Bubek,
Igen, ezt az ecetes koktélt beöntöttem a mosógép öblítős adagolójába.
A textilpelusokból meg a rucikból az anyatejes bukás meg az anyatejes kaki simán kijön. Én most szenvedek ezekkel a lehetetlen színű kajákkal, amiket kap, sütőtök, répa, és nem sokára jönnek a zöldek, spenót, meg brokkoli. Szóval azokra csak az azonnali Vanish segít. De amíg csak szopizott, addig csak simán kimostam a cuccait, ill. a kakisakat beáztattam, amíg mosásra került a sor, de max. kétnaponta úgyis mostunk.
A vasalás fertőtlenítő hatásában én nem vagyok annyira biztos - ill. tényleg fertőtlenít, de utána meg beteszed a szekrénybe x napra. Én nem is mostam külön Ákos ruháit, hanem az enyémekkel, most meg már együtt mind a hármunkét, csak külön szennyestartója van.
Nálunk sem volt káosz, de itt volt anyukám, a háztartást ő vitte, és az elején a babával is ő foglalkozott, én "csak" szoptattam. Engem nagyon kiütött a szülés, ill. az aranyér, mint kapcsolt áru, alig bírtam mozogni még majdnem két hétig.
Utána én is úgy végeztem a házimunkát, hogy vittem magammal a manót, hadd tanulja.
Meg igazság szerint hozzánk kéthetente jár egy takarító néni, még a terhesség alatt szereztük be, mert a vizesedés miatt én nem csinálhattam szinte semmit.
Sajtine,
Igen, rengeteg játéka van, pedig mi alig vettünk neki, de elég sokat kapott ajándékba, és kaptunk egy zsáknyit kölcsön. Után mi csak ilyesmikkel bővítettük a kollekciót, mint a nem használt cumisüveg, frottírzokni, frottírpapucs, ásványvizes flakon.