Sziasztok!
Itt vagyok itt vagyok, csak hát elég nehéz, munka s ez elveszi az időmet 90%-át ...
Örülök, hogy Mindenki jól van..
Ha rám hallgatnak a kismamák bizony kipihenik magukat előre jó pár évre, mert aztán nem lesz alvás...
Olvastam itt a háziorvosokról. Szerencsére az enyém sose kérdezte meg mért is
a nőgyogyi adott papírt és már pihentem az első perctől kezdve ma is ezt tenném ha újra kezdeném!!!
Vissza nézve se bántam meg
Pirus hát csak így tovább szugeráld azt a Pocakmarcit, hogy forduljon meg
majd meglátod az utolsó nap lesz kegyes
Túl vagyunk a három éves oltáson szerencsére nem is volt nagy sírás és nem is viselte meg annyira Andit. Kézbe kapta...egy napig mondta bibi tehát fájt az de aztán három nap után már nem volt bibi
Mostmár minden féle szót mond utánunk...nagyon nagyon várja a Mikulást!!Saját maga is megnevez tárgyakat....
Nagyon sokat fejlődött az óvoba, csak néha azt érzem, már nem én nevelem hanem az óvoda...alig látom hétköznap este hattól - jó esetben- mondjuk 9 ig mert utána alszik...
Nem annyira beteges, rosszabbat vártam...bár folydogál az orra mindig meg köhécsel, - most csak az orra- de a gyerekek baciját meg kell szokni. De mostmár alszik sírás nélkül két napig sírt alváskor, de csak annyit, pityergett aztán megkérdezték mi a baj...válasz apa
, na tessék ..
Nagyon apás...persze engem is szeret, de apa az isten
én csak fél isten vagyok
Megpróbálok a szülinapról egy képet beszúrni
Elkezdődött a második a főiskolán így nem tudom mikor jövök
, de vagyok!!!
Puszi
Picus