Sziasztok!
Ma én is zombi,mert másfél óránként keltem Villőhöz
.Remélem,csak az oltás miatt volt ilyen az éjszaka,bár amióta betegek voltunk,azóta nem hajlandó éjjel rendesen aludni...
Szilvi
Válasz:Apa először köpni-nyelni nemtudott,aztán a bajsza alatt(ami nincs
),elkezdett röhögni,én mondtam rá gyorsan,hogy amikor összeházasodtunk..
Ebbe bele is nyugodott..:9De hogy honnan vette..
Oltás szerencsére nem volt rémes,illetve Villő megsértődött azonnal,amikor vizsgálni kezdték,így tk végigüvöltötte az egészet(iszonyat sértődős!!!)Mi is túl vagyunk az 5 kilón,éppen hogy,mert 5060 gramm a szentem és 61 cm.Szóval még mindig ropi
!
Tegnap letettem hasra,szépen el is aludt,aztán fél óra múlva újabb altatások sora az ágyban,de aztán együtt aludtunk vagy 1 órát még,szóval lehet,hogy lesz belőle vmi...Bár az éjszakák most borzalmasak...
Apa sokat segít,bár ő még beteg egy kicsit,így sokra nem megyek vele
!Bulcsú most kihagyott 1 hetet az oviból a betegség miatt,most kezdtük a héten megint.Ma már gond nélkül bement,tegnap volt egy kis hiszti...De azért elkapatni nem fogjuk,mert akkor soha nem akar oviba menni
.
Most nem megyünk annyit anuyékhoz,de voltnk párszor,mert hol ezért,hol azért kellett menni.Tegnap pl. porszívóért,mert a mienk bedöglött,Villő orrát viszont még szívni kell
...
Karácsony:nálunk is jeképes.Mi éves naptárt csináltatunk a gyerkőcök fotóival a nagyszülőknek,mert Villő keze és lábanyomát sólisztgyurmába ágyazva
.Bulcsúé már megvan nekik,így az kimarad
...de hogy jövőre mit adunk..
.A többi lóvé megy a gyerekeknek
.
Ti mikor mentek az oltásra?Ja,egyébként Villőnek semmi baja nem lett tőle,de azért adtam egy fél kúpot neki(én felet szoktam) estefelé,bár alig volt neki piros és igazán nyügi sem volt:na meg azért beborogattam,nehogy baj legyen
...
Orsi
Közgáz...brrr,tényleg elég szárazon hangzik
.
Én az egészségtan tanárit akarom megcsinálni második szaknak,hogy vmim legyen még a bioszon kívül
.Hát,kiváncsi vagyok én is,milyen lesz majd tanulni megint,ráadásul egyedül,mert Apa ugye nem lesz itthon..
Gabi
Hát szóval oltás megvolt,nagyobb volt a füstje...
De estére semmi komoly.Bulcsút is csak az első oltás viselte meg,aminek nem szabadott volna
!Villőnél is így volt...
Akkor Zsombor is stramm kis kölyök,ha semmi baja nem volt
!
Hűűű,lehet,hogy átugrottam a dolgon,de miért nem evett Zsombor?
Mór(ésmégkinekaz)anyja
Tényleg bátor vagy!!!
Segítség nélkül...Szüleidet sajnálom
,nem láthatják az unokákat sem
...Anyós hogyhogy nem segítőkész?
Hát,remélem,hogy tényleg nyugis lesz a második
..nálunk sokkal hisztisebb a Kiscsaj,mint Bulcsú bmikor is volt...mi lesz később
!
Móni
Oltás megvolt,szerencsére semmi komoly
.
Alvás:hát átérzem bánatod
,nekem is sok ez a pár kelés,és még lesz is egy darabig,az biztos.Csak odáig ne jussunk el,mint Bulcsúval,mert ő már másfél óránként kelt(bár ez ma éjjel Villőnél is megvolt),aztán leszoktatuk és még 1 éves koráig is kelt,igaz akkor már csak hajnal 6-kor,aztán erről is leszoktattam...De most nincs kedvem megint végigcsinálni
.Nem is tudom,anno hogy bírtam hetekig...most pár napja van ez,de már kivagyok
...
Aztán lehet,hogy mégis az időjárás a ludas,hogy ennyi babóca nem akar aluszkálni...ki tudja...
Na megyek,pihizek egyet,amíg nem kell a cicim
!
Pusza,Anyapoc