Sziazstok!
Köszönöm a tanácsokat, meg mindent
De képzeljétek jött a védőnőm és mindenre fényt derített...
Szóval, az én kicsi fiacskám már vagy 1,5 hónapja 900-1000 ml evett.. Volt hogy 160-at is egyszerre... Aztán 3 hete kb. nem ette meg az adagját, csak sokkal kevesebbet...
Így aztán, én örültem, ha 1 órával később megette a maradékot stb... Aztán jött a betegség, és még sokkal kevesebbet evett, mint azelőtt (450-et kb) Én meg úgy megijedtem, folyadékpótlás miatt stb., hogy örültem ha evett egyáltalán... Így volt olyan napszak, amikor óránként adtam neki enni. PL. du. vagy de.
És emiatt valószínű a kicsi gyomra meg lett terhelve... A védőnő szerint, amikro a kisgyomra már elkezdte a feldolgozását a tejcsinek, én mindig adtam neki frisset stb... és így felborult a gyomra, valószínű ezért kihányta a felesleget... És azért este, mert az már sok volt neki. Telítődött.
Nme gondoltam volna, hogy ez ekkora baj... Egyébként kb. 3 óránként eszik nappal, éjszaka már van olyan amikor fel sme kel... De mikor csak 70et evett reggel, utána persze, hogy kinálgattam... Nme szabad!
Meg kell tanulnia, hogy nem eszünk összevissza
Mindezt persze tudtam, csak mikor le van gyengülve egyébként is, és a láztól írtóztam, nagyon féltem, hogy kiszárad...
Nem egy vasgyúró alkat, úgyhogy aggódtam...
Túletetni nem akarom, és soha nem is akartam, meg nem is szeretném ha tiszta anyja lenne
Csak szinte már visszamentünk az első napokhoz, annyit evett...
Na most akkor próbálkozom, biztos lezs hiszti is, de kibírjuk, meg türelmes is vagyok vele hál Istennek...
Nem zavar ha hisztizik
Elterelem a figyelmét általában...
Ja, nem volt dokibácsi (ortopédia), ezért kedden megyünk újra... Ezért keltünk korán stb... De megbocsátom a dokibácsinak, hisz a feleségét vitte kórházba szülni
A kazit én is szeretném majd, ha lehetséges
Ja, a filmet sajnos nem láttam még az örökbefogadásról, de hamarosan láthatom. Ha minden igaz, nem igérem 100 %ra, de tudok majd küldeni aki szeretné, de még nem 100 % (Szólok!!!)
Nikinozsó! Mostanában kevesebbet vagy velünk... Hiányzol a fórumról!!!!
És gratulálok az 50. babához
)) Mi is közte vagyunk... Istenem.. Elmondnai sme tudom mekkora boldogságot jelent számunkra Norisz
))
Nme sok ember van a földön, aki annyi Boldogságot, csodát hoz emberek szívébe/életébe, mint te. Köszönjük még mindig!!!
A gyerekeknek jobbulást kívánunk!!!!
Majd csak elmegy már a betegségek frontja is valahára...
GGabszi
Tök jó, hogy ilyen gyorsan haladtok
Teljesen osztom a véleményedet. Mondjuk én az a tipus vagyok, aki próbálja a konfliktusait kezelni. Vagyis ha nem tetszik a védőnő, akkor próbálom formálni, hogy megértsük egymást.
Hát mostanra úgy néz ki sikerült is
Tegnap kaptunk volna tejcsit egy anyukától, de 8 hónapos gyermeke van, így a védőnő azt mondta NE, mert "öreg" a teje már.
Sajnos eddig csak 1 hónapot kapott Norisz anyatejet, és csak a reggeli etetésre volt elég.
A mi városunkben nincs anyatejgyűjtő állomás, az ismerőseimnek meg nincs annyi teje
Mint kiderült állítólag nem szeretnek az anyák a fejéssel bíbelődni... Mondjuk valahol ezt is meglehet érteni, az elején tényleg szinte semmire sincs ideje az embernek. Bár a tejet azért megfizetik, így meg jó lehet a gyás mellett egy kis mellékkereset
Szóval a védőnő ezért ma , mivel tegnap ilyen ügyben kerestem, el is jött, hogy segítsen
Úgy néz ki, hogy lenne egy anyuka, akinek van teje, csak még el kell intéznie a vizsgálatokat.
Remélem összejön!!!!
Ja, mondott a védőnő még egy érdekeset.
Beszélgettünk arról, hogy majd lassan mást is eszünk. És ekkor szóbakerült, hogy a turmixot felejtsem el a gyerek 6 éves koráig! (Mi meg beszereztünk egy nagyon jót, pont erre a célra
) Mert a rostot is szétpépesíti, így a gyerek később nem fogja megenni a húst stb...
Õ a villával pürésítést, és a régi hagyományos üvegreszelőt javasolja!!!
(A gondom csak az, hogy nem igazán fogad el mást az ő teoriáján kívül, ő iylen stílus, próbálom elfogadni
)
Szóval most ennek akarok utánajárni... A hugom is megevett mindent annakidején, és neki is turmixoltunk, persze a levesből villával nyomkodtuk szét a zöldséget.. na mindegy.
Várom a véleményetek ezzel kapcsolatban
Bocsi, ha valakit untatok a bajaimmal
De szerintem had tanuljon más is az ilyen esetekből is. Nekem is jó, ha olvasok tőletek hasonlókat.
Na most lépek, nem igérem, hoyg jövök még, de szeretnék
)) Annyi mindenkihez szeretnék írni
)
DiTi!!!!
Sokat gondolok rátok!!! Olyna jó lenne már, ha jó hírrel jönnél, annyira régen készültök már ti is erre... Megy a drukk ezerrel!!!
Rvan!
Próbáld újra, de azért küldök majd megint meghívót, mennie kell!! A te e-mail címed írod be a belépéshez?
Pusszancs!