Sziasztok!!!!
Jó rég voltam, és töredelmesen bevallom, most is csak ezt az oldalt olvastam el, de pótolni fogok ígérem!
Eddig dódoztam ezerrel, mert karácsonyra akartam egy kis zsebbénzt, de hatalmas a sikerélmény, mert mindenféle gáncsokat elkerülve, átugorva sikerrel jártam, és a sürgős jelentemet is határidőre befejeztem!!!
Így most ezt az érzést is elraktározhatom a köv. kb két évre!
Hannablanka!
Minden rendben lesz!
Ahogy Ildi, úgy én is extra Tenát és a cuki neccbugyit tudom tanácsolni. Tényleg marha kényelmetlen, de jobb ha van, vagy úszol. Kb a harmadik, de inkább a negyedik naptól már elég volt az éjszakai maxivékony szárnyas, és megvallom egy felüdülés volt a "pelus" után!
No de még megvan a maradék fél csomag Tena! Majd májusban!
Levelibéka!
Gratulálok az esküvőtökhöz! Esteleg kép, ha nem vagyok tolakodó?!
Nagyon jó doki! Legalább is úgy hallottam, és vaciláltam én is mellette, de maradtam a kabaladokimmal!
Ha jól érzed magad, nem vagy fáradékony, a baba is jól fejlődik, akkor semmi gond a súlyoddal.
Én már rég nem tudnám letagadni, mert akkora pocak, mint Olivérrel a hatodik hónap táján, és még csak a 16. hét!!! Hízni híztam 1,5kg-t így nem az látszik még meg. De igyekszem formában maradni! Most, hogy már nem fogok az asztal elé szegeződni, így többet tudok majd mozogni, és Olivér gondoskodik majd asúlyom kordában tartásáról!
Vildi, Vacak!
Tündériek a babák!
Vacak!
Gratula az első lépésekhez!
Akkor kezdhetsz lassan te is edzeni a repülőrajtokhoz!
Jatka!
Szép a kis királylány!
Pocak ügyben nem tudok segíteni, bár az első harmadban sikerült megéreznem, mit is érezhetnek a babák! Így, azt leírhatom, nekem mi segített, ha épp segített.
Egy kis tekergés csípőben, térdek felhúzása hanyat fekve, majd térdelőállás hátsó fertály az égbe. Végszükség esetén egy kis hasmasszázs, amolyan sportmasszőz módon nem kímélve a zsigereket. A finom kis simi nem használt semmit. ha a saját hasamat nézem, akkor jobbról balra, így a kicsinek fordítva.
Szegénykém!
Bár lehet, hogy valóban csak trükközik!
Olivér is sírt az elején, de mivel tudtam, hogy mindent megtettem, és tényleges baj nem lehet, hagytam sírni. Addig mosogattam, hogy egy kicsit elnyomja. Persze max. 10 percig voltam ilyen "kegyetlen", és csak a hatodik otthon töltött hét után, amikor már a saját szobájában volt. Azóta sincs bajunk az altatással, így azt gondolom megérte, ha ugyan tényleg ennek köszönhető.
Biztos, hogy azért fáj a hasad? Csak mert ha rendesen van szopi, akkor nekem korainak tűnik, de aztán ki tudja. Lehet, hogy rosszul tudom. Gondolom a méhed már összehúzódott és nem azt érzed. Mikor is szültél?
Ja, és nálunk meg én nem akartam "nősülni"!
Vildi!
Szerintem semmi gond, ha más orvoshoz mész. Főleg, ha régen voltál már nála.
Korábban biztosan írtad miért váltasz, így ha nem akarod mégegyszer bepötyögni, akkor kb hol keressem?
Uran!
Boldog fordulót! És persze még jó sokat!
Jól vagytok?
Angi!
remélem minden rendben lesz a cukorvizsgálaton4 Sok sikert és kevés nyelést a lötyihez!
Én is gondolkodom, hogy kérek egy ilyen terhelésest majd, mert ez a pocak annyira más, hogy a 10X éves leletem, lehet hogy nem mérvadó.
Galoc!
Szopi
Az az igazság, hogy ha szükség van, akkor nekem édes mindegy volt és azt hiszem lesz is, hol vagyunk, mert ha sírni kezd a gyerekem és tudom miért, akkor nem látok nem hallok semmit, csak ő van. Még akkor is, ha telefonon keresztül.
Jártam már úgy, hogy vásárolnom kellett és Nagyi telefonált, hogy lehet, hogy korábban van itt az idő, nem sokon múlt, hogy nem borogattam meg a sorban előttem pöcsölőket. Pedig nem vagyok egy agresszív kismalac, de ha a gyerekemről van szó se isten se ember...
Mi voltunk kirándulni is, mert az allergia bogyóü és szopi összeférhetetlensége miatt szobafogságon voltam hetekig, így a Mátrába elvitt Apa megsétáltatni, és azt kell mondajam élveztem az "ősanya" stílust. Amellett egyébként is nagy jövőmenőkről lévén szó.. de nem is ragozom tovább.
Dadó!
Szia! Vetkőztetnek!
No, akkor most jól kiírtam magam.
Képek lesznek, csak egyenlőre a család lelkét kell helyredobni, hogy újra aktív tagként szerepelek majd a családi körben.4
Sziasztok!
Eszter, aki elkoptatja Embere billentyűzetét, és a ti szemeteket!