Új privát üzeneted érkezett!

megvolt az anyósprogi,túlvagyunk rajta hurráKép
délelőtt kezdtük és most értünk haza,legalább ma sem tudtam vasalniKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Kirri

nem jó rádiót vagy tv-t hallgatsz,nézel.Ez a havazás be volt harangozva!KépKép
Márki bébinek már alig van haja, de már pihésedik újra.
Most megint a koszmóval küzdünk.
Ha már vasalsz, átugorhatnál hozzám is.Van egy raklapnyi ing.KöszikeKép

Húúúú.....,ma Apával olyan vacsit dobtunk össze!Kép
Hagymás krumpli, parj és füstölt sajtos turmixszal töltött palacsintaKép.
Igaz ma Márkinak nagyon rossz napja volt, így Apa egyedül dobta összeKép, és persze Márkinak duruzsolnom kellett a fülébe, hogy legalább megehessem egyszerre.De rendes gyerek volt megengedte, csak az uccsó falatot kellett kutyafuttában lenyelnem. Meg is örökítettem, hogy Márk és Apa főz.Kép


Timi
egyedül jössz, vagy gyerkkel?
Mi egy hete voltunk "plázacickánykodni" Márkival és Apával, egész jól bírta, csak a végén nyüszizett, sztem melege volt már.(megjegyzem egy hete is rossz naja volt, biztos nem bírja ApátKépKépKép)Egyedül nem mernék vele ilyen helyre menni.Kép

Na befe.Remélem legközelebb valaki más is ennyit ír.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Hali!

Na úgy tűnik Zsombi teljesen meggyógyult. Már nincs láza 2 napja! Még itthon vagyunk, és már megint nem tudok semmit mikor megyünk, és már tökre idegesít hogy semmit sem tudok...

Lányok nektek nincs Karácsonyi hangulatotok? Nekem talán még sose volt ennyire. Annyira jó lenne Zsombinak szép első karácsonyt csinálni! Kép
gabiiiii
 
 

 
 

Szilvi!

Csenge oviban lesz,Barnussal megyek.Mondjuk Õt viszem mindenhova magammal,mert nagyon messze vannak a nagyszülők.Kép
Szerencsére nagyon jól szokott viselkedni,a múltkor végigaludta a Veszprémi vásárlást,azt se tudta hol jártunk.Kép
Bár most két napja nyűgös.Kép
Lehet a foga,lehet a front.Nemtom.

Gabi!

Mostmár kezdem azt hinni,hogy nem is jöttök,csak hitegetsz bennünket!KépKépKép

A hétvégén kell meggyújtani az első gyertyát az Adventikoszorún igaz????????

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


SzilviKép
Húúú, ez a vacsis-recepted...nagyon jól hangzikKép
Egyszer megcsinálom apának, úgyis nagy ínyenc.
GabiKép
Már nekem is kezd karácsonyi hangulatom lenni, meg is beszéltük az egyik barátnőmmel, hogy nemsoká' felkerekedünk egy jó kis karácsonyi bevásárlással egybekötött kirándulásraKép
Koszorút meg ezen a héten szeretnék nézni, kíváncsi leszek mit szól majd a kiskrapekünk a karácsonyfáhozKép
Ja, és jelentem már 4!!! fogunk van-ezt sem vettük észre szerencsére lekopogomKépKép
Addig is egy kis hóember küldi az üdvözletétKépKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Sziasztok!

SzilviKép
Márk nagyon sokat fejlődött, látszik, hogy eszik rendesen, csak anyuka bírja az újabbnál újabb pozitúrákatKép. Ez a front Gergőt is baromira megviselte, meg hozzájött még a telihold is, 4 napon át 3x ébredt éjszaka. Ma csak 1x szerencsére, remélem túl vagyunk a mozgalmas éjszakákon. Hó nagyon tetszik neki, "ez mi?" felkiáltással mutat minden havas levélre.
Fincsi lehetett a vacsi nagyon!

KirriKép
Jaj, édes kis hóembered van! Fogacskák jönnek, szépen sorban. Gergő már kinyomta 16 fogát, 3 éves koráig kell még 4-nek kijönnie. Az utolsó volt durva, a többi észrevétlen.

TimiKép
Én is úgy vagyok Gergővel, mint Te Barnussal, midenhova viszem magammal. Vásárolni már nagyon macerás, imád elbújni a ruhák mögé és a próbafülkékbe, attól függetlenül, hogy van-e bent valaki, vagy nincs. Amíg babakocsis volt, szépen türelmesen végigülte, míg elintézem a dolgokat.

GabiKép
Én sem szeretem a bizonytalanságot, az ilyen nagyobb ügyekben főleg kellemetlen. Azért nem egyszerű egy kis bébivel elcuccolni egy hónapra.
Karácsonyra hazamentek?

Karácsonyi hangulat: nekem még sajna nincs, de talán meghozom a lakás feldíszítésével. Hétvégén első advent, akkorra szoktam karácsonyi díszbe öltöztetni az otthonunkat. Kell vennem még némi apróságot is, mert most hogy elfoglaltuk az emeletet is, kibővült a díszíteni való szobák száma.
Adventi koszorút már megrendeltem a barátnőmtől, nagyon szépeket készít.
Tervezzük, hogy kimegyünk karácsonyi vásárlás céljából Ausztriába, ott nagyon odafigyelnek a hangulat-teremtésre, remélem ott feltöltődök karácsonyra.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


MóniKép
Édes lehet Gergő a próbafülkés bújkálásnálKép
Mi a barátnőmmel még lánykoromban voltunk Bécsben így Advent közepe táján, de nem a szokásos shopping-city-benKép, hanem tényleg bent a belvárosban, a Christkindlmarkt-on...az valami fenomenális szerintem!
Ittunk forró puncsot és vettünk 1-1 mikulássapit,aminek csengő volt a bojtján-de egyébként minden felnőtt+gyerek ilyenben idétlenkedettKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


KirriKép
Hát, néha nem annyira édes, mint kínos. Múlt pénteken is berohant egy próbafülkébe, persze úgy, hogy totál félrerántotta a függönyt - a millió vásárló szeme láttára - hát egy pasi a fülkében egy szál alsógatyában pózolt éppenKépKépKép. Felkiáltott meglepetésében, én meg nem győztem elnézést kérni. Szerintem ő nem találta édesnek Gergő bújkálásátKép.
Ó mi már évek óta készülünk a hangulatos bécsi belvárosba, de hát nem érünk oda. Most sem fogunk, de állítólag a külvárost is feldíszítik azért.

Jó kis hózápor volt ma! Kíváncsi vagyok, mikor jön meg az igazi tél.

Délután itt volt az egyik barátnőm a kisfiával, aki 3 hónappal idősebb a Gergőnél. A srácok nagyon aranyosak együtt. Barátnőmnek már 12 hetes a kis pocok a hasában, irigykedek rendesen. Remélem, már nem kell nekem kell sokat várnom, hogy újra érezhessem, lakik valaki odabent.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Móni!

Elis indult már a tesóproject,vagy még a "nagyonszeretnémnesoká"állapot van?

Orsi!
Hol bújkáltok?

Nagyon mozgalmas éjszakánk volt.Barnabás rosszul aludt,Csenge sokat álmodott így én szinte semmit nem aludtam.Kép
Most főzök egy Cappuccinót magamnak.Kér valaki???

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Szia Timi!
én kérekKép
bár egy jó erős presszó az, ami segíteneKép
Itthon vagyunk, a jó meleg szobából nézzük a hóesést..szegény BarnusKépvagy inkább szegény Timi?Kép
Persze Csenge gondolom örül ennek az időnek..mit szólsz a tegnapi estéhez?A fiúk lassan tényleg beköltözhetnének a céghezKép

MóniKép
De jó, hogy már a tesót tervezitek!
Én még nem tudom mikor vágunk bele, de abban legalább kezdünk közös nevezőre jutni, hogy lesz tesóKép
AnyapocKép
Hogy is van az a "recept" a kislányhoz?KépKép

puszz
Kirri

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Jocika új elfoglaltságot talált magának: a szekrényajtót nyitogatja/csapkodja-hogy ebben mi a jó?Kép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Az a jó benne ,hogy anya egy idő után a haját tépi így legalább nem kell fodrászhoz menni.Kép

Ha eljöttök,kapsz KV-t!!!Ja,és nálunk is meleg van,csak az útra kell felöltöznötök!Kép

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Szia Szilvi!
6 hetes volt Móci már volt menzeszem sajna Kép Először elég szadi volt, mert Mór nem akart cicizni. Pár hónapig menzesz alatt csak cumis üvegből ette meg a tejcit, állandóan fejtem akkor. Azt hittem, nem sokáig fog így szopizni. Brutál volt, ha mentem feléje cicivel, elfordította a fejét. de aztán 3 hónap múlva már megszokta a helyzetet. a terhességem sem zavarja. Viszont a frontok Kép Brutális a helyzet nálunk.
Megyek is, mert rosszul is vagyok, meg idegileg is odavagyok Kép
móranya
 
 


Szió PatriKép
Képzeld, most hívott fel a Csonka Anikó, be szeretne jelentkezni "leszokásra"Kép

Lassan költöztök, remélem nem ilyen sz.r, esős/havas időbenKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


TimiKép
Én is jelentkeznék egy cappuccinóra, ha még nem késő.
Tesó: már májusban abbahagytam a gyógyszerszedést, utána jó sokára jött meg, az azt követő hónapban is, most 3 hónapja mondhatom azt, hogy rendszeres, már ha a 35-37 nap rendszeresnek mondható. Jól kitolódott a ciklusom. Tehát kistesó várat magára, de remélem, már nem sokáig.
Nekünk a múlt héten voltak ilyen mozgalmas éjszakáink, Gergő 3x kelt fel, volt hogy 5 perc alatt visszaaludt, de volt hogy fél órát ott ültem az ágya mellett.

KirriKép
Mi kimentünk a Gergővel a hóesésbe, annyira nem jön be neki, nyafogott, amikor a hó az arcára esett. Sógornőmék is átjöttek a mi kertünkbe (itt laknak a szomszédban, Gergő unokaöccse 4 hónappal fiatalabb), Reginek jobban bejön a téli időjárás.
Ajtócsapkodás: nálunk a konyhaszekrény egyik ajtaját már 2x szerelte vissza a nagypapiKép. Most már ez egyébként nem annyira menő nálunk, már az ajtókat nyitogatja, feléri a kilincsetKép.

MóranyaKép
Én is lennék már rosszulKép. Barátnőmnél most múlik a rosszullét, 12 héten van. Én a Gergővel a 16. hétig hajoldoztam a WC fölé, napszaktól függetlenül. Volt, hogy nagyon megkívántam valamit, megettem, kis idő múlva meg futottam "kipakolni". Aztán mintha elvágták volna, megszűntek a rosszullétek.

Na, megyek iszok egy kávét, én csak azzal szolgálhatok magamnakKép.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Képrsi
Én adtam meg a számodat. Állandóan zaklatott, hogy híjjalak mán föl, oszt nem fogja fel, hogy nem érek rá. Jó Nektek, hogy Jocit nem viseli meg a fogzás. Mór fogzási szokásai fantasztikusak. Most jön a 4. foga, de az is felül, alul meg semmi még Kép és visít, mint állat, pedig az első kettővel nem volt semmi. Olyan jó rosszullét közben hallgatni az üvöltését... és még hisztis is a lölköm.
December 3-án költözünk, már alőre félek, mi lesz Kép 2-án még vizsgázom egyet, most meg egy csomó beküldendő dogát írok, már készen vagyok...
a szekrényajtó nyitogatás nálunk is megvan, és kiszór mindent a szekrényből Mór. múltkor pl. a fürdőruha bugyim lógott a bal fülén, mire észbe kaptam. annyira jó szórakozásaik vannak, nem?
Ari a kis Joci bárány a képenKép Kép Kép

BogumilKép
Mórral nem voltam rosszul, inkább vele lettem volna. Annyira szadi egy fogzó gyerekkel mellettem rosszul lenni!!! Mondjuk nem minden nap vagyok rosszul totálisan. Remélem, nálam is elmúlik a 12. héten, az karácsonykor lesz Kép

Na, majd még jövök, tanulok, amíg Móricunk alszik.

pussz: Móranya
móranya
 
 


Most jöttünk meg a sétából és sajnos beigazolódott a sejtésem: hóesésben lábzsák nélkül elég durva a séta, per pill. esővédővel vagyunk csak felszerelkezve...KépFelhívtam Brendont-vagyis a Brendonokat, mert ugye egyesével kell a láncáruházaikat hívogatni infó végett-és nem kapható a kocsinkoz lábzsák.
Na én is megyek vmit tanulok..Patri: a szép kis operációkutatással te hogy álltál?vagy nektek az nem is volt?
pusszancs

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Sziasztok

Móranya

Jó tanulást! Kitartás, mindjárt karácsony és ha minden igaz elmúlnak a rosszullétek.MÓR jól nézhetett ki a fürdőbugyiddal a fülénKépKép

Kirri

Ki is pakol vagy "csak" csapkod? Bence legújabb hobbija az elekromos dolgok kapcsolgatásaKép. Tegnap rájött hogyan kapcsolhatja be és ki a számítógépet. A hajam égnek állt!
A kishóember tündéri.

Timi

Nekem is jöhetne a cappuccino. Mostanában nálunk sincs sok alvás. Átlag 5* kelek éjjel. Ha LIlla 3 körül ébred nem alszik vissza 5-6-ig. Úgyhogy dupla cappuccinót kérek ha lehet!Kép

Móni

Jönni fog az a pocilakó hamarosan bízz benne!

Szilvi

Hol jársz???


Kivannak az idegeim teljesen. Bence nem eszik, egésznap csatázunk egy pár falatért. Nincs valakinek ötlete mit tegyek? Csak tartja a szájában a falatot és nem nyeli le fél órán keresztül. Állandóan rá kell szolnom, hogy rágjon.

Nálunk már szép nagy hó esett ma legalább 15 cm. Csak ne utálnám ennyire a hidegetKép.

Puszi
Andi aki mostanában kissé idegbetegKép

KépKépKép
bambika
 
 


Hali! Csak gyorsan mert Zsombi nagyon nyűgös...
Éjjelente mi sem alszunk... Tegnap is 12től 2ig fenn volt. De most nem volt semmi baja ha letettem a földre akkor játszott.. És Zsombi sem eszik... Egyedül cumisüvegből hajlandó... Kanállal semmit!!! Max 3 falat és utánna olyan szuperül köpi ki hogy minden tiszta kaja lesz...
Próbálok majd írni még de megyek mert Zsombi pakol...
Pussz
gabiiiii
 
 


Sziasztok!

Előszőr is Anyapocékról
Most írt sms-t.Sajna betegek.Netük már elvileg van, de nem jó a rendszer.De nemsokára jelentekzik.

Tegnap nem is kaptam majdnem dührohamot:-(Félóra kemény sírásos öltözködés után végre kiszabadultunk a 3. emeletről, félóra után ezerrel esik a hó.2 perc alatt hóemberré váltam, így aztán irány haza.Vetkőzés természetesen sírás közepette!De utálom, hogy így fel kell öltöztetni ezeket a törpéket.Fel kellene találni fűthető babakocsit!Kép

Móni
jó sztori ez a bújkálás!KépDe a pali biztos nem élvezte annyira.
Nincs újabb szoptatós pózKépSőt a pelenkázósat is beszüntettük.
Jó a héten csütörtökön a tali? Akkor talán már jobb idő lesz.
Hajrá kistesó.

Kirri
édes ez a hóember gunya.Takaró vagy mifene ez az izé???Kép

Móranya
nem lehet könnyű most Neked.Apa tud segíteni?
Móci most mennyi idős?
Megsúgom, hogy mi sem védekezünk.;-)Bár egy kissé félek, mert nálunk Apa ritkán ér haza 20 óránál előbb haza, és egy gyerekkel sem könnyű itt a 3. emeleten.Vásárlást mindig rásózom valakire!Igaz nem panaszkodhatom, mert a bkocsit nem kell már cipelnemKépApóspajtás csinált a pincében egy kis kuszlikot.De Márki persze azt sem értékeli, hogy a gyerekhordozóban üljön addig amíg a kocsiba elpakolom a takarókat.Felöltöztetve pedig pláne ordítos!

Timi
mennyi idősek a picik?Tudtál venni bodyt? Vagy még nem voltatok?


Andi
köszi ,hogy hiányoltál!Bence hogy fogadta a havat?
Még jó, hogy itt van Bence így legalább tudom mire lehet készülni az idő múlásával.KépViccet félretéve nagyon sajnálom, hogy így mennek Nálatok a dolgok!Biztos kimerült lehetsz.Talán ha már megjön a nagymennyiségű hó Apa többet tud itthon lenni, és egy kicsit könnyebb lesz Neked is.Kép
Sziasztok!
Szilvi

Ui:örülök,hogy feléledtetek!

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Nem voltam még Veszprémben,talán pénteken.Igazából nem szívesen indulok el,mert a "Nosztori"emelkedő sík jég.
Csenge nyáron volt 5 éves,Barnabás pedig most lesz 6 hónapos.Kép
MI is kint voltunk a hóesésben,na mindanpm se kell hogy egy centit se aludt,hanem hatalmas szemekkel csodálta a havazást.Kép

Andi!
A helyzet változatlan sírtunk éjjel .KépÉs nem tudom miért!!!!!!!!10 hetes kora óta átalussza az éjszakát.Én ezt nem értem!!!!!!!

A "nemevés" el fog múlni.Inni igyon eleget,emiatt ne aggógj.Kép

Móni!
Megy a drukk a kistesóért!KépKép

Orsi!

Lehet,hogy gyalog megyünk Csengéért,aztán torna.Jössztök?

NA akkor főzöm a cappuccinomat,ha el tudok menni a konyháig.Kép
Aki kér jöjjön!

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


TimiKép
Mikor indultok du.?

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Orsi!

Fél 3 körül. Jöhettek KV-zni mikor ti végeztetek,Úgy mint a múltkoriban.
Elég ha 3/4 4 körül érünk az oviba,mert 1/2 5-re kell menni tornára.
Ott fog enni a Barnus.

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Attól tartok még mindig nem tudok mondani semmit arról hogy lejutunk-e még idén Balatonra... Tiszta idiótán érzem magam emiatt de ugye nem tagadtok ki?

Nálunk az van hogy még mindig nem alszunk éjjelente, nemtom mi van... Tegnap éjjel legalább 10x keltem fel Zsombihoz, ráadásul mire befeküdtem az ágyikóba rögtön sírt Kép
Zsombi is pakol és csapkodja a szekrényajtót. A mostani kedvenc elfoglaltsága hogy föl-le mászik az ágyról, sőt az ágyról felmászik a radiátorra, ami nagyon ilyesztő, nagyon kell figyelni az ablakokra mert félő hogy kimászik...
Na megyek aludni mert nagyon álmos vagyok... és Zsombi úgyis kelni fog nemsoká Kép

Puszi: Gabi

Egy fürdös kép még gyorsan Kép
Kép
gabiiiii
 
 


GabiKép
Dehogy tagadunk kiKép
Az ilyesmi itt nem szokás, mindenki örül, ha bővöl a csapat egy újabb taggal.Zsombi egy nagy csibész, kezet foghatna Jocival..nála most aza trend, hogy reggelenként bekéretőzik az ágyunkba és rendszerint én még alszom, a párom fekteti be közénk..arra ébredek, hogy egy nagy sikítás és Joci akkarát rámsóz, hogy csak na!Mindezt egy ravasz vigyor előzi megKép
Azért majd jelezz, ha tényleg lejöttök Füredre!

Orsi, aki nagyon álmos, pedig már havat is lapátoltKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


MóranyaKép
Most kaptam meg a Kismamát, benne van Mór fényképe a babafotó oldalon! Nagyon édes rajta. Gergő is megjelent már az újságban, még vmikor év elején.
Sajnálom, hogy ilyen nehéz ez a terhesség, most már csak könnyebb lesz!

AndiKép
Gergőnek is vannak olyan időszakai, amikor alig eszik, pár nap alatt túl vagyunk rajta. Engem is eléggé megvisel, mert alapban sem egy díjbírkózó, hát még ha nem is eszik!
Durvák lehetnek az éjszakák, biztos kikészülnék én is.

SzilviKép
Nem védekezés: nem semmi, bátor vagy, hogy akár már most is bevállalnád a következő bébit. Gondolom ezért nem védekeztek, nem?

GabiKép
Vagány kisfiad van! Hát, előbb-utóbb talán leérsz a Balatonhoz, mi itt leszünk!

TimiKép
Olvastam róla, hogy a bébik 6 hónapos korukban kezdik el intenzíven igényelni a szülők társaságát, ezért kiabálnak éjszaka is. Gergő is ekkor kezdett el köztünk aludniKép, egyszerűen nem volt el az ágyában. Én meg nem bírtam, az egyszerű és kényelmes megoldást választottam. Pár hónapig így aludtunk, aztán visszaszoktattam a külön alváshoz.

Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


MóniKép

Jó jó,de honnan tuja,hogy most lesz fél éves?Ki árulta el neki?Kép

SzilviKép

Tényleg kistesóra játszotok máris?

OrsiKép

Hazaértetek a hóviharban?
Apáink mikor lesznek? Zoli nem vitt lakáskulcsot. Kihagyjam ezt a ziccert?Kép

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


TimiKép
Dunsztom sincs, mikor lesznek apáink, mert a "későn érek haza" elég tág megfogalmazás!
Köszönjük a beba-t, majd Józsi fizetiKép

MóranyaKép
Gratula Mórnak , a kis fotómodellnekKép
Nekem a Börönd Ödön a kedvenc fotóm róla, az (is) nagyon jól sikerült!

KépKép
KépKép
kirri
 
 


OrsiKép

Nekem nem azt monda Zoli hogy "későn érek haza",hanem hogy "igyekezni fogok".Na nem mintha ez mást jelentene!Kép

Leraktam a gyerekeket és most iszok egy /vagy két / mogyorólikőrt.Kép Alkoholizálok itt magamban.

Kép

Kép
aba
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam, de én béna bezártam, így hussssssss elveszetKépKép

Kistesó:Hát mondjuk úgy, hogy nem teszünk az ellen semmit ,hogy ne legyen.KépBár teganp már annyira besokaltam, hogy páromnak mondtam: elfeljtehti, hogy a nagycsaládosok közé kerüljünk ha ez sokáig így megyKépKicsit megnyugtatott, de azért még nem az igazi.Kép
Ja igen! Ha nagycsaládosok akarunk lenni akkor sietni kell, mert nem vagyok már mai csirke.Márkira is "csak" 3 évet vártunk.
Márk kapott új játszószőnyeget.Úgy néz ki egyelőre nekünk jobban tetszik mint neki.Kép

Móranya
ez a kép van a fotoalbumotkban is ugyi?Nagyon édes Mór!

Orsi
még mindig álomkórban szenvedsz? Lehet több havat kellene lapátolnod.KépVeszprémben most éppen tudnál is, ha gondolod.
A dm-ben lehet valami hasonló fürdőköntöst venni mint a zöld brekuciKépCsak ez sárga és kacsaKépEz is jópofa.

Móni
hogy tetszik Apa új munkája?

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

SzilviKép
Azért készüljetek fel arra is, hogy a kistesó előbb érkezhet, mint Márk. Én Gergő 1 éves korában éreztem azt, hogy most már nem akarok védekezni az újabb csemete megfoganása ellen. Addig Gergő teljesen kitöltötte az érzelmi határokat.
Nem mondom, most is, most elvitték anyuék és csak holnap este megyünk érte, egész belebetegedtem már most is a hiányába, pedig még fél óra sem telt elKép.
Apának az új munka nem annyira tetszik, de hát ez van. Sok akadályba ütközik sajnos, és ez eléggé visszahúzza a munkakedvét.

TimiKép
Hogy sikerült a tegnap esti "alkoholizálás"?

Többiek?

Hát képzeljétek, Gergő egész héten 3x kelt éjszaka, nem tudom miért. Foga már nem jön, mindig evett, ivott lefekvés előtt, tehát semmi ilyen baja nem lehet. Felkelt mindig éjfélkor, 3-kor, 6-kor. Ráadásul 3-kor legalább fél órát kellett gubbasztanom az ágya mellett, mire visszaaludt. Kész.
Nem tudom, hogy alszik ma anyuval.

Sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!!!!

Itten vagyok már én is,végre-valaháraKépKép!
Látom,beköszönött a tél a sok "elveszettkénk" is megtértKépKép!

Látom,Szilvi tudósított,valóban nem volt netünk felújítás után,kiderült,vmi kábel gond volt..KépA felújítás szupi lett,de azért nem kezdeném előlrőlKép!
Aztán persze betegek lettünk,az egész család,most kezdünk kikászálódni belőle.
Még ez lett volna a legkevesebb,de a betegségtől Villő alávsi szokási teljesen felborultak.Már pár hete este elaludt(elaltattuk) és csak fél4-4 körül kelt enni.Most el sem lehet altatni,5-10 perc múlva fent van,kész csata az egész.Aztán tök nyugtalanul alszik egész éjjel.Így nem elég,hogy dögrováson vagyunk,még emiatt sem tudunk aludniKépKép...Szóval kivagyokKép!

Bulcsú ovis lettKépKép,kemény 4 napot járt,amikor elkapott minkett ez a nyavalyaKép...de nagyon tetszik a hely,voltak usziban is,tornáznak,meseszobájuk van,sószobába járnak stb...

Gabi

Üdv itt,nagyon édes Zsombor,szép nagy legény!!KépKépCsak maradj nyugodtan,itt mindeki elférKépKép.

Aba

Nahát,végre előkerültél!KépKépLátom,nálatok is rohan az idő!KépÉpp kérni akartalak,hogy nyugtass meg,hamarosan javul a helyzetr,ahogy az idő halad,de látom a félévesekkel sem könnyebb feltétlenülKépKép!

Móranya

Gratulálok a pocaklakóhoz!KépÉn asszem nem vállaltam volna be annak idején ilyen hamar,de mindenki másképp bírja...nekem néha így is sokKép!
A rosszullétekhez kitartás,nekem mindkettővel majdnem végig voltKép!Na meg Villővel minden terhességi kutyafülét összeszedtem!!!!Kép

Szilvi

Márk nagyon édi,nődögél szépen,azt látom!Kép
Kistesó????KépKépHát húzzatok beleKép!
babamasszás nekünk is bejön,de most nem tudtunk elmenni a betegség miatt.Még beszélni is alig tudtam napokig(még jó,hogy itt írni kellKép),nem akartam fertőzni senkitKép...De majd vhogy bepótolom.Mi egyenlőre a lábit masszírozzuk,de bejön Villőnek,pláne,ha ő sem betegKép!
Bőrgyógyász:mi Jakab Ilonához vittük Bulcsút anno(szt hasonló problémával,mint ami Márknak van),az egyik legjobb bőrgyógyász a városban és persze kiderült,hogy ez nem ekcéma,ami neki volt(nekünk is ezt diagnosztizálták),hanem vmi tök más.Mindig télen jött elő,kaptunk rá krémet,aztán már kinőttükKép.

Kirri

Na,én megvagyok ám,Te tüntél el sokáig!!!!Kép
Jci és nagyfiú már!!!!KépÉs nagyon édes a képeken és milyen huncut!!!!Hihetetlen,hogy nem rég milyen pöttöm volt és már eltelt 1 év azóta!!!!
Nálatok mikor lesz kistesó????Kép

Móni

Látom,nálatok sem könnyű az életKép.Bulcsú is 17 hónapos volt,amikor egyik reggel már nem kérte a cicit,hiába ajánlottam fel.KépDe örültem,hogy magát választotta el,mert ő tudta,neki meddig volt jóKép.Elelinte nekem is furcsa volt és rossz,de hát ezt is megszokja az emberKép.
De legalább gőzerővel jöhet a kistesó!Kép
Milyen párod új munkahelye?Kép

Andi

Hát én is bocs,hogy leálltam akkor dumcsizniKép,de olyan régen láttam ezt az ismerősömet!!4Aztán úgy eltüntetekKép!De majd legközelebb kicsit jobban összehangoljuk a dolgot!Kép
Fogzás:nekünk a gyógyszertári készítmények jöttek be.Anno vettem a Március 15. útiban egy olyan jót,ami még az én nyelvemet is elzsibbasztottaKép.Igaz,BUlcsút nem viselte meg a fogzás igazán...

Remélem,mindenkinek sikerült írnom!!!KépHa kihagytam vkit,akkor ezer bocsánat!!!!

Pusszantás,de előbb kép a 3 hónapos VillőrőlKép:
Kép


Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc

nicsak ki beszél még???KépHát Véllőkétek is nagyon megnőtt.Angyalomat, hogy sajnálom.Ja és persze Anyukáját is.De kitartás,lesz ez rosszabb is.Kép

Örülök, hgoy jó lett a kégli.Remélem mostanában nem készültök hasonló jellegű dologra.Kép

Te le mered nekem írni, hgoy Villő fél4-4-ig aludt???KépKépNálunk még mindig a legjobb a 3/4 3, de mi legalább egyedül alszunk elKépKép

Masszázs:Márki nem díjazza a hasmasszázst, nem is fogom eröltetni, nehogy a többit is elkezdje utálni.Anya viszont ma este megy masszázsra!Kép

Ekcéma: Márkimárk is kapott rá krémet és már hült helye van csak a fránya kiütésnek.Kép

Móni
szegénykém, de hát Neked se legyen jobb mint nekünkKép.Teganp Márk is 4x kelt fel.Ebből kettő kaja volt, 1 böfi probléma, 1-et nem tudok, mert azt Apa intézte.Nálatok mindig csak te kelsz fel Gergőhöz?Tessék befogni Apát isKép.
Csak úgy ment Gergő Anyudékhoz vagy program van?
Sajnálom, hogy párnak nem jött be igazán a munka!Gondolom most nézeget, aztán ha lesz valami akkor vált?.

Csók a családnak
Szilvi

ui:tettem egy képet a profilomba Márkról.Kép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Szilvi

Te meg ilyet ne írj le,hogy egyedül alszotok elKépKép!Bár ha elárulod,hogy csináljátok,akkor esetleg...de komolyan érdekelKépKép!
Most egyenlőre levegőn alszik nap közben,mert az nagyon bejön.Amint álmosodik,felöltöztetem,van ugyan üvöltés,de amint felemelem,szinte alszik.Még ringatni sem kell.De az esték egyenlőre nem túl kedvesekKép.A cumit sokszor kiköpi,nem kell neki és altatás után legkésőbb 20 perccel már fent is van.Volt,hogy bejött a buksisimi,meg hogy fogta a kezem és magától elaldut,de akkor is felkelt.Nem tudom,nem-e azért,hogy a cmui kiesik a szájából.Egyszer beülök és megnézemKép!
Ja,és akkor azt nem is mondtam,hogy a szeme is be van gyulladva..Kép
Mostanában már nem újítunk,legfeljebb költözünkKépKép!
Jó a fürcsis képKépKép!Lassan nekünk is kellene mindenféle,de egyenlőre ez a hét a túlélésről szólt,olyan sz.rul voltunk..Kép
És jövő héten megint oltás..KépDe legalább tudok majd súlyt,mert egyenlőre csak remélem,hogy elhagytuk az 5 kg-otKép!

Na megyek,mert odég a kaja!

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc

Apa üzeni:mi már hosszúhétvégézünk mert a gyerek önellátó!De ezt nem mertem leírni az első körbenKépKépKépJa, és boltba is jár már!Felírja cetlire amit diktálunk aztán bevásárol.Kép

Viccet félretéve:Hasravágom és alszikKépIlyen rendes kis pasim van.Sztem jól tettem, hgoy az elején eröltettem a dolgot.
Sír a kiságyban Villő?Nekem is így kezdődött, de felvettem, megvígasztalódott visszatettem, sírt újra felvettem, megnyugodott letettem.Türelem játék.Azután már behajoltam a kiságyban és a fülébe kiabáltamKép, hogy semmi baj stb.sss sss ssss.Ez a hasonfekvés teljesen bejött, már nem kell hasonló dolgokat csinálni.De hozzáteszem, hogy csak így alszik el.
Nekünk 6-án lesz a 3 hós oltásKép"alig várom" Jó kis Mikulás ajándék!Kép

Pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Ja, és már olvasok is!
Kép
És tudok kiskacsát rajzolni!
Kép
És ez a legújabb játszószőnyegem amin fogdozom a méhcskét!
Kép

És nagyon rendi gyerek vagyok, mert anya már ebédelt, és hagyom hogy itt gubbasszon a gép előttKép

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Anyapoc

Örülök, hogy újra itt. Jobbulást az egész családnak! Mi sem alszunk még mindig rendesen. Villő mekkorát nőttKép

Szilvi

Márk is nagyon ügyes már. Hogy szalad az idő.
Lilla legújabb tudománya a lambada. Máshoz nem tudom hasonlítani. Ha lekerül róla a pelus elkezdi dobálni magát deréktól lefelé, jobbra-balra és sikogat. Nagyon édes.

Többiek

Élvezik a nagyobb babák a havat?

puszi

Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Andi

jót nevettem ahogy elképzeltem Lillát a pelenkázón lambadázni.Küldjél képet Anyapocnak vagy nekem had lássuk Bencét és Lillát!Majd feldobjuk ide.Ez parancs!KépGondolom a többiek is kíváncsiak a kőcökre!Kép
Mostanában is borzalmasak az éjszakák?

pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Kép

Sziasztok!


Próbálok képet tölteni.

KépKépKép
bambika
 
 


SikerültKép

Ez még egy régi kép, de később jön újabb.

Szilvi

Kicsit jobb a helyzet, de sokszor kelünk még.

Puszi
Andi

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok!

SzilviKép
Nagyon jók a képek Márkról!!!
Program volt, ma reggel felmentünk Pestre, férjem másodállásával kapcsolatosan. Bemutatkoztunk, hogy mi lennénk, vagyis pontosabban ő, aki az új üzlet- és ügyvezető. Sajnos nem voltak pontos információink a mai nappal kapcsolatosan, így lemaradtunk az esti karácsonyi fogadásról. Most kezdődött elKép. Úgy tudtuk, délelőtt bemutatkozás, délután pedig a fogadás. Mikor odaértünk, akkor tudtuk meg, hogy esti program lesz, vacsival, műsorral, meglepetéssel, stb. Sajnálom, hogy lemaradtunk, biztos jó muri lett volna. Ha tudjuk a pontos menetet, ma reggel vittük volna a Gergőt anyuékhoz, utána fel Pestre, holnap reggel vissza. Majd jövőreKép.
Hát, én kelek fel Gergőhöz, mert apának reggel menni kell dolgozni, egész nap helyt állni, így nem igazán vállalja a dolgot. Egyébként a héten egyik éjjel ő ment át, mert én addigra már 2x Gergőztem, de nála ordított és engem hívott. Nem bírta, a legegyszerűbb megoldást választotta, áthozta közénk, ahol persze boldogan elaludt a kis lurkó.

AnyapocKép
De jó, hogy újra tudsz jönni! Jól megnőtt Villő is! Nektek sem lehet most egyszerű, nem elég a lakásfelújítás, még betegeskedtek is. Gergővel is van mostanában valami, nagyon rosszul alszik éjjel, sokszor felébred. Zárójelben megjegyzem, hogy anyuéknál reggel 7-kor ébredt előszörKép. Szerintem azért, mert anyu mellett aludt.
Bulcsúnak tetszik az óvoda, vagy csak anya ilyen lelkes? Melyik oviba jár?
5 kg? Nálunk a 10 kg a cél régóta, lassan, de biztosan haladunk arrafelé. Most 9,77 kg. 30 dkg-ot hízik átlagosan havonta.

AndiKép
Remélem, jobb már a helyzet Nálatok!

Többiek?

pusz: Móni

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok!

Voltunk nagyot sétálni,szó szerint körbejártuk a várost(Stadion,József A. utca,belváros,Pláza,Cholnoki,Plussz és hazaKép.Villő meg akkorát aludt a bundazsákban,hogy még!Olyan édi volt kis kesztyűvel a kezénKép!

Móni

Miféle másodállás férjednek????KépLemaradtam?
Alvás:hát Bulcsú is kelt párszor,de a betegség miatt.Az orra eldugult és üvöltve kelt éjjel.Vagy éppen fogta magát és hajnalban átjött...Persze ő is engem követelKép!De Villővel nem tudom,mi van.Gyanítom,őt is a betegség rázza meg...Kép
Ovi az Egry úti,Bulcsúnak is tetszik,de egyenlőre nem nyiltakozik.Viszont az óvónőket elfogadta,az biztos és azt mondják,bnagyon szépen eljátszik.Az ovi maga szt nagyon jó egyébként,tetszik a szellemiségeKép.Majd ha odajuttok,mesélek rólaKép!
10 kilóKép,hol van az még nekünkKép!De Ti szépen haladtok!!!!KépKép

Andi

Lilla és Bence nagyon tuti a képen!!!És mekkorák már!!!Lilla édes lehet,ahogy sikongat!Jaj,már én is úgy várom ezt az időt,meg amikor elkezdenek mászni,igazán játszani stb...
Mit jelent,hogy nem alszotok rendesen?Vigasztalj megKép!

Szilvi

Képolvasást tanul Márk?Kép
Ja,azt nem is mondtam,nálunk ma Villő csinálta az ebédet és takarított isKépKép!Mit nekünk egy kis nemalvás..Kép
Nála egyébként nála az a baj,hogy nagyon nehezen nyugszik meg...Egyébként imádja a tornázóját,sokat eljátszik,meg ha a térdünkre fektetjük-ültetjük,úgy meg aztán nagyon sokáig elnézelődik,játszik.Kedvenc könyve a liberós,annak dumál egy csomót.Na meg persze a kezét imádja nézegetni!
Na,az alvással is csak leszünk vhogy.Csak így betegséggel együtt kicsit durva volt egy-két este.
De vmi türelemjátékot majd kipróbálunk.Amúgy így mennyi idő alatt aludt el Márk?Ja,és a hasonalvást útálja!!!
Viszont tegnap hangosan kacagott először,naná,hogy az apájánakKép!Teljesen uúgy,mint Bulcsú annak idején!Olyan édes volt!!!

Na,még egy képet dobok,aztán megyek végre hajat mosni!

Kép

Pussz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Szia Anyapoc!

Ma Ati nagyon fáradt volt, így Márk bevállalta,hgoy elviszi a kocsit a mosóba.Olyan szép lett az autó, még a belsejét is kipórszívóztatta.KépJa, feldíszítette a lakást,hgoy legyen egy kis karácsonyi hangulat.KépMárk ma nem ért rá aludni, tudóóód mire mindent elintézett!Kép

Na:nem kell neki sok idő sztem, de még soha nem maradtam az ágya mellett,hgoy végigvárjam.Kép
Nálunk csak ritkán nézegeti a kezét, még nem igazán fedezte fel.Leginkább az ölembe vagy Apa ölébe szeret lenniKépSzereti ha táncolok vele, és már hangosan is nevetgél.

Szia Andi
nagyon édesek a gyerekek.Így együtt pedig igazán jól mutatnak.Ügyes vagy, hgoy sikerült képet feltenni.Várjuk a következő adagot!Kép

Hali Móni!
Sajnálom, hogy lemaradtatok a buliról, biztos jól esett volna Apával ez a kis kikapcsolódás.Jut eszembe! Szilveszterezni mentek?Ilyenk az ApukákKép.én is mindig mondom, hogy mit lehet és mit nemKépDe Ati szót fogad.Kép

Mindenkinek köszöni Márk a dicséretet!

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


AnyapocKép
Másodállás: amit terveztünk, és ugye nem sikerült, mert apu visszalépett, hát most mégis összejöttKép. Kicsit bonyolultan fogalmaztam, szóval: aki a vállalkozás tulajdonosa, neki mindenképpen szüksége van a párom szaktudására, ezért havi fix fizetésért elment hozzá, de közben még üzletileg is társultunk, megelőlegezte nekünk a pénzt. Nagyon-nagyon rendesKép, segít nekünk, hogy anyagilag fejlődhessünk. Család nem tudja a dolgot.
Tényleg jó sokat sétáltatok. Múltkor a Gergővel én is csináltam egy városkerülő sétát, még jó, hogy ilyen "kicsi" ez a város, relatív rövid idő alatt be lehet járni az egészet. Gergő unta el már a dolgot.
Kacagás: Gergő engem tüntetett ki az első kacagás élményével, apa sajnos itthon sem volt akkor. Egyedül fürdettem és akkor, teljesen váratlanul elkezdett gurgulázva nevetni, azt sem tudtam, hova legyek boldogságombanKépKépKép.
Gergőnél az alvás a kényes pont, itt úgy gondolom, sokszor hibáztunk. Nem úgy alakítottuk ki az elalvási szokásokat, hogy hosszú távon is jó legyen. Ebéd után még mindig a kezemben altatom, ami ugye a súlya növekedésével egyre nehezebb. Szerencse, hogy 5-10 perc alatt elalszik, akkor lerakom az ágyába és durmol. Este elég az ágya mellett ülnöm és dúdolásznom, attól is elalszik. Másodikkal talán okosabban alakítjuk a dolgokat.

SzilviKép
Hát, általában egy véleményen vagyunk apával a gyereknevelés terén, de ő türelmetlen, ha sír a manó, hamar feladja a harcot. Főleg az éjszaka közepén... Egyébként néha kissé szigorú vele, én vagyok az engedékenyebb, de azért a következetesség híve vagyok. Ha nem lennék, már a fejünkre nőtt volna. Mivel nem engedjük elkanászodni, ezért hisztizni sem szokott, tudja,hogy nincs értelme. Néha azért bepróbálkozik, de hamar feladja. Ha rosszat csinál, egyből jön bocsánatot kérni: odabújik és millió puszit ad. ImádomKépKépKép
Szilveszter: még nem tudom, én nagyon mennék, férjecském pedig itthon maradna. Nem értem miért, már évek óta "csak" itthon, vagy barátoknál vagyunk, semmi kicsapongás, netán buli. Igaz, hogy 17-én megyünk szülinapi buliba, lehet, hogy majd azt betudjuk a szilveszternek.

AndiKép
Bence nagyon-nagy már, így Lilla mellett a kiságyban, különösen. Szuper, hogy ilyen jól kijönnek egymással.

Alvás: szerintem valami nagyon-nagyon van a levegőben, mert kortól függetlenül szinte az összes csemete rendetlenkedik, amikor aludnia kellene. Remélem, elmúlnak ezek a rossz légkörök végre.

Na, megyek tisztálkodni.
Móni

Múlt héten megint levágtuk Gergő haját:

Kép

Kép
Kép
bogumil
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó kis tél van,mi?KépMár előre félek,mi lesz,ha lefagy...Kép

Szilvi

Az én gyerekem akkor is többet tudKépKép!
Ja,és Márk ilyen pocsék esős időben is lemosatja a kocsit?Kép
Már a múltkor is meg akartam kérdezni,hogy hova jársz masszőrhöz?Na és mennyiért?
Ja,azt nem is írtam,hogy voltam kontrollon(vagyí írtam már???),kb a 12. hétenKép,persze nem adtam plusszt,mert így is 7000 Ft volt,mint első vizsgálat.Nagyon körültekintő volt a doki,még tisztasági betétet is kaptam vizsgálat után,ciciket is megnézte(???),de aztán úgy döntöttem,nem adok többet,így is éppen elég,amit keres ezzel...
Kéznézegetés:Bulcsú pl. egyáltalán nem csinálta,így nekem ez most teljesen újKép...persze ő pont ilyen korában kezdte el az ujját szopni,talán ezért is nem nézegetteKép!
Na,itten eldicsekedtem a kacagással,azóta sem sikerült kicsikarni belőle egyet semKép!
Alvás tegnap simmán ment,úgy tűnik, a betegség volt az oka mindennek(legalább is szeretném ezt hinniKép)...de nem kiabálom el,várom a ma estét...

Móni

Jaaaaj,de örülök,hogy sikerült,amit terveztetek!Nagyon normális ez az ember akkor,ha így megelőlegezi nektek,epdig vállalkozóéknál nem igen szokott ilyesmi előfordulni!
kívánom,hogy sikerültjön minden úgy,ahogy szeretnétek!!!Kép
Bulcsú netvetése az enyém volt először,így apája ezt most megérdemelteKép!
Az alvás Bulcsúnál sem volt egyszerű,volt,hogy msáfél órát hordozgatta apja,aztán meg egész éjjel cicin volt,ami azt jelentette,hogy kb msáfél óránként cicizett,vagyis ő úgyahogy aludt,én nem...Bírtam pár hónapig,aztán kicsit bekeményítettünk.Azóta egyedül alszik el minden gond nélkül...muszáj volt,mert én már előhalott voltamKép!
De jól bírod még,hogy kézben altatod ezt a nagyfiút...mi lesz,ha majd 15 kiló lesz?KépAz óvónők biztos nem vállalják majd,hogy délben így altassák...bár jó kis sport,az tuti!
Vizsont a frizurája nagyon jó lett!!!Már egészen nagyfiús így!Kép

na megyek,mert Villő követelKép!

Õuszi,Anyapoc

Ui:én itt vagyok,erre a többiek tűnnek el...akkor most ki is a büdös?Kép

anyapoc
 
 


Én most csak olvasó üzemmódban-sőt, inkább csak képnézegetőbenKép
Móni, Anyapoc,Bambika, SzilviKép
Gyönyörűek a gyerkőcök egytől-egyig, én már elkezdtem a vizsgákat a fősulin, már kettőt le is raktam sikerrelKépKép
Lehet, picit kevesebb alkalommal fogok jönni, de amint kis időm van, jönni fogok!
pusza
Orsiék

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Jó nagy volt itt a forgalom!

Móni!
Nekem Csenge mindig kézben aludt el,másfél éves korig.Akkor úgy döntöttem,hogy nem bírom már el.
Aztán egy párszor úgy raktam be a kiságyba,hogy már nagyon fáradt volt,tettem mellé egy szőrmók állatkát és szépan elaludt vagyis inkább az elején elájult egyedül.Kép
A szőrmók viszont hozzánőtt.Azóta azzal alszik.Kép
Nagyon helyes a kis kopaszod!!!!Kép

Andi!
Szépek a srácok! Még mi is soxor kelünk,már nagyon várom,mikor áll vissza a régi jólbevált rend!Úgy szeretnék már aludni!!!Kép

Anyapoc!

Nagyot nőtt Villő!
Teljes lakásfelújítás volt nálatok?Úgy hogy ott laktatok? Nem semmi!

Orsi!
Mikor találkozunk,hogy rendezzük a kardit?
Reggel indulás előtt kaptak a fiúk KV-t.Hagy pörögjenek!Kép

Timi

Kép

Kép
aba
 
 


Anyapoc

igen, és nem egyedül volt ott, még sorba is kellett állnia.Pont panaszkodta milyen hülyék az emberek, esős időben kocsit mosni!Kép

Na jó Villő többet tud, de csak annyival amennyivel előbb született.Tehát kb másfél hét.Az igazán nem sok, és Márk már utol is éri.....Kép

Remélem ma is jól alszatok.
Hát Márknak a cumin kívül ami alváshoz kell, még az ökle is soxor a szájában figyel.Lehet balkezes lesz mert mindig azt rágicsálja.

Kirri
gratula a vizsgákhoz,csak így továbbKép

Móni
Milyen jóképű pasid vanKépHát én bevallom nagyon féltem ettől a ringatásos dologtól (pedig néha engem is elkapott, de belegondoltam, hgoy x kg fölött már nehéz lesz,), így mint olvasod altatási problémáim nincsenek.EddigKép
Pont az a baj,hogy rajtam nem alszik el, pedig csak így tudom levágni normálisan a körmeit(karmaitKép).

Pusz mindenki
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004
 
 


Sziasztok!

Orsi

Mi is gratula a vizsgákhoz,gondolom,nem egyszerű Joci mellettKép.Pedig jövőre én is szeretnék,igaz addig jelentkezni is kéneKép!

Timi

Igen,ezerrel felújítottunk.Egy részét anyumék csinálták még nyáron,amikor nem voltunk itthon,aztán egy szobát anyummal tapétáztunk még pocakosan,aztán csak a legnagyobb szoba maradt,ahol teljes renoválás volt...KépHát,mondom,nem kezdeném előlről..KépÉs persze itt laktunk..KépBrrrrr...
kép rólatok?Én is megnézném már a porontyokatKép!

Szilvi

Ok-ok,behoztok minket!KépKépNekem egyébként az ököl-kéz nézegetés,sőt a bébitornázóval való játszás is élményszámba megy,mert Bulcsú ezeket egyáltalán nem csinálta...Kép
De a masszőr elérhetőségét ,egyebeket nem írtad ám megKép!
Közben rájöttem,hogy az előzőnél félreértettél.Nem arra voltam kíváncsi,hogy amikor most leteszed,akkor mennyi idő alatt alszik el,hanem amikor még csak tréningeztetek,meddig tartott a felveszem-leteszem dolog egy-egy alkalommal,mire elaludt...
Nálunk megint jó volt az alvás,bár elég sokat mocorgott éjjel Villő,pocakja tele volt szt levegővel,de már nem adok neki semmit,mert a nagy hasfájások már elmúltak.Kép
Legújabb,hogy úgy alszik el,hogy közben fogja az ujjamatKép.Olyan édiKép.
Szóval balkezes lesz a legény?KépNálunk még nincs ökölrágás,csak nyálfolyatásKép!
Én ébren váom Villő körmét,az ölembe ültetem szembe(a térdemre) és minden gond nélkül megy.Persze néha elhúzza a kezét,de azért többnyire én győzőkKép!

Na megyek,mert megérkezett a gardróbunk,meló leszKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Fontos!!!!!!!!!!

Móni

Gergőnek nagyon boldog névnapot utólagKép!

Kép

anyapoc
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?