Itt vagyok csajok, bocs az eltűnésért de elég horror hetünk volt. Néha azt sem tudom milyen nap van, azt meg hogy hányadika, na azt végképp. Kicsit para hét volt a Zsombi miatt.
Napközben egy kis tündér. Hangja nincs. Eszik, alszik, nézelődik. Estére bedurvul. Üvölt, keservesen sír, vigasztalhatatlan. Ha hasfájás, ez akkor 6 hetesen jött ki nálunk. Adtam Infacolt, most az Espumisan-t próbáljuk, de igazából a hasfájás teóriára némiképp rácáfol azzal, hogyha magunk közé veszem, szopizik, hanyatt vágja magát és békésen, boldogan alszik. Persze csak ő, tehát ez hosszú távon nem megoldás.
A héten még jött más is. Elkezdett hatalmasakat bukni, már már sugárhányásnak hívnám - pár métert. Ezt megnézettük UH-gal (Bazsa unokatesója gyerekorvos, soronkívül a Bethesdában), hogy kizárjuk a szervi problémát, egyúttal megcsinálták a kötelező UH-okat is (koponya, kisnedence, stb.). Semmi baj itt. Nagyon és sokszor remeg a lába, emiatt vért vettek tőle (a kis fejéből) - de a vérkép OK, most várunk. A védőnő szerint ez normális, de a Réka nem így gondolja. Mindegy, nehéz mert nem tudni mi baja, van-e baja. A végén már totál beizgultam és melegnek éreztem egyik nap, úgyhogy megvolt az első popsis hőmérőzés is.
Na mindegy, most elhiszem amit mondanak, megnyugszom.
Húzósak az éjszakák, keveset alszunk, a Zsombi sokszor nálunk köt ki, akkor semmi baj. Ilyenkor a Bazsa visszacsempészi az éjszaka közepén és alszik ezerrel. A Panci mindig küzd elalvás előtt, de aztán belefárad és bevágja a szunyát.
Tegnap már megszélcsöveztük, az jól eshetett neki, mert megnyugodott és elaludt. Ki is aludtuk magunkat valamennyire. De most megint sír. Olyan fura. Esti fürdés után beindul. Nekem meg a szívem szakad meg.
De imádom őket. Egyre cukibbak. Mostmár nézelődnek, sajna többet is vannak fent, nincs már minden etetés után alvás
. Majd rakok fel képet.
Eléggé mozgalmasak most a napok, megyünk ide-oda, jönnek most már barátok, ismerősök. Ma visszamentem a dokimhoz kontrollra, elvittük a bébiket is. Vittem neki muffint. Már nekem is van muffinhoz való bigyóm. Nem szilikonos, de van. Persze édesanyám vette. Nem azért, de egyszerű dolog ez a muff sütés
!
Holnap 8-ra megyünk csípőszűrésre, utána jön délre a dokinő. Az új oltást akarom nekik adni, de mindig izgul, hogy az milyen drága lesz. Édes, hogy így izgul, de szerintem még nem világos neki az új rendszer.
Cukik vagytok, hogy ragáltatok az alak mizériámra. Hiszem is meg nem is
. DE, már egyre jobban tetszenek a cickóim. Van egy elég mélyen dekoltált hálóingem, mondtam is a Bazsának, hogy ebben mindenképp örökítsen meg, többet ilyen nagy és kemény dudáim nem lesznek
Serfkó
Majd küld már el a tesód számát, mert ha nem hallom a telót és látok egy ismeretlen hívást, hát azt nem szoktam visszahívni. Tényleg, a bébiről nem dobsz képet? Hannuson csak ámulok. Minden eddigi rekordot dönt. Azt hittem Ági unokatesóm Emmája a nyerő a 7 hónapos korban való felállással, de a Winner itt van köztünk. Egy édi bogár! Szépek vagytok együtt! A Lalát is ismeritek? Ma mondta a Bazsa, hogy a Győzőt is. A Kisst. Kicsi a világ!
Esztikém
Ancsám sorry, de a Bence legényt én is látom. Nagyon édi! Ugye jó volt látni? Még mindig röhögök azon, hogy kizártad a Petit és kádba ültél
. Játszószőnyeg? Olyan ügyik vagytok! Milyen volt a színház?? A kép rólad nagyon klassz!! Csini vagyol!
Pussykám
Jaj, örülök, hogy már jobban vagytok. Annyiszor akartalak hívni, de semmi időm. Néha úgy érzem egy véget nem érő etetés és pelenkázás minden nap. Internet? Most is csak azért tudok írni mert apa simizi a Zsombit. Durva ez a sírása. Mintha bekapcsolna a gyerek egy gombot fél kilenckor.
Szakdoga? Halad? Balika így szereti az új ruhákat? El tudom képzelni ahogy somolyog. Érdemes neki vásárolni
Katus
Olyan jó, hogy jöttetek. Szóval az urad bejön a Hannusnak is? Azóta sem mosolygott így senkire. Olyan édes a Peti. A kis portás
Ancsám
Végre talizunk. Mikor is utoljára? Szolnoki majális ezeréve?
Edó
Petid meg sem áll? Mi lesz velem egy év múlva? És ha majd fogzanak is? Jajjjjj.....
Mi is akkor kábé olyan 1-2 körül (kaja után) megyünk.
Még annyi minden eszemben volt, de mostmár nem jut eszembe. Úgy rohanok mindig. Még feldobom a képeket. Zsombor már 4700, Panci 4100. Egyre nő a különbség.
Puszi nektek.