Helló!
Beugrottam még az őrület előtt hozzátok, annyira hiányoztatok!
A tegnap esténk elég gáz volt, két és fél órás altatás... Nem szoktam megszabni, mikor kell aludni, de látszott rajta 9 óra felé, hogy leragad a szeme. De nem sikerült az elalvás, nem jött be semmi, még Apuci varázsmódszere sem.
Fél 12-kor ájult be a gyerekecske egyetlen másodperc alatt. Már ott tartottam, hogy hagyom sírni, de 1 percig bírtam, aztán felvettem.
Nora,
Én is az orvosom miatt szültem az Istvánban, 5 ágyasban volam, a szobatársak rendesek voltak, már mindegyiknek volt otthon is 1-2 gyereke, én voltam egyedül első babás. Mondjuk olyan nagy közösségi életet nem éltünk, de nem is zavartuk egymást. Elég szégyenlős vagyok, de a szoptatásnál engem sem zavartak a látogatók, meg is lepődtem magamon. Az igaz, hogy általában háttal ültem az ágyon, nem a látogatók felé, de néha azért oda lehetett látni, de nem zavart. Szerencsére hangoskodás nem volt, mindig bekopogott mindenki, megkérdezte jöhet-e, még az Apukák sem roncsoltak be, lassan nyitottak ajtót, halkan. Tudjátok mi volt érdekes? A női látogatók csak a "saját" babát nézegették, a férfiak viszont az összes csöppséget megcsodálták a szobában, mondtak egy-két kedves szót az anyukáknak.
Az első éjszaka kettesben a kisbabámmal!!!! Húú, hát azt nem lehet szavakkal leírni!!!!
Egy bibi volt csak, a wc, zuhany. Elég tré állapotban voltak a wc-k, zuhanyozni meg csak az egyik 3 ágyas kórteremben lehetett, mert a másik kettőt a folyosón épp szerelték. Biztosan nagyon örült az a három anyuka...
Natasa,
nálunk 23-24 fok van, fürdetésnél mi is hősugizunk, akkor kb. 26 fok lesz.
Tényleg, meg is kérdezlek Titeket: a 23-24 fokos lakásban egy hosszú ujjú body és egy rövid ujjú rugi van Lívián. Eredetileg egy kis pulcsit is adnék rá, de általában még így is izzad, ezért nem. De ugye nincs alulöltöztetve? Csak mert én sokszor még pulcsiban is fázom, ezért félek, hogy rá is kéne még egy réteg.
Nebula,
ennivaló Flóra baba!!!
Ilba,
Beni épp a Thalesz-tételt magyarázza ilyen tudományos arccal? Olyan elégedettnek látszik a képeken, ugye az is a kis drága manó?
Amúgy Te hogy vagy?