Sziasztok!
Akkor most egy nem villám, és nem kötelező..
Heppi!
Valóban rátapintottál a lényegre: sosem szükségből írtam ide, mostanában pedig egyre inkább hiányzik a kedvem is hozzá. Viszont Kata mindig megmelengeti a szivem a hiányolásával, ezért benézek. Szal, ha a kíváncsiság szükségletnek számít, egye fene, bevallom, hogy szükségem van a babanetre;)
Asszem én nem vágynék gyerekmentes hétvégére sem, ha lenne egy ilyen minden gondomat megoldó házikónk, mint nektek. Dehát "mindenkinek van egy álma.."
Örülök, hogy ti is elégedetten nyugtáztátok a szopit, és tényleg szép teljesímény volt
Orsinak ismét gratula a szobatisztasághoz
.
Akkor lehet, hogy a szövetkezés sikeres volt? csuklom..
Momo!
Meglátjuk végülis, fogalmam sincs, mennyire lesz beteges a csajszi. Mindenesetre az is számít, hogy mi sem voltunk betegesek gyereknek (sem), hátha.. A közösségtől való elszigetelődés nálunk is jellemző volt, bár a játszóteres murik kezdetben mindennaposak voltak, az utóbbi egy évben attól is elment a kedvem, így maradt az erkélyen hancúr.
Téli-morcival kapcs. Igen, persze általános dolog ez a téli levertség, de tudod, én vakító napsütésben is nagyon tudom sajnálni magam
Nem, egyébként nem arról van szó, hogy depis volnék, sőt, meg lennétek lepve
Eccerűen csak nincs időm semmire. Be kellene iratkoznom egy "hogyan osszuk be az időnket?" tanfolyamra, de tudod, egy baj van vele: nincs időm
Sajnálom, hogy anyukádék nem kaptak kedvet a dologhoz. Talán néhány hónap múlva kezdd újra puhítani őket, hátha elfelejtették már ezt a megrázkódtatást
Katácska!
Sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy rólunk, ceglédiekről;) Én speciel nem vagyok ilyen vaskalapos, de tudom, hogy vannak ilyen emberek (amilyeneket említesz). Viszont sztem ez mindenhol így van, csak nálad ez most fokozottabban előjött, lévén, hogy nem könnyű dolog a költözés egy idegen helyre, ahol senkit sem ismersz. De ne légy eleve bizalmatlan (na, jól kioktatlak itten
), mert sztem előítélet mindenkiben van valami iránt.
Ha jól veszem ki, inkább arról van szó, hogy a párod rokonai nem néznek rád jó szemmel, az meg ugye más tészta, vagy nem?
Na, nem kötekedek tovább, sztem semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az emberben van annyi bátorság, erő, és becsület, hogy le tudjon zárni egy rosszul működő házasságot! Aki meg nem így gondolja, az pukkadjon meg
, ne foglalkozz vele, senkinél nem vagy kevesebb!;)
A kenderbenderfeld az a Nefelejcs utca környéke?
Fotófeltöltés csínját megosztották már a jányok veled?
(melléklet feltöltése- tallózás- feltöltés-bezárás)
Kata drága!
Neked kitartást az éjszakákhoz! Sajna ötletem még mindig nincs a megoldáshoz, úgyhogy mást nem tudok mondani
!
Egyik ismerősömnek is sok betegeskedéssel kezdődött a közösségbe való beilleszkedés, ezért egy homeopata dokihoz fordultak, lényegesebben nagyobb sikerrel,mint eddig. (valami alkati szert szed) Ha gondolod megtudakolom a részleteket..
Hát igen, a köhögés az tényleg gáz, főleg ha ennyi időn keresztül nem múlik. A dokitok nem javasolt vmi kivizsgálást? vagy mit mondott?
Betti