Gabi,
szeretek minden jó zenét, kivéve a rapet és a technot (azt se tudom jól írom-e). Terhesen sok komoly zenét hallgattam, egész jók is vannak, napközben általában a Sláger rádió megy, de az igazi kedvencek a 80-as évek és a Neoton!
És Te?
Igen, a két kicsi egész egymásra van hangolódva, majd oda kell figyelnünk ám rájuk ...
Végül lementem a virágboltba, de kb. 10 perc volt az egész, fent volt Benedek, de elnézelődött, Nagymamának nem sok dolga volt vele.
Andrásom nevében is köszönjük a jókívánságokat!
A körmét én is akkor vágtam le, mikor aludt, csak azért voltam béna még, mert most csináltam először, de a végére már kitapasztaltam az ollót és egész jól sikerült.
Az orrszívó azért ment ilyen jól szerintem, mert mi szívtuk és nem kapcsoltuk be a porszívót. De ma este mégegyszer nekiesünk azt hiszem.
És mi is mentünk mégiscsak sétálni!
Persze csak az erkélyre, és 10 perc se volt, de elkezdett fújni a szél, úgyhogy inkább bejöttem vele. Kapott ma egy téli satyit, nagyon cukorfalat benne, ha jó lesz végre az elem a gépbe, majd lefotózom.
És a nagy terv: a hétvégén elmegyünk hármasban a Kenguru Goldba!
Kocsival 3 percre van ide egy bevásárlóközpont, ott van és most akciók vannak. Ti nem vagytok ott törzsvásárlók? Csak gyerek nélkül nem akarok venni semmit, nagy ruháink vannak, csak most méretes nincsen nagyon. Hátha sikerül venni valamit.
Connie,
mit tanulsz? Lakberendezés?
Orsi,
nekem is dettó ezt csinálja. Azt hiszem, hogy már tök mélyen alszik, berakom az ágyába, én is lefekszem, betakarózom, elhelyezkedek kényelmesen és akkor jön újra ő ...
Én Laktoherb teát iszom, és szinte minden pelusa kakis. Persze nem biztos, hogy ettől.
Mikor 2 napig nem volt neki, akkor én kamillateát adtam neki, de ez pont az "éhezős" korszakában volt szegénykémnek.
A hőmérőt nekem a védőnő azt mondta, hogy addig szabad feldugni, amíg az elején olyan vékony. A műanyag részéig. Én egyszer akartam a lázát így megmérni, hát az nem sikerült, viszont sikerült Benedeken könnyíteni.
És nagyon írigyellek, hogy már csak 1-2 dolog hiányzik nektek a bevásárlásból, nekünk még csak egy adventi koszorúnk van az asztalra.