Sziasztok!
Hát visszaolvasgattam valamennyit, megpróbálom összeszedni a gondolataimat és KRITIZÁLNI!
Csak sajna pont azt a nőszemélyt nem lehet (én nem tudom), aki a fejünkre koppintott: Babit.
Annyira tetszenek a munkái, hogy csuda. Az a baj, hogy még olyan szalvival (képpel) is tud szépet alkotni, amiket én magamévá sem tennék.
Engem is kikapcsol, megnyugtat a babrika (én így nevezem). Sokszor minden elé helyezem. De most nincs képem!!!! Nincs szalvim!!!!
Lámpagyárosok!
Ezek gyönyörűek? Kérdés: miből, hol és mennyiért? Szeretnék én is....
Delice!
Egyre szebben dolgozol, csak egy bibi van, nem az én világomban. Nem akarlak ezzel megbántani. Az egyik cserepedet nézve, jobb lenne, ha pontosan ivágnád, vagy tépkednéd a szalvit, mert tépkedésnél tompábbak a kontúrok. És tépkedésnél se hagyj akkora szélét neki.
Reva!
Gyönyörű az ovális kék képed, bár nem nekem való. De az a kék egyszerűen mesés!
A teatartód is szép lett. Kérdés: az egy szali, vagy több? A dinnye végett kérdezem. Az lehet, hogy nem tettem volna rá. De hangoztatom, szép lett.
A karácsonyi asztalod nem lett egy kicsit komor? A gyertyák milyen színűek? Piros vagy bordó? Inkább cseréld ki őket talán aranyszínre.
Era!
A lovast bepacsmagolnám...
.
Anykó!
A koszorúd gyönyörű, én egy hét késéssel fogom megcsinálni
. A pzs tartók közül meg a tekis az, ami mondjuk tecc. Úgy gondolom, hogy sokkal szebbeket is láttam tőled. Nem érzem őket a tiednek
. Bár olvastam, nem is a tieid
.
Abby!
Irigyellek, hogy ennyire szereted anyósod! Én ki nem állhatom, de ez kölcsönös. Ja és még, ha szeretném is, nem értékelné az ilyen ajándékot. Kapott az oviban kolleganőmtől szépeket, és lefigymálta. A naprás is szép, de nekem nem jön be.
Szafarisok: magában a szalvik nem, de eszméletlen jók így feldolgozva.
A cerkatartókról meg így közösen: nem az én esetem, pedig én is gyűjtöttem dobozt, vettem hozzá festéket. És a festék ott áll, a dobozok kidobva.
És akkor mentegetőzöm: nálam a citrom (narancs), olíva és a napraforgó a kedvenc. De megfogott egy két rózsa és most a cseresznye. És a világos, pasztel szinek. És a barna.
De hát látjátok a munkáim. Majd mutizok még, mert készülnek lassan, lassan. Amúgy megveszem azokat a szalvikat, amiket vásárlás közben meglátok és megfognak, ihletet adnak. Vettem már amúgy borzalmas szalvit, de valami mégis megfogott benne, és sikerült is alkotnom belőle elég jót.
Én befestem a dobozokat kívül-belül.
Én is csináltam nyomtatott szalvit, én nem fújtam be, de óvatosan kell kenni úgy.
Nekem Rayher kétbázísú repesztőm van és kipróbáltam, meg is repedt, igaz, nem egyformán (kicsit csúnyán) és amikor rákentem az antikot, felázott
.
A plextol is reped felül? Ha bekenem a kész munkát megreped? Mert plextolom van egy üveg.
Gesso??
Húúúúúúúúúúú!
Nem semmi mennyiséget írtam. Így dugulok!
És nem jövök két hétig, mert annyit írtam, amennyi két hétre is elég lesz
.
Puszi Kriszta