Madarásznak? Hátha saját költségre megcsinálnák, és akkor nem kell máshová menni.
Ez arra nótára van, hogy "Erdő szélén házikó, ablakában nagyapó..." mármint hogy kukuccsol az ablakon
jajj, és akartam már mondani, hogy ez a pizsi valami 800 Ft körül van az Auchanban, láttam több színben is, ez a 36 hónapos méret, ha valakit érdekel. Nekünk van kék is, nagyon jó az anyaga.
szirom