Szisztok
Hajnali 4kor szerencsésen befejeztem az esszémet
Eléggé fáradt vagyok
Mera! Az bizony jó lenne.. Mire gondolsz? Később is vizsgázhassak vagy csak úgy tanári jóindulatra
Az az igazság ahová én járok, itt nincs senkinek sem kegyelem... Ha hivatkoznék arra, hogy pici babával vagyok itthon, akkor a válasz az lenne, hogy akkor halasszak... De tapasztalatból tudom, ha az ember halaszt abból utána már nem nagyon lezs semmi...
És különben is, majd 2 gyerkőccel, már nem akarok tanulni
És nem is megengedhető szerintem
Bár van olyan csajszi a fősulinkon, hogy a 4. gyermeke 4 hónappal idősebb Norisznál...
Én a gyerekeket nagyon sajnálom... Persze ha van némi segítség mamucik tekintetében, akkor talán...
Nekem is lenne segítségem, csak én nem szívesen adom ki kezemből Noriszt
((
Nagyon aggódos tipus vagyok, vagyis valami hatalmas erővel csapott le rám az aggódás... Vannak néha rémálmaim Norisz elvesztéséről
(( Tudjátok régebben is volt, hogy a macska elviszi stb... Tegnap este a Vészhelyzet volt nagyon rémisztő htaássla rám (bár nem akartam nézni, mégis odakötött a téma..) Gurogtak a könnyeim rendesen
Néha abba is belegondolok, hogy ha elejteném mi történne...
Szörnyű gondolataim vannak néha
Nagyon féltem őt mindentől.
Nme gondolnám, hogy beteges vagyok, vagy ez már kóros lenne..
Anyucik? Ez a szülői féltés????
/Régebben attól srítam, még kisebb voltam, hogy ha az anyukámmal történne valami, vagy a tesóimmal... Biztosan veletek is fordult elő, vagy nem??/
Különben nagyon nagyon bolodgok vagyunk
Norisszal szinte egész nap csak nevetünk
Látnotok kellene
Tegnap ismét együtt pancsiztunk
) Megengedtem a kádba a vízet, jó habosra... És mikor már tudtam, hogy párom mindjárt hazaér, beültünk Norisszal a habok közé
Rettenetesen élvezi a vízet, imád pancsolni, ezért is találtam ki az együtt fürdést
Nagyon okos, tanulékony, mindenre fogékony egyébként... (Persze még nincs 3 hónapos)
Szóval befeküdtünk a vízbe, én hátra dőltem, Norisz meg rám hanyatt, de úgy hogy a hasamon legyen a feje, így a lába szabadon mozoghatott...
És így ebben a pózban a habok miatt nem lehetett látni a lábainkat, Így játékból
megmutattam neki a lábfejemet és elkezdtem vele körözni, hogy észrevegye a lábam..
Erre ő mit csinált??? A kis aranyos tappancsait spiccben kiemelte a vízből, testéhez képest 90 fokban, és ő is körözött a lábával
Nagyon tetszett neki, nagyon édes volt
Én meg hangosan nevetgéltem ezen, és ekkor érkezett meg a párom
)
Ja, neki meg hatalmas meglepetést tartogattunk Norisszal
Az úgy volt, hogy az eööö, meg a a-a a-a-a-aaaa már régöta megy, esetleg a grrrüüü is
Szóval hétvégén az ágyunkba vettük Noriszt hogy hancúrozzunk vele, és mondogattuk neki, hogy eö stb... akkor ő mindig leutánozta
Párom hülyeségből kitalálta, hogy mondja azt, hogy APU.
Én meg mondtam neki, hogy elég lezs ha anya helyett a-m-a -t mond majd
Párom erre azt mondta, engem szólíthatsz eö-nek
)) (mert az már megy)
Na a lényeg, hpgy egy jó hete mondogatjuk neki, csupán hülyeségből, hogy apu
Erre tegnap Norisz ahigy játszottunk és hülyeségből modtam neki, hogy mondja, hogy apu... KIMONDTA!!!!!
És persze nemcsak egyszer! Ezért fel is vettem a telcsimre (diktafonnal), hogy bizonyítékom is legyen róla... 2 hangfelvételt is készítettem
Ete apának lejátszottuk az apuúúút
Teljesen értehtő, minden hang benne van... Megtanulta
Úgyhogy most már nem eö-zünk folyton mint a dedósok neki, hanme próbálunk értelmesen bezsélni, játszani vele
Csak hogy ne az eö legyen már az első szava
))
Nme tudom mennyire normális dolog ez 2 és fél hónaposan, de úgy gondolom mindez a sok foglalkozás eredménye
Eddig csak atnultam erről, most már a szemem elött zajlik ez a folyamat.
Amit ma megmutatok neki, azt holnap szinte tudja már. Persze akorának megfelelő dolgokat mutatom csak. Egyenletet nem oldatok vele
Ja, és most már fel akar ülni.. Anyucik! Ha felhúzza afejét, és húzza magát fel, akkor ez úgye azt jelenti, hogy ülni szeretne? Teljesen megfeszítí magát és erőlködik, hogy üljön, vagy legalábbis sokkal fentebb legyen a feje...
/Bár tudom, hogy még nem szabad ültetni, testileg, gerincileg még nem jött el az ideje.../
Jujj de sokat bezséltem magunkról... Bocsánat
Hétvégén Idusa ha mindne igaz, meghallhatja az "apu"-t
Majd ő beszámol nektek róla...
Szívesen elküldeném, d esajnos a telóm nem tárolja küldhető fáljként a hangjegyzetet...
Amneris!
Mi újság van veletek? Koncertszervezés megy már? A műsort tudjátok?
Vicki!
: )
egymás mellett, ez a mosolygás
: (
ez a szomorúság
: O
ez pedig, hát ez sok mindne lehet
Pl. nagyon nevetés is
De lehet huncutkodásként is felfogni, vagy csibészes mosolygásként is...
Még jövök, csak hív a fiam