Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor most egy nem villám, és nem kötelező..

Heppi!
Valóban rátapintottál a lényegre: sosem szükségből írtam ide, mostanában pedig egyre inkább hiányzik a kedvem is hozzá. Viszont Kata mindig megmelengeti a szivem a hiányolásával, ezért benézek. Szal, ha a kíváncsiság szükségletnek számít, egye fene, bevallom, hogy szükségem van a babanetre;)
Asszem én nem vágynék gyerekmentes hétvégére sem, ha lenne egy ilyen minden gondomat megoldó házikónk, mint nektek. Dehát "mindenkinek van egy álma.."
Örülök, hogy ti is elégedetten nyugtáztátok a szopit, és tényleg szép teljesímény voltKép
Orsinak ismét gratula a szobatisztasághozKép.
Akkor lehet, hogy a szövetkezés sikeres volt? csuklom..

Momo!
Meglátjuk végülis, fogalmam sincs, mennyire lesz beteges a csajszi. Mindenesetre az is számít, hogy mi sem voltunk betegesek gyereknek (sem), hátha.. A közösségtől való elszigetelődés nálunk is jellemző volt, bár a játszóteres murik kezdetben mindennaposak voltak, az utóbbi egy évben attól is elment a kedvem, így maradt az erkélyen hancúr.
Téli-morcival kapcs. Igen, persze általános dolog ez a téli levertség, de tudod, én vakító napsütésben is nagyon tudom sajnálni magam Kép Nem, egyébként nem arról van szó, hogy depis volnék, sőt, meg lennétek lepve Kép Eccerűen csak nincs időm semmire. Be kellene iratkoznom egy "hogyan osszuk be az időnket?" tanfolyamra, de tudod, egy baj van vele: nincs időm Kép
Sajnálom, hogy anyukádék nem kaptak kedvet a dologhoz. Talán néhány hónap múlva kezdd újra puhítani őket, hátha elfelejtették már ezt a megrázkódtatást KépKép

Katácska!
Sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy rólunk, ceglédiekről;) Én speciel nem vagyok ilyen vaskalapos, de tudom, hogy vannak ilyen emberek (amilyeneket említesz). Viszont sztem ez mindenhol így van, csak nálad ez most fokozottabban előjött, lévén, hogy nem könnyű dolog a költözés egy idegen helyre, ahol senkit sem ismersz. De ne légy eleve bizalmatlan (na, jól kioktatlak itten Kép), mert sztem előítélet mindenkiben van valami iránt.
Ha jól veszem ki, inkább arról van szó, hogy a párod rokonai nem néznek rád jó szemmel, az meg ugye más tészta, vagy nem?
Na, nem kötekedek tovább, sztem semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az emberben van annyi bátorság, erő, és becsület, hogy le tudjon zárni egy rosszul működő házasságot! Aki meg nem így gondolja, az pukkadjon meg Kép , ne foglalkozz vele, senkinél nem vagy kevesebb!;)
A kenderbenderfeld az a Nefelejcs utca környéke?
Fotófeltöltés csínját megosztották már a jányok veled?
(melléklet feltöltése- tallózás- feltöltés-bezárás)

Kata drága!
Neked kitartást az éjszakákhoz! Sajna ötletem még mindig nincs a megoldáshoz, úgyhogy mást nem tudok mondaniKép!
Egyik ismerősömnek is sok betegeskedéssel kezdődött a közösségbe való beilleszkedés, ezért egy homeopata dokihoz fordultak, lényegesebben nagyobb sikerrel,mint eddig. (valami alkati szert szed) Ha gondolod megtudakolom a részleteket..
Hát igen, a köhögés az tényleg gáz, főleg ha ennyi időn keresztül nem múlik. A dokitok nem javasolt vmi kivizsgálást? vagy mit mondott?


Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti,
Tudod az ember mindig többet akar Kép Először is egy olyan házikót, ahol végre alszanak a gyerkőcök. Ha ez már megvan, és jól beleszox a jóba, rögtön vágyakozni kezdesz egy igazi szabad hétvégére Kép Ha ez is megvan .... (majd akkor írok továbbiakat Kép )

És egyébként én is hiányollak ám, mindig feltűnik, ha pár napja nem vagy Kép Meg ugye a meghívás is áll, csakhát nem élsz vele Kép Most akkor miccsinájjak???

Katácska,
Egyébként én is úgy érzem, mint Betti, hogy nem alapvetően a ceglédiekkel van gond, csak te pont belecuppantál a krémbe. Az én férjemék is ceglédiek, de nekem kifejezetten jófej család jutott Kép Csak büszkén, kitartás, és csakazértis hozzáállás --- a többit meg meghozza az idő (reméljük).

heppi

U.i.: Van két db ilyen téli kezes-lábasom a fiúkról. Ha vki tudna vkit, szívesen eladnám. Egyébként 68-as méret, és Micromotion márkájú
Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Betti!
Köszönöm a levelet. Valószínűleg tényleg nem mindenki ilyen! Sajnálom hogy ilyen nyávogósra sikerült bemutatkoznom! Igérem összeszedem magam és nem untatlak benneteket!

Heppi!
Igérem jelentkezni fogok!

Sziasztok Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 

 
 

Heppi!
Nocsak, nocsak! Csak nem leltünk rá az első dologra, amiben te irigyelhetsz engem? Kép Én ugyanis hamarabb összehozok magunknak egy gyerekmentes hétvégét, mint egy ilyen csodaházat;)
Overallokat rakd fel a babaszobára, hátha.. Sajna minden kiskorú ismerősöm kinőtte már ezt a méretetKép De ha tudok vkit szólok. Mennyiért adod egyébként?

Katácska!
Hajjajj, én nem akartalak megbántani! Gondolom, most igazoltam az elméleted a ceglédiekkel kapcsolatban. Ne haragudj, tényleg nem támadásnak szántam!Kép
Hidd el, nem untatsz minket, és ide nem csak akkor jöhet az ember, ha kicsattan a boldogságtól;) Én már csak tudom, majd te is meglátod, én vagyok az ügyeletes nyafigép Kép
Elástam magam?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti,
Babaszobán már vagy 5 topikot is nyitottam, de senki Kép Amúgy anno több, mint 8 rugért vettem db-ját, alig használtuk, most odaadnám 9-ért a kettőt, de dbjával is vihetik, csak már vinnék. Nem annyira a pénz miatt (persze most az is jól jönne) inkább a megszabadulás végett Kép
Egyébként nem irigykedek én senkire, mindenkinek megvan a maga keresztje Kép De ha választanom kéne a gyerekmentes hétvége és az "este 8-tól reggel 7-ig alvó 3 gyerek" között, akkor inkbb utóbbi Kép Végül is magamnak szültem őket Kép Rosszabb lenne, ha egy gyerekmentes hétvége után tudnám, hogy jön az éjjel óránként kelés, hol egyikhez, hol másikhoz, rosszabb napokon mindhárom egyszerre üvölt értem, na olyankor azért voltak nyomdafestéket nem tűrő mondataim --- de ezt már egyszer kiveséztük Kép

Na,úgy tűnik, megint túltengek, úgyhogy megyek is tovább

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szia Betti!

Nem-nem nincs semmi baj!

Én nem vagyok egy nyávogós alak csak most nagyon megtelt a cipellőm!

Lesz jobb is!

Amúgy én védőnéni voltam Pesten és ha segíthetek nektek valamiben kérdezzetek nyugodtan akár e-mailban is!

Sziasztok

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Kissé javult a helyzet nálunk.Most éppen az Patrik heppje,hogy visít,ha nem lát,még a szobából sem tudok kimenni,hiába van ott az Apja.Szóval,mindig van valami.Viszont,mióta jár sokkal könnyebb az életünk.
Holnap megyünk Pestre,érkezik a Thermálba a Mikulás.Raul nagyon-nagyon be van sózva.Remélem még jó darabig hisz a Mikiben és még sok mindenben.Kép
Hogy álltok a Karácsonyi ajándékokkal,menü-ötlet megvan már?Szilvesztert ki hogyan tölti?


Heppi!
Gratula Orsinak a bugyissághoz!Kép
Bevallom,én nem terveztem,hogy meddig szoptatok,örültem,mikor 3 hónapos kora után is sikerült(Rault eddig tudtam).Neki hiába kínálom éjszaka a teát.KépÉs meggyőződésem,hogy nálunk a hagyjuk sírni-csodamódszer,ami sokaknál beválik,nem jönne be.
Nappal viszont nem húzgálja a ruhámat,1x kap csak cicit,elalvás előtt.


Betti!
Olyan szépen írtál nekem,hogy nagyon jól esett!KépNem is számítottam ma este ilyen meglepetésre.Kép
Éjszakánk jobb volt,csak kétszer ébresztett és rögtön vissza is aludt.
Azon gondolkodom,holnap veszünk egy párásítót-milyen véleményeket hallottál róla?
Hallottam az alkati szerről,csak nagyon drága a homeós doki,ezért ez várat magára.Megköszönöm,ha az ismerősödtől megtudod nekem Õk hol és mennyiért voltak.
A mi dokink nem szokott javasolni semmit,vagy ha igen,attól égnek áll a hajam.Pl."Éjjel már ilyen korú baba nem kaphat cicit,nyomjon egy kúpot a fenekébe,attól majd alszik."Kép


Katácska!
Jaj,de jó,hogy van egy védőnőnk!Kép
Mi a véleményed a védőoltások körül kialakult vitákról?
Jól tudom,hogy a Sabin-cseppet teában szokták beadni?Patriknak közvetlenül a szájába cseppentették,az arckifejezése alapján piszok íze lehetett.Hányt is nem sokkal utána.


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Szia Kata!


Én megmondom őszintén védőoltás párti vagyok! Nekem minden fontosat megkaptak még azt is ami nem kötelező de fontos lehet.
Szakmai hiba a Szabin-cseppeket közvetlen a szájba adni! Ha hányt utána a fiad, valszeg nerm is jutott be a szervezetébe! Valóban nagyon rossz ize van és ezért cukros teával kell odaadni citrom nélkül!
Tehát itt hibázott a dokitok!

Tényleg van itt jó gyerekorvos?

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Kép

és egy kép az Eteléről

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
Ez utóbbi (kép Eteléről) asszem lemaradt Kép A profilodban meg csak egy "régi" van Kép És úgy tűnik, a te lányaid nem egypetéjűek, vagy rosszul gondolom? Mondjok kísértetiesen hasonlítanak egymásra, csakhát a magasságbéli különbség mondatja ezt velem Kép

Kata,
Én meg akartam próbálni a hagyjuk sírni módszert, még könyvet is kaptam hozzá Bettitől. Aztán egy nap alatt én, egy nap alatt Peti is elolvasta, aztán úgy döntöttünk, nem fogjuk végigcsinálni, mert nálunk nem az egyedül elalvással volt gond, hanem a megébredéssekkel. Ez meg agyi érettség kérdése. A babák DIREKT nem tudnak álmukból felébredni (ez az éjjeli szobatisztaságnál is előjön), ezért nem szabad rájuk haragudni, mégha néha nagyon nehéz is Kép
Én egyébként is elég nehezen viselem a gyereksírást Kép Mondjuk most már nálunk nagyon humanizálódott a helyzet, mert éjjel kettőig max 2-szer ébrednek, de leginkább egyszersem. Amikor meg ébrednek, akkor Dentinox (merthát ugye sosem lehet tudni), ami általában azzal jár, hogy már teszik is le a fejüket és alvás, tehát max fél percet vesz el az életemből. Elaludnom mostanában egyébként sem könnyű, ezért az első ébredés (ha van), még bőven ébren talál Kép

Vasárnap apósom névnapja lesz, megyünk bulizni Kép Ja, és estére meg náluk marad Orsi, szal tiszta havaj hétvégénk lesz! Arról nem is beszélve, hogy ma apájuk elhozta az új kocsiüléseket, jövő héten lesz új babakocsink is --- ha minden igaz Kép Tisztára be vagyok sózva Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szia Heppi!

Valóban lemaradt! Sajna nem jó a mérete még át kell szerkesztenem!

A csajok valóban nem egypetéjűek, egyszer az oviban azt sem hitték el hogy mind a kettő lánynak én vagyok az anyukája! Kép)

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Kép

Kép
Kép
katácska
 
 


Ahhhh,
Csuda-édes Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Heppi!
Majd még gondolkodom, hátha van ismerősöm, akinek aktuális volna.
Hát igen, azt gondoltam, hogy nem irigykedsz, valahogy te nem vagy az a típus, aki (bevallja, hogy) irigyell mást bármiért is.;)
De végülis ja, mindenkinek megvan a maga baja, vágya stb. asszem itt abba is hagyom inkább..
Milyen volt a buli?

Katácska!
Örülök, hogy nincs öri-hari. Mostanában kibuggyant belőlem az őszinteség, és igazságosság-roham..Kép
Nagyon szépek a gyermekeid! Etele mikor született pontosan?
Ezekszerint nem választottatok még gyerekdokit?
Én asszem inkább nem mondok véleményt róluk, csak annyit, hogy úgyis attól függ, kit tartasz jó dokinak, hogy te mit vársz egy dokitól. Úgy értem az a jó, ha egyeznek az elképzeléseitekKép


Kata!
Huhh, hát akkor nem egyszerű a helyzetKép
Milyen volt a mikulás Pesten?
Karácsonyi előkészületek??? Hogy őszinte legyek én sehogysem állok sajna. Szokás szerint minden az utsó percben oldódik meg, addig csak tervezgetek Kép. Én nem fogok főzni karácsonykor (szintén szokás szerint Kép ) Egyrészt nálunk teljesen felesleges, mert szinte itthon sem leszünk, hol ide megyünk ebédre, hol oda, tehát nem halmozzuk az élvezeteket. Másrészt meg nem vok hajlandó két üvöltő gyerek mellett megszakadni a konyhában, csak azért, hogy elmondhassam milyen tuti kariebédet főztem, amit aztán öntök ki, merthát ahogy mondtam, itthon sem leszünk. No, szal durcis vagyok Kép. Sütni azért fogok valami fantasztikusan fincsit. Valószínűleg anyósommal karöltve, mert rossz a sütőm Kép.
Vettetek párásítót? Sztem, ha szárazan köhög, akkor jó lehet. Nem tudom nálatok mennyire száraz a levegő. Itt panelban mindig az, úgyhogy nálunk muszáj párologtatni, eddig bevált.
Azt mondják a hideg-párásító a jobb, mert az nem penészesít.
Rendben, akkor megkérdem az ismerősömet a dokiról. Azthiszem Nagykőrösi, és ha jól emlékszem 4ezerFt/alkalom a díja. (pont mint a nőgyógyászunké;) )



Sírnihagyós módszerről akarok még annyit írni, hogy ugyan valóban van hozzá könyvem, de nemhogy sosem alkalmaztam ilyesmit, de még csak végig sem tudtam olvasni, annyira nem értek vele egyet;) Szal nehogy azt gondoljátok nálunk ilyen szigor és kegyetlenkedés megy Kép



És ha nem baj, írnék magunkról is néhány sor erejéig. Mendi ugye csüt-pénteken oviban volt, ennek meg is lett az eredménye, szombat este megint 39°C-os láz+ félrebeszélt=lázcsillapító, vizesbori, óránként felkelés => "enyhe" kialvatlanság. =>vasárnap du. ügyelet, mivel nem múlt a láz = antibigyusz, diagnózis mi más is lehetne, mint mandulagyulladás.. szuper.
Komolyan azt fontolgatom, hogy tojok az ovira mostmár. Eddig három napnál többet nemigen bírt ki, így mire beszokna kidől a sorból. Mivel sohasem volt beteges, és most sem viseli meg túlzottan a dolog, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy lelki eredetű (is) lehet a dolog. Úgy értem, tudja, hogy ha beteg , nem megyünk oviba.. Azért is gondolom ezt, mert mikor félrebeszél álmában, olyan, mintha azt hinné, hogy oviban van, és "haza akarok menni, el akarok menni innen, anyát akarom...".
Sebaj.. na megyek gályázok tovább.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Katácska,
gyönyörűek a csemetéidKép
Én is megbízom a védőoltásokban, no meg az itteni gyerekdokinkban, aki igazán naprakész minden kérdésben...ha meg nem, bevallja, és utánanéz. Na én ezt tisztelem benneKép

Gyerekmentes hétvége kontra éjjel alvó csemeték ügyben nem szólalok fel, mert szemmel vertekKép Nekem hellyel-közzel mindkettő megadatik, úgyhogy merő kussban vagyok...

Tegnap Mikibuli volt nálunk a babanetes "frissbabás" csajszikkal, volt kb 45 gyerek és 40 felnőtt...kicsit telni látszott a házKép Férjem volt a Miki, a saját lányai rá se ismertek, és később baromi lelkesen újságolták a tömegből előkerült apjuknak, hogy miről maradt leKép Csúcs voltKép Nagyon csini hóember, miki és rénszarvas mintás festett bögrécskéket kaptak a kölköncök, a többségnek tényleg tetszett.
Este kicsit megborultunk párommal a romeltakarítás után, de azért nem bántam meg a nagy banzájt.
És a Mikulás:
Kép

Betti,
tudom, hogy most nagyon gáz a sok betegség, de szerintem ne add fel az ovit, mert mindenki így kezdi! Ettől sajnos nem kímélheted meg se magadat, se a gyereket, mert ugye előbb-utóbb amúgy is vissza kell menned dolgozni. Hidd el, erősödni fog Mendi szervezete! A tél egyébként is magával hozza a sok nyavalyát, szinte elkerülhetetlen, mivel nem ülhet az ember bezárkózva egész nap a lakásbanKép Ettől függetlenül nagyon sz.. állandóan beteg gyereket ápolni, főleg ha te is elkapod tőle. Erről jut eszembe, ha segíteni akarsz magadon, hogy ne dőlj ki olyan könnyen a sorból, akkor szedjél Oscillot, nekem nagyon bevált, alig dőlök meg Timi vírusaitólKép

Na mennem kell, van még pár simítás a házon a tegnap utánKép


Momo


Momo
momo
 
 


Betti,
Te most pikkelsz rám ???? Kép Semmi bajom veled!!! Neked napközben nem alszanak a gyerkőcök, nekem éjjel nem aludtak. Neked a kislakás a gondod, nekem (mostmár) a nagy! Te inkább otthon ülsz, mert most nincs hangulatod az emberekhez, én megőrülök ha 3 napnál tovább nem mozdulhatok ki! Egyszerűen másra vágyunk, de ez nem baj. SZERINTEM. És abban is igazad van, hogy nem is nagyon szoktam bevallani, ha irigykedek Kép Kép Kép De ez most nem az az eset. Egy szintén ikres barinőmnek 3 hónaposan végigaludták az éjszakát a kölkök --- na RÁÁÁÁ irigykedtem bizony Kép Kép Kép Persze ezt a világ minden kincséért sem mondtam volna el neki, csak Petinek sírtam itthon Kép Kép Kép
Buli köszi egész jó volt.
Sírni hagyásról még egy mondat, és ígérem, befejezem: utánaolvastam, tájékozódtam, megbeszéltük és ma már tudom, hogy butaság lett volna belevágni, de akkoriban nagyon ki voltam. Bármi, ami megoldásnak tűnt, érdekelt Kép
Betegeskedés szempontjából Momoval értek egyet --- sajnos ezt túl kell élni. És Mendi sem hülye, persze, hogy jobb neki veled, mint egy idegennel, akire rajta kívül még vagy 30 gyereket bíznak. Mégiscsak egyénre szabottabb progit szervezel neki te, meg odafigyelsz, dédelgeted stb stb, amit az ovónénitől nem kap meg. Ott az önállóságra nevelés a prioritás Kép

Momo,
Rád most (bevallottan) extrairigy a Télapó meg a jól sikerült buli miatt. Ollllyyyyan szívesen mentem volna, főleg Orsi végett Kép Sajnos mi a Ferencnap miatt valszeg minden évben le fogunk maradni a hasonló szervezkedésekről Kép Kép Kép Kép Kép és brü-hü-hü

na, eljött a délutáni alvás ideje

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Ja, még annyit Bettinek,
Sosem fogom elfelejteni, mennyi mindent köszönhetek neked (pl a könyvet, ami még mindig nálam, vagy az etetőszékeket stb stb) a társaságról meg a közös sétákról nem is beszélve
és akár teccik akár nem, én ezért mindig nagyon hálás leszek neked
nnnnna

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Betti!

Etele 2004.07.13-án született.

Még nincs gyermekorvosunk mert még mindig feljárunk az nagy BP_re ha szükség van segítségre. Ahhoz a dokinénihez akivel együtt dolgoztam 3 évig! Nagyon szeretem, pont olyan amilyennek egy jó és alapos dokinak lenni kell. Sajna itt hallomásból és rokoni tapasztalatokból nem ezt látom a gy.orvosokról és ez elég gáz!
Tanácstala vagyok hogy most mi legyen. Persze nekem fent szinte mindenütt előnyőm van, bármit el tudok intézni amit csak kell.

Persze tudom ez is csak nyávogás ( itt mindenki hülye pesti picsának tart). Bár kezdem megszokni ezt a státuszt!Kép)

MOMO!

Megkérdezhetem hogy milyen Miki-party volt nálatok? Kik voltak a babanetes friss anyukák? A chat-ról volt valaki?

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
nem chat-esek voltak, nekik erre 2-3-4 pici/kicsi gyerek mellett nem sok idejükKép Régen itt a Babaneten nyomultunk "Frissbabák" címen, a társaságot a 2003-ban született babájuk hozta össze. A legtöbb anyukának ez volt az első gyereke, nekem a második, elvétve többedik is akadt azértKép Mára jelentősen gyarapodott a gyerkőclétszám, gyakorlatilag mindenki bedobott azóta a közösbe még 1-1 gyereketKép Heppi persze kicsit stréber voltKép Mostanában viszont ide már nem irogatunk, mivel volt a Babaneten egy nagyon tré időszak, amikor hetekig képtelenség volt használni, így azóta az "izgi" fórumán szaporítjuk a szót. Nagyon jó kis csapatKép
És nem vagy te hülye pesti p...., ha rajtam állna, most is ott laknék, mert ezerszer több lehetősége van az embernek választani szolgáltatások közül, értd bármire, akár egy jó gyerekorvosra is, de nekem a gyerekek iskoláztatása is gondot jelent (egyelőre csak elméleti síkon) errefelé, mert amit a színvonalról hallottam, nem nyugtat megKép

No most már hajcsi lesz, pá
Momo


Momo
momo
 
 


MOMO!

Megkérdezhetem mi az a "izgi" forum?

Hétvégén voltunk Pesten, hihetetlen hogy mennyi ember volt bent az Árkádban, mégis olyan JÓ volt látni azt a sokadalmat!
Nekem nagyon sokszor hiányzik a régi eltemetett életem.
Két évesek voltak a lányaim mikor elváltam és ott maradtam Pesten. Nagyon nehéz volt, de felépítettem a saját életem és most ez mind átváltott egy mesebeli hercegre és a kastélyáára.
Mindig úgy gondoltam, hogy ott a jó ahol a szerelmével lehet az ember! Igen ez így van, mégis azt hiszem acsalád és a szerelem mellett kellnek barátok is a teljes élethez. DFe barátkozni ebben a korban nem lehet úgy mint az oviban:
-Szia! Leszel a legjobb barátnőm???
-Szia! Leszek!!
És boldogan amíg meg nem....

Szóval én kifejezetten magányos vagyok!

De örülök nektek és remélem működik is majd a dolog.

Sziasztok

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Momo!
Tottál igazad van, tudom. Tényleg mindegy, hogy most sz.rakodunk az ovival, vagy jövőre. Csakhát a betegeskedés sose jó dolog, dehát te ezt tudod jól. Még szerencsém, hogy Kevinnek baromi erős szervezete van, mert szinte semmit nem kap el Menditől, a köhögős dolgokat kivéve. (úgy néz ki rám ütöttKép) Oscillo tippet köszike, lehet Mendinek adagolom majd. Én nagyon ritkán vok beteg szerencséreKép
Jól néz ki ez a buli, biztos jól szórakoztatok. Bár az oroszlánrész nektek jutott. Mindig csodáltam az ilyen "pezsgős" embereket, mint te, meg heppi is. Én speciel pocsék vendéglátó vagyok, vagy inkább túl bogaras ahhoz, hogy önfeledten örüljek minden látogatónak.
Örülök, hogy a lányok sem fedték fel a valóságot. És le a kalappal az energiád előtt!

Heppi!
Dehogy pikkelek! Mondtam vmi olyat? Átolvastam, hát végülis lehet úgy is értelmezni. Nem ugyanazzal a hangsúllyal, mint amit én gondoltam, még akár le is anyázhatnál Kép De tudom, hogy nem értettél félre, pont azt szeretem benned, hogy nem esel kétségbe, ha vki megmondja a frankót;), meg egyből vágod miről van szó. Pont az ilyen általad említett esetekre gondoltam, semmi másfajta irigységre. Ez igazán nem is irigység, csak "dejólennehanekemis" dolog. Az irigység meg ugye az, mikor sajnálod a másiktól. Én tőletek nem sajnálok semmit, csak jó lenne, ha néhány dologban hasonlítanánk Kép De ez nem baj, vagy igen?
Na jó, ki akartam kényszeríteni belőled a vallomást KépKép
Remélem azt sem gondolod, hogy elítélnélek, ha alkalmaztad volna az említett módszert. Pont ez az, hogy azthiszem ismerjük már egymást annyira, hogy ne akadjunk fenn ilyenen. Tudod, hogy nem ítélek el senkit csak azért,mert más elképzelései vannak, vagy másképp oldja meg a problémáját. Nincs két egyforma ember, nincs általánosan alkalmazható megoldás a problémáinkra.
Ja, és csak hogy megint kötözködjek, nekem sem éjjel, sem nappal nem alszanak, illetve ugye Mendivel este nincs gond már majdnem egy éve. Kevin még alakulóban esténként. Kép Majd kialakul az;)

Katácska!
Köszi az infótKép
Ezt a pesti dokinénit nem "tarthatod meg"? Úgy értem muszáj helyben orvost választanod?
Tudtam, hogy kihúztam a gyufát Kép. Én abszolút nem tartalak pesti picsának;). Az ember nem lakhely szerint lesz ilyen, vagy olyan.
Ezekszerint tényleg elég rosszul érzed itt magad egyelőre Kép Remélem azért idővel meg tudod szokni ezt a helyet. Az biztos, hogy sok marharépa van errefelé, de sajnos ez sztem mindenhol így van. Biztos más ez a bezártság is, hisz hiába mégy ki az utcára, sehol egy ismerős arc. Olyan lehet ez, mint mikor osztálykirándulásra megy az ember -értelemszerűen- egy másik városba, és figyeli a szembejövő arcokat, de sehol egy ismerős. Egy idő után baromi hervasztó, és kétségbeejtő érzés. Nem mondom, hogy átérzem a helyzeted, hisz én mindig itt éltem, tehát csupán gondolom, milyen érzés lehet. Mindenesetre remélem, hogy idővel mindannyian megszeretitek ezt a kis porfészket Kép

Mostmár én is megyek, megnézem hogy kell turbánt kötni.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti!

Nem igaz hogy kihúztad a gyufát. Lassan megszokom hogy itt mi a rendszer.
Mármint nem itt, hanem a városban.
Mikor kérdik hogy ugye milyen jó itt? Akkor én még képtelen vagyok rávágni az nagy igent, de bele kell törödnöm!
Már csak néha borulok ki rajta és igazából nem is mondom itt senkinek. Ha mégis úgy néznek rám mint egy marslakóra és én ezt nem viselem jól. Tudom mindenütt meg kell felelni és viselkedni kell csak néha a 3 kölök mellett igen nehéz megjátszani a boldog mindeig bólogató Jani-bohocót!
Persze már megint siránkozok!
Még nem is ismertek és gyönyörű képet alkottam magamról!
Igérem visszafogom magam és csak akkor jövök ide ezentúl ha tiszta happy leszek és csak suépeket és jókat írok e sorokra!

K.

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Én is Cegléden lakom, szintén anyuka, bár otthon töltött óráim számát tekintve inkább csak muter. A fiam, Lacus 6 éves, egyenlőre ovis. Barinőm unszolására kezdtelek el ovasgatni titeket.

Arra gondoltam, hogy dec.6.alkalmából ne csak a gyerkőcök kapjanak valamit, hanem ti is. Nekik még ott a varázs, a cipőpucolás, a várakozás, az apró neszek hallgatása vagy hallni vélése, és a csodát nektek kell minden évben elhozni nekik.




Születésnapi köszöntő

Ki életet kap, anyát is kap vele.
Szivünk első dobbanása az Õ érdeme.
Parányi életünk óvja, remegve félti,
apró kis elménk még csak meg sem érti.
Mennyi küzdelem lemondás az áruk,
mit vállal értünk, és mennyit hibázunk.
Anya éhes vagyok, anya fáj nagyon,
mig gondunkat űzi, szivén sok fájdalom.
Sosem fárad el, ha értünk kell tenni,
ha éjjel álmából hozzánk kell felkelni.
Az első lépésünknél hogy csillog a szeme.
Az első szavunk lelke üzenete.
Anya szeretném, anya kérek...
anya sötét van, és a sötétben félek.
S Õ vigyáz, vígasztal, őrzi álmunk,
miközben Mi töndérhonban járunk.
Õ a való életben ölre megya a sorssal.
Megküzd értük tenger sok gonddal.
Reggel nem kérdjük, anya miért vagy fáradt?
Miért gyűrött, nedves az ágyad?
Bár láz emészti törékeny testét,
mégis velünk tölti vidáman az estét.
Ruhát cipőt ha vesz, nem magának veszi,
titkon az éjben az ágyunkra leteszi.
Büszkén nézi hogy fogy az estebéd.
Háta mögé rejti két megtört tenyerét.
Nem számolja éveit, csak teszi csendben dolgát,
naponta feldíszíti a szeretetoltárt.
Az oltár fő helyén gyermekei szíve,
s Mi mégsem vesszük soha semmibe.
Természetesnek hisszük a kapott áldozatot,
tényleg csak ezért hozott a világra magzatot?
Aztán felnövünk, és megváltozik minden,
a mi gondjaink közt neki már hely nincsen.
Hagyjuk örlődni lelki magányában,
ne szóljon bele az unokák dolgába.
Ott már nem jó, nem ért hozzá, mama,
másképp volt az régen, nem lehet igaza.
Pedig hát az élet ezernyi gondjával
könnyebb megközdeni dárga jó anyával.
Egész életében csak adott és adott,
mindig tudta mi kell, s örült, hogy adhatott.
Köünnye gyöngye hullt, ha látta bánatunk.
Szíve összerándult, mert tudta, fáradunk.
Gyermekeit, unokáit csak jóra nevelte,
mégsem volt soha a sors kegyeltje.
Kérünk a jó Isten tartsa meg békében
szerettei között örök békességben.
Születése napján áldja meg az Isten,
sokáig osztozzunk ilyen drága kincsen.

/ismeretlen költő/
némber
 
 


KépKép

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Katácska!
Hidd el, egyikünk sem ítél el téged semmiért! Bár tudom, mindenki csak a maga nevében nyilatkozzon, de nem úgy ismerem a csajokat sem;)
Szerintem egyeltalán nem kell eljátszanod, hogy szeretsz itt élni. Nyilván mindenkinek rosszul esik, ha a szülővárosáról azt mondják rossz itt élni. Először nekem is rosszul esett, de ráébredtem, hogy ami nekem jó, nem biztos hogy másnak is az. Más úgy nézni egy városra, hogy sosem éltél máshol, és más úgy, hogy egy teljesen más helyről jöttél ide a totál ismeretlenbe. És tudom, hogy mikor azt mondod, nem érzed jól magad itt, az nem csupán a helynek szól. Nem vagyunk egy világváros, sőt. Így aztán idő kell, és emlékek ahhoz, hogy meg tudd szeretni ezt a várost. De emiatt ne legyen kisebbségi érzésed, hisz aki nem fogadja el, hogy nem Cegléd a világ közepe, az elmehet a sunyiba;).
A másik, meg amit akartam még, azt írtam már egyszer. Ide nem csupán szép dolgokat lehet ám írni, és nem csak akkor lehet jönni, ha kicsattansz a boldogságtól. Ha így lenne, akkor én sosem jönnék Kép
Fel a fejjel!

Némber!
Üdv a csapatban Kép!

A mi mikullancsos napunk nagyon jól halad. Mendi az imént hányta tele az előszobát. Fain.
Remélem "csak" azért mert sokat ivott egyszerre. Én bármit elviselek, csak a hányást nem. úgy értem nem tudok vele mit kezdeni, egyből öklendezni kezdek én is meg minden. Hú, nemtom mi lesz még itt..
No, megyek is, csak írni akartam egy üdvözlégy Mikulást Kép

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Micsoda forgalom, lám, dolgozik a MikiKép

Katácska,
a férjem meg a világ összes kincséért sem lakna Pesten, igaz, neki állandóan mehetnékje van és ebben a pesti dugók erősen gátolnákKép Tényleg nem vagyunk egyformák. Nekem is volt pár fontos barátom Pesten, ők hiányoznak isKép És lehet egy darabig a mesebeli kastélyban élni a szerelmünkkel akár a világ végén is, aztán egyszercsak már aranykalitkának fogod érezni...Párom lakása (amiben nagyon sokáig élt a válása után is), Kenderesen van, na itt is laktunk 3-4 hónapig. Gyerek nélkül még elviselhető volt, mert mehettem világnak, ha akartam, de minden nagyobb várostól 1,5-2 óra járásra voltKép Szerintem párom első felesége is ezért dobta be a törölközőt, de ezt csak halkan mondom és csak nektek! Egy férfi nehezen emészti a gyerekes anya bezártságérzését, mivel nem őt köti helyhez a baba...

Betti,
egy időben én is nehezen bírtam a hányástakarítást, aztán lett egy gyakran rókázó magyar vizslámKép Ma már pörfikt vagyok ebben isKép
A Miki koromfelirata nagyon tutiKép

Némber,
tessék gyakrabban írni, ha már bekukkantasz ideKép Igazán szívmelengető volt a versKép
Egyébként üdv!
Lám-lám, van élet Cegléden isKép

Na vége a szabimnak...ja az én csemetéim is kaptak vasárnap plusz ajándékot a Mikitől, egy újabb taknyolós-köhögős kórságot...benne volt a paklibanKép

Momo


Momo
momo
 
 


Némber üdvözlet neked!

A versike megbőgetett! Nagyon szép! Köszönöm az élményt amit ezzel a verssel okoztál nekem!


Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Hello!

Momo!
Nemtom, biztos meg lehet szokni, nekem nyilván elég sokáig tart majd Kép Bár nem bánnám, ha nem lenne rá szükségKép


Némber!
Nekem is tetszett a vers. Csupán azt sajnálom, hogy én sosem leszek arra érdemes, hogy egy ilyen verset írjanak nekem Kép


Még alig múlt 3 óra , és én már totál ki vagyok készülve. Gondoltam, sebaj, már csak 4órát kell kibírnom, és Ati hazaér. De eszembe jutott, hogy valójában ma a reptérre mentek, szal esélye sincs, hogy időben hazaér. Majd talán fél11 körül..
No, megyek és belemerülök az önsajnálatba KépKép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Örülök, hogy örömet okozhattam Kép!
Ok, írok majd,ha lesz a gondolataimra kereslet.
További szép napot mindenkinek.
némber
 
 


Sziasztok,

Megvagyok meg enis, csakhat a rohanos/dolgozos anyak sorsa ez, szabaido a nullaval egyenlo. Most epp felvettem a mellekallasomat is, van is epp vele melo eleg, mert ma indul a .eu regisztracio, es igy 11 oraig versenyfutas van az idovel, hogy minden igeny bent legyen (es persze jol...)

Udv az ujaknak, enis a topik lakoja vagyok, Alberirsa csapatat erositve, 5 v. 6 utcara lakom MomoektolKép Idonkent osszejarunk (vagyis en tamadom le oketKép), nameg Katat PilisenKép

Lurkok szama 2, nagyfiam 4.5 eves es Gyula nevre hallgat (bar erre soha, a Gyuszko a hasznalt forma), es egy lassan 1 eves Zolikam, akit itthon terelgetek (most lassan az agyba, mert alvasido jon)

Amint lesz idom, boldogitalak kepekkel is, nameg hosszabb irassalKép

Mica
mica
 
 


Sziasztok!

Betti, nem hinném, hogy ne rólad is szólna ez a dal! Hiszen te vagy az, aki megszülted a két gyermeked, aki inkább neki vadász új cuccokat, babakocsit... és nem magára költi a pénzt. Te vagy az, aki éveket áldoz az életéből arra, hogy ők élhessenek. És az is te vagy, aki nem egy HOTCAT'S oldalon chatel hanem naplót ír az utókornak.

Kata, Mica, Momo, köszönöm a köszöntést.

Tegnap jelentős eredményeket értem el kiskorú gyermekemnél: sikerült rávenni, hogy pakolja el a játékait a szobájába. A nappali meg volt kb. 6 éve borítva mindenféle roppant fontos dologgal (Mekis kólásszívószál, StarWars emberkék papírból kidarabolva kb.5000 példányban,gumikacsa,..., aminek egy részét kiselejteztük, a többit bezúdítottuk dobozokban a szobájába. Kerülgesse ő, ha annyira ragaszkodik mindenhez, de ne az egész ház nézzen úgy ki, mintha atombomba robbant volna.

Hülyén érzem magam. Mit is írjak. Feszengek.

Üdv mindenkinek!
némber
 
 


Ezek szerint már csak 3-4 évem van és elpakolnak az én csemetéim is?Kép

Katácska,
itt az említett fórum, nézz körül:
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/


Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok,

Némber,
Csak most lestem meg a profilodat, és látom milyen fiatal vagy még Kép főleg hogy már ilyen naaaagy fiad van
LE A KALAPPAL ELÕTTED Kép

Jut eszembe,
BEEEEEETTI, HOL VAGY
(itt lennél, ha szeretnél) Kép Kép Kép

Mica,
te sem vagy egy otthonülő típus Kép De legalább értelmesen elfoglalod magad
Csak olyan ritkán jössz ide Kép

Kata,
Nálatok mizújs?

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szia Heppi!
Nehari, de egyszerűen irritál ez a de fiatal vagy és mekkora fiad van szöveg.
Igen, valóban korán szültem, de ez az én dolgom. Ha valakinek baszottnagy segge van, annak sem szólnak be feszt, hogy de izéééé vagy... akkor miért gondolod, hogy nekem ez jól esik? Tudom, ez csak egy megállapítás volt, talán fel sem kellene rajta így kapnom a vizet (hirtelen természet vagyok), akkor sem esett jól. És nem szeretem, ha kóstolgatnak. És egyébkéntis sz*r napom van. És fentebb úgy olvastam, ide akkor is ér jönni.
Egyébként Neked milyen napod van?
némber
 
 


Sziasztok,

Itt egy kep a lurkoimrol, tegnap esti, szoval friss kepKép

Kép

Mica
mica
 
 


Mica!
Huhh, akkor volt melód. Vagy este 11-ig megy a dolog?

Némber!
Nagyon édi vagy, hogy így ismeretlenül is bókolgatsz Kép
Nálunk a nappali kiteszi az egész ház felét Kép, úgyhogy egyik sarokból a másikba seperjük a hasonló dolgokat. Aztán egyszer megunom, és selejtezek én is. Mint pl. egy hónappal ezelőtt. Összegyűjtöttem a sok játékot, amit már nem használunk, hogy majd odaadom a védőnéninek, ossza el.. Erre azóta sem jutottam el odáig, hogy bevigyem neki..

Momo!
Nagyon rövidke voltálKép Semmi újság? Javulgattok már?

Én ma voltam Kevinnel oltáson, eddig semmi különös, bár ha jól emlékszem ennek az oltásnak sokkal később van "hatása".
Mendi borzasztó hisztis.. Már komolyan nem tudom mit csináljak vele. Energiám is fogytán hozzá..
Ebédnél is pl. kijelentette, hogy ő biza nem éhes. Jólvan, mondom, akkor ne egyen. Kevinnel nekilátunk, akkor jön oda, hogy "vááááá, nincs tányérom ááááá" tipikus kényeskedős hisztis hangnemben. Jó, kisajtoltam belőleg egy 'kérekszépen enni'-t. Eszik két falatot, addigra én már befejeztem, és kezdtem megpucolni egy almát. Erre ő eltolja a tányérját: "nem kérem már, almát kérek". Mondom, akkor ebédeljen rendesen, ha már olyan rettentő éhes lett hirtelen. Akkor evett egy kanállal még, és rákezdett : "szörpit akarok vááááá nyaúúúú" Jó, öntöttem neki vizet, és odaraktam elé. Egyre kevésbé tudtam leplezni a bennem tomboló indulatokat.. Amikor elkezdett éktelen módon üvölteni, mert szörpi helyett vizet mertem elétolni, inkább ki is jöttem a konyhából. Azóta is ezért nyávog, pedig már öntöttem neki szörpöt a vízbe. Ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Ilyenkor jutok el addig a gondolatig, hogy pszihológushoz viszem, mert ez már durva. Lehet velem együtt megyünk (skizo vagyok Kép ), mert egyre többször fordul meg a fejemben, hogy vajon mi vett rá engem, hogy gyereket szüljek? Egyre inkább meg vagyok győződve róla, hogy nem volt jó döntés..
Na, megyek még mielőtt totál megbotránkoztatok itt tömegeket Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok,

Nember,
Ide barmikor leht jonni, barmilyen hangulattalKép
Akkoris fiatal vagyKépKép
Mondjuk ezt mi, a 30hoz kozeliekKép En mar a masik oldalrol kozeli...KépKép

Heppi,
Hat az otthonules csak akkor megy, amikor a gephez kot a munkam, amugy tenyleg vilagcsavargo vagyokKép Hetvegen is azert nem tudtam errejonni, mert Anyukameknal voltam lurkokkalKép
Mostanaban azert irok kevesebbet, mert amikor lenne idom este irni, akkor atadom a gepet paromnak, mert jatszik egy uj jatekkal... vegre o is ki tud kapcsolodni. Igy viszont nekem nincs lehetosegem neten ulni. Mondjuk ezen akarunk valtoztatni, karacsonyra magunknak vennenk vegre egy wifis routert es utana hawaii lenneKép

Nah, rohanok, mert nem akarok megint ejszakazni a melo miattKép

Mica
mica
 
 


Szia Némber,
ma nem tucc felhúzni Kép és én sem akartalak téged !!!! valóban csak egy megállapítás volt, amihez gyorsan kifejeztem minden elismerésemet is (tod, az a csupa nagybetűs sor Kép ) gondolom, hányszor megkaphattad már a "húú milyen fiatal anyuka" dolgot. ismerem, mert én még mindig csodabogár vagyok, mert "nézd két baba, de édesek" --- mintha Orsi ott sem lenne, de ez most más tészta Kép Valóban a te dolgod, hogy mikor és hány gyereket szülsz! Én a másik oldalát is látom: óóó milyen sok gyerek (miért lenne sok a 3, amikor a 2 mindenhol átlag --- mertha mondjuk 5 gyerekem lenne, akkor jogos lenne)
És igen, jól olvastad, ide akkor is lehet jönni, amikor Qrva sz*r napod van Kép Sőt, szerintem igazából erre való ez az egész fórumosdi, hogy ha vkinek nyűgje van, az szépen elregéli, mi meg sajnálkozunk, próbálunk tanácsot adni, vagy csak mélyen kussolunk, hogy ehhez képest a mi problémánk, hja kérem....

Ja, és ezek után természetesen tartozom még egy mélységes bocsánatkéréssel is
BOCSI, NEM AKARTALAK MEGBÁNTANI --- HÜLYE VOLTAM, GONDOLKODNOM KELLETT VOLNA.
(mejegyzem szőke nő vagyok)

Mica
Nagyon husik Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


No, jellemző, megírtam a szöveget, és nézetben maradt, mert közben ez+az..
Szal jól beírkáltatok addig Kép

Némber!
Nyugika, ne kapd így fel a vizet. Nekem is mindig mondogatják , hogy "húúúú, jó hamar bevállaltátok!" meg az idióta viccek, hogy "mire legközelebb találkozunk magánóvodányi gyereketek lesz..." stb..
Szal megértelek tottál. De sztem heppi biztos nem azért írta. (vagy igen??Kép)

Mica!
Neked meg nem ér két ilyen csábos pasi fotóját feltenni, mintha a fiaid lennének.. Kép na persze Kép

Mostmár tényleg húzok,mert elmebaj van a köbön.. meg házimunka meg ..
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Heppi,

Hajajj, azok bizaKép Pedig meg az apjuk ki is maradt a kepbol, ne nudizzon mar ittKép

Betti,
Neeem, este 11ig nem csinalnamKép Amugy de. 11 volt a hatarido, be is mentek szepen az igenyekKép
(mondjuk tegnap du-n kozbejott egy nam vart pesti ut - esoben, 2 lurkoval -, es igy este 10 utanig meloztam..- ez naagyon ritkan van, de most muszaj volt)
A pasijaim tenyleg csabitoak, mar a pindur is tud olyan huncut lenni, hogy sokszor van konny a szemembe az oromtolKép Viszont tudnak orultek is lenni egyuttKépKép

Nah, tiszta luxus van most, hogy igy irkalokKép Az ugyfelek meg szidhatnakKépKép

Mica
mica
 
 


Ahhh Betti,
így ismersz? hogy direkte azért írok ilyet, hogy másokat megbántsak?! én??? aki (legalábbis szerintem) próbálok minél liberáliabban viszonyulni a világhoz???
totál vérig vagyok sértve Kép

ismeritek azt a mondást, hogy:
ha egyvki azt mondja rám, "hülye tyúk" --- nem foglalkozom vele
ha ketten mondják --- gondolkodóba esek
ha hárman --- leülök tojást tojni

Kép Kép Kép Kép

eddig ketten vagytok, mégvki??? csakhogy profin sárba tiporjatok, és mondjátok rám, hogy bunkó Kép esetleg meg lehet alapítani a "utáljuk-bunkó-heppit pártot" Kép

(remélem láccik, hogy mindez vicc!!!! tessen nem komolyan venni, mert tényleg leülök tojást tojni Kép Kép Kép Kép)

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


csajok,
tényleg bunkó vagyok???

komolyan kérdem!!!

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi, ne lihegd túl. Betti csak viccelt.
Én meg alapból ilyen kikérem magamnak vagyok.

Mica, arik a fiúk! Totál hasonlítanak, persze, testvéreknél ez természetes...
Megpróbálok scannelni én is a fiamról pár képet, ha a helyzet engedi...(munkahely...)
némber
 
 


Heppi!
Dehogy, senki sem mondta hogy bunkó vagy!
Viszont velem is előfordult már ilyen eset, mint most Némberrel, csak én nyulambulam vagyok hozzá, hogy szóvátegyem;)
Szal tojástojásra ne add a fejed Kép

Lányok, ahhoz képest, hogy második napja vagyok egyedülálló anyuka, egész jól bírom. Kéne valami rendet rittyentenem még, de a mosással szinte kész vagyok (28kg ruha/2nap), az utolsó adag megy épp. Díszítéssel is haladok, igaz lassan, dehát nem is lehet elkapkodni Kép
Az idegzetem hullámzó, néha kifutnék a világból (említettem is ugye, dehát senki nem reagált..), néha már majdnem hogy jól érzem magam.

Némber!
Rakjad a képet, mert kíváncsi vagyok a fiadra;)

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


HÚÚÚÚ!
Sziasztok!

Itt aztán volt hirtelen forgalom!

Heppi!
Szerintem nem vagy bunkó és akár hogy olvasom nem látom a feltételezés alapját. Lehet én se vagyok komplett de szerintem semmi bántó megjegyzés nem hagyta el a gépedet!
Velem kifejezetten kedves voltál már elsőre is!

Némber!
Gratulálok a szókimondáshoz, soha nem volt annyi vér a fejembe hogy így kirohanjak, pedig jó párszor lett volna miért! Mindig irigylem az ilyen embereket akik megvédik magukat! jelenleg én nagyokat nyelve tűrön, hogy az új család mindenbe beleszóljon még azt is előírják hol vegyek sajtot ha már ilyen luxus cikkre vágyom.
Szóval szívesen vennék tőled leckéket!

MOMO!

Köszi a linket meg fogom még ma este nézni!


K.

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska!
én is ilyen típus vagyok, talán pont ezért nem vagyok szimpi neked.

Megmutitom milyen fát csináltunk..
http://gfx.babaszoba.hu/blog-upload/attach/3/93/493/12011.jpg

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Szabobetti!

Én nem emlékszem rá hogy ilyet mondtam volna!

Sajnálom hogy ilyen a véleményed rólam, néha azt érzem nem is kéne jönni, csak rontom a csevejt!
Bocsi, hogy vagyok!

Kép
Kép
katácska
 
 


Na, úgy látom, elindult a lavina Kép
Senki sem szimpi senkinek, pontosabban mindenki azt hiszi, hogy a másiknak nem szimpi Kép Kép Kép
Pedig szerintem tök jó kis csapat vagyunk mi!!!

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Fura napok vannak mostanság látom mindenütt!

Én szoktam, lenni a chat-en és napok óta marják egymást a lányok! pedig nagyon jó szokott lenni, mégis fortyognak az indulatok.

Nálunk elég vacak a helyzet itthon ezért kikapcsolódni néztem be mindkét helyre, de látom most ez sem a nyugalom szigete...

Remélem javulni fog a dolog, hiszen vannak olyanok akikért érdemes lenne jönni...

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Katácska!
Persze, nem mondtad, de azért érezhető. Pl. ha mindenkinek írsz rajtam kívül.. no. De ezzel semmi problem, hisz nem lehet mindenkinek mindenki szimpi, és különbenis. Szal én nem haragszom, és nem skatulyáztalak be, hidd el. Soha senkit nem szoktam anélkül, hogy rászolgálna. Talán idővel én is érdemes leszek rá, hogy jöjj;)

Most viszont egy időre visszavonulok a jótékony homálybaKép hátha elülepednek a dolgok.
Ha addig nem tudok jönni (nem durciból, még mielőtt bárki azt hinné;) ) akkor boldog karit mindenkinek!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?