Új privát üzeneted érkezett!

Hali!
Póbáltam feltenni képet, de sehogy sem sikerült...Kép pedig a végén már mikroméretűre kicsinyítettem. Szóval bénáztam egy sort...és akkor most jön a hülye kérdésem Kép hogy lehet a pixeleket lejebb venni? Kép
Jonathán: két napja beirattam az oviba, úgyhogy elvileg áprilistól járni fog Kép iszonyú aranyosan beszél (persze idegenekkel nem, meg amikor kérdezik akkor sem) de otthon nagyon elengedi magát és már kitalál magának válaszokat a kérdésekre...Kép (a multkor azt mondta azért nem ad puszit mert elfogyott és a puszi elment nyaralni, Kép anyukámat meg egyik napról a másikra elnevezte mamikapiánynak Kép hát ilyenekkel van teli a nap nekem ezek még újdonságok....és hát valjuk be élvezem a szóösszetételeit Kép szóval jó fej nagyon, iszonyú önálló mindent egyedül csinál július óta teljesen szobatiszta, egyedül jár Wc-re engem be se enged, vetközni 100% tud öltözést is nagyon erölteti, de persze nem mindegy melyik ruhát vesszük fel. Kedvenc játék: gyurma, rajzolás, építőkocka, autó.
Kb 13 kg, és 94 cm (?)

Mica!
Én bizony irígykedek a mukád miatt Kép én meg itthon ülök (bár igaz tanulnom kéne) és nincs semmi... Kép Próbáltam nézni mert kriminálisan állunk most hogy GYES-en vagyok csak, de nem igazán lehet normális munkát találni otthonra sajnos Kép szóval nagyon mákos vagy ám Kép Kép bár gondolom azért a srácok mellett egyáltalán nem egyszerű főleg most. Orrmandulaügyben van már valami?

Betti!
Mióta ovis Mendi? Teljes napot van vagy délben elhozod? Nálatok milyen az ovi?

Kata!
Hát cirkusz ügyben nem volt szerencsém Kép mert nem akart jönni senki sem... egyedül meg nekem sem volt kedvem.
Hát remélem Patrik gyorsan kiheveri Kép (és te is a fáradalmakat)jobbulást és kitartást addig is.

Mennem kell mert jonathán allergiás...nem bírja elviselni ha a számítógép elött ülök...

Pussz nektek

Szilvi
sylva
 
 


Sziasztok!

Szilvi!

Én képnéző progival szoktam csökkenteni pixel szerint a képméretet.
Jonathán nagyon ügyes fiú már, hogy ennyi mindent tud. Tényleg jó volna képet látni róla;)
Pontosan mennyi idős is?
Mendi még nem kezdte meg az ovit, majd 21-én, előbb nem lehetett sajna. Bár nem volt ez akkora tragédiaKép Úgyhogy a másik két kérdésedre még nem tudok válaszolni. Majd nemsokára;)


Lányok!
Most döbbentem rá, mennyire könnyen ránk lehet itten találni. Azt gondoltam csak a kisgyerekesek "kiváltsága" ez, de nem.
http://cegled.lap.hu/ Fórum, Chat rovatban is jelen vagyunk.Kép

Más!
Jelentem, Mendi jobban van, délután csináltam neki egy kamillakivonatos fürdőt, és fél órával utána már szaladt a csajszi. Persze lehet, hogy nem sok összefüggés van közte , de sztem sokat használt.
Megyek, mert Kevin még csak most fáradt le annyira, hogy megkíséreljem letenni. Ati még mindig sehol..
Jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Patriknak a tenyerén maradt kötés,az ujjaira elég a ragtapasz,így tud játszani-és ragtapasztól megszabadulni.
Sajnos este úgy láttam,hogy a kisujja kezd begennyesedni,nagyon nem lenne jó,ha fel kellene nyitni.
A takony rendkívül ragaszkodik Hozzá.Kép


Betti!
Szerintem sokat használ a kamillás fürdő!Jobbulást lánykádnak!Kép
Nem tudom miért történik velem/velünk mostanában ennyi sz.r.KépMár komolyan mondom az is eszembe jut,hogy nem szoktam továbbküldeni a szerencsehozó leveleket...ránk köszönthetne némi nyugalom.
Én meg szívesen híznék.Lassan elfúj egy nagyobb szél.
Nem bánom ha ránk találnak,még az is lehet,hogy felbukkan pár jó arc itt rajtunk kívül.Kép


Szilvi!
Melyik oviba fog járni Jonathán?Azt gondolom még nem tudni,hogy melyik csoportba.
Majd kérdezősködök milyen volt a cirkusz.Két éve nagy blama,ráadásul piszok drága volt a belépő,oszt olyan cirkusz nálunk is szok lenni.Kép


Mica!
Ezt a pózt szoktuk mi is előadni orrszívásnál.Patrik hétfő óta a kezemben lóg,szinte állandóan,de sajnálom most nagyon.
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Én majd jövőre leszek 3x-es.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 

 
 

Még mindig itt kuksolok. Egy ruhás topikot néztem, hátha lelek magamra valami leplet, mert ugye a konfekcióméretből kezdek kitehenesedniKép
Ati az imént hazaérkezett, és közölte, hogy annak örömére, hogy későn jött haza, reggel még korábban kell beérnie. Micsoda f.sza munkahely! Jó, szavam se lehet, mert valamiből élni kell..
Kép lehet, hogy van vmi a szerencsehozó mailekben. Én általában továbbküldöm őket, de csak egy, vagy két embernek. De ha sokszor kell, akkor annyiszor annak, aki küldte Kép. Ma is kaptam egyet, és mivel továbbküldtem, 18:33-kor jó hírt kellett volna halljak, ehelyett én hívtam Atit 10 perccel utána, mikoris közölte, jó, ha a 8-as vonattal el tud jönni. Persze a 8:25-öst is lekéste, ezért ért mostanra haza. Neszeneked szerencsehozó levelek Kép

Mica!
Ki akartam várni az éjfélt, hogy időszerű legyek. Mert hát utálok előre felköszönteni valakit, de háromnegyed óra alatt csak nem történik veled semmi, úgyhogy Nagyon boldog 3.szülinapot kívánok Kép, Isten éltessen!

Mostmár tényleg mék aludni, mert holnap meg azért rinyálok majd, hogy fáradt vagyok Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok,

Koszonom a koszonteseket!Kép

Csak gyors iromany, mert 2 lurko es halom meloKép Szoval Gyuszko nem ussza meg a mandulamutetet, hallasvizsgalat nem a legjobb eredmenyt hozta, savos kozepfulgyulladasa van, es nem tud kitisztulni az orrmandulaja miatt. Igy minel elobb meg kene muteni.. Meg holnap elviszem az itteni fuleszetre, aztan johet a fejtores/megoldas...

Remelem delutan lesz meg idom irni.

Puszi mindenkinek,
Mica
mica
 
 


Mica!

Úúú, savós középfülgyuszi? Kép Az nagyon kegyetlenKép Remélem nagyon hamar meggyógyul Gyuszkó! Sajna okosat nem tudok mondani orrmandula összefüggésben, mert nekem 4hós koromban kivették. Ennek ellenére azért évente egyszer legalább van egy középfülgyuszim. (épp időszerű, mert utoljára akkor volt, mikor Kevinnel voltam 8hós várandós)

Nálunk éjfél óta semmi különös nem történt (milyen jó, hogy ilyen ritkán írok, mi? Kép ). Esetleg az, hogy jól aludtak. Kevinnek reggel sem adtam cicit, erősen elvonókúrán van a gyerek. Enyhén nehezményezte, de végülis beletörődött. Remélem sikerül elválasztanom!
No, lépek teregetni.. ezer a dolog Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Ajjjajjj! Lányok! Szégyen és gyalázat, de már eltelt egy hónap, és Momóékról teljesen megfeledkeztünk. Bár lehet, hogy ti felköszöntöttétek őket priviben, de én totál kiestem Kép Szégyellem magam nagyon érte!
Kép
Mostmár tényleg csináljunk egy táblát, amit el lehet érni. Azaz, a tábla már szinte kész van, csak szegény Momón kívül senki nem küldött adatokat. Vagy felrakjam így?
Annyira sajnálom, Momo, hogy megfeledkeztem rólatok! Mentségem nincs, mert ráadásul nekem megírtad a dátumokat is. Mostmár gondolom úgyse ugyan az, de utólag is boldog születésnapot neked Kép is, és Timinek isKép!

Lányok, akkor tényleg küldjétek el az adatokat (saját szüli/névnap, gyerekek szüli/névnap , és házassági évforduló), hadd fejezzem be a táblát, és akkor vagy elküldöm mindenkinek mailban, vagy ide egy külön archívba, vagy ahogy akarjátok;)

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Momoékat én is szeretettel köszöntöm!Kép


Betti!
Mindjárt küldöm a malit az adatokkal és köszi,hogy gondolsz erre!Kép
Hogy telt a hétvégétek?
Ismerősöd volt a Megában?
Miért kellett olyan pici baba korodban kivenni a manduládat?


Mica!
Mi a helyzet?Gyuszkó?
Megünnepeltétek a nagy eseményt?Kép


Szilvi!
Megint eltűntél??Kép


Patriknak már nem kell kötés a kezéreKép,holnap doktornő még ránéz.
A takony viszont még mindig ömlik az orrából.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!

Ma friss napunk volt, mostantól szoktatom magunkat az ovis napirendhez. Reggel elmentünk boltba, postára, majd megejtettük a szemészt. Szerencsére semmi gond nincs Kevin szemével, ennek örülökKép Kicsit megnyugodtam.
Nemrég értünk haza, vár a halom mosnivaló, vasalnivaló, pakolnivaló, mosogatnivaló Kép

Kata!
Köszi az adatokat! A névnapokat is elküldenéd?
Hétvége köszi, jól telt! A szombat a szokásos gyors lefolyással telt, azzal a különbséggel, hogy szombat délután elmentünk a barátnőimmel kólázni, trécselni, mert nemrég szülinapja volt egyiküknek. Szuper volt! Kár, hogy az Edda koncertől lemaradtunk, bár sztem a második számnál összeestünk volna a fáradtságtól Kép
Ismerős (tényleg távoli, személy szerint nem is ismerem, csak ismerek olyat aki ismeri Kép) volt már a megában, de nem most, talán két hete. Mostmár rendes döntők lesznek, és nem ebben, hanem a jövő hetiben lesz benne ő. Szolnoki egyébként, és nem, többet nem mondok :-P
Mandulaműtétre azért volt szükség, mert olyan nagy volt az orrmandulám, hogy nem tudott kitisztulni az orrom, nem kaptam levegőt, ami ugye egy pici babánál lételem, mivel szájon nem tudnak lélegezni. Úgyhogy életbevágó volt a dolog, kivárták míg műthető lettem, és meg is csinálták. (nemtom most hogy van, de régen négy hónaposnál fiatalabb babákat nem műtöttek ilyennel)
Örülök, hogy Patrik ilyen hamar meggyógyult! (Kevin épp most vágódott hanyatt a lavórból Kép )
Remélem, a megfázás is ilyen gyorsan elmúlik majd. Na, megyek vígasztalni szegénykémet, nem volt sima napja Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok,
Csak egy gyors csókot dobok mindenkinek, és köszönjük, a szülinapi jókívánságokat. Netem még csak nagyon kezdetleges állapotban, ugyanis a PC nem akarja a vezeték nélküli kapcsolatot kezelni. Így jobb híján apa itthon hagyja nekem a laptopját, arról dolgozom néha,de ez meg Mekintos, szal elég idegen még.DEEEE látja a rútert, és dolgozik, míg a PC b.szik Kép Viszont a mekintos nagyon okos, és úgy tűnik, hosszú távon is kénytelen leszek megbarátkozni vele, mert a PC "kukába"kerül, és karácsony-szülinap-mikulásra kapok egy mekminit Kép Már alig várom Kép Már fotók is vannak a szülinapról meg az új lakásról is,és ígérem, hogy hamarosan rakok fel néhányat magunkról. Ehhez persze még a fotók kezelését is el kell sajátítanom Kép
Na húztam vacsit csinálni, meg aztán nyávogás is van.
Még egyszer üdv, igyexem jelentkezni
heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi!

Na, ha most azt mondod nekem, hogy a három gyerek, és a költözködés mellett még dolgozni is jut időd, hát külön vallást alapítok neked Kép
Fotót és helyzetjelentést várom nagyon Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti,
küldtem mélt, amiben arról érdeklődtem, megkaptad-e a jegyet, vagy a férjem rossz postás volt?

Bocsi, de nem jövök panaszkodni, mert 1,5 hónapja lényegében betegek vagyunk, hétvégén újabb vírusos nyavalya vette kezdetét...


Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!


Betti!
Örülök,hogy minden ok Kevin szemével!KépNekem is volt ám egy ismerősöm a Megában,be-be!Kép
Remélem Mendi élvezni fogja az ovit!Tök furi lesz majd Neked először.Kép
Patrik kezét ma nézte meg doki néni,már semmi teendő nincs vele,víz is érheti.Kép
A szombat délutánért irigy-irigy,no nem nagyon,igazán megérdemelted!Kép


Heppi!
Remélem hamarosan újra itt leszel és mesélsz sokat!Kép


Momo!
Nem ér!!!Légyszi írj többet!
Raul sem tud kikeveredni az ovi kezdete óta a nyavalyákból,a héten is itthon van...Kép


Mica,Szilvi????


Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!

Momo!
Megkaptam, és köszönöm! Több hálálkodó levelet is küldtem, nem kaptad meg egyiket sem?? Ez a .... citromail kb. másfél hónapja szelektálja a kimenő postámat. Illetve mostmár a bejövőt is Kép
Mi a baj? Gyere panaszkodni, hisz nem csak akkor írhatsz, ha kicsattansz a boldogságtól;) Nekem hiányzol ám!

Kata!
Hát, ha az elmúlt szombat délutánomért irigykedsz, el sem mesélem most szombaton mit csinálok majd Kép
Meddig jutott az ismerősöd?
Biztos furi lesz az ovi, én is gondoltam rá. Tegnap találkoztunk az óvónénivel, és kérdezte , hogy miért nem mentünk hétfőn . Én meg csak lestem, hisz arról volt szó, hogy ha betölti, utána héten mehet csak. Mindegy, no, jó ez így. Remélem jobb lesz majd az ovi alatt, de nyitott vagyok bármire Kép
Most viszont loholok, ezer dolgom van szokás szerint Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Szia Betti!

Nálam is nosztalgia hangulat van ám!KépCsak kissé szomorú vagyok,hogy éppen 20.-án ülök majd egyedül a gyerekekkel.Kép
Légyszi mondd el mit csinálsz szombaton,szeretnék epekedni!Kép
Nem mindig tudom nézni a Megát,de nem jutott tovább.Ma a végét láttam és nem értek semmit,látszik mennyire nem vagyok otthon a témában.
Nem is csodálom,hogy sok dolgod van a nagy nap előtt!Kép
Engem este kicsináltak a fiúk.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

Nah, egy kicsi idore ismet eljutottam babanetigKép

Jo hir, Gyuszko megussza a mutetet, ugyanis a hetfoi rongten azt mutatta, hogy az orrmandulaja ugyan nagyobb, de nem veszesen, ugyhogy maradKép Hallani is jobban hall mar, szombaton du-n jelezte egyszer, hogy vmi pattant a fuleben, es hogy hallja az auto hangjatKép (epp autoztunk, Abonynal jartam a 2 lurkoval, Szolnok fele). Ugyhogy mostmar oviban vanKép Ideje volt, mert Zolcsival egyutt nagy komiszak, es igencsak lelaktak az agyamatKépKépKép
Kozben megjott a teraszunkra az uvegfal (2db), ugyhogy jot birkoztunk parommal, mire beraktuk... hat nem volt egy konnyu eset, baromi nehezek voltak. Viszont vegre zart a terasz, ugyhogy atminositheto eloternekKép

Heppi,
Udv ujra ittKép Kepeket varjuk!Kép

Kata,
Orulok, hogy javul Patrik keze. Ha gondolod, valamikor atszaladok hozzatok egy kicsit, hogy jobb kedved legyenKép Nameg megyunk unnepelni a nagyfiut!Kép

Betti,
Ovihelyzet?Kép Szerintem elegge talpraesett a lanyod, hogy ne legyen gond beloleKép
Most is Megazol?Kép Nekem a Tv csak porfogo, 1.5
honap utan kedd este netunk meg vegre egy filmetKép

Momo,
Jobbulast a csaladnak! Eddig a fiaim betegsege miatt nem latogattunk benneteket, de ugy latszik, hogy ti se alltok jobban..

Kepzeljetek, estenkent (huje no, ahelyett, hogy aludna..) ablakfestozomKép Mar az ovi is kapott egy Mikulast!Kép

Nah, elment a kukasauto, megyek a kukaert, mert ezek altalaban felig az uton hagyjak...

Puszi,
Mica
mica
 
 


Sziasztok!


Betti!
MENDINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK itt is!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sajnos csak most jutottam géphez,ezek a banditák napközben egy szusszanásnyi időt sem hagynak.
Várom a szülinapi beszámolót és a képeket!Kép


Mica!
Végre,hogy írtál,épp ma mondtam Ruszlánnak,hogy nagyon eltűnt ez a Mica nőszemély!
Nem is írtad,hogy telt a Te szülinapod!
Nagyon örülök,hogy megússzátok a műtétet!!!
Raul is itthon dekkol a héten,megint(még mindig?)csúnyán köhög.Tényleg sűrű a kettő együtt egész nap.
Jövő héten összehozhatnánk egy kis talit,addigra remélem Raul sem köhög már.Tök jó,hogy néha meglátogattok és enyhítitek amagányomat.Ígérem,egyszer én is megleplek Benneteket,már nagyon kíváncsi vagyok ám pl.arra az új teraszra is!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

Betti,
Sorry, tegnap lemarat a nagylanynak szant szulinapi udvozletemKép
Most potolom: Boldog Szulinapot Mendi!Kép

Kata,
Hat az en szulinapom csendesen telt, kiveve neha a megszolalo telefontKép Buli nem volt, csendesen unnepeltunk, torta helyett kepviselo-fankkalKép
Szolj, hogy mikor jo Nektek, aztan majd atruccanunk, ha epp nem lesz hoKép Vagy a melo el nem temetKép
Most epp a Postat szidom, vegulis csak a szerzodesemet varom, erre b*ik megerkezni...

Puszi,
Mica
mica
 
 


sziasztok,

először is bocsi, de még mindig apa nótbukrájól netelek, aztán még elég nehézkes a dolog. Az elütésekért is bocsi, de még a billenytyűzet is más, sokkal nehezebb. A régi billentyűzetem olyan könnyű volt, ezt meg szabályosan kalapálni kell Kép

Na, megpróbálok néhány képet feltenni:

Ez még a régi lakásban van, a srácok a fürdőszobaajtón kukucskálnak Kép
Kép

Új lakás - indulásra készen
Kép

harisnyások az új kanapén Kép
Kép

Kép

Részlet a fiúk szobájából
Kép

Részlet Orsi szobájából
Kép

Látkép a konyha-étkezőről (tom, hogy kupi van)
Kép

Orsi modellkedik Kép
Kép

A fiúk egyévesek
Kép

És a torta érdekes volt, bár nem ettek belőle
Kép

Utóbbi 3 kép anyósoméknál készült.

Mi egyébként jól vagyunk. Igyexem az új lakás igényeinek megfelelni (mindennap takarítás, és rámolás stb), egyelőre hektikus sikerrel Kép Délelőtt, amíg a fiúk alszanak,a földszintet nagyjából rendbe tudom tenni. és éppen azon filózom, hogy ha már a srácok délelőtt nem fognak aludni, akkor mikor fogom megcsinálni. Mert bár igaz, hogy láccatja nincs, dce így legalább nem lepnek el a hangyák, és térdig érő mocsokban sem kell élnünk. Ráadásul, ha a fiúk már délelőtt nem pihennek, nem hinném, hogy kevesebb kosszal fognak élni Kép Kép Na mindegy, mások is megoldják.
És persze a lakásban sem minden tökéletges, továbbrais igeiglenes kamrám van, függönyök nincsenek, és még számos apróság (képe a falról, polcok stb) és kiegészítő hiányzik még. De már szépülgetünk, és ez is nagyon jó.

Ja, és itt még nem is újságoltam, hogy mióta itt lakunk, a srácok nagyságrendekkel jobban alszanak.Úgy értem, hogy éjjel max 2 alkalommal kell átmenni pl cumit visszaadni (ami kiesik az ágyból), vagy vmi hasonló semmiség, és este 8-tól reggel fél hétig csönd van. Én is sokkal pihentebb vagyok, de mondjuk egy ekkora házban kell is, mert a nap végére igencsak lemerülök Kép

Hát rólunk nagyjából ennyi.

betti,
Nektek boldog szülinapot! Jól vettem ki a sorok közül, hogy nem csak Mendinek volt mostanában szülinapja?

Bocsi, de most mennem kell!

puszi mindenkinek:

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Basszus,Kép nem hiszem el, hogy már megint lekéstem !!! Kép

Kata!
[color=#0000ff][b]
Kép
Pedig annyira eszemben volt! És mégis..jajj..
Ha elmondanám, hogy azt hittem tegnap írtam ide, tuti skizonak néznétek, úgyhogy nem is mondomKép

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Megpróbálkozom válaszolgatni is, ahogy sikerül.. Ati még mindig nincs itthon, szal nem lesz egyszerű..

Kata!
Mégegyszer: Isten éltesse a fiad! Nagyon szégyellem, hogy már megint elfeledkeztem, vagy inkább hogy rólatok is megfeledkeztem KépKép Nagyon besültem agyilag, ha már a memóriám sem a régi!Kép
Szombaton bababörzén voltam a legjobb barátnőmmel. 4óra alvás után indultunk, azaz indultam én érte autóval (ugye már ez nagy szó), majd vonatoztunk hajnalok hajnalán. Nagyon kalandos volt, és nagyon szuper! Jól éreztük magunkat nagyon. Sajna egy rakat lóvé is elment, dehát ez így szokott lenni. Még jó, hogy az én uram nem keres félmillákat, mer akkor sok üzletnek lett volna rekordbevétele KépKép
Aztán délután fodrászhoz kísértem a csajszikámat, addig én magamnak megcsináltam a frizurám (felkontyoztam), amitől a fodrászcsaj kiakadt, hogy hogy tudok én ilyet. Kép Hát igen, minek költsek 2500Ft-ot, ha ingyen is megvan? Kép
Majd vendégeket vártunk, de sajnos majdnem mindenkinek volt valami jó kifogása, amiért nem jött, így a végére csak öten lettünk. Így a tervezett activity-zésből sem lett semmi, pedig ki vagyok már rá éhezve nagyon. Mintha valami kaszinózás volna, mi? Hát ilyen pórnépeknek, mint én, ez is megteszi Kép A lényeg az volt konkrétan, hogy szombat hajnaltól vasnap délig gyerekek nélkül voltam/tunk Kép -vagy ciki ennek örülni?-
Megában az elején én se nagyon voltam otthon (mármint az első szériában), aztán a másodikban ugye fanatikus lettem, most meg már.. atyavilág.. egy tizenéves hozzámképest kutyaf.sza Kép. Na jó, nem is, csak kicsit.


Mica!
Örülök, hogy Gyuszkó megúszta a műtétet!
Olyan jó olvasgatni, hogy miként szépítgetitek a kéglitKép
Tv nálam is luxusnak számít szinte, de a Megából nem engedek. tudom, nem egy kulturális mekka, dehát mindenkinek kell egy hobbi, nem? Kép
Oviban ma volt először a csaj, eddig jól ment. Az alvásnál volt gond, mert nem engedték neki felvenni a vigasz-hálózsákját, sőt, oda sem adták neki, ami sztem elég ganéság volt. Mert ha plüssnyulat lehet vinni , akkor nem mindegy, hogy azzal alszik, vagy egy hálózsákot szorít magához? Bár lehet, hogy ehhez is hülye vagyok, no. De más nem volt, aludt, evett és nem sírt. Akkor sem, mikor mentünk érte. Meglátjuk mi lesz még, azért nem bíztam el magam, még bármi lehet.

Heppi!
Kölkök nagyon édik még mindig. A kéglit meg nem dícsérem, mert úgyis tudjátok hogy szuper;) mit fényezzem még én is Kép
Ha egyszer úgy döntenétek, hogy túl sivár az életetek, jó lenne egy kis izgi, szólj nyugodtan, és cserélhetünk;) Kép(Szerepcsere után szabadon..)

Nálunk az említetteken kívül az az újság van, hogy Kevin már 11 napja nem cicizik. Azthiszem kijelenthetem, hogy immár elválasztódott. Azaz sikeresen elválasztottamKép És, ha most cinikus akarnék lenni ,azt mondanám, hogy büszke vagyok magamra és slussz...
Most viszont megyek, mert széjjelszedtek minden létezőt, Ati sehol még mindig.. stb.. szal a panaszáradatot lehagyom most, ha nem baj.


Kép
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!


Heppi!
Képek alapján nagyon szép a házatok!
A gyerekek sokat nőttek,nagyon aranyosak.Kép
Várunk vissza,tanuljad azt a laptopot!Kép


Mica!
Mi a helyzet Nálatok?
Melóhegyek vártak hétfőn?
Köszi mégegyszer mindent,jó volt látni Benneteket!Kép


Betti!
Köszönjük a köszöntést!Kép
Miket vásároltál a börzén?
Bevallom,én is el tudnék viselni némi gyerekmentességet,de erre az elkövetkezendő pár évben esélyem sincs.Kép
Főleg,hogy szopi vége sem mostanában lesz szerintem,bár ki tudja mikor gondol egyet a kisfickó.Most még kényelmes így.
Tehéntejet kap már Kevin?
Milyen hosszú most a hajad?Tudod,100 éve láttalak...én soha nem tudtam kontyot csinálni sem magamnak,sem másnak.
Tényleg ganéság az óvónőktől,hogy nem engedték a hálózságot.Azt mondták,hogy miért nem?
Furcsa gondolom,hogy "csak"Kevin van délutánig.Mikor értek reggel az oviba?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

Csak futtaban, szokas szerintKép

Betti,
Orulok, hogy nagylanyod ilyen jol viseli az ovit!Kép Hat az alvasrol (altatasrol) inkab semmit.. mondjuk itt nem tudom, hogy van-e ilyen, mert a fiam a bolcsiben leszokott az ilyenrol, bar neha hallom, hogy benti jatekdinoval alszik...Kép
A szopizas vege azert jo dolog, mert ha mar tehernek erzi az embelanya, akkor mar nem az igazi az egesz. Orulok, hogy siman mentKép

Heppi,
Jol nez ki a hazatok, bar csak igy reszleteket lattunk, egyben meg szupibb lehetKép Gyerkocok edesekKép Gondolom ok mar jol birtokbavettek az egeszetKép

Kata,
Melohegy nem volt, egesz jol megusztam a csavargastKép Viszont ejjel lazas lett Zolcsi, tegnap delutan is, vittem dokinohoz, hurutos a dragam.. A mostani ejjelrol ne is beszeljunk, velem aludt, hajnali 2kor kupoztam, itattam, pelusoztam, de elotte se aludt vmi jol. Utana mar 6ig nagyjabol jot pihentunk, bar en beszorultam a ket lurko koze (mert Gyuszko is odakoltozott), szoval gondolod, hogy mennyire vagyok pihent..

Nah, idom ennyi volt, most melo, mert tegnap viszont nem haladtam vmi jol..

Jajj, el ne felejtsem, az en lazas lurkom 38.8-al nemhogy nyugos nem volt, de apja fele megtette az elso onallo lepeset tegnap esteKépKép

Puszi,
Mica
mica
 
 


Sziasztok,

Velünk minden okés, bár most nagyon készülök a hétvégére, mert vendégeket várunk (6 felnőtt 7 gyerek). Úgyhogy most találtuk ki a menüt, holnap piac, aztán holnap után húsért stb stb. De azért várom is már, hogy kicsit más napom legyen Kép Ja, és ma sikeresen birtokba vettem a mosogatógépemet Kép Hát lányok, ez egy szuper találmány.Igaz, hogy sokáig dologzik, de gyönyörűen!!!

Az én fiaim rendületlenül szopiznak, de most már inkább huncutkodnak közben, és nem annyira a szopi a lényeg, inkább csak a hozzám bújás. Estére meg már régen tápi van Kép Járni továbbra sem hajlandóak Kép Pontosabban Viktor az ujjamba kapaszkodva merev lábakkal lépeget, Gábor pedig próbálkozik az egyedül állással, viszont vezetve sem óhajt kétlábon közlekedni. Ja, ma már ő is felmászott az emeletre egyedül, igaz, közben egyszer vissza is ereszkedett a földszintre --- no ez utóbbi még mindig nem megy Viktornak Kép Orsi egyedül mond el legalább 4-5 mesét,szinte szóról szóra Kép Tök olyan, mintha tényleg olvasna Kép Kép A havat nagyon imádja, ma szinte egész délelőtt kint volt az udvaron, igaz, utána egy kétlábon járó sárgombóc kopogtatott be Kép De ki bánja, ha ő jól érzi magát. Délután a tea felénél bealudt, persze a fentiek ismeretében nem is csodálom.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek névre szólóan, de ez a pár perc gépengedély nem ad túl sok mindenre lehetőséget. Bocsi mégegyszer, és remélem, hogy azért az önzőségemből kiderül,hogy olvaslak ám benneteket, és szegről végről reagáltam is.

puszi, mennem kell

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Havazásnak köszönhetően ma reggel nem kellett könyörögni Raulnak,hogy keljen már fel.Kép


Mica!
Hogy van Zolika?
Gyuszkó remélem nem lesz szolidáris.
Gratulálok az első önálló totyogáshoz!Kép


Heppi!
Remélem jól sikerül a hétvégi vendégség!Mi lesz a menü?
Mosogatógép hány terítékes?Én is nagyon szeretnék,valamikor mostanában.Meglátjuk.


Betti????

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

Heppi,
Jo bulizast! A mosogatogepert pedig irigy-irigy, nekem is kene, de szerintem ez lesz a legutolso, amit megveszekKép Jo lenne, de sajnalom ra a penzt.. majd ha lottootos bekoszont, akkorKép
Orsi lanyod nagyon ugyes!Kép Gyuszko versekben eleg jo, nagyon hamar megtanulja oketKép
SargombocKépKép IsmerosKép

Kata,
Koszi, javul a fiu, tegnap delutan mar nem lazasodott, es az ejjel is jol telt, csak 2x koppant az agy vegeben, es azert volt nyoszorges, de amugy csend volt. Cserebe visszaallt a 6 oras kelesreKép Inkabb kelek koran, csak ne legyen betegKép
Gyuszko kohogese valtozatlan, remelem nem lesz ennel tobb baj. Szombaton viszem fuleszeti kontrollra, de szerintem minden oke lesz.
Gratulacio Zolcsit illeti, tegnap is gyakorlolt, par alkalommal elindult a szobaban, olyan edes voltKép Most mar 4-5 lepesig is eljutKép

Puszi,
Mica
mica
 
 


Hali,
Mosogatógépem 12 terítékes, és nagyon ügyi Kép Én nem sajnáltam rá a pénzt, arra gondolván, hogy majd két tizenéves fiam lesz egykor, akik fejenként felfalnak majd egy fél ökröt, és a lányom sem az a válogatós fajta, és persze van egy gömbölyded férjem. Na mire én "ezekre" kifőzök egy hétvégi menüt, lesz mit mosogatni. És hát ugye a konyhát az ember nem 4-5 évre tervezi, tehát most bekerült ez is Kép

Nálunk Viktor éjjelente visszaállt az 1-1,5 órás ébredésekre Kép Pedig már úgy örültem a nyuginak. Persze lehet, hogy csak a fogai bántják, mert az első őrlők nagyon be vannak duzzadva. Igaz, Gábornak is, mégis végig tudja aludni az éjszakát. És nálunk 7-kor van kelés. De Micának igaza van, csak betegek ne legyenek.

Ja, ja hétvégi menü:
kolbásszal töltött sertéskaraj (már kész, ez hidegen is fincsi, melegíteni is lehet)
franciasali, tojássali (szintén kész)
pulykamell jóasszony módra (a feldarabolt mellre gombás-borsós-cs.májas ragu kerül) --- holnap frissen készül
burg.krokett (mirelitből)
burg.püré
apróságoknak: sütőtök, krumpli, banán, alma stb

Na, megyek, mert nagyon kifáradtam ma, és lassan a fejem is kezd fájdogálni.

Tényleg, Betti????
És Momo???

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Mica!
Örülök,hogy jobban van Zolika!Kép
Saját ágyában éjszakázik újra?
Raul is szinte egyfolytában köhög,mióta az ovi elkezdődött és egyre rosszabb.KépNem lázas,nem levert,de köhög.
Ezért,ha nem Patrikhoz,akkor Hozzá kelek éjjel.


Heppi!
Hasonló okokból szeretnék én is mosogatógépet.KépDe sajnos nekünk a 12 terítékes nem férne be.Kép
Mikor van időd ilyen sok fincsit csinálni?Nekem sokszor egy szimpla ebéd is gondot okoz.
Fiúk eljátszanak?
Patrik is óránként kelt éjjel.Kép

Betti!
Légyszi jelentkezz!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


HAHÓ MINDENKI!!!!!

MERRE VAGYTOK???????

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

Kata,
A 12 terítékes mosogatógép "csak" 60 cm széles, tehát éppen akkora, mint egy szabvány konyhaszekrény Kép Mármint a beépíthető fajták, de szerintem a különállók is szabvány méretűek. De van néhány 40 cm-es is (asszem), ezek olyan 8 terítékesek, és ha csak tányért, poharakat mosogatsz, tuti elférsz majd benne. Én legalábbis a lábasokat nem a gépben mosogatom, viszont a poharaim azóta úgy csillognak, mint a reklámokban, nincs se pötty, se csík és még törölgetni sem kell Kép

Nekem ma mindkét fiam egyhuzamban végigaludta az éjszakát. Olyan-de-olyan fincsi volt Kép

Ja, és a mai naptól véglegesen van gépem, és netem is, úgyhogy most már rettegjetek Kép És a mekintos sem olyan idegen. Az viszont tuti, hogy sokkal jobban konstruált termék, mint a Microsoft, okosabb, felhasználóbarátabb, csak még nem áll rá a kezem, hogy másolni nem ctrl C +ctrl V-vel kell, hanem alt C + alt V-vel, és a mélcímekbe a @-ot alt Q-val csinálok stb stb. De már barátkozunk, és jó úton vagyunk Kép

Betti,
Nagyon eltűntél. Kép Ugye nincs semmi baj? Mendinek hogy megy az ovi? És ti Kevinnel kijöttök napközben? Nincs kedvetek átugrani vmelyik nap? Mondjuk ha leadtátok Mendit, elsétáltok hozzánk, itt elkérjük az ebédeteket és csak kora délután mennétek haza? Nos? közben innánk fincsi forró csokit / kapuccsínót vagy teát, és akkorát, de akkorát dumálnánk, hogy ihaj!!!
Én megfontolnám a helyedben Kép

Mica,
Ilyenkor mindig olyan rossz nekem Kép Tudom, hogy csak pár nap van a fiaink között, és a tiéd már jár, az enyémek még csak nem is állnak egyedül. Pontosabban Gábor próbálkozik vele, de Orsi mindig úgy megijjeszti, hogy azonnal le kell ülnie Kép De minden könyv azt írja, hogy általában a babák 12-15 hó között indulnak el,addig még van 2 hónapunk Kép De aztán már tuti elkezdek komolyan aggódni Kép vagy inkább Kép (pedig mindig azt gondoltam magamról, hogy én nem vagyok egy aggódós típus)

hűűű már ennyi a idő!!! muszáj indulnia a napnak!!!

pusz: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Kata!
Köszi a hiányolást, mindig jól esik;) , és azt is köszi, hogy látogatsz minket!
Börzén lényegében nem sok dolgot tudtam venni, nem ragozom miért..
Szal sapka-sál szettet Mendinek, meg egy harisnyát, Kevinnek zoknikat. Ezenkívül két csajjal találkoztam, akiktől néha vásárlok, azokat vettem át még. De nem is bántam, hogy most így alakult, mert rendesen besokkoltam a tömegtől. Viszont a barátnőmmel töltött nap kárpótolt mindenértKép Nagyon jó volt. De ezt már írtam.
Én is azt hittem sosem sikerül leszoktatnom Kevint, aztán mégis sikerült. Igaz két hónap kellett hozzá, de drasztikusan semmiképp nem akartam.
Tehéntejet nem sűrűn kap a fiam, nem igényli. Elég neki a szilárd, "rendes" kaja. Esténként néha megiszik valamennyit, de nem vészes. Viszont a folyadékigénye félelmetes ! Napi egy-másfél lityót megiszik. Ez normális?
Hajam? passz, nemrég vágtam le, de még mindig idegesít, hogy hosszú. Én mindig szerettem fodrászkodni, állítólag nem is csinálom rosszul Kép
Hálózsákra az oviban azt mondták, hogy nem szeretik, ha abban alszanak.. gyenge kifogás, hisz nekik nem mindegy, miben alszik? sebaj, most ugye nincs ilyen gondunk, talán majd csütörtökön.
Reggel 8-ra kell ott lenni;)

Mica!
Hatalmas gratula a fiadnak az első lépésekhez! Örülök, hogy ő is megcáfolta a nagy súlyú gyerek=lusta gyerek+későn fejlődő gyerek elméletetKép
Jobban van már a srác?
Momoval találkoztál mostanság? Mi újság velük? Miért nem jön erre?

Heppi!
Nem, végülis baj az nincs;)
Mendi három nap után kidőlt a sorból, jelenleg lábadozik.
Kevinnel elvagyunk, sokkalta könnyebb volna, ha nem betegedett volna meg a csaj.. dehát vannak olyan parasztállatok, akik betegen viszik a gyereket oviba.. no, nem ragozom.
Meghívást köszönjük, ígérem megfontolom Kép. De biztos, hogy nem mostanában,
mert izé, nem alkalmas
Kép


Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


MI AZ HOGY NEM ALKALMAS????
Vagy azért mert Mendi beteg???

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Igen, ő is, meg Kevin is, és lehet hogy már én is.
Meg amúgy sem vagyok most túl jól. Szal nem lennék vmi jó beszélgetőpartner egyelőre;)
Remélem nem bántottalak meg!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti,
Persze, hogy nem bántottál meg. Nekem is vannak napjaim, amikor rámtör az akkut emberundor Kép És tessék kilábalni mindenféle kórságból, mert szerintem annál rosszabb nincs, mikor egész télen a lakásba van zárva az ember. Nem is sírom vissza a múlt telet Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok én is, csak semmi érdemleges mondanivalóm. Eddíg szélmalomharcot folytattunk az ovis kórságok ellen, mostanra tán sikerrel (kopp-kopp under faasztalKép ) Igaz, minden gyerekem köhög még kissé, de egyéb bajunk már nincsKép
Timi újfent nem szívesen megy reggel az oviba, de csak mert álmos, legalábbis ezt nyafogja félálomban. Azért én összeszámoltam a napi alvásmennyiségét és kijött 12 óra, ami szerintem elég egy ekkora gyerkőcnek, szóval inkább a téli takony reggelekre gyanakszomKép És az én eddíg szófogadó nagylányom kezd baromira elkanászodni, visszabeszél, no meg sokszor csontsüketKép
Zsebi kicsit unja magát itthon, viszont sokkal jobban értékeli a nővérét délutánKép
Meske meg felcsapott zabagépnekKép A saját kajaadagja elfogyasztása után se lehet a szeme láttára enni, mert kivisítja a szánkbólKépKépKép
Mi a párommal végre gyerekmentesek lettünk a múlt hétvégére (anyámék merészen bevállalták mindhárom csajt) és mi tagadás, nagyon jól szórakoztunkKép Debrecenig meg se álltunk, nehogy még visszapasszolják idő előtt a kölköket a nyakunkbaKép, és itt a párom egyetemi évfolyamtaliján dumcsiztunk majd kirúgtuk az egyetemi étterem oldalát nosztalgiadiszkó címénKép
Kissé kómás voltam vasárnapra, de megérte.

Végigolvastam a termést, de most én is önző disznó leszek, mert vár a háztartás...Majd igyekszem felvenni a diskurálósabb énemet holnapraKép


Momo


Momo
momo
 
 


sziasztok!

Én egy új anyuka vagyok! Már írtam de nem találom!

Később bemutatkozok!
Előljáróba van 3 gyerekem és Cegléden csak 4 hónapja lakunk

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Tegnap este én voltam az új bejelentkező!

Szóval, én egy olyan 3 gyerekes anyuka vagyok aki szívesen csatlakozna hozzátok ha lehet.
Mi csak 4 hónapja lakunk itt Cegléden eddig Pesten éltünk. Azért költöztünk le mert a párom itt építkezett.
Nekem kicsit még idegen a dolog, de remélem előbb-utóbb megszokom.

Szívesen ismerkednék, beszélegtnék veletek!

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Egy villám-kötelező..

Heppi!
igyekszem;)

Momo!
Örülök, hogy végre te is jöttél, hiányoztál!
Jó nektek, hogy -remélhetőleg- túl vagytok a betegeskedős korszakon. Mi még csak most kezdtük. Ma már ment a csajszi, de majd meglátjuk meddig tart.
Gyerekmentes hétvége? húú, az szupi, megérdemeltétek márKép Remélem gépszíjat kapnak anyukádék, és innentől rendszeres lesz a dologKép

Katácska!
Üdv a csapatban! Mindenkit szivesen fogadunk;)
Merrefelé laktok?
Elhiszem , hogy idegen ez a kis városka , főleg a zajos Pest utánKép. Le kell lassulni hozzá. Nomeg csupa idegen..
Mekkorák a gyermekeid? Nemek eloszlása?

Most viszont időm lejárt, a fiam bűzlik..
Kép
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok,

Katácska,
Üdv közöttünk. Nem te vagy itt egy egyetlen 3 gyerekes, Momo-nak 3 lánya, nekem egy lányom és egyéves ikerfiaim vannak, szal leszünk itt páran, akik megértik a gondjaid, ill. akik tanácsot kérünk Kép
Igazán írhatnál vmi közelebbit magatokról (a kérdéseket már Betti feltette)

Betti,
Ide nem "kötelező" járni Kép Vicc volt! Úgy értem, ne azért gyere, mert kötelező, hanem mert szükséged van rá (sírni, dicsekedni, kíváncsiskodni stb stb) Kép Kép Kép De amúgy értem, értem, nem kell magyarázkodni!!!

Momo,
Gyermektelen hétvége --- ohh édes álom, miért kínzol Kép Kép és nagyon sárga irigy vagyok miatta!!! Lányok hogy bírták a nagyis létet? nem volt semmi gond?

Nálunk a gyerektelenség abban merül ki, hogy szombatonként Orsi vagy a nagyijánál, vagy sógornőmnél alszik, de azért még ugye a két srác itt marad. Mondjuk ez is több, mint a semmi Kép Viszont vasárnap óta ők sem szopiznak. Vhogy így jött ki a vendégeskedés miatt, és hétfőn meg már hiába kínáltam, csak harapdáltak, meg verekedtek közben, vizsgálgatták kezükkel, hogy ez meg mi a csuda. szopi az nem volt. Délután dettó, kedden már hiába húztam fel a pólóm, oda se jöttek. Én meg nem erőltettem, azóta nem kínáltam, és reggelre is tápot isznak. Ennyi volt, de nem bánom. Úgy érzem bő egy év szopi (tandemben) nekem is elég volt, és úgy tűnik, nekik is Kép Mondjuk nem sokalltam be tőle, nyugodtan szopizhattak volna még, engem nem zavart, de most, hogy nem szopiznak, nem is sírok, hogy "jaj, pedig hogy szoptatnék még", egyszerűen, olyan ez, mint a suli: jó volt suliba járni, de jó, hogy vége van Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Na, megpróbálok néhány képet Kép

Gábor a kanapén:
Kép

Viktor
Kép

Orsi havat seper
Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Katácska,
üdv ittKép Én is pesti voltam, még most is szokom a vidéki életet, itt Albertirsán mondhatni erős mélyvízbenKép
Ahogy Heppi mondta, van 3 lyányom, másfél évenkénti elosztásban, a legkisebb 14 hónapos...képzelhetedKép
Mi azért lakunk itt, mert ceglédi munkahelyünk van a férjemmel együtt, viszont az ottani ingatlanárak 2000-ben (amikor a cégünk nem fizette tovább az albérletet) számunkra nem voltak elérhetőek, ezért arrébb mentünk. Minket már az állam sem ösztönzött fészekrakásra, mert öregen csapódtunk egymáshozKép Itt Irsán van egy méretes házunk, nagy kertünk (ez a férjem vágya volt) ami mind gyönyörű...csak kint van a francban, a falu (bocs, város, de nem feltűnőKép) szélén.
Röviden ennyi. Rólad is várunk némi részletesebb használati utasítástKép

Betti,
az enyémek nagyon el voltak zárva eddíg a közösségtől, így nem meglepő, hogy 2 hónapig nyögtünk. Ezzel együtt azért max. 2 hét volt ocsmány, a többi sima taknyolás meg köhécselés...ez téli időszakban majdnem kritérium egy gyereknél, nem?Kép
De ha ti többet jártatok gyerekek közé (pl játszótér), akkor nem lesz akkora meglepetés a csemetéidnek egy pár közösségi víruska, szóval tán hamarabb átestek a nehezénKép
Téli álomra meg ráérsz még később is, még el se jöttek az igazi téli napok...én úgy jan.vége február tájékán kezdek morcos lenniKépKép
Anyámékat meg azért nem fenyeheti a gépszíj, ha láttad volna, milyen fáradtak voltak vasárnap délutánraKép Még most is pihenni járnak a munkahelyükre, apám szerint egy hétvégi betonozás is lazább meló a 3 csajszi pesztrálásánálKép Szóval eddíg évi 1! ilyen alkalomban egyeztünk meg...

Heppi,
az én lyányaim nem oszthatóak, bár anyu próbálta Timit rábeszélni, hogy egyszer látogassa meg őket, és majd mennek mindenfelé Pesten...nem volt osztatlan sikere, bár töprengeni látszott a csaj...majd meglátjuk. Adri is hiányolja a nővérét minden nap, pedig csak oviban vanKép
Szopihoz nagy gratula, szerintem megtetted, amit a haza megköveteltKép

na mennem kell, mert Meske már a könyvespolcon szteppelKép


Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Örülök a szives fogadtatásnak!

A gyerekeim: Alexa és Niki 10 áéves ikrek. A kisfiam Etele 16 hónapos!
A lányok az előző házasságomból vannak és bizony az előítélettekkel itt ( Cegléd) mágjobban kell küzdeni!

Tényleg fura nagyon, az első hetekben azt hittem megőrülök a lassú élettempó miatt! Fokozatosan szokom de még most is sírok a régi élet után! Viszont Pesten panelban laktunk és most itt szépséges kertes házunk van és kert és ez jó!

Merre lakunk? Hm! Ez tuti kérdés! Még néha magam sem tudom, de valami kenderföldeket szoktak emlegetni!

Még nagyon új vagyok, a Táncsics Iskolán, OTP-n , Postán és a hobby bolton kívül mást nem igazán ismerek...



Kata

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
OTP és hobby bolt tőlünk 2 perc sétára van Kép Egy alkalommal meg kéne beszélnünk egy talit itt a parkban, nos? Aztán ha nem jövünk be egymásnak, maradunk a levelezésnél Kép

Délután fodrász-kozmetika Kép Már nagyon várom, mert elég lestrapált a külsőm Kép

Momo,
Amikor költöztünk, anyósomék vigyáztak nap közben a 3 lurkóra. Vasárnap bevallották, hogy továbbra is imádják az unokákat, de szombaton 6-kor már percenként nézték az órát, hogy mikor megyünk már értük Kép De Orsit egymagában szinte bármikor bevállalják Kép
Ez a vasárnapi betonozás hasonlat nagyon találó --- csókoltatom apukádat Kép

megpróbálok este még benézni, de nem ígérek semmit

Ja, Katácska
fotókat lehetne kérni a manófalviakról, és esetleg rólatok is ???

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szia Heppi!

Találkát megbeszélhetjük! Én örülök miden ismerkedésnek.

Fotókat hogy lehet ide betenni?

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
és a lányaid nem vették nagyon zokon a költözést? Gondolom, ők Bpesten jártak eddíg suliba...
Milyen előítéletekre gondolsz? Csak nem az csípi valakinek a szemét, hogy már elváltál egyszer???

Heppi,
gondolom, te már gyönyörűséges vagyKép Jut eszembe, én meg vörös már egy hete...még szokni kellKép


Momo


Momo
momo
 
 


Szia Momo!

Hát a csajaim sokkal könnyebben alkalmazkodnak, bár mikor visszamentünk régi suliba rendesen volt zokogás! Még a volt tanítónéni is sírt!

Néha hallom hogy itt nem szeretik őket a ygerekek, de ezzel sajnos meg kell küzdeni!

Neked mekkorák a lányok és hogy hívják őket?

A szemcsípés főleg a rokonságnál tünet és igen a válás tiszességtele dolog szerintük! Hát ez van. Még jó hogy párom nem igy gondolja!

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Patrikom új szokást vett fel:éjfél felé felébred és bömböl,meg sem lehet vígasztalni.Néha nappal is előadja.KépJó lenne tudni,ilyenkor vajon mi a kínja.Rendesen kiborít.Ok,folyik az orra,jön pár foga...


Momo!
Jó,hogy újra írsz!KépDe ezt most csak halkan mondtam,nehogy megint eltűnj!Kép
Gyerekmentes buliért én is sárgulok.KépHogy az én gyerekeimet mikor vállalja be valaki,talány.Pedig csak ketten vannak...


Betti!
Sajnos Raulnál a betegeskedő korszak egész ovis időszak alatt tart,pedig már nagycsoportos.Nem tudom mi lesz a suliban.Bár,ha ennyit hiányzik,nem is mehet suliba.
Komolyan gondolkodom,hogy megkockáztatunk egy tüdőröntgent.
Nektek milyen napotok volt?


Katácska!
Örülök,hogy jöttél!Kép
Mi is Pestről szakadtak vagyunk,csak a még Albertirsánál is világvárosiasabb Pilisen lakunk.
Vidéken nőttem fel,7 év után kezdtem vágyódni újra"tanyára".Kép
Annyi idős voltam,mint a lányaid,mikor költözködtünk,a suliváltás nekem sem volt könnyű.Mindenki utált egy darabig,de főleg a lányok.Aztán ez elmúlt szépen,befogadtak.
Szerencse,hogy a párodnak ilyen "tisztességtelenül"is jó vagy!Kép
Furcsa lehet újra babáznod.A fiaim között 4 év a korkülönbség,semmi nem hatott eddig az újdonság erejével,de bele kellett rázódnom.
Sajnos egy ideje én sem tudok képet feltenni.


Heppi!
Fiúk egyre jobban hasonlítanak egymásra!KépOrsi is nagyon aranyos,jó ez a kép!
Elismerésem,hogy eddig szopiztattad az ikreket!
Kíváncsi vagyok nálunk meddig megy,volt pár nap,mikor a nappali alvás előtti kimaradt és bevallom nem bántam.De most,hogy ennyit nyűglődünk megint 100x szopizunk.Kissé lestrapált vagyok.
Sikerült híznod?Én már rá sem állok a mérlegre.Kép


Mica!
Merre jársz?Nyomatod a kilómétereket az autóba?Kép
Hogy vagytok?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Katácska,
nézd meg a profilomatKép A kép nem friss egészen, de a többi stimmelKép
Ha jól értem, a férjed rokonsága ceglédi? Az elég nehéz ügy...
És a lányaidat miért nem fogadja be az új közösség, lehet ezt tudni? Sajnálom őketKép

most már megyek hajcsizni, holnap nehéz napom lesz...

Momo


Momo
momo
 
 


sziasztok!

Ruszlána köszönöm a szíves fogadtatást!

Momo, igen ceglédi az egész banda! itt vagyok tök egyedül és csak őket ismerem. Nem panasz de elég nehéz, néha úgy érzem iknább megszöknék! De majd csak lesz valahogy. Szerencsére még megvan a pesti lakás ( jó menedéknek...) bár szívből remélem soha nem lesz rá szükség!

Heppi!

Ha gondolod a jövöhéten tehetünk egy próbát...Kép)

Most puszi mindenkinek!

Sziasztok Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok,

Na, ma megvolt a nagy áttörés Kép Orsi hétfő óta csak WC-be ürít Kép Baleset talán a héten összesen 3 volt, szal nem vészes. És ma elindultunk bugyiban sétálni. Több, mint másfél órát mászkáltunk, és csak itthon szólt, hogy pisilnie kell Kép Úgy örülök, azt hittem, már soha nem hagyja el a pelust. Persze alváshoz még van, de pl ma reggel szinte tök száraz volt, talán ha egy vagy két adag pisi lehetett benne.

Kata,
Én a szopit így is terveztem, hogy kb egy éves korukig, de ilyenkor már max napi 2 szopi (reggel este). Ehhez persze az is kellett, hogy éjjel nem egyből cici, hanem előbb tea üvegből, vagy csak simi-simi, ciróka, és ha fél óra után is bömböl, akkor cici (na erre nem volt szükség mióta itt lakunk). Meg persze az, hogy végig aludjá az éjszakát, ami varázsütésre a költözéstől datálódik --- imádom ezt a lakás Kép Kép Kép

Katácska,
Jövő hét nekem jó, írj privit a mélemre (profilomban megtalálod), és akkor küldök mobilszámot is Kép
És majd jól kidumáljuk az összes ceglédit (én is bevándorló vagyok Kép )

na húzok vmi rendfélét varázsolni meg kipakolni a mosogatógépet

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?