Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOk!
Mi megint utazunk,úgyhogy péntek estig biztosan nem leszekKép
Küldök addig is sok-sok zebrát:Kép
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr
 
 


Szia Kriszta!!

Jó utat,és vigyázz magadra!!!Puszika!!
Vendég
 


szia edit.Hogy vagy?

Kép
monyoka
 
 

 
 

Szia!!

Szerintem ma front van ,mert mig nem mentem ki a friss levegöre elég szarul éreztem magam.De már jól vagyokKép!!
Vendég
 


Ja az semmi ,de nálunk nem hó hanem az esö esikKép

Kép
Vendég
 


Monyo!
Veled mi van??
Itt vagy még??
Vendég
 


igen edit itt vagzok.

unatkozom.meg gondolkozom.nagyon nagyon varom a menzim es probalok nagyon arra koncetralni hogy jojjon meg.

Kép
monyoka
 
 


Monyo!
Nem voltál dokinál??
Vendég
 


nem es nem is szandekozok menni.
Multkor is amikor elmentem azt mondta idegalapon kesik es adott valami menzihoyo pirulat,s kozben meg legombolt egy csomo penzt.

nemtudom mit csinaljak,orvoshoz nem megyek.

Kép
monyoka
 
 


Hu Monyo!
Nagyon nehézz ilyenkor mit is mondhatnákKép!!Én sztk nödokihoz járok és velem nagyon rendes!!Viszont alig várom ,hogy a kivizsgálásokon tul legyünk a párommal,de lehet h csak december vagy januárba kezdjük!
kitartás!!
Vendég
 


Na szép ,mikor bezzeg ráérek akor senkiKép

Nem tudom ,holnap lesz-e kedvem jönni!
Háát talán Kép!!
Sziasztok!!Puszi!!







Kép
Vendég
 


mostmár én is berakom a topikot a kedvencek közé. Egész délután nem tudtam elérni Kép

Mi azért csak januártól próbálkozunk, mert nem szeretnék nyáron szülni. Borzasztóan nehezen viselem a meleget, nem lenne jó az utolsó hónapokat akkorra időzíteni Kép

Én még sehova nem járok dokihoz Kép Most gyűjtöm a bátorságot hozzá Kép
szamy
 
 


Sziasztok!
Milyen csend volt itt tegnap este!!! Kép

moni
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Kép
elizabeth25
 
 


Jó reggelt, sziasztok!
Julcsi2
 


Szia Julcsi, hogy vagy?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!
Eliza,
mi újság az állással kapcsolatban?
adi77
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt!Nálunk debrecenben esik a hó ma vagyunk a párommal 4 év 8 hónaposak,hát persze hogy dolgozik.Menni akarok szabira holnaptól,de még a főnököm nem tudja.Van még 14 napom.

Kép
breni
 
 


Adi, hát nem tudom, ma hívnak vissza, de ha sikerülne akkor sem mennék oda. ARanyos a főnök meg a csaj is, akik ott voltak, de gyérek a munkakörülmények, szóval nem egy nagy szám a dolog, meg nem biztos, hogy bejelentenének normálisan. Nem tudom viszont, hogy a mai helyre elmenjek -e? Amúgy Tomival gázok vannak, lehet, hogy szétmegyünk!

Kép
elizabeth25
 
 


Tényleg Eliza mi újság?

Kép
breni
 
 


Eliza,
Ne viccelj, ennyire nagy a gond?! Kép
adi77
 
 


Breni igen, de hát ez van! Semmi sem tarthat örökké! :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Én jól vagyok Eliza, de veletek mi újs? Hogyhogy lehet hogy szétmentek? Hiszen a babán próbálkoztok, vagy nem?

Ja, ha jól láttam a másik topikban Gilingalang zebrás lett! Kép
De szorítsatok mert csak halvány volt tegnap este!
Julcsi2
 


Adi, ennyire!!!! Egész éjszaka nem aludtam!

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza!
Ezt te sem mondod komolyan?!Min vesztettek össze?Mi is szoktunk nagyon csúnyán veszekedni,de tudjuk hogy nem megyünk szét egy veszekedés miatt.

Kép
breni
 
 


Julcsi igen, pont ez a probléma, és már tele van a faszom vele! (bocsi a csúnyabeszédért mindenkitől)
Tv-tv-tv, más nem is létezik az életébe!

Kép
elizabeth25
 
 


Sajnos mennem kell, legközelebb taslán 5 után tudok jönni!

Eliza, ezt jól gondold meg! Lehet, hogy problémái vannak, amiről nem akar beszélni. Nem akarom őt védeni, nem is ismerem, de biztosan van valami a háttérben.
Ha nem így lenne, akkor miért lenne Veled?
Julcsi2
 


Eliza!De régen nem ilyen volt?Most lett ilyen fontos a tv?

Kép
breni
 
 


Nem lehet, hogy a munkahelyi problémák és a babaprojekt miatt inkább Te vagy egy kicsit túl érzékeny? Lehet, hogy ő sem bírja idegekkel.
Julcsi2
 


Breni, régen is tv-zett, de akkor a hálóba volt a tv, és ez által velem volt. Most, hogy elköltöztünk és a nappaliba van, hazajön és tegnap pl. 4-hajnali fél egyik tv-zett. Nekem ugye most van a peteérésem, de direkt nem mondtam neki, hogy uccu, most legyünk együtt, hanem közeledtem meg miegymás, aztán "ellökött" magától.Aztán kicsit kiakadtam, de nem szóltam semmit, csak sírtam, a hálóban. :-( Aztán nem értette, hogy mi a problémám, aztán jött az, hogy ő nem fog erölködni, meg ő csak akkor van velem, ha éppen nincs "érdekes" műskor a tv-be, mert őt minden érdekli, meg amúgy is, nem állunk úgy anyagilag, hogy betudjunk vállalni egy babát. (bár ez nem igaz!)

Kép
elizabeth25
 
 


Julcsi ő nem tudja kimutatni a szeretetet, tök magánakvaló. Ha nem lennék, akkor is halál jól ellenne. Neki nincs szüksége rám!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Húha! Erre nem tudom mit mondjak! Házasok vagytok, ugye?
Julcsi2
 


Jó reggelt Lányok!

Tegnap megint rossz volt a b.net.

Eli!

Látom, hogy egy kicsit problémás a helyzet otthon. Durva, amit leírtál. Nagyon sajnálom. Kép Mióta vagytok együtt?

Betti
betti73
 
 


Eliza!
Igazán nem értem mi baja van.Meg kéne beszélnetek.Egy kicsit leállni nem mondani neki tényleg semmit a babáról.Te is lenyugodnál és már jönne is a baba,lehet tényleg stresszeli a babatéma.

Kép
breni
 
 


Mondtad már neki, hogy elhagyod, ha így viselkedik? Bár isten ments, hogy ezzel fenyegetőzz, de talán menj el valamelyik barátnődhöz pár napra. (ne a szüleidhez, nekik nem kell tudniuk az ilyesmiről) Hogy szeretnél gondolkozni, hogy hogyan tovább, mert Te nem látod a közös jövőtöket. Ha megrémül és elkezd kapálózni, tudod, hogy szeret és talán változik valamit, mert nem akar elveszíteni. Ha meg nem történik semmi, akkor talán nem ő az igazi számodra.
A gyerek témát pedig hanyagold egy darabig, míg köztetek nem jönnek rendbe a dolgok, kár is erőlködni, a baba nem fog jönni, csak ha minden oké.
Julcsi2
 


Julcsi, igen, egy éve vagyunk házasok!

Betti, 4 éve.

Breni, nem hiszem, hogy ez stresszeli. Egyszerűen ilyen, amilyen. Mindig kifogja azokat a helyzeteket, amikor tuti nem eshetek teherbe, érdekes módon. :-( Az volt a furi, hogy előző hónapban, abban az egy hétben, kétnaponta együtt voltunk, amikor "jó volt", aztán most meg a szememre vetette, hogy neki elég heti egy alkalom, és az én kedvemért csinálta, de neki ez nem megy! Nekem csak az a furi, hogy nem hiszem, hogy egy egészséges férfi, heti egyszer kívánja csak a sexet. :-( Én vagyok a rossz, hogy én meg gyakrabban!

Julcsi, múltkor már elmentem anyuékhoz egy egész hétre, akkor volt az, hogy kétnaponta együtt volt, az én kedvemért. Tegnap este összepakoltam, hogy elmegyek végleg, de anyu mondta, hogy nem ez a megoldás, hanem fordítsak szó szerint neki hátat, a másik meg az, hogy a lakást az anyuék vették nekünk, úgyhogy ne hogy már én kijöjjek a "saját lakásomból". :-(

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza, Kép
Nem lehet, hogy mivel egész éjszaka nem aludtál és sírtál, most még borúsabban fogod fel a dolgot?
Bár, megvalva az én párom soha sem lökne el magától, pláne egy tv-műsor kedvéért nem.
Mondjuk már évek óta nincs tv-nk. Én mindig bekapcsoltam, csak hogy szóljon valami a háttérben (na jó volt egy két kedvenc műsorom is), a párom sosem kapcsolta volna be, de ha már elkezdte nézni nem tudta abbahagyni. Ezért az Õ kérésére, amikor tavaly karácsony előtt néhány nappal beköltöztünk az új házba, a tv-t nem hoztuk magunkkal. Eleinte kicsit nehéz volt, hiányzott az az 1-2 műsor, de ma már olyan jó! A hírekről meg tájékozódunk az újságból, vagy netről.
adi77
 
 


Adi77, na látod! Ez az igazi szerelem! Tegnap megcsókoltam mikor hazaértem, és megtörölte a száját, mondtván, hogy nyálas lett. Jó mi? :-) Szóval ezek a dolgok bántanak, anyu azt mondta, hogy ne költözzek el, csak éljem a saját életemet, és legyek boldog, "akárhogyan" is, és az élet majd eldönti.

Kép
elizabeth25
 
 


Szerintem se költözz el!
A sok probléma miatt egyáltalán nem irigyellek! Kép
A baba kérdést én a helyedben most szüneteltetném. Tudom könnyű ezt mondani, de ha összejönne a baba, gondolom megbocsájtanál neki a nagy boldogságtól, viszont a problémák később újra kezdődhetnek és akkor még nehezebb lenne egy esetleges újrakezdés! Kép Szt. hallgass anyukádra, éld a saját életed és majd elválik, hogy a párod akar e még valamit tőled, v. le kell zárnod ezt a kapcsolatot. Bocsánat ha kegyetlen voltam.
adi77
 
 


Adi nem voltál kegyetlen, igazad volt, vagyis van! Majd eldől, hogy mi lesz! Ti jól vagytok?

Kép
elizabeth25
 
 


sziasztok.

Eli velunk is ez tortent szeptemberben.1 hetig minden masnap egyutt voltunk mert kozeledtem.aztan masik heten eszrevettem hogy menekul elolem.Ha nappaliba tv.ztem akkor o a haloba es igy forditva.Elutasitott egyszer ketszer.Aztan nem birtam tovabb es leultunk es megbeszeltuk a dolgot.Kiderult hogy ot nagyon idegesitette ez a babadolog,es igazabol ugy erezte hogy nem azert vagyok vele mert szeretem hanem mert babat akarok es nem tudta eldonteni mikor kivanom igazan es mikor csak a cel erdekeben vagyunk egyutt.Kicsit kihasznaltnak erezte magat,mint egy eszkoz aki csak arra jo hogy elvegeyye a feladatat.Gondolj bele hogy milyen szar eryes lehet neki hogy ketnaponta egyutt KELL lenni,es nem akkor amikor o szeretne.Egyebkent az en ferjemnek is boven eleg a y egy heten 2alkalom.

Kép
monyoka
 
 


Ú nálunk minden oké, vagy talán még jobb mint eddig. Most nincs semmi olyan amit az egyikünk nagyon szeretne a másik meg egyáltalán nem. Bár a lakásunkból még hiányoznak a bútorok és a párom azzal piszkál, hogy tervezzem már meg végre a konyha és a nappali szekrényt, hogy nekiállhasson a kivitelezésének ez olyan téli munka. Eddig nem annyira fűlött hozzá a fogam, a páromtól ezért mindig kikapok, de ma nekiállok. Egyébként szervezünk közös programot, járunk táncolni, v. esténként olvasunk... De nem akarom ám fájdítani a szived!
adi77
 
 


Monyó lehet, hogy igazad van, de ő meg azt nem érti meg, hogy ha csak hetente 1szer vagy másfél hetente 1szer vagyunk együtt, az nekem nem elég, és nemcsak a baba miatt, hanem azért, mert nekem az igényeim mások. Egy csomó mindenről már lemondtam, mert neki úgy jó. Õ nem szeret "gyakran" sexelni, nem szeret csókolózni csak sex közben, nem ölel és puszil meg ha máshol vagyunk, nem otthon, sőt még otthon sem nagyon, csak nekem kell állandóan nyalni-falni őt, vissza meg nem kapom, szóval az ember egy idő után ebbe totál belefárad. És elnézem a körülöttem lévő párokat, hogy a férfi, hogy igyekszik, hogy a nőnek jólegyen, és amikor elkezdték tervezgetni a babát, akkor a pasin is látszott, hogy mennyire szeretné stb....és meg ezt nem érzem! Neki van a tv-aztán kész, a felesége meg levan ejtve. Tudod milyen rossz, mikor nem érzed nőnek magad a párod mellett csak egy senkinek?

Adi,nem fájdítod, fáj az már eléggé! Totál belefog más karjaiba lökni és észre sem veszi!

Kép
elizabeth25
 
 


Eli, nálunk is volt hasonló probléma, bár az én férjem nem a tévébe, hanem a számítógépes játékába "gyógyult bele". Nem tagadom, én is játszom, de ő gyakorlatilag semmi mást nem csinált. Aztán egyik alkalommal kiborultam, sírtam egy sort, és elmondtam neki, hogy ez mennyire ijesztő nekem. Nem akarom megváltoztatni, de félek, hogy ha 2 éves házasság után már ennyire nincs igénye, hogy velem foglalkozzon, akkor mi lesz később. Kicsit megszeppent, megkérdezte, hogy tényleg ilyennek látom-e. Aztán hagytam neki pár napot, és azóta egy tündér. Kép Kedves, figyelmes, segít a házimunkában (időnként magától is megcsinál dolgokat Kép ). (de persze nem játszik sokkal kevesebbet Kép Kép )
De sokatt jelentett, hogy tudom, hogy nagyon szeret.
szamy
 
 


Eli!

Szerintem fogadd meg anyukád tanácsát. Ne vegyél róla tudomást, éldd a saját életed, érezd jól magad, csinálj programot magadnak.

Betti
betti73
 
 


Szamy, egyszer már én is leültem vele erről besdzélgetni, de megsértődött és neki állt feljebb. A segítéssel nincs gondom, megcsinál ő mindent, csak egyszerűen, mint nő, semmibe vesz! Hiába veszek fel sexy fehérneműt, vagy mit tudom én, akkor is szól, hogy bocsi, nem nem látom a filmet. SZerinted ez hogy esik az embernek. Meg amikor tegnap azt mondta, hogy csak azért van velem, hogy ne legyen egyedül, jó mi? Szóval ez van!

Kép
elizabeth25
 
 


Betti azt fogom csinálni, lehet, hogy majd akkor észbe kap!

Amúgy már rájöttem, hogy azért van velem, vagy vett el, mert nem az az ismerkedős típus, aztán úgy gondolta, hogy jobbat úgy sem talál. Tudom, hogy nem vagyok az esete, főleg alkatilag nem, és ez nekem nagyon rossz!!!!! De fog ő még nagyot nézni, azthiszem!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Felém semmi extra. Szerencsére nálunk teljes az összhang és egyetértés (baba ügyben is)

Eliza szerintem mindenképpen várd meg míg helyre jönnek a dolgok köztetek, mert ha a mostani helyzetetekbe összejön a gyerek, nem biztos, hogy jó vége lesz, főleg, ha ő meg is mondta, hogy még korainak tartja. 25 évesen még bőven van időd. Ehhez a dologhoz mindenképpen két ember kell. Ha csak te akarod akkor ő el fog menekülni.
Tudom, hogy nagyon szeretnél gyereket és nehéz azt mondtani, hogy oké-várjunk még pár évet, de én biztos ezt tenném. Nekem sokkal fontosabb a párom mint az, hogy most rögtön legyen gyerekünk. Én képes lennék neki azt mondtani, hogy várok miatta, ha még nem lenne felkészülve, mert én tőle akarok gyereket és vele akarok élni egész életemben. Persze, azt neked kell tudni, hogy te mennyire ragaszkodsz hozzá, vagy ő hozzád.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Eliza, nagyon ijesztőek, amiket írsz Kép
Te szereted őt?

Mielőtt babát szeretnél a férjedtől, szerintem gondolkodj el, beszélj a pároddal arról, hogy milyen jövőt képzeltek el a kapcsolatotoknak.

Nem tudom, hogy más is így van vele, de számomra egy működő kapcsolat alapfeltétele, hogy egyik fél se akarja megváltoztatni a másikat, hanem legyen pont úgy jó, ahogy van.
szamy
 
 


Kamilla én 2 éve szeretnék már babát, két éve várom már. Mindig volt valami ami miatt nem. Mert most még nem érett rá, aztán pénz, aztán lakás stb. Most megvan mindenünk, végre. Hány évig várjak még? 31 éves már! Itt nem arról van szó, hogy nem akar, fél a felelősségtől, és tudja, hogy ha lesz egy babánk, akkor már nem ő lesz az első akit tutujgatni fogok, szerintem ettől is parázik. Sőt, mivel "nem tud szeretni" , fél, hogy majd mi lesz ha. DE ezzel meg ő fog elveszíteni engem, de hát ha ez akarja??......

Kép
elizabeth25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?