Sziasztok, na végre megérkeztünk Szolnokról.
Bogiékról még nincs jó hír
, bent vannak még, nem szakad fel Bali tüdeje, próbálja inhalláltatni, de elég nehezen megy. Talán ma hazamehetnek, mostanság kiderül. Remélem....
Mi meg megjártuk ma a 4D-s UH-ot, hogy egy kis jó hírrel is jöjjek. Nagyon aranyos volt, és tényleg nagy élmény volt. Most már biztos, hogy Bence, szóval most már azt is elmondhatjuk, hogy kisfiúnk lesz. Mocorgott rendesen - mint mindig - mindenét megmutatta, sokat ásítozott. Persze most állandóan a képet nézegetem, amit kaptunk, olyan kis aranyos...
És persze pityergek is hozzá, ha nézem. Az előbb ahogy a DVD-t néztük, még a monitort is megsimiztem, ahogy mutatták az arcát.....hülyülök, mi?????
Apa is megvan elégedve a fiacskájával.
Hazafelé pedig benéztünk Vecsésre, van ott egy fenyőbútor és matrac kereskedés, azokat lehet kapni, mint az RS-ben, de még olcsóbban, és lefoglaltuk a kiságyat és a pelenkázót. Olyan klassz, masszív ágyat találtunk (maci van belevésve a végébe), és sima fenyő komódot + pelenkázót. És majdnem 15e-rel olcsóbb, mint az RS-ben (összesen), azt nem is ecsetelem, hogy a Brendonhoz képest mennyivel olcsóbb. Az pedig nem gond, hogy majd Vecsésről hozzuk el. Tök örülök ennek is. Le van foglalózva, januárban már csak el kell majd hozni. Hihetetlen ez a sok változás, ahogy halad minden a maga útján, néha csak kapkodom a fejem.
Serfi, Hannuska tök jól néz ki, és már milyen nagy.
Na, és akkor két kép a mi pici fiúnkról, az egyiken ásít, a másikon pedig a bal kezét picit az arca elé teszi. (Ha nem látjátok, nem gond, anyukám se látta, csak amikor megmutattam, hol az orra, szája, stb.....)
Pussz