Új privát üzeneted érkezett!

Bella!
Picit késtem, de tüelmesen vártak a terem előtt. Még jó, hogy a jobbik felének volt órája éppen.Kép
De a zoknikat elfelejtettem beadni a bölcsiben. Szépen elvittem magammal. Kép
Lassan indulhatok is értük. Kép

Zsuzsi!
Mi arrafelé lakunk, a Huszt utcában. Kép Klára is közel lakik. Kép

Eri
simones
 
 


Eri, Zsuzsa!

Ha tudtok arrafelé (Porcelán) eladó lakást, írjatok lécci! Kép Nem bírom már a lépcsőzést, és lassan a lakás is kicsi lesz.

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Bella, hát igen, nem túl hosszúak a délelőttjeim mostanság Kép Ellenben a délutánok itthon a két őrjöngővel csigalassan tudnak telni Kép
Janka már kiszemelt egy kis barátnőt magának, akit éppen Lucának hívnak Kép de még nem bontakozott ki igazán a barátság. Remélem, összejönnek, mert enyimgyerekek nagyon barátkozós típusok, az óvónénik nem elég vonzóerő számukra, hogy jól érezzék magukat.

Zsuzsa, van egy ilyen ugrás, amikor hirtelen sokkal gyorsabban végeznek a szopival. Szerintem egyszerűen belejönnek Kép Erősebb a szájuk. Kép Nem kell megijedni, észrevennéd, ha gond lenne, ha elesett lenne. Az tény, hogy pihenni egyre kevésbé lehet mellettük, sem szopi alatt, sem máskor Kép De az ovisokkal azért tapasztalataim alapján már jóval könnyebb Kép

Mi sem lakunk messze a Porcelántól, de a Csömöri másik oldalán, a Paskál lakópark közelében (nem ott).
Kópé, a mi lakásunk pl nem érdekel esetleg? 64 m2 plusz garázs, kicsi nektek?

pusz, Klára
klara
 
 

 
 

Klára,

Kösz, de a mienk is 64 nm, és lassan kicsi lesz.... Gondolom nálatok is ez a helyzet. Én egy olyat szeretnék, ahol 4 szoba van, az sem baj, ha ebből 3 lyuk, de nem akarok kihúzhatós ágyat a nappaliban! Viszont nekik meg előbb utóbb kicsi lesz kettejüknek a 8 nm-es kis szoba.

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Ma kaptunk 5hós oltást, de lenne kérdésem: Anna orrából még sűrű taknyot szedek ki-igaz nem sokat.
Ettől még egészséges?
Kaphat oltást? Vagy mi van, ha nem teljesen egészséges babának adják be?
A dokinő megnézte,szerinte egészséges..de akkor miért taknyos?

Bella: ti hol laktok?

Kópé:Bácskai utca melyik részénél laktok? Csantavér utcában lakunk.
Nekünk is jó lenne már egy nagyobb lakás..kertes házba vágyódok.

Régi Vedőnőnk ránk sem nézett..2*jött ki születése tájt és oltások után már nemis láttuk.

A dokinőnkre ma is 1órát vártunk,pedig időre mentünk..majd a szg-ük rossz volt,ezért átment a betegrendelésre,ahol fél órát vártam a receptre.Kép

Klarissza:bébiszittert hol kerestél? mindig ugyanazt hívod? Nincs rokon, akire bízhatnád?

Lehet nekem is csak a pihenés hiányzik..de a nyugodt pihenés a kikapcsolódás. Kiszakadni a mindennapokból.

Ti szoktatok nyaralni,pihenni járni?
Hova?

Tényleg mindenki férjnél van?

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike,
sorban válaszolok.
Mi Gyarmat u.-ban lakunk.
Van férjem, és megkockáztatom, nagyon jó férjem van.(kopp-kopp-kopp)
Ha a dokino azt mondta, hogy kaphat oltást, akkor bízz benne, elég óvatos, pláne az oltásoknál, nekunk kétszer halasztott, pedig semmi komoly baj nem volt.
Nyaralni voltunk tavaly is, idén is, tavaly Mo-n, Kehidakustányhoz kozel, pocsék ido volt júliusban, de nagyon jó furdok, medencék vannak arrafelé, a kicsi is élvezte. Idén Horváto.-ban, az is nagyon jó volt.

Neked nincs segítséged? Megértem, hogy kikapcsolódásra vágysz.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziszike,

Mi a Bácskai u. Nagy Lajos felőli végében lakunk. Férj van. Nyaralni szoktunk, bár ez idén elmaradt, mert a Zsolti pont akkor betegedett l de az idő is olyan pocsék volt pont akkor, hogy nem is bánom, hogy ezúttal elmaradt. Mi is voltunk már Alsópáhokon (szuper), és a Balatonon, valamint M.Tapolcán az is jó volt! Majd jövőre megint megpróbáljuk, de azt hiszem így kettővel max. valami apartman a Balcsin, ahol nem okoz gondot a kissé maszatos evés, meg nagyjából megteremthető az itthoni napirend.

Egyébként mi meg szerdán voltunk oltáson, s bár időre mentünk, szintén egy órát vártunk. Reméljük azért az orvos tudja mikor szabad és mikor nem beadni az oltást.

Megkérdeztem a doktornőt, hogy a kicsinek adjunk-e agyhártya gyull. elleni oltást. A nagyobbiknál kifejezetten ő ajánlotta, (meg is kapta még egyéves kora előtt, így ősz táján), most meg azt mondja, hogy orvosilag nem látja indokoltnak egyéves kor előtt, ha úgysem nagyon megyünk zsúfolt helyre, (a másikkal még kevesebbet mentünk). Na most legyek okos!

Erről van valakinek tapasztalata? Ti beadattátok?

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Kópé, ne haragudj, valamiért az volt bennem, hogy egy babód van Kép Talán mert a profilodban csak egy látszik, pedig szoktalak néha olvasni a SOTE 1-ben is (az elsőt én is ott szültem), de nagytesó nem rémlett... De ha már így szóba került, írnál pár szót a gyerekeidről? Esetleg csináljunk táblázatot? Olyan szép sokan lettünk! Kép

Agyhártyagyulladás elleni: mindkettőm megkapta, a nagyobbik még 3 részletben, pár hósan (akkor volt nagy téma ez az egész, volt némi járvány is), a kisebbik 1 évesen, pedig a tesója járt közösségbe. Doktornéni szerint nincs e téren oly nagy veszély, h hamarabb kelljen, de 1 évesen azért ő ajánlotta. Alig viselte meg a lányt egyébként. Kép

Sziszike, nekem is van férjem Kép És én sem panaszkodhatok rá Kép
Szoktunk nyaralni, idén elég sokat mentünk, a Tisza-tónál volt a legjobb, de kicsi Balcsi is belefért, meg parasztház BAZ megyében, falusi vendégfogadás. Mindenütt elég olcsó és jó szállásunk volt, az időjárás sem volt vészes, bár strandidőt nem nagyon sikerült kifognunk.

Üdv, Klára
klara
 
 


Klára

Csúnya diszkriminatív anya vagyok, igazad van! Kép Gyorsan ki is cseréltem a képet a profilban! Kép

Kópé
Vendég
 


Egyébként Zsolti 3 lesz februárban, Anikó meg most múlt 5 hónapos.

Neked hány gyerkőc van, mennyi idősek? A második hol született, és miért váltottál? Lehet, h már írtad, de nem tudtam végigolvasni a topicot.

Jó ötlet a táblázat!

Kópé
Vendég
 


Kópé, te diszkriminatív anya Kép,
beírtam őket megint a profilomba. Régen volt kép is a gyerekeimről benne, de egy időben technikai problémák voltak itt a bneten, és minden kitörlődött. Majd rakok fel megint.
Azért ide is: Gellért márciusban 6, Janka februárban 3 éves lesz .
Janka a Margitban született. Hú, az 1. klinikáról inkább priviben vagy szóban, oké? Nem akarok senkit magamra haragítani, de nem sok jót tudnék róluk mondani. A Margitról szerencsére annál többet Kép
Lehetne topiktali is egyszer, nem? Tényleg olyan jó sokan vagyunk már, és többen írtátok, hogy jó lenne ismerkedni. Kár, hogy jönnek a hűvös idők, így játszótér már nem nagyon játszik Kép Olyan nagy lakása meg senkinek nincs szerintem, ahová mind beférnénk. Esetleg Ikea?
Táblázat: írjatok adatokat, és ha más nem, akkor megpróbálom megcsinálni én. De ha valaki ért hozzá, sikítson, mert nekem ez lenne az első. Kép
pusz, Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Bella:
Nem volt időm azonnal válaszolni, mikor legutóbb priviben írtál, hétvégén bepótolom Kép Bocsi!

Nekem is van férjem, cuki, csak nem igazán szeret segíteni, főleg, ha Lackóról van szó.Bár már jobb a helyzet, múlt szombaton leléptem 3 órát az Árkádba (gyors shoppingolás Kép) és bár kiborult, de azért nem telefonálgatott 10 percenként, hogy menjek már haza. Kép Kép

Mi Belláékhoz lakunk a legközelebb Kép
Agyhártya ellenit Lackó is megkapta már 1 éves kora után.
Vannak rokonaink, Debrecenben, Szegeden és a Vajdaságban Kép
Bébisintérünk jelenleg a gondozónénink lánya, korábban egy közgázos egyetemista volt, akit a neten szedtem össze Kép

Bocsi, máris rohanok tovább, sok a munka.
klarissza
 
 


Klára,

Kiváncsivá tettél sote 1-gyel kapcsolatban, ha lesz időd, a címem a profilomban...

(Persze valószínűleg már úgysem fogok se ott se másutt szülniKép.)

Az IKEA jó ötletnek tűnik.

Kópé
Vendég
 


Hali!
Látom felpörgött a topic.
Mi jól vagyunk,Dini ovizik én meg Kamillázom.Kép
Oltás:Dini csak 2 évesen kapta az agyh. ellenit mivel nem volt közösségben nem látta indokoltnak a dokinőnk.Kamilla viszont most kapja majd a második részletét,mivel ő már "veszélyeztetettebb" kategória,hiszen Dini haza hozhatja az oviból.
Lakás:Mi 2éve költöztünk ide,nekünk is 3 szobás és kicsi a gyerekszoba de egyenlőre ez van.Ha Dini sulis lesz akkor kéne tovább menni egy 4 szobásba nekünk is mert a nappaliban én sem szeretnék lakni.Viszont a jelen helyzetünkben nem tudom még mi lesz mert én itt szeretnék maradni vagy esetleg a 16.ker de az árak mindenhol horrorKép
Lottózunk mindenesetreKép
Nyílt egy játszóház a sugárban(ez volt régen a récseiben).Jó kis játékok vannak és a gyereket is ott lehet hagyni ha akarja az ember.Igaz 900/óra de szerintem egyszer egyszer érdemes kipróbálni főleg ha az idő már nem engedi a kinnt létet.
sziasztok
nyetus76
 
 


Szia Bella!

Dokinő nálunk is halasztott múlt héten nem kaptunk..de most kapkodott és kicsit elgondolkodtatott..azóta többet alszik Anna, de más fura azt hiszem nincs-s ez sem gond.

Segítségem?Van, de Amíg Anna ilyen pici-nem mehetek sehova..inkább ez a gondom.
Egy kis magányra vágyok,kikapcsolódásra(barátok..)
Szüleim dolgoznak..párom szülei is.
Anyu avval segít, hogy haza hozza Zsoltit párszor(munka után,ovi után,mivel hozzá jár).
Párom 5 után ér haza utánna ő is segít, játszik Zsoltussal is..de fáradt ezért inkább kímélő üzemmódba megyek át Kép
Hétvégén meg megyünk mindig valamerre.
Vasárnap most Zsoltit viszem bábelőadásra: Misi a Mókus lesz a Zeg-Zug házban(Hermina út), előtte meg börze. Jön valaki?


Szia.

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Kópé!

Hányadikán született a lányod?
Te már magára tudod hagyni?
Mennyi időre?
Én max a közértig mehettem eddig nélküle..azt is szedem a lábam stílusban.

Az agyhártya gyull. elleni oltást mi is Zsoltinál beadattuk és most is kaptam receptet tőle az első adagról. Fura, hogy titeket meg lebeszél..
Én azért adom be inkább most, mert egy 1éves már jár, elevenebb, jobban megmaradnak az emlékei...amúgy sem tudhatjuk-én inkább most túl esem rajta(méreckedni,úgy is mennénk).

Én ezer éve nem nyaraltam..lehet ez a bajom.
Bár igaz kirándulunk, megyünk sok felé-még is úgy érzem nem pihentem már kitudja mióta.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Klára!

Tisza tónál hova szoktatok menni helyileg?
Szüleimmel jártunk oda sokat(nagykörű)..
Gyerek barát hely?
Írj róla!

Ha gondolod megcsinálom a táblázatot..hogy szeretnéd?

Tali lehetne a Zeg-Zug házban(Hermina út)..már sokat ajánlgattam-jó hely, nem drága.
500/fő, amiben bábszínház, játszóház és arcfestés is szokott lenni. Kép Vasárnap 10-től van a héten van börze is 9-1ig.

Szép napot: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Kópé: ari a kép a profilodban, bár kicsit sötét..nem látni rendesen-azért azt látom, hogy helyesek Kép
Rakj ide is nekünk képet Kép

Ezek szerint mindenkinek van férje, aki tündér Kép
Szerelmesek vagytok? Én igen!! Imádom Kép

Táblázatban találjuk ki mi legyen benne!
Írja le mindenki kit mi érdekel..
Van még egy ötlet: csináljunk,új topikot, ahol csak az adatok, képek lennének-semmi levelezés!
Olyan mint egy táblázat..mit szóltok?

Mindenkinek legyen kellemes 7végéje!!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Kópé, majd összeszedem magam, és igyekszem egyszem leírni a dolgokat a szülésről, bár inkább elfelejteni szeretném. Kép Ne gondolj akkora szörnyűségekre azért. Kép Túlélte mindenki egészségben, ez a lényeg. Kép
A fiad meg a lányom egyidősek? Janka 2003. febr. 8.

Sziszike, egész őszintén én nem szeretném az adataimat meg egy csomó képet feltenni a netre, külön topikba, ha nem gond... Olykor egyet-egyet, ide esetleg. A táblázatban, ha nyilvános lesz, szintén nem adnék meg személyes adatokat, csak gyerekek száma, kora... De ha mélben küldjük át egymásnak, akkor persze szerepelhet telefonszám és cím is Kép Ha ide tesszük a táblázatot, akkor arra van egy módszer, amit a Formázás menüben olvashatsz, hát úgy képzeltem. De még nem tettem ide fel táblázatot a babanetre eddig, csak másoktól láttam. Kép Te is erre gondoltál?

Vasárnap nekünk nem igazán jó, mert délelőtt templomba megyünk, aztán meg főzök... Inkább hétközben lenne alkalmas a tali, a dolgozókra tekintettel lehetne délután?

A Tisza-tó maximálisan gyerekbarát hely, a strand is sokkal megfelelőbb volt pancsolásra, mint a Balaton Akarattyánál, utóbbinál egyik gyerekem sem merészkedett be a vízbe. Kép Mi Újlőrincfalván voltunk, ez Poroszló és Sarud közötti kis falu. Jövőre is szeretnénk visszamenni.

Azért ez olyan jó lehet, hogy a nagymama az óvónéni, legalább az ovi miatt nem kell aggódnod egyáltalán. És ha nem anyukád hozza haza őt, akkor autóval mégy érte? A tömegközlekedés megoldható?

Nyetus, örülök, h látlak, legalább így, virtuálisan Kép Esztiről tudsz?

Puszi, Klára
klara
 
 


Sziasztok,

Sziszike,

Ami az adataimat illeti, én is inkább csínján bánnék vele. Pl. a másik topicban, ahova írogatok, benn a kórházban olvasgatták, és voltak kellemetlen "lebukások". Meg aztán akkor alkalmas igazán őszinte "beszélgetésre" egy topic, ha nem kell félni, hogy aztán beazonosítanak.

Nekem is az volt az érzésem az oltásnál, hogy a doktornő rohan és kapkod, és már az is eszembe jutott, hogy azért nem ajánlja az oltást, mert annyival is kevesebb beteg vár rá... Ettől függetlenül azt hiszem beadatom én is, hasonló okokból.

Egyébként a profilomban van egy link a gyerkőcök fotóiról.

Én már hagytam itthon az Anikót két szoptatás között (persze így is épphogy csak végeztem az intéznivalókkal).
Esténként, miután lefektetjük őket, akkor van egy kis pihi, barátok, mozi. (csak sajnos ennek másnap isszuk meg a levét Kép)

Nyaralás: pihenésnek a legkevésbé sem nevezném a gyerekekkel töltött nyaralást! Kép Inkább változatosság, ami csak kb. 2x olyan fárasztó, mint a megszokott otthoni napirend... Kép

Klára,

Ezek szerint egyidősek, a fiam febr. 28-án lesz 3! Kép

A templomba járást hogy tudtátokjátok megoldani? Ezen már én is gondolkoztam. Mióta az Anikó megszületett jó ha egyszer-kétszer el tudtunk jutni, mert a kettőt már nem egyszerű rábízni a nagyszülőkre sem (no meg a délelőtti szopi is 10 körül van...), ahhoz meg még kicsi, hogy türelmesen végigülje.

Kópé
Vendég
 


Szia Klára!

Szerintem is így a legjobb. Ha meg akarunk adni személyes adatokat csak e-mailben szabadna.
Én se írnék le címet, telszámot topikban csak max. képeket,gyerek adatokat.

E-mail címeteket ti felraktátok a profilotokba?

Újlőrincfalván hol voltatok?
Házban?

Újpestre jár Zsolti oviba..nincs közel.
Viszont nyugodt lehetek, tudom a legjobb kezekben van. Kép
Én egyenlőre ritkán megyek érte, de 1es villamos,14es villamos-sal 45perc itthonról az út.
Párom hozza haza általában munka után. Kép

Tényleg ti vallásosak vagytok? milyen?

Kellemes 7végét!

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Kópé!

Moziba, hogy jutotok el?
Gyerkőcök ilyenkor?

Pihi? nálunk általában csak 10-11 után csendesedik el minden.
Zsoltus 9kor már mindig alszik, de Anna 10-11előtt sosem.

Ki előtt buktál le a másik topicban?

Milyen vallásúak vagytok? Régebben jártatok rendszeresen templomba?

Szerintem is jól teszed, ha beadatod neki Kép
Mi december 15-én adatjuk be csütörtökön, akkor lehet talizunk? Kép Kép

Megnéztem a képeket Kép nagyon tetszenek!!!

Egészségben gazdag napokat Kép

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Mi ismét betegek vagyunk. Kép Szerencsére anyukám most itt van, így én dolgozhatok.

Eri
simones
 
 


Sziasztok!
Eri,jobbulást!
Megkérdezhetem,hogy mivel foglalkozol és a munkahelyeden hogy viszonyulnak a gyerek kérdéshez?
Szerencsére én elég kipihent vagyok mostanában.Dini oviban,Kamilla alszik délelőtt és délután is és kb.este 8-9fele ismét.Most az éjszakánk is nyugisabbak amióta kinőtt az első két foga de tegnap megint felébredt éjjelKép
GYanítom újabb fog lesz a közel jövőben.
Moziba én ezer éve nem voltam de nem is hiányzik.Inkább itthon dvdzünk ha épp fenn vagyunk esténként.
Nekem néha anyukám vagy anyósom segít be,így jutok el fodrászhoz,kozmetikushoz stb.
Apára is rá lehet őket bízni csak sajna sokat dolgozik,hétvégén meg jó kicsit együtt programozni.
Zeg zugba már régóta készülünk de nem jutottunk még el.Most végre vettem bábszínházba jegyet decemberre így oda remélhetőleg eljutunk.Az oviba is jön havonta egy társulat és nagyon élvezik.Kép
Korcsolyázni jártok?Én gondoltam Dinivel már lehetne de korink az nincs.Egyáltalán van korcsolya 25-26-os méretben?
na eldugulok
sziasztok
Szti,mi van veletek?
nyetus76
 
 


Sziasztok!

Eri:
Jobbulást a kiskölköknek! Mindkettő?
(Már kezd a gondozónéniknek is gyanús lenni Lackó, állítólag már a bölcsiben is ő az egyetlen, aki nem volt még eddig beteg.)

Képzeljétek!
Ma reggel jól össze-viszza csontkovácsoltak Kép A reuma főorvosomnál jártam, csak felakartam tenni néhány kérdést, erre egy óra hosszát foglalkozott velem Kép Vasárnap reggel belehasított a derekamba megint, úgyhogy ijedtemben fordultam hozzá, de sokkal jobb, mint a szakrendelős buli. Ha ezt tudtam volna tavasszal, na mindegy. Kaptam lézeres akupresszurás kezelést is Kép nagyon menő volt. Egyébként a szokásost mondta, hogy míg nem foglalkozom a saját testemmel, addig mindig előjön ez a derékprobléma Kép Úgyhogy megint elkezdtem tornázni mindennap, tiszta izomlázam van.
Amúgy most elég frászba vagyok, mert a főnököm megint kérdezget, hogy meddig akarok 6 órás lenni. Mindig azt mondom, ameddig csak lehet Kép Sajna el kell gondolkodnom egy mindennap 2 órára beüzemelhető bébiszitteren Kép
Szerintetek, ha a bölcsi környékén kiragasztgatnánk papírokat, hogy a közelben keresünk fiatal egyetemistát, vagy fiatalos nagyit, akkor lenne esélyünk így valakit találni?
Az a rémálmom, hogy valaki elvállalja, aztán bébisintérkedés helyett egyszer csak kipakolja a lakást, mert hát a lakáskulcsot oda kell adni, hogy hazahozza Lackót. Vagy csak feleslegesen parázok?
klarissza
 
 


Sziasztok!

Köszönjük.Kép Mindkettő beteg, és apával mi is. Kép

Nyetus!
Egy középiskolában tanítok, így elég érdekes lenne, ha nem támogatnák a gyerekes szülőket. Kép
Nekem most nagy szerencsém volt, hogy éppen itt volt anyukám.Kép

Klarissza!
Már nekem is gyanús a Laczkó Kép
Hol van ez a doki?
Én még sohasem bíztam idegenre őket. Inkább nem mentem, vagy vittem magammal őket, ha egyik nagyi sem tudott jönni.

Eri
simones
 
 


Halihó,
Klarissza ez tényleg hihetetlenKép
Hova jársz reumára?Én is keresnék egy jó ortopéd orvost lehetőleg magánrendelőt,hogy ne kelljen várni.Ha vki tud ilyet az szóljon!
Eri,hát igen ezért gondoltam én is a tanítást.Itt tanítassz a kerületben?
Én se mhagytam még idegenre őket de szerintem biztos ki lehet fogni vki megbízhatót.Kérdezd meg a bölcsiben a gondozónőket hátha tudnak ők is ajánlani vkit.Olyat is hallottam,hogy maga a gondozónő vállalt bébiszitterkedést.
Nálunk nagyik ha meg tudják oldani jönnek.Sajna mindkettő dolgozik így elég macera az egyeztetés.
Beszoktatás ideje alatt a főiskolás unokahugom volt a felvigyázó de neki adtam egy kis benzinpénzt érte mivel 3 napig szinte egész nap itt voltKép
sziasztok majd még jövök
nyetus76
 
 


Sziasztok!

A reumás doki száma, címe engem is érdekel!

Lassan átnevezhetjük ezt a topicot zugli derékfájós anyukák topicjára. Kép

Én sajna, még nem érzek elég erőt magamban, hogy tornázzak, pedig tudom, hogy ez lenne az egyetlen hatékony módszer, de míg a lánykám éjjelente felkel, örülök, ha kicsit pihenhetek.

Sziszike,

Nekem egyetlen olyan dolog van, amihez makacsul ragaszkodtam már egy gyereknél is, kettőnél meg pláne: este 8-kor mindkettő ágyban van! Nekem kell az a pár óra este, ami az ENYÉM!!! Kép Tehát így néha el lehet jutni valahova, mozi, barátnők. Ilyenkor a nagyszülők vigyáznak, ők itt laknak a közelünkben, úgyhogy nagyszerű dolgunk van!


Kópé
Vendég
 


Derék problémások Kép

A főovos úr neve: Dr. Kárpáti Sándor (mint pasi, tök helyes, kb: 50 körüli Kép)
Az Õrs vezér téren szakrendel, de ott daráló van, mint a legtöbb sztk-ban, ja és ott csak hagyományos orvoslás folyik (gyógyszer stb.).
Magánrendelője a Józsefkörút 47. sz. alatt van, a Baross tér és a Rákóczi tér között kell leugrani a villamosról, illetve vagy egyiknél, vagy másiknál leszállni Kép
(5000 Ft-ot fizettem, ami meglepett, mert egy óra hossza volt és példul a nőgyógyik 10 percre kérnek el 6000 Ft-ot.) Telcsiszám: 317-0241

Ja és bárkinek betanítom a gyógytorna edzéssort, anno hozzám járt egy gyógytornász Kép

Eri:
Nem tudod véletlenül, hogy a nagycsoportosoknál meddig marad az utolsó bébi? Olyan hihetetlen, hogy midenki meg tudja oldani a 16 órás elvitelt.

Nyetus:
De milyen ciki már, hogy a bölcsi hivatalosan 18-ig van nyitva és 16 óra után fizessek a gondozó néninek plusz 30 ezret túlóráért? Egyébként fizetnék, csak a saját gondozó néni nagyon nem jön be, a másikat, ha megkérem, akkor abból botrány lenne. A mostani bébisszitterünk ugye a lánya, de ő még 19 éves tanuló, biztos nem fog mindennap rohangálni a kölkömmel.
klarissza
 
 


Klarissza,köszi!
Ortopéd problémákkal is lehet hozzá menni?
Veleszületett gerinc rendellenességem vanKép
Gondozónő ez esetben nem jó megoldás.A 4órás elvitel számomra is fura mert mindenki a környezetemben min5ig robotolKép
megyek
nyetus76
 
 


Sziasztok!

Nem jövök egy pár napig, és nem győzök visszaolvasni.

Én speciel pont Klarissza-rokon vagyok, de a saját bébimmel is nehezen boldogulok egyelőre (bár most már egy cukorfalat az első három hónaphoz képest), Lackó pedig egy kis atomanti Kép, úgyhogy nem merném bevállalni.

Zsu, mintha az én gyerekemről írnál. Múlt héten semmit nem hízott, az utolsó hónapban pedig össz. 30 dekát. Eddig 50 perc volt a szopi, most pedig nagy birkózómeccs árán 25 perc, és érzem, hogy nem eszik annyit, mint szokott. Most lesz 5 hónapos Manóka, de én még nem akarok neki mást adni. Egyébként az anyatej tudtommal sokkal táplálóbb, mint az alma pl. A natúr (cukor, tej és gluténmentes) gabonapépek lehetnének jók, amikben sok a szénhidrát, vagy esetleg ezeket lehetne gyümölccsel keverni, és akkor megfelelő tápértékük is lenne, ha a hízás a cél.

Egy másik topicban az egyik lány pont netes bioboltot indít, nagyon jó bio babakaják is lesznek rajta. Majd megírom a linket, ha beindult.

Kép

Kép
mzx
 
 


Móni béjbi:
Lackó nem is atomanti, jó gyerek Kép
Tegnap zuhanyoztam és hajat mostam közben, (férj több napos külföldi utazás) és arra lettem figyelmes, hogy berregő Lackó bemotororozik a zuhanytálcámba és vigyorog elégedetten felfelé Kép Tiszta víz lett, majd a második pizsama felvétel után jól bekakilt Kép Egy este 3 pizsama Kép Jó gyerek Lackó, ha mondom.

Nyetus:
Huha foglamam sincs, hogy a reumadokik foglalkoznak-e ortopédiai bajokkal, elméletileg a gerincbajok hozzájuk tartoznak. Hívd fel!

Rákérdeztem ma a gondozónéninél, hogy meddig maradhatnánk a bölcsiben. Állítólag 17-ig felügyelnek rájuk összevonva, ez már nem is olyan ijjesztő.

Ja a Sinlac-ot is felírja a doki néni, ha indokolt. Az valami hízlaló cucc, mi is bevetettük anno, talán 9-10 hónapos volt Lackó, vagy később, már nem is emlékszem. De vény nélkül nem lehet kapni.
klarissza
 
 


Sziasztok!

Nyetus!
Nem itt, hanem a szomszéd kerületben tanítok.
Ha én is a versenyszférában dolgoznék, már régen nagyobb lakásunk lenne. Amilyen lakás paramétereket írtatok, a mienk a legkisebb. Kép Viszont most nem kell bébiszittert keresni.Kép

Klarisza!
Ha jól tudom valakit fél 5 körül visznek el. A mi csoportunkat szerdánként fél 4 körül átviszik egy másik csoporthoz, mivel az egyik gondozónénink olyankor iskolában van.

Eri
simones
 
 


Hello!

Mindenképpen felhívom a dokit.Köszönöm mégegyszer!
Én multinál dolgoztam szülésig.Robot az volt pénz nem vmi nagy de tény,hogy a tanárinál több.
Viszont valszeg én is a tanítás mellett fogok maradni amíg ovisok mert másképp nem lehet kivitelezni.Milyenek a gyerekek?Én most,hogy privát tanítok,látom,hogy nagyon sokat változott a helyzet.Talán én lettem öregebb és ezért isKép
Ja és persze a szülők....Ma jönnek hozzám a skacok és tegnap üzent az rgyik anyuka a másikon keresztül,hogy jó lenne ha csak és kizárólag az órai anyaggal foglalkoznánk mert a kisfiának 4es lett a dogája és ő mint orvos-mérnök szülő páros ezt nem engedheti meg magának..
Azt nem veszi észre,hogy mindig az órai anyagokat vesszük,kicsit másképp vagy más környezetben de mindegy.Szóval most már látom,hogy vannak itt szépségek mint mindenhol.Kép
Lakásunk nekünk biztos nem lesz egy darabig,még ez sem a mienk(hitel)de ennek is örülünk,hogy 2 éve belevágtunk,különben még most is 40nm-en lennénk.
Na vége a panasznak,örüljünk annak ami van és különben is süt a napKép
nyetus76
 
 


Eri:
Nektek is lesz szülői? Mi kedden gyűlünk 16-kor, olyan izgi, de már előre tiszta stressz vagyok, remélem nem fognak Lackóra sokat panaszkodni.
klarissza
 
 


Nyetus!
Szerintem az elmúlt 3 évben, míg nem tanítottam nem sokat változtak. Az biztos, nem olyanok, mint amilyenek mi voltunk. De a világ sem olyan.
Ovi után jön a suli, különórák, edzések. Oda is vinni kell őket valakinek. Kép

Klarissza!
Én nem tudok róla, hogy lenne. Múlt héten még nem szóltak, most pedig nem voltunk.
Majd hétfőn kiderül. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!
Én is tanítottam 5 évet. Ez idő alatt 5 munkahelyem volt. A mai ifjakról semmi jót nem tudok mondani. Az egyik munkahelyemet akkor hagytam ott az egyik napról a másikra, amikor a gyermek "buzi kurvának" titulált(bocs), pusztán csak azért , mert kétszer is megkértem, hogy ugyan vegye már elő a könyvét, mert óra van már nem szünet. Én azóta is azon töröm a fejem , hogy mi mást dolgozhatnék majd, ha megnőtt a baba. Úgy érzem nem azért tanultam tisztességesen ennyit, hogy ilyen közegben dolgozzak. Azért ennyi elkötelezettség nincs bennem.

Mzx!
Azóta elkezdett lassan növögetni a baba. Dokinéni is látta. Azt mondta, hogy nem baj ha kevesebbet eszik, mert még így is benne van a jó átlagban. Biztosan jobban hasznos1tja a kevesebbet.Én meg is nyugodtam.
Zsu
zsuzs74
 
 


Nyetus!
Szerintem az elmúlt 3 évben, míg nem tanítottam nem sokat változtak. Az biztos, nem olyanok, mint amilyenek mi voltunk. De a világ sem olyan.
Ovi után jön a suli, különórák, edzések. Oda is vinni kell őket valakinek. Kép

Klarissza!
Én nem tudok róla, hogy lenne. Múlt héten még nem szóltak, most pedig nem voltunk.
Majd hétfőn kiderül. Kép

Eri
simones
 
 


Zsu, mi ma voltunk oltáson, egy hónap alatt nem nőtt egy centit sem, és a rendelői mérleg szerint 40 dekát hízott. Szerintem csak 25-öt, de minden mérés más. Szóval egyelőre én sem aggódom.

Agyhártyagyulladás (baci okozta) elleni oltás (érzékenyek ne olvassák!!!):
mi két hét múlva kapjuk az elsőt. Sajnos kb. 10 féle baci okozhatja a dokinéni szerint, ebből egy ellen van oltás. Állítólag magas lázzal jár, és mire kitalálják, hogy ez lehet a baj, addigra már késő. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, de kb. 3 hete az egyik barátunk egy évesnél kisebb unokaöccse meghalt pont abban, ami ellen van oltás Kép Kép Kép, szóval mi oltatunk.

Kép

Kép
mzx
 
 


Bocsi, nem tudom miért küldte el az üzenetet kétszer 1 óra különbséggel. Kép

Eri
simones
 
 


Mzx, vannak azért annak felismerhető tünetei, pl nyakmerevség, iszonyú levertség, nagyon magas láz, és a szemből is megállapítható. De jobb félni, mint megijedni, én már kb 5-ször rohantam az ügyeletre a nemsoká 6 éves fiammal élete során agyhártyagyulladástól félve, szerencsére mindannyiszor feleslegesen, de a dokik megértették, hogy aggódom Kép Term. ő is be van oltva, de akkor is... Ez egy nagyon csúnya betegség. Kép
Tegnap írtam egy hosszút, de elszállt, és mérgemben nem írtam újra...
Remélem, ez most elmegy,
sziasztok
Klára
klara
 
 


Sziasztok!
Mi kedden kapjuk az agyhártya elleni oltás második részletét.Egyúttal Dinit is megnézetem mert megint kezd folyni az orra.Igaz már kezdem beletörődni,hogy nyárig ez lesz.3-5nap orrfolyás 1-2hét szünet...Hála az égnek eddig még csak ennyi volt.Kopp.
Az agyhártya elleni oltás árát visszatéríti az önkormányzat ha a gyerek 1év alatti.Lehet,hogy ezt már írtam.
Tanítás:hát én is ettől félek,hogy mennyire tudom ezt kezelni.Majd meglátjuk még mi lesz.Szerencsére az angollal nyelviskolába is mehetek de ennek még utána kell néznem.
Klára te befejezted azt a tanfolyamot amiről írtál?
sziasztok,szép hétvégét!
nyetus76
 
 


Sziasztok!
Nyetus. Én is megjártam a nyelvsulit. Ugyanis angoltanci vagyok én is. Ott is vannak mindenféle emberek, de nem is a z a baj, hanem az, hogy az órák a legtöbb cégnél, és nyelvsuliban munkaidő előtt vagy után vannak. szval a gyerek szempontjából ez sem megoldás sajnos, mert ugye pont akkor lenne jó a sajátot oviba - suliba vinni, hozni....Ja, és a fizu is csak akkor nyerő, ha minimálbérre jelented be magad, vagy van energiád heti 40 órát lenyomni, plusz készülni rá. De ha heti 40 órát tartasz, akkor megint nem jut idő a családra. Megoldás????
Zsu
zsuzs74
 
 


Sziazstok!

Zsu!
Megoldás? Kép Gazdag férj, család Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem vagyunk otthon..festenek nálunk.
Beáztunk a felettünk levőtől Kép

Klarissza:ha kell segítség szívessen vigyázok a picurkádra. Kép
Amúgy mi is a vége felé fél5ig is otthagytuk és semmi baj nem történt-vigyáznak rájuk! Kép

A hátfájás nálam is jelentkezett, hol jobb, hol rosszabb. Kép
Ez reumatikus? Nem tudtam.
Hajolva emelni nehéz dolog, derekamat is sokszor fájlalom.
Állandóan ropogok, nyakamról nem is beszélve.

Ez kálcium hiány azt hittem. Kép

Ti is ropogtok?

Anna lázas volt a héten elvittük ügyeletbe(Bethesda), ahol vizelet és fül vizsgálatot javasoltak.
Adtak zacsit is amiba pisiljünk, de nehéz dolog ez..keveset sikerült a zacsiba találnunk, így csak bakterológiai vizsgálatoz csináltak. hétfőn viszünk tvzielet vizsgálathoz. Az egészben a szép első vizeletet ,2órán belül be kell érni vele..
mostanra persze semmi baj, de azért mosdtmár vvégig csináljuk. Kép

nyugodt napokat mindenkinek!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
jobbulást nektek!
Takonykór durvult nálunk,kb 2percenként mondja,hogy folyik neki és megy a porszívóhoz szívni,persze szinte alig jön vmi az is ilyen vizes váladék inkább.Igy itthon tartom,legalább dokinéni megnézi ha jön Kamillához.
Eri,hát igenKép
Mondjuk én tanítottam nyelviskolában és viszonylag jó tapasztalataim voltak de tény,hogy sokat kell készülni és tanítani ha pénzt is szeretne az ember.
Zsu,te hol tanítottál?Itt a kerületben és általánosban vagy gimiben?
Na megyek orszívózni!
sziasztok
nyetus76
 
 


Szia Nyetus! A Pataky szakközépből jöttem el babázni. Az nagyon jó suli, a gyerekeket nagyon jól fogja az igazgató,így persze a tanárok is sikeresebbek.Előtte a Kvassaiban voltam. Na az egy lepratelep- sajnos ez a megfelelő szó, s jellemzi mind a diákokat, mind a tanári kart.Nyelviskolában meg a Juventusnál voltam. Nagyon korrekt cég, sok évfolyamtérsam ott van még mindíg.
Zsu
zsuzs74
 
 


Sziasztok!

Van valakinek bevállt sütireceptje?
Cserélgethetnénk..mindjárt itt a karácsony!!

December első vasárnapján jön valaki a ZEG-ZUG házba? Jön a télapó is és hoz ajándékot Kép

Sütöttem ma almáslepényt és csináltam fánkot is Kép nagyon finio lett!

Szép napot..jobbulást a betiknek. (mi is igyekszünk) Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Itt az anyósom Kép Tök jó, tegnap eljutottam fodrászhoz. De milyen árak vannak, leesett az állam egy vacak hajvágás néhány tincs melír, hogy az ősz hajat elfedjék és 10 ezer forint. Eri, tényleg kellene egy jó gazdag férj Kép Kép
Ma cserélik ki ősrégi gázkonvektorunkat, remélem Anyós elbír a szerelőkkel Kép

Sziszike:
Én is ropogok, de most hogy "megkínzott" a főorvosom sokkal jobb a helyzet. Ja és napi 50 perc tornácska, tényleg az a legjobb a fájós derékra.
Gyerek vigyázós felajánlást köszi Kép Ki tudja, mit hoz a jövő Kép

Hogy mennyi angol tanár van köztetek!!
Mennyibe kerül manapság egy magánóra? Csak úgy kiváncsiskodom Kép

Na dolgozom, mert mindjárt zaklatnak a munkatársaim.

Pusz mindenkinek:
Klarissza
klarissza
 
 


Ja sütirecept, az nekem nics Kép (Sütés helyett idén diplomamunka írás lesz Karácsonykor, legalábbis remélem, különben halasztanom kell Kép )
klarissza
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?