Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska,

Benedek az előbb két adagban annyi kaját visszaadottt, hogy nagyon megijedtem. De utána elaludt, akkor csak maradt valami a hasában is, nem? A két adag közt bekakilt és minden csaupa kai volt. Ja nemcsak ő, én is kétszer öltöztem át.
Mikor Szegeden voltunk, jött a Mikulás
Kép
És Benedekről is egy portré:
Kép

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
ami kijön, az mindig sokkal többnek látszik, mint amennyi valójában! Biztosan van abban már nyál meg emésztőnedvek. Asszem. Amikor még anyatejeztünk, én is mindig azt gondoltam, hogy ennyit nem is evett, mint amennyit bukott, de ha így lett volna, nem hízott volna.

Az az átszellemült alvás!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ugye a 3,4kg nem sok?! A doktornéni csodálkozva kérdezte, hogy mit csinálok, hogy adok még mindig tápot? Mondtam, hogy egyszerűen tud már szopizni! Kép
Nektek mennyit híznak a babók 1 hét / 1 hónap alatt?

Szia Timi,
kérünk képeket!!! Kép

Gabi,
Livi nagyon cuki ahogy fogja a kezed! Kép Egy angyalka.

Szorsi,
már pont akartam Tőled is fotókat kérni, hadd lássuk a druszánkat (ugye így mondják?). Nagyon aranyos, Beni is ilyen minden szopi után. Kép
Na és a Mikulás a kiscipőben! Haláli!!! Kép Kép Kép

Egyébként nekünk is nyugis éjszaka volt, kétszer evett Benedek, de rögtön visszaaludt, hagyta Mamát is aludni! Kép
És fürcsinél már mi sem sírunk ám! Sőt tegnap már a kivételnél sem sírt!
Ja igen, Szorsi, az a férjem karja. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Még valami!
Ti mikor vittétek ki a gyerkőcöt először utcára?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Újból itt, most már én is ráérek veletek cseverészni, bár nem sokáig!!! Dec. 9-re vagyok kiirva, tegnaptól nem dolgozom, viszont most agyalok, amire eddig nem volt időm. Leginkább amiatt izgulok, hogy nem izgulok, azt mindig meg szoktam szivni. Bubek, te mikorra vagy kiirva? Olvastam, hogy nálad is megy a para....Nekem 1637545578494442526 kétség és kérdés van a fejemben. Ma beszéltem a Spiesz Anna szülésznővel, pont úgy gondolkodik, mint én, talán ezért nem félek...aztán, ki tudja, mi lesz. Rossz ez a bizonytalanság, hogy lehet, hogy tiz perc múlva, de lehet, hogy csak egy hét múlva kezdődik a szülés. Hétfőn megvizsgált a doki, nem volt kellemes, a cél a majdani fájások beinditása volt, azóta elég sűrűn keményedik a hasam, de más semmi. Kicsit kezdem a derekamat is érezni. Furi megint a testem érezni, 9 hónapig egy millimollnyi gondom nem volt. Muszáj szülni???? Nektek hogy kezdődött?
Irjatok, ha tudtok.
bori05

Sziasztok!

Köszi mindenkinek minden sírós és nem sírós élményt is. Már most is elpityeredek időnkéntKép, ha olvasom a soraitokat, vagy ha valami romantikusat látok a TV-ben, vagy ha nem akkor is...Kép

Viszont most egy kicsikét aggódom is, lehet, hogy Ruttner doki megindítja valamikor mostanában a szülést.
Tegnap du dokinál a rendelőben, ma de meg a kórházban voltam. CTG-ket csináltak, mert Marci szíve nem reagál olyan hatékonyan a mozgására. Tudjátok, amikor mozog, begyorsul a szívhang, aztán visszalassul. Nos, ennek a gyorsulásnak a mértéke nem elég nagy, és azt mondta a doki, hogy ez utalhat valami kóros méhlepényelégtelenségre, és akkor érdemesebb megindítani a szülést. Ma még megyek vissza du 5h-re a kórházba, akkor majd még csinál egy keringési vizsgálatot is a doki, és aztán megmondja hogy mi legyen. De ma de is ugyanolyan CTG-t produkált, mint tegnap este, szóval lehet, hogy mostmár csak akkor jelentkezem nálatok, ha már Mrci is itthon lesz velünk. Szorítsatok, hogy rendben legyen minden, és inkább ne kelljen megindítani a szülést. De ha meg kell, hát azt sem bánom, csak Marci egészségesen jöjjön a világra. Nem igaz?Kép

Na jó, azért amikor van időm, akkor persze olvaslak benneteket, de most lehet, lesz egy kis szünet. Ha este még hazajövünk, (és nem szülünk), akkor majd megírom, hogy mit döntött a doki.

(Ja azt meg már nem is mondom, hogy tegnap este úgy "megvizsgált", hogy mindjárt egy kis pecsételős vérzésem lett, ami azóta sem hagyja abba...Kép Ma reggel fel is hívtam, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget, azt mondta, majd ma du megbeszéljük...Meg de sem tulajdonítottak jelentőséget ennek a kórházi CTG-n.Hááát, remélem tényleg nincs ezzel semmi gond, és nem csak a figyelmetlenségük az oka...)

Kép
----------------
B&M
bubek

Bori, én eredetileg 16-ra vagyok kiírva, de mint látod, lehet, hogy előbb szülünk....

Kép
----------------
B&M
bubek

Bori05!

Nekem úgy kezdődött, hogy lefekvés után éreztem egy kattanást - vagy pattanást, nem is tudtam eldönteni - a hasamban belül. Rögtön arra gondoltam, biztosan most repedt meg a magzatburok. Felültem az ágyban, hátha folyik valami, de nem. Visszafeküdtem, aztán pár perc múlva mégiscsak ömleni kezdett. Közben semmit sem éreztem, egészen 6 órával későbbig, amikor kaptam egy gyorsító infúziót. Másfél óra múlva szültem meg a Pöttömkét. Az a másfél óra kemény volt, de nem panaszkodhatok, mert az első 6 órában pompásan éreztem magam.
Drukkolok Neked, szép és könnyű szülést kívánok, meg persze egy egészséges angyalkát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, köszi az infót, remélem, én sem érzek semmit 6 órán át!!! Csak észreveszem már, ha elkezdtem szülni, ennyire nem lehetek bimbó! Bubek, nekem is volt kis vérzés a hétfői vizsgálat után, kedden is pár pötty, de én nem hivtam föl a dokit, mert mondta, hogy ez természetes. Persze, ha Niagarázol, akkor az más, de pár csepp természetes. Irj, hogy mit mondott ma a doki. Ezek imádnak vizsgálódni, feltűnt már?
bori05

Mivel tegnap este volt a vizsgálat, és azóta is csak immel-ámmal jön pár csepp (még a tisztasági betétem is csak épphogy...), ezért annyira nem aggódom emiatt. Marci szívhangja sokkal inkább érdekel. Olyan kis lustaság. Leginkább kajálás után szokott egy kicsit mocorogni, de aztán egy órán belül megint elalszik. Aztán ha eszem, akkor megint jön a mocorgás, és aztán megint az alvás. Meg ha én lefekszem, akkor ő is 5 percen belül már durmol. Pedig 2-3 héttel ezelőtt még olyan kis virgoncka volt, hogy alig tudtam tőle aludni. Most meg már a haskeményedések miatt tudok alig aludni....Kép

Ja a derekam az nekem is tegnap óta fájdogál. Bárcsak megindulna magától a szülés, hogy ne kelljen beindítani! Lehet, hogy a dokinak is ez volt tegnap este a szándéka...Bár nem kötötte az orromra.
Gabi,
Most már nem csak a hosszú szempillájú kis tündérkéért irigyellek, hanem a szülésed lefolyásáért is. KépKép

Na jó, lassan el kell készülnöm az indulásra, szorítsatok, aztán, ha hazajöttünk, majd bekukkantok.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek!

Nem is tudom, melyiket kívánjam, azt, hogy szombatra Anyuka legyél vagy azt, hogy Marcika bent lehessen, ameddig szeretne. Ne izgulj, eddig is nagyon jó kisfiú volt, nem lesz semmi baja!!!
Akkor azt mondod, hogy ha ma este nem írsz, akkor szülsz? 5 percenként felnézek a netre!

NAGYON SZURKOLOK!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba,
Enyém gyerek 1,5 kg-okat hízott az első hónapokban. Szoptatott babáknál gyakori, hogy az elején repülőrajtot vesznek, és után lassul le a gyarapodásuk. Anyatejjel nem lehet sem túletetni, sem elhízlalni. Engem is mindig gyanusítgattak, hogy tápszert adok nek (esetleg fókazsírral etetemKép). Benedek biztos amúgy is pótolni akarja az elvesztegetett időt a hízásban.Kép

Bubek,
Szorítok, hoyg minden jól alakuljon, és Marcival minden rendben legyen (biztos úgy is vanKép). Ha megindítják a szülést, az kevésbé kellemes, mint ha nem, de ki lehet bírni.Kép Nekem is indították, burokrepesztéssel, vérzés miatt, 2 nappal a határidő előtt. Majd jelentkezz, hogy mit mondott a doki.

Bori, Novum,
üdv körünkben.Kép

KépKép
connie

Bori,
szülni sajna muszáj, hát bent nem maradhatnak a babók! Kép Kép Kép
De ne félj, nagyon szuper lesz minden és leírhatalan érzés, mikor kicsusszan a baba, azonnal megszűnik a szétszakadás érzése és a következő pillanatban meg már a melleidnél szuszog a pici. Kép
Nekem úgy kezdődött, hogy hasmenésem volt pár napja, távozott a nyákdugó és egyre több dolog jött belőlem. Mint kiderült azért, mert 4cm-re ki voltam már tágulva. Csatlakozom Gabihoz, nekem sem fájt semmi, csak a magzatvíz elfolyása után, de picit több, mint 2 óra alatt nekem is megvolt Benedek. Kép

Bubek,
megy a drukk, mindenképp írd meg mi volt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
megnéztem a füzetemben:
3 hetesen 3100 g volt Lívia, ami a születési súlyához képest 600 g. Beni mennyivel született? (3060 körülre emlékszem.)
A szakirodalom szerint kb. 500-600 g körül kellene gyarapodni 4 hét alatt, úgyhogy a 3 heti 400 az tökéletes szerintem.
Bár minket nem érintett, de úgy tudom, az őszi-téli babákat 6 hetes korukban ajánlott először kivinni. Szeretnél már vele domborítani az utcán, igaz?KépKépKép

Pussssssssssz!
G.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Az én bébim folyamatosan kommandózik, lehet, hogy most pakol össze...Bár, anyu sem egy nyugodt tipus. Még csak most nézem a neveket, eddig nem volt időm! Viszont még nem szállt le, szerintetek ez feltétel a szüléshez? Nem, ugye? Jó lenne, ha nemsokára meglenne, akkor karácsonyra már kicsit összeszoknánk. Nekem eddig nem fájt semmi, csak azt utálom, ha a hugyhólyagommal jojózik. Az roppant kellemetlen. Ha nem irnék, akkor elmentem osztódni és majd jelentkezem. Annyira kiváncsi vagyok már! Gondolom, ezzel mindenki igy van.
Bubek, lehet, hogy későn szólok, de a babának csomó mindent kell vinni a kórházba, én azt hittem, naivan, hogy csak a hazamenő cucc kell, de nem, kell rugi, popsitörlő, pelus, csak 5-öt ad a kórház naponta. Majd szólok a bébimnek, hogy csak ennyiszer kakiljon, erre van keret...
na, sziasztok, irjatok, olyan jól esik, hogy gondoltok ránk!
bori05

Bori05,

Nyugodj meg az Anna nagyon jó szüléznő!!! Nem lesz semmi gond, ha ő nincs, a dokim metszett volna!Õ mondta, hogy nem kell.Pedig Beni 3,72-vel született. Szóval minden tutira rendben lesz.

Ilba,
Mi két hetesen vittük ki először, de akkor még nagyon meleg volt (bár ez október végén volt).

OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok,

megjöttünk. Hát, a jó hír az, hogy Marci baba tökéletes CTG-t produkált, a rossz meg az, hogy ennek most a a következménye, hogy minden nap elllenőrizni kell. Ami azt jelenti, hogy mindennnap be a kórházba, és aztán ha nem stimmel, akkor újra ellenőrzik, és ha stimmel akkor is. Szóval most Várunk. A doki meg azt mondta, hogy programozzam be magamat, hogy most már jó lenne szülni, mert állítólag a nők ezt tudják. Erre nem szóltam semmit, de hát ki tudja. Majd megbeszélem Marcival hogy hajrá legyen...Kép

Szóval ennyi történt, de azért most már tényleg jó lenne szülni inkább, mint ez a bizonytalanság.

Bori, köszi, igen tudom, már én is, hogy egy csomó cuccot kell bevinni, a z én szülésznőm, Böszörményi Bea szintén elsorolta hogy miket vigyünk majd. Bár már ott tartanánk....

Na jó, most elbúcsúzom, mindenkinek köszi a drukkot, mert bejöttKépKép, szóval jó éjszakát a babáknak és a mamáknak egyaránt! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Bubek!

Legalább kocsival tudsz menni?

Megkönnyebbültem, hogy nincs gond!Kép
Nekem bejött a gyerekszugerálás. Bár neki is lett volna még ideje (9 nap), de annyira szerettem volna már a kezemben fogni, hogy elkezdtem nyavajogni neki, hogy mostmár menjünk, és a ctg előtti este megszánt és megszületett! Szurkolok, hogy ne kelljen külsőleg beavatkozni, azért mégiscsak úgy az igazi.
Ne idegeskedj, pihenj sokat, pihenj rá az elkövetkezendő 10 évre.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A fürdéstől még a hajam is égnek áll!

Kép

(Azt már nem fényképeztük le, ahogy üvöltött fél perc múlva...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Majd megpróbálom a gyerekszugerálást lefekvés után, amit a jógán tanultam, mert akkor mindig úgy éreztem, hogy erős a kapcsolat vele. Ilyenkor is, de akkor tényleg nagyon egy húron pendültünk! Kép

Gabus, hát az autó az most a hétvégén megoldható, (apósom visz, mert a férjemnek nincs még jogsijaKép) csak a hétfő-keddel van egy kis gond, de akkor lehet, hogy apu el tud majd szabadulni a munkahelyéről. Ha meg nem, akkor meg beülök egy taxiba, és odamegyek, meg vissza. BKV-zni már nem biztos hogy akarok, majd meglátjuk, hogy milyen idő is lesz, meg hogy érzem. De azért nekem 5-10 perc állás után már nagyon jól esik ha leülhetek. Hiába, már egy kissebb bálna vagyok...Kép
Szóval szerintem taxi lesz, és nem bkv. azt a két napot kibírom, a pénz meg hát....Ennyit muszáj lesz erre szánni. Oda vissza szerintem kb 3-4 e Ft lesz egy út. Hát majd meglátjuk. De köszi mindent, mert Marci nagyon jó kisfiú volt, és a Flow-metria (így kell ezt írni??) is teljesen tökéletes volt.

Lehet megpróbálom majd vasárnapra terelni Marcit, hogy vasárnap menjünk szülni. /akkor talán nem lesznek sokan a szülőszobánKépKép/

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó ez a frizura!Olyan klassz, pánkosKépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
Én is szugeráltam. Nekem megindították volna másnap reggel, de lefekvéskor azt mondtam neki, ez az utolsó esély, ha ő szeretne irányítani. Amint végiggondoltam ezt hallottam a pattanást és folyt a magzatvíz...
Szóval hajrá!!!
Kép

Kép

Kép
szorsi

Bubek,
lehet, hogy igazam lesz és a Mikulás hozza Marcibabát? Kép

Elkunyeráltam Anya kedvenc kabaláját, meg is kóstolom gyorsan
Kép

Azt hiszem, a kacsahúst jobban szeretem
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csók-puszi Mindenkinek,
nagyon sokat írtatok amióta nem voltamKép
Én is üdvözlöm az újakatKépBori, Novum

a képek még mindig édesekKépKép

Zsófi 3570gr -mal született, 3280-al hoztuk haza.
Az első hónapban pont egy kg hízott.
Most két hónapos és 4820 gr.

Ma nagyon büszkék voltunk Rá, mert voltunk karácsonyi bevásárlást intézni és egy hangja nem volt.
Egyszer elkezdett sírni, de csak szomjas volt.
Én meg akkor kezdtem el sírni, mikor realizáltam mennyit költöttünkKép
De minden megvan hál istennek, letudtuk.

Orsi még mindig nagyon jók a képeidKép
A kiscipő is édes a mikulás csomaggal.
Én is azért vettem egy kiscipőt, hogy hozzon Neki a télapó ajándékot beleKép

Bubek nagyon szorítok ÉrtetekKép
Nekem is beindították és sokkal rosszabbra számítottam.
Nem biztos, hogy rosszabbul jársz ha beindítják.

Gabuska nagyon édi Livi ahogy a kezedet fogjaKép

Ilba a Szorsi lelőtte a poént, én is azt akartam írni, hogy remélem nem a tied a szőrös kézKép

Szorsinak is jó humora van mint nekemKépKépKép

Jó éjszakát
mindenkihez menjen az álom manóKép

Kép

Kép
sajtine

Szia Sajtine!
Olvastam hogy a XV.ker.-ben laksz. Hol pontosan?
Mert mi is a kerületben lakunk.

Bori05!
Én 3 babát szültem 2002-től. Jó ha nem félsz+nem parázol. A kórházban úgy sokat segítenek hogy mit csinálj hogy könnyen elviselhető legyen. Főleg most hogy új a szülészet. Az első kettőt a régiben szültem a harmadikat már a mostani újban.

Lányok!
Olvastam a kakilás problémáról. Szerintem a maszirozás és a sírás segít a legjobban. Nem túl ideális segíteni nekeik végbeles módszerrel mert nem tanulnak meg kakilni. Ahogy mindent ezt is meg kell tanulni hogy ha fáj a hasa hogyan tud magán könnyíteni a baba. Sok esetben a sírás is jót tesz. Mert akkor csak addig sír amig egy picit fáj neki a hasa. Aztán a következő hasfájásnál magától rájön hogy hogy is kell. Aztán szépen megszűnik a hasfájósság. Így viszonylag hamar. Egy 3 gyerekes anya tapasztalatai. A gyerekek közt nincs nagy korkülömbség így nem estem ki a gyakorlatból. Ha meg olyan a helyzet a homeopátival is lehet segíteni. Inkább így mint hőmérőzve vagy más modón.

Mindenkinek olyan aranyos a babája. Nagyon szépek. Gratulálok hozzátok és sok egészséget.
Szívesen adom tovább a tapasztalataimat.
Üdv: Kata
jbabák

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a "súlyos" adatokat, ahogy Connie írta, én is úgy gondolom, hogy az nem volt normális, hogy itthon még 2,65kg-re lefogyott a gyerek, biztos fel kell ezután tankolni először a sejtekbe a folyadékot és utána mehet a hurkásodás. Meg az 57 cm-hez eleve a születési 3kg nem volt túl sok. Szóval majd meghallgatom hétfőn a doktornénit (jön), bólogatok, aztán mindent csinálok úgy, mint eddig. Kép

Bubek,
Kép örülök a jó híreknek, gondoltam ám rátok, hogy vajon mi lehet Marcival. Továbbra is megy a drukk, alakuljon minden úgy, ahogy mindkettőtöknek a legjobb!

Gabi,
Livi haja: Kép Kép Kép
Nagyon hasonlít ám rád, azt tudod? Kép

Szorsi,
a képeid fantasztikusak! Honnan szeded őket?

Kata,
azt hiszem én majd kérdezni foglak picit később a kistesó témáról, szeretnénk kb. 1,5-2 év korkülönbséggel, de per pillanat (igaz még nincs Benedek 1 hónapos) elképzelni sem tudom, hogy hogyan jut az embernek ideje 2 gyerkőcre (Úristen, és Neked 3 van! Kép)

No puszi és szép napot mindenkinek, ha ilyen szép idő marad, lehet, hogy ma leviszem 20 percre Benit, elvégre is mindegy, hogy erkély, vagy utca, nem? Csak nekem nem mindegy!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Lemerészkedtünk!!!! Kép
Kb. 15-20 perc volt, a Papát bekisértük dolgozni. Mindent ráadtam, betakartam, behúztam, felhajtottam, szóval nagy baj nem lehet szerintem. Végig aludt a drágám, már a lépcsőházban húzta a lóbőrt. Kép
És most már itt gagyarászik a jó meleg takaró alatt. Kép
Szuper kedvem lett! Nektek is ilyen jó kedvet kívánunk!
Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,
kicsit OFF..én is a "kakilás" témához szólnék...csak pont ellentétesen Jbabákkal. Nekem még csak egy gyerkőcöm van de iszonyúan hasfájos volt kb 4-5 hónapos koráig. Én szélcsövet használtam, sokszor naponta többször is...nekünk bevált. Azonnal megkönnyebbült (a sírással neki csak rosszabb lett, mert még több levegőt nyelt és mégjobban fájt a hasa)...úgyhogy bevallom mi hónapokig használtuk a szélcsövet minden nap, anélkül el sem indultunk sehova. Aztán szó szerint egyik napról a másikra elmúltak a görcsei, a szélcsövet soha többé nem kellett elővenni, azóta is minden nap és könnyen kakil, már elmúlt egy éves. Szóval csak azért "szóltam bele", mert szerintem nincs szabály.....biztos van olyan gyerek aki szélcső nélkül is megbírkózik a problémával és van olyan is aki csak azzal, viszont szerintem hozzászokni nem lehet!!!!Annak idején olyan orvosi tanácsot is hallottam, hogy ne használjuk miden nap mert hozzászokhat és olyat is, hogy egy ilyen pici baba még ne m tud hozzászokni és ha az könnyít rajta akkor nyugodtan. Én akkor az ösztöneimre halgattam és nem bántam meg.
sode
sode

Sziasztok,
Kata, köszi az egy húron pendülést, lassan tényleg amiatt kezdek parázni, hogy mért nincs para. Nagyon jópofa képeket küldtök, remélem, nemsokára én is küldhetek majd hasonlókat. Gondolkodtam, hogy én is vasárnapra beszélem ki a gyereket a hasamból, de mit tagadjam, gyáva kukac vagyok. Bubek, aki mer, az nyer!!! Ne hagyj cserben, lécci, gyere te is jövő héten. Én is megyek hétfő hajnalban CTG-re, meg szerintem a doki megint megpiszkál. Én tegnap BKV-val mentem, akkora vagyok, mint egy elefántcsorda és senki nem adta át a helyét, mit mondjak....szerencsére csak két megálló. Engem a kaputól a szülészetig tartó út készit ki. Egyre hosszabbnak tűnik. Nekem csak a hasam keményedik meg néha, de amúgy semmi. Neked, Bubek? Ma megettem az utolsó bablevesemet :-(((
Bori
bori05

Most kérdem én, normális az én férjem??? KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jesszus, a sörösüveg nagyobbnak tűnik!!!! Látom, nem izlik neki, úgyhogy aggodalomra semmi ok...
bori05

Sziasztok!!!

Mikulásozni voltunk a Férjem szüleinél, azért nem voltam ma eddig. Annyi mindent kapott a gyerkőc, és ez "csak" Mikulás volt, mi lesz Karácsonykor?! Nem mondom, hogy nem esett jól, de egy kicsit túlzásba lett víve (szép nyelv a
magyar Kép).

Ilba,
sokan mondják, hogy hasonlít rám, mi még egyikünk vonásait sem látjuk rajta, vagyis én egy picit a bátyám és a Férjem Apukája vonásait fedezem fel.
Szuper, hogy megvolt az első sétátok! Kép
A Férjed nem normális Kép, viszont örömmel látom, hogy a Fiad viszont az, mert fintorog. Igaza is van, a sör a legrosszabb "ital" a világon!

Megyünk fürdeni, mindenkinek helló, a pocakosoknak IZGALMAS vasárnapot!!!Kép

Ezt a bébikönyvet is a Miki hozta, ajánlom Nektek is, mert nagyon jó (Auchanban árulják), úgy gyűrheti, nyúzhatja, ahogy akarja, puha és nem sérti fel a bőrét és színes. Lívia imádja!
Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
nézd, szerintem eléggé hasonlít a két fotó:

Lívia.............................................. Tesóm
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Mi sem vesztünk el még, de a három csajszi annyira lefoglal, hogy alig van valamire időm. Bogi nem alszik valami sokat napközben, a nyugis 20-30 percekben meg rohanok zuhanyozni, kajálni, meg amit a létfenntartás még megkíván. Vasalásról, főzésről, egyéb hobbizásról már csak álmodozom. Kép
Apát is alig láttuk a héten,Kép a fürcsire sem mindig tudott hazaérni, éppen most pótolja, amit elmulasztott, rója a köröket és énekel... Kép

Gabi,
A bukik még megvannak, néha több, néha kevesebb. Vmelyik nap már a gél jött ki, darabokban.
Nálatok bevált az új tápszer? Kedden annyira kevés tejcsim volt, gondoltam kész, mehetek receptért a dokinőhöz. Aztán délután megittam vagy 4 liter vizet, meg szopis teát és szerencsére visszajött.

Wolga,
Bocsi, hogy ilyen megkésve, de küldtem emailt.

Sajtine,
Te is nagyon jó szobatárs voltál és Zsófi babára sem panaszkodott a Bogesz... KépKépKép

A mindenórás aggodó kismamiknak nagyon szorítok! Hatalmas élmény lesz, gondolom már mennyire várjátok. KépKépKép

A képek édesek, minden baba ennivaló! KépKépKép

Rólunk is itt van pár:
a mi kis makink
Kép

anya, ugye nem engedsz el?
Kép

szopi után édes a pihenés
Kép

Jucus
jucus73

Jucus!

De jó, hogy jelentkeztél! Már azt hittem, valami gáz van.
Hány kiskanál gélt teszel a vízbe? Nekem anno azt mondta a dokim, hogy max. 2.
Az új tápszer nem vált be, nem is értem az egészet. Rá van írva, hogy antireflux, viszont tök híg. Beba egyébként. A Nutrilon jó sűrű volt, csak tiszta hab állagú, úgyhogy maradtam annál, hogy a Humana-t sűrítem Nutritonnal.
Van itt a házunkban is egy refluxos baba, ő szerencséreKép nem öklendezik csomó ideig a buksik előtt mint Lívia, Boginál van? Látom az autós hordozó nálatok is állandó készenlétben van, én utálom, hogy 3 hetes kora óta abban kell neki csücsülnie tök sokat. Remélem, nem sínyli meg a gerince.
Sajnos nekem nem sikerült a tejemet visszavarázsolni, de amúgy sem nagyon maradt benne a gyerekecskében az anyatej, csak kínlódott vele, míg végül kiküldte.Kép
Lívia is mindig ilyen szépen kipirosodott a szopik végére. Tök ari Bogi!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahóóóóóóóóó, már mindenki alszik?
Remélem max. fél 1-kor már mi is (12-kor eszünk egyet még).

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok
Kép

Jucus: írd le mégegyszer az email címedet légyszi
( nem találom, tudom megnézhetném, de lusta vagyok)

Gabuska annyira jó fotókat küldeszKép

Ilba: minden rendes fiúnak van egy sörös képe a papájával.
Eddig ez a legjobb amit láttamKép

Zsófinak olyan száraz a bőre. Nektek volt ilyen problémátok? És ha igen mivel kentétek?
A krémmel fürdetem.

Most megyek szundizni, de holnap jövökKép ezt vehetitek fenyegetésnekKép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
babaolajat (gyógyszertári) használsz? Az nekünk jó volt a száraz bőrre. A fürdetőkrémtől volt száraz neki egyébként...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Képeket is felteszek igérem,de ezt még a férjemnek meg kell mutatnia,mert még elég béna vagyok a számitógéphez.

Bubek,Bori05:
Szoritok nektek,hogy minden ugy sikerüljön ahogy szeretnétek!

Gabi:
a 13.kerületben dolgozom,már több mint tiz éve.Nincs közel,de már nagyon megszoktam.Ha nem szüntetik meg oda szeretnék visszamenni dolgozni.
Ilba:

Szilvi most 4hónapos és minden hónapban hizott 1 kilót.Õ, 3500g-mal született és most 7kg körüli.
Úgy tudom a babák 6 hónapos korukra kétszerezik meg a születési súlyukat.Ne izgulj!Addig van még időtök!
Rólunk:
Két napja Szilvi olyan nyűgös,hogy csak az ölemben hajlandó ellenni.Ha lerakom,úgy ordit,hogy nem birom hallgatni inkább együtt csinálunk mindent.Most például porszivóztunk,majd leszakadt ahátam mire végeztem!

Lányok!
Nem tudja véletlenül valaki,hogy a Panadol szirupot,hány hónapos kortól lehet adni?

Sajtine:
Mi száraz bőrre a neogranormon testápolóját használjuk ,nekünk bevált.
Most ennyi!
Sziasztok!
Timi

úgy

Kép

Kép
novum

Bocsi !
Nem is irtam,hogy a képeken a babák nagyon édesek és szépek.
Timi

Kép

Kép
novum

Sziasztok!!!

Remélem, mindenki kint sétál a szép napsütésben!

Reggel elmentem eggyel nagyobb cuccokért Líviának és annyira jó idő volt, hogy hazatelefonáltam, legyenek útra készen mire hazaérek, mert uzsgyizunk sétálni. Tök jó volt! Találkoztunk majdnem minden házbéli babával, ki ment, ki jött, de mindenki lemenekült ebben a szép időben.Kép
Képzeljétek, vettem egy csomó ruhát Livinek az Intersparban és 20 ezer forint alatt megúsztam. 10 db kombidressz, 8 db rugi.

A büszke apa:
Kép

Kukuccs!
Kép

Elnyomott a jó levegő
Kép

Juj de jó levenni ezt a hacukát!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szép jó estét mindenkinek!

Mennyire szép idő volt ma!!! Kép
Már 1 órát sétáltunk, megnéztük a nagy Máltai Játszóteret, hogy hogyan játszanak a gyerekek. Kép Kép Kép
Aztán meg nagytakarítottunk, előszedtük a karácsonyos lámpákat, égőket, most olyan szép minden. Kép

Gabi,
hű ezen a képen tényleg hasonlít Livi a tesódra.
Beni meg tiszta Apja, majd felrakom én is a képet, csak elő kell kotornom.
Én is utálom a sört, szerintem még életemben nem ittam meg 1 decit. Az édes fehérborokat szeretem, de a borfesztiválokon a kedvenc a must! Hát igen, nem vagyok egy nagy ivós!
Hányas rucikat vettél? Képzeld Beni hirtelen, szinte 2 nap alatt kinőtte a legkisebb rugikat. Illetve úgy kicsi, hogy ha kinyújtja a lábát, akkor már feszül neki. Alig hordta őket, tényleg megszakad a szívem, hogy már nem tudom ráadni, pedig mind olyan édi! Persze semmi gond, mert van jó pár nagyobb is, azok is tök jók.

Jucus,
Bogi egy tünemény! Bírom a kis manókat, szopi után mindegyik olyan, mint egy kis béka. Ki vannak nyúlva teljesen. Kép
Drukkolok nektek is, hogy a refluxot mielőbb kinője!!!

Sajtine,
Beninek is nagyon száraz a bőre, mi is a dokinéni által felírt mosdókenőcsöt használjuk. Tényleg attól lenne? Főleg a homloka, de már szinte mindenütt. Fürdés előtt olajozom pedig neki, akkor jó is egy darabig, de reggelre mindig hámlik a homloka.

Novum,
a Neogranormont lehet már ilyen pici babáknál is használni?

Holnap jön a dokinéni, majd kifaggatom.

Nektek mikor jött ki a szuri helye? Beninek még nem látszik semmi. Lehet, hogy ismétlés lesz belőle? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
a bcg oltásra gondolsz, ugye? Nekünk majd' 2 hónaposan pirosodott be, épp a határidő előtt. Utána még 2-3 hét volt, mire kifakadt, pár nap alatt ürült ki teljesen. A babaolajat én fürdés után használtam, azt hittem, akkor kell. Mostmár mindegy.
62-es rugikat vettem, de csak azért akkorákat, mert valójában sokkal nagyobbak, hiába 62 van rájuk írva. 68-asokért mentem, de azok már óriásiak lettek volna. Röhejes az is, hogy egymás mellé teszel két egyforma számozású ruhácskát és az egyik kétszer akkora... Szóval elég volt a 62.
Ami az alkoholt illeti, a tojáslikőr és a csokilikőr kivételével utálom. A sör meg... Inkább szomjan halnék minthogy megigyam. (A finnyás mindenemet.Kép)
Megyek, mert a gyerkőc elégedetlenkedik, Apa meg már kifogyott a mondókákból.

Sziasztok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Lányok!

Nem jelentkeztem, mert a kórházban töltöttem a délelőttöket, tegnap meg utána anyósoméknál voltunk egész délután.

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat. Marci baba is köszöni szépen. Kép Már átadtam neki a sok infót, hogy láthatja, más is azt mondja, hogy most aztán már tényleg meg kell születni!KépKép

Szóval a hírek: Tegnap is, ma is F:9-es CTG-t csináltak, ami sajnos nem 10-es, így továbbra is az a felállás, hogy minden reggel 9h körül megyek a CTG-re, azután megcsinálják az áramlásvizsgálatot, és ha kedd reggelig nem változik semmi, szerintem a dokim akkor azt fogja mondani, hogy indítsuk meg. És persze tegnap is meg ma is különböző orvosok (tegnap a Mészáros doki, ma meg a Horváth doki) látta a flow-metriát, ami persze tökéletes, ma még azt is közölték, hogy ha napi 10 mozgása nincs Marcinak du 2-3-ig, akkor menjek vissza a szülőszobára. De mozogni jól mozog, (amióta ezt mondták, számoltam, és jócskán 10 fölé kerültünk, bár csak 10-ig számoltam) főleg ha beszélgetek is vele. Marci baba már 3200 g, és már próbbáltam rávenni, hogy ma éjjel kezdjük el, mert már én is nagyon szeretém, ha egyrészt neki nem lenne rossz, (jobban is működhetne a méhlepény...) másrészt én meg kibírom ha indítják azt is, ha nem azt is, csak neki ne legyen baja.
Meglátjuk, hátha hallgat rám, és az éjjel kezdünk. De szép is lenne....Nincs valami ötletetek, hogy lehet elkezdeni? Ugrálás, vagy mit tudom én?Kép
Már a férjem is mondja neki, hátha az is segít.

Ja ma du mi is sétáltunk a férjemmel - meg persze Marcival, mi se hagytuk volna ki ezt a gyönyörű időt!Kép
Ezek a gyerekek annyira édesek!!! Kép
Montam is Marcinak, hogy már csak azért is jó lenne ha kijönne, mert akkor tudnék képeket küldeni róla nektek. Erre belémrúgott. Jó gyerek már most is...KépKép

Ja, Bori, holnap reggel én is megyek CTG-re, esetleg találkozhatnánk. 9h körül leszek ott. Akkortájt ott leszel? Az ambulanciára mész te is?

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
egyél lecsót (bár most nincs szezonja), Milka csokit és utána nézd meg az esti híradót. Nekem utána folyt el a magzatvíz. Kép
Komolyra fordítva, szerintem ne ugrándozz, az veszélyes, inkább porszívózzál. Az sokaknak bejött már. Dokid nem mondott tippeket?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dokim annyit mondott, hogy a szex általában beindítja. De attól azért félek, (a férjem meg még jobban) hogy esetleg túl nagy lenne a hév, és még valami bajt csinálnánk...Kép Lecsót bizti nem eszek, mert sajnos nagyon utálom, és nem hinném, hogy valaha is le tudnám nyelni...Kép A híradót meg szinte mindig nézzük....Kép /az ugrálás csak vicc voltKép/

Kép
----------------
B&M
bubek

Akkor ne a héven, hanem a 69-es villamoson! (Most kell nevetni!)
Megnyugodtam, hogy már két finnyás van a csapatban.Kép
Akkor ígérj neki valamit, mondjuk egy Alfa Romeot, vagy egy Harley Davidsont.
De a legjobb módszer: gyere hozzánk ablakot pucolni! (Most is nevetni kell!)

Szurkolok nagyon, minden rendben lesz biztosan!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
bolond gombát ettetek? Ez a sok hülyeség honnan jön? Kép Kép Kép

Bubek,
lehet, hogy ha Gabi ír még egy pár ilyen beszólást akkor a nevetéstől fog Marci kiesni.
A férjem azt üzeni: ne aludjon a párod 2 napig, legyen hulla fáradt, na akkor fog jönni a kis trónörökös. Mert nálunk meg így volt, kétszer dolgozott éjjel, nappal sem tudott pihenni, aztán szegény az erősebb fájásokig az alternatív szülőszobán aludt picit Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok lányok!
Igéretem szerint megpróbálom elküldeni a képeket!
A férjem is itt kuksol,remélem jók lesznek!
Ha nem láttok semmit,nem bennetek van a hiba,hanem mi vagyunk bénák..:-)
Csak tippelünk ugyanis,hogy miként kell file-okat feltölteni..

Kép

Kép
novum

Ez nem jött össze:-(
Segitség!:-)

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?