Sziasztok!
Nálunk szombat reggelre esett le az első hó, a gyermekeim nagy örömére!!! Persze délre már semmi sem maradt belőle
Tegnap is elkezdett hullani olyan dél körül, Vivien ahogy meglátta, már nyaggatta is az apját: "Apa, menjünk ki és várjuk meg, amíg megmarad!"
boszi: A gyerekek gyönyörűek!!!! Küldj még képeket!
Kizsó: Annyira édes kép ez Kingusról!!! Nagyon meglepődtem, én teljesen azt hittem, hogy a balett a "nagyonsoványnagyonvékony" kislányok kiváltsága
Megértem az elkeseredettségedet, nagyon rossz, amikor betegek a gyerekek
Nekem tavaly sokat segített (mind nekem, mind Viviennek) a bíborkasvirág-szirup. Nem tudom, hogy mi a pontos neve, de azt tudom, hogy többféle is kapható, gyerekeknek az alkoholmentes változatot kell keresni. Nagyon jó immunerősítő, nekünk tényleg jó volt! Idén is fogok venni.
Kelimoni: Olyan jó olvasni a soraidat!! Sokat gondolunk Rátok és beszélünk Rólatok
Gergő nagyon ügyes, a 80 ml tényleg szép teljesítmény! És olyan jó, hogy ott vagy a kisfiaddal egész nap!!! Csak így tovább, nagyon-nagyon jó úton haladtok
Ma mi is rettentően szorítunk Nektek!
Gyezsu: Nagyon szép Kata!! És édes, ahogy ül azon az edényen
Köszi, hogy írtál a Civil Rádióról, én még nem ismertem. Meg is fogom nézni a honlapját. Vidéken is fogható?
Rayo: Mi a Nestlé Beba tápszereit adtuk mindkét gyerkőcnek. A HA fajtáját kb. 6 hónapos korukban változtattuk meg a Beba 2-re és olyan 1 éves kor körül a Beba 2+ -ra.
A kipárnázós módszer bevált? Jól alszik Regina? Hason vagy hanyatt alszik egyébként?
Az első kacagásoknak mi is annyira örültünk
Az azért egy hatalmas dolog már, és hát tényleg, igazi zene a füleinknek
Mony: Megkaptam az adatokat, hamarosan küldöm Neked is a táblázatot. Ügyes vagy, hogy sikerült a sütés!!! És nagyon szép lehet a karácsonyi kaktusz! Az enyém is most virágzik, illetve már a vége felé jár, kezdenek elhervadni a virágai.
Amneris: De jó, hogy már lehet tudni a koncert időpontját! Nagyon szeretnénk mi is elmenni rá és persze szólok az ismerőseimnek is! Ha még bővebb információk születnek, írd meg itt légy szíves! Köszi