Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!!

Tegnap itt leírtam milyen jól alakult minden,de ez kicsit változott...
Délután 6 körül elkezdtem vérezni,de nagyon nagyon.Fél 8kor bementem anyuval kórházba mert féltem,hogy gáz van. A Fruzsina megvizsgált és mondta,hogy ad méhösszehúzó cseppeket,mert az nem megy vissza elég gyorsan,de jöjjek haza,majd elmúlik hamarosan.
Hazajöttünk,szerencsére a férjem is beesett mert a vérzés nem múlt el.Nem akarom részletezni,a lényeg hogy kb.5-6 cm-s alvadt vér darabok ömlöttek belőlem,de olyan sok,hogy 9 körül a füriben el is ájultam. Kép Anyum hívta a mentőt,rögtön visszavittek az Uzsokiba,ahol a Csapó megvizsgált a Fruzsinával aztán UH és mondták,hogy meg kell műteni rögtön,mert valami valószínüleg bent maradt.Gyorsan lefejtem minden tejcsit,aztán a férjem hazaküldtem és rá 5 percre megjelent a dokim,hogy nem hagy másra...
Kb. negyed órán át tartott az egész,eü. kaparást csináltak,altattak és kiderült,hogy valszeg a korán szülés miatt még nem volt amúgy sem ép a méhlepény és abból maradt bent egy apró darab. Kaptam 2 zacsi vért,infúziót,de reggelre már minden oké volt így gyorsan el is engedtek Viktor miatt. Nem is fáj semmim,igaz egész nap aludtam itthon,csak gondoltam leírom nektek hogy jártam.
Nagyon komoly volt,de szerencsére vége...és persze ez bárkivel előfordulhat sajnos. Még a papírokra sem kellett várnom,majd holnap hív a dokim.

Na mostmár nem panaszkodom többet,legyetek jók és vigyázzatok a tündéri bébikre!!! Én sem szedtem volna ilyen gyorsan össze magam,ha nem lenne két kisfiam,akik miatt bármit megteszek.

Lassan már remélem bekapcsolódom a normális beszélgetésekbe is.

Annamari
kismuki
 
 


Szaisztok!

Elnézést, hogy csak így betörök ide, a segítségetekre, és tapasztalatotokra lenne szükségem. Tanácstalan vagyok. Nemrég estem át egy vetélésen, nagyon tervezzük a babát. Orvost és kórházat szeretnék váltani, az eddigi tapasztalatok miatt. (magándoki mellett) Kiderült, hogy az Uzsokiban van szülésznő ismerősünk (nagyon távoli, de legalább nem totál idegen). Azt hiszem ez nagyon sokat számít. Csak sajnos a körülmények elriasztanak. A vajúdó, és a szülőszoba sem leányálom. Minden úgy együtt. Nem tudom. Persze tapasztalatom semmi, és azt mondják akkor ez nem számít, lényeg a jó orvos. Azon gondolkodtam, mivel ez relatíve egy kis szülészet, ritkán fordul elő, hogy futószalagon egyszerre többen vajúdjanak abban az egy helyiségben, illetve egyszerre szüljenek a függönnnyel elválasztott helyiségekben? Lehet hogy túlparázom, de az intimitás nekem nagyon fontos lenne.
Kicsit hosszúra sikeredett az üzenet, ez is mutatja mennyire nem látom a jó megoldást.

Hát segítsetek kérlek, és mondjatok el mindent, ami fontos lehet. Nagyon köszönöm.
g77
 
 


Sziasztok!

Annamari: hű, nagyon megijesztettél, remélem, minden rendben azóta! Ilyen tényleg előfordulhat sajnos. Jobbulást és kitartást, élvezd a dupla anyukaságot! Kép És tegyél majd fel képeket, hogy lássuk, hogy változik napról napra a kislurkó!KépDe hogyhogy a Csapó látott el? És nála is szültél, nem a Tibánál?

G77: szerintem az Uzsokit itt mindenki csak ajánlani tudja! Kép Tényleg családias, jó kórház, nem szülnek egyszerre ezren Kép. Egyébként van egy külön egyágyas szülőszoba is, nem csak a függönnyel elválasztott dupla, természetesen ezt részesítik előnyben, aztán ha másodszorra érkezel, marad a kétágyas, de sztem az ritkán fordul elő, hogy 3an szülnek egyszerre és "társat" kapsz a kátágyasba! Melyik dokin gondolkodsz? Jók az orvosok is nagyon. Egyébként szerintem szép tiszta és normális a vajúdó, rendesek a szülésznők, igaz, nincs kád meg ilyesmi, csak labda és a zuhany, de nekem pl. nem is kellett volna még ez sem, annyira nem esett jól akkor semmi... Kép Sok szerencsét! Kép

Képzeljétek, ma láttam a Sugárban, hogy fent nyílt egy játszóház, Jégkorszak a neve, meglepődtem rendesen. Egyszer akár azt is kipróbálhatjuk majd talira. Kép Igaz, 900 Ft egy óra...

Judit: tegnap este voltam épp a Skála-Hongkonkban (de jól hangzik Kép) és akkor mondták hogy sok áru érkezett, sok overál és dzseki.

Mennem kell, puszi mindenkinek. Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 

 
 

Sziasztok!

Kismuki: nem semmi amit leírtál. Milyen jó, hogy édesanyád és a párod is épp ott volt veled! Remélem mostmár jól vagy és gyönyörködsz napközben a fiúkban!
Már én is nagyon szeretném, ha lenne egy pocaklakó..

G77: El kell döntened, hogy mi a fontos. Az Uzsoki szülészete nem nagy, ezért aztán nem is mennek "futószalagon" a szülések. Azonban ha bejön egy front, akkor nincs mese, potyognak a babák. Amikor én szültem nekem még mázlim volt, mert egyedül vajúdtam (én voltam az első aznap), de egy-két órán belül befutott 3-4 kismama és akkor bizony volt egy kis tumultus. De én akkor is azt érzékeltem, hogy nagyon jó hangulat alakult ki, a kismamák ott viccelődtek (már aki megbírt szólalni) és elterelték egymás figyelmét a fájdalomról. Azonban ez olyan eset, ami egy nagy szülészeten is megeshet. Igaz tényleg nincsenek extra dolgok, de nekem pl. csak az volt a fontos, hogy a férjem legyen ott velem és fogja a kezem. Más nem érdekelt.
Én is osztom Krisz véleményét: maximálisan elégedett voltam az Uzsokival, családias, barátságos, nagyon jó a szülésfelkészítő "tanfolyam", van terhestorna, intimtorna... szóval profibb mint bármelyik nagy kórház.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Tényleg rémisztőek a soraid, de örülök hogy most már minden rendben, és az nagyon igaz, hogy hamar össze kell szednünk magunkat bármikor bármilyen helyzetben a gyerekek miatt!!!!

Anita!
Melyik a Kőbányai piac? Mert én a Maglódi úton lévő Kőbányai Bazárban voltam, és bár sokféle overál volt kitéve, de egyik sem tetszett!

Bedi!
Köszi, ott én is voltam, de Mátéra semmi szépet nem láttam. De Noncsié nagyon szép Kép

Krisz!
Köszi, lehet a végén a kínai marad. Még adok egy esélyt holnap Gyöngyösnek, aztán irány a kínai Kép

Nálunk minden ok, Máté tegnap óta Anyuéknál van, amit most tényleg nem bántam, mert nagyon szarul voltam este!
Ma takarítani fogok, este két barátnőmmel a szülinapokat ünnepeljük, holnap pedig megyünk Manó után Kép

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


G77!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez, sztem is szuper az Uzsoki. Nekem a szülőszobája is tetszett, de a szülésznők, nővérek, orvosok még jobban, és az a lényeg.
Én szülés előtt azt hittem lényeges a kád, labda, bordásfal és miegymás, de most már tudom, hogy a férjem, a jó szülésznő és a még jobb orvos kellett hozzá.

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok lányok.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Uzsokiban az AFP mellett néznek-e mást is? pl. HbsAG szűrés?

Ani20
ani20
 
 


sziasztok lányok!

Az Uzsokiban az AFP-vel együtt végeznek más szűrést is? pl. HbsAG szűrést?
ani20
 
 


Sziasztok!
Ani20!
Igen,mást is néznek.De orvostól függ.

Csajok ezt muszály elújságolnom./bocsánat/
Már régóta foglalkoztat,hogy hogyan fogom a manót elválasztani,na meg főleg hogy mikor.Tegnap este apa játszott szokás szerint a kicsivel,aztán menetrendszerűen Nimród elfáradt kiadta az utasítást :csicsija/ez nálunk azt jelenti,hogy menjünk aludni/apának eszébe jutott hogy megpróbálja elaltatni a manót.Így is volt lekapcsoltam a villanyt és kimentem a szobából.Párszor hallottam hogy keresett a manó,de aztán szép lassan elaludt apa mellett.Persze apa még nem rutinos és mikor be akarta tenni az ágyba akkor felébredt,de sebaj,akkor bementem és szépen elaludt.De ma,délben is csak melléfeküdtem és elaludt szopi nélkül.És most este pedig kicsit odafeküdtem mellé,mikor már félálomban volt akkor kérdeztem tőle hogy be mész az ágyikódba.be is tettem és szépen elaludt egyedül.Szóval HURRÁ. Kép Nálunk ennyi volt az elválasztás.
Bocsánat hogy ilyen hosszú voltam,de most úgy örülök ennek.

Szép jó éjszakát mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Annamari: sajnálom, hogy ilyen történt Veled Kép
De annak örülök, hogy már túl vagy rajta és minden ok! Gyönyörű a kisfiad és várjuk Márkiról is az ilyenkorit, hogy összehasonlíthassuk Kép
G77: szerintem itt csak jókat fogsz hallani az Uzsokiról Kép A tanfolyam tényleg nagyon jó volt, ahol meg lehetett nézni a szülőszobát és elmondták, hogy miként fog zajlani a nagy esemény. A vajúdot én csak ekkor láttam igazán, mert már szülés után kerültem oda egy ágyra pihizni, amig az ágyamra vártam Kép Ekkor szintén szült illetve vajúdott egy lány, de Õ mint a legtöbben a szülőágyon tette ezt.
Szerintem az utolsó az az intimitás amire gondolsz szülés alatt, de különben nagyon tiszteletben tartják az orvosok és a szülésznők.
Szülés után az apukával és a babával hagynak Téged "élvezkedni" Képami egy nagyon jó dolog!
Anita: gratula az elválasztáshoz!Ügyes vagy!
Gabi: akkor hajrá! Kell a kistesó!
Csaju: csak nem? Elég sokszor vagy mostanában rosszul.... Kép Drukkolok, hátha!
Dóri: mi van Veletek? Ennyire kimerítő volt a gyerekzsúr?

Ha tudtok rakjatok fel képeket a gyerekeitekről, gyönyörködni szeretnék Kép
Jó éjt Mindenkinek!

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


sziasztok!
Az Uzsokiban fogok szülni jövőre. Orvosom már van, de mellé szeretnék szülésznőt is választani.
Nem ismerem őket, ezért kérem a Ti segítségeteket. Tudtok valakit ajánlani?
Abban is tudnátok segíteni, hogy pontosan mit csinál a szülésznő a szülés alatt? Van elképzelésem, de azért mégis jobb lenne, ha nálam tapasztaltabbak mondanák el.
köszi
Ani20
ani20
 
 


Sziasztok!
Én 2006 január végén fogok szülni az Uzsoki kórházban a Hajdu Gábor doktornál. Valaki tud esetleg róla nyilatkozni, hogy milyen a vele való szülés?És milyenek a szülésznők?Érdemes-e valakit felfogadnom?
Előre is köszönöm a válaszokat
Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Ani20: a legjobb tudomásom szerint nincs szülésznő választási lehetőség az Uzsokiban, legalábbis 2005.májusáig nem volt!
A dokin kívül a szülésznő a legfontosabb a szülésnél, mert igazából Õk segítik a világra a kicsit. De örömmel mondom, hogy a szülésznők is nagyon jók az Uzsokiban nem csak a dokik Kép
Õk azok akiknél jelentkezel amikor úgy gondolod elindult a szülési folyamat. Õ megvizsgál, majd szól az ügyeletes dokinak és felveszi az adataidat, majd végig veled van a vajúdástól a szülés illetve a záró varrásig, valamint Õ segít a későbbi ágyadig eljutni is.
Mindig az ügyeletes szülésznő van veled. Nekem pont úgy jött ki, hogy kettő is volt, mert az elsőnek aki a szülésnél velem volt lejárt a műszakja, így bemutatott egy másiknak aki a továbbiakban segített. Mindekettő nagyon aranyos és rendes volt!
Remélem segítettem.
Timie: mindegyik doki jó! Valaki biztos tud mondani neked vmit a Hajdúról is, én nem nála szültem.
Ha van vmi kérdésetek jobb helyre nem is jöhetettek volna Kép Itt mindenki szívesen segít Nektek!

Jó éjt!
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Anita: ügyesek voltatok az elválasztásnál (gratula apának is!). Nálunk is hasonlóan ment a helyzet, gond nélkül "leszokott" a cicről.

Ani20: úgy tudom, hogy ha külön kérvényezed a főorvosnál, akkor választhatsz szülésznőt, ha kitartó vagy engedélyezik. (Egyre többször mondogatják, hogy engedélyezni fogják a szülésznő választást, de mindeddig hivatalosan úgy tudom nem történt semmi).
Részemről Kassai Magdit tudom ajánlani, ő egy tünemény! Kedves, aranyos, ugyanakkor rutinos, nem hagyja, hogy bepánikolj. Nekem az egész lénye megnyugtató volt. (Már csak azért is, mert aki felvett szülésznő az egyáltalán nem volt szimpi és amikor reggel jött a váltás és megjelent Magdi, onnantól éreztem magam igazán biztonságban.) Persze ez az én szubjektív véleményem.

Timie: Hajdú dokinál szült a barátnőm és meg volt vele elégedve. Többet én sem tudok róla.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Anita: hát gratulálok, ez akkor gyorsan és könnyen ment! Én még Máté egy éves kora körül elégeltem meg a szopin elalvást, mi is így szoktattuk le, a reggeliről meg magától szokott le 14 hónaposan, szerintem a fogzás miatt, akkor indult el egyszerre 4 szemfoga. Nekem így pont jó volt, elég volt, örülök, hogy eddig tudtam szoptatni.

Gabi: nem is írtad, milyen volt a homeos tanfolyam!!! Számolj be légyszi, engem érdekelne! Köszi!

Ani20: és ki a dokid? Mikor jön a baba? Én is úgy tudom, hogy most már nem olyan szigorúak szülésznő ügyben, megengedik, hogy válassz. De a dokid biztos meg tudja mondani, hogy zajlik pontosan a kérvényezés vagy hasonló. A Magdi tényleg egy tündér, nálam az Ibolya és a Bogi volt, előbbi kissé merev, utóbbi szintén egy angyal. Mariról is csak jót hallottam.

Timie: én Hajdúnál szültem, és eddig még csak olyan emberrel találkoztam, aki elégedett volt vele (nagyon sokan szülnek nála). Ezzel ellentétben én utólag döbbentem rá, hogy pont a szülésnél nem úgy viselkedett, mint ahogy az elvárható lett volna, ideges és türelmetlen volt... Előtte és utána is tünemény volt, a maga furcsa stílusában, de az a türelmetlenség mélyen hatott rám. Érdekes, hogy erre jóval később döbbentem rá... Ha érdekelnek részletek, írj a címemre (christoth@chello.hu).

Mennem kell, megyünk át tesómékhoz. Puszi,
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Még mindig nincs szülésznő választás...kivéve tényleg ha nagyon kérelmezed,stb... MOst volt egy csaj,aki fizetős szobában volt és ő a Verát behívatta amikor szült,persze gondolom plusz pénzért és gondolom jó előre kérvényeznie kellett stb...
A Hajdúról csak annyit tudok,hogy az egyik szobatársam tökre meg volt vele elégedve a terhesség alatt,aztán amikor egy hete szült,a dokija nem tudott eljönni az Õrsröl a rendelőből,mert annyian voltak!!! Aztán neki végül a Fruzsina vezette le a szülést,aminek végül örült is.
Amúgy eddig minden szülésznőről csak jót hallottunk,tehát amiatt nem kell aggódni.
Krisz: a Csapó mondta hogy majd ő megműt,de végül felhívták a Tibát és ő azonnal bejött éjfélkor.Tegnap meg már hívott is telefonon,hogy minden laborom tökéletes és majd 2 hét múlva elég bemennem,ha addig nincs gáz.De tényleg már másnap semmi bajom sem volt szerencsére.
Anita: te is hogy megoldottad ezt az elválasztást,én meg még azért aggódom,hogy csak majd legyen elég tejem legalább fél évig.

Majd rakok fel hamarosan képeket,csak mivel anyuéknál vagyunk már,így a tesómtól alig tudok idejönni a géphez...mondjuk időm sincs nagyon.

Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Ani20, én Sztakóné Györgyivel (a vezető szülésznő)szültem, aki nagyon profi, és szerintem egy angyal.
Annamari, nagyon vigyázz magadra Kép, és szerintem ne aggódj, hogy nem lesz tejed, csak határozd el, hogy lesz!! Kép
sus1
 
 


Eri vagyok jövőre Juniusban fogok szülni a Dr. Sztakónál milyenek a tapasztalatok
jurika2
 
 


sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan válaszoltatok szülésznő témában. Ha nincsen szülésznő választás, akkor az éppen ügyeletes lesz velem, és mi a biztosíték, hogy végig ott lesz a vajúdás alatt, hogy segítsen. Egyébként az orvosom a Csapó doktor.
A válaszaitok után felmerül bennem a kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e ezzel a kérvényezéssel foglalkozni, ha amúgy is mindegyik szülésznő rendes és segítőkész.
Amúgy ismerőseim ajánlották, hogy válasszak szülésznőt, mert az a biztos, de ők nem az Uzsokiban szültek.
Azért rákérdezek a dokimnál, aztán megírom mi a helyzet.

sziasztok
Ani
ani20
 
 


Sziasztok!

Ani20: én is Csapó dokinál szültem és nagyon jól döntöttem! Annyira profi, bár a többi orvosról is hallottam jókat. De őt mindenkinek szívesen ajánlom Kép
A szülésznők közül velem a Mária volt a szülésnél és a Magdi a végén, mindkettő tünemény volt!

Pusza
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Ani: ha megvagy elégedve az ügyeletes szülésznővel, akkor meg lehet vele beszélni, hogy maradjon végig veled. Legalábbis nekem ezt mondta Mariann a szülésfelkészítőn. Ha nincs sürgős programja biztosan végig ottmarad veled (persze némi plusz pénz reményében).

Homeopátia: szuper!!! Nagyon élvezem. Most pénteken lesz az utolsó előadás, már előre sajnálom, hogy vége. Eddig 3 doktornő tartott előadást (1. a homeop. alapjai; 2. láz, hurutos betegségek, 3. köhögés, krupp, sérülések), a pénteki lesz a hányás, hasmenés.
Érthető, világos magyarázatok, amiket a könyvekből nem mindig tudunk kihámozni. Két könyvet ajánlottak:
- Dr. D.M. Gibson: Elsősegély Homeopátiával (800 Ft)
- Dana Ullman: Hogyan gyógyítsuk gyermekeinket homeopátiával? (1490 Ft)
Azt mondta az egyik dokinő, hogyha ez a két könyv megvan, akkor nagy gond nem lehet.
A jegyzeteimet amint lesz időm legépelem és akkor akit érdekel szívesen átküldöm!
Ja, és kaptunk egy listát az "igazi" homeopátiás orvosokról, kerületek szerint, rajta van, hogy kit mikor lehet felhívni. Szerintem az is hasznos.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Edina!

Velem is most valamilyen Mária volt,tényleg rendes volt,de 2 éve a Magdi volt bent és ha lehetett volna most is őt választottam volna,annyira szuper volt.
Ani: sztem tényleg minden más fontosabb lesz,mint maga a szülésznő,a lényeg,hogy a dokid úgyis ott lesz veled. Na és persze a férjed vagy barátod vagy anyukád vagy bárki,nekem 2 éve még anyukám is ott volt (igaz csak a vajúdóban,de nagyon jó volt)

Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, sokat segített. A Habermayer dokiról hallott már valaki valamit?
g77
 
 


Sziasztok!

Gabi: ha egyszer eljutsz a rendszerezésig, nekem mindenképp küldd majd át, jó?Köszi, és majd szólj, ha aktuális! Kép

Annamari: hogy vagytok, hogy bírsz a két gyermekkel? Márk jól viseli, semmi féltékenység? Majd azért kérnénk ám azokat a képeket! Kép

Nem tudom, Dóriékkal mi lehet, rég nem jelentkezett. Na meg persze mindenki mással, mostanában sokan igen ritkán írnak. Kép Néha olvasgatok más fórumokat, vannak olyanok, ahol csak úgy zajlik az élet, rengeteget írnak és így jobban tudnak reagálni a másik mondandójára is. Hátha egyszer majd nálunk is így lesz... Kép

Lau, te hogy vagy? Kezelésekkel mi a helyzet? Írj ide is, ne csak a másikba! Kép

G77: a Habermayer is jó orvos, biztos kapsz majd nyilatkozatokat ez ügyben... Kép

Szombaton moziban és vacsizni voltunk apjukkal Kép, megemlékeztünk megismerkedésünk 8. évfordulójáról, a szüleim vigyáztak Mátéra. Úgy sikerült hazaérnünk, hogy Máté már aludt, tök furcsa volt, még sosem fordult elő, hogy nem mi fürdettük, altattuk. Kép Egyébként az "Ütközések" c. filmet láttuk, aki teheti, nézze meg, nagyon-nagyon jó és szép film!!!

Na megyek, jön egy rég nem látott barátnőm vendégségbe, puszi nektek.
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hali!

Annamari: nekem mindkettő "bejött" Kép
Gabi: érdekel engem is ez a homeopata dolog, szóval ha kész vagy vele kérem én is! Előre is köszi!
G77: két csajszi akikkel a szülésfelkészítőn ismerkedtem meg a Habermayer dokinál szült, mindkettő nagyon meg volt elégedve vele.
Annyit meséltek, hogy a kórházban az UH-ok olyan fura volt, de a magánrendelésen mindig rendes és a szülésnél is nagyon jó fej volt. Hát így másodkézből ennyit tudok róla.
Krisz: buli, hogy Máté eltudott aludni nélkületek! Biztos fura volt Kép
Mindjárt utána nézek ennek a filmnek....már mi is olyan régen voltunk moziban.
Szombaton voltunk a BNVn, de peluson, popsitörlőn kívül csak két jópofa falragaszt vettem a picúrnak. Amúgy nagyon jól éreztük magunkat pénteken, köszi Kép

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat. Valószínűleg akkor hagyatkozom az ügyeletes szülésznőre. Kép
Szüléselőkészítő tanfolyamra mikortól lehet járni? A védőnő fog szólni, hogy mehetünk, vagy nekem kellene rákérdeznem?
Egyébként annyira jó, hogy tudtok segíteni, mert nem vagyok "jártas" ebben a témában.

Annamari: A levelezésekből kiderült, hogy Te most szültél a Csapónál.
Milyen volt vele szülni? Sokat segített?

Gabi: lesz még ilyen homeopátiás tanfolyam? engem is nagyon érdekel ez a téma.

sziasztok!
Anita (Ani)
ani20
 
 


Hát erre jövök vissza Annamari, hogy megszületett a druszánk?
NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK!
Lányok nem tudtam visszaolvasni sajnos, csak annamarit. Viktort vittem kötözésekre, szülinapok (férjem+Vik) és ÓVODA!!!! Utána pedig beteg lettem. Majd itt votl anyukám a beszoktatás alatt és ezt kihasználva egész nap lótottam-futottam.
Sajnos Marcell nagyon rossz alvó, éjjel sokszor fent van, kétszer általában, ez nagyon kimerít.

Ez ám az élmény! Oviba beszoktatni egy kis dinamitot! Nekem ez olyan elszakadás volt, mint pl a tejciről leválasztódás. Negyedik napra már nem volt semmi gond az oviban. Előtte kisebb-nagyobb üvöltözés azért megesett. Úgy örülök, hogy az újpalotai ovit választottam végül, nagyon tüneményesek az óvónők és 8-an vannak csak a csoportban.
Mi lenne, ha ezen a héten rendeznénk egy találkozót? 25 péntek a Gvadányi játszóban?
Holnap is benézek, csak még meg kell írnom egy cikket.
Annamari, nagyon örülök Nektek!!!!!
:-)))))
Üdv az újaknak is, én Csapónál szültem, legjobb doki a világon, gyakorlatias. Nekem is volt egy vetélésem és ő mondta, hogy majd a természet tudja a dolgát, és egy hónapra rá ott volt a pocakomban Viktor!
Én úgy választhattam szülésznőt, hogy kérvényezni kellett, mert az elsőt is Vera segítette világra és nekem nagyon tetszett az élénk vidám természete. De még a harmadik hónapban kérvényeztük.
Most a stílusom kicsit ugrálós, bocs, de még mindig Annamari hatása alatt vagyok!
Puszi
Dóri
Péntek délelőtt 10???
tigris
 
 


Halihó!

Dóri: de jó, hogy végre hallottunk felőled!
Hát mit ne mondjak esemény dús időszak után vagy.
Sajnos nekünk nem jó a péntek. Ajtót jönnek beszerelni.

Anita: Annamari nem a Csapónál hanem a Tibánál szült. Dóri, Lau, én és azt hiszem még Csaju szült a Csapónál. És mindannyian nagyon meg voltunk vele elégedve!Kép
A szülés felkészítő tanfolyam menetrendje az UH
előtti falra van kiragasztva, bármikor mehetsz nem kell senkire várnod. Szerdánként tartják a faházban délután 5-től.
Én sajnos csak az utolsó másfél hónapban tudtam menni a meló miatt, de az is nagyon tetszett. Jó volt hasonló időpontban szülő csajszikkal megismerkedni, legtöbbjükkel később találkoztunk a gyermekágyason isKép

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek tök jól vagyunk.Igaz Márkkal tízszer annyi gond van mint Viktorral. Éjszaka Viktor csak egyszer kel fel 3 körül,de éppencsak nyekereg kicsit,megetetem és már alszik is tovább 7ig.Ezzel szemben Márk vagy 2-3-szor elkezd sírni,hajnalban a kakaóját követeli,stb... de valószínűleg jönnek hátul a fogai,mert az egész öklét bedugja a szájába napközben. Semmi féltékenység eddig Kép csak szeretgeti mindig a "kistesóját",egyszer mondta,hogy ő is akar szopizni,de amikor mondtam neki,hogy jó gyere próbáld ki,akkor mondta,hogy inkább nem! Kép
Teszek fel képeket(bár ezeken pont nem látszik sajna úgy a hasonlóság)
Ez Márk volt 10 naposan
Kép
Ez Viktor 10 naposan
Kép
Itt pedig a sérült Márk a barátnőjével
Kép
Mi is mennénk már talira nagyon,de sajna pénteken pont délelőttös apa,így nincs kocsink,de jövő héten bármikor ráérünk majd.
Dóri: örülök hogy sikerült jó ovit találni és köszi hogy így lelkesedsz miattunk! Kép
Ani: én tényleg a Tibánál szültem,de sokszor vizsgált a Csapó is és tényleg jó dokinak tartják.
Lau! Mi van veled,tényleg régen nem írtál!!!
Na megyek,mert lassan fel kell keltenem a lurkómat,puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Edina: na, hát hogyhogy csak ennyit vásároltál? Nem voltak jó cuccok?

Dóri: jó, hogy felbukkantál, már hiányoltunk, ne csak az Annamarit olvasd! Kép Na, jó, tudom, most ő a legérdekesebb! Kép
Akkor Vik már jól van, ugye? Nem semmi lehetett a beszoktatás!
Nekünk sem biztos hogy jó a péntek, lehet, hogy addigra már hazautazunk a szüleimhez. Jövő hétre kellene szervezni, nem? Hétfő kivételével, mert ugye akkor zárva, most már tudjuk! Kép Valakinek van javaslata?

Annamari: hát, azért látszik a hasonlóság! Szépek a fiúk, nagyon! Kép Megszoktatok már a szülőknél? És nem lehet, hogy Márk mégis valami féltékenység vagy figyelemfelkeltés miatt akciózik nektek hajnalban? Kép

Képzeljétek, Máté úgy elesett nemrég, hogy tisztára kirepedt belül a szája, ömlött a vér, nagyon sírt, én nagyon megijedtem. Nem vagyok még jártas az ilyesmiben, így elrohantam vele a rendelőbe, hogy nézze eg valaki, kell -e vele vmit csinálni. Egy bunkó gnómszerű gyerekdoki volt ott éppen, csak legyintett, hogy lesz ennél még nagyobb sérülés is. Hát, köszi szépen, nagyon megnyugtató egy aggódó anyának... A nyelvemen volt, hogy az ilyen mért nem megy el nyugdíjba.... Kép Tényleg olyan bunkó orvosok vannak, persze nem csak gyerekdokiban, utálom, hogy semmi empátia és türelem sincs bennük, mért ezt a hivatást választották akkor??? Kicsikém kidőlt a nagy sokk után, most alszik mint a bunda.

Na pá, írjatok minél többen! Kép
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a Hajdu dokis kérdésemre a válaszaitokatKépViszont most lenne egy kérdésem!Én a 14.kerületben a Kerepesi úton lakom, úgy hallottam, hogy szabad gyerekorvos választás van.Tud esetleg valaki ajánlani egy jó gyerekorvost itt a környéken?Előre is köszike a válaszokatKép
Timie

Kép
timie
 
 


Lányok, mit szóltok nov 30 szerda, vagy dec 1 csütörtökhöz?
Kismuki, a féltékenység sajnos úgy is megnyilvánulhat, hogy a gyermek új szokásokat vesz fel, ez nálunk is így volt.
Nem feltétlenül a testvérrel szembeni agresszió jelenik meg.
Puszi, rohanok az oviba, írjatok az időponttal kapcsolatban.
tigris
 
 


Sziasztok!

Hü mennyi levél! Jó régen jártam itt! Kép

Krisz: Gratulálok barátnődnek Balázshoz! Jó egészséget nekik!

Annamari: Gyönyörü a történeted, én is elérzékenyültem. Sajnos pár sorral lejjebb már nem írtál valami vidám dolgokról, de örülök, hogy most már jól vagy. Igazad van a picik olyan dolgokat is kihoznak az emberböl amire elötte talán nem is volt képes. Fantasztikus dolog anyának lenni! Kép Nagyon édesek a fiúk és helyes a leendö menyed is Kép Kép

G77, Ani20, Timie: Üdv a fedélzeten! Kép
G77: Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz, az Uzsoki ahhoz képest, hogy kórház jó hely! És tényleg a lényeg, hogy jó legyen a szülésznö és a doki. Én Mária szülésznönél szültem, nagyon rendes, kedves, szeretetreméltó volt és mindig dicsért, viszont nem volt láb alatt, valahogy mindig tudta mikor kell bejönni. A dokim Járányi drnö, róla is csak jókat tudok mondani. És én is elég szégyenlős vagyok - az intimitásra reagálva - de ott valahogy ez nem jutott eszembe, nem volt idöm sem eröm ezzel foglalkozni.
Nagyon szép várandós idöszakot kivanok nektek!

Anita: Én is gratulálok a gyors elválasztáshoz. Szuper lenne, ha minden ilyen könnyen menne Kép

Gabi: Én is homeopátia fan vagyok, légyszi gondolj majd rám is a rendszerezésnél. Én kiegészíteném a könyvlistát egy másik kiadvánnyal, szerintem nagyon jó, érthetö, laikusoknak való: Horváth Katalin dr. - Bóna László: Homeopátiás gyógymüvészség. Tényleg ez a tanfolyam akkor nem dokiknak készült ugye, hanem ilyen földi halandóknak, mint pl. én? Kép

Dóri: Hát ez a beszoktatás nem semmi. Ha Levente ilyen örökmozgó hiperbaba marad azt hiszem nekem sem lesz egyszerü, de ez még odébb van! Kép

Képzeljétek Levi már próbálgatja aa mászást, most ott tart, hogy négykézlábra áll és a fenekét riszálja elöre-hátra. Annyira ééédes! És ha már beleunt, hogy mégsem halad elöre akkor vagy szökken egyet, mint egy kisnyúl vagy elkezd mérgelödni. És már kiabál, hogy mama, meg mondja, hogy baba-legalább is annak tünik KépRaktam fel új képeket a "Levente cseperedése képekben" alá.

Edina: Mi van veletek? Noncsi miket csinál mostanában? Elkezdted már a hozzátáplálását? Én a héten tervezem az almát, csak kéne szerezni valami megbízható vegyszeermenteset.

Lányok! Ti hogy kezdtétek a hozzátáplálást? És mi a véleményetek a bébiételekröl? Ismeri valaki a BabyTime márkájút? Itt nálunk a CBAban találkoztam vele, állítólag Bio és csak 97Ft?

Még egy kérdés: Szerintetek milyen a jó etetöszék?

Na mostmár eldugulok, elfoglaltam az egész oldalt.

Puszi mindenkinek

Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Hello!

Annamari: én is gratulálok, nagyon édesek a fiúk!

A szülésfelkészítőre az utolsó 3-4 hónapban érdemes járni? Vagy egyáltalán hány alkalomból áll a felkészítő? Ha valaki túl korán elkezdi, akkor még ismétléseket is hallhat ... Kép

Csajok, mi a véleményetek a terhestornáról? Segítség a szülésnél, ha jár valaki rendszeresen?

Anita
ani20
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy megindult a topik Kép csak győzzem az olvasást!

Annamari: nagyon helyesek a srácok és tényleg hasonlítanak egymásra KépSzerencséd van Viktorral, hogy ilyen jól alszik! Remélem így is marad, és Márk is helyre rázódik. Szegénykém milyen kis sebesült ezen a képen.
Krisz: megijesztesz engem is, hogy történt ez Mátéval? Most már rendben van? Hát a gyerekorvosokról nekem is meg van a véleményem Kép
Hát igazad volt rengetegen voltak és csak egy két helyen találtam jó cuccokat, de azok meg ahhoz képest, hogy használtak drágák voltak. Katának kerestünk overált, de végül azt se kaptunkKép Mindegy most legalább pelussal el vagyunk látva Kép Tök jó árban volt, kár lett volna otthagyni. Libero 62db-os 2500.-Ft!!
Timie: igen gyerekorvost válaszhatsz, én sem tudtam annak idején, hogy melyiket így maradtam a körzetinél, de már bánom Kép Mi a Csertő parkhoz tartozunk.
Dóri: a nov. 30 nekem jó, a dec.1 nem.
Timi:Nagyon ügyes Levi gratulálok! Noncsi is már két hete emelgeti a kis fenekét, meg négykézlábra áll, de eddig csak hátrafelé sikerült haladnia Kép Levi már ül?
Én már 4 hónapos kora után elkezdtem adni az almát, mert Õ nem kizárolagos anyatejes baba. Először nagyon fintorgott, de aztán imádta. Most már sok mindent eszik. Húst is Kép Én ha tudok inkább főzök a csajszinak, de ha muszáj akkor a HIPP-es kajákat szeretem, meg a Kecskemétit, mert az is HIPP termék.Ezt a BabyTime-t nem ismerem KépMi kapunk egy fémvázas műanyag etetőszéket, azt hallotam, hogy az jó Kép
Tegnap voltunk tanácsadáson Noncsi 71 centi és 7470 gramm, szóval rendesen megnőtt a kiscsaj Kép
Ani20: nem emlékszem pontosan, hogy mennyi előadás van, de folyamatosan indítják, vagyis lemegy az x. és előről kezdik. Szóval, ha korábban mész van esély rá, hogy kétszer is meghallgathatod Kép De persze nem muszáj!Arra mész el amelyik érdekel, a lényeg, hogy előtte érdeklőd meg, hogy tuti az lesz a téma amit kiírtak, mert mindig változtatják menetközbe Kép
Én nem tornáztam, sajna nem volt rá időm amikor meg lett volna akkor már nem szabadott.Szerencsémre enélkül is jól tágultam a MÁLNALEVÉL teát ezuton is minden kismamának nagyon ajánlom!

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!
Bedi: Köszike a válaszodat, én is a Csertő parkhoz tartozok,de mivel még senki se adott jó választ, lehet ahol régen laktam a 16ker. ott fogok orvost választani. Ott azt mondta a doktornő hogy ő is kijön a 14-be, ha kell.
A válaszokat a gyerekorvosokkal kapcsolatban még várom. Előre is köszönöm

Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok

Nem győzöm már az olvasást, nagyon megindult a fórum, ez szuper jó!Kép

G77: Én a Hábermajer dokihoz járok. Nekem sajnos február végén volt egy vetélésem, 10 hetesen, az akkori orvosomat cseréltem le Hábira. Mikor először mentem hozzá nagyon izgultam. Nagyon kedves, jókedéjű, egy pár perc után már nem is éreztem úgy, hogy egy vizsgálaton veszek éppen részt. Mikor a citológiát csinálta, akkor beszélt közben meg kérdezgetett hogy elterelje a figyelmemet, gondolom ő is tudja, hogy nem éppen kellemes érzés ez a vizsgálat. Legközelebb akkor megyek hozzá, ha megint teherbe estem, remélem ez hamarosan be is következik. Én csak jót tudok mondani róla. Alaposabban és körültekintőbben vizsgált meg, mint az előző dokim, ezért is bízok benne.Kép

Kismuki: Szörnyű ami történt veled, mikor olvastam, még napokig eszembe jutott a történeted. Örülök, hogy most már jobban vagy, legyél erős és nagyon egészséges!Kép

Tkrisz: Ez felháborító, ahogy bántak veletek! Még ha nagyon elfoglalt is a doki, azért pár megnyugtató mondatot elengedhetett volna felétek normális hangsúlyban!

Most már búcsúzom, hagyok helyet nektek is az írásra.

BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

G77: én Hábinál szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Körültekintő, alapos, odafigyel rád.

Akiket érdekel: www.homeopata.hu
A tanfolyam link alatt van feltüntetve a laikusoknak szóló tanfolyam.
Orvos a XIV. kerületben: megnéztem a homeopátiás dokik listáját és Dr. Sal Péter van feltüntetve rajta (Tel: 273-2564), ő a Bosnyák téren rendel (nem magán orvos, azaz nem fizetős). Egyszer voltam is nála a Manóval, mert akkor az én dokinénim épp nem volt. Nagyon szimpi volt, kedves a gyerekekhez és tényleg kizárólag homeopátiás szert javasolt. (Ha szülés előtt tájékozódom, akkor lehet, hogy én is őt választom, de mostmár maradok a dokinénimnél és saját kútfőből homeopátiázom.)

Ezt el kell meséljem: Képzeljétek, mi tavaly egész évben állandóan náthásak voltunk a Manóval, hol én kaptam el tőle, hol fordítva. És mióta szedem ezt a szuper vitamin csomagot nem voltam megfázva! Sőt a hétvégén Bence náthás lett és nem kaptam el tőle! Ilyen még nem volt.
Apró örömök egy Anyuka életében...

Tanfolyam: érdemes elmenni mindegyik előadásra, mert mindenhol hallasz érdekes dolgokat. (Pl. a fogorvos előadását sokan kihagyják, pedig szerintem nagyon érdekes és élvezetes előadás volt. Olyan infókkal, amikről egyébként nem hallasz máshol.)

Annamari: édesek a gyerkőcök. Bence észrevette őket a monitoron és vagy 5 percig magyarázott a képnek...

Én is voltam a börzén és nekem mázlim volt, mert mindent kaptam, amit akartam. Olyan szuper kiskabátokat vettem a Manónak, hogy csak na! (H&M; C&A; Next; EarlyDay márkájú babaruhák fillérekért...) No meg a pelus tényleg baromi olcsó volt. (Pampers nem volt olyan sokkal olcsóbb, viszont egy csomó ajándékot adtak mellé.)

Lányok, hogy készültök a Mikulásra?? Én jobban izgulok, mint a Manó. Van valami különleges hagyomány valakinél?

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!
Én is a Csapónál szültem és ott is fogok.Megbeszéltük apával,hogy januártól jöhet a tesóKép Kép Kép
Most ezerrel rajta vagyok,hogy összeszedjem magam,mind testileg és lelkileg is.
Mi is készülünk a mikulásra,még csak gondolatban .Mide évben én vagyok a mikulás,eddig csak apának tettem hajnalban tele a bakancsátKép Idén nem kapnak csokit,csak 1-1 nagy mikulást.Nimród nem tud kakilni,mióta leszokott a ciciről.Regel csúnyán átvertem,nem akarja inni a tejet így beletettem egy nem átlátszó üvegébe és tettem bele neki vaniliáscukrot,így megitta.
na megyek főzniKép
Sziasztok

Kép

Kép
anita23
 
 


Hello mindenkinek!

Nekünk jövő héten jó a szerda és a csütörtök is,ugyan szerdára akar jönni a védőnő,de majd megmondom neki,hogy halasszuk a jövő hétre. Úgyis minden rendben van.
KÉpzeljétek az új doki nénink azt mondta Márk fütyijére hogy mostantól minden este frankón húzzam fel neki,hogy egy kicsit fájjon,mert így talán még rendbe jön egy hónap alatt,de ha nem,akkor majd menjünk a sebészetre.
Anita: sajnos általában az anyatej megszűnése után jönnek a székrekedéses problémák,ha tudsz szerintem most amíg át nem áll Nimród szervezete addig olyanokat főzz,amik székletlazítóak.Egy idő után úgyis rendbejön majd.
Nálunk szerencsére mindig van a Hiltonban Mikulásünnepség,de azért itthon is be szokott öltözni apukám és ő hozza az ajándékokat a gyerekeknek... de szerintem még mindig a cipős megoldás a legjobb,így én is ezt fogom majd bevezetni a fiúknak.
Találjátok ki akkor mikor menjünk a játszóházba!!!

Puszi
Annamari
kismuki
 
 


Sweelady1, Barbara 75, Almadi,

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok, annyira jól esett. Dec.7-én megyek a dokihoz, remélem tényleg nem csalódok. Mert most azon a ponton vagyok, hogy kiábrándultam az eü-ből. Már megjártam egy pár dokit, szerintem az elvárásaim nem nagyok, csupán arra az 5-10 percre figyeljen oda, ne darab-darabnak tekintsen, főleg, ha még meg is fizetem. Az előző dokim dupla annyiért csinált egy vizsgálatot, mint általában, és egy rohadt vérvételért is könyörögni kellett a vetélésem után. Főleg úgy, hogy progeszt. hiány gyanús voltam, vagyok. Én ezt nem értem. Közölte, hogy majd a következő után. Micsoda. Mi után? Tudják egyáltalán miről bszélnek ezek? Nagyon vágyom már egy babára, a korban is rendesen benne vagyok már, és ennek ellenére ilyen könnyelműek.
Bocs hogy ilyen elkeseredett vagyok, de muszáj volt elmondanom.

Ha van kedvetek írjatok.
Sziasztok.
g77
 
 


Sziasztok!Kép

Jó régen írtam, velünk minden rendbenKép Túlestem az utolsó kezelésen is múlt héten, az ultrahang jó volt, jövő héten megyek CT-re hétfőn. Remélem, az is rendben lesz és már csak regenerálódomKép

Annamari: nagyon megdöbbentem azon, ami veled történt, sajnos ilyen előfordult egy ismerősömnél is, szerencsére ott is volt otthon valaki, így rögtön kórházba tudták vinni. Azt nem értem, hogy Fruzsina miért nem csinált egy ultrahangot?? Ott rögtön látta volna, hogy baj van, hiszen egy hete szültél. Mindegy, a lényeg, hogy minden rendben most már.
Gyönyörűek a fiaid, igazán büszke lehetsz rájukKép

KriszKép komolyan mondom, néha úgy érzi az ember, mintha egy darab hús lenne, vagy futószalagon jönnénk...ha nem ahhoz az orvoshoz kerülsz, akihez szoktál járni, szinte minősíthetetlenül bánnak az emberrel. Nem tudom, mikor változik ez meg. Nem megjegyzéseket kellene tennie, hanem segíteni, sőt, még bíztatni is jó lenne a kétségbeesett anyukát.
Jól vagytok már?

G77: végülis Hábermájer mellett döntöttél? Remélem, meg leszel elégedve veleKép Én Csapónál szültem mindkét fiamat, nem mentem volna más orvoshoz, mégha fizettek volna semKép A szülésnél rengeteget segített, nem éreztem magam kiszolgáltatottnak. Azóta is, akármilyen problémám van, bátran hívhatom.

Nekünk elvileg jó lenne a jövő hét csütörtök. Játszóházba mennénk vagy valakihez talizni? Majd írjatok, jelentkezünk!!

Bazsival voltunk hétfőn agyhártyagyulladás elleni oltáson, le is mérték. 14 hónaposan 10,70 kg és 82 centiKép Jól összekapta magátKép

Pár kép, hogy nehogy elfelejtsetekKép

Kép
Kép
Kép

Lau
lau
 
 


Lau!
Már nagyon hiányoltalak!!!
Én sem tudom miért nem csinált UH-t Fruzsina,de mindegy,gondolom nem gondolta,hogy ilyen komoly az ügy.Szegény biztos kapott sztem fejmosást így is a dokimtól,hogy miért engedett el. Mindegy mostmár,a lényeg hogy túl vagyok rajta,igaz még jó sápadt vagyok mindig!!!
Játszóházba kellene menni mindenképpen,főleg hogy remélhetőleg sokan leszünk!!!
Mindenki jöjjön aki csak tud- főleg ha én egy 3 hetes bébivel elmegyek akkor senkinek ne legyen kifogás!!!
Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


HellóKép

AnnamariKép Köszi!!Kép Itt vagyok, élek és virulokKép
Menjünk, nagyon benne vagyok a mehetnékben, meg itthon is az üvegfestésbenKép
Ti készültök valahogyan már? Advent, Mikulás, Karácsony.
Bármilyen ötletnek nagyon örülök, szeretek kreatívkodni. Ákost is szeretném megtanítani, bár a kézügyessége még nem túl jó, és nem is mindig van kedve, azért igyekszem.

Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Lau: nagyon helyesek a fiúk, még mindig Kép, és Bazsi tényleg szépen megnőtt! Kép Kis rosszcsont pofija van! Kép Ákos viszont komoly nagyfiúnak látszik!
Nagyon klassz, hogy túlvagy a kezeléseken, gondolom, nagy könnyebbség neked és a családnak, az eredmények pedig tuti jók lesznek! Kép
Irigyellek, hogy ilyen kreatív vagy, én sajnos kétbalkezes vagyok minden művészi dologhoz... Kép

Egyébként kösz mindenkinek, jól van Máté, nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, gyorsan gyógyul a seb. Csak persze örültem volna, ha ezt máshogy közlik velem...

G77: hát igen, nagyon gáz tud lenni az egészségügy, teljesen megértelek. De ne keseredj el, szerintem itt nem fogsz csalódni! Kép

Timie: hát a gyerekorvos választás sem lehet könnyű eset, mi és szerintem ti is a Szerdahelyi doktornőhöz tartozunk körzetileg, ő egy idősebb nő, nem a leglekesebb, el tudnék képzelni jobbat is, de valószínűleg sok rosszabb van nála. Ha tudnék jót a közelben, én is biztos mást választottam volna.

Timi-Sweetlady: rég jártál erre, biztos nem olvastad már a válaszomat Makóval kapcsolatban, szerintem már rég hátra vándorolt a sok hozzászólástól. Kép Abban kérdeztem, hogy hogy hívják a párod, hátha ismerik egymást az enyémmel, nem olyan nagy az a város és ha még egyidősek is kb... Kép

Ani: én otthon tornázgattam és a végén jógára jártam, nekem inkább jól esett a mozgás, minthogy segített volna, bár lehet, hogy csak túl keveset csináltam... Kép Az előadásokra érdemes elmenni, ha indulnak, mert olyan sűrűn azért nem ismétlődnek, sztem kétszer megy le a sorozat egy évben.

Mi most mégsem utaztunk el, valószínűleg jövő héten megyünk, d emég nem tudom, mikor. Ha itthon leszünk a talikor, mindenképp megyünk. Akkor szerda vagy csüt.?

Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Tkrisz: köszike a választ, akkor lehet maradok a 16.kerületi orvosnál.
Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam ezt a fórumot, nagyon sok érdekes dolgot olvashatok TőletekKépIgaz Hajdu dokiról nem írtatok valami jókat, de bízok benne, hogy túl fogom élni én isKép
Puszi Timi

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Lau: Nagyon édesek a képek, telitalálat volt ezeket berakni. Szorítunk a CT miatt, bár biztos minden rendben lesz, majd mindenképp jelezz vissza, mi a helyzet.Kép

G77: Hábinál nem lesz olyan problémád, hogy nem figyel rád. Én úgy éreztem 1000 százalékosan rám koncentrál. Ráadásul, ha elküld vizsgálatokra, azt mind az Uzsokiban csinálják, nem kell érte külön fizetni meg ezer helyre mászkálni. Mindent mondjál el neki, amit csak gondolsz, engem is türelmesen végighallgatott aztán ellátott jótanácsokkal. Kiváncsi vagyok rád milyen hatással lesz, mindenképp írd majd meg. Remélem nem fogsz csalódni és ugyanolyan jó érzéssel fogsz kijönni tőle, mint én.Kép

Timie: Én Hajdú dokiról csak hallottam, mindenki dicséri, és inkább az SZTK-ba rendeli a pácienseit, hogy ne kelljen fizetniük a magánrendelésén. Ez jó dolog szerintem, csak az SZTK-ba meg elég sokat kell várni, hogy rád kerüljön a sor.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok és nagyon vigyázzatok magatokra, vacak kint az idő.Kép

Barbara

Kép

Kép
barbara_75
 
 


Lau, jó hogy itt vagy megint! :-)
Lányok, akkor elsején csütörtökön ki jön a Gvadányi játszóházba?
10 órakor jó?
Eddig: Lau, Kismuki, mi.
Az új fórumozók is jöjjenek, legalább megismerkedünk.
Megyek főzni....
Puszi
Dóri
Egész éjjel egeret üldöztem, a férjem bulizni volt, de sikerült megfogni az egérfogóval!!!
tigris
 
 


Sziasztok!

Dóri: egereeeeeeeeeeeeeeeettttttttt??? Nem semmi.
Mi tuti megyünk,a 10 óra pedig tökéletes,Viktornak még úgysincs napirendje,mert szinte mindig alszik,etetni meg ott is meg tudom... majd az elindulás lesz nehezebb,ez lesz az első alkalom hogy 2 gyerekkel egyedül indulok el valahová. Mindenesetre azért kocsival jóval egyszerűbb,mint ha BKV-zni kellene.
Lau: de jó,hogy akkor végre te is tudsz jönni!!!
TimiKépSweetlady) elfelejettem a múltkor,hogy nekünk egy jó nagy Brevi székünk van,ezt még most is 2 évesen használja Márk,mert jó nagy puha kényelmes az ülése és óriási tálcája van (gyurmázáshoz,gesztenyézéshez tökéletes) és alacsonyra is letolható,mint egy kis szék. Anyuméknál a kis Ikea-s szék van,de abba már nem hajlandó most beleülni,igaz már a nagyokkal akar ülni -párnán- az asztalnál.Kép
Sus: veletek mi van,tudtok jönni???
És Annamari,az ikreket mikor láthatjuk már végre?
Gyertek minél többen,puszi
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyorsat írok most bocs Kép
Sajnos mi nem tudtunk csütörtökön menni, mert mennem kell 2 napos továbbképzésre és az csüt-pénteken lesz Kép
Szóval Ránk most ne számítsatok, sajnos!
Majd legközelebb, remélem az sem lesz olyan soká!!! Mert nagyon szeretném látni a vadiúj csemetét Kép és persze a többeiket is.

Üdv
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?