Megpróbálkozom válaszolgatni is, ahogy sikerül.. Ati még mindig nincs itthon, szal nem lesz egyszerű..
Kata!
Mégegyszer: Isten éltesse a fiad! Nagyon szégyellem, hogy már megint elfeledkeztem, vagy inkább hogy rólatok is megfeledkeztem
Nagyon besültem agyilag, ha már a memóriám sem a régi!
Szombaton bababörzén voltam a legjobb barátnőmmel. 4óra alvás után indultunk, azaz indultam én érte autóval (ugye már ez nagy szó), majd vonatoztunk hajnalok hajnalán. Nagyon kalandos volt, és nagyon szuper! Jól éreztük magunkat nagyon. Sajna egy rakat lóvé is elment, dehát ez így szokott lenni. Még jó, hogy az én uram nem keres félmillákat, mer akkor sok üzletnek lett volna rekordbevétele
Aztán délután fodrászhoz kísértem a csajszikámat, addig én magamnak megcsináltam a frizurám (felkontyoztam), amitől a fodrászcsaj kiakadt, hogy hogy tudok én ilyet.
Hát igen, minek költsek 2500Ft-ot, ha ingyen is megvan?
Majd vendégeket vártunk, de sajnos majdnem mindenkinek volt valami jó kifogása, amiért nem jött, így a végére csak öten lettünk. Így a tervezett activity-zésből sem lett semmi, pedig ki vagyok már rá éhezve nagyon. Mintha valami kaszinózás volna, mi? Hát ilyen pórnépeknek, mint én, ez is megteszi
A lényeg az volt konkrétan, hogy szombat hajnaltól vasnap délig gyerekek nélkül voltam/tunk
-vagy ciki ennek örülni?-
Megában az elején én se nagyon voltam otthon (mármint az első szériában), aztán a másodikban ugye fanatikus lettem, most meg már.. atyavilág.. egy tizenéves hozzámképest kutyaf.sza
. Na jó, nem is, csak kicsit.
Mica!
Örülök, hogy Gyuszkó megúszta a műtétet!
Olyan jó olvasgatni, hogy miként szépítgetitek a kéglit
Tv nálam is luxusnak számít szinte, de a Megából nem engedek. tudom, nem egy kulturális mekka, dehát mindenkinek kell egy hobbi, nem?
Oviban ma volt először a csaj, eddig jól ment. Az alvásnál volt gond, mert nem engedték neki felvenni a vigasz-hálózsákját, sőt, oda sem adták neki, ami sztem elég ganéság volt. Mert ha plüssnyulat lehet vinni , akkor nem mindegy, hogy azzal alszik, vagy egy hálózsákot szorít magához? Bár lehet, hogy ehhez is hülye vagyok, no. De más nem volt, aludt, evett és nem sírt. Akkor sem, mikor mentünk érte. Meglátjuk mi lesz még, azért nem bíztam el magam, még bármi lehet.
Heppi!
Kölkök nagyon édik még mindig. A kéglit meg nem dícsérem, mert úgyis tudjátok hogy szuper;) mit fényezzem még én is
Ha egyszer úgy döntenétek, hogy túl sivár az életetek, jó lenne egy kis izgi, szólj nyugodtan, és cserélhetünk;)
(Szerepcsere után szabadon..)
Nálunk az említetteken kívül az az újság van, hogy Kevin már 11 napja nem cicizik. Azthiszem kijelenthetem, hogy immár elválasztódott. Azaz sikeresen elválasztottam
És, ha most cinikus akarnék lenni ,azt mondanám, hogy büszke vagyok magamra és slussz...
Most viszont megyek, mert széjjelszedtek minden létezőt, Ati sehol még mindig.. stb.. szal a panaszáradatot lehagyom most, ha nem baj.
Betti