Sziasztok!
De jó, hogy megindult a topik
csak győzzem az olvasást!
Annamari: nagyon helyesek a srácok és tényleg hasonlítanak egymásra
Szerencséd van Viktorral, hogy ilyen jól alszik! Remélem így is marad, és Márk is helyre rázódik. Szegénykém milyen kis sebesült ezen a képen.
Krisz: megijesztesz engem is, hogy történt ez Mátéval? Most már rendben van? Hát a gyerekorvosokról nekem is meg van a véleményem
Hát igazad volt rengetegen voltak és csak egy két helyen találtam jó cuccokat, de azok meg ahhoz képest, hogy használtak drágák voltak. Katának kerestünk overált, de végül azt se kaptunk
Mindegy most legalább pelussal el vagyunk látva
Tök jó árban volt, kár lett volna otthagyni. Libero 62db-os 2500.-Ft!!
Timie: igen gyerekorvost válaszhatsz, én sem tudtam annak idején, hogy melyiket így maradtam a körzetinél, de már bánom
Mi a Csertő parkhoz tartozunk.
Dóri: a nov. 30 nekem jó, a dec.1 nem.
Timi:Nagyon ügyes Levi gratulálok! Noncsi is már két hete emelgeti a kis fenekét, meg négykézlábra áll, de eddig csak hátrafelé sikerült haladnia
Levi már ül?
Én már 4 hónapos kora után elkezdtem adni az almát, mert Õ nem kizárolagos anyatejes baba. Először nagyon fintorgott, de aztán imádta. Most már sok mindent eszik. Húst is
Én ha tudok inkább főzök a csajszinak, de ha muszáj akkor a HIPP-es kajákat szeretem, meg a Kecskemétit, mert az is HIPP termék.Ezt a BabyTime-t nem ismerem
Mi kapunk egy fémvázas műanyag etetőszéket, azt hallotam, hogy az jó
Tegnap voltunk tanácsadáson Noncsi 71 centi és 7470 gramm, szóval rendesen megnőtt a kiscsaj
Ani20: nem emlékszem pontosan, hogy mennyi előadás van, de folyamatosan indítják, vagyis lemegy az x. és előről kezdik. Szóval, ha korábban mész van esély rá, hogy kétszer is meghallgathatod
De persze nem muszáj!Arra mész el amelyik érdekel, a lényeg, hogy előtte érdeklőd meg, hogy tuti az lesz a téma amit kiírtak, mert mindig változtatják menetközbe
Én nem tornáztam, sajna nem volt rá időm amikor meg lett volna akkor már nem szabadott.Szerencsémre enélkül is jól tágultam a MÁLNALEVÉL teát ezuton is minden kismamának nagyon ajánlom!
Puszi
Edina