Sziasztok!
Na végre nem csak én írogatok magamnak
!
Betti,
Igen, tudom, nem túl megnyugtató, de ez tényleg vírus, ahogy Meskete is írja
.
Egy másik topikon, ahova még írok, ott szinte minden második (!) gyerkőc ki van dőlve ettől.
De úgy néz ki, mintha múlóban lenne nálunk, de nem merem elkiabálni, szóval csak halkan súgom
.
Betty pont ma 2 éves és 7 hónapos, szóval elég nagy csaj lett, amióta nem írtál
. Most tényleg tesztelem, mert a játszóteres talinkon adtam el a babakocsinkat, úgyhogy most mindenhova gyalogosan kell jönnie ( de bírja
).
Az ivással kapcsban én adtam Bettynek teát ( Hipp gyerektea ), de szerintem ha nem szoktatom rá, lehet, nem is igényelte volna. Négy hónapos koráig kapott anyatejet és tápszert, utána csak tápot, na meg a kezdő kajákat. Lehet, itt is elég lett volna elkezdenem külön itatgatni, nem tudom.
De ne több decit képzelj el
.
Egy kis cumisüveg ( azt hiszem, 125 milis volt ) az kitartott egész nap. Általában akkor ivott teát, ha nem én voltam vele, hanem anyu vagy tesóm ( ritka alkalmak voltak
).
Vagy ha nagy néha felkelt éjjel, amikor már nem volt tejem, akkor kapott esetleg teát. De sokszor elég volt, ha megkapta a cumiját
.
Úgyhogy most jól megkavartunk Téged
.
Meskete,
Köszi a jobbulás-kívánást, úgy néz ki, hat
.
Reggel hétkor arra ébredtem, hogy Betti szólongat, kakilnia kell.
Aztán el kellett mennem vásárolni, addig anyu volt itt vele. Azóta csak egy wc-zés volt, remélem, ezzel le is zajlott a vírus.
Kismamatorna rémlik, mintha az új suliban lenne, de nem merek rá megesküdni...
Fabri jól elfutott relaxálni
!
Kriszti? Csilla?
És Hencsi is hallgat szombat óta...
Jó, tudom, nem lehet mindenki örökké itt, de akkor is
.
Megyek én is, meglesem nem-akaródzik-aludni leányomat!