Sziasztok!!!!
Itten vagyok már én is,végre-valahára
!
Látom,beköszönött a tél a sok "elveszettkénk" is megtért
!
Látom,Szilvi tudósított,valóban nem volt netünk felújítás után,kiderült,vmi kábel gond volt..
A felújítás szupi lett,de azért nem kezdeném előlről
!
Aztán persze betegek lettünk,az egész család,most kezdünk kikászálódni belőle.
Még ez lett volna a legkevesebb,de a betegségtől Villő alávsi szokási teljesen felborultak.Már pár hete este elaludt(elaltattuk) és csak fél4-4 körül kelt enni.Most el sem lehet altatni,5-10 perc múlva fent van,kész csata az egész.Aztán tök nyugtalanul alszik egész éjjel.Így nem elég,hogy dögrováson vagyunk,még emiatt sem tudunk aludni
...Szóval kivagyok
!
Bulcsú ovis lett
,kemény 4 napot járt,amikor elkapott minkett ez a nyavalya
...de nagyon tetszik a hely,voltak usziban is,tornáznak,meseszobájuk van,sószobába járnak stb...
Gabi
Üdv itt,nagyon édes Zsombor,szép nagy legény!!
Csak maradj nyugodtan,itt mindeki elfér
.
Aba
Nahát,végre előkerültél!
Látom,nálatok is rohan az idő!
Épp kérni akartalak,hogy nyugtass meg,hamarosan javul a helyzetr,ahogy az idő halad,de látom a félévesekkel sem könnyebb feltétlenül
!
Móranya
Gratulálok a pocaklakóhoz!
Én asszem nem vállaltam volna be annak idején ilyen hamar,de mindenki másképp bírja...nekem néha így is sok
!
A rosszullétekhez kitartás,nekem mindkettővel majdnem végig volt
!Na meg Villővel minden terhességi kutyafülét összeszedtem!!!!
Szilvi
Márk nagyon édi,nődögél szépen,azt látom!
Kistesó????
Hát húzzatok bele
!
babamasszás nekünk is bejön,de most nem tudtunk elmenni a betegség miatt.Még beszélni is alig tudtam napokig(még jó,hogy itt írni kell
),nem akartam fertőzni senkit
...De majd vhogy bepótolom.Mi egyenlőre a lábit masszírozzuk,de bejön Villőnek,pláne,ha ő sem beteg
!
Bőrgyógyász:mi Jakab Ilonához vittük Bulcsút anno(szt hasonló problémával,mint ami Márknak van),az egyik legjobb bőrgyógyász a városban és persze kiderült,hogy ez nem ekcéma,ami neki volt(nekünk is ezt diagnosztizálták),hanem vmi tök más.Mindig télen jött elő,kaptunk rá krémet,aztán már kinőttük
.
Kirri
Na,én megvagyok ám,Te tüntél el sokáig!!!!
Jci és nagyfiú már!!!!
És nagyon édes a képeken és milyen huncut!!!!Hihetetlen,hogy nem rég milyen pöttöm volt és már eltelt 1 év azóta!!!!
Nálatok mikor lesz kistesó????
Móni
Látom,nálatok sem könnyű az élet
.Bulcsú is 17 hónapos volt,amikor egyik reggel már nem kérte a cicit,hiába ajánlottam fel.
De örültem,hogy magát választotta el,mert ő tudta,neki meddig volt jó
.Elelinte nekem is furcsa volt és rossz,de hát ezt is megszokja az ember
.
De legalább gőzerővel jöhet a kistesó!
Milyen párod új munkahelye?
Andi
Hát én is bocs,hogy leálltam akkor dumcsizni
,de olyan régen láttam ezt az ismerősömet!!4Aztán úgy eltüntetek
!De majd legközelebb kicsit jobban összehangoljuk a dolgot!
Fogzás:nekünk a gyógyszertári készítmények jöttek be.Anno vettem a Március 15. útiban egy olyan jót,ami még az én nyelvemet is elzsibbasztotta
.Igaz,BUlcsút nem viselte meg a fogzás igazán...
Remélem,mindenkinek sikerült írnom!!!
Ha kihagytam vkit,akkor ezer bocsánat!!!!
Pusszantás,de előbb kép a 3 hónapos Villőről
:
Anyapoc