Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok csajok, bocs az eltűnésért de elég horror hetünk volt. Néha azt sem tudom milyen nap van, azt meg hogy hányadika, na azt végképp. Kicsit para hét volt a Zsombi miatt.
Napközben egy kis tündér. Hangja nincs. Eszik, alszik, nézelődik. Estére bedurvul. Üvölt, keservesen sír, vigasztalhatatlan. Ha hasfájás, ez akkor 6 hetesen jött ki nálunk. Adtam Infacolt, most az Espumisan-t próbáljuk, de igazából a hasfájás teóriára némiképp rácáfol azzal, hogyha magunk közé veszem, szopizik, hanyatt vágja magát és békésen, boldogan alszik. Persze csak ő, tehát ez hosszú távon nem megoldás.
A héten még jött más is. Elkezdett hatalmasakat bukni, már már sugárhányásnak hívnám - pár métert. Ezt megnézettük UH-gal (Bazsa unokatesója gyerekorvos, soronkívül a Bethesdában), hogy kizárjuk a szervi problémát, egyúttal megcsinálták a kötelező UH-okat is (koponya, kisnedence, stb.). Semmi baj itt. Nagyon és sokszor remeg a lába, emiatt vért vettek tőle (a kis fejéből) - de a vérkép OK, most várunk. A védőnő szerint ez normális, de a Réka nem így gondolja. Mindegy, nehéz mert nem tudni mi baja, van-e baja. A végén már totál beizgultam és melegnek éreztem egyik nap, úgyhogy megvolt az első popsis hőmérőzés is.
Na mindegy, most elhiszem amit mondanak, megnyugszom.
Húzósak az éjszakák, keveset alszunk, a Zsombi sokszor nálunk köt ki, akkor semmi baj. Ilyenkor a Bazsa visszacsempészi az éjszaka közepén és alszik ezerrel. A Panci mindig küzd elalvás előtt, de aztán belefárad és bevágja a szunyát.
Tegnap már megszélcsöveztük, az jól eshetett neki, mert megnyugodott és elaludt. Ki is aludtuk magunkat valamennyire. De most megint sír. Olyan fura. Esti fürdés után beindul. Nekem meg a szívem szakad meg.
De imádom őket. Egyre cukibbak. Mostmár nézelődnek, sajna többet is vannak fent, nincs már minden etetés után alvásKép. Majd rakok fel képet.
Eléggé mozgalmasak most a napok, megyünk ide-oda, jönnek most már barátok, ismerősök. Ma visszamentem a dokimhoz kontrollra, elvittük a bébiket is. Vittem neki muffint. Már nekem is van muffinhoz való bigyóm. Nem szilikonos, de van. Persze édesanyám vette. Nem azért, de egyszerű dolog ez a muff sütésKép!
Holnap 8-ra megyünk csípőszűrésre, utána jön délre a dokinő. Az új oltást akarom nekik adni, de mindig izgul, hogy az milyen drága lesz. Édes, hogy így izgul, de szerintem még nem világos neki az új rendszer.
Cukik vagytok, hogy ragáltatok az alak mizériámra. Hiszem is meg nem isKép. DE, már egyre jobban tetszenek a cickóim. Van egy elég mélyen dekoltált hálóingem, mondtam is a Bazsának, hogy ebben mindenképp örökítsen meg, többet ilyen nagy és kemény dudáim nem lesznekKép
SerfkóKép Majd küld már el a tesód számát, mert ha nem hallom a telót és látok egy ismeretlen hívást, hát azt nem szoktam visszahívni. Tényleg, a bébiről nem dobsz képet? Hannuson csak ámulok. Minden eddigi rekordot dönt. Azt hittem Ági unokatesóm Emmája a nyerő a 7 hónapos korban való felállással, de a Winner itt van köztünk. Egy édi bogár! Szépek vagytok együtt! A Lalát is ismeritek? Ma mondta a Bazsa, hogy a Győzőt is. A Kisst. Kicsi a világ!
EsztikémKép Ancsám sorry, de a Bence legényt én is látom. Nagyon édi! Ugye jó volt látni? Még mindig röhögök azon, hogy kizártad a Petit és kádba ültélKép. Játszószőnyeg? Olyan ügyik vagytok! Milyen volt a színház?? A kép rólad nagyon klassz!! Csini vagyol!
PussykámKép Jaj, örülök, hogy már jobban vagytok. Annyiszor akartalak hívni, de semmi időm. Néha úgy érzem egy véget nem érő etetés és pelenkázás minden nap. Internet? Most is csak azért tudok írni mert apa simizi a Zsombit. Durva ez a sírása. Mintha bekapcsolna a gyerek egy gombot fél kilenckor.
Szakdoga? Halad? Balika így szereti az új ruhákat? El tudom képzelni ahogy somolyog. Érdemes neki vásárolniKép
KatusKép Olyan jó, hogy jöttetek. Szóval az urad bejön a Hannusnak is? Azóta sem mosolygott így senkire. Olyan édes a Peti. A kis portásKép
AncsámKép Végre talizunk. Mikor is utoljára? Szolnoki majális ezeréve?
EdóKép Petid meg sem áll? Mi lesz velem egy év múlva? És ha majd fogzanak is? Jajjjjj.....

Mi is akkor kábé olyan 1-2 körül (kaja után) megyünk.
Még annyi minden eszemben volt, de mostmár nem jut eszembe. Úgy rohanok mindig. Még feldobom a képeket. Zsombor már 4700, Panci 4100. Egyre nő a különbség.
Puszi nektek.

Kép
diane
 
 


Kép

Kép
diane
 
 


Kép

Kép
diane
 
 

 
 

Hogy a toszba kell több képet egyszerre?
Na még egy mai, végre amin én is látszom.Kép

Kép
diane
 
 


Jó reggelt!

Hát megint csak ismételhetem magam: jó ilyen képekre idenézni korán reggel! Kép
Dia, nagyon alakultok, olyan sokat változtak már! És hát nem is tudom, mindkettőben látlak mindkettőtöket.....ez így is van jól!! Kép
Te pedig: nagyon jó ez a kép rólad!!! Kép

Akkor eddig úgy tűnik, hogy mindenki nagyjából dél után 1-2 körül jön. Persze lehet hamarabb is, 11-től kapunyitás!!!

Edó, mi van veletek, nagyon nem jössz mostanában errefelé! Ti jöttök? Mikor kb.? Ma Katától megpróbálom beszerezni a számod, és küldöm a pontos címet.

Bogi is beteg lett, nem tudom, hogy tudnak-e jönni vasárnap, de azért remélem meggyógyul addigra.

Kata, kis hókotród ééééédes! Jövő ilyenkor remélem minifiam is élvezni fogja már havat, ha mégcsak a kocsiból, akkor is.

Itt zuhog a hó, frankón, uram már elindult fodrászhoz (csak hogy csini legyen a vendégekre) Kép

Még nem is mondtam, hogy kedden voltunk dokibácsinál, a terheléses cukoreredményem szupcsi, a vérképem szupcsi, a vizeletem szupcsi, meg lettem dícsérve. Még egy kis vashiányt sem produkálok. Kép Kis Bence megint meg sem állt, a lábát tolta be a szájába, néha rugdosta a saját fejecskéjét, kis mazóm Kép, és egy hét alatt hízott 25 dkg-ot, szóval már 1100 gramos.
Úgyhogy most a szokásos 4 hét helyett csak 6 hét múlva megyünk, az már a 34. hét lesz, szóval az már igazán izgi lesz. Kép

Na, megyek, küldök le kis vasgyúrómnak egy kis müzlit!

Puszi
Vendég
 


Hello evribádi!

Valamelyik este mikor géphez jutottam otthon, megpróbáltam bejelentkezni, de nem lehetett. Ilyen hülye néha ez a rendszer?

Nnnna. Édesek a kis gepárdok, annyit változtak!!! Így, hogy csak ritkán látjuk őket, elképesztő a változás!! ÉdesekKép És milyen szépen gyarapodnak. ÉS te is nagyon szép vagy a képen! De komolyan!

Jaj Dia, tényleg nem is emlékszem, mikor taliztunk utoljára, de már nagyon várom!
Nem mintha Katát vagy Orsit többször láttam volna, sőt...na de majd most!

Eszti, minta kismama!Kép Így kell ezt csinálni!
Oszt uradnak mondd meg, hogy nagyon rendes hogy így készül a vendégsereg fogadására. Gondolom, borotválkozni is fog...Kép csak vicceltem.

Hull a hó és hózik, itt a Budakeszi úton meg is marad. Komoly tél van, gyerekek. Annak összes pozitív és negatív velejárójával.

Pusszantás, nem tudom, még jövök-e, ha nem akkor majd talizunk vasárnap!
anniecoe
 
 


Sziasztok,
Dia, de jó, h írtál! Naggyon szépek vagytok mindhárman-mostmár csak Bazsát nem látjukKép! És hihetetlen tempóban nőnek a kis gepárdok! Lala épp múlt hétfőn volt nálunk, és szóba került, h Diáéknak ikrei vannak,stb, erre kérdi milyen Dia, mondom Pintér de úgyse ismered, erre azt mondja de, és akkor sorolta Bazsát, Márkot. Kisséket meg nagyon szeretjük, nagyon kedves és jó emberekKép!

Esztikém, jól van,akkor majd mi is úgy időzítünk, h akkorra érjünk odaKép.Szegény Bence műzlivel eteted, adjál már Neki fincsi kiflit,kakaót, sonkát!Kép

Itt is esik vmi nagyon apró szemekben, de az éjjeli megmaradt,tök világos van ilyenkor éjszaka a nappaliban-ja,nincs redőnyKép.

Kép
seriff
 
 


Serfi, ha nektek úgy jobb, jöhettek hamarabb nyugodtan! Kép
Húúú, ha én minden reggel kiflit, kalácsot, kakaót és ilyeneket ennék nagyon elszaladna a ló a kilókkal. Általában hétvégére hagyom az ilyen kilengéseket, főként Peti szüleinél nincs menekvés Kép, most vasárnap is bundás kenyér volt, kakaóval.....Kép
Aztán hétközben meg marad a müzli, a gyümi, a joghurt, és persze minden nap husi, mert azt Diától tanultam, hogy sok husi kell, ugye??? Kép
És kis Bence úgy tűnik, így is szépen fejlődik, viszont nem nő rohamosan a fenekem (így is kellőképpen nagy már....) Kép

Ma pl. grillezett csirkemellet ettem sajtos-tejfölös brokkolival. Imádom. Kép

Na pusszantás
Vendég
 


Eszti,megoldjuk ne féljKép!
Bundáskenyeret ne is emlegesd,életemben először csináltam hétfőn,és persze megégettem a csuklómat,és azt hittem bepisilek,annyira fájt,órát még nem bírtam felvenni azóta sem.
Brokkoli,na azt Diával ettem utoljára kb. másodikbanKépKépKép!
Mit is ígértem vasárnapra?Muffint? Csinálok,meg még viszünk más sütit is!

Képzeljétek,ma havat lapátoltam a ház előtti platz-ról és a teraszról,hetek óta(hónapok) nem mozogtam ennyitKép!


puszi

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Tisztára megéheztem, ahogy a kajákról olvasok. Az grillezett csirkemell a brokkolis köterettel szerintem jó is lesz holnapra nekünk isKép
Sefrikém, nem biztos, h neked kéne azt a havat ellapátolni. Szerintem bízd a férjedre, ez elég férfi munka. Bár otthon Szolnokon, én szerettem havat lapátolni, főleg szép hóesésben. Van egy hangulataKép És Hanna mit csinált közben? Gondolom ott rohangált krülöttedKépKép Nem megyünk egy hétig, és elindul a lányodKép De jövőhéten mindenképp megyünk!!!

Dia, gyönyörűek vagytok!! A Zsombi reméljük csak pasiskodik ezért nyűgös. Parázni sajna mindig lehet valami miatt. De tényleg nyugodj meg, mert neked nyugodtnak kell lenned, mert azt ők is megérzik. Komolyan!! Lehet a szélcső jó megoldás lesz. És bizti nem kell sokáig használni. Nekem egyébként olyan egyformák a gyerkőcök. A képen ugye Zsombival vagy?Kép Nagyon-nagyon szépek vagytok.Kép VAsárnap jöttök ugye?

Eszti, már várom a vasárnapot.
Peti pedig a Télapót várja! Olyan cuki, meg lehet zabálni, ahogy mondja, h télapó, és még énekelgeti is. Ez a két éves kor, még jobb, mint az eddigiKép Ahogy minden nap egyre több mindent mond és megért. Néha ahogy válaszol, háát az annyira cuki. Fél évesen nem hittem, h ennél lehet aranyosabb, egy évesen szintén, most két évesen is azt gondolomKép

Bogica, tessék meggyógyulni.Szegénykém, belebetegedtél ebbe a szakdogábaKép

Edó, nagyon eltűntél. Remélem minden ok!! És vasárnap jöttök ti is? Ugye?!

Na megyek a szomszédba, összeszedem a családomat, mert ott vendégeskednek.
Puszi.

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, ne merj a muffinon kívül másik sütit hozni!!!!! Kép

Írtam sms-t Edónak, de nem írt vissza, remélem minden rendben van velük!!! Edó??

Nekem is nagyon egyformák a gepárdbébik, én pl. sokáig néztem, de nem tudom, hogy melyik picuri van Dia kezében....

Na megyek, elfáradtam nagyon ma.

Jó éjt.
Vendég
 


Csajok, édik vagytok, köszi a dícséretet. Majd meglátjátok, tök más a 2 bébi. Pannus fehér bőrű, más fejforma, pici fej. Zsombi nagy fej, barnább bőr, más vonások. Szerintem, bár őszintén örülnék ha hasonlítanának majd egymásraKép
A képen Pankával vagyok. Az alja lemaradt, de dögös ruci van rajtaKép

Most különben fos napom volt, van, itt az este, most jön a java! Csípőszűrés. Mindkettő kapott terpeszbetétet. Egy undorító szerkezet, nézni is rossz. Úgy sírnak benne, már én is bőgtem. 6 hétig kéne hordani éjjel nappal. Jövő 7en elmegyünk egy másik dokihoz, ő mit mond. Az mondjuk igaz, hogy az UH orvos a múlt héten szintén látta, hogy a Zsombi jobb csípője fejletlen (a far miatt), de hátha van jobb megoldás is. Még valami gyógytornászt is megkérdezek.
Na most úgy érzem minden összejött. De túlleszünk ezen is. Csak csak.

Puszi

ui: Eszti mi mit vigyünk? Almaszószban és rántotthúsban jó vagyokKép

Kép
diane
 
 


Szerintem te hozzál két terpeszpelenkás bébit!!Kép Semmi gond, sok babának volt már.(talán nekem is,annó) Gyógytornában meg hallottál már a Dévény Anna módszerről? Nagyon jó, szerintem nézz utána, egyébként a Peti is járt dévényes gyógytornára.
A képpel meg jól mellé lőttemKép Remélem nem haragszol.Kép A rucit láttam élőben, tényleg dögösKép

Én meg várom az uramat, aki leszaladt nekem pizzáért, az édesKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Dia, Petikének is volt terpeszpelusa, épp tegnap vették le, annyira nem gáz!Kép És épp akkor olvastam utána a gyerekgyógyászat könyvben, h elvileg jó lenne minden gyereknek megelőzés céljából! Hidd el, elröppen az a 6 hét is, Karácsonyra le is vehetitek. Inkább ez most,mint kengyel vagy később csípőficam!-na most az orvos szólt belőlem,nem az anya, nyilván az én szívem is megszakadnaKépÉn tudtam, h Panci van a képenKépKépKép!

Kérdés: ha megyünk Eszitékhez, a Dózsa Gy útról lehet-e balra kanyarodni a Váci útra? Vagy egyenesen menni a Dráva u-ba?

Esztikém, merről kezdődik a házak számozása?

Babszy, jobban vagy? Gyógyuljál meg nekem vasárnapig,mert nem szeretném,ha hiányoznátok!Kép

Kata,fincsa volt az éjjeli pizza?

Csajomnál beindult a hablablabaKép.

Kép
seriff
 
 


Kata!

Nagyon boldog névnapot!!

Kép

Kép
edó75
 
 


Petit letettem aludni. Ilyenkor szoktam főzöcskézni, egyébként meg szaladok utána egész nap. Lacinak is csak 1-1 sort tudok írni néha-néha... Valamit rosszul csinálok?

Eszti! Köszi az sms-t. Megkaptam. Most nézem hol is laktok. Remélem tudunk menni, mert Laci tegnap azt mondta, lehet hogy dolgoznia kellKépKépKép Egyébként mi is úgy terveztük, hogy ebéd után mennénk, kb 2 körül érnénk oda.
Tök jó hogy jól vagy. Így nagyon lehet élvezni a várandósságotKép Már egyre izgibb!!

Dia! Nagyon jól nézet ki!!Kép Szépek a kis manókKép Túl lesztek ezen az időszakon. Emlékszem utáltam amikor ezt mondták nekünk. A hasfájósságra mi is kipróbáltunk mindent, de igazából sajnos semmi se jött be igazánKép Egyszer csak abbamaradt.

Hanna rendkívül ügyes!

Kata! Édi a kis hómunkásod!!

Mi jól vagyunk. Peti is egyre több mindent megért. Annyira édesen táncol, hogy az vmi zabálnivaló!! Tetszett neki a hó, gyúrtam neki hógolyót, úgy vigyorgott nekiKép jaa és a kenyérsütő a mánia, állandóan azt néznéKép Laci azt mondta, hogy lassan egyedül is meg tudná csinálniKép

Kép
edó75
 
 


A Drága kis PÉK! De jó lenne,ha vasárnap együtt hoppjuliskáznának a Petik!(a nagy is nyomhatjaKép)
Edósztem-bár még csak 6+..hós Hanci-nem csinálsz rosszul smmit,hanem Peti most ilyen kis felfedező,és Te segítesz Neki megismerni a világot,ezért szaladtok együtt!Kép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Épp írtam amikor Peti kikapcsolta a gépet Kép

Édibogár ez a Hanna!!

Bogi! Bali! Jól vagytok?

Kata! Háztervezéssel hogy álltok? Mi tegnap megállapodtunk a kivitelezővel, pénzileg, szerződésileg még nem.

Mindjárt küldök képet milyen lesz a házunk.

Kép
edó75
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
edó75
 
 


Wow, én is akarok egy ilyen házaaaaaaaaat!!!!!!!

Bár én nem tudok ilyen szép rózsaszálat idevarázsolni, azért én is Boldog Névnapot kívánok, Kata! Kép
anniecoe
 
 


Sziasztok csajok!

Nem tom, még olvassátok-e majd, de már nagyon várom, hogy holnap találkozzunk.

Sajnos, Bogiék lemondták, mert lehet, hogy még fertőznek....Kép

Edó, ti jöttök végül?

Dia, ugye csak viccelsz? Persze, hogy ne hozz semmit. Ami lesz, azt kell majd megenni....Kép

Serfi, ha a Dózsa Gy. útról jöttök, gyertek át egyenesen a Drávára, aztán az első utcánál balra, aztán pedig a harmadiknál jobbra. És ott az már a Cézár ház, és a kapualj. Nagy sárga épület.

Kata, boldog névnapot utólag is!

Mi teljesen havaztunk ma, reggel óta pakoltunk, takarítottunk, még szereltek, fúrtak, de hála, most már minden frankó. Izgultam, hogy kész legyen, mire jöttök, gáz lett volna, ha az egész konyha a nappaliban van....Kép

Na, de megyek is pihenni, holnap pedig várunk mindenkit nagy szeretettel!
Vendég
 


Babszy KépKépKépKépKépKépKépKép!
A Bali játékát,otthagyjuk Esztinél, oké? Sajnálom, h még betegek vagytokKép!

Eszti, köszi így lesz, bár tesóméktól megyünk, de asszem akkor is.És igazán nem kell miattunk ekkorát pakolniKép!
puszi

Kép
seriff
 
 


Én is várom már a holnapot!!KépKép

BogiKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Eszti! Sajnos nem tudunk menni, Laci most ment 9-re melót megbeszélni KépKépKép Mindenkinek puszi. Csináljatok képeket!

Kép
edó75
 
 


Csajok, sziasztok!

Hát nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon vártuk a találkozást!!!90% hogy már nem fertőzünk, de elég az a 10 is, igaz? Főleg a picúroknál. Diával, Esztivel már lebeszéltem egy Karácsony előtti látogatást, de Ancsus, Edó és kedves Kecsóiak, mi szerintem már csak jövőre találkozunk.KépBármikor szívesen látunk ám itt titeket, de ezt már ezerszer mondtam.
Mostanában elég szar a kedvem, ez most még kicsit tetézte. Na mindegy, egyszer csak eljön a tavasz és nem kell minden nap rettegnem, hogy este a kórházban kötünk ki.

Egyébként Baluka jól van, köhög még kicsit, én is. Hallottam, hogy van valami atípusos tüdőgyuszi mostanság, azt még ki akarom zárni. Serfi, mik a tünetei egy ilyen tüdőgyuszkónak?

Kis Petya, Hanci, Zsombika és Pancika, legközelebb majd nagyot játszottok Balikával.Kép
Csináljatok sok képet, Eszti újjávarázsolt kérójáról is!!!

Szakdogám nagyjából kész, még a formázás, hivatkozások, szóval apróságok vannak hátra. Aztán jöhet a tanulás, mert jan. közepén lesz az államvizsga.Kép

Ja, még annyi történt, hogy az uram 10 év után otthagyja a minisztériumot és jogi igazgató lesz egy állami cégnél, amit eddig ők felügyeltek. Szóval lesz sok munkája, de végre izgalmasabb lesz az élete!

Érezzétek jól magatokat!!!!!!!Buli vaaaan!

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy,mi már meg is jöttünk vagy 1órája,mert csajom elfáradt,és elkezdett nyűglődni,na nem szépítek ordítottKép, de hazáig aludt az autóban...
Ja,mi érkeztünk elsőnek.

Eszti, buli, kaja minden szuper voltKép!Lakás is nagyon klassz,! Üdv a Winkler-nek ha találkoztokKépKépKép!

Mindenki, tavasszal, vagy nyár elején, esetleg májusban,meglátjuk kinek hogy jó, nálunk party a kertben! Készüljetek, okés?!Milyen jó, h mindig lesznek MinimanókKép!

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt! Kép

Jó volt a tegnap! Ennyi gyerekkel még sosem volt találkozó! Kép Tisztára olyan volt a lakás, mint egy népes olasz családi találkozón Kép Kép

Serfi, pici lányod pontosan olyan édes, mint a képeken. És sírdogálni is olyan csajosan tud! Kép

Petike egyre csibészebb, kíváncsi lettem volna, huligán Balival mit műveltek volna....Kép

Gepárdcsalád maradt legtovább, még Montenegro képeket is néztünk. Annyira aranyosak az ikrek, és most már a szopisfotel is ki van próbálva Dia által. Kép

Ancsa, odaértetek az esküvőre?

Kata, holnap én reggel megyek át hozzám, és akkor majd telefonálj, hogy mikor jössz.

Délelőtt majd teszek fel képeket, és ma egész nap pihenek, ki sem teszem a lábam a lakásból. Sőt, lehet, hogy még a pizsamát sem veszem le. A szombati pakolás kifárasztott.

Örültem, hogy jöttetek, jó volt mindenkit látni! Kép
Vendég
 


Helló!

Mi is nagyon jól éreztük magunkatKépKép
A nagy Petin látszott, hogy jól lefárasztotta ez a sok gyerek, főleg a Petyus. Én is megnéztem volna, mit művelnek együtt a BalivalKép
HA megtalálom a fényképezőm, én is teszek fel képetKép

Mikor lesz már tavasz????!!!!!

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, itt süt a nap Kép
Nagy Petit inkább az elmúlt hét fárasztotta le, rengeteget pakolt, szerelt munka után minden nap szinte, és asszem ő is kicsit kipurcant. Tegnap aztán korán lefeküdtünk, és nagyot durmoltunk. Kép

Na, akkor kezdem feltölteni a képeket.

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Képek, naggyon jók, kérjük a többit is!

Katám, tavasz kb 3hónap múlva lesz, vagy kicsit többKép.

Dia, képzeld hazafelé végig fognom kellett a labdát,mert ahogy elindultunk, gurgulászott hátul,és zenélt Kép!

Kép
seriff
 
 


Mindenki ennyire elfáradt tegnap? Ma már írni sem volt erőtök?Kép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Gyorsan én is bejelentkezem, míg az uram főzi a vacsit...ma Úrilány vagyokKép
Nna, mindenkit jó volt látni, nagy élmény egyszerre ennyi gyerek, és ha fogja az ember, akkor még annál is nagyobb. Ha pedig kis bébi elalszik a karjaiban mert jól érzi magát (vagy mert álmos?), az egyenesen felemelő érzés. KépKép

Eskövőre odaértünk, minden okés volt az esőt leszámítvaKép
Én még ilyen típusú eskövőn sosem voltam, asszem nagy élmény volt, bár nem is nagyon tudtam hogy ki mit miért tesz, csak úgy folytak az események. Érdekes volt.

A tavaszt várókhoz én is csatlakozom!!!!

Köszi Eszti a lehetőséget még1szer!És jó pihit mindenkinek!

Pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

Eszti beszámolt a taliról, tök jók a képek.Kép Vannak még?

Katus, restellem, de azért még kívánhatok boldog névnapot??KépKépPeti nagyon csibész a képeken!
A többi baba is édes, úgy sajnálom, hogy nem láttam őket.

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Nálatok mi lesz a karácsonyi menü? Én nem fogom bonyolítani, csinálok tyúkhúslevest, és lesz libamáj salival.

Télleg, és hol lesz a szilveszter? Nekünk nincs konkrét programunk egyelőre, Andris Vászolyba akar menni.KépVihetjük az extrém hálózsákját.Kép

Puszika

Kép

Kép
babszy
 
 


Szia Babszy,már jól vagytok,kigyógyultatok mindketten? Nálunk rácponty lesz,azt tervezem,még életemben nem csináltamKép, tavaly sókéregben sült pisztráng volt by Stahl J. Szilveszter, Bp. Mediterrán lakópark, Boglárka ház barátokkal,házibuli.Extrém hálózsák mínusz 30fokig jó?Kép Mikor találkoztok Esztivel?Majd írok mailt Bali ajándékárólKép...

Kata,Ti ma Bp-re mentetek?Hozzánk mikor jön a kis karatebajnok?Kép

Dia, Gepárdgyerekek jól vannak?Épp eszembe jutott,h Mikuláskor lesznek 2hósakKép.Terpeszizét sikerült venni?Zsombi megjavult már, ami az éjjeleket illeti?

Eszti, pizsis pihenőnap hogy sikerült?PocakBence jól van?

Ancsa, természetesen Titeket is várunk tavasszal,nyár elején!

Edó, Titeket is!

Kép
seriff
 
 


Helló csajok!

Húúúú, tegnap durván sokat pihentem, de annyira kellett, hogy el sem tudom mondani. A lábam is bedagadt tegnapra, pihentettem, aztán mára le is ment. Háááát, már nem lehet ugrabugrálni naphosszat. Minifiam jól van, hatalmasakat ugrabugrál. Kaptam ma a Mária nagykerben tök jó hálózsákot. Frottír, nem vastag, mert amúgy is meleg a lakásunk.

A használható képek nekünk csak ennyi volt, a többi homályos, vagy senki nem látszódik rajta...Kép

Nekünk a kari érdekes lesz, és nem is főzök szinte semmit, csak egy mákosgubát. Délután kettesben ünneplünk, aztán viszont vacsira átmegyünk anyuékhoz, és négyesben vacsorázunk, és köszöntjük egymást. Másnap jönnek ebédre tesómék, aztán pedig délután megyünk Peti szüleihez. Így nem főzök hatszázharminchatodik fajtát, de azért egy gubát összahajintok. Kép

Szilveszter gőzöm sincs, de gondolom legfőképp otthon, vagy max. barátokhoz megyünk, vagy ők jönnek. Babszy, komoly, hogy Vászoly? Balikának az nem kiképzés jellegű még (a hideg miatt)? De biztosan nagyon gyönyörű! Évek óta vágyam, hogy egyszer Balatonon szilveszterezzek. Talán évek múlva el is jutunk....Kép

Csütörtökön megint megyek varrni, és asszem készen is lesz a játszószőnyeg. Szerintem állat lesz. Kép

Pussz
Eszti
Vendég
 


Én még sose láttam a Balatont télenKép...

Kép
seriff
 
 


Drágáim, itt vagyok, de egyedül vagyok a kis gepárdrosszcsontokkal! Ma jön végre anyu!

Hát szuperül éreztük magunkat mi is! Köszi Esztikém. A legnagyobb bajom, hogy szinte senkivel nem tudtam beszélgetni. Én annyira fellelkesültem, hogy arra gondoltam miért is nem lehetne januárban megismételni?? Még Eszti is el tudna jönni. Hozzánk. Így mi sem késnénkKép Mit szóltok? Május még olyan messze van...
SerfkóKép Szegénykéim, a labda!
Jaj, nagyon köszi ezt a terpeszpelus infot, teljesen megnyugodtam, hogy nem azt a szart kell rájukrakni. El is mentünk másnap, vettem is. De az a bolt! Hát úgy ránézésre ott minden van, nem Eszti? Nem volt időm, mert kis családom a kocsiban várt, de ma visszamegyek, mert Zsombinak kisebbett kell venni. SzétnézekKép.
Hát a Zsombi nem lett jobb. Vasárnap éjfélig tombolt, hétfőn mint a pinty elaludt (a Pancival együtt, hurrá!!Kép) - reménysugár!, de ma éjszaka megint fél egyig nyomta (de aludt is 7 órát)... Szerintem nem a hasa fáj. Mi lehet? Velünk szeret lenni - de most is durmol békésen? Utálja az ágyát - szinte mindig ott alszik? Fél a sötétben -de van fény, vagy ez a baj, mert így összekeveri az éjjeleket és nappalokat? Gőzöm nincs.
PussykámKép Kész a szakdoga?? Hát szuper ügyi vagy! Andrisnak gratula! Ma ünnepli a nevenapját?
KatusKép Ismerem a déveny módszert. Hétfőn voltunk is a Dévény Annánál, megnézte őket. Javasolt tornát nekik, de ők ott a Moszkván tele vannak. Felhívtam egy kerületi csajszit, ki is jött tegnap, meg is tornáztatta őket, volt is nagy sírásKép. Szóval ezt most rendszeresen csináljuk, én ebben nagyon hiszek!
Na most ennyi. Hulla vagyok, de már nem fekszem vissza, mert jön a védőnőKép
Pusza

Kép
diane
 
 


Ja, Karácsony. Én nem főzök szerintem, mert nem leszünk itthon. Még idén hagyjuk a nyagyszülőket, hogy élvezzék ki a helyzetet, jövőre leszünk itthon, akkor már a kis bébik is élvezni fogják a dolgot. Szilveszter? Itthon. Ki jön??Kép

Kép
diane
 
 


Sziasztok,

Dia, én benne vagyok, ha Nektek nem megterhelő,mehetünk Hozzátok januárbanKép, majd viszünk mindenfélét,h ne Te főzőcskézzKép! És sikerült ezt a terpeszpelust felszerelni?Jobb egy kicsit? Igen korán kezditek a tornátKép! Az a bolt, olcsóbb is jóval, tesóm elég sokszor járt-jár ott. Enyém csaj is beszélgetett tegnap féléjfélig, én meg meg majdnem eldőltem már VeleKép. Nálunk tegnap volt a védőnő, azt mondta olimpiai bajnok lesz HancibólKépKépKép!
Igen, a beszélgetést én is sajnálom, talám mi Esztiékkel tudtunk az elején.
Nem tudom, segít-e amit mondok, nálunk nincs éjszakai fény,és ha eszik is éjjel akkor sem kapcsolok lámpát,meg nincs beszélgetés olyankor, én néma vagyok,mint egy hal, mostmár nem kell pelenkázni, de régen azt is tök sötétben nyomtam.

Többiek?

Kép
seriff
 
 


Babszy, Andrisnak BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
seriff
 
 


Köszike, átadom Andrisnak.

Pussykám, nem hiszem, hogy félnek a sötétben ebben a korban, az csak jóval később jön, 2-3 évesen vagy utána akár. Igényli anyucit, ez van. Jó, hogy elmentetek a gyógytornászhoz, lényeg, hogy nincs komoly probléma.
Ma éjszaka az én fiam is durván nyomta, hiszti a javából. Majd rámfeküdt szó szerint és teljesen megnyugodott. Mikor lesz vajon kevésbé anyafüggő?

Pussykám, januárban megyünk,ha gondolod, úgyis vén 30-as leszel már akkor.KépJövő vasárnap jó nektek talizni?

Bali azt mondja a hóra, hogy po, és ha ki akar menni az is Be-be!Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok csajok!

ÚÚÚtálom ezt az időt!!! Napot és meleget akarok, de most azonnal!!!
Itt annyira fos idő van, reggel óta esik és sötét van. Petivel meg lerobbantunk. Szegénykém tegnap este óta fosik. De ma reggel egy akkorát, h a hálózsák is tiszta kaki lett. Mondja utána, hogy: Peti kaki psiii. Mármint, hogy milyen hangot adott ki belőle a kaki, mikor kijöttKép Egyébként hangulatilag teljesen ok, talán kicsit nyűgösebb. Most doki néni javallatára főzőm neki a répás rizi-bizit, amire már most tudom, h egy nagy nem lesz a válasz.Kép De azért megpróbálom.
Én meg úgy köhögök, h csak na. Fél óránkén fuldoklásos köhögés roham tör rám, ami sajna sokszor öklendezéssel ér végetKép Elég szarKép
Na ennyit rólunk, lesz jobb!!! Mingyá karácsony, utána meg szilveszeter (mi barátokkal megyünk Zalakarosra), aztán meg mán csak jön az a tavasz, hogy legyőzze ezt a fránya teletKép

Bogi, kevésbé anyafüggő akkor lesz, ha ott hagyod valahol két-három napraKép És rájön, h anya nélül is jó. persze csak ha olyan helyen hagyod, ahol jó neki, mondjuk anyukádéknálKép

Dia, jó, h kicsit megnyugodtál emiatt a terpeszpelus miatt. Dévény módszer szerintem is jó, és nektek az lenne bizti a legjobb, ha kimenne valaki. Bár nem tudom így mennyivel drágább, bár két gyerekre azért kedvezményt kérhetnél. És szerintem nem fáj ám nekik, Peti sose sírt, ült a csaj ölében és játszott, miközben ő maszirozgatta. Pedig szerintem neki is fájt volna, ha ez fájó.
Január szuper ötlet, szerintem se várjunk májusig, hanem 1-2 havonta találkozzunk valaholKép

Délután teszek fel képeket a taliról, megvan a gép!!
Most megyek ebédelni, míg alszik a gyerkőcKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Babszykám,Te is mindjárt vén 30leszel!Kép
Kata,dobok egy mailt.Vicces lesz!

Kép
seriff
 
 


Kata, itt a vonat.Kép
Kép
és Balu...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy,azért nem semmi, h vonalzóval nyomja, valósággal szerkeszt ez a gyerek!KépÉs amint látom, számol is! Ahan, én is vmi ilyesmi vonatra gondoltamKép. Naggyon naggyon nagy kópé Balu!

Kép
seriff
 
 


Istenem, pár hétig nem látom Bali gyereket, és megnő....Kép
Na de, remélem, a pocim is hasonlóan megnőtt, mióta nem láttál Bogus! Jövő héten most már tuti találkozzunk!

Dia, januári találkozó király ötlet, annyira élveztem veletek lenni! Kép
Mária nagykerre gondolsz? Én szeretem, olcsó, és sokkal jobb a választék, mint bárhol. Pl. kaptam hálózsákot, amit mindenhol üldöztem, de a legtöbb helyen plüss volt, vagy valami gagyi, de itt volt nagyon aranyos, kis frottír.

Ma meg találkoztunk Guba Ágival tök véletlenül. Mentünk urammal az önkormányzathoz, és ott futottunk össze. És most már van apasági nyilatkozatunk, és már azt is tudjuk, hogy pontosan olyan jogai lesznek kisgyerekünknek, mintha házasok lennénk. És most már az is tuti, hogy Dévényinek fogják anyakönyvezni.

Kata, csatlakozom ehhez a fos idő utálathoz!!!! Kép
Jobbulást!

Boguskám, én meg annyira el voltam havazva itt a sok teendővel, hogy még nem is gratuláltam uradnak, két dolog miatt is: új munka nagyon rulez, és hát boldog névnapot!

Na pussz

Eszti
Vendég
 


Köszi Bogi, szuper lesz.Kép (és a telefont is kösziKép).

Sajna nekem csak 3jó képem lett, de azért ezeket felteszem.

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: