Kedves Régebbi, Újonnan Lett és Leendő Örimamák!
Gyezsuval vagyunk mi sorstársak, ami a pocaklakónk érkezését illeti, no meg egyébként is sok hasonlót találunk egymást gondolkodásmódjában, így az ő útmutatásai alapján kezdtelek el Benneteket olvasni - csak úgy, szívmelengetőként. Én magam 38 évesen várom első - és remélhetőleg nem egyetlen babócánkat. Nem fizikai probléma miattt, egyszerűen most találtunk egymásra a gyermekeim apjával. Én magam nagyon régen eldöntöttem már, hogy egy család nélkül született gyermeknek én leszek egyszer a mamája - legyen nekem addigra már "saját" babóm, vagy sem, ez lényegtelen. Nos, ha majd anyagi helyzetünk úgy alakul, én is fogok jelentkezni egy öribabáért - sajnos nem itt, mert külföldön élünk, de hát ez igazából nem is lényeges
Én mostanában ágyban fekvő vagyok, így a Babanettel töltöm minden percemet, amikor nem szundikálunk, CSemete pocakban és én körülötte
No a hosszú bevezető után - remélem, nem fáradtatok bele az olvasásba
rátérnék a lényegre
Nagyon köszönöm Nektek, hogy vagytok! Nem azt, hogy örökbe fogadtok/fogtok fogadni gyermekeket, mert én ezt valahol természetesnek tartom. Azt köszönöm, hogy ilyenek vagytok, hogy ennyit adtok egymásnak, és nekünk - féligmeddig kívülállóknak.
Legutoljára Kelimoni történetén sírdogáltam, de ezt megelőzte már sok, általatok elmesélt megható és szívmelengető történet.
Nagyon szeretnék valahogyan segíteni a Gólyahír Egyesület munkájában. Sajnos én pillanatnyilag személyesen nem tudok részt venni, később pedig visszamegyek férjemhez Indiába, de bárminemű fordítási (angol, olasz), levelezési, szövegszerkesztési munkában nagyon szívesen nyújtom az időmet a "szent" célért, amire itt több százan tették fel életüket.
Nagyon megszerettelek benneteket, kedves mamák, babák, apák, az Egyesület "Nagymamája" és Leánya!
Köszönöm mindazt, amit tőletek mostanában kaptam.
Szeretettel: Indianyó
ui. egy óriási meglepetés volt nekem Mosolygós egyik képe, egy fekete-fehér kép, amin csak egy baba lászárai és lábfeje láthatók ködös háttérrel... meglepetés, ugyanis az eredetit az én kedves indiai, Amerikában élő barátom festette! Kicsi a világ
Ja, még egy köszönet: Amneris Kedves! Először is azért, mert ilyen vagy. Másodszor azért, amiért létrehoztad ezt a fórumot és "bábáskodsz" felette
Üdvözlettel egy gyerekkora óta operabolond
Ez a kép szeretem-képgyűjteményem egyik kedves darabja, az összes otthont teremtőnek küldöm