Új privát üzeneted érkezett!

Kelimoni! Ha kekeckedni próbálna a környezettanulmányos, nyugodtan ajánljad figyelmébe a legutóbb megjelent tanulmányt, amiszerint kimondottan a szülőkkel egy légtérben, de külön ágyban kell aludnia a babának! És mostanság megint jó dolog a cumizás is!(Holnap este lesz részletesen a Fókuszban, ma csak a reklámját láttam. Meg asszem cikk is jelent meg róla valamelyik napilapban!)
A mi babánk is a halószobánkban fog aludni szerintem minimum az első 1-2 hónapban éjjel mindenképpen, pedig lesz külön szobája! Ne hagyd magad "anyatigris"!Kép
Már csak 2-t kell aludni és haza mehet Gergő és csak ez a fontos!

Kizsó! Akkor már ti is "vágjátok a centit", számoljátok az éjszakákat! Ez annyira klassz! Örülök, hogy a lányok jobban vannak!
Bevallom, mi is! De nem a lakás elkészülése, ha nem a kisbabánk érkezése miatt! Pedig még halvány sejtésünk sincs mikor jön el hozzánk, még is mindíg egy nappal rövidebb a várakozás! Kép

Leendő és már Anyucik! Szombaton megyek egy 4 órás szülői elsősegély tanfolyamra (csecsemő újraélesztés, kruppos köhögés felismerése, félrenyelés kezelése, betegség tünetek felismerése, oltások stb.), ha érdekel valakit megírom milyen volt, érdemes-e befizetni rá (10eFt/fő)!

Szép álmokat mindenkinek!
Di_ti
di_ti
 
 


Sziasztok Lányok! Szia Drága Kizsó! Kép

Vagyok ám, csak most is hulla fáradtan sikerült végre a gép elé ülnöm...
Ilyenkor szépen elolvasgatom az irományokat, gyönyörködöm a képekben, aztán - mint aki jól végezte dolgát Kép - bedőlök az ágyikómba.
Bocsánat, hogy így valóban ritkábban írok, de olyan nagyon nincs is miről mostanság. Telnek a munkás hétköznapok, közben pedig megy a drukk az igazi történésekért, mint amilyen a kicsi Gergő jövetele is. Kép
No meg persze Veled együtt várom, drága Kizsó azt a bizonyos csodakulcsot!! Kép Mindjárt itt van, aztán már marad is!!

Mindenkinek szép holnapot! Megyek, mielőtt elalszom itt ülve...

Kép

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Jó reggelt!
Jobb a kedvem, mert mindjárt indulok az én cicámhoz.
Kizsó: Micsoda öröm egy új lakás, főleg, hogy tudod, a tiéd. A költözködés csak kicsi nyűg, de mostmár kedved szerint szépítgetheted az egészet. Boldogságotok kulcsa pár nap után a kezedben lesz.El ne engedd aztán!!!!!

Szuperboszi: Nem várok extra dolgokat: Egyetlen, ami fontos számomra, az az emberség. Ha emberi hangon beszélnek, nem kioktatnak folyton és próbálják megnehezíteni a helyzetet, minden okot, felmerülő problémát megértek.
Tegnap Taj kártya ügyben is érdeklődtem, de a hölgy csak azt fújta, hogy kérjek igazolást a tegyesztől. Aztán kértem, hogy hallgasson már végig. Ja! - mondta, az más.

Mindegy. Én nem az a fajta vagyok, akit könnyű eltántorítani, amellett az ügyintézések menetét kiválóan ismerem. Több környezettanulmányt csináltam már munkámból adódóan.
Úgyhogy csak jöjjenek hozzánk wc nézniKép

Puszi Mindenkinek és nagyon szép napot!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 

 
 

Sziasztok!
Teljesen ledöbbentem Kelimoni hsz-án, mind orvos, mind nővérke, mind hivatal. Szóval minden szinten. Azt hittem, hogy az ilyen babókat, akiknél kicsit meghosszabbodik a korházi tartózkodás mindenki a tenyerén hordozza. Nem is tudtam, hogy ilyenkor is van még környezettanulmány. Bár a gyámügyis hölgy nagyon "kedvesen" felkészített minket, hogy mostantól bármikor és annyiszor ahányszor csak akar jöhet hozzánk.

Szuperboszi!

Kérlek írd le ha vannak ilyen sztorijaid, mert sokat tanulhatunk belőle. Meg talán mi is kicsit felkészültebbek leszünk, ha eljön a mi időnk.

Kizsó!

Mindhárom kép nagyon szuper, de nálunk a középső a nyerő!

Amneris!

Hogy te meddig képes vagy fennmaradni! Én már javában alukálni szoktam, akkor amikor te a hsz-at küldted.
mony
 
 


Kelimoni: Még mindig nagy-nagy gratula!Kép

Kizsó: Örülök, hogy szépen javul a csöppség, igaz már nem olyan csöpp, de neked még 50 évesen is az lesz.Kép

Nagyon aranyosak a képek, szépek a gyermekek.

Sajna én mostanság ritkásan tudok jönni olvasni és írni meg végképp.Kép Rengeteget tanulok, suliba kell menni minden nap, nem lehet hiányozni, aztán buszozás haza és tanítani, utána tanulok kb éjfélig, reggel kelés és házimunka, tanulás. Aztán már ülhetek is a buszra.Kép Nem könnyű, de inkább minden nap tanulok, mert a vizsgákat nagyon megszigorították és nem szeretnék elhasalni eggyen sem, mert akkor úszott az egész. Ezért hallgatok nagy csendben.

Jiny: Nem tudom megkaptad-e az emileket, néha vacakol a gép, apa folyton játszik most este, mert én meg folyton tanulok.Kép Ezért küldöm az emileket pár szóban hogy mi van velünk.Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Kizsó!
Köszi az infót a sókamráról! Jók a képek! Remélem, minden rendben lesz a lakással! És persze a gyerkőcökkel!

Amneris! Te is elfáradsz néha? Hihetetlen! Tele vagy energiával? Milyen a kályha melege? Jópofák ezek a figurák, honnan ( és hogyan? ) vannak?

Puszi

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!
Mony, majd összekapom magam, és csöpögtetek sztorikat, de abból kell kiindulni, hogy mi eleve hátrányos helyzetből indultunk, mert van két gyerekünk, fiatalok vagyunk, nem vagyunk teljesen szegények, van férjem, dolgozunk, stb., azaz minden "rémes" dolog (ja és persze azért nagyon rendesek és kedvesek vagyunk, amíg nem néznek hülyének, nem hazudnak pofán, nem veszik el a papírunk stb.). Ja és nekünk csak a gyámhivatallal és a tegyesszel volt dolgunk.
Gyámhivatalnak nagy dícséret, főleg a falu gyámügyise tündéri nő. Hétfőn hívtam, kedden jött tanulmányni, péntekre volt határozat. Mert szerinte a munkáját úgyse végzi el helyette más, akkor meg rögtön meg is csinálhat mindent. (amúgy meg úgyis a gépben levő sablonból dolgozikKép
Tegyesszel már más a helyzet, néni első felém intézett kérdése az volt: Terhes volt az esküvőkor? (esküvő 1993 ápr. 17, Dominik szül: 1994. márc. 18), aztán erről a szintről süllyedtünk addig, hogy a papírjaink is elvesztek a fiókban.. Na de ez hosszú történet...
Boszi
szuperboszi
 
 


Sziasztok!

Ma reggelre Viviennek megfájdult a füle. Férjem vitte el az orvoshoz, aki beutalóval elküldte őket fül-orr-gégészetre, mert állítólag ki kell pucolni mindkét fülét. Még felkelés után, amikor fájdalomra panaszkodott, beadtunk neki Panadol szirupot, attól fél óra múlva el is múlt a fájdalom, de azért fontosnak tartottuk, hogy lássa orvos. Remélem, hogy semmi komoly nem lesz...

Vicki: Hogy milyen fajta a kiskutya? Kép Háát, nem tudom! Az anya is keverék, de leginkább az angol vizslára hasonlít - de hogy ki az apa, az rejtély KépKépKép

Mony: Igen, igen, a szülőnek jó kis testedzést tartanak a kis lurkók Kép

Kizsó: Nagyon édesek a képek!!! Hogy milyen pózokban tud aludni Kingus?! :D Drukkolok, hogy ma sikerüljön a röntgen! Megértette valamennyire, hogy miért kell? Hátha úgy könnyebben engedi... Zsófit nagyon megviseli a fogzás? Melyik bújik neki?

Kelimoni: Jaj, nagyon rossz lehet, amikor így bosszantanak Kép Szerencsére velünk mindenki, de tényleg mindenki olyan jóindulatú és segítőkész volt! Soha nem szóltak bele a környezettanulmányosok semmibe, inkább csak jókat beszélgettünk és többször elnézést kértek, hogy zavarnak bennünket, de muszájból teszik. A kórházban is nagyon szerették mindkét babánkat és végig drukkoltak nekünk, hogy sikeres legyen az örökbefogadás. Vivien kiságyára ki is írták, hogy "Gólyahír" :D A kiskönyvét direkt ceruzával töltötték ki, hogy a végleges adatokat mi tudjuk majd beleírni - szóval tényleg NAGYON kedvesek, rendesek, figyelmesek voltak.
Gergőről tudsz képet küldeni nekünk? Azt hiszem mindannyian nagyon kíváncsiak vagyunk rá! Kép

Di_ti: Mesélj majd, milyen volt a tanfolyam! Biztosan hasznos dolgokat tanultok!

Ancsúr: Kitartást kívánok a tanuláshoz - bár úgy látom, megvan ;)
ildi_ko
 
 


Szuperboszi!
Elfelejtettem megkérdezni doktornéninket erről a 2-es tápszertámogatásról. Hány hónapos korig lehet kedvezményesen feliratni? Jövő csütörtökön megyek hozzá és kérek tőle receptet, de csak ha támogatva van TB-ileg!!

Regivel letudtuk a 4 hónapos oltást, semmi baja, láza nincs. Puszi: Rayo

Kép
rayo
 
 


Szia Rayo!
Hát ez jó kérdés, azt hiszem, 6 hónapos korig van támogatás, azért előtte sűrűbben szoktak felírni tápszert, az emberek meg betáraznak, és akkor kitart utána is egy ideig, de mintha ez csak az egyesre lenne érvényes. Valószínüleg Boldizsár ezért az egyest kapta 6 hós koráig.
Boszi
szuperboszi
 
 


Kedves várakozók!
Gergő után hétfőn, megszületett az idei 50-dik babánk és már ma alá is írták a papírokat. Õ egy kislány 3800 gr. 52 cm. pénteken vihetik haza!
Remélem addigra Gergő is otthon lesz.
Holnap költözünk át a kismama szálláson!
nikinozso
 
 


Sziasztok!

Először is jobbulást kívánunk minden beteg gyermeknek. De minél hamarabbit!

Gratula az 50-dik babához, reméljük az év többi napján még születik néhány tünemény, aki boldog jövőről álmodozik egy szerető családban.Kép

Ma jobb napunk volt a tegnapinál. Ismeretlen nővérke bemutatkozott, mondta, hogy érezzem magam otthon. Gergőt folyamatosan megnézte, köldökét, szívhangját, hőmérsékletét és minden alkalommal elmondta, szóljak, ha úgy látom, éhes a picurkám.

Délután az orvossal is sikerült beszélnem, aki sokkal barátságosabb volt, mint korábban.Végre sikerült infókhoz jutni az én drágaságomról.Szóval a gond az, hogy az életet adó dohányos volt és emiatt Gergő vérének koncentrációja nem olyan, mint normál esetben. Mire a szervezetéből kiürül a nikotin, eltelik kis idő. Addig pedig lehet gond a légzésével.

Sajnos így holnap sem tudunk haza jönni. Mindenesetre a legfontosabb az, hogy egészségesen és biztonságos életfunkciókkal térhessünk haza.

Fényképet nem rakhatok fel, majd akkor, ha Gergő már a nevünkön lesz. Így beszéltük meg Gabikával.
Nikinozsó: E-mailban küldhetek képet az "érdeklődőknek"?

Szép álmokat!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Rvan, ezt neked küldöm!Kép
Sajnálom, hogy nem jöttetek fel! na mindegy, majd legközelebb, már az új lakásba. oké? Kép

Ildi ko!
Sikerült a röntgen, nagy könyörgések árán. Nem vagyok egy ajándékkal jutalmazós fajta, de már minden félét ígértünk Kingusnak. Mondtuk neki, hogy ki kell majd nyitnia a száját, mintha be akarna kapni egy legyet. Na ez betalált. Jött ki, és már messziről újságolta, hogy " Anya, bekaptam a legyet! ". Persze az egész környék nevetett. De legalább megvan a hosszú betegség oka, ugyanis homlok- és arcüreggyulladása van. Kép
Kapott antibiotikumot, köhögés csillapítót. Egy hét múlva kontroll! Remélem Vivivel nem lesz nagyobb baj! Kép
Zsófit nagyon nem viseli meg a fogzás, de ma is attól sírt fel szerintem délután, mikor aludt. Most a fölső kettő készülődik. Az alsó kettő elől már kinnt van.

Napsugi, mi van veletek????

kizsó
 
 


Sziasztok

Kelimoni, teljesen felháborodtam azon amit leírtál, hogy jön ahhoz a gyámhivatal, hogy megmondja, hol legyen a kiságy. Egyszerűen nem értem, miért szól bele ilyen dolgokba. Én úgy gondolom ez nem tartozik rá. Az orvosra sem tartozik, hogy "miért sürgős". Az a feladata, hogy legjobb tudása szerint ellássa a csecsemőt.
Remélem minél hamarabb hazavihetitek a kis Gergőt.Kép

Rayo, ez a kis csöppség egyre édesebb.Kép

Kizso, remélem, már jobban van Kingus. Biztos nagyon várjátok már a hétfőt, mindjárt itt lesz.
A képek nagyon jók, olyan édesek ezek a kis lurkók. Fantasztikus karácsonyi ajándék egy lakás, remélem boldog lesz a kis családotok az új otthonában.Kép

Szuperboszi, mi az, hogy 30 napig csili-vili legyen a WC?

Di_ti, remélem hamarosan megszületik a ti kis babócátok is. Még az is lehet, hogy karácsonyra meglesz? Nagyon szurkolunk nektek.Kép

Ancsúr, minden tiszteletem a kitartásodért, nekem úgy gondolom nem lenne már energiám munka mellett tanulni.Kép

Gratulálunk az 50. babához.Kép

Ildi, remélem csak egy kis fül fájás, és semmi komoly. Mi is voltunk már többször fülészeten, egyszer ki is mosták az egyik fülét, de hál istennek semmi komoly baj nem volt. Egy másik alkalommal pedig, enyhe középfül gyulladása volt, de akkor sem kapott antibiotikumot, csak cataflam cseppeket.

Kép
Peti a keresztelőjén
Kép
Imádok motorozni

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
atan
 
 


Süni Renoca!

Régebben kérdezted, hogy a suliba jár-e Kingus balettozni. Nem, a művelődési házba.
És azért is bocsánatot kérek, mert kérdeztelek, hogy hogyan zajlik nálatok a Mikulás, Karácsony és nem reagáltam rá semmit! Bocsi, bocsi!
Nagy élmény lesz a gyerkőcöknek, az biztos.
Ezt küldöm neked fájdalom díjnak!
Kép

Tényleg lányok, asszonyok! Ki hogy áll az ünnepi készülődéssel? Ünnepi menü? Stb..

kizsó
 
 


Sziasztok!
Atan, a csilli-villi wc annyit jelent, hogy a tegyeszes nénike bejelentetlenül (otthoni számon hívott, hogy otthon vagyok-e, majd jött is majd 1 óra múlva) jött, 1 perc múlva bekéredzkedett wc-re, majd 30 mp múlva lehúzás és kézmosás nélkül jött ki, mint aki jól végezte dolgát.
Na de csak fél liter domestost talált, mert rutinos öreg rókáktól tippeket kapva először a wc-be rohantam, és csináltam egy kis tisztaságszagotKép
Ja és a taki nénink - aki egyben pótnagyi is nálunk - rohanva jött át, ketten kivikszoltuk a lakást és a gyereket, és már kint sepregetett, mire a villámlátogató megérkezettKép
Csak azért is rend voltKép
Kelimoni! Szorítunk, hogy minél előbb hazamehessetek. Ugye egyre nehezebb otthagyni? Én pár nap múlva már bőgve vittem vissza az otthonba, ő meg nyűgös volt, és keservesen sírt, amint meglátta a saját gondozónőjétKép pedig azóta ha 10x sírt, akkor sokat mondok.
Kizsó, jobbulást a lánykádnak, jó hogy kiderült mi a gond, így már lehet segíteniKép
Boszi
szuperboszi
 
 


SziazstokKép

Bocsi, hogy nem jelentkezem...
Sajnos sokminden dolog történik most nálunk, van ami jó és van olyan is ami rossz számomra...
Norisszal hál' Istennek minden rendben csudapofaKép))
A betegségből már csak 1-2 köhintés maradt, illetve még egy kicsi takonykóros, de már nem vészes! Újra a régi étvágya van, aminek nagyon örülök!!!Kép
Remélem megkaptátok táblázatosok a képeinkhez a meghívót???
Aki nem kapta volna meg kérem "sikítson" Kép
Köszönjük a dicséretet, nagyon nagyon szívmelengető, ha dicséritek a kisfiamKép Tiszta anyja;) (Csak vicc volt...Kép )
Olyan jólesik olvasni, hogy ennyit gondoltok ránkKép) Köszönöm, köszönöm, köszönömKép)))

Sajnos mire megint írok egy kicsit, azt kell, hogy írjam Norisz ismét hánytKép(
Nme tudom miért van ez... Egyébként is bukos baba, de hízik , így nem gáz...
Viszont vagy 2 hete, 3-4 naponként, kihányja az esti fürdés utáni kaját... Rendesen!! Sugárban hány, és érzem, ahogy szegénykének a gyomra üríti magát, azt a görcsös állapototKép((( Nagyon nagyon rossz....Kép(((((((((((((((
Azt hittem elmúlik a betegséggel ez is, d eúgy látzsik nem... Mindig a karomban hányja ki szegénykém... Lehet nem szeret? Kép ( Persze emögött az van, hogy érzem a sírásából, hogy valami nem srimmel, aztán mindig elönt az áradatKép )
Van valakinek tapasztalata erről???

Matiba! Hívtál valamikor, d enem tudtam akkor felvenni, utána meg elfoglalt voltam a héten, mert szerelnek meg ilyesmi, szóval bocsi...
Gyerekeknek pusziKép!!!

Kizsó! Láttam, hogy te is kerestél Skype-on, nem vagyok mindig a gép elött... Viszont a gép szinte egész nap megy... Majd ha fennt leszel hívlak!
Gondolok rád kulcs-ügybenKép Olyna jó ez!!!! Aztán nehogy nagyon megterheld magad, a nagy készülődésben!!!!

Tápszer témához annyit, hogy nekünk a Milupa Milumil HA van. Állítólag ezt 1 éves korig kiírhatja a doki.

Kelimoni! Igen tudom, hogy van ismerősünkKép)) Jól sejtettem én... Tudsz valami konkrétról??? Kép
Környezettanulmányos néni nagyon hülye lehet, már bocs!!!
Nekünk kifejezetten ezt dicsérték, és ezt nézték jó szemmel.
Védőnénim azt is mondta, hogy "Minek kellene Önöknek gyerek, ha eltennék őt másik szobába?"... Ez volt a válasza ara, hogy elmeséltem, hogy mások külön szobába tezsik a picit... Örökbefogadásnál még fontosabb, hogy minél közelebb legyen hozzánk a picurink!!! SzerintünkKép

Na megyek, bocsi, hogy csak így futtában írok, de nincs időm...
Majd nemsokára jelentkezem megint. Holnap ortopédiai vizsgálat!
A gyerekek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Én is teszem fel ide is...)

PusszancsKépKép

Kép

KépKép
napsugaracska
 
 


Imádom a baba képeket!

Rövidesen indulok a kórházba, mert már nagyon hiányzik a picurkám.

Rövidesen küldök Gergőről képet emailban.Kép
Legyetek pici türelemmel.

Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Napsugaracska, Boldizsár is bukott egy ideig minden kaja után, igaz sugárban nem hányt.
Nekünk az jött be, hogy büfizés után (ami nála azonnal jött), picit a hátára fektettük, nézelődött egy ideig, és utána már nem jött ki a kaja, ha felvettük. (Lehet, hogy az ember a hurcibáláskor óhatatlanul nyomja a hasát, bár akkor máskor is sugárban jönne?)
Csak tápszert kap, vagy anyatejet is hoztok neki, és esetleg este mást kap, mint napközben?
Próbáltad esetleg, hogy a fürdést előbbre hozod, hogy ne közvetlen a kaja előtt legyen? Lehet, hogy az kavarja fel?
Doki nénitek mondott valamit?
Más ötletem sajnos nincs, de gondolom mindjárt jelentkeznek a többiek isKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Szuperboszi!

Megkaptam a kazettát, köszönöm szépen. Nem tudom ki szeretné még megnézni, kinek küldjem tovább majd?

Kizsó!
Legközelebb, majd normális időben -nem ilyen későn - megnézünk titeket az új lakásba!!

Napsugaracska!

Sikítok!!!! Én nem kaptam meg a képekhez a meghívót. Mi is nagyon szeretnénk megnézni a kis NorisztKép

Kép
rvan
 
 


Napsugi!
Megkaptam a meghívót, de nem sikerült megnyitnom????!
Sugárban hányás, köhögés...Esetleg reflux? Az egyik ismerősöm kicsijének az van, de kapott egy zselésítő anyagot, amit kaja előtt kell beadni és ettől nem hányja vissza a tejet!! Nem biztos, de ilyen is van, kérdezz rá!!
Minden kisbetegnek gyógyulást!

Én már megvettem a halat az ünnepi vacsihoz, de nagy szerencsémre jönni fog anyukám és mivel ő sokkal ügyesebb szakács, mint én, átvállalta a főzést. Mákos csík is lesz, nálunk "angyali csíknak" hívják karácsonykor. És persze süti hegyek, mert édesszájú a kiscsaládom!!!!
Puszi

Kép
rayo
 
 


Kelimoni! Igazad van, az az 1-2 nap még pluszban nem olyan borzasztó sok idő, ha már ennyit vártatok Gergőre! Fontosabb az egészsége és hogy nyugodtan aludjatok! Azért drukkolok, hogy a hétvégén már otthon lehessen!

Nikinozso! Gratulálok a "jubileumi" babához és a szép új szálláshoz!
Ebben a szép havazós időben már egyre jobban izgulunk, várjuk a Mikulást, hát ha elég nagy lesz hozzá a zsákja, hogy egy böbmizős "csomag" is beleférjen, amit nekünk szán! Kép

Napsugi! Én nem vagyok még szakértő baba témában, de nem lehet, hogy Norisz annyira aktív fürdés közben hogy ettől hányja ki a vacsit? Persze azt is el tudom képzelni, hogy talán a gyomrára húzodott a megfázás, mint a felnőtteknek is néha, de az lenne a legmegynugtatóbb ha felhívnád a dokidat és ő mondana valami okosságot! Mielőbbi jobbulást kívánok! Én nem kaptam se képet, se semmit, asszem....

Atan! Köszi a szurkot! Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!
Di_ti
di_ti
 
 


Sziasztok!
Önző módon először magunkról írok: túl vagyunk a környezettanulmányon, a pszichológuson és remélem az orvosi papír is megvan már. Márcsak tf. kell! Arra gondoltam, az államilag szervezettre megyek el, hogy feltehessem a kérdést: a GYIVI-nek feladata megkeseríteni az életünket, vagy "csak" a feladatra alkalmatlan munkatársak bevonásával dolgozik?

Miért kell a WC-t nézni egy látogatáson? Amikor a kisfiam megszületett meghalni sem volt időm a szoptatás, pelenkázás, babázás körforgásában. A lakás sem , és én magam sem voltam olyan fontos, hogy pikk-pakk legyek! A tápszeres táplálás szerintem még több időt vesz igénybe! Nem azt kellene nézni, hogy a baba hogy érzi magát? A kisbaba úgysem használja a WC-t, így ez semmilyen összefüggésben nincs az Õ helyzetével. Ha pedig az anyuka életvezetésével kapcsolatos összeszedettségére kell koncentrálniuk, hát bizony azt nehéz egy újszülött mellett, aki sajnos nem tudja, hogy viselkedjen jól nevelten!!!!
Atya gatya! MI KÖZE HOZZÁ HOL VAN A GYEREKÁGY???
Legfeljebb tanácsot adhat, de ha a szülés után kijött védőnő ilyen hangon beszélt volna velem, biztosan megkérem, menjen el!! Itt persze nem tehetjük, csak nyelni lehet, ha nincs szerencsénk és egy ilyen GYIVI-st fogunk ki, mint Kelimoni!

Bocs, lányok, hogy kiabáltam és kiakadtam, de amikor állami szervezet beleavatkozik egy család magán, mit magán, intimszférájába, mert kötelessége (ezt megértem), akkor legalább nagyobb körültekintéssel tegye!

Nikinozso! Gratulálok az 50. babához. Most az öf. út elején mindenkitől azt hallom ( az állami szervezeten belül is), hogy a legjobban szervezett a Gólyahír csapata.... bár nekem Budavári Zita is szimpatikus.

Mosolygós! Az én kisfiam is kihányta sokszor a tejet. Fel is hívtam a védőnőt, Õ kijött, és kérdezte, hogy lehányta a tapétát? Mondtam, nem , csak oldalra fordult és rengeteg tej jött vissza... Mondta, hogy gondolta, mert ha egy kisbaba sugárban hány, az annyira ijesztő, hogy a szülők azon nyomban hívják az ügyeletet!
Végül is Balázs azért produkálta ezt , főként délutánonként, mert anyatejes kisbabaként nem ízlett neki a menstruáció előtti és alatti tej íze. Pfúj volt, és vissza is jött!
Norisz tápszert kap mindig, vagy anyatejet is kap? Lehet, hogy neki sem ízlik?? Bocs, csak agyaltam...

Di_Ti, mostmár nemsokára Ti jöttök és lehet, hogy a karácsonyfa alatt ott lesz egy tündéri kis csomag!

Szeretettel üdvözlök mindenkit: Gabszi


Ja Ildi_ko. este küldöm a táblázatba az adatokat, bár elég kevés. Köszönöm előre is!

Kép
Kép
ggabszi
 
 


Sziasztok!

Azt mondta az fül-orr-gégész, hogy nincs Vivien fülében zsír, viszont a bal füle kicsit be van gyulladva, középfülgyulladás a diagnózis. Antibiotikumot kell adni és orrcseppet. A héten már nem megy oviba, de hála Istennek, már abszolút nem fáj neki a füle és a közérzete is jó, olyan, mintha nem is lenne beteg Kép Holnap kell visszamenni kontrollra.

Rayo: Regi nagyon ügyes lányka, kívánom, hogy a többi oltással se legyen semmi gond!

Szuperboszi: Neked legalább telefonáltak Kép Nekünk sose szóltak előre, hogy jönnek környezettanulmányra és persze mi egy csomót csavargunk (akkor is mindig mentünk, amikor egészen picurkák voltak a gyerekek), úgyhogy volt, hogy itthon sem voltunk, amikor kerestek minket Kép Velünk viszont nagyon normálisak voltak, amikor bejöttek a lakásunkba Kép
Azt hiszem, Te írtál a Humana Bries (jól írom?)-ről. Keresgéltem a Humana honlapján, de ilyesmiről nem írnak. Tudnál nekem mondani valamit erről a termékről? Köszi előre is!

Kelimoni: De jó, hogy már kedvesebben fogadnak Téged a kórházban!!! És olyan jó, hogy már jól van Gergő!!! KépKépKép

Kizsó: Örülök, hogy sikerült a röntgen és hogy Kingus "bekapta a legyet" :D Hihetetlen, hogy milyen leleményesnek kell lennünk időnként Kép Drukkolok, hogy a célzott terápia hatására most már hamar gyógyuljon meg a lánykád!!! Az új lakásba már egészségesen tessék költözködni! ;)

Atan: Nagyon aranyosak a képek Petiről! Mikor volt a keresztelője? Õ is nagy motoros? Kép

Napsugaracska: Én is Szuperboszihoz hasonlóan a fürdetés időpontját próbálnám meg megváltoztatni. Legjobb barátnőm sokáig reggel fürdette a kislányát, mert ő is hányós baba volt és ez jobban bejött nekik.
A képek nagyon édesek! Kép

Rvan: Szeretném én is megnézni a kazettát, így ha nincs más jelentkező, akkor nekem küldd el légy szíves! Köszönöm!

Nikinozsó: Gratulálunk az idei 50. gólyahíres babának! Isten éltesse őt és családját! Szép az új szállás?
ildi_ko
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a képeket, édesek a gyerekek. Nagyon szívesen nézegetem őket és ezeket az édes figurákat is amiket küldtök.

Nikinozsó én is gratulálok az új kismama szálláshoz és persze az 50. babához!!!!!!!!!!
Igaz egy picit akkor több lesz a várakozás mint gondoltam, de majd meglátjuk. Lassan de biztosan el jön az idő amikor mi is babát kapunk.
Elég furi, hogy tulajdonképpen örülni kéne annak hogy nincs olyan sok baba akit nem tudnak vállalni a vérszerinti szülei.

Kelimoni remélem hamarosan otthon lesztek és ha lehet majd akkor várjuk a képeket.

Jobbulást mindenkinek és szép napot!!!!!!
vicki
 
 


Sziasztok!
Ildikó, most alszik a hapsikám, amint felébred, elolvasim a Brei leírását. Én régebben gyümölccsel kevertem vagy néha főzelékkhez adtam egy kicsit, ha híg lett (igaz, ez édes, bár a szentjánoskenyeres por - Sinlac - is édes volt, és imádta - abban a vas is több, és azt is felírta a doki néni), most meg reggelire sima tepépként kapja kis langyos vízzel.
Látogatás: Mi nénink lyukra nem jött ki, hiszen kocsit kellett megbeszélni, rendezni, x km-t megtenni...
Ggabszi! A wc nálunk voltKépKép Azért ha van rá lehetőség, én mégiscsak az Ágacska tanfolyamot ajánlanám, ott igen hasznos gyakorlati útmutatókat kaptunk, hogy is mondjam el stb. témában, és ami utólag derült ki számomra: Az Ágacskánál feltehettem a kérdéseimet, kétségeimről beszélhettem, és közben nem éppen az figyelt meg, aki majdan véleményezett. Sokkal kötetlenebb volt, és nem okozott konfliktust. Jó élményekkel távoztunkKép
És még egy, azért a mi - ti helyzetünk speciális, mert úgy gondolom, azzal, hogy már van a háttérben gyerekünk, az ember sokkal jobban mer ugrálni, konfrontálódni - vagy legalábbis nálunk így volt. Igaz, adott esetben jobban meg kell küzdeni a minek neked gyerek hisz már van témával. Az pedig, hogy olyan paramétereket adtunk meg, amit esetleg nem mindenki tud vállalni, és a mi picikénket talán senki nem vitte volna haza, az már csak hab a tortán.
Más, amit már leírtam többször, de nekem megdöbbentő volt: Úgy ítélték meg szülői alkalmasságomat, hogy a gyerekeimet csak az egész folyamat legvégén egyszer 5 percre látták. Akkor már itt volt Boldizsár 1 hónapja. Ha nem meséltem volna róluk, és nem adok képet, soha nem is kerültek volna szóba. Ez számomra nagyon megdöbbentő és ésszerűtlen volt. Ha nekem kellene véleményeznem valakit szülői alkalmasság témában, azért megpróbálnám úgy összehozni a dolgot, hogy egy estiv. hétvégi látogatás alatt mindenkit megismerhessek, az egészcsaláddal beszélgethessek.
Na de inkább szép dolgokról beszéljünkKép Esik a hó, már vagy 3 cm. Lesz itt este hógolyózásKép
Már csak másik szánkót kell beszereznünk, mert ennek nincs háttámlájaKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Sziasztok

Szuperboszi most már értem a csili-vilit. Ez azért furcsa nekem, mert nálunk kétszer volt a TEGYESZ-es hölgy, (Gyámhivataltól ki sem jöttek)
egyszer amikor az alkalmasságihoz készült a környezettanulmány, másodszor a 30 nap elteltével, és mindig napokkal előtte tudtam, és egyszer sem kellett a mosdóba mennie.Kép

Napsugaracska, még mindig tüneményes a kisfiad.Kép

Ildikó, igen a Peti imádja a motorokat. Megkövülten áll a TV előtt, ha motorversenyről mutatnak képeket. Borzasztóan érdekli a téma, úton útonfélen megáll, és minden motort meg kell nézni.Kép
A keresztelő július végén volt, nagyon jó hangalatú kis kerti parti sikeredett belőle.

Minden kisbetegnek jobbulást. Gyógyuljatok meg minél hamarabb, mert hamarosan jön a mikulás.Kép

Kép
Kép
atan
 
 


Sziazstok!

Köszönöm a tanácsokat, meg mindentKép
De képzeljétek jött a védőnőm és mindenre fényt derített...
Szóval, az én kicsi fiacskám már vagy 1,5 hónapja 900-1000 ml evett.. Volt hogy 160-at is egyszerre... Aztán 3 hete kb. nem ette meg az adagját, csak sokkal kevesebbet...
Így aztán, én örültem, ha 1 órával később megette a maradékot stb... Aztán jött a betegség, és még sokkal kevesebbet evett, mint azelőtt (450-et kb) Én meg úgy megijedtem, folyadékpótlás miatt stb., hogy örültem ha evett egyáltalán... Így volt olyan napszak, amikor óránként adtam neki enni. PL. du. vagy de.
És emiatt valószínű a kicsi gyomra meg lett terhelve... A védőnő szerint, amikro a kisgyomra már elkezdte a feldolgozását a tejcsinek, én mindig adtam neki frisset stb... és így felborult a gyomra, valószínű ezért kihányta a felesleget... És azért este, mert az már sok volt neki. Telítődött.
Nme gondoltam volna, hogy ez ekkora baj... Egyébként kb. 3 óránként eszik nappal, éjszaka már van olyan amikor fel sme kel... De mikor csak 70et evett reggel, utána persze, hogy kinálgattam... Nme szabad!
Meg kell tanulnia, hogy nem eszünk összevisszaKép
Mindezt persze tudtam, csak mikor le van gyengülve egyébként is, és a láztól írtóztam, nagyon féltem, hogy kiszárad...
Nem egy vasgyúró alkat, úgyhogy aggódtam...
Túletetni nem akarom, és soha nem is akartam, meg nem is szeretném ha tiszta anyja lenneKép Kép Kép
Csak szinte már visszamentünk az első napokhoz, annyit evett...
Na most akkor próbálkozom, biztos lezs hiszti is, de kibírjuk, meg türelmes is vagyok vele hál Istennek...Kép Nem zavar ha hisztizikKép Elterelem a figyelmét általában...
Ja, nem volt dokibácsi (ortopédia), ezért kedden megyünk újra... Ezért keltünk korán stb... De megbocsátom a dokibácsinak, hisz a feleségét vitte kórházba szülniKép
A kazit én is szeretném majd, ha lehetségesKép

Ja, a filmet sajnos nem láttam még az örökbefogadásról, de hamarosan láthatom. Ha minden igaz, nem igérem 100 %ra, de tudok majd küldeni aki szeretné, de még nem 100 % (Szólok!!!)

Nikinozsó! Mostanában kevesebbet vagy velünk... Hiányzol a fórumról!!!!
És gratulálok az 50. babáhozKép)) Mi is közte vagyunk... Istenem.. Elmondnai sme tudom mekkora boldogságot jelent számunkra NoriszKép))
Nme sok ember van a földön, aki annyi Boldogságot, csodát hoz emberek szívébe/életébe, mint te. Köszönjük még mindig!!! Kép

A gyerekeknek jobbulást kívánunk!!!!
Majd csak elmegy már a betegségek frontja is valahára...

GGabsziKép
Tök jó, hogy ilyen gyorsan haladtokKép
Teljesen osztom a véleményedet. Mondjuk én az a tipus vagyok, aki próbálja a konfliktusait kezelni. Vagyis ha nem tetszik a védőnő, akkor próbálom formálni, hogy megértsük egymást.
Hát mostanra úgy néz ki sikerült isKép
Tegnap kaptunk volna tejcsit egy anyukától, de 8 hónapos gyermeke van, így a védőnő azt mondta NE, mert "öreg" a teje már.
Sajnos eddig csak 1 hónapot kapott Norisz anyatejet, és csak a reggeli etetésre volt elég.
A mi városunkben nincs anyatejgyűjtő állomás, az ismerőseimnek meg nincs annyi tejeKép Mint kiderült állítólag nem szeretnek az anyák a fejéssel bíbelődni... Mondjuk valahol ezt is meglehet érteni, az elején tényleg szinte semmire sincs ideje az embernek. Bár a tejet azért megfizetik, így meg jó lehet a gyás mellett egy kis mellékkeresetKép
Szóval a védőnő ezért ma , mivel tegnap ilyen ügyben kerestem, el is jött, hogy segítsenKép
Úgy néz ki, hogy lenne egy anyuka, akinek van teje, csak még el kell intéznie a vizsgálatokat.
Remélem összejön!!!!
Ja, mondott a védőnő még egy érdekeset.
Beszélgettünk arról, hogy majd lassan mást is eszünk. És ekkor szóbakerült, hogy a turmixot felejtsem el a gyerek 6 éves koráig! (Mi meg beszereztünk egy nagyon jót, pont erre a célraKép ) Mert a rostot is szétpépesíti, így a gyerek később nem fogja megenni a húst stb...
Õ a villával pürésítést, és a régi hagyományos üvegreszelőt javasolja!!!
(A gondom csak az, hogy nem igazán fogad el mást az ő teoriáján kívül, ő iylen stílus, próbálom elfogadniKép )
Szóval most ennek akarok utánajárni... A hugom is megevett mindent annakidején, és neki is turmixoltunk, persze a levesből villával nyomkodtuk szét a zöldséget.. na mindegy.
Várom a véleményetek ezzel kapcsolatbanKép
Bocsi, ha valakit untatok a bajaimmalKép De szerintem had tanuljon más is az ilyen esetekből is. Nekem is jó, ha olvasok tőletek hasonlókat.

Na most lépek, nem igérem, hoyg jövök még, de szeretnékKép)) Annyi mindenkihez szeretnék írniKép)

DiTi!!!!
Sokat gondolok rátok!!! Olyna jó lenne már, ha jó hírrel jönnél, annyira régen készültök már ti is erre... Megy a drukk ezerrel!!!Kép

Rvan!
Próbáld újra, de azért küldök majd megint meghívót, mennie kell!! A te e-mail címed írod be a belépéshez?

Pusszancs!

KépKép
napsugaracska
 
 


Szia Napsugaracska! Örülök, hogy rendbejön a dologKép
Turmix: Megint azt kell mondani, majd meglátod a te babádnál, mit szeret és mit nemKép
Nálunk: Mindhárom gyerek turmixolt kajával kezdte, és mind nagy húsevőKép Rágni is tudnak, meg is esznek mindentKép
Üvegreszelő: Ha ráérszKépKép Végül is a 21. században vagyunkKép
De félretéve a viccet, Boldizsár kezdettől mindent megeszik, amit kínálok, az első darabost is simán bevágta, kenyérkéket is eszi, banánt, almát, babapiskótát... Semmi nem ütötte ki, nem volt hasmenése, kiütése, így könnyű dolgom volt. Nem biztos azonban, hogy ez minden gyereknél így lesz.
A miénk már tud rágni rendesen, a 8-hoz most jön 6 foga. De van unokatesó, akinek 4-5 évesen még vágták a kenyérkéket 1x1 cm-s kockákra, mert állítólag nem tud nyelni. Csak amikor hozzánk került 2 hétre, az első McDonaldsban feltett kérdésére, miszerint mikor vágjuk fel a hambit, a férjem hülyén ránézett és megkérdezte, hogy normális-e. Na 2 nap múlva a strandon már a jó szikkadt kolbis zsemlát is 2 perc alatt bevágta. A 3 évessel együtt a fenekét is tudta törölni nálunk, majd amikor hazavittük, se enni, se feneket törölni nem tudott egyik se, hazafelé úton elfelejtették.Kép
A betegségektől eltekintve szerintem ez a kajánál is így van. Azt és úgy eszik, ahogy szoktatod, és természetes, főleg az első gyereknél, hogy nem minden sikerül úgy, ahogy kellene, na de a turmixot kiűzni a világból, na neeeKép
Boldi most néha úgy kap darabosat, hogy leturmixolom a cuccot, ha nem elég sűrű, megy bele valami pép, gabonapehely, majd éppen fő a darabos betűtészta, azt keverem melléKép
Amúgy nálunk husi, zöldség egyéb főzve és fagyasztva van, csak a krumplit dobom hozzáKép
És több adag készül egyszerre, megy dobozkába és a hűtőbe. Majd amikor eszik, mikrózomKép
Ildi-kó! Brei: speciális hiperallergén pép 4 hós kortól, csak vizet kell hozzáadni. tele mindenféle vitaminnal, vassal, jóddal. Alappép, amihez zöldség, gyümölcs mehet, allergiarizikós gyerekeknek ajánlják. A miénk azért kapott HA-t mert nem tudtuk az előéletét, így rizikót se. 4 hós kortól adható 1 nem főétkezésre.
Boszi
szuperboszi
 
 


Kedves Napsugaracska!
Bizony Ti is benne vagytok az idei örökbeadásokban, Ti voltatok a 39-ik. az összeset számbavéve a 211-ik.

Nagyon elfáradtam a költözésben, de megérte, mert nagyon jó helyük lett a kismamáknak!
Holnap már jön is, aki még ebben az évben szülni fog.

Olyan jó látni Kingust, hogy milyen boldog a hótol nem tud betelni vele. Amikor kiért a kapun megállt és azt kiabálta, "Mama ez király!"
nikinozso
 
 


Sziasztok!
Jó sokáig olvastam a hsz-ket. KépKépKépKépKép

Micsoda csoda, hogy sorra születnek a babák! És már az életet adó mamák is tuti helyre kerültek. Ez is király! KépKépKépKép

Ma eltökéltem, hogy holnap hazahozom Gergő babát a kórházból, akár mit is mondanak. Ma azért nem jöhettünk haza, mert 1 dkg-ot(!!!!!!!!)fogyott.
Úgy érzem, minden nap más az indok. Ma még azt is hozzátették, hogy túl sok levegőt vesz a pici.

És jövőhéten elviszem a Heim Pálba. Semmit sem csinálnak már vele, ma valami folyadékot kapott, hogy kevesebb legyen a széklete. Mindig picit kakál. Nem tudom, mire jó ez. A kis drága csak enni kel fel, egész nap szunyál. Olyan jó baba.

Puszi mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Napsugaracska!

Már én is benne vagyok a táblázatban, küldenél nekem is képeket. Olyan édes a kisfiad és milyen menő cuccokban van! Tényleg jó ha írtok a bababajokról. Én nem mozgok még otthon ilyen témákban pl. most szembesültem vele, milyen lehet ha náthás egy picúr, fáj a füle, vért vesznek tőle, oltást kap...

Nikinozso!

Már én is hiányoltalak. Mennyi családnak, aki általad vált teljessé! Úgy látszik a családotokban ez a hónap a költözésé.

Kelimoni!

Milyen kár, hogy a pocakban még nem tudunk vigyázni a babánkra! Ha nem bízol már a korházban tényleg jól teszed, ha kézbe veszed az irányítást. Hivatalokkal bírkózol már, vagy az csak később kezdődik?
mony
 
 


Kelimoni!

Most nem nagyon érek rá, csak annyit, hohy hidd el a mi pici babánkra nagyon nagyon vigyáznak a kórházak.
Az a baj, nekünk elmondták, hogy nem kisérték végig a terhességet, így nem tudhatják, hogy van-e valami rendellenesség.
Gondolom nálatok is óvatosak, mert tudják, hogy miylen nagy Kincs nekünkKép
Persze ha úgy érzed/látod, tedd azt amit kell. Szerintem örökbeadásnál százszor jobban meggondolják, mikor is adják ki őket. Nme tudom miért is van ez így, de szerintem biztosan csakis elővigyázatosságból van ez így.
Nálunk egy ápolónéni volt, aki lobbizott nekünk a doktor néninél, hogy mielőbb hazajöhessünkKép Kép Kép

Nem tudom, de valószínű nálunk is volt cigarettaKép
Akkor vette elő az anyuka , mikor emntünk a gyámhivatalba. Állítólag pont 1 szál volt nála... Normális időben szült, 2800 gramm lett Norisz. Valószínű cigizett.
Nme írom, hogy nem baj... DE még így is nagyon nagyon hálás vagyok neki...!!!! Nme is kérdeztem rá, nem akartam kötözködni.

Mony, intézkedemKép

KépKép
napsugaracska
 
 


Képzeljétek 2 nap alatt 4 örökbe adó jelentkezett, Budapesten lesz egy új kolleganőnk, mert egy embernek már nagyon sok a feladat.

Lehet, hogy év végére elmondhatjuk, hogy átlagban HETENTE 1 örökbe adásban segítettünk.
nikinozso
 
 


Nikinozso, ez nagyon nagy dolog! Azt hiszem most már 211 + 2 szeres nagymama vagy ugye?
Látva, hogy az én picikémnek milyen hospitalizációs tünetei vannak 4,5 hónap csecsemőotthoni lét után, bizony az lenne a jó, ha minden babóca minél előbb az új szüleihez kerülhetneKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Nikinozso! Micsoda fejlemények! Kép

Virág keresztlányomat is teljesen lenyűgözte a hó, de mivel még csak szavakban beszélget ,hétfő óta mikor csak elered a hó azt ismételgeti az Apukája reggeli mondatából (Leesett az idei első hó!)hogy "leesett" meg "első", de nagyon édes! Remélem, hogy nem sokára szánkózni is mehetünk! Kingus meg már olyan nagy lány, hogy neki ez persze hogy Király! Kép

Kelimoni! Holnapra megy a drukk!

Képzeljétek! Ma megkaptuk a kölcsön légzésfigyelőnket is! Szombattól meg már azt is fogom tudni, mit és hogyan kell csinálni, ha ne adj isten meg is szólal!

Ildi_ko!Állítólag a tanfolyam anyagát CD-n is megkapjuk, de majd minden részletesen elmesélek!

Szép álmokat!
Di_ti
di_ti
 
 


Napsugaracska!

Tudom, hogy körültekintőek a kórházban. De sajnos már e körültekintést nem érzem. Időhúzást érzek. Gergő reggeltől estig velem van, van amelyik nővér ránéz, van amelyik egyáltalán nem. Éjszaka megetetik és ennyi. Elképzelheted, mit éreztem, amikor rájöttem, hogy a légzésfigyelője nem szólal meg, ha kiveszem az ágyacskájából? Tegnap egész nap egyetlen orvos sem volt bent az osztályon, mert valami buli volt a kórházban.

Én is azt szeretném, ha biztonságban lennénk itthon az egészség szempontjából. Sajnos most OTT nem érzem biztonságban a helyzetet. Emiatt félve hagyom ott Gergőt és amíg be nem érek másnap, idegeskedem, hogy minden rendben volt e az éjszaka, észreveszik e, ha baj van.

Lehet, hogy túlaggódom az egészet. Sajnos ellentmondásos dolgokat közölnek a gyerekről és mindig mást. Szerintem mindenki bezavarodna ettől és nem tudná, hogy mit tegyen, kinek higgyen.

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kedves Szuperboszi!
Csak pontosítani szeretnék, nekem két gyerekem van, egy fiú és egy lány, és mindkettőnek két kislánya van, tehát unokák száma 4.
Családba segített "unokáim" száma 66+222=288. Ez a mai állás.
nikinozso
 
 


Kelimoni!
Én is úgy éreztem, hogy megőrülök, amiért nem vihettem 1 hétig haza Regit. Ha csütörtökön azt mondták volna, hogy maradjunk, bár mi tök egészségesek voltunk, csak keveset evett(30-40ml), saját felelősségre kikértem volna. Tehát megértelek! De most azt mondom, ha találsz egy megbízható orvost, higgy neki, akármit is mond! Maradjatok, ha muszáj! Most már örökre tiétek a kis csöppség! Puszi!

Szuperboszi: Köszi az infót!
Rayo

Kép
rayo
 
 


NikinozsoKépKép Bocsánat, nem követtem rendesen az eseményeketKép
szuperboszi
 
 


Kelimoni megértelek teljesen!!!

Csak...
Sajnos nem biztos, hogy jó szemmel nézné a gyermekjóléti szakszolgálat, illetve a gyámhivatal, a védőnő és a gyermekorvos sem, ha kikéred.
Õk 1 hónapig véleményeznek majd (illetve vendégeid lezsnek szinte naponta), bár te ezt biztosan sokkal jobban tudod nálam!!Kép
Ha ők kekedzkedős tipusok, akkor inkább ne kockáztass szerintem...
Tényleg nagyon nehéz várniKép Én is hoztam volna haza minél előbb.. Az autóban számoltuk a perceket, a métereket (komolyan!) és, már az ajtóban sírtam, hogy nem hiszem el, hogy végre itt vagyunk, annyira hiányzott!!!
De most már tányleg a tiétek, ne szúrjátok el... Nehogy valami baj legyen, utána meg már nem tudsz mit tenni...
Mondjuk én aggódos, illetve óvatos tipus vagyokKép
Bezséljetek egy ápolónénivel mindenképpen!!! Lobbizon nektekKép)

Puszi, és remélem mihamarabb haza értek 3an!!!Kép

Várjuk a képet nagyon!!!!!!

Mindenkinek pusszancs, de mennem kell!

KépKép
napsugaracska
 
 


Mindenkinek!
Kelimóniék kicsi fia OTTHON VAN!!!
nikinozso
 
 


Napsugi!

Én sem kaptam meghívót+képet. Kép

kizsó
 
 


Szia Mindenki!

Szóval itthon vagyunk! A rezidens doktornő mondta, hogy holnap jöhetünk. Kérdeztem az okot és valami megfoghatatlan magyarázatot adott. Aztán jött a főorvos és kérdezte tőle, miért nem akarja, hogy hazamenjünk. Mivel semmi ok bent tartani.

Harcolnom sem kellett és olyan boldog vagyok, hogy minden rendben. A lényeg:a kisdrágám egészséges és itthon van.

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kizsó!
Pedig küldtem!!
Most rohanok, de majd hívlak, aztán egyeztetünkKép
(Anyukád is megkapta;) )

Kelimoni!!!
Hatalmas gratula!!!!!
Így már teljesen más szeretni, otthonKép)))
Én nem mertem szétpuszikálni akkor még, hisz mindenki árgus szemmel figyelt, csak puzsik voltak... Aztán hazaértünk, és szegényke cska cuppogásokat hallottKép
Legyetek nagyon nagyon boldogok (persze vagytok) és egészségesek!!!!

PusszancsKép

KépKép
napsugaracska
 
 


Húúúú Kelimóni, ez nagyon nagy jóKép
Sok boldogságotKépKépKép
szuperboszi
 
 


Kelimoni, de örülök akkor most aztán beindul a babázás ezerrel!!!!!!!! Gratulálok a kisfiatokhoz és nagyon sok boldogságot nektek!!!!!

Nikinozso a hetente 1 baba az tényleg nem kevés, egy kicsit most feldobódtam.

Napsugaracska írtam neked mailt, megkaptad?

Mindenkinek jó hétvégét kívánok, mert nem tudok jönni megyünk kirándulni csak vasárnap este jövünk haza! Remélem lesz mit visszaolvasnom.
vicki
 
 


Kelimoni, nagy, nagy gratula, végre otthon vagytok, együtt a kis család.
Sok boldogságot!Kép

Kép

Kép
Kép
atan
 
 


Kelimoni! Éljen, hurráááááááááááááá! Kép

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Ma is született egy kislányunk!
nikinozso
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?