Szia Lánykák!
Era, nagyon szivesen, máskor is! Az úttörő ahol tud segít, bár ez nem az én ötletem.Szoktam látogatni a decoupage.lap.hu -t és ott midig talál az ember ötleteket, amit már mások kipróbáltak.
Lovas kép, valóban nem ártana keretének egy kis maszatolás ahogy Anikó írta, így túl komor. Lánykád rendesen megvagyon fertőzve!
Nagyon ügyes, nem csodálom, hogy büszke vagy rá!!!
Hungarocellt talán valami finom fűrésszel, talán fűrészes késsel /bár ennek a hangja olyan hátborzongató számomra
/ vagy sniccerrel próbáld,
Reva, nem annyira gyári mennyiség ez, mert a virágtündis képek már nagyon régen készültek , csak most egy kupacba raktam őket. Nem véletlenül nem jelentkeztem mostanáig semmivel, de ez is egy hosszabb folyamat volt. Azt hiszem írtam anno, hogy végre kaptam fát és azt farigcsálom.
Az volt a nagyobb meló és mint látszik is nem lett valami sikeres, mert a keretek sarkai nem szépen illeszkednek. Na de ha az embernek nincs megfeleő szerszáma, akkor csak ilyen kis kezdetleges lesz.
"kicsit savanyú, kicsit sárga, de a mi narancsunk."
ezt talán csak az ilyen vénasszonyok értik, mint amilyen én vagyok.
Klasszak a cserepecskék így feldíszítve!
Anikó, bizony Isten felszaladt a szemöldököm, hogy minek csináltál most tojásos mintájú tartókát, de ahogy jobban megnéztem rájöttem, hogy ezek fenyődísz gömbök.
Kellemesek a koszorúk , nálam nincs akkora hely, hogy ilyet kitegyek, de jó a hangulata.
Dokikám! jók a képek, csak azon csodálkozom, hogy a negyedes képeket feles keretbe raktad. Miért?
Lingon, a másikba írtam Neked, de lehet, hogy haragudni fogsz rám. (?)
Nah, remélem eleget tettem Lingon kívánalmának, bár egy kicsit ennyi idő után hosszú lett,de sajnos valóban kevés az időm és a lehetőségem géphez jutni.