Sziasztok Lányok!
Nem jelentkeztem, mert a kórházban töltöttem a délelőttöket, tegnap meg utána anyósoméknál voltunk egész délután.
Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat. Marci baba is köszöni szépen.
Már átadtam neki a sok infót, hogy láthatja, más is azt mondja, hogy most aztán már tényleg meg kell születni!
Szóval a hírek: Tegnap is, ma is F:9-es CTG-t csináltak, ami sajnos nem 10-es, így továbbra is az a felállás, hogy minden reggel 9h körül megyek a CTG-re, azután megcsinálják az áramlásvizsgálatot, és ha kedd reggelig nem változik semmi, szerintem a dokim akkor azt fogja mondani, hogy indítsuk meg. És persze tegnap is meg ma is különböző orvosok (tegnap a Mészáros doki, ma meg a Horváth doki) látta a flow-metriát, ami persze tökéletes, ma még azt is közölték, hogy ha napi 10 mozgása nincs Marcinak du 2-3-ig, akkor menjek vissza a szülőszobára. De mozogni jól mozog, (amióta ezt mondták, számoltam, és jócskán 10 fölé kerültünk, bár csak 10-ig számoltam) főleg ha beszélgetek is vele. Marci baba már 3200 g, és már próbbáltam rávenni, hogy ma éjjel kezdjük el, mert már én is nagyon szeretém, ha egyrészt neki nem lenne rossz, (jobban is működhetne a méhlepény...) másrészt én meg kibírom ha indítják azt is, ha nem azt is, csak neki ne legyen baja.
Meglátjuk, hátha hallgat rám, és az éjjel kezdünk. De szép is lenne....Nincs valami ötletetek, hogy lehet elkezdeni? Ugrálás, vagy mit tudom én?
Már a férjem is mondja neki, hátha az is segít.
Ja ma du mi is sétáltunk a férjemmel - meg persze Marcival, mi se hagytuk volna ki ezt a gyönyörű időt!
Ezek a gyerekek annyira édesek!!!
Montam is Marcinak, hogy már csak azért is jó lenne ha kijönne, mert akkor tudnék képeket küldeni róla nektek. Erre belémrúgott. Jó gyerek már most is...
Ja, Bori, holnap reggel én is megyek CTG-re, esetleg találkozhatnánk. 9h körül leszek ott. Akkortájt ott leszel? Az ambulanciára mész te is?