Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bizony Renócám, már mindent tudunk a koncertről!

2006. február 6.- hétfő - 17 óra (Bocsánat a hétfőért, de nekünk ez az egyetlen szabadnapunk...Kép Hétvégén mindíg a színházban kell dolgoznunk, csak a szabad hétfőnket ajánlhattuk fel - de azt mindenki örömmel tette! Kép)
A helyszín az Operaház Jókai utcai különterme (Bp. VI.kerület, Jókai u. 4. - az Oktogontól egy percre)
Bár eredetileg az Olasz Intézetre fájt a fogam, de sajnos az utolsó pillanatban mégis pénzért adták volna - 200ezer forintértKép Sajnos nincs ennyi pénzem, hát kerestem más, hasonlóan jól megközelíthető, de valóban ingyenes megoldást.Kép

Tényleg!!! Nikinozso!

Végül ugyan nem jelezted hova is menjen a mail, most azért gyorsan átmegyek a postafiókomba és írok egyet a Gólyahíresre! Kép

Pusza Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Szia Nikinozso, köszönöm! Akkor az átmeneti idő az, amikor még "csak" gyámok. Ez nem volt nekem világos, de most már mindent értek.

Amneris, ügyes vagy! Kép a Civil Rádió médiatámogatását komolyan mondtam, majd emilezzünk róla.

GyeZsu
gyezsu
 
 


Lányok, hol lehet megnézni a táblázatot?
Adatokat majd később küldenék hozzá, mert még nagyon kevés, de szívesen megnézném!

Gabszi

Kelimoni, mennyit eszik Gergő? Tápszert kap, vagy anyatejet, vagy mindkettőt? Benn lehetsz vele? Jobban van? A szülőanya miért mondott le róla, mi volt az oka, mivel indokolta?
Na jó, tudom, ez kicsit túl sok kérdés, ha akarsz ne is válaszolj!

Mosolygós! Norisz jobban van?

Szeretettel: Gabszi

Kép
Kép
ggabszi
 
 

 
 

Kelimoni! Gergőnek mielőbbi jobbulást kívánok, nektek pedig azt, hogy mihamarabb hazavihessétek!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Szia Mindenkinek!
Gyezsu-Nikinozsó válaszához semmit sem tudok hozzáfűzni.Kép

Ggabszi: Gergő nagyon jól evő baba. Tegnap 50, ma reggel szintén 50 volt az adag. Egy óra múlva csak sírt és kereste a cicit. Azt mondták, ez veleszületett reflex. A férjemet elküldték a nővérek játszó cumiért, mert szerintük az volt a megoldás. Csak nem Gergőnél. Mondtam, hogy éhes, majd lenyelte saját kis csuklóját. A nővérke mondta is, hogy "anyuka, higgyen már nekünk!"Mondtam, hogy hiszem, amit mondanak, de adjanak enni és ha nem eszi meg, oké. Tehát etetés után egy órával 80 volt az adag. Attól kezdve nyugalom volt, nem kellett a játszó cumi. És most, 4 naposan 80 minden etetéskor. Olyan tünemény, kapaszkodik két kézzel a cumisüvegbe, alig hagyja kivenni a szájából, hogy egy böfit össze tudjunk hozni.

Mondanom sem kell, nővérke nem örült, hogy nem neki volt igaza. Ezt kicsit ki is mutatta. De picit segítettem neki a száradó ruhákat összehajtani és meg is lágyult. Ettől kezdve kapott az én kicsi fiam enni, amikor szóltam, hogy éhes.

Jelenleg tápszert kap, de ha haza jövünk, akkor kapunk anyatejet is. Reggeltől estig a kórházban vagyunk, olyan fél kilenctől este 7-ig. Gergő addig folyamatosan velünk van. Én teszem tisztába, kezelem a köldökcsonkját, etetem, szeretgethetem, altatom, stb.

A szülőanya azért mondott le, mert a jelenlegi élethelyzete nem teszi lehetővé, hogy egy ilyen picurkát neveljen. Ne haragudj, hogy ily szűkszavú a válaszom, de ha beszélnék a köztünk zajlottakról, akkor semmivel sem lennék különb, mint akik elítélik és kibeszélik "ezeket a felelőtlen anyákat". Egy rendkívül értelmes és érzékeny nőt ismerhettem meg az életet adóban. Segíteni szeretnék neki abban, hogy a sebe begyógyuljon, amit az örökbeadás okoz. Ezt úgy tudom megtenni, hogy a Gergővel kapcsolatos összes kérését tiszteletben tartom és teljesítem.

Kizsó: A Kinga tündéri kis balerína. Olyan édes a képen. Nem fogod elhinni, de valamikor én is művészi tornáztam. Kis husi voltam, de nagyon hajlékony. Hát én már nagy husi vagyok.Kép

Mindenkinek jobbulást kívánunk, aki beteg. Én még mindig várom a babás fotókat!Kép
Sok puszit küldünk mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Visszanéztem a babás képeket. Olyan aranyosak ezek a picurkák. Még, még, még képet. Szeretnék mindenkit megismerni, hisz ki tudja, mikor találkozunk.

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kedves Kelimoni!
Ez igen! Tényleg jó evő Gergő, biztosan nem is veszít a születési súlyából.
Nem kiváncsiskodni akartam, csak őszintén érdekelt a motiváció, mindemellett megértem a válaszod, nekem egyébként ennyi elég is.Bocs, ha tolakodó volt a kérdésem,nem a kibeszélés szándéka vezetett, az ítélkezés pedig távol álljon tőlem!
Holnapra drukk megy!

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi
 
 


Sziasztok!

Kelimoniék!
Úgy örülök, hogy jól vagytok! Mikor mehettek haza? Mesélj nekünk. Olyan jó olvasni mi történik veletek a kórházbanKépBabás képpel sajnos én még nem szolgálhatokKép.

AmnerisemKép
Köszönöm válaszod. Fel is írtam magamnak.

Lehet, hogy csak bekukkantani lesz időm, mert csütörtökön megyünk egy autószalonba bábozni a dolgozók gyerkőceinek és meghívott vendégeknek, pénteken pedig nyílt nap az óviban.

Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok.
Jó éjt.

Renóca
Kép
süni_renóca
 
 


Kelimoni!
Holnapra nagy drukk, hogy minden rendben legyen a hivatalban is és kicsi fiatoknál is. Olvastam, hogy nem volt véletlen a névválasztás. Gondoltam megkérdezem van valami cikk vagy könyv erről?
Amit pedig a roma babáról írtál, aki mer az nyer. És ti már nyertetek, nem igaz?

Gabszi!

Ti aztán tényleg beindultatok. Majd írjál a környezettanulmányos látogatásról! Már csak a tanfolyamra kell időpontot szerezni. Tegyeszes tanfolyamra mentek? Mivel már van egy kisfiatok kislányt szeretnétek öribefogadni?

Ildikó!

Küldöm az adataimat!


Képzeljétek két jó dolog is történt velem. Ma sütöttem és még finom is lett. A férjem szerint kezdek meganyukásodni. A másik, hogy elkezdett virágozni a karácsonyi kaktuszunk, ami azért nagy szó mert nálunk nem szoktak virágozni a növénykék és csak néhány éli túl a "gondoskodásomat".
mony
 
 


Sziasztok!
Kelimoni, a 80 az nagyon jó, igazi kis jóevőKép Akkor talán a fertőzés se gyengítette le, annyira, ugye? Látod, te vagy az anyukája, te ismered minden rezdülését, te tudod, mi a jó nekiKépKépKép
(Rám is kicsit hülyén néztek az otthonban, mikor mondtam 1 nap után, hogy éhes a gyerek, mert 4,5 hósan 200 után kiürült az üveg, és hangosan ordított. Aztán gyorsan hazavittük, és bevágtam még 1-2 pótkaját, és máris csönd volt.KépKép A fejlődési görbéjét érdemes volna látni, hazahozatal után mind a súly, mind a hossz 1 hónap alatt látványosan megugrott.
Süni - kösziKép
Mindenkinek jó pihenést még erre a pár órára, aztán kinek - kinek jó munkát csemetéhez vagy munkahelyen.
Boszi
szuperboszi
 
 


Sziasztok

Napsugaracska
Nagyon gyönyörű kisfiatok van. Fantasztikus látni egy kis ember fejlődését. Látszik, hogy ő családotok szemefénye, mindene. Boldog és kiegyensúlyozott baba.

Jó éjszakát mindenkinek
Köszönjük a képeket.KépKép

Kelimoni, remélem már jól van a kis Gergő, és hamarosan hazamehettek. Drukkolunk nektek.Kép

Szuperboszi, fantasztikus gyerkőceid vannak. Biztosan nagyon büszke vagy rájuk.Kép

Gyezsu, nagyon aranyos a lányod. Ahogy látom, elfáradt a nagy vásárlásban.Kép

Kép
Kép
atan
 
 


Sziasztok!
Békéscsabán leesett az első hó! Remélem, mindenkinek szép napjai lesznek ebben az évben!

Kelimoni! Nekem Regi alig evett valamit a kórházban, 30-40ml volt a csúcs! Alig engedték haza emiatt! Na, most már 200ml meg sem kottyan, szerencsére! Gondolok rátok holnap ( IS ) !!!

Nem tudom, ki írta, hogy 2-es tápszert esznek már. De kérdezem Tőle, hogy hány hónapos kortól és melyik fajtát? Mi HUMANA HA 1-et eszünk még, de lassan kevés lesz! A választ előre is köszi!

Puszi: Rayo

Kép
rayo
 
 


Rayo! Mi is a Humana HA1-el kezdtünk, a kettesre rá van írva, hogy 4 hótól lehet, mi kicsit később tértünk át (majdnem 6 hó), a Humana 3 pedig 8 hós kortól. A www.humanaportal.hu -n találsz leírást.
Nálunk semmi gond nem volt az átállással, azért ment az 1-es 6 hóig, mert a doki néni addig tudta kedvezményesen felírni, és addig irt fel annyi Humana Brei-t (püré) is, hogy még mindig van belőleKép. Nekem nagyon bejött, gyorsan oldódik, könnyű kimosni, gyerek imádja (főleg az almást, de a banános is jó). Soha egy hasmenést, szorulást nem okozott. (Igaz a Boldizsár mindenevő és mindent azonnal be lehetett vezetni nála, mindent két pofára habzsolt mindig és soha semmi nem hajtotta meg, igazi kis túlélő típus. Így könnyen beszélek.)
Boszi
szuperboszi
 
 


Ggabszi: nem voltál tolkodó egyáltalán Kép Azért írtam neked ilyen egyértelműen a dolgokat, mert úgy gondolom, itteni kis családtagjaimmal nem kell köntörfalazni. Remélem, nem voltam túl kemény! Nem akartalak megbántani. Amit írtam, a gondolataim és az érzéseim. Mert az érzések kötnek ahhoz a nőhöz, akinek az anyaságomat köszönhetem. Nem vagyok világmegmentő, de úgy érzem, valahol őt is védenem kell. Mert én vagyok az erősebb a boldogságom által. Bocsi, ha kicsit zavaros, ez vanKépNe haragudj rám, ha megbántottalak volna.

Köszönöm a holnapi drukkot, a maradék naaaagy kő azután fog legördülni a szívemről, amikor mindenki aláírta a papírost.

Jövőhét közepén vagy végén hazamehetünk. Én kitűnően védem az érdekeinketKép a kórházban, egyre rosszabb érzés ott hagyni este Gergő babát.

Holnap jövök!(És ez nem elrettentésKép!)

Igy megy most az idő!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Szuperboszi! megnézted a filmet? Mi a véleményed? Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam.

Megkapta valaki a Mielőtt anya lettem címűt?
Vélemény?

Az előzőről a csiga lemaradt. Tehát csigalassúsággal lesz holnap reggel.
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni! Nem vagyok ám én olyan sértődös!!!!
(Viccet félretéve nem bántottál meg, megértem a dolgot, és azt hiszem ezt csak így lehet csinálni! Csak az a fránya kiváncsiság... az ne lenne...)
Szeretettel és a holnaphoz továbbra is drukkolva: Gabszi

Kép
Kép
ggabszi
 
 


Kelimoni én megkaptam. Nekem nagyon tetszett.
Minden szava igaz, és ahogy olvastam, erőteljesen törtek fel belőlem az érzések.

Kép
Kép
atan
 
 


Szia Rayo!
Hajnalban nálunk is leesett az első hó! Tudom, mert olyan mintha semmit sem aludtam volna. Kingus szinte végig köhögte az éjszakát. Kép
Teljesen el vagyok mostmár keseredve! Már nem tudom mit kéne neki adni, mit ne. Olyan, mintha semmi nem használna. Ja, és mostmár Zsófi is köhögött az éjjel.
Kép
Még egy reményem van, a sókamra. Ha az sem segít, akkor nem tudom mi lesz!
Bocsi a rossz hangulat keltésért, de ez most kikívánkozott belőlem! És tudom, hogy ti szívesen "meghallgattok"!
Anyu meg már szerintem úton van Kelimoniékkal.

Viszont már csak 7 nap a kulcsig! Kép

kizsó
 
 


Kizsó: sok-sok szeretetet küldök a pici lánykáidnak, hogy minél hamarabb átessenek ezen a nyavaján. És gyorsan el fog telni ez a 7 nap.Kép

Kelimoni: Nem is olvastam eddig, annyi fele szaladgáltam, remélem a pöttöm már sokkal, de sokkal jobban van. sok-sok ölelés megy feléje!KépÉn megkaptam és el is olvastam apának, nagyon tetszett.KépAnno mikor még gyermeteg lelkem volt, azt mondtam, akkor fogok szülni és anya lenni, ha majd azt tudom mondani a banánra és a csokira,
minden szívfájdalom nélkül, hogy nem kérem, vagy hogy nem szeretem. Kép Ugyanis anyu és apu sose szerették.Kép Persze mikor nagy lettem kiderült, hogy dehogynem, apu is élt-halt a csokiért.Kép
Nos már régen eljött az idő.Kép Már le tudok mondani mindenről egy szeretett emberért, annélkül, hogy bármi rosszat éreznék.Kép Lehet, hogy felnőttem?Kép

Lányok: Valaki leírná nekem, hogy lehet visszalapozni itt?Össze-vissza lapozgattam és nem látom a képeket.Kép Na tessék ez van, ha valaki lóg a fórumról.O:

Ma megyek suliba, és már 6-kor felébredtem annyira izgulok.Kép

Nikinozso: Még mindig nem kaptuk meg a határozatot, szerinted hova forduljak érdeklődni? Nem baj, hogy késünk vele?

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!

Nálunk szombat reggelre esett le az első hó, a gyermekeim nagy örömére!!! Persze délre már semmi sem maradt belőle Kép Tegnap is elkezdett hullani olyan dél körül, Vivien ahogy meglátta, már nyaggatta is az apját: "Apa, menjünk ki és várjuk meg, amíg megmarad!" :D

boszi: A gyerekek gyönyörűek!!!! Küldj még képeket! Kép

Kizsó: Annyira édes kép ez Kingusról!!! Nagyon meglepődtem, én teljesen azt hittem, hogy a balett a "nagyonsoványnagyonvékony" kislányok kiváltsága Kép
Megértem az elkeseredettségedet, nagyon rossz, amikor betegek a gyerekek Kép Nekem tavaly sokat segített (mind nekem, mind Viviennek) a bíborkasvirág-szirup. Nem tudom, hogy mi a pontos neve, de azt tudom, hogy többféle is kapható, gyerekeknek az alkoholmentes változatot kell keresni. Nagyon jó immunerősítő, nekünk tényleg jó volt! Idén is fogok venni.

Kelimoni: Olyan jó olvasni a soraidat!! Sokat gondolunk Rátok és beszélünk Rólatok Kép Gergő nagyon ügyes, a 80 ml tényleg szép teljesítmény! És olyan jó, hogy ott vagy a kisfiaddal egész nap!!! Csak így tovább, nagyon-nagyon jó úton haladtok :D Ma mi is rettentően szorítunk Nektek!

Gyezsu: Nagyon szép Kata!! És édes, ahogy ül azon az edényen Kép Köszi, hogy írtál a Civil Rádióról, én még nem ismertem. Meg is fogom nézni a honlapját. Vidéken is fogható?

Rayo: Mi a Nestlé Beba tápszereit adtuk mindkét gyerkőcnek. A HA fajtáját kb. 6 hónapos korukban változtattuk meg a Beba 2-re és olyan 1 éves kor körül a Beba 2+ -ra.
A kipárnázós módszer bevált? Jól alszik Regina? Hason vagy hanyatt alszik egyébként?
Az első kacagásoknak mi is annyira örültünk :D Az azért egy hatalmas dolog már, és hát tényleg, igazi zene a füleinknek Kép

Mony: Megkaptam az adatokat, hamarosan küldöm Neked is a táblázatot. Ügyes vagy, hogy sikerült a sütés!!! És nagyon szép lehet a karácsonyi kaktusz! Az enyém is most virágzik, illetve már a vége felé jár, kezdenek elhervadni a virágai.

Amneris: De jó, hogy már lehet tudni a koncert időpontját! Nagyon szeretnénk mi is elmenni rá és persze szólok az ismerőseimnek is! Ha még bővebb információk születnek, írd meg itt légy szíves! Köszi Kép
ildi_ko
 
 


sikerült, végre megnéztem a képeket, hogy ilyen időtlen idétlen legyek!Kép

Kizsó nagyon tetszik a kis balerina.Kép

Szuperboszi: Szép a család!Kép

Gyezsu: Főzni tanul a pöttöm?Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!

7végén nem tudtam jönni, most is csak gyorsan visszalolvastam, majd este reagálok.

Gyezsu! Bocs, hogy belepoff, de miből állna a Civil Rádió médiatámogatása? Úgy gondolom ezt meg kellene beszélnünk, ha lehet hívj fel, visszahívlak. (Nem tudom most megnézni a táblázatban a tel. számod, mert tárgyalok a mai napon)

Akkor egy kis adalék meg a koncerthez:
Amneris drága nagyon sokat segített, és segít a szakmai részénél!

A férjem szerzett egy grafikust, aki ingyen megcsinálja az esemény plakátját, és a belépőjegyeket.
Aztán lesz még a koncertnek weboldala is, ezt is megcsinálja egy webes szakember ingyen.
A férjem nyomdája pedig szintén ingyen legyártja a plakátokat és a belépőjegyeket. Kép

Mosolygós! Nem jött be az oldal, igy nem tudtam megnézni a képeket.

GYEZSU JELENTKEZZ LÉGYSZI, HOSSZÚ LENNE ELMONDANI ITT AMIT SZERETNÉK.

Este jövök. Sziasztok!
Vendég
 


Ildikó!

Köszi. Már várom a táblázatot, hátha megvilágosodik néhány dolog. Néha még most is elveszettnek érzem magam olyan sokan írtok. Ami persze jó.

Ancsúr!

Ez a suli nappali? Annyira nem kívánkozom vissza az iskolapadba, irígyellek a lelkesedésedért.

Nálunk csak ma reggelre lett hó. Nem igazán szeretem, talán a babó majd ezt is megváltoztatja.
mony
 
 


Sziasztok!

A legújabb infó: KELIMONI ÜZENI: MOST MÁR TÉNYLEG ANYA VAGYOK!
Aláírták a papírokat!

kizsó
 
 


Kizsó!

Nagyon örülök a hírnek, amit te osztottál meg velünk. Kelimoniék elég gyorsan végeztek a gyámhivatalnálKép Most már teljesen felszabadultan örülhetnek a babájuknak, az nagyon jó hír!!!

Olvastam,hogy sajnos betegek vagytok. Mielőbbi gyógyulást kívánok a piciknek, ne félj, biztosan hamar meg fognak gyógyulni.

Kép
rvan
 
 


Kelimoni, nagy gratula az anyukának és az apukának is, és természetesen a kis Gergőnek is.
Remélem hamarosan hazavihetik a babót is.KépKépKép

Kizso, köszi az infót, remélem már jobban vannak a lányok. Gyógyuljatok meg minél hamarabb.Kép
Én lándzsás ütifű szirupot adtam Petinek, de nem tudom, hogy erősebb köhögés esetén mennyit használ.

Kép
Kép
atan
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséreteket, dagad a májamKép
Kelimoni! Nagyon nagyon sok boldogságot az egész kis családnak, apukának, anyukának és a pici Gergőnek!
A kazit megnéztem, végigbőgtem, majd összeszedem magam, és leírom az érzéseimet, véleményemet. Addig is küldöm tovább.
Betegeknek jobbulást kívánunkKép
Hó nálunk is volt 1 centi, nagy lovaim kimentek havat lapátolni és szánkózni, majd merő sártengert húzva maguk után bejöttek, mert elolvadtKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Sziasztok!

Kelimoni gratulálok mostmár hivatalosan is szülők lettetek!!!!!!!!! Remélem gyorsan hazavihetitek Gergőt és együtt lehet a kis család.

A film engem is érdekel ha körbement szívesen megnézném.

Ma kaptunk egy levelet a Tegyesztől, hogy bekerültünk az országos nyilvántartásba. Nem is tudtam, hogy fognak ilyet küldeni ezért eléggé meglepődtem.

A kis betegeknek gyors gyógyulást!!!!
vicki
 
 


Kelimoni! GRATULÁLUNK!!!

Kizsó! Mi az a sókamra? Bocsi, lehet, hogy tudnom kellene!

Ildikó! Csak a hátán alszik a kisasszony, mert még nagyon feszesek a hátizmai, így hason folyton fenn van a feje, nem tudja letenni! Ezért is járunk tornára vele!

Találtam egy jó kis idézetet, bár még nincs karácsony:
LEHALKUL A VÁROS ZAJA KARÁCSONY ESTÉRE,
MELENGETI A LELKÜNKET A KIS GYERTYÁK FÉNYE.
MEGSZÜLETETT A SZERETET LELKÜNKBEN E NAPON,
HOGY A FÁRADT EMBEREKNEK HITET, REMÉNYT ADJON.

puszi

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Kizsó: Köszönjük a jó hírt!!! Kelimoniék: Gratulálunk!!!!!!!!

Rayo: Jé, még nem is hallottam ilyet! Azért szoktátok napközben hasra tenni? Meddig kell tornázni járnotok?
A versencske nagyon aranyos.

Küldök fotókat. Vivien szülinapjára kapta ezt a biciklit. A kiskutya pedig pénteken született. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
ildi_ko
 
 


Kizsó! Köszönjük a jó híreket! A lányoknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kelimoni! Hurrááááááááááááá! Kép

Anyukák! Nagyon klasszak a fotók a csemetékről!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot és a szorítást. Ma már igazán nyugodt voltam, mostmár senki sem veheti el tőlünk Gergőt.

A picurkánk továbbra is jó étvágyú, de ezt nem minden nővérke tolerálja, ezért időnként közelharcot vívok egy kis tápszerért. Tiszta anyatigris lett belőlem. Kép

Ildikó: Köszi a táblázatot!Kép

Kizsó: Anyósom gyenge hagymateát főz a vietnámi vigyázott gyerekeinek, mézzel édesítve és citrommal. Egy nap után vége a köhögésnek. Hátha...

Nikinozsó:
Kedves Nagyi!Köszönöm a sok segítséget, azt, hogy találtál nekem szerető anyukát és apukát. És azt is, hogy elintézted, hogy az eljárás simán lezajlódjon. Vérszerinti szüleim után (ők hoztak engem létre)neked köszönhetek a legtöbbet, hisz nélküled nem tudtam volna ilyen gyorsan szüleim pici fiacskája lenni.
Sok unokapuszit küldök: Gergő
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy pillanatra kukkantottam be - virágot hoztam Matibának!! Ez az itten ni'...

Kép

Azért hoztam, hogy megköszönjem a sok segítséget, amivel a Matiba-család Kép a koncertecskénk szervezését segíti!

(Persze nem panaszkodnék a világért se - nincs is okom: minden remekül alakul, és boldogság, hogy így segíthetünk majd Gabikáéknak Kép - de annyi dolog vár még megoldásra a "kivitelezés" terén, hogy a "reklám" teendőinek átvállalása óriási segítség a számomra! Kép

Szóval megint csak oda lyukadok ki: szuper dolog az internet, ahol ennyi ember összejárhat, összefoghat és segítheti egymást!!
Kelimoni írta nemrég valahogy nagyon aranyosan - olyan jól esett Kép - hogy az itteni "kis családja" várja minden nap az új híreket.

Szóval klassz dolog az internet - vigyázzunk egymásra Lányok!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


AMNERIS! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Kép

Én is küldök egy képzeletbeli virágot a grafikusnak, a webesnek, a nyomdának, Gyezsunak és bárkinek aki akár a legkisebb dolgot, vagy akár csak bátoritást, támogatást adott nekünk ahhoz, hogy végezzük ezt a nemes feladatot. Kép

KELIMONI! GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! Kép

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég
 


Az összes segitőnek:

Kép

Amnerisnek és párjának:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, úgy felhúztam magam, elhagytam az egy hete kapott mobilomat, és persze nincs meg. De már lenyugodtam. Ennél sokkal fontosabb és szebb dolgok történnek a világban - ugye Kelimoni? Kép

Kizsó, nekünk a homeopátiás Stodal szirup már többször bejött köhögésre, két napig ugyanúgy köhög, mint előtte, aztán elmúlik. A kasvirág pedig az Echinacia, lehet kapni szirupváltozatban, azt gyerekek is kaphatják. Én ezt a kettőt adom Katának, ha náthás. Persze azért olyan súlyos még nem volt. Úgyhogy a lányok is gyógyuljanak meg hamar!!

GyeZsu
gyezsu
 
 


Szia Napsugaracska! lehet, hogy közös ismerősünk által rövidesen találkozunk? Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni, gratulálok!

Ildi_kó, küldenél táblázatot nekem is? Ahhoz gondolom kéne küldenem neked e-mail címet. Hová?
Van valami profil itt a babaneten ahol megnézhetem?
Tegnap volt a környezettanulmányi felmérés nálunk. Még egy akadályon túl vagyunk....

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi
 
 


Mindenkit puszilok: RegiKép

Kép
rayo
 
 


Szép napot Nektek!

Kelimoni: Hogy van Gergő? Mondanak már az orvosok időpontot, hogy mikor mehettek haza? Antibiotikumot meddig kell még kapnia? Olyan borzasztó lehet, hogy ilyen alapvető dolgokban, mint az etetés, harcolnod kell, hogy a kisfiad a megfelelő mennyiséget kapja - holott ennek magától értetődőnek kéne lennie Kép
Anyósod mikor vigyázott vietnámi gyerekekre? Hogy jött neki ez a lehetőség? Bár biztos ezernyi teendőd van, de olyan szívesen olvasnék erről Kép

Gyezsu: Köszi, hogy leírtad a bíborkasvirág nevét Kép Én csak úgy kb. tudtam...

Ggabszi: Egy e-mailt kellene küldened nekem a kildi1@enternet.hu címre. A táblázatban az alábbi adatoknak van hely, mindenki azokat az adatokat adja meg, amelyekkel már rendelkezik (értelemszerűenKép).

Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Honlap cím
MSN
Skype
Telefon
Megjegyzés

Rayo: Reginád egyre szebb! Gyönyörű ez a mosoly és nagyon jól áll neki a piros! KépKépKép
ildi_ko
 
 


Sziasztok!
Ezt még tegnap akartam elküldeni, de a babanet másképp gondolta...


Kelimoni!

Gratulálok! Ez nem is történhetett másként. Mit mondanak meddig kell a korház a picúrnak?

Ildikó!

Megkaptam a táblázatot, gyorsan át is tanulmányoztam. Köszi!
Tündériek a gyerekek. Gondolom a képen a már emlegetett rózsaszín csodacsizma látható. Nyugodt környéken lakhattok, ha a gyerkőc bicózhat az úton is.
mony
 
 


Mony: Igen, igen! Pontosan erről a csizmáról beszéltem Kép Átmenő forgalom van az utcánkban (ez a főút), de azért ki lehet fogni csendesebb periódusokat is és hát persze Apa végig ott loholt a csemete körül, mellett, előtt :D
ildi_ko
 
 


Sziasztok!

Ildikó nagyon helyesek a gyerkőcök!!!!
A bringa nagyon szuper biztos örült neki Viven és látszik milyen ügyesen megy már rajta.
A kutyuska nagyon édes, milyen fajta?

Rayo tüneményes a kis Regi!!!!!
Meglehet zabálni az összes gyereket annyira helyes mindegyik. Köszi, hogy küldtök képeket és légyszíves küldjetek minnél többet, annyira jó nézni őket!!!!!

Kelimoni mikor jöhettek haza a kórházból? Remélem már jól van a kis Gergő!!!!!!

Gyezsu sajnálom, hogy eltűnt a mobilod. A telefonszámok is odavesztek vagy az megvan valahol?
vicki
 
 


Rayo!

Fantasztikus milyen fotogén Regi.

Ildikó!

Sejtettem, hogy a szülőket is megmozgatja, ha a gyerek bicózik. Apa jó kondira tesz szert. Régebben én is hordtam az uncsitesóm játszóra. Hihetetlen izomlázam volt utána.
mony
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jó kívánságokat! Kép Nagyon jól esik ilyenkor! Bár csak ezen múlna, ripsz-ropsz meggyógyulna!

Kelimoni!
Gratulálok én is! Teljesült egy nagyon régen dédelgetett vágyatok. Ennél már csak az lesz jobb, amikor haza viszitek Gergőt!
A hagymateát hogy kell főzni?

Rayo!
A sókamra nem kamra, csak úgy hívják a mérete miatt. Éppen hogy csak elfér benne ülve 2-3 ember és közben sós levegőt gőzölnek bennt. Szinte az orrod hegyéig sem látsz. 2 éve voltam a Kingussal, akkor használt. 10 percig kellett benn lenni. Utána mikor kijössz, tiszta sós ízű mindened, szád, hajad, kezed, stb.

Rvan!
Nagyon aranyos vagy, de már sajnos egy hónapja szenved Kingus!

Atan!
Köszi a tippet, de már ezt is próbáltuk. Kb. 5 féle köhögéscsillapító van itthon. De minek?

Amneris, Napsugaracska merre vagytok? Bejelentkezhetnétek már! Kép

Kárpótlásul pár kép, mert meghallgatjátok a kesergéseimet! Kép
Kép

Kép

Kép

kizsó
 
 


Sziasztok!
Olyan jó nézni a picurkák képeit. Tündéri mindahány!

Kizsó: Kicsi hagymák és héjastól. Némileg megtisztítva. Úgy láttam anyóskától.

Ildikó: A férjem első felesége egy vietnámi csoda. Együtt piacoztak évekkel ezelőtt és ott szerettek egymásba. Aztán kiszerettek egymásból, így lett az uram az enyém.Kép Közben apóska meghalt, mama kevés pénzből élt és mivel a vietnámiak és a kínaiak kiadják a gyerekeket bérbe nevelni, ő is bevállalt egyet, aztán kettőt és így tovább. Most egy kínai kislányra vigyáz. A szülők piacoznak, nics idejük gyermeket nevelni, emellett nem is tudják őket megtanítani magyarul.

Ma eléggé szomorú napom volt. Biztos fáradok, mert túlérzékeny lettem. Reggel jött a gyámhivatali ügyintéző környezni. Keményen kioktatott, hogy a kiságy miért van a hálószobánkban. Mert ez helytelen. Tűrtem, hisz tőle függtem. De olyan rosszul esett. Mi köze hozzá?

Beértem a kórházba és a főorvos közölte, hogy Gergő leletei nagyon jók lettek. Majd hozzátette, amikor megkérdeztem, hogy mikor mehetünk haza: "miért olyan sűrgős magának, a szülők még visszaléphetnek".Akkor most azért tartják bent mert beteg vagy azért, mert várják a szülőket. Megmutattam a gyámhivatali határozatot, amit elfaxoltak a kórháznak és befogta a száját.

Nem elég, hogy diszkriminálják az örökbeadókat, de már az örökbefogadókat is? Az orvosnak 7 gyereke van. Majdnem elmagyaráztam neki, hogy nekem ez az egy csoda az egész életemet jelenti, mert sajnos nálunk nem természetes folyamat a szaporodás. Ezt is magamba folytottam.

Gergő cica egyébként jól van,ma kapta meg az utsó antibiotikumot.Állítólag mindig sírdogál, amit én sosem tapasztalok, ha ott vagyok. Csak akkor nyekereg, ha éhes. Persze, ha sokat váratják, az nem tetszik neki.

Ma az aranyos nővérke volt, aki úgy körbe ugrál minket.És mindenkit. Õ nagyon segítőkész, mindent türelmesen megmutat, minden pelenkacserekor megnézi a köldökét, hozza a krémeket a száraz bőrére, stb.

Csütörökön talán hazajöhetünk.Még ezt a kis időt kibírjuk valahogy.

Bocsi, ha rossz hangulatot keltek, de elegem van már abból, hogy a gyereknek JÁRÓ ellátásért harcolni kell.A boldogságom Gergő, aki mindig elűzi a mérgemet, mert érte mindenre hajlandó vagyok.

Na, el is teszem magam holnapra. Pihenten biztos nem fogom ilyen borúsan látni a világot.

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Az előzö üzenet még tegnapi, én sem tudtam elküldeni!

Voltunk ma dokinál a csajokkal. Szerencsére vagy nem (majd később kiderül) a doki néninket helyettesítette egy másik. Elmondtam mióta szenvedünk Kingussal, így csinált orrváladék kenetet és elküldte arcröntgenre. Remélem ezekből kiderül majd valami!Az arcröntgenre holnap megyünk vissza, mert kicsit megriadt tőle Kingus!

kizsó
 
 


Sziasztok!

Mi is imádjuk a képeket Kép Kizsó, már egy hónapja? Kép Kép Kép Hogy alszanak nálatok a gyerekek? Kiságyban? Nagyágyban? Matracon? Katának rácsos kiságya van, de alapvetően velünk alszik franciaágyon Kép A rácsos ágyat már amúgy sem szeretem, matracon gondolkodtam már, akkor én is oda tudnék feküdni mellé altatáskor.

Vicki, van egy noteszem, abban is benne vannak a telefonszámok, úgyhogy ilyen veszteségem nincs. De azért bosszantott a dolog. Viszont megtudtam, hogy nem csak a SIM kártyát lehet letiltatni és másikat kapni a régi számmal, hanem a készüléket is le lehet tiltatni, hogy ne tudják használni semmilyen SIM kártyával. Ezt is megteszem majd, jót tesz a lelkemnek (édes bosszú Kép).

Mony, ez a játszótér utáni izomláz nem semmi Kép

Matiba, Civil Rádió rendeződött, ugye?

GyeZsu
gyezsu
 
 


Bocsi!
Már megint én vagyok! De elfelejtettem, hogy Zsófival nincs nagyobb gond, csak az orrába kell csöpögtetni, és jönnek a fogai! Kép

Kelimoni, csütörtök már mindjárt itt van! Kép

És a hétfő is. Ma megtudtuk, hogy biztos lesz kulcsunk a lakáshoz hétfőn! Kép
még hat nap!

kizsó
 
 


Sziasztok, gyerkőcök gyönyöűek, már nézzük a feleségnek valótKép
Kelimoni! Írtam egy hosszú hsz-t, de aztán töröltem, inkább lenyugszom. Ilyen packázásokról sokan tudnánk írni, és még lesz is, ha majd a papírokat intézedKép Ne hagyd magad eltántorítaniKép
Egy tipp: A 30 nap alatt a WC-d mindig legyen csilli-villi, mert meglepetés érhet...Kép
Gyógyító puszikat küldünk a kicsikéteknek, hamar itt lesz a csütörtök, kitartás!
szuperboszi
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?